Új privát üzeneted érkezett!

Riella!Nagyon Kép a Királyfihoz.
Csodálatos élményben volt részed a történeted alapján, miközben olvastam soraid(közben könnyeimet törölgetem) nekem is eszembe jutottak a szüléseim ami nekem is felemelő érzés volt. Nagyon jó, hogy kellemes a kórházi tartózkodásod emléke, szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy ide tartozunk.
Örülök, hogy a királyfi jól van és szépen gyarapszik. Remélem van sok tejcsid?
Nagyon sok boldogságot, örömet kívánok nektek.
Ja és sok-sok tejcsit.
Kép

Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Riella!

Sajnálom, hogy ilyen dolgogat kellett átélnetek, de az a lényeg, hogy most már minden rendben van és ilyen kis édi és jó manocskátok van!
Nagyon szép volt a történeted, örülök, hogy csupa jó tapasztalatod volt az orvosokkal és a szülésznőkkel.

Pocilo!

Így utólag is boldog honapfordulót Marci babának. Egy nap van Neki és az én picikémnek. Gondoltam is rátok, de nem tudtam aznap írni.
Milánnak is boldog névnapot!

Mazsuzs!

Nekem is nagyon hullik a hajam! A terhesség alatt és az első három hónapban szülés után egy száll se jött ki de most bepotolja.
Én még mindik szoptatok, biztos az is számit, mert az összes tartalékaimat kiszívja és hiába eszem egy deka sem marad rajtam csak fogyok. Ötletem nincs, én vitamin szedek és sok gyümölcsöt zöldséget probálok enni.

Judit, Finike, Dalmácska!

Nagyon klasszak a gyerköcök a képen. Viki Danca és Szonjus nagyott nőttek a találka ota.

Dóri!

Meg kaptam az emailt. Köszönöm szépen. Nagyon jók lettek a tablók!

Adra!

Hogy vagytok? Remélem Zéti már Jól van!

Syd!

Hogy sikerült a bababörze?

Tibicsoki!

Már rég hallottunk felöletek. Remélem jól vagytok!

Sok puszi azoknak akiknek most nem írtam! Minden hónapfordulós babának, névnapos és szülinapos manónak és mamának sok, sok ünnepi puszi!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Helló Lányok!

Riella!
Végre leírtad a szüléstörténetedet. Remélem azért fogsz jelentkezni folyamatosan és friss képeket teszel fel a manócskádról! A történeted szerint nem kértéll fájdalomcsillapítót? Irigyellek, hogy így bírtad a dolgokat, de szerencséd is volt, hogy már készen volt a kád, mikor én szültem még a munkások mászkáltak a folyóson, éppen akkor csinálták. Sok tejcsit!

Pocilo!
Köszi a hónapfordulós köszöntést, hogy megy az idő! Marcus hány kiló most? Mi a múlt héten voltunk tanácsadáson és már 6.08 kg volt Nándi baba. Holnap megyünk a harmadik hónapos kötelező szurira. Ti már voltatok?

Szamikám!
Nem tudom mit lehetne csinálni a hajhullással, én most komolyan megijedtem a hétvégén ugyanis felfedeztem, hogy két helyen már szabályosan kopasz folt van a fejemen, úgy kihullott. Már azon gondolkodom, hogy elmegyek egy vérvizsgálatra... Bár még a héten megpróbálom a Fricky által ajánlott Bánfi hajszeszt és most Revalidot vettem, hátha lesz valami javulás... A fogyás miatt irigyellek, dehát én sajna nem szoptatok... :-(

Dalmacska! Nagyon aranyosak a lányok! Olyan helyesek!

Finike! Viki is nagyon aranyos a kis fülbevalójával!

Dóri! Már írtam e-mailben, hogy nagyon szuper a tabló. Majd küldöm a pénzt!

Adra!
Hogy vagytok?

Szandra! Sajnálom, hogy megszünt a munkahelyed. Apukád tényleg egy télapóra hasonlít :-) :-)

Sidney! Kiváncsi vagyok ám én is, hogy milyen volt a börze! Sajna a hétvégén mi kerítést javítottunk, így a gyerekre nem tudott más vigyázni, anyukám is dolgozott, pedig én is ki akartam menni, mert nagyon növi ki Nándi baba a ruhákat...

Jó éjt mindenkinek!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Gyorsba jövök, még elküldtem egy bevallást 8)

Riella!
Annyira jó volt olvasni a szülésedet!! Nagyon örülök, hogy meg voltál elégedve a kh-val, dokival, és szülésznőkkel.
Azt az egy hetet pedig már el is felejthetitek :wink:

Sok-sok tejcsit, és várjuk persze a képeket!

Dóri!
Én is megkaptam a tablókról a képeket, nagyon szupik lettek! Kíváncsi leszek élőben is rájuk, majd rákérdezek Gyuridokinál, hogy hová is kerültek :D
Az összeget pedig én inkább személyesen adom oda a kövi talin, ennyit utalgatni nem sok értelmét látom :roll:

Ma voltam dokibácsinál, minden rendben, C2000 - szóval kissé rövidült a méhnyak. Egyébként teljesen zárt minden, úgyhogy mondtam is a királylánynak, hogy csak így tovább még van két hete minimum :lol:
De dokibácsi csak a száját húzta, és kérdezgette, hogy Bencénél hogy is volt? Meg hogy hány hétre is jött a nagyságos úr. Mondom neki, hogy 38ikra hivatalosan, erre ő: hát akkor nem is jegyez elő semmit, jövőhétre beszéljek meg Évikével egy ctg-t, és akkor meglátjuk, egyenlőre felírt 4.-ére kontrollra. Majd meglátjuk 8)

Bencével is megvolt a pulmonológiai vizsgálat.
Dokibácsi szimpi volt nagyon, annyit mondott, hogy 85-90%-ra mondja, hogy allergia - főleg ilyen felmenőkkel, mint ami neki van. De még annyit hozzáfűzött, hogy amíg "csak" ilyen tüneteket produkál (néha kiütés, ami viszket, ill. orr vakarás, szem vakarás), addig hagyjuk nyugton, adjam ilyenkor neki a Fenistil cseppet, de ő több dolgot nem javasol, addig míg nem rosszabbodnának a tünetek. Azt mondta, hogy amíg ezek a tünetek nem zavarják az "életvitelét", addig tegyem össze a két kezem, hogy csak ennyi :roll:
Azt is mondta még, hogy vért nem is vesz tőle, mert tutira azt mutatná, hogy allergia, de azt anélkül is megállapíthatta, szóval akkor feleslegesen nem szurkálná.
Visszarendelt, ha esetleg "súlyosbodna" a helyzet.
Ennyi.

