Új privát üzeneted érkezett!

köszi sheil:-)
szerintem fogok élni a kérdezés lehetőségével.
reggel megyek uh-ra. megnézi, hogy mi a helyzet:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület

köszi sheil:-)
szerintem fogok élni a kérdezés lehetőségével.
reggel megyek uh-ra. megnézi, hogy mi a helyzet:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület

szia Mokucica!

Mirrmurrka
mirrmurrka

mokucica:Melyik voltál ma reggel??:-)Én is D-nél kezdtem a napom!Nem Te voltál,aki később érkezett és tőlem kérdezted,hogy mennyit kell várni?
Neked mit mondott D mikor indulsz???

Lányok...én menetelek,90%,hogy pénteken punkció:-) 10%,hogy hétfőn.Reménykedem a péntekben!:-)Szorítsatok:-)
Kiváltottam a szurikat,marha drága volt:-S Annyira megindultak a kis drágák,hogy most meg már nem győzzük visszafogni őket....
sheil
Budapest I. kerület

Szia Mirrmurrka :D

Szia sheil :) én a férjemmel voltam, de nem én kérdeztelek. Semmi jó hír. 5napi
clostilbegy szedés és 5 meroniál után csak egy helyben mozognak és nem nagyon akarnak nőni:-( most dupla adag szurit kaptam és holnap is duplát kell
adnom. Azt mondta D. ha erre se reagálnak, akkor abba kell hagyni:-( járt már valaki így? Ma vagyok a 15 napon, mondjuk azt tudni kell, hogy kb 35-50 napos ciklusaim vannak:-(
remélem, hogy beindulnak, egyfolytában szurásokat érzek. Ez jó jel? talán alakul valami?

miért van az, hogyha csak egyszer megyek rá az elküld gombra, mégis duplán jelennek meg az üzeneteim?:-(
mokucica
Budapest XIII. kerület

na most nem jelent meg duplán:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület

na most nem jelent meg duplán:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica:Nem tudom miért jelenik meg duplán....
Szóval a férjeddel voltál???...nem lettem okosabb:-)))
Majd priviben jól kifaggatlak:-PPP
Apánk tudja mit csinál,a szurkálás sztem jó jel,nekem is szokott,meg feszülni is.Ennyitől be kell,hogy induljon.
Mást mondott D?Felmerült a lombik esetleg?
sheil
Budapest I. kerület

Szia sheil. Szőke vagyok, fehér ciklámencsíkos ing és farmer volt rajtam.
Jobb petevezetékembe elzáródás van és mindig a jobb oldalon van a petesejt is:-( azt mondta D. hogy max 3 inszem lesz és utána lesz a lombik, ha nem sikerül. Ezzel csak az a bajom, hogy az idő meg megy. Annyi,hogy úgy érzem,hogy most jó kezekben vagyunk. Az előző doki erősen a pénzre ment szerintem:-( Remélem, hogy ennyi szuritól már tényleg lesz valami vagy valamik:-Te egyedül voltál?Én sem tudom, hogy te ki lehettél. Egy sejtésem van. Fekete haj?
mokucica
Budapest XIII. kerület

Szia sheil. Szőke vagyok, fehér ciklámencsíkos ing és farmer volt rajtam.
Jobb petevezetékembe elzáródás van és mindig a jobb oldalon van a petesejt is:-( azt mondta D. hogy max 3 inszem lesz és utána lesz a lombik, ha nem sikerül. Ezzel csak az a bajom, hogy az idő meg megy. Annyi,hogy úgy érzem,hogy most jó kezekben vagyunk. Az előző doki erősen a pénzre ment szerintem:-( Remélem, hogy ennyi szuritól már tényleg lesz valami vagy valamik:-Te egyedül voltál?Én sem tudom, hogy te ki lehettél. Egy sejtésem van. Fekete haj?
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sheil: Nekem is volt puffadásom a stimuk során, hiába ettem rengeteg húst és ittam sok vizet. Most mennyi petesejted van? Drukkolok, hogy pénteken meglegyen a pukciód. :D

Többet írtátok és valóban úgy van, hogy nekünk is a 3. lombikunk lett a sikeres vagyis a 3-as szerencsés szám. :lol:

Mi még egyben vagyunk, sajnos megjártuk a kórházat magas vérnyomással, de a végén minden rendben lett. Babáink szépen fejlődnek, Rita 2600 gramm, Réka 2000 grammos már. Remélem még sokáig bent maradnak, de az hogy minden pillanatban megszülethetnek, az is benne van a pakliban. Én a csütörtököt álmodtam meg és mint kiderült szerdán jön a hidegfront, ami eddig mindig fájásokhoz vezetett nálam. :D

Minden kezdőnek és újrakezdőnek sok sikert kívánok. Higgyetek a csodában!

