Új privát üzeneted érkezett!

Timi, jó, hogy jelentkeztél végre!!! Az a csók haláli!!!!!!!!!!!
Kitartás a tanuláshoz!!!

Mircike, neked meg kitartás a bölcsihez!!!!

Nálunk a helyzet egyre rosszabb.... Ma kb 6 falatot evett, megint hőemelkedése volt (37,7), és megint hasmenése volt :cry: :cry: :cry: Szinte csak a kezembe marad meg, és teljesen erőtlen már... Játszani sem akar...Ma már én is bőgtem este :cry: :cry:
Asszem a holnap nem változik a helyzet délig akkor viszem ügyeletre... Szerintetek????

Úgy sajnálom szegénykémet :cry: :cry:

Kép
Itt már látszik, hogy kivan....

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Vera, nagyon helyesek a pasijaid!!!!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Üdv topik-ügyeletes pajtásnő! (Mircike :lol: )
drukkolunk. :lol: na hallod, nem lennék a gondozónéni helyében, azért így rendesen csekkolás alatt lesz.... :roll: :wink: :wink: :wink:

Lizus és a labda esete :lol:
Kép
lmkata

Szegény pici Niki!!!

Ha nem lesz jobb mindenképpen vidd el dokihoz!!

Juli még januárban esett át egy hányásos hasmenéses víruson, nála szerencsére "csak" a hányás volt és rövid ideig. Viszont a dokinénink javasolt egy Smecta nevű recept nélkül is kapható gyógyszert ami gyerkőcök hasmenésére jó, vírus vagy baci esetén is. Esetleg kérdezd meg az orvost hogy adhatsz-e neki ilyet. Meg próbálj neki cukros vizet adni, hogy energia legyen benne, akár kanalazva is. Ez gyorsan felszívódik még kihányni sincs ideje.

Ennyit tudtam segíteni :(
Jobbulást Nektek!!!

Klári

Klári
Kép
ganti

Reni!!!!!!!ez azért nem állapot!!!! ha nem javul, mindenképp vidd orvoshoz !!!! jó persze még jó hogy jó husiban van/volt, de ez azért nem vicc.... !!!! inni iszik??? hány napja nem eszik ill. nem marad meg benne a kaja?? mikor voltatok dokinál legutóbb?
nagyon szorítok hogy kezdjen javulni Nikkancs!!!! kitartás!!!
puszi!!!
lmkata

na Klári is írt. használható tippet is, a cukrosvizet én is hallottam, tényleg! most hogy mondod Klári...
tudod Reni biztosan tudod de legfontosabb hogy igyon.... hányás, hasmenés kiszívja nagyon a vizet a szervezetből...
na megyek aludni, nektek jobb éjjeleket!!! :roll: :? :!: :!: :!:
lmkata

Köszi lányok a tippeket!

Szerencsére inni iszik! Kaptt 2féle port, Elektrolyt-ot, meg Probinolt. Meg gyümilét is elég szépen ivott(apa frissen facsart almát meg répát a kicsi lányának :wink: ).

Tegnap voltunk dokinál, és azt mondta, hogy lassan javulni fog (mivel tegnap sem láza sem hasmenése nem volt :roll: )

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Inni kell igen, és a sima víz tényleg nem jó főleg ha nem eszik, kell hogy egy kis energia is jusson bele!! És azért kell kanalazni hogy nehogy túl nagy mennyiséget igyon meg (fél deci is az lehet ilyenkor) és kihányja egyből. Sokszor keveset!!!

Remélem azért reggelre jobban lesztek de én mindenképpen elvinném dokihoz nehogy kiszáradjon.

Klári

Klári
Kép
ganti

Lizacica nagyon vizsgálja azt a lasztit :D Édi nagyon!
Jó éjt Kata!

Megyek én is...ameddig lehet...

Pusza!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

na egyszerre iírtunk :-)

én úgy értettem hogy nem is iszik, azért okoskodok!! De így azért annyira nem vészes ahogy írod, szerencsére. Akkor lehet hogy csak idő kérdése. Akkor módosítom: ha rosszabbodik mindenképpen vidd el!

