Új privát üzeneted érkezett!

És elnézést kérek azoktól, akiknek nem írtam, de sajna nincs túl sok időm, és bizony elfelejtek írni. :oops: :oops: :oops:

Andibab,
még neked akartam annyit írni, hogy a többieknek igazuk van, ne a legrosszabbra gondolj, és ne a betegségekkel kapcsolatos oldalakat nézd!!! Kitartást és sok erőt kívánok!

Kép
Kép
nircee

Nircee,
nagyon édes a kis Rocky! :lol:
Jók a képek,tényleg kis hurkás! :lol:

Henus,
Szonjának szép súlya van,biztos kis gömbi lehet,a hossza miatt! :lol:
Levi nagyon hosszú (állítólag),minden kis body olyan rajta,mint ha kinőtte volna,pedig csak az ujja rövid! :wink:

Tiop,
nekem elküldhtenéd a kicsinyítő program nevét amit használsz,vagy akár hogy hol lehet letölteni,mert sajnos az enyém nem kicsinyíti olyan picire!
Azaz lekicsinyíti,csak nem tömöríti és így nagy KB szám marad meg! :twisted:
Ezért az avatar képeket telefonnal csinálom,majd infra... :evil:

Kép
mano83

Pixeresizer Képátméretező szoftver

http://www.freeupload.hu/download.php?id=985&sc=N9ZYCVBL

Mano,Timi!
Itt az igért letőltő link!
Klikk a linkre ,majd írd be a kódot és kész!! :wink:
Remélem működni fog!!!! :wink: :P

Nircee!
Naaaaaaagyon szép a babód!!!!!!!!!!!!
Azok a húrkák!!!!!! :lol: :lol:
Köszi szépen!

Henus!
Nagyon jó husiban van a lánykád!!!! :wink: :lol:
Zsani még csak 8kg vólt két hete!! :oops: :? De a doki azt mondta,hogy nagyon is jó :? !Hát nem tudom,nekem Roland vólt iyen mint a kislányod!!!!! :lol:

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Klauszka!
Kültem privit!!!!!
mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop,
köszi! :D
Sajnos ez nekem nem jó,mert le kell hozzá töltenem egy java alkalmazást,de én alapbólsemmi olyat nem töltök le,amihez java kell,mert az tele van sunyi vírusokkal! :roll: :evil:

Kép
mano83

Kép

Kép [/img]

thenus

Csak régebben ígértem meztelen fotókat. :lol: Ezek pár hetesek :D

thenus

http://www.flypicture.com/download/MTQxMzY1
Mano!
Itt egy másik ehhez nem kell java!
Ugyan az a módszer mint a másiknál! :lol:
Nekünk már nagyon rég óta van a java,de soha nem vólt vele gond!!! :? Nyugottan telepítsd fel!!!! :wink: :) De ahogy gondolod!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Mano!
Örülök, hogy megjött a csomagod!
Alexa már elég régóta csak így hajlandó napközben is lenni, utálja ha le van fektetve, mert ő szeret leskelődni. A babakocsit pedig teljesen elfogadta. Kekszet pedig a Hipp-et és Milupa Biscotti-t (ez szerintem finomabb) adok neki. Mivel van már 4 fogacskája, ezért szívesen ropogtatja de kipróbáltam, nagyon könnyen szétolvad a szájban. Ha pedig egy nagyobb darab törik le, akkor elszopogatja. :lol:

Andibab!
Szurkolok, hogy ne legyen semmi komoly! :wink:

Thenus!
Hát Szonjának is bőven vannak tartalékai! :lol: Imádnivaló! 8)

Kép
klmaria

Kép
Na ennek a mosolynak nem tudok ellenállni :lol:

Kép
klmaria

Heni!
Oltári husika Szonja! :lol: :lol:
Cukorfalat!!!!!! :lol: :lol: :wink:
Zsani hozzá képest nádszállkisasszony! :lol: :lol:
Kép
Ezek a képek reggel készűltek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

tiop!
Nagyon édes Zsani ebben a bocis rugiban! 8)
Alig várom, hogy Alexa is lábra álljon. :P

Kép
klmaria

Jajj, Tiop, hát nem látod, hogy Szonja is kifutóra termett? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Abszolut modell alkat :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Azért nem bir még felállni a szentem, nem úgy mint a te nádszálkisasszonyod!!! :wink:

thenus

Kép
Sziasztok!

