Új privát üzeneted érkezett!

Hi Kagyló: nos negatív a kenetem, de a clamydia meg lehet pozitív:DDDDD D. mesélte hogy látott itt már tipp-topp nőket szifilisszel is de nekem elhiszi hogy a decemberi AIDS leletem meg ok lesz novemberben :D egyem meg a humorát...tuti kap egy kosár almát!!!!!
D. mesélte hogy 20 év alatt 2 AIDS-estszürtek ki...nem semmi, Mi a Bőr Kinikára járunk AIDS leletért eddig csak úgy voltunk ott hogy csak mi voltunk hetero pár de legalább ezek a fiatalok járnak szűrésre:)))))
Veled mi újság?

Amaryllis Kcalb :cry:

Zsuzsi mi újság?

Mirrmurrka
mirrmurrka

Kcalb, most te kezdesz el személyeskedni, de ki mondott olyat hogy költözz el vagy ne legyen meg azonnal az eredményed ??? Annál előbb tudsz indulni Dévainál, remek ! Azt sem vitatja senki hogy a laboreredményed megvan másnapra, szuper, gratulálok hozzá. De Te azt írtad hogy 1 hét alatt meglett minden, ami ismétlem biológiai okokból is lehetetlen, mert minimum 3 hét. Tehát biztos minden igaz amit állítasz, csak az nem hogy minden de minden eredményed megvolt 1 hét alatt. Ennyi. Vagy Dévai Tőled nem kért 3. és külön 21. napi hormonsort ? Mert ha így lenne, akkor el tudom hinni az 1 hetet, másképp nem.
Mirrmurka, szorítok :)
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Mirrmurrka

Na persze,pozitív lesz. :lol: Ilyen sok almád van? :wink: Egy fát vigyél,ültesse el. :D Várom az eredményeket,folyamatban van egy rakással. :roll: És még futkosnom is kell hozzá.Okt végén van az utolsó doki akihez mennem kell. :) Bőr klinikán tömve van,de vajon kik vannak ott? :D Tudod fűvel fával.. :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Lányok nem kellene Zsuzsinak "babaragacsot "küldeni?????? Most jutott eszembe!!!!!!!!!!!!!!

Kagyló: szerintem megszedte a kis kosarát a hétvégén nagyon aranyoska volt...jaj ha tudnák a nézők 8)
Amarillyis: köszi aranyos vagy remélem nem jön közbe semmi bár tudjuk hogy bármi közbe jöhet, mert jól jönne egy kis karácsonyi ajándék már Apának :lol:

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mirrmurrka

Nekem is küldhetne a télapó a puttonykámba valamit. :wink: :lol:

kagyló

Kagyló: Akkor jól suvickolja ki mindemki a csizmácskáját:D tényleg mindjárt KARÁCSONY

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mirrmurrka
Suvickolom én minden évben a cipőcskémet :( Aztán szép fácskát is állítok de a baba csak nem jön. :(

kagyló

Kicsi kagyló!

Mit szeretnél a puttonyodba? :lol:
kcalb
Kecskemét

Szió :D

Minden évben ugyan azt kívánom: Kép

kagyló

Jaj de cuki!!!!!!!!!!
Kagyló ez eddig így volt!
De idén máshogy lesz:DDDDDDD

Mirrmurrka
mirrmurrka

Most néztem meg a videót!! :lol: :lol: :lol:

Alma, alma piros alma
Alma, alma piros alma
odafenn a fán.
Ha elérném, nem kímélném, leszakítanám
De elérnem
Nincs reményem,
Várom, hogy a szél
Azt az almát,
piros almát
lefújja elém.

Speciális eszköz :lol: :lol: Kép

Kép

kagyló

Kép

Kép

kagyló

Kagyló: mintha a tüszőkről beszélne :lol: :lol: :lol:

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok !
Örömmel jelentem,hogy "benn vagyunk a dzsungelben":-) Köztudottan veszélyes hely:-PPP De nem baj,nem rettentett el minket D apánk,sőt!:-)))
Jövő héten indul a lombik!Lesz valaki aki mostanság kezd???
sheil
Budapest I. kerület

Sheil: hajrá!!!ügyes légy!!!!