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

zafir100:
Szuper,hogy újra itt vagy!Nagyon szorítunk Neked is és látjuk,hogy ezért érdemes csinálni.Annyira jó,hogy két kislány:-))) Fantasztikus:-D

A balban 1 volt...azt hittük onnan nem is számíthatunk semmire és mára 4 lett! A jobban nem tudom pontosan,mert csak sorolta a méreteket,próbáltam követni,sztem ott legalább 6,ha nem több.
Holnaptól csökken a szuriadag és kapom ezt a méregdrága szurit ami visszafogja,hogy ki ne lökődjenek!Ebből3-at írt fel....
Van valami tipped a sikerre??????:-)
sheil
Budapest I. kerület

Zafir:Épp valamelyik nap gondoltam rád,hogy egyben lehetsz-e még? :) Nagyon eltüntél.Fő hogy minden rendben van Veletek :lol:

Sheil:Elég jól állsz :lol: És mekkorák a kicsikék?Jaj, legyen már péntek,kiváncsi vagyok hogy sikerül :) Melyik szurit irta Apánk eddig,és most?
Drukkolok hogy ne löködjenek ki a kis drágák,ennyi ami tőlem telik!!!! :)

Mokucica:Szia!Üdv itt nálunk :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

Sheil szorítok én is hogy a péntek legyen a te napod. :)

Moro75:köszi és üdv neked is. Te hogy állsz? Hol tartasz?

Lányok kívánom mindenkenek, hogy minél előbb kezdjen gömbölyödni a hasunk inszeminációnál is fontos a hús evés vagy az csak lombiknál kell? mi a helyzet a felvágottakkal

Mirrmurrka: te hogy állsz? jól olvastam, hogy a 2lombikra vársz? mikor kezditek?
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sheil szorítok én is hogy a péntek legyen a te napod. :)

Moro75:köszi és üdv neked is. Te hogy állsz? Hol tartasz?

Lányok kívánom mindenkenek, hogy minél előbb kezdjen gömbölyödni a hasunk inszeminációnál is fontos a hús evés vagy az csak lombiknál kell? mi a helyzet a felvágottakkal

Mirrmurrka: te hogy állsz? jól olvastam, hogy a 2lombikra vársz? mikor kezditek?
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sheil: Szuper, hogy ilyen sok tüsződ van. Szerintem szép szám lesz pénteken a tenyeredben. :D Sajnos tippem nincsen a sikerre. Egy biztos, hinni kell. Én a 3. lombiknál úgy mentem be a dokikhoz, hogy mondtam nekik, ez lesz az utolsó lombikom. Megkérdezték miért? Mondtam: Mert ez sikerülni fog! :lol: Nagyon nehéz, de muszáj pozitívan gondolkodni. Sajnos a SOTÉ-n most nagyon csúnya dolgokat láttam. Sokat gondoltam rátok, akik vágytok a babára. Ott sok lánynak már a pocakjában volt a csoda, de valami szörnyű mennyire semmibe vették a babáikat. Lejártak cigizni, semmibe vették azt hogy folyamatos fekvésre voltak ítélve. Egy lány, azt mondták drogos, könnyedén mesélte nekem 27 hetesen, hogy ők nem fogják a 30. hetet betölteni, mert úgyis napokon belül kiveszik a babáját, hiszen már nincsen magzatvize. Tudod mennyi volt a baba súlya szombaton????? 850 gramm. Természtesen ő nem küzdött annyit a gyerekért mint ti. Ti sokkal jobban megérdemlitek és hinnetek kell benne, hogy sikerülni is fog. Csak pozitívan!!!!!

