Új privát üzeneted érkezett!

Olyan lüke vagyok! :oops:

Dóri!
Boldog hónapfordulót Rékának és Blankának!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

MINDEN SZÜLETÉSNAPOS HÓFORDULÓS KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK.

Kép
Nagyon nagy vihar közeleg remélem mindenki fedett helyen ér.
Dóri!
Hol tart a tabló van időd csinálni?Az anyagiakról nem irtál :oops: .
Lányok jól vannak? :D
Mazsuzs!
Hogy vagytok, voltatok dr-nál?
Dalmacska!
Szépen gyarapodtok?
Judit!
Képzelem, hogy megijedtetek. Nagyon kell figyelni rájuk, Milka a múltkor bemászott a kiságyba.(Marci nem volt benne)

megyek mert hív az anyai kötelesség. :D
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Judit!

Köszi a választ!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Minden szülinaposnak, névnaposnak sok boldogságot!!

Jó kis eső volt tegnap. Nem kellett locsolni. Most megint süt a nap ezerrel. És nagyon jó a levegő.

Velem minden ok. Semmi jele, hogy szülnék mostanában. Pedig már nagyon várom. Annyira lennt van a kicsi Levi feje, hogy nagyon nyomja a sebemet. Néha már menni sem tudok. Belenyílal ezerrel. 10 percenként le kell ülnöm. Nem tudom, gondolom ez már normális jelenség az utolsó napokban, császárosoknál. Pénteken ctg + uh.
Annyira jó lenne, ha magától indulna be a szülés, mert akkor lenne egy kis esélyem arra, hogy normál úton szülhessek. Mert ha nem indul be, akkor 25-én ugye császár.

Fricky!
Mi újság van veled? Jól vagy?

jucus1

Kép Gergő

Egy kép gergőről, ha sikerül, mert már nagyon rég raktam fel róla.

jucus1

Sikerült!
Na akkor még 1. Kép gergő

jucus1

Szia Jucus!
Köszönöm kérdésed, megvagyok :D
Bár kissé már terhesnek érzem én is a dolgot, de azért nekem még van egy kis időm (1 hónap). Legalábbis a nagykönyv szerint. Szerintem május végén, június elején meglesz Réka.

Most megyek is, majd este megpróbálok kissé hosszabban, de sajna rengeteg a munkám mostanság.

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

sziasztok!

Etterke!
én csak csatlakozni tudok Kárpijudithoz!!
9 hete szültem Hartman doktornál és csak jót tudok róla mondani. Én is a 2. kerületbe jártam hozzá a magánrendelőjébe, ott van uh és nagyon barátságos a vizitdíj.
Mindenkit, aki hozzá jár, ismer, ha hívod telefonon és mondod a neved, azonnal tudja, hogy ki vagy.
A kórház közelében is van rendelője. Én a kórházba is mentem néha, és amikorra mondta, hogy menjek, tényleg ott volt, nem kellett órákat várni. Kicsit a lelkeddel is foglalkozik, nekem nagyon nagy biztonságot adott a tudat, hogy nála szülök. A szülésnél természetesen ott volt, éjjel jött, ahogy szóltak neki.

Szamikám!
Márton sem alszik napközben. (éjszaka viszont tündikén alszik)
A kiságyban úgy visít, mintha nyúznák. Babakocsit mi nem vettünk, de kaptunk kölcsön, hogy majd kiteszem a teraszra. Persze ez sem működött. Mamán néhányszor megpróbálta levinni és tologatni, s én csak azt hallottam fentről, hogy a gyerek üvölt a kocsiban. Ahogy ezt többször írtam, mi hordókendőzünk. Ha itthon felveszem és bekötöm, elkezdek pakolni, vagy valamit csinálni, járkálok, előbb utóbb elalszik. Ha megyünk sétálni, biztosan elalszik. Jó esetben ilyenkor le is tudom tenni. De többnyire azonnal felébred.
Ez egyfelől nagyon jó, mert én lényegében mindent meg tudok csinálni, ha magamra kötöm, meg el tudtunk már menni múzeumba, kirándulni. Ugyanakkor néha jó lenne, ha csak úgy magától elszunnyadna, vagy egy kicsit elnézegetne valahol.
Egyébként úgy nem alszik el, hogy csak járkálunk vele vagy babusgatjuk. Bölcső tartásban nem is tudom tartani, mert azt hiszi, enni fog, csak függőlegesben jó.

üdv Kati
csillagmaci

Jucus!

Gergő nagyon szép kisfiú. A közeli képen olyan komolyka is !!!!
Kati
csillagmaci

Fricky

Szia, együttérzek Veled, nekem se olyan egyszerű már, de már nincs sok hátra, kibírjuk.
Voltam 4D UH-on és mondták, hogy Gergő súlya kb. 2 héttel a kora előtt jár, így ki tudja én is mikor szülök. Lehet, hogy nem húzom ki végig.

Jucus
Nagyon jó kép, és főleg, hogy Gergő, ez lesz az én 3. kisfiam neve.

Én is minden jót kívánok a szüli- és névnaposoknak.

Kép
boki

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat, végre teljes a család,tegnap haza hoztuk királyfit a kórházból.Az első éjszakánk egy három órás intervallumot leszámítva jól telt.
Babuci eszik alszik,nagyon jófiú.Remélem ez így is marad. :roll:
A héten itthon lesz apa,és egy kicsit több időm lesz,igyekszem pótolni az elmaradt születés történetet,és teszek fel új képeket is.
Addig is minden babának és mamának nagy puszi

KépKép
riella77

Sziasztok Csajok!

Jucus!
Gergő (is) tündéri a képeken!

Riella!
Örülök, hogy jelentkeztél, már nagyon várom a beszámolódat!!! Remélem jól éreztétek magatokat a kh-ban!

Hát, ma egész nap keményedett a pocakom. Úgyhogy le kellett üljek és elbeszélgettem a kisasszonnyal, hogy jó lesz, ha még minimum két hetet bent töltöget, mert még rengeteg dolgom van addig.
A gépemet nem sikerült senkinek helyre ráznia, úgyhogy most kezdhetem a munkámat előlről :twisted:
Még szerencse, hogy mentettem a melót, így "csak" az érdemi munkát kell újra csinálnom, a könyvelést nem.

Bence nagy csibész, be sem áll a szája egész nap. Mindent utánoz, összefüggően még nem beszél, de szavakkal már kifejezi magát.
És eljutottunk oda, hogy szól ha kakál. Igaz egyenlőre még csak utólag, de már ez is nagy szó, mert eddig az volt, hogy alig akarta "odaadni" nekem a kakás pelust. Tiszta küzdelem volt a pelenkázás.

Hétfőn megyek dokihoz, majd küld uh-ra, kíváncsi vagyok hol tartunk hugikával.

Jövőhéten megkapja Bence is a második kullancs ellenit, hétfőn meg viszem a pulmonológiára.

Mennem kell, mert gyermekem itt "anyázik" :wink:

Kép Kép
fricky

Riella!

Miért került a pici a koraszülött részre?

Remélem már jól van és te is.

Várom nagyon a beszámolót!

Üdv: Dóri

Többiek majd később jövök bővebben...
Vendég

Sziasztok!

Végre valahára itt vagyok én is.
Napokig nem engedett fel engem sem a babnetre. :evil: Utána meg nem volt időm ideülni a gép elé. :(
Annyit írtatok hogy fel kellett kötnöm a gatyót. :wink:

Először is:
Boldog Hónapfordulót Rékának és Blankának!

