Új privát üzeneted érkezett!

Krisztike!

Ez a büdibogyó:
Dronania Dr Kleinschrod's Wörishofener Nervenpflege

"Álmatlanság, ideges nyugtalanság megszüntetésére alkalmas gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását népgyógyászati és irodalmi adatok igazolják. Nyilvántartási szám: OGYI-128/1989"

"Összetétel: macskagyökér, komlótoboz, orbáncfű virágos hajtás, orvosi citromfű levé, cickafark virágos hajtás, fagyöngy őrölt pora, orvosi élesztő egyéb összetevőkkel tablettázva."

Megnéztem a leírását, ezt írja várandósokra:
"A tabletta biztonságosfelhasználását várandós és szoptatós anyáknál nem vizsgálták, ezért alkalmazhatóságát beszélje meg szakemberrel."

A saját véleményem, hogy ez még mindig ártalmatlanabb lehet, mint a frontin.
Vendég

Halihó!

Vajon hogy ébredhetett Twist,az újdonsült anyuka?

Röpcsi,
tudsz valamit a szülésről,hogy rendben volt-e minden,simán született Dorka?Mi volt a zselével?
Vendég

Jaj szívből gratulálok twistnek!!!!!!!!!
Nagyon sok egézséget kívánok mindkettőjüknek.
Gyönyörű Dorka baba.Egy tünemény.
luna
Köszi.Frontint nem szedek ,azt csak egyszer vagy kétszer vettem
be egy felet amikor már rángatóztam.Citromfűt iszom
az bevált.Bár most sem alszom jól de legalább valamennyit.
Köszi a büdibogyó nevét.

Kép
Kép
krisztike54

Szia :)

Biztosan nagyon boldogan :)

Kint van végre a kicsilány :)

Hogy vagy?
Vendég

Csajok,
Akkor most mennyi idő, míg kiürülnek a hormonok?
Mert állandóan pisilnem kell, fáj a jobb pf, a melleim, sztem sokat kajálok:)
Igaz, h. 1 hét múlva kell megjönnie, és előtte ilyen szoktam lenni, de lehet, h. még mindig nem ürültek ki a hormonok?
Tegnap volt 1 hónapja a beülti:(( :cry:

mary80

mary
Szerintem több kell mint egy hónap.Nagyon sok hormont
kaptunk.Én érzem is még mindig.Alig kapok levegőt néha.
Bár nekem a terhesség is felerősíti ezt.

Kép
Kép
krisztike54

Biztos így van.Tegnap este nevettem, közben sírtam.A fejem is fáj, és annyira elegem van az életből...na, megyek, mert várnak rám.
Puszi, majd este benézek.
Ha gondolod, bmikor hívhatsz Te is.

mary80

Sziasztok!

Twist végül császárral szült, este fél 6 körül.

Babára rá volt tekeredve a zsinór. Ezt egy másik fórumon olvastam még tegnap, ahová twist levelezett.

Minden ok azt írták.

Amugy szerintem lehet, hogy semmit sem aludt - a boldogságtól.

Legalábbis annak idején én igy jártam.

Ha tudtok valamit róla irjatok.

Mary és többi várakozó: fel a fejjel, merits erőt fenti példából

üdv

kispatak
Vendég

mary
Én hívnálak szivesen,de most is 18 000 lett a számlám.
Brutális.Ezért nem is nagyon telefonálok.Mióta kórházba
kerültem mindenki küldi az üziket meg minden és ezért
rengeteg a számlám.De 27-edikén van számlazárásom.
Utána felhívlak.Ok?
Fel a fejjel,ne legyél elkeseredve.Bár én mondom amikor
néha én is nagyon elvagyok.Főleg amikor nehezen veszem
a levegőt,meg aludni sem tudok.

Kép
Kép
krisztike54

Kispatak köszi az infót!

Krisztike szivesen!

Mary szerintem még lehet a hormonoktól.
Vendég

Mary,
szerintem is lassan ürülnek a hormonok,van,akinek a mensijét is késleltetik.Biztos ezért kell 3 hónapot várni.