Moro: Ti hogy álltok most? Régen amikor még többen volunk itt és nem költöztünk át a facebookra, Krisztókánk csinált táblázatot a fórumos csajokról, hogy ki hogy áll, hányadik beavatkozás, ki hol tart. Akkor olyan jól lehetett követni minden történést. Mivel ide csak keveset jövök nem nagyon vagyok képben, de igyekszem.

Zafír
zafir100

Zafír:Igazad van és úgy gondolom,hogy az ilyenek meg sem érdemlik,hogy édesanyák legyenek...
Ezt a küzdelmet csak az érti meg,aki benne van és mindennél jobban vágyik egy gyermekre,aki csak az övé!!!
Kívánom,hogy ez a karácsony más legyen mindenkinek:-D Ebben hiszek én is!!!!
A fecen hol vagytok?Csoportban,vagy a Dévain belül van valami?Nekem ez a fórum is nagyon tetszik,kár hogy a többiek elpártoltak:-(((
sheil
Budapest I. kerület

Mokucica:Én régebben a Káliba jártam,ott mát volt egy lombikom.Nem rég jöttem át a Dévai Apánkhoz,vizsgálatok tömkelegén vagyok túl,és most majd nov.20.-án megyek,remélhetőleg decemberben kezdhetjük a következő ill.itt első lombikot.Bal petevezetékem van elzáródva,és 5 éve nem esek teherbe.Röviden ennyi,ha érdekel priviben leírom a kis történetem :wink:
Sok-sok szerencse Neked!!! :)

Zafír:Hogy állunk?!Haladunk,de lassan.nov.20.-án megyek a hormon eredményemért,aztán még aznap Apánkhoz,és ha minden rendben remélem belekezdünk a "buliba" :) Nagyon jó lenne :)
Ez szörnyű amit írtál!!!!Felháborító!!!!Sokan örülnének neki ha végre saját gyermekük születne és ezért mindent elkövetnek(mint Mi Mindannyian),más pedig nem tudja megbecsülni ezt az isten adta örömöt!!!! :x

Sheil:Leírod nekem a szurikat amit használtál?
moro75
Budapest IX. kerület

moro75:
2merional,2fostimon egyenlőre, holnaptól 1merional 2fostimon 1 cetrotide.Ez megy szedáig,utána majd kiderül,Uh-tól függ:-)
sheil
Budapest I. kerület

Sheil:A fostimont nem ismerem :wink: Nagyon drukkolok Neked!!!! :D

Zsuzsi:Voltál Apánknál?Hányan vagytok? :)
moro75
Budapest IX. kerület

Ez szörnyű amit zafír leírt és sajnos mennyi ilyet lát az ember. :( Olyan igazságtalan az élet. Miért van az, hogy aki szívből szeretne ennyire meg kell érte szenvedni, küzdeni? De mi mindent megteszünk és szerintem mi jó kezekben vagyunk.
mokucica
Budapest XIII. kerület

moro:köszi,a drukk nagy és írok mindenképp ide a fórumra,hogy hol tartok!remélem egy hét múlva már babócaközelben leszek!

Igen,nehéz túllépni ezen,hogy aki nem szeretne annak miért adatik meg a gyerek,aki meg mindent megadna miért nem lehet???De arra kell gondolni,hogy igen is lehet és lesz is,csak még nem tudjuk mikor!:-)
Nekünk mindannyiunknak egy (vagy több) nagy embert kell a világra hoznunk,talán azért ilyen nehéz.Ők csodababák! :!: :!: :!:
sheil
Budapest I. kerület

Biztos hogy így lesz sheil. És mi tudjuk majd értékelni azt a csodát, mikor a karjainkba tarthatjuk majd a babákat. :-) Nagyon drukkolok én is neked, vigyázz magadra.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Biztos hogy így lesz sheil. És mi tudjuk majd értékelni azt a csodát, mikor a karjainkba tarthatjuk majd a babákat. :-) Nagyon drukkolok én is neked, vigyázz magadra.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok Lányok!
Nem semmi dohányos és drogos kismamák.egyszer D. mesélte hogy ő mindenki lelkébe belelát és nagyon jól tudják ott az Intézetben is hogy ki akar komolyan gyereket é ki nem azt mondta "tudja hogy vannak olyan nők akik be sem adják maguknak a szurikat vagy az utrot a WC be dobálják mert csak a férjük kedvért jönnek el ide".............nem semmi...
Lux Elvra ""Anyának születtem könyvében van egy nő akinek 50 fölötti abortusza volt....hát mit is mondhatnék...felelőtlen nők akik azt sem tudják mit csinálnak s még valami abszurd módon büszkék is arra hogy ennyire termékenyek...