Boldog Hónapfordulót Zsófinak és Zétinek!

Sok Boldog Névnapot utólag is, Szonjusnak és Szofinak!

Eszti!
Oyan izgi hogy már nemsokára születik a pici lánykád!
Pihenj sokat amennyit csak tudsz! Tudom könnyű azt mondani. :roll: Pláne hogy a számítógép is így kibabrált veled.Kívánom hogy sikerüljön befejezned a munkád. Bence aranyos lehet,az én lányom is nagyon kis cserfes,mostanában a kérdezős korszakot éljük. "Az micsoda,mit csinál?"...stb.
Ezenkívül imád ő is a kertben lenni,egész áldott nap ott lenne. :wink:

Szandra!
Kitartás neked is a dackorszakhoz. Én is néha a hajam tépem. De jól csinálod hogy bekeményítettél! :wink: Kell ez nekik néha. Nálunk is én tartom kézben a kisasszonyt,de valaik muszáj szót is fogadni. :?
Edónak Sok Boldogságot a hóforduló alkalmából!
Kérdésedre válaszolva Jázmin még midig imádja Flórácskát,minden nap puszilgatja ezerrel. :lol:
Örülök,hogy apukáddal ilyen jól megvagytok. :D

Dóri!
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked!
A tabló költségit természetesen én is szeretném állni.
Amúgy is,köszönjük a fáradozásodat.

Riella!
Örülök,hogy újra köztünk vagy! Várjuk a történeted,igaz még é is tartozom az enyémmel. :oops:

Mazsuzs!
Mostmár tudom milyen a hasfájás a babánál. Flórának is fájni szokott egy kicsit,szinte minden nap. Nem vészes,kb egy fél-egy órát szokott tartani.
Ajánlotta rá az orvos a Grippe Water-t,nem tudom ismered-e. Jónak jó,de azt írja rajta hogy csak 3-4 napig lehet adni."azt írja ha nem múlik,forduljunk orvoshoz" De ez olyan hülyeség mert,eleve az orvos ajánlotta,és hát mint tudjuk ez a fajta hasfájás nem betegség hanem egy állapot,nem múlik el 4 nap alatt. :evil: Ráadásul direkt babahascsikarás ellen van ez a gyógyvíz. Úgyhogy nem értem. :( Nem merem tovább adni neki.
Nándika hogy van mostanában?

Finike!
Gratula Vikinek,hogy ilyen ügyes! A képeken meg valami tünérke! :lol: És látom ő is szép súlynak örvend. :lol:

Jucus!
Látom te már a finishben vagy. Próbálj meg te is minél többet pihenni. És vigyázz magadra.
Gergő nagyon szép kis fickó!

Pociló!
Örülök,hogy Milka meggyógyult!
Köszi a kérdésed,jövő hétfőn megyünk majd méreckedni. Utoljára 4070grammot mértek.(05.07.-én)
Jó gömbölyű a kiscsaj. :wink: :lol:

Csillagmaci!
Nagyon édi a kis Márton!
Az én Flórám is szinte egész nap fent van.Például ma is. Ilyenkor alig tudok valamit csináni egész nap. Ez elég bosszantó.
Na mindegy ez van.
A menstruációval kapcsolatban: nekem két év után jött meg,mert sokat szoptattam.

Szami!
Köszi a bókot.
Fel a fejjel neked is,én is alváshiányban szenvedek sokszor. És mitagadás,nehezen bírom. :roll:

Adri!
Zétinek kívánom hogy hamar legyen rúl ezen a dolgon és lehessen mielőbb elfelejteni és ne kelljen több műtét!

Judit!
Boldog Szülinapot!
Nagyon szép a kis Szonjus ,na és a kis fiatalember!...hát nagyon vagány! :D Szonjus is jó kis súlyban van,ez igen! :lol:
Ha szeretsz sütni és van egy kis kézügyességed,a torta is menni fog. Én imádok vele bíbelődni.Na meg egy kis türelem is szükséges.
Szóval,szívesen segítek amikor szeretnéd. :wink:

Az én Flórám nagyon élénk baba,napközben alig alszik,rengeteget mozog. Ha hasra fektetem sokszor addig bírkózik amíg a hátára fordul. Háromnapos korától emeli a fejét,most kinyomja magát fekvőtámaszba. Hathetesen nem korai ez még?
Mindent nagyon élénken néz,mosolyog és beszélget is,olyankor megzabálom! :lol:
Amikor a kezemben van majdnem kiugrik,annyira tud kapálózni. :roll: :)
Ezenkívűl már csak hálózsákban merem altatni mert vagy lerúgja a takarót vagy teljesen magára húzza. A fejét is betakarja,hát attól meg nagyon félek. :roll:
Hát ilyen az én lánykám.
Voltunk uh-on a kórházban és képzeljétek a bal veséjénél az üregrendszer látható,aminek nem lenne szabad látszódnia. :( :?
Azt mondták ne ijedjünk meg ez még nem kóros,de négy hét múlva meg kell ismételni,az esetleges üregrendszeri tágulat kizárására. :(
Remélem nem lesz semmi baj. :?

Szép estét mindenkinek.

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Dalma!
Örülök, hogy jól vagytok. Reméljük minden rendben lesz az Uh-on, van amikor egy kis elváltozást látnak de a következő vizsgálatkor meg már minden oké lesz.Ezek a kis büdösek mindig szeretnek minket ijeszgetni :wink: . Az tök szuper, hogy Jázmin ennyire szereti a hugicáját. Tehetnél föl róluk közös képet.

Judit!
Húúúúú, azt elhiszem, hogy beparáztál mikor Danca kezelésbe vette Szonjust. Szegény kicsi csöpp nem sírt nagyon? Az a baj, hogy ezek a drága nagyok nem fogják fel a dolgokat még és mi meg nem lehetünk mellettük egyfolytában. Én is mindig próbálom úgy csinálni, hogy valamelyik vagy mindkettő a közelemben legyen mert a Tami mikor nem vagyok ott akkor szeretni "szeretgetni" az Edót ami néha lökdösésbe vagy harapdálásba torkollik. Végül is sikerült tutira eladni a lakást? Különben én is pártolom a közös szobát de most egy kicsit elhalasztottam addig amíg Edó nem lesz "harcképes". Szerintem mire mentek az új házba addigra már Szonjus is nagyobb lesz és Danca nem fog vele ilyeneket csinálni. Reméljük. Kemény.....

Etterke!
Én is nagyon szívesen ajánlom a dokimat, őt Csütörtöki Attilának hívják. Az ő magánrendelése az Üllői úton van. Nagyon szimpi doki, én mind a két gyerkőcöt nála szültem, kedves dokinak tartom.

szandrakiss

Fricky!
Sajnálom, hogy elszállt a géped. Ezek a szemét masinák tuti akkor döglenek be amikor szakdolit írsz vagy bevallást kell készítened. El is hiszem, hogy már fárasztó de tényleg nem sok van már hátra. Kitartás. Tessék sokat pihenni, főleg ha tényleg keményedett a pocakod. Minek kell vinni a Bencét a pulmonológiára? Bence, hogy viseli a szurikat? Gratula a kaki szóláshoz, innen már csak egy lépés és ez a kaki a biliben landol. Csak így tovább.

Riella!
Örülök, hogy jelentkeztél. Tényleg nagyon várjuk a születés sztorit. Remélem tényleg minden rendben. Kicsit megrémísztettél, hogy írtad az első három órában volt valami gikszi. Szavadon foglak, kérek képeket.

