Gyorsba jövök, még elküldtem egy bevallást
Riella!
Annyira jó volt olvasni a szülésedet!! Nagyon örülök, hogy meg voltál elégedve a kh-val, dokival, és szülésznőkkel.
Azt az egy hetet pedig már el is felejthetitek
Sok-sok tejcsit, és várjuk persze a képeket!
Dóri!
Én is megkaptam a tablókról a képeket, nagyon szupik lettek! Kíváncsi leszek élőben is rájuk, majd rákérdezek Gyuridokinál, hogy hová is kerültek
Az összeget pedig én inkább személyesen adom oda a kövi talin, ennyit utalgatni nem sok értelmét látom
Ma voltam dokibácsinál, minden rendben, C2000 - szóval kissé rövidült a méhnyak. Egyébként teljesen zárt minden, úgyhogy mondtam is a királylánynak, hogy csak így tovább még van két hete minimum
De dokibácsi csak a száját húzta, és kérdezgette, hogy Bencénél hogy is volt? Meg hogy hány hétre is jött a nagyságos úr. Mondom neki, hogy 38ikra hivatalosan, erre ő: hát akkor nem is jegyez elő semmit, jövőhétre beszéljek meg Évikével egy ctg-t, és akkor meglátjuk, egyenlőre felírt 4.-ére kontrollra. Majd meglátjuk
Bencével is megvolt a pulmonológiai vizsgálat.
Dokibácsi szimpi volt nagyon, annyit mondott, hogy 85-90%-ra mondja, hogy allergia - főleg ilyen felmenőkkel, mint ami neki van. De még annyit hozzáfűzött, hogy amíg "csak" ilyen tüneteket produkál (néha kiütés, ami viszket, ill. orr vakarás, szem vakarás), addig hagyjuk nyugton, adjam ilyenkor neki a Fenistil cseppet, de ő több dolgot nem javasol, addig míg nem rosszabbodnának a tünetek. Azt mondta, hogy amíg ezek a tünetek nem zavarják az "életvitelét", addig tegyem össze a két kezem, hogy csak ennyi
Azt is mondta még, hogy vért nem is vesz tőle, mert tutira azt mutatná, hogy allergia, de azt anélkül is megállapíthatta, szóval akkor feleslegesen nem szurkálná.
Visszarendelt, ha esetleg "súlyosbodna" a helyzet.
Ennyi.
Megyek aluszikálni, hosszú volt a mai nap, ráadásul királylány annyira nem szereti, ha a gép előtt ülök, hogy csak na. Most is itt ficereg a hasamba ezerrel, hogy mára már elég
Pápá: Eszti