Megyek aluszikálni, hosszú volt a mai nap, ráadásul királylány annyira nem szereti, ha a gép előtt ülök, hogy csak na. Most is itt ficereg a hasamba ezerrel, hogy mára már elég :lol:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

sziasztok!

Képzeljétek, Márton néhány napja már hosszabban megmarad a kiságyban, ugyanis kifeszítettünk egy csörgőt és rájött, ha megüti megszólal és bele is lehet kapaszkodni. Ez nagy haladás!! Minden elkezdte érdekelni, ami mozog és színes, egyik napról a másikra. És vigyorog!!!

Mazsuzs!!
nekem nem hullik a hajam, sőt, a 9 hónap alatt gyönyörűen megerősödött, azt sem tudtam, hogy mikor mostam hajat. Én is féltem, hogy csúnyább lesz és hullik majd, de nem. Hallottam viszont épp erről egy rádióműsort, ahol egy doktornő azt mondta, hogy ilyenkor nem kell megijedni, mert tulajdonképpen az hullik ki, ami a 9 hónap alatt a hormonok miatt sokkal jobban nőtt és sűrűbbé lett. Bár gondolom ez egyénenként változik. A sógornőmnek is hullott, de rendeződött 5 -6 hónap múlva, úgyhogy ne izgulj.
Menstuáció: 6-8 héttel a szülés után azt olvastam, valóban megjöhet. Nekem múlt héten volt olyan érzésem, hogy megjön, de nem lett belőle semmi. (Márton most 10 hetes) A nőgyógya és a gyerekorvosunk is mondta, hogy előfordulhat ilyen "mintha megjönne" a 2-3 hónap körül, de ha szoptatok, akkor nagyon nagyon kicsi a valószínűsége. Én szoptatok, éjszaka 3szor is, ilyenkor nagyon magas a prolaktin szint, ami a tejtermelést serkenti és meggátolja a menstruációt.
Játszószőnyeget épp most készülünk venni.

Riella!
Nagy gratula!! Szép a történet, én szinte magam előtt láttam a helyszínt...Nekem is Gabi volt az egyik szülésznő, aki vezényelte a levegővételt.

üdv Kati
csillagmaci

sziasztok!

Riella! gyönyörű a történeted!!! hideg kirázott. Igazad van csak a szépre szabad gondolni és arra hogy most már minden rendben van Martinnal. Úgy látom ma este már nem lesznek képek, de a történet mindent kárpótol és majd holnap gyönyörködünk királyfiban.

Bababörze jó volt, mondjuk nagyon jó helyen voltunk és a rucikat sem adtuk drágán. Nagyon sok a turis és hát az áraik szerintem nagyon drágák.
Azért beszereztem 3 gatyót és egy mellényt /újakat/ JOhannának és magamnak vettem két Adidas nacit nem is akárkitől, Kökény Beától. Mellettünk lévő asztalon árult. Szóval ennyi röviden a börze élmény.
Gyermekeim kinn voltak a Margit szigeten lovagoltak szórakoztak.
Tök jó jön a hosszúhétvége?
ki merre utazik?
hozzánk jönnek vendégek Pécsről. Szóval mi itthon leszünk, de sok időm biztos nem lesz netezni.
Nem tudtok vmi jó kis gyereknapi programot? Nálunk itt a XVII.kerületben elég gyenge szokott lenni a "műsor".

Hajhullás nekem is volt, de szerencsére van miből hulljon. Nem tartott sokáig de utáltam hogy minden tele van a hajammal.

Kati! na még a végén kellemes teher nélkül tudod végezni a dolgodat? aranyos lehet Márton ahogy püföli a csörgöket.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Szami!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntést és utólag én is kívánok boldog hófordulót. :D
Szofika hogy van, mit alkot már?

Mazsuzs!
Marci 5900g nem nagyon gyarapszik van mikor 30g hízik egy héten.
De van hogy 200g-t.
A szurit csütörtökön kapja és a másik két lurkó is kap(kullancs ellenit v.o).Szóval nehéz nap elé nézek holnap.
Mindenkinek szép napot.
Pocilo :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

Riella
nagyon szép és megható történet, bárcsak nekem is ilyen könnyű lenne, de minden héten mást mond a doki.
Mivel nagy a gyerek, lehet,hogy megint császár, mint az ikreknél.
De ha előbb jön, akkor jöhet simán is. Szóval elég rossz így, kicsit félek, de ezzel gondolom mindenki így van.

Kép
boki

Boki!
Szorítok, hogy simán menjenek a dolgok.Probálj nem a negatív dolgokra gondolni.Úgy sem tudjuk befolyásolni a dolgokat a kórházba meg ami a nektek a legjobb azt teszik, senki nem kevesebb mert császárral szült.
Nagyon sok szerencsét kívánok.

Eszti!
Hogy bírod ezt a meleget? Réka még nem kopogtat ezek szerint, de nagy az esélye, hogy gyorsvonatként érkezik.

Ha van köztünk Rita annak boldog névnapot.

Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Riella!
Jó volt olvasni a szüléstörténeted. Örülök, hogy most már minden rendben. Ha lesz egy kis időd, akkor tegyél fel kéep, nagyon kíváncsi vagyok a fiatalemberre. :)

Sid!
Örülök, hogy jól sikerült a börze. Sajnos tényleg úgy van, hogy a turisok sokan vannak.