Zafír: a statisztika is azt mondja hogy lombikonként kb 30% az esélyük és ezt beszorozva hárommal kb a harmadik sikerül:) azért én úgy megtörném ezt a 3-as szabályt:DDD Nyugodj meg Babák nagyon nagyon szép nagyok 2600 2000, szuper!!!!!!!A barátnőm 2300gr szülte a kisfiát és 2 hónap alatt 4 kg lett azt mondják a kisebb babák minden csepp táplálékot hasznosítanak olyan kis ügyesek Ők pedig még nőni fognak!!!!!

Mokucica ha minden igaz akkor novemberben kezdek remélem!

Sheil: ez nagyon jó hír!!!!Huu jó sokan vannak!!!! Csak ügyesen ne izgulj és ne aggódj semmin mi van akkor ha hétfőn lesz leszívás semmi!!!!!

Zsuzsi: mi volt D.nél megkérdezhetem????

Mirrmurrka
mirrmurrka

sziasztok!
Sheil: szorítok. Vigyázz majd magatokra, és kitartás a várakozáshoz.
Moro én is nov végére várom a mestruációt (illetve várja a fene, de jönni fog valószínűleg) úgyhogy ha a decemberi kezdésbe beleférünk akkor lehet hogy egyszerre kezdünk.
Sikertelen lombik után ti voltatok ultrahangon? Én voltam a 12. napon és egyik oldalon sem volt domináns tüszőm. Még a jó oldalon sem:( Nektek volt peteérés utána? Kezdek aggódni, nehogy az egyetlen jó oldal is feladja.
K. ról annyit, hogy ha beleférek még decemberben Apánknál akkor itt próbáljuk meg, aztán majd lehet hogy ott:) Addigis még megcsináltatom a plussz vizsgálatokat amiket a K.-ban kértek, hátha kiderül valami.
Zafir: olyan jó olvasni amiket a lányokról írsz. Irigykedem. De olyan jóindulatúan:)
kisbuddha
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Most csatlakoztam a fórumhoz. Azért írok ide, mert látom, hogy sokatoknak segített az intézet.
Én most indulnék el azon a folyamaton, hogy kivizsgáljanak, mert már jó ideje próbálkozunk a babával, de eddig nem jött össze.
Magát a vizsgálatokat is érdemes itt intézni?

Köszönöm segítségeteket! :)
juja13
Budapest XIII. kerület

juja13: üdv köztünk! :)
a vizsgálatokat, amit csak tudsz csinálj meg TB-re a körzetileg illetékes kórházban, kérj a háziorvosodtól beutalókat, mert úgy ingyenesek. (ezekről egy listát ki tudsz nyomtatni a D.intézet honlapjáról)
lesz olyan vizsgálat, amit mindenképp itt kell elvégeztetned.
a legjobb helyre kerültetek :)
D.nagyon segítőkész, nem húzza az időt, nem a pénzre hajt és rendkívüli szakember.
kisszil
Hatvan

juja13: Bár még én sem vagyok régi, de üdv itt köztünk. Én is tb által csináltattam meg a vizsgálatokat, a háziorvos megírja mindenhova a beutalókat. Azért ha vannak korábbi vizsgálati eredményeid azokat vidd magaddal D.hez. Mikorra kaptál időpontot? Mióta nem sikerül teherbe esni?
mokucica
Budapest XIII. kerület

juja13: Bár még én sem vagyok régi, de üdv itt köztünk. Én is tb által csináltattam meg a vizsgálatokat, a háziorvos megírja mindenhova a beutalókat. Azért ha vannak korábbi vizsgálati eredményeid azokat vidd magaddal D.hez. Mikorra kaptál időpontot? Mióta nem sikerül teherbe esni?
mokucica
Budapest XIII. kerület