Boki!
Hát neked is kell még egy kicsit bírni, még ha össze is kell szorítani a fogaidat. Jól olvasom Gergő a harmadik fiad lesz? Tessék vonalzót csinálni!!!, mert így képtelenség követni a dolgokat.

Csillagmaci!
Hát akkor ezek szerint Mártonka sem az a "mintaalvó" csöppség. :wink: Szerintem ezek a kis büdösek már bent lezongorázzák a dolgokat, hogy hogyan tudnak maximális figyelmet kicsikarni maguknak. :) Aztán milyen jó megy is nekik.Azért az tök jó, hogy legalább a hordozókendő bevállt.

szandrakiss

Szia Szandra! Köszi neked is a választ a dokival kapcsoaltosan. Csütörtöki doktor talán jobb lenne nekem, mert mi is Pest Megyében lakunk, Dunaharasztin és talán az ő rendelője közelebb van, mint Hartmann doktor II. kerületi rendelője és ilyeneket is figyelembe kell vennem. Az Üllői út melyik részén van a rendelő? Van ott UH is? Megmondanád, hogy a magánrendelőben mennyibe kerül a terhesgondozás? Most szüléskor előre megbeszéltétek a hálapénz összegét vagy mindenki annyit ad amennyit tud, gondol, szán? Köszi előre is a választ! Minden jót Nektek!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Jucus!
Gergő nagyon vagány kis fickó. Eszméletlen aranyos ezeken a képeken. Szorítok, hogy tényleg magától induljon meg a szülés és ne csaszi legyen a vége. Eszméletlen kevés időd van már csak hátra. Párod itt lesz? Gergővel már lebeszélted a dolgot, hogy pár napig nem leszel? Mit szólt? Gondolom most még nem nagyon érti miről beszélsz, csak majd ha tényleg nem leszel már ott neki minden nap.

Pocilo!
Te hogy bírod a három legénnyel? Rendesen be van táblázva minden napod mi? Tényleg Szilárd már javában suliba jár?!... Annyira durva, hogy van egy ilyen nagy gyerkőc is a sok kicsi között. Hogy bír tanulni a két kicsi mellett?

Dóri!
Tényleg írjad, hogy mi a szla vége!!! Tényleg jöhetnél egy kicsit hosszabban mert mostanában nem nagyon mesélsz, persze gondolom nem megy olyan könnyen mert ha végre alvás van este akkor te is hulla fáradtan esel az ágyba. Képeket is kérünk a három gráciáról!

Adra!
Hogy van a bombázó Zéti? Zsófi hogy viselte mikor a tesócskája a kórházban volt? Nem érezte, hogy nincs mellette? Mikorra derül ki, hogy most akkor minden rendben van e? Addig csurizok nektek :wink: .

Tücsök!
Na te aztán jól eltűntél!!!! Tessék jelentkezni!!! Mi újság veletek?

Sid!
Te mit dolgoztál régen? Ezt is fogod csinálni, mikor kell visszamenned?

Mi megkaptuk ma a második kullancselleni oltást, hát most sem esett valami jól a Taminak. :cry:

szandrakiss

Szegénykém annyira tud félni és persze sírni, hogy majd megszakad a szívem. Legszívesebben nem is adatnék be neki semmi szuris dolgot. Mikor a doktornéni készítette elő a dolgokat akkor gyorsan fel kellett vennem mert annyira sírt és mondta nekem, hogy anya bocsánat!! Szegény kis drágám azt hitte, hogy ezt csak büntiből kapnak a gyerekek. Hát nem édes a kis drága.

Megkapta Edóka a második felvonásos fülbevalóját ami most tökéletes helyre került, sajna ő is sírt egy kicsit de végül is rosszabbra számítottam mert múltkor jobban megviselte. Mivel csak egyedül voltam itthon most a két sírós manóra így egy kicsit engem is megviselt mert annyira sajnáltam őket. De hál istennek ezen is túl vagyunk.

Ja és el is felejtettem mondani nektek, hogy beigazolódott a sejtésem, megkaptam múlthét csütörtökön a munkahelyemről az "elbocsátó szép üzenetet"=felmondásomat. a lényeg benne az, hogy most védett vagyok de amint vissza akarok menni dolgozni ne tegyem mert már nem lessz hova. Hát ez van. Azt persze baromira nem vágom, hogy két kicsi gyerekkel hova vesznek fel, de van még egy kis időm gondolkozni. A baj csak az, hogy a csecsemős sulit még nem fogom addigra elvégezni mikorra már kell mennem dolgozni :shock: . Szívás!!

szandrakiss

Most megyek, akinek nem írtam annak is millió puszi csak szita az agyam. Majd teszek fel vagány fülbevalós képet a törpilláról.

Ja és még el sem dicsekedtem, hogy anyósom azt mondta ma a Taminak, hogy FOGADJ SZÓT ANYÁNAK!!!! Még életében ki nem ejtette ezt a mondatot a száján, inkább csak jókat nevetett ha a Tami nem csinálta azt amit kértem és láss csodát.... :) :)

Puszi mindenkinek
Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Judit és Adra, így előre is Boldog Szülinapot!
Zétinek, Zsófinak, Rékának és Blankának Boldog hónapfordulót!
Sok Boldog Névnapot utólag is, Zsófinak, Szonjusnak és Szofinak!

Viki tegnap megkapta, ezt a pneomococcus baktérium elleni oltást ( lehet, hogy nem így írják), és estére be is lázasodott. :cry: Ez az első oltása, amitől belázasodott a többitől semmi baja nem volt. Még reggel is hőmelkedése volt, de most estére már kutya-baja sem volt. :D Állandóan fel akar állni, alig győzöm leállítani, hogy ezzel még ráér, de nem ért a szép szóból.... Még mindig nincs egy fogunk sem, de ami késik az nem múlik!

Judit!
Elhiszem, hogy beparáztál, attól amit Danca művelt szegény kis Szonjussal! Nagyon sírt a kislány? Most már nagyon oda kell rájuk figyelni, ami gondolom nem könnyű, mivel ezek egy másodperc alatt történnek.
Eszti,
Még jó, hogy a könyvelés le volt mentve, még azt is meg kellene csinálnod nem is lennél készen. Kitartás! Bencének gratula a kakiprojecthez! Csak így tovább!

Riella,
Üdv ismét közöttünk. Már nagyon izgatottan várjuk a beszámolódat!

Dalma,
Remélem semmi komolyabb gondot nem látnak az uh-on, majd írj, hogy mi volt! Flóra baba pedig nagyon erős kisbaba, ez nem semmi!!!! Gratulálok, nagyon ügyi!!!! :lol: :lol:

Szami,
Nem lehet könnyű Szofival, nekem már lehet, hogy rég kihullott volna az összes hajam, ha Viki ennyire nem aludna, le a kalappal előtted! Sok erőt és kitartást kívánok Neked!
Alvásügyileg, hál'istennek azért a kishölgy elég sokat alszik nappal is és éjszaka is, minden kajálás után alszik 1-1 órákat, de gyorsan le is kopogom: kop-kop-kop. :wink:

Jucus,
Gergő tényleg nagyon szép kisfiú, és képzeld, ahogy ránéztem a képre, már szinte láttam, hogy milyen lesz felnőttnek - itt a külsejére gondolok. Vigyázz magadra, pihenj sokat, ha tudsz!