MA voltunk ctg-n. Hát, kicsit megijedtünk, amikor az ügyelet orvos nézte a ctg-t. Volt egy szakasz, ahol nagyon leesett a szívhang, és sokáig úgy is maradt. Azt mondták csinálni kell egy uh-t, utánna meg lépcsőznöm kell, majd megint ctg. Az uh-n minden ok. Áramlás is jó volt. A terheléses ctg-t meg azért kell csinálni, hogy lássák a lepény el látja e még rendensen a feladatát.
Szóval lementünk a 2. -ig, majd vissza a 8-ra, utánn 30 perc ctg. Itt már jobb lett az eredmény, de volt, hogy leesett a szívhang.
Csütörtökön megint megyek, de mondták, hogy a biztonság kedvéért, azért már vigyem a táskámat.

Na, megyek lefexem, mert fáradt vagyok.

jucus1

Kép

Ha minden igaz akkor ez a táblázat :lol:

Hiányzó adatok pótlását vállalom :wink: .

Bocsi ha valami rossz, ha szóltok akkor javítom a dolgot.

A három gyerekesekkel kezdtem nem akartam semmiféle egyéb sorrendet kialakítani.

Remélem tetszik

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Riella,
Nagyon érdekes, és megható volt a szüléstörténeted. Gratulálok ehhez a gyors szüléshez! Sok tejcsit, egészséget és boldogságot kívánok Nektek!

Jucus,
Remélem azért nincs semmi baj a kisbabátokkal, de lehet, hogy ő már unja odabenn és kiakarna jönni, csak valamiért nem tud jelezni. A doki, hogy hogy nem döntött azonnali császár mellett? És ha bajban van a babátok (bár isten adja, hogy ne,de ha mégis?), ha pl. rá van csavarodva a köldökzsinór a nyakára? Bocsi én nem beparáztatni akarlak, de engem azonnal vitt volna a dokim ha a babánknak csak egy pillanatra is leesett volna a szívhangja ezt ő mondta. Gondolom most Ti is aggódtok, hogy mi lehet. Nagyon remélem, hogy csak épp lustizott a babátok. Ha csütörtökön szülnél, akkor nagyon sok egészséget és tejcsit kívánok Nektek, és remélem azért minden úgy zajlik, ahogy Te szeretnéd. Szurkolok, hogy ne legyen semmi baj!!!

Pocilo,
Remélem a kis lurkók jól viselik a szurikat!
Boldog 3. hónapfordulót Marcellnek!

Sid,
Lehet lovagolni a Margit szigeten? :shock: :shock:
Tök jó, hogy ennyi ruhát el tudtál adni a börzén, akkor Neked jól sikerült az a nap! :lol:

Csillagmaci,
Tök jó, hogy Márton már hosszabban is megmarad a kiságyában csak így tovább, lesz ez még jobb is!

Eszti,
Azért kellemetlen lehet Bencének ez az allergia, nekem is van, úgyhogy tudom milyen rossz, és kellemetlen tud lenni. És mire allergiás? Azt nem nézték meg?

Mazsuzs,
Nekem is foltokban "lyukas" a fejem, már nekem is alig van hajam és az én kislányom már elmúlt fél éves. A fogaid rendben vannak? Az is okozhat ilyen hajhullást, vagy nőgyógyászati gondtól is lehet, én úgy tudom. Ha megtudsz valamit ezzel kapcsolatban majd megosztod velünk is? Lehet, hogy sokaknak adnál megoldást - köztük nekem is. :oops: :roll:
Ja, és Boldog Harmadik Hónapot Nándi babának!
Majd írj, hogy Nándi baba hogy viselte a szurit!

Akit kihagytam bocsi, de már nagyon álmos vagyok!
Mindenkinek jó éjszakát!
Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Szandra,

Most látom, hogy majdnem egyszerre írtunk. :lol: Nagyon szupi lett ez a táblázat. HÚÚÚÚÚ már ennyien vagyunk? Hát nekem még így is nehéz lesz követnem, de megpróbálom.
Én március 26-án születtem, és a névnapomat november 25-én tartom. Köszönjük szépen! Nagyon ügyi vagy!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Szandra! köszi a táblázatot nagyon szuper lett. Észrevétel : Tibicsoki szemtelenül fiatal:))). Nagyon ügyi vagy, így most már tudni fogjuk ki mikor és mit ünnepel.
Én pont most rendeltem vacsit , mert ma van a 8.házassági évfordulónk. Főzni nem volt kedvem, étterembe sem mentünk. Bár férjecském már sztem elaludt, de majd a kutya ugatására bizti felébred :lol: remélem.... :roll:

Jucus! nem lehetett semmi a mai CTg. REmélem minden oké lesz és csütörtökön nem kell lépcsőznöd. Akkor lehet csüt-ön jön az sms? már időszerű lenne...

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Finike!
Hát bevoltunk parázva rendesen, de kicsit túl aggódtuk a dolgot. Az a leesett szívhang 110 körül volt, az alá nem ment. Csak hát amikor mondták, hogy na lépcsőzni meg minden. Kicsit megijedtünk. De uh-n megnézték, és az áramlás ok volt, átlagos magzatvíz. Aztán a terheléses ctg-t végig mozogta, csak a végén bealudt, és akkor volt megint olyan 110 körül a szívverése.
Az ügyeletes doki mondta, hogy minden rendben.
Holnap megint ctg, és ha bármi gond lenne, hívnák a dokimat, mert ő csak pénteken lesz bennt. Akkor meg úgyis császár lesz.
Már szerda van, és már nem sok esélyem van arra, hogy megindul magától a szülés. Gergő sem akart kibújni időben.
Na mind1. Levi egész nap mozog a hasamban, így nyugodt vagyok, hogy minden ok.

jucus1

Sziasztok!