Kisbuddha:Na végre valakivel egy időpontba kerülök :lol: Én sem tudom mikor jön meg pontosan,tudniillik össze-vissza jövöget meg,de dec.2-ig biztos megfog jönni.Legalábbis ajánlom neki :) Szóval sok sikert Nekünk :lol:
Én sikertelen lombik után nem voltam ultrahangon,szóval remélem működik még nekem is az az egy működő képes petefészkem. :wink: De szerintem ne izgulj mert nekem az inszem alatt volt olyan hónap amikor csak a bal oldalon volt tüsző(az az elzáródott nekem),akkor el is halasztottuk köv.hónapra.
Szerintem minden hónapban más.

juja13:Szia!Üdv itt köztünk.
moro75
Budapest IX. kerület

mokucica: Üdv Köztünk! :) Reméljük minél hamarabb Neked is baba lesz a pociban!
Szerintem sokunknak volt már itt leállítása! DE ne ijedj meg, D. csak általában ijesztget! :) Felkészít minden rosszra. Reméljük a megemelt gyógyszer adagra most már szépen fogsz reagálni, és magukhoz térnek a tüszőcskék!
A szurkálás jó jel, azt jelenti hogy nőnek! :)
A 3 inszem megvan 4 hónap alatt! Ne izgulj! D tudja mit csinál!
Melyik dokinál voltál eddig?
A hús a fehérje miatt kell, mivel a fehérje elősegíti a hormonszállítást a szervezetben, és csökkenti a hiperstimuláció esélyét. Úgyhogy szerintem az az inszemnél is fontos! :) A felvágottakban nem sok hús van! :( Én ilyenkor mindig csirkemellet, vagy pulykamellet eszem különböző módokon elkészítve!

sheil: hajrá a pénteki punkcióhoz! :) ezek nagyon szép számok! :)

zafir: itt is mennek a drukkjaim, hogy a lánykák minél tovább bent maradjanak! :)

kisbuddha: ne izgulj a peteérés miatt, ezek a gyógyszerek, amiket itt kapunk egy-egy stimuláció során teljesen felboríthatják a hormonháztartásunkat. úgyhogy szerintem nem arról van szó, hogy feladja a petefészked, csak majd legközelebb biztos lesz már peteérés! :)

juja13: Üdv köztünk! :) Jó helyen jársz! :) Az intézetben semmilyen vizsgálatot nem csinálnak meg, Dévai doki, csak felírja őket! Ha tudod a legtöbbet próbáld meg TB útján, mert úgyis lesz még annyi minden amiért fizetni. Sok olyan van, ami TB úton hosszadalmasabb, ezért először járd körbe, hogy mi mennyi idő!
Kicsit mesélj magadról! Mióta próbálkoztok?

Voltunk tegnap is UHU-n. Mostanra csak egy Bogyókánk maradt a négyből! :( :) Persze ennek is örülök, csak szomorú vagyok a másik három miatt, és még szokni kell a gondolatot, hogy egy lesz, mert annyira bíztunk benne, hogy ikrek lesznek! D azt mondta, hogy a többi valószínűleg kromoszóma hiba miatt szívódott fel, és mostanra már csak fehér foltként látszódtak. Ez az egy szépen növekszik, és korának megfelelő méretekkel rendelkezik.
Legközelebb november 9-én kell mennem. Addig ha nincsen semmi probléma hallani sem akar rólam! :D
kvzsuzsi
Fót

Köszönöm! :)
Még időpontot nem kértem, mert nagyon sokat olvastam, hogy ki lenne jó orvos, mert már 1-2 megjártam, de nem voltam megelégedve. Ma jutottam el eddig a fórumig, illetve ma olvastam a dévai intézetről. Annyira jó kommenteket olvastam itt, hogy talán ez lesz a nyerő.... :)