Szandra,
Amúgy Ti hogy vagytok? Apukáddal szoktál talcsizni?

Sidney,
Mizújs Veletek, már rég írtál!

Adra és Dóri,
Az ikrek hogy vannak? Ti hogy bírjátok?

Pocilo,
Három kisfiúval hogy bírsz? Ők nem "bántják" az új Jövevényt?

Mazsuzs,
Nándi baba hogy van? A pocifájása még mindig nem egyhűl?

Akit kihagytam ezer bocsi, de már alig látok ki a fejemből! :shock: :roll:

Jó éjszakát!
Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Tegnap Márton megkapta az első oltást, de meg sem kottyant neki szerencsére, utána sem. Viszont aludt egy jót délután, ami nagyon nagyon nagy ritkaság, bár szerintem ez volt a szuri hatása, úgyhogy messzemenő következtetéseket nem vonok le ebből...

Finike!
mázlista vagy alvás ügyileg.

Riella!
én is nagyon várom már a történetedet!

Judit!
biztos nagyon ijesztő lehetett a látvány! az egyik sokat emlegetett történet nálunk nagyon hasonló, hogy a mamám épp hazahozott a kórházból, letett a kiságyba és a bátyám, aki akkor két éves körül volt,járt és mozgott intenzíven, már a kezét emelte a párnával felém, amikor a mama betoppant....

Mazsuzs?
Mi a helyzet nálatok?

Mindenki, aki most áll szülés előtt, egy picit irigylem, nekem olyan szép és jó élmény maradt a csaknem 10 héttel ezelőtti szülésem..
Azért is szeretem a hordókendőben Mártont, mert ha rajtam van, mint egy kis csomag, lehet simogatni a hátát, átölelni, mint anno a pocakot, és ez teljesen vissza adja azt az érzést.

üdv Kati
csillagmaci

Sziasztok!

Bocsi Finike, most már látom, hogy neked nem is írtam semmit tegnap. Bocsika de hál istennek annyian vagyunk, hogy már nem egyszerű észben tartani. Sajnálom, hogy Viki belázasodott de az jó, hogy már semmi baja nincsen. A fogzással ne foglalkozz, majd egyszer csak megindul és alig telik el pár nap és egymás után jönnek ki a fogai. Nagyon édes ez a csöpp lány ezeken a képeken, nagyon látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében.
Köszönöm kérdésed nagyon jó a kapcsolat az apukámmal, sajnos most már másfél hónapja nem találkoztunk de most szombaton megyünk hozzá, csinált nekünk bográcsállványt (itthonra) a Taminak csinált ott náluk homokozót.

Teszek is fel egy képet igaz nem a legjobb minőségű de ez legutóbb készült náluk amikor a kezében volt az Edóka.

Kép

Puszi

Szandra

szandrakiss

Helló Csajok!

Mostanában én is úgy járok, hogy kidob az explorer, ha a babanetre megyek. :evil: Nem tom miért nem szereti? Úgyhogy kénytelen vagyok wordben írni a levelet aztán bemásolni.

Mégegyszer nagyon köszönjük a név- és szülinapi köszöntéseket! :D

Zétivel szerdán voltunk konrollon, a doki bácsi szerint minden OK. :D :D :D Most már nem kell semmilyen különleges ellátás itthon sem. Egyenlőre gyönyörűen begyógyult a kis seb a popsiján. Arra kell csak figyelni, hogy nem keletkezik-e újra duzzanat, vagy esetleg gennyesedés. Ha nincs semmi gond, akkor 5 hét múlva újra kontroll.

Többen is kérdeztetétek, hogy Zsófi hogyan viselte a tesója hiányát. Miután én végig Zétivel voltam csak azt tudom amit a férjem és anyósom mondott. Zsófi elég csendes és nagyon jó kislány volt abban a két napban míg Zéti bent volt a kórházban. Szerintem érezte, hogy vmi baj van és neki most jónak kell lenni. Szerintetek lehetséges ez ilyen pici korban?

Judit!
Hű … hát nem semmi mennyire kell ezekre a picikre figyelni. Gondolom nagy volt az ijedtség. Az ember nem is gondolná mire képesek, pedig Danca biztos nem akart semmit rosszat Szonjusnak.

Szandra!
Gratulálok a két kis hősnek! Kíváncsi vagyok hogy áll Edónak a fülbevaló!

Riella!
Örülök, hogy most már teljes a család! :D Ezek szerint a picur a PIC-en volt? Miért?
Nagyon várom a szülés történetedet!

Dalmacska!
Nekünk a Gripe Waterrel nem volt jó tapasztalatunk :? , nem is segített, plusz még az étvágyukat is elvette a manóknak. Utána Infacolt kezdtem el adni nekik és az bejött.

Bocsi akinek nem írtam, de éhes a banda, így most megyek, de még jövök…

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Voltunk ma ctg + uh-n, a doki is megvizsgált. 1 ujjnyira nyitva vagyok, a ctg-n semmi fájás. Uh alapján már 3,5 kg-os tippelte. Feje teljesen lent van, bármikor szülhetek. :)
Mostmár 2 naponta kell mennem ctg-re.

Sajnos most nincs több időm, de este még benézek.

jucus1

Sziasztok Lányok!

Nagyon elment ez a hét. Néha úgy érzem nem értem utol magam a házimunkában és a neten sem... :D

Judit! Utólagos is Boldog Szülinapot kívánok! Tényleg nem semmi történet amit Danca művelt. Ha nálunk is lesz még egy baba, nem tudom hogyan oldom meg a külön szobát ha ilyesmi történne.... De biztosan változni fog a helyzet ahogy telik az idő és Danca is egyre okosabb lesz.

Jucus! Neked szurkolok! Fárasztó lehet azért két naponta ctg-re járni. Szerencsére nálunk nem húzódott eddig a dolog, bár tartottam tőle. Gergő nagyon aranyos a képeken!

Dalmacska! Szerencsére Nándinak már nem fáj a hasa, de már ideje is hiszen három hónapos. Egyébként ismerem a Gripe Water-t. Nyugodtan adhatod neki tovább is ha használt mint ahogy rá van írva, mi is adtuk, de nálunk is igazán tartós használatban az Infacol volt. Már azzal is leálltam, nem adom egy hete neki, mert elmúltak az ilyen problémák. Mi is kipróbáltuk az összes csodaszert amit ajánlottak a hasfájásra.

Riella! Nagyon várom a szüléstörténetet és kíváncsi vagyok milyen tapasztalatokat szereztél a kórházzal kapcsolatban.

Adra! Örülök, hogy Zétinek semmi baja nincs már! Nagyon szuper, hogy így alakultak a dolgok. Olyan kicsi még, nagyon szuper, hogy nem kell műteni!!