A képek egy kicsit késnek,mert babucinak napok óta fáj a hasa,és én éjjel nappal üzemben vagyok vele :cry: :cry:
párom tett fel pár képet a 2007 májusi babák topikra,ott meg tudjátok nézni királyfit előzetesben,aztán ha kicsit felszabadulok,felrakom ide is.
Köszönöm a gratulát mindenkinek.
:D :D :D :D :D

KépKép
riella77

Kép

Szandra!
Nagyon szuper a táblázat, köszike.Én az évet oda se merem írni, Augusztus 21.-én van a szüli,és Április 22.-én a névnapom.

Jucus!
Jó, hogy minden rendben. Nekem is volt hasonló 60-80 volt , de csak a végén(biztos rángatta a zsinórt ki akart már jönni).
Nagyon szorítok nektek nemsokára találkoztok.Gergő hogy éli meg a tesó jövetelét?

Finike!
Köszönöm a köszöntést Marcus nevében is.
Vikike már mászik ,kúszik , forgolódik?És tüneményessen mosolyog!

Szami!
Most látom,hogy a Marcus A TE SZÜLINAPODON SZÜLETETT.

Riella!
Ha van egy szusz. időd csináld meg Martin vonalzóját had lássuk, hogy öregszik.:)))

Lányok a következő lenne a kérdésem használta valaki a More Milk Plus tejserkentőt?
Úgy érzem kevés a tejcsim és kipróbálnám, de elötte kikérném a véleményeteket.
Előre is kösz mindenkinek.
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Szandra!! Nagyon jó a táblázat! Köszönjük!

Mondom a hiányzó adatainkat:

Márton névnapja: november 11.
az én szülinapom: 1976. szeptember 7.
névnapom (Katalin) november 25.

Pocilo! Nekem a More Milkkel szerencsére még nincs tapasztalatom, de láttam már üzletben.
Én a Hipp teát iszogatom, tejtermelést elősegítő, DMben lehet kapni. Illetőleg most van rebarbara szezon (zöld növény féle, kompótot, levest, sütit, jómagam lekvárt csinálok belőle, épp most főztem be), nem tudom ismered e. Észrevettem, hogy esténként megittam egy jó nagy pohár kompótot és reggelre úgy duzzadtak a cicikéim. Először nem jöttem rá, hogy mitől, majd amikor végig gondoltam, hogy mi az ami esténként mindig ugyanaz volt, de más mint korábban, csak ez maradt, ami szóba jöhetett.
Piacon lehet kapni, kereskedelmi boltban még soha.
Egyébként azt honnan veszed észre, hogy kevesebb a tej?

üdv Kati
csillagmaci

Évi79!

Az én orvosom dr. Hartman Gábor.
Csak jókat tudok mondani róla. Nagyon megbízható, mindenkit, aki hozzá jár, névről ismer az első találkozás után.
Nekem minden mindig úgy lett a korábbi problémáimmal, illetőleg a várandósság hónapjai alatt, ahogy ő megmondta. Nagyon pozitívan gondolkodik és mindenben támogató, kicsit még a lélekkel is foglalkozik. Nagyon nagy biztonságot adott, hogy tudtam, nála szülök, és azt is, hogy ez bármilyen napszakra esik, ő ott lesz. És ez így is volt.
Én pl. a 9 hónap alatt, ha torokfájásom vagy akármi bajom volt, őt kérdeztem és nem a háziorvost.
Akárkivel találkoztam a kórházban, aki hozzá járt, hasonlókat mondott, mint jómagam.

üdv Kati
csillagmaci

Pocilo!

Én használtam és van is!

Ha kipróbálnád ne vegyél mert baromi drága, adok szívesen, mert nekem picivel több, mint egy doboz maradt.

Nekem nagyon bevált, semmi pihenés és rendszertelen kajálás ellenére is megtriplázta a tejmennyiséget. :lol:

Jucus!

Szorítok, hátha megindul magától.
És ne aggódj, ha baj lenne tuti nem engedtek volna haza.

Riella!

Tudom, milyen szívszorító látvány egy pici az inkubátorban, de a lényeg, hogy jól van, ez mindennél fontosabb.
Örülök, hogy ilyen kellemes élmény volt a szülés.

Szandra!

Szupi a tábla.

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jucus! Szorítok neked! Nagyon szuper, hogy nemsokára megint újabb bébifotókat csodálhatunk meg! Nem tudom miért, Nándi még csak három hónapos de amint meglátok egy kismamát az utcán, nosztalgiázni kezdek! De jó is volt pocakosnak lenni...

Szandra! Jó lett a táblázat!

Pociló! Én is szedtem a kapszulát, de nekem nem használt. Szerintem ez is egyéntől függő, (lsd. Dóri) ugyanis nekem a homeopátiás bogyók sem használtak, sőt, mintha kevesebb lett volna tőle az a kevés tej ami még volt. De erre ne alapozz lehet, hogy neked beválik!
A www.boldogmama. hu honlapra ha felmész, akkor ott olvashatsz, természetesen csak sikersztorikat a kapszulával kapcsolatban :-) De érdemes megnézni azért!

Finike! Majd megírom, hogy mi lett a haj-baj vége, de már elkezdtem a Bánfi sampont és hajszeszt is használni, hátha beválik. Olcsóbb mint a neves drága szerek, de hátha jó lesz. Ha így megy tovább, akkor tényleg nem marad lassan hajam...

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Helyesbítek, mert rosszul írtam le az előző hozzászólásban:
www.boldogmama.hu

mazsuzs[/quote]

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Jucus! igaza van Dórinak, tényleg nem engedtek volna haza ha nagy a gáz.
Bulcsúnál én is ezt mondtam, hogy na megint nem tudom meg milyen az amikor megindul a szülés magától. Aztán az utsó pillanatban mégis csak rászánta magát és megtudtam... :D

Dóri! bevitted a tablókat? mi volt a kontrollon? minden ok a csajokkal?

Finike! igen egész jó volt sztem a bababörze.

Riella! remélem hasfájás mihamarabb elmarad.

mindenkinek jó éjt!!!

Szandra ! még egyszer köszi a fáradozást a tabló szuper jó lett.