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sheil:De jó nektek :lol: Ügyes legyél :) Vagy inkább almaszüretelő Apánk legyen ügyes :wink:
Voltatok tájékoztatón?

Suvickolom én is folyamatosan a cipőcskémet minden évben,de még alma sem terem benne :) Idén legyen mindannyiunknak másképp!!!!!! :D
moro75
Budapest IX. kerület

Sheil, szorítunk Érted, ügyes légy :) Remélem, mindenki "tele" pocakkal ül majd a karácsonyfa alatt, Apukáknak karácsonyi ajándékként :) :) Én is erre vágyom, remélem így lesz :( :) :) :)
mbetty2
Aszód

Remélem alma szüret után babaszüret lesz:)

Mirrmurrka
mirrmurrka

mirrmurrka,mbetty2,moro75:

Jajj de arik vagytok!Köszönöm és hasonló jókat kívánok csajok!Tényleg nagy ajándék lenne:-) Szorítok én is mindenkinek!Ki mikor indul?Lehet már tudni?Hol tartotok???
Voltunk a szóbeli tájékoztatón:-) Erre írtam,hogy benn vagyunk a dzsungelben:-)))
Kb jövő péntek körül kezdődnek a szurik..a legutóbbi számításaim szerint:-)
sheil
Budapest I. kerület

Sheil: Milyen volt a tájékoztató? Meddig tartott? Majd gondolok rátok jövőhéten!
dario88
kiskunhalas

dario88:
Köszi!!!Majd írok:-))))
sheil
Budapest I. kerület

Sheil: ha Isten is úgy akarja november elején!!! akkor Te már + leszel :lol:
A dzsungelt komolyan kell venni de nem kell félni a pigmeusoktól:) jaj Dévai nagyon élvezi ezeket az előadásokat rajzol meg mutogat jaj nagyon nagy előadó 8) ugye?!

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sheil:Milyen volt a tájékoztató?Csak hogy tudjunk mire készülni :lol:
Tudod én már írtam, november 20.-án derül ki beleférünk- e decemberre :wink: Hú nagyon szurkolok Neked,Nektek!!!!

Mirrmurrka:Kiváncsi vagyok már erre a tájékoztatóra,csak most már közben az almákra fogok gondolni :lol: De jó,mire én sorra kerülök ti már túl lesztek Mindenen! :lol: Te is +leszel :lol: Szurkolok Neked,Nektek!! :)

Mbetty:Te hol tartassz?Legyen igazad, és karácsonyra mindannyiunknak legyen "tele" a pocakja :lol: Nagy drukk Neked,Nektek is :lol:

Na, szóval mindenkinek sikerüljön és váljon valóra az álma Lányok!!! :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

Moro 75: nagyon érdekes lesz az előadás úgy 2 órát tart lehet kérdezni is egyfolytában ijesztget szerintem mi nők mindennel tisztában vagyunk inkább a férfiaknak megrázó mert szerintem itt fogják föl igazán hogy mi történik!!! Csak a negatívumokról beszél! A legfontosabb mindent be kell tartani amit mond!!! S tényleg kicsit hangulat ember:) szóval tud undokoskodni de Ti el fogjátok varázsolni!!!!!S akkor nagyon nagyon aranyos:D mint a riportban:)
Emlékszem láttam amikor egy kismama elhozta megmutatni a kisbabáját és Dévai kikapta a kezéből a babát és azt mondta hogy "kérem a gyártmányt"hát nagyon jól állnak neki a kisbabák:DDDD

Mirrmurrka
mirrmurrka

moro75: Igen,mirrmurka jól le is írta mi várható!
A tájékoztatóban csak egy jó dolog van:a gyerek!!!!
Meg szereti ha kérdeznek:-D Ebből is látja,hogy az írásbeli tájékoztatót elolvastad.Érdemes akkorra minden felmerülő kérdést leírni egy papírra.
Szerintem sokszor fáradt,főleg,ha lenyom két tájékoztatót egymás után,meg benn van este 7-ig,de biztos,hogy minden tőle telhetőt megtesz!
Én is remélem,hogy nov.20-án tele pocakkal drukkolhatok Neked:-)

mirrmurrka:Nagyon jó előadás volt, még ha 2hetente kell elmondani mindig ugyan azt,szerintem akkor is élvezi.Kedvenc szavaim tőle:embrióragasztó, tőzsde, dzsungel.Ugye nem hinnétek,hogy ez mind benne volt???És az almaszedésről egy szó sem esettXDDD
sheil
Budapest I. kerület