Csillagmaci! Nálunk nap mint nap alakulnak a dolgok. Hol jobb, hol rosszabb a helyzet, változó. Ha Nándi napközben fent van, akkor én berakom a "hempergőbe". Ez egy játszószőnyeg felfüggesztett játékokkal. Nagyon szereti, és itt képes 1-2 órát is elnézelődni. Azt nagyon szereti ha esetleg ott is van közben valaki vele...pl. a nagypapa vagy én.
Itt el is szokott aludni ezen a játszószőnyegen, de sajnos csak fél esetleg 1 órát. Most is délelőtt csak egy fél órát aludt, megetettem 1 órakor és utána letettem az ágyába, de csak egy órát aludt és felébredt, és sírt. Betettem a játszószőnyegére és ott kicsit nyűgizve de elvolt és most elaludt benne. De ez csak egy jónak mondható nap. Sírni az esti etetés után is szokott. Megfürdetjük, megetetjük és utána hiába teszem be az ágyba van mikor 1 órán át nem alszik el, mégha nem is sír mindig, de az a ritka. Ha elalszik, akkor azért 7-8 órán át alszik éjszaka egyhuzamban.
Én még nem is főzők napközben, nem tudom, hogy mi lesz ha főznöm kell. Tudom, hogy most már egyre kevesebbet fog aludni, de azért szerintem ez nagyon kevés amit most alszik (4-5 óra napközben) De majd megoldom valahogy, hiszen itt 2 -3 gyerekkel csináljátok végig a napot.

Pociló! Voltunk a konduktornál Nándival. Nem állapítottak meg semmi elmaradást, szerencsére nem kell tornárna hordani. Azért annyit kért a nő, hogy menjünk vissza fél éves korában.
Nálatok Milka nem adta tovább a betegséget? Remélem nem, mert az a legrosszabb, ha egy megbetegszik, és tovább adja a többieknek, és még a szülők sem maradnak ki. :-)

Dóri! Veletek mi van? Nagyon el vagy foglalva, hogy nem jelentkezel mostanában!

Finike! A másik topicot lassan már csak én írom...te is csatlakozhatnál gyakrabban. :-)

Üdv mindenkinek! mazsuzs

Kép
mazsuzs

Lefelejtettem, hogy minden babának - akinek van - boldog hónap-, évfordulót
boldog szülinapot, névnapot!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Na, újra itt …

Dalmacska!
Gratulálok Flórának a forgáshoz, nagyon ügyes kislány! :D
Szorítok, hogy a következő Uh-n minden rendben legyen vele.

Jucus!
Gergő nagyon édi kis komoly pasi! Hú… egyre izgisebb, akkor most már bármikor jöhet a babó?! Légyszi naponta jelentkezz, hogy tudjuk egyben vagy(tok)-e még!

Eszti!
Sajnálom, hogy a munkád egy része elszállt. :? Tényleg nem tudott a gépből senki semmit előcsalni? Remélem azért nem kell túl sokat pótolnod. Ilyen közel a szüléshez vigyázz nagyon magadra!

Boki!
Hát neked sincs túl sok már hátra!
Csatlakozom Szandrához, nem ér vonalzó nélkül!

Finike!
Nagyon ügyi kislány Viki! :D Emlékszem nemrég még azon izgultál, hogy nem nagyon akart forogni, most meg már állni akar! Hihetetlen milyen ütemben fejlődnek ezek a pici manók!

Mazsuzs!
Örülök, hogy Nándi baba túl van a hasfájásos időszakon és minden OK vele! :D

Sid! Tücsök!
Veletek mi újság?

Dóri!
Tudom mennyire elfoglalt vagy a 3 csajszi mellett, de ha van egy kis időd jelentkezz!

További szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Tegnap voltam hathetes kontrollon,minden rendben,és a dokibácsi megnézte Flórácskát,mert velünk volt. Nagyon tetszett neki. :lol:
Ezenkívül ma megjött a menzeszem :shock: ,nem korai ez még?
Nem számítottam rá. :? Jázmin születése után,két évre jött meg.
Na mindegy, ez van. :?

Jucus!
Nagyon drukkolok neked! Olyan nagyon izgik ezek az utolsó napok! :lol: :lol: :lol:

Adri,Mazsuzs!
Köszi a tanácsokat a pocifájásra! :D Olyan jó hogy itt mindig kap tanácsot az ember. :D
Mazsuzs!
Én is szívből örülök,hogy megszabadultatok a hasfájástól. :lol: Ezt már én is úgy várom... :roll:

Finike!
Örülök,hogy Vikikénél nem volt hosszantartó a láz. Ilyen Jázminkánál is volt egyszer.
Ezek szerint ő is nagyon eleven,erős kis hölgy. :lol:
Vikinek Boldog Hetedik Hófordulót kívánunk!

Szandra!
Látom a kis Edó már most felnéz a papára. :D :lol:

Teszek fel képet a csajokról. :D

Flórácska komolyan gondolkodik...
Kép
ők ketten...
Kép
egy puszi...
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 556.77.jpg[/img]
egy kis játék...
Kép
a huncut nagylány
Kép

Szép estét!

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Bocsi,látom a puszi kép nem került fel. :oops:
Na, majd most! :lol:

Kép

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Akartam már kérdezni többször is, de mindig lemaradt valahogy, hogy ti mit csináltatok a szülés utáni hajhullással? Nagyon hullik a hajam, és le is van írva a "könyvekben", hogy ne ijedjünk meg mert fog is a szülés után a harmadik hónapban, de nekem már egy hónapja hullik, és rengeteg. Szerintem 200-300 szál között is van ami elmegy egy hajmosáskor vagy még több, naponta pedig talán ennek a fele vagy olyan 200. Már lassan kopasz foltokat fedezek fel a fejemen ami nagyon rémisztő. Most lesz Nándi 3 hónapos, nekem is "megjött" a héten. Dalmacska nem vagy egyedül... :?
Van valami ötletetek, tippetek erre? Mikor áll már le a mértéktelen hajhullás?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs!

Sajnos ez tényleg velejárója, egészen addig fog hullani amíg a szervezeted "észhez nem tér", vagy amíg szoptatsz, persze ez idővel majd csökkenni fog. Nekem most kezd el kevésbé hullani pedig már fél éves elmúlt az Edóka. Ez nem azt jelenti, hogy elviselhető az a mennyiség ami most hullik de már nem kapok frászt mikor meglátom a mennyiségét. Isten igazából bőrgyógyászhoz is fölösleges elmenni mert azt fogja mondani, hogy szopi alatt és terhesség után ez teljesen helyénvaló. Ha visszagondolsz a terhességedre akkor pont az ellenkezőjét kellett megtapasztalnod mert akkor meg egyáltalán nem hullik a haj, így most be kell pótólnia a dolgokat.

Szandra

szandrakiss

Dalma!
Ezek a csajok nagyon édesek! Eszméletlen milyen nagy lány Jázmin. Nem is gondol bele az ember a vonalzó alapján, hogy neked ilyen nagy lányod is van. Flórácska pedig egy igazi kis tündérke, nagyon szép haja van.

Nekem teljesen eszembe jutott róla Szonjus mert neki is ilyesmi volt a haja nem, Judit?

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Megint csak röviden, mert tegnap du váratlanul bekattant a bébiszitter...(kirúgtuk végleg, nehezen bírom, ha hazudnak és totál hülyének néznek)
Most megint keresni kell másikat.

Közben Áginak ovit keresünk ősztől, (államiba nem vesznek fel, túljelentkezés van) adóbevallást csináltam meg ilyenek. szóval nem unatkozom :lol:

Szandra!

Sajnálom, hogy kirúgtak, de örülök, hogy apukáddal ilyen jó lett a viszony.

Dalmacska!

Flóra nagyon édes, tisztára úgy néz ki, mint a Réka... :wink:

Adra!

Örülök, hogy Zéti jól van és szorítok továbbra is, nehogy kiújjuljon.
Ma is elautótunk a környéketeken, meg tegnap is. Megnéztük a Monteovit, meg Montessori Mária óvodát is (ez utóbbi hihetetlenül drága :cry: ) :D Írtó jól el is tévedtem, jót keringtem az Erdősor utca mögött lévő panelházak között :roll:

Judit!