Igazából 3 éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését, de eddig nem foglalkoztunk vele, hogy nem jött össze a baba, mert annak a híve vagyok/voltam, hogy majd jön. Viszont már én sem leszek fiatalabb és már jó lenne.
juja13
Budapest XIII. kerület

kvzsuzsi: köszönöm a bíztató szavakat. Jól esnek. Pláne a mai lelkivilágomnak. Egyszerűen nem tudom, hogy mi van ma velem:-( kb minden 3ik percben elsírommagam. Már várom a holnapi napot,igaz csak este tudok menni uhra, de remélem,hogy jó hírek lesznek.
Kiss Csabához jártam a vitalorgba kb 1-1,5évet. Nézte folyamatosan a peteéréseket ami minden hónapba csak a jobb oldalon volt. Ami utólag kiderült,hogy el van záródva. Ezután mondta,hogy akkor irány Dhez. Kicsit mérges vagyok mert a 1,5év alatt egyszer sem csinált hüvelyi uhot:-( D. az első uhangon mondta hogy mi van a jobb oldalon. Szóval sztem most tényleg jó helyen vagyunk:-)
Gratulálok neked a babához. Ne búsulj, hogy csak egy maradt. A lényeg, hogy ő megmaradt és hogy jól fejlődik. Biztos csalódás volt az előző uh.hoz képest, de gondolj bele anyuka leszel. :D :D :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

juja13: akkor szerintem, ha tetszik neked D, minél hamarabb kérjél időpontot, mert sajnos nagyon sokan járunk D-hez, és sztem csak sokára fog adni időpontot.
Addig is, amit csak tudsz csináltass már meg vizsgálatot.
Ezeket itt találod:
http://devaiintezet.hu/kivizsgalas-assz ... cio-eseten

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: de legalább egy már biztosan lesz:)))) Minden jót nektek!
Azért félelmetes az arány. Nekem D azt mondta, minden 21. petesejtből lesz 0 gyerek:(
Én is abban reménykedem azért, hogy csak a stimu miatt felborult odabent minden és azért megmarad még a másik petefészkem. Csak ráhozza ám az emberre a frászt.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Zsuzsi:Legyen egészséges az a csepp,mostmár csak az a fontos :lol: Vigyázz magatokra!! :)
moro75
Budapest IX. kerület

Zsuzsi: a legerősebb legszebb ott van veled!!!

Szia Juja! kb én is 2.5-3 év után mertem szembe néni a dolgokkal úgy látszik hogy másnakis ennyi idő kell ahhoz hogy átállítsa magát.

Kisbuddha: ne aggódj minden szépen visszaáll a hormonok bezavartak!!!

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok :) Az első inszem nem sikerült, ma megjött :( Holnap hívom fel Apánkat, jön reggel hozzá valaki? :)
mbetty2
Aszód

Sziasztok :) Az első inszem nem sikerült, ma megjött :( Holnap hívom fel Apánkat, jön reggel hozzá valaki? :)
mbetty2
Aszód

mbetty2:nagyon sajnálom:-( én megyek holnap, de csak délután. Én is most készülök az első inszemre. vigyázz magadra és ne add fel.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Zsuzsi,

Gratula ahhoz az egyhez, annyira jó hogy Ö ott van Veled ! Csak vele kell foglalkoznod. D. nekünk azt mondta a "vérmezős" előadáson hogy minden 50. petesejtnek van egyáltalán esélye arra, hogy ember legyen belőle...szóval azóta nagy tisztelettel nézek minden emberre aki már él, mert mindenki egy "kiválasztott"...

Betty, sajnálom, de kitartás, tudtok menni rögtön tovább, december 2-ig D még mindenbe belevág...

Mokucica, a sírvafakadás minden hír hallatán a hormonok "tombolása" és mint ilyen normális...
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

amaryllis921: igen én is gondoltam erre, hogy ez normális, csak a környezet nem mindig érti meg az embert. Otthon persze igen, de a munkahelyen és az ügyfelek, hát furán néznek rám :( Éjjel sem tudtam aludni csak ezen jár az agyam, hogy vajon nőnek-e a tűszőim. délután kiderül, hogy a dupla szurik használtak-e. Már bennem van 8,5 merional. :(
mokucica
Budapest XIII. kerület

sheil: mi volt a reggeli ultrahangon?
mokucica
Budapest XIII. kerület

Zsuzsi: Itt is gratulálok neked kismami és ahogyan azt már írtam, nekem is csak a 8. héten derült ki, hogy ketten vannak. :lol:

Juja: Üdv közöttünk. Megkérdezhetem mennyi idős vagy?

Mbetty: Sajnálom, de ne add fel! Minden kezdet nehéz!