Dóri! a te tablód is tuti.

Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek.
Dóri!
Megbeszélhetnénk az ajánlatod privibe?
Lányok jól vannak? Hogy bírod a nagycsaládot?
Csillagmaci!
Leírnád nekem a kompótot, hogyan kell csinálni és milyen rebarba a jó hozzá külső jegyek(fás, éretlen)? Lehet ,hogy nagy butaságot kérdeztem?
Szandra!
Nagyon nagy bocsánat, hogy elfeledtem a névnapod :oops: .
Útólag kívánok Kép nagyon sok boldog névnapot.
Friky!
Kép Sok boldog névnapot kívánunk.

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Megvolt a mai ctg is. Minden rendben. Hazajöhettem. Holnap viszont ilyenkor már 2 fiús anyuka leszek. :D
Reggel 8:45-kor még lesz egy ctg, utánna vmikor lesz a császár.
Most csak ennyi, megyek lepihenek.

jucus1

SZandra,

Utólag én is nagyon boldog névnapot szeretnék kívánni!!!!

Fricky,

Neked is nagyon boldog névnapot!

Jucus,

Nagyon drukkolok, és nagyon várom a híreket!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Jucus!
Gondolunk Rád holnap! Várjuk azért a híreket! Problémamentes műtétet kívánok Neked!
Sok Boldogságot, Egészséget, és Sok tejcsit és jó babázást! :lol: :D
Addig is vigyázz magatokra!
Kép

Szandra!
Én is így utólag szeretnék Neked Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánni!
Kép

Eszti!
Boldog Névnapot!
Kép

Kép
Kép
finike

Szandra!

Kép

Boldog névnapot!

Kép

Kép
mtücsök

Finike!

Boldog névnapot!

Kép

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok Lányok!

Szandra!

Nagyon BoldogNévnapot kívánok így utólag is. Mi újság a gyerköcökkel? Az én névnapom december 12-én van (Gabriella)

Eszti!

Nagyon Boldog Névnapot! Vigyázz magyon magatokra ebben a melegben!

Pocilo!

Igen Marcusnak és Nekem egynapon van a szülinapunk. Mikor megszületett én írtam is, hogy aznap őt is meg ünnepeltük és mivel Szofi is 17-én született így Ő aznap volt hét hónapos.
Kérdezted, hogy vagyunk. A tizedik hónapfordulóra ki jött a10 fogacskája. Mozgásba egy kicsit lassan haladunk de hát ekkora sonkákat nehéz is meg mozgatni. Viszont az evéssel semmi gond. Reggeltől- estig, estétől-reggelig. Annyira édes ahogy a kajcsiért tud kuncsorogni, mintha egésznap nem evet volna.
Ti hogy vagytok? Hogy vannak a legények?

Dalmácska, Riella!

Hogy van a babák pocija? Mi több féle folyadékot kiprobáltunk de igazából semmi nem volt jó. Ami nekünk bevált a meleg a hasára illetve lehet kapni egy Babynoss nevű masszázs krémet kimondottan hasfájos babáknak. Kitartás!

Adra!

Remélem jól vagytok! Már rég hallotunk felöletek!

Jucus!

Szoritunk Nektek!

Mindenkinek akinek nem írtam sok puszit küldök!

Szami

szamikám

Helló Csajok!

Most csak röviden, mert időm sem volt,hogy visszaolvassak.

Zétinek vasárnap reggelre megint bedurrant a popsija, így bevonultunk újra a kórházba. :cry: Most a Madarászba, mert az volt az ügyeletes.
Újra műtötték, és ma jöttünk haza. Kapott antibiotikumot is.
Őszintén szólva úgy tűnik, hogy itt lelkiismeretesebbek, mint a Heim Pálba. Volt anyaszoba így bent voltam vele végig.
Most megint jól van, és szép a popsi. Remélem így marad.
A részletekkel jelentkezem majd vmikor, de holnap egyedül leszek velük, így szerintem nem sok időm lesz.

Mindenkinek szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Adra,
Nagyon sajnálom ami a kis Zétivel történt! Remélem most már véglegesen meggyógyul és nem kell többet kórházba mennetek! Jobbulást a kis picurnak és sok-sok puszit küldök Neki!!!!
Kép

Amikor az előző üzimet írtam Jucushoz azt hittem szerda van, de most látom csak, hogy ma csütörtök van. Teljesen meg vagyok zavarodva. :roll: :shock: :roll: :oops:
Jucus ma már biztos babázott! De jó!!! :lol: :lol: :lol:

Szami,
Szofinak már jó sok foga kijött, nem semmi! Vikinek még mindig nincs egy sem, pedig már hét hónapos.

Ja és képzeljétek már úgy megy, hogy fogom a kezét, és már fel tud állni ha valaminek neki tud támaszkodni, vagy ha meg tud valamiben kapaszkodni. Olyan kis ügyi, annyira akar mindent egyszerre. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mtücsök,
Szerintem nem nekem szántad a névnapi köszöntést, mert én november 25-én tartom, de azért köszönöm, így előre is. :lol:

Judit,
Danca hogy viselkedik Szonjussal?

Pocilo, Mazsuzs,
A babák, gyerekek hogy viselték a szurikat?

Riella,
Hogy vagytok? Hasfájás van még? Tejcsi?

Szandra,
A csajok hogy vannak? Nálatok a "bántás" dologgal mi a helyzet a tesók között? Apukád hogy van? És Te hogy bírod?

Dóri,
Jobban vagy már? Csajszik? Réka és Blanka hogy vannak? Ági baba hogy viselkedik a tesókkal?

Eszti,
Hogy állsz a munkáddal? Bírod még? Jártok még úszni?

Akit kihagytam bocsi, de már nagyon álmos vagyok!
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Szandra utólag is Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából. MOstanában nem írsz mindennap... :? remélem minden oké. Gondolom Ti is egésznap kint vagytok a levegőn.

Fricky! Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából.