Ti honnan szereztétek a bébiszittert?
Nem lehetett semmi, ahogy Danca szerelte a tesóját, én a múltkor a Blankánál a kiságyban a fejénél találtam meg az ági által elcsent mérőszallagot, azt a fémet, ami ha kihúzodd, visszaugrik :shock:
Ági rendes volt, megosztotta vele :P

Mazsuzs!

A hajam nekem is hullik, Ágival is mág hónapokig hullott, próbálom elnyújtani a hajmosásokat, kb. 5 naponta mosok hajat, de mivel ez belülről fakad, sok vitamint kell enni, gyümi meg zöldség és akkor lassan javul a helyzet.

Finike!

Köszi a kérdésed, megvagyunk, iagz picit fáradt vagyok, de ez lassan állandósul nálam.
Reggel 5-től este 11-ig nyomom, mert miután mindenki elalszik, nekem itt marad a romeltakarítás 8)
De kihasználom az időt és cumimosás közben zenehallgatással relaxálok :wink:
Csajok már elhagyták az 5 kilót, ponots adatot majd vasárnap tudok mondani, a múlthéten 5390 és 5010 g-ot nyomtak. A hosszuk pedig 59 cm. naponta csak 4* esznek ami könnyebség nekem, így voszont nem híznak úgy, de nem bánom, egyszerűen nem kérnek többször enni.

Jucus!

Olyan izgi, még picit húznod kellene, mert csak jövő kedden viszem be a tablót :roll: Ki vigyázz majd Gergőre ha szülni mész?

Fricky!

Sajnálom a gépet, dühítő lehet és pont most :?
És tényleg még húznod kellene egy darabig, mert még 4 hét vissza van...Majd én telepatikus úton megbeszélem a kiscsajjal. :wink:

na jobbra el, bocsi, ha kihagytam valakit :oops:

:!: u.i.: a költségekről majd emailt küldök! :!:

Üdv:Dóri
Vendég

Bocsi!

Adra!

Boldog hónapfordulót, így visszamenőleg is :oops:

És minden névnaposnak, Szófi, Szonja, Zsófi boldog névnapot!

Friky!

Neked meg előre boldog névnapot, mert pont a szülinapomon ünnepeled :wink:

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Szonját Isten életesse sokáig.
Zsófit Isten életesse sokáig névnapja alkalmából.
Judit Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából.

Bocsi hogy csak most, de már 1 hete rossz a gépünk és ma lett kész. Hááát próbáltam visszaolvasni, de szerencsére annyit írtatok, hogy csak az utolsó oldalt olvastam azt is csak nagyjából. Holnap majd pótolom. Nagyon hiányoztatok egyébként.

Sandra! én a Generali-ban dolgoztam és elvileg oda megyek vissza a Lehel térre. Nem lesz túl közel, de ez van. Majd meglátjuk hogy bírom idővel. Jővő szeptemberre tervezem a nagy visszatérést.

Dóri! ???????? mi történt bébiszitterrel? persze csak ha publikus. SAjnálom hogy megint Így jártatok. Ebből is látszik hogy milyen nehéz megbízható embert találni. :(

Minden babónak grat a különböző új produkcióhoz.

Eszti! miért kell Bencét pullmanológiára vinni?

Kullancselleni oltást az én gyerköceim is megkapták és meg sem nyekkentek :roll:

na most puszi

jön vki börzére vasárnap? én megyek árulni /5ös asztalnál találtok/ jó lenne talizni ott.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Csajok!
Ma eladtuk Bencét anyuéknak, így a változatosság kedvéért dolgozom kicsit, hátha behozom a lemaradást.

Sid!
Azért kell vinni pulmonológiára, mert kb. két hete tiszta kiütés volt a hasa, háta. Megmutattam a dokinak, aki azt mondta val.szeg allergiás kiütés - amin nem is csodálkoznék, mert nálunk az egész család allergiás. Szóval most hétfőn felviszem a szakemberhez, hogy nézzék meg, hogy tényleg allergia-e, vagy vmi más.

Mazsuzs!
A mensi sajnos teljesen jól jött, hivatalosan a 6ik héttől akármikor megjöhet :(
Viszont a hajhullással kapcsolatban anno nekem is nagyon hullott az amúgy is gyér hajam, és nekem nagyon bevált a Bánfi hajszesz. Kissé büdi, amikor a nedves hajra felteszed, de ki lehet bírni, és tényleg néhány héten belül - nekem - helyrehozta.

Dóri!
Köszike a jókívánságot, bár a szülinapom is most volt (5én), de mivel Szandra nem csinálta meg a táblicskut, ezért senki nem tudta :lol: :wink: 8)
Ja, és köszi a távbeszédet Rékának, én is folyamatosan hajtogatom neki, hogy még bírja ki legalább ezt a két hetet, aztán felőlem jöhet akármikor.
Ha viszed a tablót, nyomatsz fel ide is képet :oops: :wink:

Jucus!
Nagyon izgi, várjuk ám a helyzetjelentéseket!

Dalmacs!
Igazán tündériek a lányok!

Szandra!
Nagyon "jóságos" feje van apukádnak!!! Mint a Mikulás, csak még nem teljesen fehér a szakálla :lol:

Na, zavarjatok mostmár el, mert így tényleg nem leszek készen sose :evil:

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Húúúú Jucus,
Most már tényleg a finishben vagy,nagyon izgi. Azt kívánom, hogy legyen olyan szülésed, amilyet szeretnél, gyors és kevésbé fájdalmas (ha létezik egyáltalán ilyen). Majd várjuk a Te szüléstörténetedet is! Vigyázz magatokra!

Eszti,
Csak nehogy túlhajszold magad a sok munkával!!! Remélem azért sikerül behoznod a lemaradást!
Réka! Még maradj benn anyuci pocakjában és igyál meg még néhány fincsi koktélt, amíg anyuci azt nem mondja, hogy jöhetsz. OKÉ????? :lol: :lol: 8)
Ja és így utólag is Boldog Szülinapot és Névnapot! :oops:

Dóri,
Sajnálom, hogy így alakult a bébiszitterrel, pedig nekem úgy tűnt, hogy jól megértitek egymást. Remélem mielőbb találsz majd megbízható, rendes, tisztességes bébiszittert. Lehet, hogy már nekem is be kellene iratnom a kiscsajt oviba, biztos, ami biztos alapon? :wink: :? Mert amint látom ez nem egyszerű feladat.

Mazsuzs,
Nándi babának Boldog Harmadik Hónapfordulót!!!!
Nekem is borzasztóan hullik a hajam. Én eddig a fogaimra fogtam, hogy biztos azok is megromlottak a szülés után, de a fodrászom is azt mondta, hogy a szülés az egész szervezetet megviseli, így kell neki néhány hónap, akár fél év is, mire rendbe jön. Hát köszi, nekem addigra már hajam sem marad...... :roll: :twisted:

Dalmacska,
Gyönyörűek a lányok!!! Nekem az a kép tetszik nagyon amelyiken olyan komolyan gondolkodik Flóra baba (az első kép), az nagyon édes, és az a haj......... gyönyörű!!!!!! :lol: Köszönjük a köszöntést.

Szandra,
Nagyon édes, ahogy Edó felnéz a papájára! Jó lett ez a kép! :lol: Nálatok miújság a füllbevaló üggyel?

