mokucica: Üdv Köztünk!
Reméljük minél hamarabb Neked is baba lesz a pociban!
Szerintem sokunknak volt már itt leállítása! DE ne ijedj meg, D. csak általában ijesztget!
Felkészít minden rosszra. Reméljük a megemelt gyógyszer adagra most már szépen fogsz reagálni, és magukhoz térnek a tüszőcskék!
A szurkálás jó jel, azt jelenti hogy nőnek!
A 3 inszem megvan 4 hónap alatt! Ne izgulj! D tudja mit csinál!
Melyik dokinál voltál eddig?
A hús a fehérje miatt kell, mivel a fehérje elősegíti a hormonszállítást a szervezetben, és csökkenti a hiperstimuláció esélyét. Úgyhogy szerintem az az inszemnél is fontos!
A felvágottakban nem sok hús van!
Én ilyenkor mindig csirkemellet, vagy pulykamellet eszem különböző módokon elkészítve!
sheil: hajrá a pénteki punkcióhoz!
ezek nagyon szép számok!
zafir: itt is mennek a drukkjaim, hogy a lánykák minél tovább bent maradjanak!
kisbuddha: ne izgulj a peteérés miatt, ezek a gyógyszerek, amiket itt kapunk egy-egy stimuláció során teljesen felboríthatják a hormonháztartásunkat. úgyhogy szerintem nem arról van szó, hogy feladja a petefészked, csak majd legközelebb biztos lesz már peteérés!
juja13: Üdv köztünk!
Jó helyen jársz!
Az intézetben semmilyen vizsgálatot nem csinálnak meg, Dévai doki, csak felírja őket! Ha tudod a legtöbbet próbáld meg TB útján, mert úgyis lesz még annyi minden amiért fizetni. Sok olyan van, ami TB úton hosszadalmasabb, ezért először járd körbe, hogy mi mennyi idő!
Kicsit mesélj magadról! Mióta próbálkoztok?
Voltunk tegnap is UHU-n. Mostanra csak egy Bogyókánk maradt a négyből!
Persze ennek is örülök, csak szomorú vagyok a másik három miatt, és még szokni kell a gondolatot, hogy egy lesz, mert annyira bíztunk benne, hogy ikrek lesznek! D azt mondta, hogy a többi valószínűleg kromoszóma hiba miatt szívódott fel, és mostanra már csak fehér foltként látszódtak. Ez az egy szépen növekszik, és korának megfelelő méretekkel rendelkezik.
Legközelebb november 9-én kell mennem. Addig ha nincsen semmi probléma hallani sem akar rólam!