Egyik ismerősömnek is tegnap született kisbabája,este későn jött az üzenet! :wink:
Vendég

Igen, jól írta, olvasta kispatak.

Twist, tegnap 5, fél 6 körül szült és mivel a pici nyakára volt rátekeredve a köldökzsinór császáros szülés lett. Minden rendben van, jól vannak mind a ketten. Twist öt, hat órát egyedül pihent majd éjfél magasságában már a picivel lehetett. Ha minden igaz csütörtökön engedik őket haza. Dorottya nem sírt, csendes kisbaba és nagy szemekkel nézte Twistet amikor megszületett. :D
Vendég

röpcsi
jaj de jó.Az a lényeg hogy jól vannak és egézségesek.
De édes lehet,nem is sír.Csak figyel a kis drága.

Kép
Kép
krisztike54

Remélem délután tudok már Nektek írni az endokrinológusnál tett látogatásunkról. :) Annyira elvagyok havazva, ami valahol jó, de valahol meg annyira, de annyira nincsen kedvem pakolni, szortírozni a cuccokat! :oops:
Vendég

röpcsike
Írjál nekünk feltétlen.

Kép
Kép
krisztike54

Az a baj, hogy hogyha itt és az e-mailjeim között pótolom az elmaradásaimat, akkor a pakolászással nem haladok, ha meg pakolok, akkor meg itt van elmaradásom. :oops:

Végre lakásügyben megkaptuk a választ, elfogadták a vételi ajánlatunkat, elvileg még nincs lefixálva de pénteken szerződünk a régi lakás eladására és az új megvételére. :D Kiadó irodák közül még nem igazán tudtunk választani. :roll:

Örülök Kriszti, hogy valamelyest már tudtál azért aludni. :D

mmzsó, jobban vagy, nincsenek már hangulatváltozásaid? Csütörtökön mész ugye?

Mary, elolvastad azt a cikket az örökbefogadással kapcsolatban?

Luna, mindjárt visszaolvasok mit írtál! :D
Vendég

Twist!Anyuci gratulálok!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Jó fejek vagytok lányok,keltitek a pánikot a hüvelyzseléről de konkrétat nem ir senki,én meg azt használom.
Megosztanátok velem is?

KépKép KépKép
kamilla*

Mindjárt ide írom kamilla.
Vendég

Sziasztok!

A múltkor írtam, hogy a következő lépésig megvárjuk férjem eredményét... :)

Képzeljétek, február 22-re kapott időpontot az andrológiára. Komoly... addig nyugi van nálunk. Mert ugye elvileg a kaáliba is kellene a sperma eredmény. :)

Nem vagyok se dühös, se csalódott. Igazán teljesen rendben van minden ezzel. Nyugodt vagyok. Fura egy kicsit, de tényleg ez van. :)

Krisztike hogy vagy?

Mary?
Vendég

Hát Kamilla nem ide írtam, de elküldtem priviben. :)
Vendég

Mary, nekem aztán rendesen megjött a mikim, rendesen el is múlt és nem fáj most se jobb se bal oldalon, de az alhasamat nagyon érzem, fáj. :oops:
Vendég

Luna, fizetős az andrológia?

babaimádó
Kép
babaimado

luna
Hát most voltam a háziorvosnál ,mert állandóan szinte
nehézlégzésem van.Megvizsgált azt mondta a tüdőm tiszta.
Valószínű a sok hormon még mindig munkálkodik.
A jó isten tudja mikor ürülnek ki a szervezetemből.Mondjuk
hozzá kell tenni hogy a progeszteront még mindig
adom és szerinte ez is befolyásolja a dolgot.Csak hát nap
mint nap így lenni hogy alig kapok levegőt nagyon rossz érzés.
Alig várom már a 12-edik hetet hogy már ne kelljen adni.

Kép
Kép
krisztike54

Baba itt nem. De elvileg a kaáliban az lenne.
Vendég

Röpcsikém:)
Te akkor már túl is vagy 2 mensesen?:)De jó!:)
De várjuk ám a beszámolót, és várom a folytatást!:)Persze, csak ha időd engedi!
Krisztikém:)
Rendben!
Ne haragudj, h. én sem hívtalak, de a mobilom azóta sincs feltöltve:(a másik számla katasztrófa nekünk is:((((((
Luna:)
Az nem jó, h. ennyit kell várnotok, de reméljük +éri majd az eredményért!:)
Köszi kérdésed, ma is bőgtem:(
Váltakoznak az érzelmi hullámok:(

mary80

Röpcsi !
Azt tudom hogy a Crinone az azért hüvelyzselé hogy könnyen felhelyezhető legyen ne úgy mint a Klion amit meg kell erőszakolni hogy felmenjen és mellette ki is mar.Azért zselés az állaga hogy kiméljék a hüvelynyálkahártyát ami amugy is macerálva van a rengeteg hormon miatt,de benne a hatóanyag az túrószerű és inkább szilárdas állagú mint folyékony.A vivőanyaga a zselé.
Másnap nekem is túrószerűen távozik.Gondolom ha csak úgy vivőanyag (zselé) nélkül juttatnánk fel a progeszteront ugy kikezdené a hüvelyt.
Puszillak,köszi hogy irtál!

KépKép KépKép
kamilla*

Röpcsike, mire gondoltál-örökbefogadási cikk?

mary80

Sziasztok!

Twist:

Kép

Kép

Kép
Adri
badró1

Mary, nekem az eredménykor jött meg először a vérzésem. Most várom majd a 2.-kat, ami remélem 30 napra jön majd meg. :roll:
Mary, nagyon szeretem a naplódat olvasni, sokszor szólsz a szívemből! :D
Vendég

Értem Röpcsi:)Köszi:)))
Néha másnak már unalmasnak tűnhet, mert mindig az érzelmi lökéshullámokról szól:(
Nem akarsz regisztrálni?nincs is rá időd:(((
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2010.01.11 19:10-kor.

mary80

Csajok
Az IR-t csak magán úton lehet elvégeztetni?Sima laborban(pl.Klinika) nem végzik?

mary80

Mary! Én is olvaslak és a mai bejegyzésedben írtakról engem is elkap a düh, a csalódottság az emberekben és a szomorúság, hogy egy babával hogy lehet így bánni.

De ami engem még könnyezésre késztetett, az volt, amikor még decemberben a híradóban bemondták, hogy meghalt egy 21éves kismama a h1n1 vírusban, a baba ép - egészségesen megszületett, persze segítséggel - császárral. Szegény lány, szíve alatt hordta a babát, és talán nem is láthatta, de ha mégis, mennyire kevés időt tölthetett vele. A babával meg mi lesz? Vagy a családjában élhet anya nélkül, vagy nevelőszülőkhöz kerül.

Volt más kismami is, aki belehalt a vírusba, ő idősebb volt. Ki tudja mennyit várhatott a babára, és végre már szíve alatt hordta, erre az a szemét vírus elvitte.

Na ezektől aztán csak úgy folynak a könnyeim. :((((
Vendég

Luna, köszi Neked is:)
Pedig higyjétek el, h. nem reklám célból van kitéve a blogom címe!!!
És még mennyi mindent nem írtam bele, amit szerettem volna/szeretnék:(
És igen, elkeserítő, dühítő, amit tesz némely ember!Vagyis ezeket még állatnak sem nevezném!:(((

mary80

Mary! Még valami! Miközben mentem melózni, hallgattam a rádiót. Kovácsovics Fruzsina dalát adták, előtte kielemezte a műsorvezető, hogy érdemes a szövegre figyelni, mert nagyon jók.
Figyeltem, és eszembe jutottál, a blogod, az érzéseid.

Leginkább ez a versszak fogott meg a dalból:
"Mondd, mit kérnél az élettől,
Mit úgy átélnél még szívedből?(Szívedből)
Bár ha mások mondják, őrültség,(Őrültség)
Légy bátor és csak képzelj még!(Képzelj még)"

A teljes szöveg itt:
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/3984 ... zoveg.html

http://www.youtube.com/watch?v=o_0FS6rI ... re=related

Hidd el, meg fogod élni az anyaságot! Lesznek kis lurkóid, ahogy Röpcsinek is, Nitának is, Renának is Mmzsónak, mindannyiunknak!!

Eljön majd az az idő, amikor ezeken a sorokon fogunk nosztalgiázni, közben menni kell majd, mert a pici éhes, bekaksizott, vagy más baja van.

Bizony a fiaink - lányaink megváratnak bennünket. Ki kell várnunk, hogy megérkezzenek. De megéri, mert jönni fognak!! :)
Vendég

Luna a pozitív gondolkodásodon már elpicsogtam magam!:(
Legyen igazad, mindannyian élhessük meg az anyaságot!:)
Szeretem ezt a dalt, anno a Viván rengeteget adták:)

mary80

Mary az sosem baj! :)

Bizony, igazam lesz. :))
Vendég

Ne kérdezd honnan lett ennyi pozitív mondatom - gondolatom, de mondjuk úgy 2 hete kb így vagyok. Nincs semmit olyan okom, mégis teljesen biztos vagyok benne, hiszek ezekben a gondolatokban. Hiszem, hogy meg kell járnunk ezt az utat, és meglesz ennek a jutalma. Lesz babánk.

Minden egyes vizsgálat után, amikor elég lehangoló híreket mondott a nőgyógyom, mindig zokogtam. Nem előtte, hanem amikor becsuktam magam mögött az ajtót, kb 24 órán át vörösre bőgtem a szemeimet. A legutóbbi találkozásunkkor sem volt ez másként. Viszont volt egy mondata, amit a bőgés után már egy kis fényként éltem meg. Azt mondta, látott már csodát. Volt egy nő, akinek fizikailag képtelenség lett volna, hogy gyermeke legyen, mégis szült egy egészséges babát.

A fer14-re is először azt mondta akkor, hogy ez nem csodaszer. Aztán ahogy kimondta a szavakat, meglepődött és azt mondta, DE! Mert ilyen eredményt javított fel és baba lett belőle.

Szóval lehet hogy nagyon optimista vagyok egészen a vizsgálat eredményéig, és ott fogok pofára esni, de nagyon bízom, hogy nem így lesz.
Vendég

IR vizsgált: tudtommal csak privát!
Én ide járok:
www.mensmentis.hu
Nagyon tudom ajánlani!

babaimádó
Kép
babaimado

Hogy vagy babaimado kismami?

Én is ott csináltattam, ahol babaimado kismami, de féléve a Szent Imre kórházba is megtudtam még csináltatni, persze most már nem. :(
Babaimado nekem a Mensmentis-be csinálták az IR-t, a pajzsmirigy vizsgálatra meg a körzeti dokim adott beutalót. :D
Te most voltál valamikor vizsgálaton vagy most mész majd?
Neked utoljára mennyi volt az értéked?
Vendég

Sziasztok,
Baba:köszi, de akkor lehet, h. kimarad-húzós sajna:(
Örülök, ha a köv.lombikra + lesz a pénz:(

mary80

Mary,
örülök,hogy már megemlíted a következő lombikot,ez jó jel a lelkedről! :wink: Végülis fagyi lesz vagy újabb teljes procedúra?A fagyi biztos olcsóbb,mert nem kell stimu,és szerintem nekünk ingyen van maga a beültetés.Szerintem Twist azért írta az 50.000-t,mert a Kaáliban csak a lombik van ingyen,inszemért,vizsgálatért,mindenért keményen fizetni kell!