Klári

Klári
Kép
ganti

Ja, és vasárnap óta nem eszik....

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Azért köszi Klári!!! Minden ötlet jól jön ilyenkor....

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Remélem ennél már rosszabb nem lesz :(

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok Kedves Topikos Barátaim!

Jól el voltam veszve, kitört a tavasz, ezért napközben Lizával róttam a parkot, míg aludt dolgoztam, délután meg a nagyokkal voltunk a Margit szigeten minden nap. Este 7 körül értünk haza, addigra meg már eszés, fürdés, mese alvás, és mire ezt végigcsináltuk, már csak a fejemből voltam képes kibámulni. Másra már nem futotta. :oops:
Az olvasással is el vagyok maradva, majd igyekszem bepótolni. Bocsi!

Nálunk az a fejlemény, hogy Liza fel tud könyökölni, és elég hosszasan tartja a fejét, valamint nagyon sokat mosolyog, és tegnap 1x már hangosan nevetett. Teljesen el voltam olvadva.

Emmán kitört a féltékenység, elég durva, Nem Lizával van baja, hanem velem, Apával meg a világgal. Ő egyébként is elég zárkózott, de most aztán mindent alul múl, ma már az oviban is szóltak, hogy észrevehető hogy megváltozott. Remélem most a hosszú hétvégén kicsit gatyába tudjuk rázni. Holnap elmegyek vele, meg egy pár csoporttársal kirándulni a Normafához, Apát és a tööbi csajszit ithon hagyom, hátha ez segít kicsit Emmának.

Flóra jól bírja még a dolgot, de azért még nála is lehet később probléma. Majd meglátjuk.

Reni! Ha holnap sem változik Niki állapota szerintem MINDENKÉPPEN vidd dokihoz, ez nem maradhat így tovább. Szegénykém nagyon bekapta ezt a vírust. Jobbulást Nektek!

Lizu nagyon fixirozza azt a labdát, meg kell zabálni.

Az előző oldalakat még nem néztem át, ha utolérlek benneteket, majd reagálok azokra is.

Mindenkinek jó pihit, és gyönyörű időt a hosszú hétvégéhez. Most az apukák is otthon vannak :D

Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci

Közben olvasom hogy írtad Reni, hogy Niki szépen iszik, akkor nincs annyira nagy gáz! Ha már javul a helyzet akkor lassan majd tényleg helyre áll! Kitartás!
Azért ha megnyugtat vidd csak el az ügyeletre, ártani nem fog, Te meg megnyugszol.

Kép
Kép
Kép
anaci

Köszi Nóra! Jó kirándulást holnapra!!!
És gratula Liza kacagásához, könyökléséhez!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Reni!
Hasmenés miatt az a tippem, hogy esetleg kérdezd meg a dokidat, hogy nem bánná-e, ha székletmintát adnátok le. Hátha megevett valami bacit és mégse vírus.
M.
mircike

sziasztok!

Reni mizujs Nikkanccsal??????????????????????????
gondoltam rátok sokat!
remélem ma már jobban lesz!

Lizának nagy gratula a könyökléshez!!!! meg a kacajhoz!! jaaaj ez olyan szupiii!! és remélem Emmával is sikerül dűlőre jutnotok... nem lehet eccerűűűű.. :roll: de nagy szerencse hogy ilyen figyelmes szülők vagytok, sztem sokan észre sem vennék a jeleket :roll: és miben nyílvánul meg, az oviban példul mit látnak rajta amiben más?

Képzeljétek tegnap vettem Lizusnak egy farmer rucit. hááááááááááááááááát valami eszméletlenül haláli édes benne!!!
majd felteszek képet. elolvadtunk itt az apjával többszörösen :lol:

holnap abban megyünk vendégségbe :lol:

ma reggel apjával játszott másfél órán át, az orrát huzigálta és a szájába nyúlkált!! én meg alukáltam a másik oldalon :lol:
közben sikkantgatott is :lol:

csak sajnos a jobb kezét egyáltalán nem használja :cry: :cry: :cry:
olyan példul h két kézzel fog valamit vagy nyúl valamiért nincs is.
még egyelőre.
remélem egyszer azért lesz.

mindenkinek nagyon szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pusszancsok.
lmkata

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy kezd egy kicsit jobban lenni!!!! Ma már evett kölesgolyót vagy 4-et, meg 1 kis pogit, és 8kanál almás-babaműzlit!!!!!! Hurrrrrá!!!! Ennyit nem evett 2 nap alatt eddig!!!!
Nagyon remélem, hogy mostmár tényleg jobban lesz. És a kedve is jobb!

Várjuk a rucis képet Lizusról!!!!

Puszi!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Mi is vagyunk, csak el vagyok havazva mostanában, v a gép volt rossz, még visszaolvasni sem volt időm.

Reni! Nikancs ilyen kis beteg??????? SZegénykém! ALig eszik???? Jaj, gyorsan gyógyuljon meg a Drága!
Ha még itt vagy most, tudnál nekem segíteni?
A múltkor írtad a gesztenyét. Hogy kell csinálni? Mit is főzöl hozzá: pipihusi + ...? És hány szem gesztenye kell egy adag kajához? Olyan régi Niki-adagokhoz?
Barnus elég jól elszik, jó sokat.

Na majd írok még, csak most kiveszem a mellcsíkot a hűtőből, meg addig elmosogatok, hátha még alszik egy picit.

Puszi mindenkinek! J.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Sziasztok!

jaj szegény Niki, rendesen elkapta ezt a francos nyavaját. De ahogy olvasom már a javulás útjára tért :wink: .

Vera, fiúk nagyon-nagyon szépek!!!!!! Lassan viszik bemutatni a lányokat :lol: :) :D :wink: .Mennyit nőttek, mióta nem láttam róluk fotót, hihetetlen..
Én is örülök az iwiwes találkának :wink: .

farmerrucis Lizibiziről képet kérünk léccci Kata!!!!!!!!!! S.O.S!!! :D
Harija is van hozzá?
Édes kiscica, nagyon ügyin nézegeti a labdát.

Nóra, na vééégre.. lényeg,hogy mindenki jól van.
Érdekes, hogy most jött elő Emmánál a féltékenység. Bocsinál is volt egy darabig, de szerencsére hamar elmúlt. Én agyon aggódtam magam,hogy mi lesz Borival, ha megszületik Marcus, de aztán arra jutottam, hogy inkább a féltékenység, de tesó kell, nekik lesz jó, hogy ketten vannak.
Flóra születésénél is volt ilyen féltékenység?

mircike, amikor írtad,hogy rálátsz majd Mirkóra a böliben, nekem egyből az jutott eszembe, hogy nem olyan biztos,hogy ez olyan szuper. No nem Mirkó miatt, hanem Te fogsz állandóan az ablakban állni :roll: :lol: :D . Mi a beszoktatási menetrend??
Nagyon drukkolok hétfőn!!!!! :wink:

KépKép
logi

Julcsi hogy vagytok? Készülődtök a szülinapra??lesz buli? :D Dokihoz mikor kell újra menni Barnussal?

LIZÁNAK BOLDOG 3. HÓFORDULÓT!!!!!!! Kép

KépKép
logi

Azért Nikin nagyon látszik hogy pepe :cry: :cry: .Édes kiscsillag,gyógyulj meg hamar!!!
logi

NIKKANCSNAK JOBBULÁST!
GYERKÖCÖK CSODASZÉPEK 1től1ig!
GRATULA MÁRK KERESZTELŐJÉHEZ!
DEJÓ TIMCSI, H JELENTKEZTÉL!
LIZUNAK DRUKKOK!Reméljük, mihamarabb megy majd a jobbkéz használata is! Kata, ha kicsivel több időm lesz, írok, ígérem!
Mircike, megy majd a talilevél, de nemcsak az én időbeosztásommal van a gond, sajnos a gépet is rehabolni kellett!
Zsófi neketek jó pihenést!
Mindnekinek pusszok! Majd még próbálok jönni...
mazsolák

jó estéket! :wink:

az ígért fotók :lol: :lol: :lol:

vigyázat, nagyon megzabbantani való a kis ducuskám!!!!!!!! :roll: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
lmkata

A 3 hónapos Lizának sok boldogságot kíván az 5 hónapos Liza :lol:
lmkata

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :D :wink:

Örülök, hogy Niki jobban van. Most már tényleg alakulni kell a dolgonak.

Lizu nagyon csini a farmercuccban, nagyon jól néz ki benne. Az ursó képen anyukád tartja a kezében Lizut? Nagyon hasonlít rá.

Emma féltékenysége leginkább abban nyilvámul meg, hogy nagyon zárkózott lett, nem alszik jól, és mindenen nagyon aggódik.

Teszek fel mai képeket.
Kép

Emma nézegeti Lizát

Kép

A könyökölés

Kép

Normafánál (mert mégis mindannyian mentümk, Emma ezt kérte)

Kép
Kép
Kép
anaci

Kata:
Nem anyukádra hasonlít Liza, hanem Te hasonlítasz Anyukádra. Bocsi elírtam.
anaci

LIZIRIBIZLI NAGYON CSINOS!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D És az a harisnya, behalás!!!!!!!!!!!!!!( 8) 8) Kata, sztem is hasonlítasz anyudra)

Nóra, csajok nagyon édesek! És Gratula Liza könyöklös tudományához! :D :D :D Tök jó, h így odafigyeltek Emmára is. :D (Most vhogy nálunk is Zsigu érzékenyebb fázisába érkezett, igényli nagyon, h szeretgessük. 8) )

na mentem...
mazsolák

Sziasztok!
Kata, Lizi valami eszement gyönyörűséges.Ez a ruca meg satyesz,behalás...gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű a csaj!!!

Nóra, lányok annyira édesek,helyesek. Liza nagyon ügyesen tartja a fejét.:wink:

Mi is kirándultunk, kimentünk Nagymarosra a telkünkre.Marci felfedezte a füves talajt, nem nagyon tetszett neki, mert szúrta a tenyerét.
Tegnap egész du.játszótereztünk, betettem marcipánt a homokozóba, hát egyelőre ez a közeg sem tetszett neki. :? Mad szoktatjuk..
néhány fotó:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
logi

Zsóka, gyönyörűek a gyerköcök!!!!!!!!!!!!Annyira édesek! Nagyon teccenek a képek!!!!!! :D :D Az első képen Borcsi kész hölgyemény, annyira nagylányos, eszméletlen! :D Farmer+kardi nagyon tutko!Annyira csajos!!!!! :D :D Aranyos Marcipán, ahogy a nemtetsztését mutatja a fűre, annyira klafi az ő szerelése is, csúcs ez a sapi, a kardi meg hát csak ragozni tudnám! 8) :D Annyira teccenek az ilyen cuccok! (hol lehet, ilyen kardit venni?) Anyuka is nagyon szép, és milyen fiatalos!!!!!!!!!!!! :oops: 8) :wink: :D
mazsolák

ami mindig lemaradt... :oops: :oops:

LIZÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT 3.HÓFORDULÓJÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
mazsolák

sziasztok kedvesek! :lol:

Nagyon ügyi a 3 hónapos könyöklős hölgyike :lol: :wink:

Zsóka ! végre! rólad is fotó ! :wink: :lol:
nekem is van egy hasonló pulcsim, az is ilyen fehér-sötétzöld csíkos :lol:
Borcsa abban a trendi napszemüvegben!!! :roll: :lol: :lol: :lol:
jól áll neki :lol: Marcipán meg édes ahogy utálja a szúrós füvet :wink:
és kertészkedni szoktatok? nagyon szép vadregényes a telek!!!
nyáron szoktatok hosszabban is ott lenni?
(nagyimnak volt veresen telke, mi nagyon sokat voltunk ott anno... csak azért kérdem mert ismerem ezt a telkezős dolgot :roll: :wink: )

Edusó, ti merre jártok kelteK, na ez most hülyeség volt, mert amint leírtam rájöttem h ott sajna nincs 4 napos ünnep ... :roll: :oops: :oops: :oops:
visznt holnaptól tuti ott is hétvége :wink: mentek valamerre? szép az idő?

itt állítólag még vasárnap estig szép lesz. remélem, mert olyan jól esik, nagyon élvezem ezt a tavaszt! :wink: :lol:

mi ma Ákos tesójánál voltunk Piliscsabán (Panni gondoltam rátok :lol: :lol: )
holnap pihi itthon hármasban, aztán vasárnap valszin megint anyuék jönnek ki...

ja igen, anyu tartja Lizut a képen, és szokták mondani h rá hasonlítok :lol:

No legyetek jók, és élvezzük még ezt a 2 napot apástul :lol: :lol: 8) 8)

puszákok
lmkata

Sziasztok!

Lizának boldog 3. hónapot!!!!!

Liza írtó édes a fariruciban!!!! És az a kendő :roll: :D

Nóra, nagyon jók a Normafás képek! Színben vannak a csajok :wink: És kicsi Lizi nagyon ügyi!!!!

Marci és Borka nagyon aranyosak! Borka tényleg kész nagylány már!!!!! És jól nézel ki nagyon Zsóka!!!!!!!! Mindég leslek benneteket a játszótéren :D Ott járunk el mindég mellette :wink: Ott mindég tök sokan vannak :shock:

Niki végre határozottan jobban van :D :D :D VÉGRE! Evett reggelit, ebédet, uzsit és vacsit is, igaz felét a szokásos adagnak, de evett!!!! És a kedve is sokkal-sokkal jobb volt! Végre rosszcsontkodik megint és kacag nagyokat! Úúúúúgy örülök! Már azt hittem sosem lesz vége ennek a fránya betegségnek....

No megyek aludni, hátha az esténk is jobblesz végre. Remélem :roll:

Puszi!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Megint csak röviden, bocsi!

A nagyon ügyes könyöklős 3 hónapos Lizának és a csodacsini farmeros 5 hónapos Lizának nagyon boldog hófordulót!

Borcsi nagyon szép, igazi nagylány, Marci pedig egy kész pasi, nagyon édes. :D

Nóra! Férjem a Normafában (Hotelben) dolgozik, sajnos holnap is, de az tényleg tök jó hely! Emma és Flóra tök helyesek, hogy így fordított egyformába öltöztek. :D

Reni! Jaj, nagyon örülök, hogy Niki végre jobban van :D , már nagyon aggódtam értem! Végre! :D Na majd jól pepótolja a hancúrozást!

Most meg Barnus kezd beteg lenni. :cry: Délután kezdett hőemelkedése lenni, 37,2, lefekvésénél már 37,8. Az előbb felsírt, akkor melegebbnek éreztem megint, csak nem akartam kiverni az álmot a szeméből, mert ahogy felvettem visszaaludt, majd a legközelebbinél mérek egyet. Szegény, pont a szülinapjára lesz beteg.

Zsóka! Igen, készülünk, már szerdán elmentünk Barnussal tortát rendelni, vettünk lufikat, papírcsákót stb. Jön apukám meg bátyám, illetve két gyerekes szomszéd családot hívtunk, de ha Barnus beteg lesz, akkor ők lefújva a babák miatt.

Most megint felsírt Barnus, de nem kellett kivenni, mert csak sóhajtozik meg nyöszörög álmában, remélem nem lesz komoly baja!

Reni jóvoltából néjány kórház előtti (picit ekcémás) kép:

Kép Kép Kép Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

MÁRKOT ISTEN ÉLTESSE AZ ELSŐ SZÜLINAPJÁN!!! ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!! BOLDOG SZÜLINAPOT NAGYFIÚ!!
Kép Kép

Barnus annyira de annyira helyes kiskrapek!!Az utolsó képen valami csodaszépséges!!! Julcsi, egész évben ekcémás barnus, vagy csak ősszel-télen? Borcsin leginkább ezen két évszakban jelentkeztek tünetek. Jobbulást a fiatalúrnak!!!

Kata én is nagyon élvezem ezt a szép tavaszi időt, teljesen feldobódom tőle :D . Marci meg mióta nyitva egész nap a teraszajtó, végigalussza a napot :roll:.Pedig szinte már alig aludt napközben. Lányod csodaszépséges, Borcsi is megcsodálta, neki is ilyen ruha kell :roll: :wink: :D .

Edu, én is imádom ezt a kardit, nospies márka, a brendonban lehet kapni horror áron, én nem venném meg ennyiért...van egy nagyon kedves,aranyos barátosném, tőle kapta marcipánó (ha kinőttük, jó lesz legkisebbZs-nek!!! :wink: szerintem unisex)

Köszönjük a kedves dícséreteket, nagyon jól estek!!! :oops: :D

puszi
(ma lesz a szülinap első felvonása, jönnek marci keresztszülei.Sütöttem fincsi tortát)

KépKép
logi

Kép Andris szülinap

Kép
Kép
vera70

Andris, Krisz farsang
Kép

Kép
Kép
vera70

MÁRK 1 ÉVES NAGYFIÚNAK EGÉSZSÉGET, HATALMAS TORTÁT ÉS SOK AJÁNDÉKOT KÍVÁNUNK LIZUSSAL!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

jólvanvégre hogy Nikkancs jobban van!!!! szupiiiiiiiiiiii :lol:

Barnus édes, nagyon helyes, na nem mintha ő kisebb huncut lenne mint itt bármelyik kispasi a topikból :wink: ! most láttam a wiwes profilt is :wink:
hát azok a husi kezecskék!!!!!!!!!!

Hűűha Marcipánó és Barnus is készülődik az egyéveshez????

háááát alig lesz már itt kis pisis néhány hónapos a topikban, kérem???

iszonyatos szél van!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
náltok is???
úgyhogy ma nincs kertben alvás, csavargás, napozás :cry:

Lizus tegap kapott szurit, már jobban kéne lennie, de még nincs jobban :cry: valszin ez az időjárásváltozás megint... :cry: :?

épp kicsit volt ébren most reggel és megint alszik is... (apával :lol: :lol: )

szóval mi ma itthon lustizunk :roll: :D

pusszok!
lmkata

Sziasztok!
Kata köszi a segitséget mégegyszer ......mostmár megpróbálom saját szárnyakon.
LizusGyönyörű!!!!!!!!
Sajna itt tipródunk benn nagyon fúj a szél......
Vera
a képeket csakúgy találomra tettem fel bocs

Kép
Kép
vera70

Kép A kutyim elvitte a lábtörlőt a fiúk az ajtó mögött nevetnek

Kép
Kép
vera70

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!! Márk nagyfiú épphogy nem aludta el az 1 évvel ezelőtti születése pillanatát (8.05) :D Igaz már 5 órakor megkezdte a napot... :lol: , de sikerült visszaaludnia.
Mi még reggel voltunk sétálni, akkor még nem fújt a szél. Apa egész héten szabin volt (hip-hip hurrá), így alig voltunk itthon, ha meg igen akkor is sétáltunk, vagy kerteztünk.

Kata - Lizu farmer szerkója csúcs! Nagyon tetszik, ha nekem egyszer lányom lesz...

Anaci - Lányok tündérek! Lizának boldog 3. hófordulót!

Zsóka - igen a keresztelő a Toroczkó téren volt. Marci és Borcsa a játszón nagyon csinik. Mi kedden voltunk a Balatonon és Márkot nem zavarta a fű... úgy elfáradt, hogy mozdulatlanul aludt a babakocsiban 2 órát nyitott szájjal. Homokozót még nem próbáltuk :roll: ANYUKA IS NAGYON CSINI!

Reni - de jó, hogy Niki jobban van! Úgy izgultam érte, hiszen ő még szinte nem is volt beteg eddig.

Julcsi - már nagyon kellettek ezek a képek Barnusról. Nagyon édi kispasi. Látom ő is inkább a kezével "ízleli" az ennivalót :lol:

Vera - Farsangi kép :lol: , kutyus és a lábtörlő - nálunk ezért nincs :lol:

Két tegnapi kép a nagyfiúról (telefonos, így nem annyira jó, de este majd jövök a bulis képekkel) Sapka kicsit félrecsúszott a nagy játszásban...még jó, hogy a cica nem vitte el a nyelvét - igaz a háttérben látszik az őrző-védő kutyus is :D

Puszi mindenkinek, szép napot!

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Panni! Boldog szülinapot Márknak!!! :)

Zsóka: Nálunk is úgy volt először, hogy kint a fűben nem mert elmozdulni a pokrócról. De jó is volt, két hétig :)

Julcsi: Édes Barnus :) Azért kaptál ám sms-t, mert Mirkó küldött neked :) Utánad másnap felhívott egy barátnőm, hogy két üres sms-t küldtem neki. Aztán rájöttem, hogyha nincs lezárva a készülék, és a gyermek nyomkodja, akkor az utolsó küldött számra sms-t küld :)
Most már le van nálunk ragasztva a dvd, a beltéri egység, a tévé minden. Egy kupakot ráraktunk a power gombra, és azt ragasztottuk le. Így csak mi tudunk kapcsolatni távkapcsolóval. És még így se mindig sikerül túljárni az eszén :)

M.
mircike

MÁRKNAK BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT!!!! ISTEN ÉLTESSE A NAGYFIÚT!!!!

Kép
Kép
Kép
anaci

Zsóka
Az első bemutatás már megtörtént úgy hat éve :D :oops:
A szomszédkislány személyében....sokat van nálunk igy néha van egy kislányom is:) Kép Vivi és Andris a suliban

Kép
Kép
vera70

Márknak Boldog Szülinapot!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
vera70

Borcsi és Marci nagyon helyesek. Bori igazán helyes nagylány.

Barnus nagyon aranyos, roppant nagyfiúsan ücsörög az etetőszékben.

Márk nyelvkilógatós képei annyira arik.

Vera, igazán jók a frsangos képek, helyesek nagyon a fiaid.

Ma délután elmegyünk a tropikáriumba, lányok már nagyon várják, az volt a feltétele hogy ebéd után csendespihenni kell. Úgy elmentek lefeküdni mint a szél. :wink:

Majd este leszek még. Talán.

Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci

Gyorsan, mert lassan terítek.. (sült oldalas lesz krumplival), a fiúk még kertészkednek, de mindjárt jönnek... :oops: 8)

MÁRK, NAGYFIÚT ISTEN ÉLTESSE ELSŐ SZÜLINAPJÁN!!!!!!!!!!!NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, FINOM TORTÁT, ÉS SOK SOK MEGLEPIT KÍVÁNUNK NEKI!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
És nagyon jók a képek Márkról!!!!!!!!!!!Aranyos, ahogy kint felejtette a nyelvét. Bulis képeket várjuk ám! :D

Barnus tündér, nagyon édes kiskrapek, és végre látunk róla is képeket! :D :D

Örülök, h Nikkkancs már jobban van! :D

Vera, képek nagyon klasszak a nagyfiúkról! :D és tök jó, h néhanapján van egy kiscsajod is! 8) 8)

Mircike, Miró smsei, haláli! tud alkotni a nagyfiú, akkor ő sem egy elveszett kispasi! :D Nemhiába a technikai érdeklődés már most meg van bennük! 8) :wink:

Zsóka kardi, így már h írod eszembe jutott, kaptam én is szóróanyagot anno, és tényleg nem occsó. :oops: 8) De köszönjük a felajánlást így előre is! Jól esett a mejjemnek! :oops: 8) :wink:

Panni, lányos rucik..., én már nem merek semmit mondani, mert én is amikor itt látom Lizust, Emmát, Flórát, Lizát, Borcsát, Julikát, akkor itt olvadozok..., persze a remény még megvan, csak már inkább nem írok/mondok semmit..., nem merek.. :oops: :oops: 8) 8)

na pusszok, itt sajna nincs olyan szép idő, mint odahaza! :( Élvezzétek ki, és pihengessetek, és meg rohanok tálalni! :oops: 8) :wink:
mazsolák

Bocsi, a nagy kapkodásban a csajos listáról lemaradt Lolo, és Nikkancs :oops: :oops: 8) 8) Pedig ők is tudnak ám divatozni 8) :wink: .

ja Zsóka, és már akkor is szemeztem ezzel a kardival :oops: 8) , amikor megláttam a prosiban.

na remélem, több hibám/felejtésem nincs, ha igen, akkor még jövök korrigálni. :oops: 8) :?

Pusszok:e
mazsolák

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?