Hú, lányok köszi az infót!Már rendesen jobban izgulok a tájékoztatótól,mint magától a lombiktól :wink:
Az azért jó hogy a párom is tisztába lesz egy-két dologgal :) Úgy tűnik érdekes ember Apánk!Még csak 2-szer találkoztunk vele,de akkor tök rendes volt.Elvette a vércsoportomat(B Rh+),rám nézett,kérdeztem tőle valami probléma van,erre azt válaszolta hogy én is a kínaiak leszármazottja vagyok ezzel a vércsoporttal,és azért nézett annyira. :) Első talinál meg szintén egy kinaiak szaporodásáról címü történetet adott elő :) Mondjuk a falon kirakott fotókból ítélve,szereti a gyerekeket :lol: és most már tudjuk hogy az almát is :lol:
Írásbeli tájékoztató?Azt meg mikor kapjuk?Jaj, már most gyártom majd a kérdéseket :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

Sheil, Moro nagy drukk a kezdéshez nektek.
Most már kezdem sajnálni, hogy nekünk a tájékoztatót Paragi tartotta:(
kisbuddha
Budapest III. kerület

moro75:
A tájékoztatótól ne izgulj egyáltalán. Sok érdekes dolgot fog elmondani, szemléltetni.
Ha majd kiderül mikor kezditek a lombikot pontosan,akkor kapjátok meg a közel 40oldalas tájékoztatót,amit Neked a párodnak és 2 tanúnak is alá kell írni. MINDEN OLDALÁT!!!Név,cím,aláírás....Jó móka.J ah és családtag,hozzátartozó nem lehet tanú.
Itt leírják a különböző kezelések kockázatait és hozzájárulásodat kell adni egy csomó dologhoz....:-)
:)
Szép napot és tényleg no para!!!
sheil
Budapest I. kerület

kisbuddha:
Vele még nem is találkoztam,mármint a Paragival. D-nek van egy sajátos humora,szerintem jó fej.De a lényeg nem a tájékoztató,hanem ami utána jön és persze a BABA!!!:-)
Te hogy vagy?Hol tartasz most???
sheil
Budapest I. kerület

Kisbuddha:Köszi!Bárcsak már ott tartanánk,hogy tudnám a kezdés időpontját :) Ezt a decembert csak én tűztem ki kezdési dátumnak,még Apánk nem bólintott rá :wink: Te(ti)hogy álltok?

Sheil:Jó lesz,alig várom a 40 oldalas olvasnivalót :lol: Fú,itt a Dévai Apánknál sokkal izgalmasabb a dolog,mint a Káliban :wink: Ott valahogy nem történt ennyi minden :roll: Jó,jó nem parázok,de aztán majd irj mindig hogy hol tartassz,mi történik,stb.......... :lol:

Paragit én sem láttam még.Ő milyen?
moro75
Budapest IX. kerület

Moro75: ugye h jó ha a férfiak is hallják mi törtnik velünk...nekem is belekötött a vércsoportomba "hát ezt meg hol szedte össze jól megnézheti magát az aki majd egyszer műti"mennyire jól érzi ezután magát az ember :)
Paragi a fiatal mindig zöld ruhában van biztos h fog majd Ő is uh-ni Titeket én vele is meg voltam elégedve!!!
Kisbuddha: mi újság voltál a K-ban???

Mirrmurrka
mirrmurrka

sziasztok! :)
van-e esetleg közöttünk olyan lelkes fórumozó, aki 8-án, hétfőn velem együtt volt punkción?
csak érdekelne, hogy kinél mi újság? volt-e már valaki ET-n?
kisszil
Hatvan

Mi történt Kisszil?