Ma kiszurattuk a kislány fülecskéjét ma délelőtt babaúszás után. Sírt, de azért viszonylag gyorsan megnyugodott. Nagyon szép kis füllbevalót kapott, egy kis gömb, a közepén egy átlátszó színű kő van. Olyan kis csini lett. Apa ölében ült, mert én ki vagyok ezektől a dolgoktól, a végén már én sírtam egy picit, annyira sajnáltam a kislányt, de már ideje volt, hogy elvigyük.
Teszek egy-két képet róla, remélem fog látszani milyen szép.

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép Itt még egy picit filctollas a fülecskéje. Sajnos közelebbit nem tudtam készíteni (béna vagyok :oops: )
Kép Kép
Hát ehhez már nem is fűznék semmit... A képek magukért beszélnek. :lol: (Itt még nincs füllbevaló.)

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Fricky! Isten éltessen sokáig.

Pocilo! Milánt Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából.

Már rég aludnom kéne, mert holnap korán kelek, mert börze. Remélem kiürül a kinőtt ruhákkal telepakolt bőröndöm. És nem lesz időm körbejárni és telerakni új rucikkal :lol:

Milyen tök jó idő volt ma. Sütögettünk fincsi husit. Voltak vendégek is, júgyhogy tök jó volt a du.
JOhanna nagymamánál és elég dús volt a mai programja. Holnap mennek még a Margit-szigetre, apa és Bulcsú mennek majd érte.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Csajok!

Az érintetteknek email ment, fotóval :lol: 8)

Frikcy!
Most lett teljesen kész, reggel 9 óta dolgoztam rajtuk, elég macerás meló... :shock:

Finike!

Viki zabálni való,mekkorát nőtt március óta, amikor láttam :oops:

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Meg volt a mai ctg. Több, mint 1 órát voltam a gépen, mert 1 nővér volt 2 osztályra, és nem tudott előbb jönni. Szegények, azért nem gyenge. Rengeteg a kismami, még ott is, ahol a ctg van, azon az osztályon is kismamák vannak. Plusz közben hoztak egy császárost is. Le a kalappal.

Egyébként minden rendben, egy darab fájás nem volt, viszont Levente végig mozogta az egészet, tök jó volt. Gergő meg áll. felakart mászni hozzám az ágyra, aztán bicajozott ott a gépen. Elvoltak az apjával.

Kedden megint menni kell.

Finike.
Viki egyszerűen tündéri. Az a huncut mosoly. :D

Dóri!
Majd ha sikeül bevinned a képeket kedden, megírod, hogy hova fogják kitenni?

Na, megyek is vasalni, fiúk alszanak.

jucus1

Sziasztok!

Jó sokat írtatok mióta nem jártam....

MINDEN SZÜLINAPOSNAK, HÓFORDULÓSNAK,NÉVNAPOSNAK, FICÁNKOLÓ BABÓNAK ÉS MAMÁKNAK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT.

Sid!Milka nevében köszönöm a jókivánságot.Jól eset, hogy eszedbe jutott.

Szandra!köszönöm kérdésed jól bírom a fiúkkal, rendesek néha szótfogadnak.Szilárdom már másodikos és jól megy neki a tanulás ,bár kicsit elfáradt.
Szimpatikus az apukád jó hogy kibékültetek ,sajnos nekem nincs apu, apósom meg na hosszú...

Dalma!Nagyon helyesek a csajszik imádni valóak.Biztos sokat segít a nagylány.

Dóri! Nem kaptam meg a mailt. Elküldöm az email-t privin.Lehet hogy a férjemére küldted, mert onnan küldte a fényképeket, na majd hétfőn megnézzi.

Mazsuzs!Nekem szerencsére egy száll se hullik a hajamból, de lehet, hogy majd később?? Nekem még nem jött meg és nem emlékszem Milka után mikor jött meg :?: :(
Sajna még a dokihoz se tudtam vissza menni.
Nándikának boldog hófordulót.

Jucus!Izgatottan várom a fejleményeket,hogy a kis Levente mikor indul a nagy "útra".
Eszti!Drukkolok, hogy Réka baba akkor jöjjön mikor már mindent elintéztél.

Akit kifelejtettem elnézést, de kajás a banda.
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok,

Sajnos mosatanában ritkábban tudok jönni, mert ugye Szonjus beköltözött a dolgozószobába, ahol a számítógép is van. Most is itt szuszog a kiságyban, remélem, nem ébresztem fel a klimpírozásommal.
Pénteken meg kellett látogatni egyik rokonunkat a Fővám téren. Nem igazán mertem autóval megközelíteni a környéket, felkerekedtünk hát BKV-val. Szonjus magamra csatoltam egy kenguruban (most először), Dancának megreagadtam a mancsát, és elindultunk. Mondanom sem kell, hogy Danca azóta is a kirándulásról beszél. Mindenkinek elmesélte. Mindenre rákérdez, mindent megjegyez. Megzabálom, amikor okoskodik :lol:
Szonjus továbbra is egy tünemény. Egy mosolygombóc az egész gyerek. Csak akkor sír, ha fáradt. Egyébként mosolyog. Egész nap.
Képzeljétek, kilyukadt a cirkónk tartálya. Megrendelték hozzá a tartályt Olaszországból. Ennek már majdnem 2 hete. Azóta nincs melegvíz....

Dóri,

Nagyon ügyes vagy, szuper lett! Kell valamilyen indok, hogy kimenjek a kórházban, és ott is megnézzem!
A mi bébiszitterünk a takarítónénink lánya. Egy baj van vele, hogy délelőtt suliba jár...

Jucus,

Nagyon izgi!

Finike,

Nagyon jól áll Vikinek a fülbevaló! Nagyon nagy lány már!

Dalmácska!

Gratula a csajokhoz, nagyon édesek!

Fricky,

Drukkolok, hogy mindent sikerüljön befejezned, mielőtt a kisasszony kikéredzkedik:-)

Mindenki mást is puszilok, de most megyek és vesezk egy hideg zuhanyt :(

Jó éjszakát!

Néhány új kép búcsúzóul:-)

Judit

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Judit! ez nem semmi a cirkó. Egyébként próbáljatok meg felhívni több szervízt szerelőt, hátha vkinek van készleten is. MI is jártunk így egyszer, hogy hetekig nem volt alakatrész a cirkóhoz. Aztán kiderült hogy egy másik cirkószerlőnek ott lapult az alkatrész a táskájában, de addigra már a mienk is megjött.
GYerköcök tényleg zabálni valók. Nem semmi túra. Gondolom egy kicsit fájt a hátad csajszika cipelésétől. Én sem szeretek ismeretlen helyre autókázni főleg a gyerekekkel nem. Szonjus milyen szépen ül már. És nagyon hasonlít még mindig Dancára.

Jucus! mondta a dokim,, hogy nagyon sok a szülés a JF-ben amióta súlyponti kórház lett. REmélem Te kifogsz egy laza napot és jó helyet kapsz. MÁr nagyon várom az sms-d. Persze azért még ne sürdesd Levit. Most már férjed itthon van a szülésig?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Dóri!
Nagyon szupi lett a tabló nagyon ügyes vagy, nagyon szépen köszönöm a fáradozásod.
Kép
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok Lányok!

