Sziasztok!
Végre valahára itt vagyok én is.
Napokig nem engedett fel engem sem a babnetre.
Utána meg nem volt időm ideülni a gép elé.
Annyit írtatok hogy fel kellett kötnöm a gatyót.
Először is:
Boldog Hónapfordulót Rékának és Blankának!
Boldog Hónapfordulót Zsófinak és Zétinek!
Sok Boldog Névnapot utólag is, Szonjusnak és Szofinak!
Eszti!
Oyan izgi hogy már nemsokára születik a pici lánykád!
Pihenj sokat amennyit csak tudsz! Tudom könnyű azt mondani.
Pláne hogy a számítógép is így kibabrált veled.Kívánom hogy sikerüljön befejezned a munkád. Bence aranyos lehet,az én lányom is nagyon kis cserfes,mostanában a kérdezős korszakot éljük. "Az micsoda,mit csinál?"...stb.
Ezenkívül imád ő is a kertben lenni,egész áldott nap ott lenne.
Szandra!
Kitartás neked is a dackorszakhoz. Én is néha a hajam tépem. De jól csinálod hogy bekeményítettél!
Kell ez nekik néha. Nálunk is én tartom kézben a kisasszonyt,de valaik muszáj szót is fogadni.
Edónak Sok Boldogságot a hóforduló alkalmából!
Kérdésedre válaszolva Jázmin még midig imádja Flórácskát,minden nap puszilgatja ezerrel.
Örülök,hogy apukáddal ilyen jól megvagytok.
Dóri!
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked!
A tabló költségit természetesen én is szeretném állni.
Amúgy is,köszönjük a fáradozásodat.
Riella!
Örülök,hogy újra köztünk vagy! Várjuk a történeted,igaz még é is tartozom az enyémmel.
Mazsuzs!
Mostmár tudom milyen a hasfájás a babánál. Flórának is fájni szokott egy kicsit,szinte minden nap. Nem vészes,kb egy fél-egy órát szokott tartani.
Ajánlotta rá az orvos a Grippe Water-t,nem tudom ismered-e. Jónak jó,de azt írja rajta hogy csak 3-4 napig lehet adni."azt írja ha nem múlik,forduljunk orvoshoz" De ez olyan hülyeség mert,eleve az orvos ajánlotta,és hát mint tudjuk ez a fajta hasfájás nem betegség hanem egy állapot,nem múlik el 4 nap alatt.
Ráadásul direkt babahascsikarás ellen van ez a gyógyvíz. Úgyhogy nem értem.
Nem merem tovább adni neki.
Nándika hogy van mostanában?
Finike!
Gratula Vikinek,hogy ilyen ügyes! A képeken meg valami tünérke!
És látom ő is szép súlynak örvend.
Jucus!
Látom te már a finishben vagy. Próbálj meg te is minél többet pihenni. És vigyázz magadra.
Gergő nagyon szép kis fickó!
Pociló!
Örülök,hogy Milka meggyógyult!
Köszi a kérdésed,jövő hétfőn megyünk majd méreckedni. Utoljára 4070grammot mértek.(05.07.-én)
Jó gömbölyű a kiscsaj.
Csillagmaci!
Nagyon édi a kis Márton!
Az én Flórám is szinte egész nap fent van.Például ma is. Ilyenkor alig tudok valamit csináni egész nap. Ez elég bosszantó.
Na mindegy ez van.
A menstruációval kapcsolatban: nekem két év után jött meg,mert sokat szoptattam.
Szami!
Köszi a bókot.
Fel a fejjel neked is,én is alváshiányban szenvedek sokszor. És mitagadás,nehezen bírom.
Adri!
Zétinek kívánom hogy hamar legyen rúl ezen a dolgon és lehessen mielőbb elfelejteni és ne kelljen több műtét!
Judit!
Boldog Szülinapot!
Nagyon szép a kis Szonjus ,na és a kis fiatalember!...hát nagyon vagány!
Szonjus is jó kis súlyban van,ez igen!
Ha szeretsz sütni és van egy kis kézügyességed,a torta is menni fog. Én imádok vele bíbelődni.Na meg egy kis türelem is szükséges.
Szóval,szívesen segítek amikor szeretnéd.
Az én Flórám nagyon élénk baba,napközben alig alszik,rengeteget mozog. Ha hasra fektetem sokszor addig bírkózik amíg a hátára fordul. Háromnapos korától emeli a fejét,most kinyomja magát fekvőtámaszba. Hathetesen nem korai ez még?
Mindent nagyon élénken néz,mosolyog és beszélget is,olyankor megzabálom!
Amikor a kezemben van majdnem kiugrik,annyira tud kapálózni.
Ezenkívűl már csak hálózsákban merem altatni mert vagy lerúgja a takarót vagy teljesen magára húzza. A fejét is betakarja,hát attól meg nagyon félek.
Hát ilyen az én lánykám.
Voltunk uh-on a kórházban és képzeljétek a bal veséjénél az üregrendszer látható,aminek nem lenne szabad látszódnia.
Azt mondták ne ijedjünk meg ez még nem kóros,de négy hét múlva meg kell ismételni,az esetleges üregrendszeri tágulat kizárására.
Remélem nem lesz semmi baj.
Szép estét mindenkinek.
Dalma