Jucus! hát lehet már alszol és reggel időd sem lesz benézni ide. Megy a drukk és ima. MÁr nagyon várom az smst hogy hozhassam a csajoknak a jó híreket méreteket.

Adra! szegény Ti!!!! lényeg, hogy már jól van ZÉti. Mennyi baj van a formás kis popójával. Mindig van vmi ezekkel a gyerköcökkel, az ember nem is gondolná amikor tervezgeti őket. :roll: :wink:

GYerköcök ma "medencéztek" nagyon élvezték. TEgnap összepancsolták az egész teraszt sőt Bulcsúnak a lakásban is sikerült kilocsolnia a vizet :x Nagyon örültem.
Ma elővette a kloffolót és megegyengette egy kicsit a munkalapot a konyhában. :x Elég jó nyomókat hagyott.
Bulcsúkám mindennapra tartogat min. 2 bosszankodni valót dolgot. a kisebbeket már meg sem említem. És a legrosszabb, hogy megbüntetni sem lehet.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Már 5 óta fennt vagyok, nem tutdam aludni. Kicsit pakolásztam, elmosogattam.

Finike,Szandra!
Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

Adra!
Szegény kicsi Zéti. Remélem hamar meggyógyul. Sok sok gyógypuszi neki.

Nemsokára jön anyu, ő lesz Gerivel, amíg a férjem haza nem ér. Remélem nem ébred fel, amíg indulunk, mert ő is és én is bőgnénk. Egész éjjel fogtam a kicsi kezét, és simogattam. Nagyon fog hiányozni.
Na, megyek is tovább, mert zabszem van a fenekemben. Köszönöm, hogy gondoltok rám. Amint tudok, írok Sidnek.

Vigyázzatok magatokra, és a babákra.

Puszi

jucus1

Jucus!

Minden rendben lesz és nemsokára két babuci boldog anyukája leszel.

Gondolunk rád!!!

Kép

Kép
mtücsök

Jucus!
Gondolok rád és egy kicsit "irigykedem" hogy nemsokára magadhoz öleled a kicsi Levit.Sok örömöt és ne félj minden renbe lessz.Puszild meg a kobakját a nevembe is.

Adra!
Nagyon gyorsan legyetek túl ezen a fránya makacs popsi ügyön.
A Madarász kórházzal nekem is jó tapasztalatom van jobb mint a H.P-lal. Kép
Finike!
Nagyon ügyes a nagylány ,nemsokára utol se éred.
Mazsuzs!
Nándi, hogy bírta a szurit?

A srácok jól bírták a szurit Szilárd sajna annyira stresszelte magát, hogy le kelett fogni és nagyon sírt. Milka félálomba kapta,de ő is sírt. A nagy hős a Marcus volt ő vigyorgott elötte és utána is.
Ma megint hőség lessz!
Mindenki vigyázzon magára majd még megpróbálok jönni.

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Fricky,az életed boldog legyen,aki szeret körül vegyen,minden álmod valóra váljon Névnapodra ezt kívánom!!!!

Köszi a kérdést,hasfájás van,infacol próba két napja megy,hol jobb hol rosszabb,most az a legújabb,hogy este 8 kor eszik 9 kor felébred és mint a bocinak akkora a szeme egészen éjjel 1-2-ig.addig még a látszata sincs alvásnak,na akkor nagy nehezen elalszik és attól fogva 3 óránként minden rendben.
viszont 3200g a súlyunk,ma reggel mértük:)
Csak én purcanok ki az éjszakai műszakban. :? :?
Kérdés!!Elment a tejem,valószínű az idegeskedéstől...a védőnő azt mondta visszajön,ez a köztes idő lehet több hét is??
Akinél előfordult hasonló kérem írja meg,mert már azon gondolkodom,hogy hoznom kell valakitől anyatejet,mivel most csak tápszert kap,és hát az nem az igazi.
Puszi

KépKép
riella77

Helló Lányok!

Fricky, én is boldog névnapot kívánok!

Szandra! Minden rendben? Ugyanis mostanában tényleg ritkábban írsz. (Bár ez pont rám is jellemző.)

Riella! Az idegeskedés is közbejátszik, ha elmegy a tejcsi. Itt a topicon már kétszer is ajánlottak anyatejet, hátha szerencséd lesz és tudsz majd valamilyen módon hozni valakitől. Igaz az lenne a legjobb, ha hasonló korú lenne a babája annak akitől hozod mint Martin. Legalábbis nekem így mondta anno a védőnő, de nem nagyon akarok okoskodni, ugyanis nekem is csak egy hónapig volt tejcsi így nem vagyok szakértő a témában... :-( És ha lesz egy pici időd, frissítsd fel a vonalzód!

Jucus! Szorítok és irigyellek!

Adra! Zétinek jobbulást. Nem gondolotam volna, hogy a Madarász utcai kórházról ilyen jó véleményeket mondtok, hiszen mindig a Heim Pál kórház van úgymont favorizálva...

Sidney! Én már egy ideje nem találom a húskloffolómat, így ez a baleset addig nem következik nálunk be amig nem veszek egyet. Képzelem mit éreztél, mikor megláttad a pult elegyengetett felületét... :)

Finike, Pociló! Nándi jól viselte a szurit, nem sírt, sőt utána mosolygott is a doki nénire aki ettől el volt ájulva. :D De valami aktivátor lehetett a szuriban mert aznap nem aludt csak összesen 2 órát nappal, míg az előző havi szurinál mikor azt megkapta majdnem egész nap szunnyantott.

Dalmacska! Veletek mi újság? Egy kis kitartást kívánok poci-fájás ügyben, mert Nándinak teljesen megszűnt a hajfájása három hónapos korára. Ha nagyon belegondolok, akkor már két és fél hónaposan is ritkultak a hasfájások, és mára teljesen megszűntek. Én sem hittem amikor a sűrűjében voltunk, hogy valamikor vége lesz.... :)

Szamikám! Hogy állsz a hajhullással? Én most elmentem vérvételre, ma hoztam el a papíromat, van rajta öt érték ami negatív előjelű és három ami pozitív. A vasam is alacsony, de állítólag az mindenkinek alacsony vagyis nem biztos, hogy ez a konkrét oka a hajhullásomnak. Hajat mostni már nem merek, mert akkor rengeteg kihullik...