Amaryllis: Olyan szép amit Zsuzsinak írtál. Na, már megint bőgök. :cry:

Lányok! Sokan írtátok a kevés tüszőket. Nekem ezen a talpmasszázs segített. Soha nem hittem ebben, de a 3. lombik előtt megpróbáltam. A bal, műtött petefészkem a heti 1x-i talpmasszázs után kezdett el rendesen működni. Addig csak 2-3 darab volt benne, utána 8-9 termelődött. :shock: Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretné azt is megírom, hogy én hová és kihez jártam.

Zafír
zafir100

Sziasztok!
Vééégre hazaértem D-től,meg a vérvételről.Minden rendben van,10 tüszőt számoltam,most már csak vigyázni kell rájuk és imádkozni,hogy legyen bennük petesejt és ne szökjenek meg péntekig!Pénteken punkció:-D
Leszámítva,hogy folyamatosan feszít mind a kettő petefészek,jól vagyok:-D Rettentően izgulok,hogy minden rendben legyen....
D szigorú pihit javasolt.

mokucica:Remélem du-n minden rendben lesz és érnek azok a tüszők!!!Írj,hogy mit mondott D!Gondolok Rád!
A hormonoknak nem lehet parancsolni,mg a könnyeknek sem.De nem baj,lesz ez még jobb is!Apánknál jó kezekben vagy,hidd el!

Zsuzsi:Biztos nehéz,hogy a 3 másik nem maradt Veled,de ez az egy,aki igen,Ő mindennél nagyobb kincs!:-) Remélem D nem,csak mi hallunk majd Rólad/Rólatok sokat itt a fórumon:-)

mbetty2: Sajnálom...de ne add fel,hajrá és előre a babáért!!!:-) Mikorra kaptál időpontot?Vagy ma reggel Te is ott voltál?

Juja13:Üdv itt a fórumon.Kérj időpontot mielőbb, szerintem jó helyen jártok.Dévai a legjobb orvos:-) Szigorú,de igazságos és mindent megtesz a babáért,ez biztos.
sheil
Budapest I. kerület

Zafír,

Sajnálom hogy megríkattalak, de azt gondolom, az ember tényleg átértékeli az egész folyamat kapcsán az életről alkotott alap elképzeléseit. Mindenki egy csoda :) na most már én is bőgök...
Köszi a tippet, engem mindenképp érdekel a talpmasszázs, akár privátban is meg tudod irni, heti 1x az nem nagy áldozat. Megy egyáltalán semmi sem az, a kincshez képest. Miután már mindjárt itt az idő neked, szorítok hogy minden rendben menjen a lyánykákkal és mihamarabb épen, egészségesen a kezedben tarthasd őket. Nem tudom ki a dokid, meg hol fogsz szülni, de a legjobbakat kivánom ! Utána úgysem lesz időd fórumozni, ikres kismamás barátnős tapasztalat :) de ilyen dolgok miatt ne is legyen :D
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

zafir: engem is érdekelne a talpmasszázs, hogy hova jártál
kisbuddha
Budapest III. kerület

Ma reggel voltam Apánknál, 10 óra felé értem oda, kezdjük a következő inszemet, Apánk azt mondta, bekeményítünk egy kicsit, kevés volt az egy érett petesejt, ami maradt :( Következő UH időpontja hétfő reggel :)

Sheil, hány óra felé voltál?

Kvzsuzsi, szívből örülök Neked, nagyon vigyázz magatokra :)

Zafír, úúúúgy tartanék már ott, ahol Te, remélem már nekem-nekünk sem hosszú az út idáig :)
mbetty2
Aszód

Sheil tessék akkor sokat pihenni és vigyázni magadra. Szorítunk pénteken neked. Valószínű hogy fogunk találkozni is,mert pénteken megint kell mennem. Kicsit beindultak a bal jobban:-) A jobban is van sok, de azok csak egy helyben toporognak(jobb oldalt van elzáródva).Napi 2 meronalt kell szurnom. Holnap adom a 11-12et:-( te mennyit adtál?

mbetty: miket írt fel nekef D.

Amúgy jó kedve volt apánknak. Poénkodott rendesen. És közölte, hogy nem vagyok egy egyszerű eset. :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?