Én is bagyon bízom benne,hogy lesz babánk!Muszáj!Nálunk az örökbefogadás nem lesz járható út,a férjem nagyon mereven elzárkózik és én sem érzem magam képesnek rá,pedig mérhetetlenül tisztelem azokat a párokat,akik befogadnak egy kisgyereket.De úgy gondolom,hogy csak azért,mert tudom,milyen szép dolog,de nem érzek rá késztetést,nem szabad magunkra erőltetni,az mindig megbosszulja magát.
Tegnap egy picit előkerült ez a téma,mert meséltem,hogy egy kolléganőm most kapott egy újszülöttet és behozta megmutatni,nagyon édes baba.Volt is a kezemben,de valahogy nekem idegen ez a dolog kicsit.A férjem meg kategorikusan kijelentette,hogy ő ilyet nem akar.Aztán megbeszéltük,hogy kár is erről beszélni,hisz teljes gőzzel a lombikra koncentrálunk...

Röpcsi,
endokrinológus? :lol:
Vendég

Mmzsó:)
Örülök, h. Te is pozitívan állsz a dolgokhoz, igen, muszáj!
Tudom, h. Te is, és a többiek is, nagyon jó anyák leszünk, mert Mi igenis Értékelni fogjuk azt a mérhetetlen utat, szenvedést, akaratot, amit belefektettünk az életünkbe!és aminek eredménye 1-2 gyönyörű kis baby lesz!
Nem tudom, h. hogyan és mi lesz a továbbiakban.Talán fagyis, bár nem tudom, h. melyik az esélyesebb.Fura, tudod, de még 1 kudarcot nem bírunk ki-s ez a mondat már hány alkalommal hagyta el a szám.:(S Te is, a többiek is, mi is felálltunk bmilyen nagy veszteség is ért bennünket.Mert hiába mondom azt, h. élni sem akarok, mindig lépni kell tovább.Pedig sokszor ezt érzem...:(

mary80

Ja, és még vmi.A férjem nálunk is most még a lombikra nem adott totális választ.Magyarul, azt mondta neki 1-2 hónapra szüksége van(ezt kb.2 hete beszélgettük), és az pont annyi, amikor elkezdhetjük az újabbat.Fél-félünk, hiába kovácsolódtunk össze a 13 év alatt, mégis átéltünk már rengeteg borzalmat, veszteséget, feldolgozást.Tudom, h. nagyon-nagyon vágyik már arra, h. gyermekünk legyen, mégis blokkolunk.Ő is, én is...

mary80

mmzsó, igen tudom, lassan bírságot szabtok ki rám, mert még nem írtam az endokrinológusnál tett látogatásomról. :lol:
Végre kész a gépem, Anya pici szeme fénye, már úúúúgggyyy hiányzott :!: :D Teljesen szűz gépet kaptam vissza, nagyon vigyázok most rá.
Vendég

Lányok, ezt most találtam, de igaz..."Sokszor hiszem azt, hogy az Élet nevű pasi a világ első számú Oscar díjas rendezője, mert józan paraszti ésszel nem igen tudnánk kitalálni olyan történéseket, amiket ő maga produkál az emberek életében."

mary80

Csajok,
meg tudnám ölni az okoskodó koll.nőmet!Nem jól tűröm most a sértegetéseit, a közjátékait!Tudom, be kell venni a kapszulát!

mary80

Mary, én azt mondom,ha adhatok tanácsot: előbb menj el IR és pajzsmirigy vizsgálatra a Mensbe és halaszd el a lombikot, mert ha baj van, sokkal többet dobsz ki az ablakon.

Az utolsó eredményem nem tudom, a terheléses inzulin volt még magas, a többi már jó volt. Majd a 14. héten kell mennem kontrollra.

babaimádó
Kép
babaimado

Röpcsikém, köszi, megvagyok.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimadonak igaza van, lehet, hogy ezért nem maradnak meg a picik Mary, mert gond van az inzulinoddal vagy a pajzsmirigyeddel.
Semmi sem kötelező, de én például élő példa vagyok rá, hogy nálunk a családban senkinek semmi baja sem volt pajzsmirigy és inzulin téren, erre nálam kiderült, hogy a kettő közül az inzulinnal probléma van. :(

Babaimado, ötven felett v. alatt volt az érték? Arra sem emlékszel?

Örülök, hogy jól van :!: :D Hányingered vagy egyéb más tüneted van?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?