Üdv mindenkinet! Jó és szép hosszú hétvégét kívánok!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Helló Csajok!

Nagyon köszönöm Zéti nevében is a gyógypuszikat és a szorításokat! :D :D
Nos a helyzet az, hogy kezd nála kialakulni a sipoly :cry: , ami nem okozna nagy gondot, és majd, ha nagyobb lesz, akkor megműtik. A baj az volt, hogy vasárnap emellett újra begennyesedett a tályog :? , ami vagy azért történt, mert nem tisztították ki rendesen, vagy azért, mert előző alkalommal nem kapott rá antibiotikumot. A doki bácsi aki csinálta a műtétet csodálkozott is, hogy nem adtak rá a Heim Pálban.
Egyébként tényleg csak jót mondhatok a kórházról és számomra úgy tűnik, hogy bár itt kevesebb a napi vizit, mégis sokkal gondosabban odafigyelnek a beteg babákra. :) A belgyógyász kezelőorvosunk minden reggel megvizsgálta Zétit, és a napközbeni nagyvizit után pedig beszámolt, hogy ott milyen döntések születtek a kezelésére vonatkozóan. Míg bent voltunk kb. a félidőben a sebész doki bácsi is megnézte, s hazajövetel előtt is meg kellett neki mutatni. (Megjegyzem a HP-ban hazamenetel előtt nem látta doki a Zétit.)
Most a gumicső is 3 napig volt bent a sebben, így valószinűleg jobban kitisztult. Nagyon reménykedem, hogy most egy ideig nem lesz vele semmi, és legközelebb már csak akkor megyünk újra kórházba amikor a sipolyt fogják műteni.

Jucus!
Akkor jól értem, hogy ma már két édes kis fickó Anyukája vagy?! :D

Dóri!
Boldog születésnapot kívánok!
Szupi lett a tabló! Nagyon ügyi vagy! Ha már tudod, hova lesz kitéve értesíts, mert a legközelebbi kontroll alkalmával megnézném! Asszem én is inkább egy tali alkalmával adom oda a ránk eső részét a költségeknek.

Eszti!
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Vigyázz nagyon magatokra! Szorítok, hogy Réka baba még kibírja addig a pociban, amíg Te bepótolod azt a munkát ami elveszett!

Szandra!
Boldog névnapot kívánok! És nagyon köszi a táblázatot!

Finike!
Nagyon jól áll Vikinek a fülbevaló! :)

Sid!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a vásár! Hát… Neked sem lehet könnyű egy ilyen eleven kisfiúval! Johanna most már jól van?

Riella!
Nagyon jó volt olvasni a szülésed történetét, és örülök, hogy csak pozítív élményeid vannak mind a szüléssel, mind a kórházzal kapcsolatban!

Mazsuzs!
Gratulálok Nándinak, hogy ilyen hősiesen viselte a szurit! :lol:

Bocsika, akit most kihagytam, de éhes a banda, így én most jobbra el…..

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok Csajok!

Vagyok-vagyok, csakhát ez a meleg, meg a meló :cry:
De nem baj, már csak egy mérleg van hátra, és kész vagyok! Ezt a hétvégén meg is csinálom, és a jövő héten már jöhet is Réka, ha akar!

Jucus!
Te már tutira két gyermekes mami vagy! :wink:

Mindenkinek köszönöm a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok!

Riella!
Igen, a tejci visszajöhet, próbáld ki a homeo-s bogyót v. a More Milk kapszulát, általában szokott segíteni.

Finike!
Nagyon kis csini a fülbe-bizgenytyű!
Majd kíváncsi leszek én meg Rékára, hogy neki hogy fog állni :roll:

Adra!
Örülök, hogy jobban van Zéti! Remélem most már kilábal végleg ebből az "izéből". Bocsika, hülye vagyok ezekhez, de micsoda az a sipoly??

Dóri!
Boldog szülinapot, és kérlek írd meg, hogy hova került a tabló, mert feltétlenül meg szeretném nézni élőben is :lol:

Sid!
Hát igen, ez a medence nagyon jó dolog. Bencét sem lehet kiszedni belőle, pedig már van, hogy lila a szája úgy fázik 8)

Na, mennem kell, mert a fiam az elmúlt napokban folyamatosan "anyázik" - ki sem tudom vakarni a fenekemből :lol: 8)

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Örömmel értesítelek Titeket, hogy Levente megszületett. 3500 gr és 50 cm. Jucus is és Gergő is jól van. Jucus még fáradt, azt ígérte ha tud ír smst.

Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Jucus!
Gratulálunk az édes kicsi fiacskád megérkezéséhez, felvettem a nagylegényt is a kis táblába. Nagyon szép méretekkel rendelkezik.

Kép

Gratulálunk még egyszer!

Vagyok, vagyok csak tényleg az egész napunkat a kertben töltjük így:

Kép

Kép

Hát ez az oka annak, hogy ritkán jövök. Tényleg minden nap ezzel megy el az idő, a lakás meg szalad, csak ilyenkor olyan szívesen lent vagyok velük a kertben viszont ha meg fent van az egész család akkor meg azért nem tudok semmit csinálni.

Adra!
Nagyon sajnálom a kicsi Zétit, hogy ilyen dolgokkal kell megküzdenie az életben. Remélem most már tényleg jobban lesz. Szóval jobban tetszett ez a kórház mint a HP?

Fricky!
Nagyon kihúztad a végéig ezt a munkát, ejnye-bejnye, már rég pihenned kéne! Na jó még ez a hétvége de aztán egy nagy adag lazítás amíg Réka kisasszony meg nem érkezik 8) .

Dóri!
Szerintem mi is majd egy bulin csengetjük a lét ha nem baj. Mi újság babysitter téren? Találtál valakit? Mi volt a gáz az előzővel?