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mirrmurrka:Persze ,én nem bánom hogy a párom is jobban belefog látni a dolgokba,hiszen mindenben mellettem áll,és jön velem,de azért mi Nők másképp látjuk ezeket a dolgokat amin ilyenkor keresztül megyünk!Lelkileg és testileg sem mindegy, mi is történik odabent :) Azért is jó hogy itt vagytok,vagyunk egymásnak a fórumon :lol:
Már én is teljesen ferde szeműnek érzem magam Apánk megjegyzése óta :) Pedig esküszöm még külsőleg sincs bennem semmi kínais :lol:
Szóval Paragi is normális akkor azt mondod?
Milyen a vércsoportod?
moro75
Budapest IX. kerület

Mi történt Kisszil?

Félre ne érts!!! Nem történt baj, csak 6an voltunk és kíváncsi lennék, hogy a többieknél hogy alakult a dolog. :) Én még nem kaptam vissza őket, de már nagyon várom a piciket :)
Egyébként, minden úgy volt, ahogy leírtad a menetét, amikor kérdeztem, szóval köszi a biztos pontért ebben a bizonytalanságban. :)
kisszil
Hatvan

Zsuzsi! Veled mi újság? Van már +++++teszt?
Mirrmurka, Sheil: Igen voltunk. Tényleg akciós a dolog:) De nem az akció miatt mentem. A lényeg, hogy ott kérnek még 1-2 + vizsgálatot. A doki jó barátja Kálmánnak és Istvánnak és azt mondja, hogy nem ismeri pontosan az Ő konyhájukat, de ott győrben egy kicsit másabb a boszorkánykonyha, lehet ez az ő sikerüknek a titka. Más a tápoldat...stb. Abban maradtunk, hogy végig gondolom mit akarok és ha viszem a papírjaimat kezdhetünk. Még alszom rá párat....
Ja és ők csak 2 embriót hajlandók a 3.sikertelen próbálkozásig visszaültetni, azt mondta hogy amíg ezt nem vezették be megtelt a kórház koraszülött osztálya hármas ikrekkel és az nem jó.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Mirrmurrka! Most olvasom,hogy te is Nov elejèn kezdesz,ha minden igaz!?Èn is úgy gondolom,hogy akkor indulok majd! 30.àn megyünk megbeszèlni a dolgokat ès a tàjèkoztatóra! Te mikor mèsz,legközelebb?
dario88
kiskunhalas

Mirrmurrka! Most olvasom,hogy te is Nov elejèn kezdesz,ha minden igaz!?Èn is úgy gondolom,hogy akkor indulok majd! 30.àn megyünk megbeszèlni a dolgokat ès a tàjèkoztatóra! Te mikor mèsz,legközelebb?
dario88
kiskunhalas

dario88
kiskunhalas

Dario 88: ha minden igaz....akkor november elején
Kisbuddha: el sem hiszed milyen hamar elrepül 3 hónap:) drukkolok K-hoz!
Kisszil: szuper akkor blaszto baba lesz z nagyon nagyon jó!!!!(hányan maradtak mennyiből???)
Moro: tényleg jó ha a féfrfiak halljk mindezt! majd priviben megírom :D én is olvastam korábban a vércsportokról a O nem értik hogy alakult ki az A-s fölművelő a B vadász és ázsiai:) az AB meg kodomináns.....azaz mind a kettő:DDDD

Mirrmurrka
mirrmurrka

Kisszil: szuper akkor blaszto baba lesz z nagyon nagyon jó!!!!(hányan maradtak mennyiből???)

ma kaptam meg őket!!! :) 2-en maradtak mára. 11-et szívtak le, 8-an termékenyültek meg. nem tudom, hogy ez jó arány-e, vagy jót jelent-e? és szerinted akkor ez jó, hogy ilyen sokáig tenyésztődtek?
kisszil
Hatvan

Kisszil: ők azok akik kiváltak volna a csapatból amúgy is, nagyon nagyon nagyon nagyon jót jelent minden eredményed csodálatos!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Mirrmurrka
mirrmurrka

Kisbuddha:Na ez már jobban indul mint a Pestiben,mármint hogy itt ,már eleve minimum 2-őt raknak vissza.Kiváncsi vagyok hogy fogsz dönteni :) Nem hangzik rosszul a dolog.

Mirrmurrka:ok.Jézus, én nem hallottam a vércsoportokról ezeket,Te tényleg egy profi vagy :lol: Te vagy az én emberem :lol: Én ma meséltem a páromnak a tájékoztatót,és azt, hogy milyen jó lesz legalább ő is egy csomó mindennel tisztába lesz,erre azt mondta majd alszik egy jót :DSzerinted? :) Pasiból van :lol:

Lányok,én olyan szivesen megismernék mindenkit személyesen!!Szerintetek nem tudnánk összehozni egy "lombikos"gyűlést?Mit szóltok hozzá :wink:

kisszil:Nekem is a K-ban 11-et szivtak le,8 termékenyült meg,1-et kaptam vissza,a többi nem fejlődött rendesen.Lehet hogy az sem amit visszakaptam 4 naposan.Nagy drukk Neked,Nektek :lol:

Lányok többen írtátok a blasztobabát,az mit jelent?Én eddig még nem hallottam róla :wink:
moro75
Budapest IX. kerület

Moro, a blasztobaba azt jelenti, hogy nem 3 naposan 4-6-8 stb. sejtesen kerül vissza az embrió az anyaméhbe, hanem mondjuk 5 naposan ahol van már akár 150 sejtes is. Ezt akkor kérheted, ha mnimum 4 darab szépen megtermékenyült és szabályosan osztódó embriód marad a 3. napra. A külföldi termékenységi klinikák weblapjai szerint, ezeknek a babáknak van a legjobb esélye, akár 50 % is.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis:
Köszi a felvilágositást.Akkor ezt külön lehet kérni,vagy a doki dönt róla?
Veled mi újság?
moro75
Budapest IX. kerület

Moro 75: beletrafáltál egy olyan kérdsbe ami miatt Dévai haragudni szokott:)))))))))de majd a tájékoztatón meglátod hogy fel is hívja rá nyomatékosan a figyelmmet. Ha valakinek 4 v efeletti embrije marad akkor a következő a sorsuk, beültetnek 2 a többit vagy kidobják :oops: vagy továbbtenyésztik Őket(ez történ Kissziléknél)ez a "D"módszer azaz kb 5 naposan ültetik vissza amit Amarillys írt! Erről majd a sok paíron nyilatkozni kell és amikor mész a beültire akkor nagyon kiakad ha megkérdezik újra hogy mi az a a"D "módszer :lol:

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mirrmurrka:Azt mondod hogy nem fagyasztják le a többit? :wink: Isten ments hogy apánkat felbosszantsam :) Na de majd jól figyelni fogok a tájékoztatón :lol: De hála Nektek már ezt is tudom mi az a "D" módszer :lol: Mondjuk a K-ban ilyenről sem hallottam,illetve fel sem hivták a figyelmet erre,csak annyi hogy amennyi marad az fagyóba kerül,és azt legközelebb fel tudjuk használni.Ennyi. :wink:
moro75
Budapest IX. kerület

De le is fagyasztjk Őket persze csak a továbbtenyésztésől kell nyilatkozni!!!!!!!! :lol: ez kimaradt a levelemből! De majd meglátod a tájékoztatón majd említi is dörmög egy sort azon hogy ezt mindig újra megkérdezik:)

Mirrmurrka
mirrmurrka

mirrmurrka, moro! köszi a biztatást, jól esik! és viszont kívánom nektek is :)

úgy örülnék, ha mindannyian, akik itt vagyunk "sikerrel" zárnánk az idei évet !!!
kisszil
Hatvan

mirrmurrka:Aha! :) Köszönöm az infót,rá kell jönnöm,hogy még nagyon sok mindent nem tudok :lol:
Egy ideje, evés után fáj a jobb oldalon a petefészkem környékén a hasam,nem tudok arra az oldalra feküdni,és ha levegőt veszek akkor is fáj.Olyan érzés mintha lenne ott egy labda.Aztán pár óra múlva elmúlik.Mostanában fogytam is.Lehet hogy el kéne mennem orvoshoz?De vajon ez nőgyógyászati probléma?Nem tudom mit csináljak. :roll:

kisszil:Szerintem mindannyian annak örülnénk ha az idei év "sikerrel" záródna :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?