Végre itt,kihasználom az alkalmat,hogy a királyfi alszik,és amit tudok leírok,de nagyon sok mindenről akarok mesélni,igy lehet,hogy több felvonásos lesz.
Szóval holnap lesz egy hete,hogy itthon vagyunk,ebből két éjszaka volt húzós,a többit zökkenő mentesen vettük.
Gyarapodik a súlya,imád fürdeni,két napja délutánonként nagyokat durmol a kertben a babakocsiban.Néha fáj a hasija,olyankor apa maszírozza és tornáztatja,amit nagyon élvez...én meg csak gyönyörködöm benne,olyan mesebeli. Very Happy Very Happy Este megkérem Nándit tegye fel a képeket,mert ha annak most neki látnék nem tudnám leírni a szüléstörténetet.

Szóval 2007.05.04.-én hajnalban furcsa tompa fájdalomra ébredtem,Nándi ment dolgozni mondtam is neki,hogy olyan rosszul aludtam,fájt a hasam,aztán mikor kimentem a wc-re láttam,hogy elment a nyákdugó,felhivtam apát,hogy ha lehet estére ne programoljon,mert szülünk. Confused
Aztán a délelőtt folyamán 7-10 percenként jöttek fájások,de ha még emlékeztek rá,online közvetítettem hogy hogy vagyok mit érzek,teljesen jól voltam,nem fájt jobban,mint mikor megjön.
Aztán fél12-kor anyukám azt mondta,ne rizikózzunk,induljunk el a kórházba,mert nem tudni milyen gyorsan indulnak be az események.
A kórházba érve felvették az adatokat,és lehívták értem a szülésznőt.(tudjátok nekem nem volt se fogadott orvosom,se szülésznőm)
Mikor megláttam Nórát minden félelmem elszált,mosolygott és abban minden benne volt,tudtam,hogy jó kezekben leszek.
Wink Wink
Mire a formalitásokon átestünk volt 2 óra,megérkezett apa,és az ügyeletes orvos is,Kerényi doktor bemutatkozott majd higgadt magabiztossággal közölte,hogy negyed 4-kor burkot repeszt.
Tetszett hogy nem hagytak magamra,folyamatosan ellenőrízték a folyamatot,mégis hagyták hogy ketten legyünk apával,aki folymatosan maszírozta a hátam ,derekam.
Smile

KépKép
riella77

Fél öt volt amikor Nóra megkérdezte nincs -e kedvem kipróbálni a jacuzzit,mert akkor megengedi a vízet,naná hogy volt kedvem,mert ahova nyaralni járunk ilyen kád van,és tudom milyen klassz.
Elmerültem a habokban,és esküszöm lányok akár mennyire hihetetlen totál elllazított,a kicsi fájásokat egyáltalán nem éreztem,viszont a nagyok kettesével jöttek .A maszírozó fej pont a derekamra nyomta a vizet,ami egy masszőr fiúval felért. Very Happy Very Happy
Ahoz képest hogy én be voltam állva a 12-16 órás vajúdásra,este 3/4 7-kor már majdnem 4 újjnyira voltam kitágulva...
Itt újabb fordulat történt,hiszen 7-kor lejárt Nóra munkaideje,és átadott az éjszakás kolleganőjének.
Őt is Gabinak hívták,és nagyon hasonlított a legjobb barátnőmre.
Tudjátok van úgy az ember,hogy egy pillantás is elég és érzi az ember
a kölcsönös szimpátiát, na ez egy ilyen szitu volt.
Innetől felgyorsultak az események,sitty-sutty kimásztam a kádból,ami nagyon nehezemre esett,mert felért egy lórúgás nagyságú fájdalom csillapítóval(egy életen át hálás leszek Nórinak,hogy felajánlotta)és felpakoltak a szülőszékre.
3/4 8 volt és kő keményen a sűrűjében,apának lilára markoltam a kezét,szegénykém .....de tűrte hősiesen.
Aztán jött egy fájás,nyomtam egyet, kettőt, ..annyit hallottam,hogy nem még nem ez lesz....a fájás még tartott vettem egy nagy levegőt és nyomtam még egyett,és egyszer csak kint volt az egész gyerek.Annyira meglepődtem,mert miközben koncentráltam arra hogy mindent beleadjak ,magamban a Cserháti Zsuzsa Édes kisfiam számát énekeltem ,és pont ahoz a részhez értem,hogy"minden bánatom eltűnt nyomtalan,itt vagy velem édes kisfiam" kinyitottam a szemem és tényleg ott volt.Hihetetlen érzés!!!
Gabi törte meg a csendet,hogy ha tudta volna ,hogy királyfi ilyen repülős baba lesz,hozott volna lepke hálót.
Very Happy Very Happy Very Happy
Hatalmas szemekkel nézett,olyan gyönyörű volt,és ahogy a kis meleg testét rám rakták,azt hiszem azt az érzést soha nem fogom elfelejteni,ott tudatosodott bennem,hogy anya lettem.
Babuci ejtőernyős érkezése,nem maradt nyomtalan, több cérna került belém,mint amennyi a varrós dobozomban van,de ez a csöpp ember minden szenvedést megért.
Hála az égnek már jól van,és egy életen át gyönyörködhetünk benne.
A szülés egy nagyon pozitív élményként maradt meg bennem,és ezt nagyban köszönhetem azoknak az embereknek akik aznap délutántól estig körül vettek.A sors könyvében ez volt megírva,hogy ide kell jöjjek szülni,utólag már tudom az okát is,a kisbabám itt tökéletes ellátásban részesült,és meggyógyult.
Nem kívánom senkinek azt az egy hetet,amig inkubátorban kellett látnunk a picinket kikötve,lógó csövekkel.
Sad Sad Sad
A rossz dolgokra nem gondolunk,itt van velünk és ez a fontos.
Igy utólag örülök hogy itt és így szültem,mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani,mert a csecsemős nővérektől az orvosokig mindenki t az elhivatottság vezérel,szeretik azt amit csinálnak,és ebben a rumlis kórház -átalakítós rendetlenségben,egy hétig úgy éreztem,hogy engem is és a babámat is magas színvonalon láttak el.Köszönöm.

KépKép
riella77

Kérdeztétek hogy mi volt az oka,hogy a királyfi az intenzívre került,születésnél semmi nem látszott,minden rendben volt,viszont másnap reggel túl korán besárgult,és lilultak az újjai,,nagyon aluszékony volt,igy a doktornő jobbnak látta ha felviszik,aztán kiderült,hogy a terhesség ideje alatt ellenanyag termelődött az én szervezetemben,ami bombázta a baba vörösvérsejteit,ettől erősen vérszegény lett,elkezdték fénnyezni a sárgaságát,és vártak,hogy kell-e teljes vércsere,vagy transzfúzió,amit végül megkapott,másnapra látványosan javult,lement a sárgaság is róla,kivették az inkubátorból,és mehettem szoptatni,múlt kedden végre haza tudtuk hozni,azóta már 3 kiló felett van a súlya,hurkásodik,és gyönyörű.
Ezúton is köszönöm Ármay doktornőnek a lelkiismeretes munkát,és minden kedves nővérkének a jó szót,és babuci ápolását. :D :D
Tudjátok első babánál, elég lelket próbáló feladat odalépni egy inubátorhoz,ahol abból a pici testből lógnak a csövek,a szeme leragasztva a fény miatt,nem kívánom senkinek azt az egy hetet.
A királyfi nem fog emlékezni rá valószínüleg,bennünk viszont egy életre mély nyomott hagyott az a pár nap.
Mennem kell ,mert ébredezik a kisborsó.....
este rakok fel képeket,szép napot mindenkinek

KépKép
riella77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?