Mazsuzs!
Örülök, hogy most már te is látod, hogy a pocakfájás nem egy örökké tartó anya és baba-szomorító dolog. Hidd el innen már csak gyerekjáték az egész :wink: :lol: :lol: . Szerintem ezt a kő kemény első három hónapot azért csinálják velünk ezek a drágák, hogy utánna sokkal szebbnek lássuk a világot. :lol: .

Riella!
Neked is kitartás pocak fájás ügyében. nagyon szép nagy már Martin. Sajnos tejcsi ügyben nem tudok segíteni, mert én a szerencsésebbek közé tartozom. Azért mindenképpen tedd mindig cicire és engedd szopizni hátha tényleg beindul, veszíteni valód nincs sőt. Szorítok!!!

Sid!
Akkor majd mikor engem is felbosszant a Tami majd rád fogok gondolni, hogy te vajon miket élhetsz most át.... Nem egyszerű :roll: . Kitartás.

Judit!
hogy álltok az építkezéssel? Most elutaztatok valahová? Nálatok mennyire szereti Danca Szonjust? Nálunk most van a "nem is annyira jó, hogy van" időszak. Tama tök undi mindenkivel aki felveszi az Edót, meg amikor egymás mellett vannak akkor nem nagyon van olyan, hogy a Tami ne próbálná meg bántani csak egy picis is.

Finike!
Viki tényleg nagyon szép kislány, nem semmi, hogy már megy.... Nagyon ügyes, szerintem mi majd másfél évesen próbálunk meg felállni mert akkora a combi meg a popó, hogy az csak ihaj.

Szami!
10 hónaposan 10 fog na ez a nem semmi. Drága Szofi már hogy utálhatja a fogak egymásután való érkezését. Sok puszi a pici pofijára. Azok a szemek...., kár hogy nincs egy fiam.... :wink:

Most megyek, mindenkinek millió pussz, húzom a csíkot mert még teregetnem kell :(

Szandra

szandrakiss

Sziasztok Manok!

Nagyon boldog gyermeknapot kívánok Nektek!
Olyan jó, hogy vagytok, nélkületek nagyon üres lenne az életünk!

Sok sok puszi Szami

szamikám

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

sziasztok!

pocilo!
én csak egyszer találkoztam eddig fás rebarbarával. az újpesti piacon nagyon szépet veszek most mindig. kicsit pirosas a vége.
lehúzom a külső vékony héját, feldarabolom kicsi szeletkékre, bedobom a forró vízbe, felforr és teljesen meg kell puhulnia. olyan szálakra szétesnek a darabok. pár kanál nádcukor, ahogy szereted. én most reggel este ezt iszom kb. két hete. eleinte esténként ittam és nem tudtam, miért érzem úgy magam, mint a szoptatás elején, hogy szétdurrannak a cicikék. aztán rájöttem, miután tettem egy próbát. nekem ezekben a napokban nagyon nagyon sok tejem van megint, bár eddig sem volt gond szerencsére.
az újpesti piacon és a lehel térin én mindig találtam. rövid a szezon, kb. 60-70 dkgból egy hatalmas lábos kijön. (kb 500 ft kilója, általában ennyi és nem lesz olcsóbb, mert pár hét amíg van)
nagyon remélem, hogy segít, nagyon drukkolok.
bocsánat a kicsi betűért, de márton itt a bal karomon nézelődik
üdv kati
csillagmaci

Jucus,

Nagyon sok boldoságot a kisemberhez :D Nagyon várom a beszámolót!!!!

Szandra,

Nálunk sem egyszerű a helyzet. Danca is elég féltékeny:-( Vannak napok, amikor jobb, de általában rosszabb....
Az építkezés még nem áll sehogy:-( Még van egy kis jelzálog a lakáson, aminek a felfüggesztése némi időt vesz igénybe. Addig ügyvédi letétben van a foglaló, akkor szabadul fel, ha prezentáljuk a tiszta tulajdoni lapot. Kb. nyár közepén-végén fogunk kiköltözni, akkor kapjuk meg a pénzt is. Mivel abból fogunk építkezni, addig anyósom lakásában fogunk lakni. Ő nem lakik ott. Szerencsére.
Ha minden igaz, jövőre ilyenkor már ott fogunk lakni. Persze, addig még el is kell jutni.

Örömmel jelentem, hogy Szonjuska is belépett a foggal rendelkező kismanók táborába. Tegnap kibújt az első fogacskája:-) Ráadásul kúszáshoz nagyon hasonlító moszdulatokkal próbál haladni:-)

Most megyek, mert szalad a lakás.....

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Jucus!

Nagy gratula! Sok egészséget és erőt a két kicsihez! :wink:

Judit!

Hát nem kis fába vágtátok a fejszéteket, de szorítok, hogy jövő nyáron már ott lakjatok.

Frikcy!

Jó, hogy már csak egy mérleg maradt hátra, remélem ezt is hamar be tudod fejezni, és aztán pihenj, mert a két lurkó mellett már fogsz tudni :lol:

Adra!

Örülök, hogy Zéti állapota szépen javul.

Többen kérdeztétek, hogy hol lesz a tabló, amint megtudom írok!

Szamikám!

Köszi a gyermeknapi köszöntést.

Jó hír, hogy van új bébiszitter, holnap kezd, remélem beválik.

Finike!

Az ovival kapcslatban csak annyit, hogy nem árt időben beiratni, mert mi a 112.-ek voltunk :cry: Pedig a 3. napon mentem és elvileg nekünk évközben kellett volna csak, de így sem bíztattak túl sok jóval. Na mindegy, majd fellebezünk... elvileg három kategória van: körzetes ,ahol anyuka is dolgozik, körzetes, ahol itthon van picivel és a körzeten kívüli. Ez az elmélet, a gyakorlat az, hogy ha kevés a hely az adott oviban akkor protekció nélkül sehogy vesznek fel :?

Dóri
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: