Mary,
örülök,hogy már megemlíted a következő lombikot,ez jó jel a lelkedről!
Végülis fagyi lesz vagy újabb teljes procedúra?A fagyi biztos olcsóbb,mert nem kell stimu,és szerintem nekünk ingyen van maga a beültetés.Szerintem Twist azért írta az 50.000-t,mert a Kaáliban csak a lombik van ingyen,inszemért,vizsgálatért,mindenért keményen fizetni kell!
Én is bagyon bízom benne,hogy lesz babánk!Muszáj!Nálunk az örökbefogadás nem lesz járható út,a férjem nagyon mereven elzárkózik és én sem érzem magam képesnek rá,pedig mérhetetlenül tisztelem azokat a párokat,akik befogadnak egy kisgyereket.De úgy gondolom,hogy csak azért,mert tudom,milyen szép dolog,de nem érzek rá késztetést,nem szabad magunkra erőltetni,az mindig megbosszulja magát.
Tegnap egy picit előkerült ez a téma,mert meséltem,hogy egy kolléganőm most kapott egy újszülöttet és behozta megmutatni,nagyon édes baba.Volt is a kezemben,de valahogy nekem idegen ez a dolog kicsit.A férjem meg kategorikusan kijelentette,hogy ő ilyet nem akar.Aztán megbeszéltük,hogy kár is erről beszélni,hisz teljes gőzzel a lombikra koncentrálunk...
Röpcsi,
endokrinológus?