Egy gyórs bejelentkezés,mert csak 9-ig van ma Netünk egészen 3-ig!
Meg sikerűlt ma eljutnom a fodrászhoz,úgy hogy mindjárt megyek is!

Klmaria!
Köszi szépen! :lol:
Meglátod nemsokára a te kislánykád is fel fog állni!! :wink: Nekünk is eggyik pillanatró a másikra állt fel Zsani! :wink:

Heni!
Dehogy nem látom!!!! :lol: :lol: :lol: Tök igazad van !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :P
De ne agódj Szonja is egyhamar felfog állni!! :wink:
Csak egy kicsit késöbb mert hát akkora súlyt megtartani,nem könnyű! :wink: :lol: Ami késik az nem múlik!!!! :lol: :lol: :wink:

Mano!
Remélem ez a másik fajta jó lessz!!! :wink: :?

Vidám szép napot kívánok mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Tiop,
Köszi,most töltöm le! :lol:
Majd meglátom milyen lesz!
Amúgy ha eredetileg van a gépen java alkalmazás,akkor az jó,de ha nincs és úgy kell letölteni,akkor az már rizikós,mert sok vírus lehet rajta.
Én így vágtam haza kétszer is a gépemet. :twisted:
Oké,letöltöttem és kipróbátam,tök jó lett! :lol:
Köszönöm szépen!!!! :lol: :lol: :lol:
Mindjárt teszek is egy szép avatart! :wink:
Tényleg nagyon édes Zsani a kis bocis rugijában! :lol:

Henus,
gyönyörű kis hurkácskák! :lol: Édeskis gömbi,tényleg IMÁDNIVALÓ! :lol:

Klmaria,
tényleg,el is felejtettem,hogy Alexának már fogacskái vannak! :oops: :D
Az a kép...magáért beszél...nagyon édes Alexa! :lol:

Kép
mano83

mano

Mióta megbeszéltük a közös sétát milyen szomorú idő van :(
Nemsoká mennem kell az Egyed doktornőhöz máshová kell kérnem a csípőszűrős beutalót te szoktad hívni a mobilján?
Nem szeretném bevinni a Jázmint a beteg gyerekek közé valamit ki kell találnom nincs kire hagyni viszem magammal.

Csodásak a nagylányok és a kis boxoló csodaszép nagyfiú már. :D

KépKép

Kép
zoriann

Nircee!
Megnéztem a fotóitokat! Én is emlékszem Rátok!
Nagyon nagyot nőtt a kisfiad! És gyönyörű!!! :lol:
Hihetelen, hogy ennyi idősen már mennyire érdeklődőek!
Dávid is úgy néz, mintha értené amit mondunk Neki! :lol: :lol: :lol:

Jó egészséget kívánok Nektek!

bogyo75

Zoriann,
én mindíg a mobilján hívom a doktor nőt,a rendelőjébe sosem viszem be,nehogy elkapjon valamit!
Csak keddenként a tanácsadásra szoktam vinni,amúgy ha valami van Levivel inkább kihívom!
Tényleg nagyon rossz az idő a sétához! :twisted:
Amúgy ti nem jártok be a tanácsadásra keddenként Jázminnal a doktor nőhöz?
Mondjuk én kb.3 hetente viszem vagy 2 hetente! :roll:

Bogyó,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK ÁKOSNAK! :lol:
Kép

Kép
mano83

ÁKOS!
SOK-SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
giga1

mano

Csak a 2 hónapos oltásra vittem eddig és akkor te is pont ott voltál a Leventével akkor értünk oda mielőtt ti bementetek onnan tudom hogy egyforma a cumijuk .Én rögtön megismertem a fiad a csodaszép szeméről de elég hülye helyzet ha ott elkezd az ember a másiknak magyarázni hogy ki kicsoda és honnan is mikor éppen 1000 anyuka ott tolong.
Egyébként most elég csalóka az idő 10-kor mikor indultam majd + fagytam most mire hazaértünk nagyon jó idő van kint is hagytam Jázmint a teraszon nekem meg kimondottan melegem van kint kabátban.
Legközelebb szerintem csak április 3.-án viszem a háromhós oltásra.

KépKép

Kép
zoriann

Sziasztok!
Elég rég voltam, de azért amikor van időm olvaslak titeket.

Csak1!
Hatalmas gratula a kiscsajhoz!!!

Tüccs!
Sajnálom ami veletek történik! Hát a hatvani korházhoz nem tudok mit hozzászólni. Csak az a szörnyű, hogy ti oda fogtok tartozni, ugye?!
Amúgy nekünk nem kell visszamenni. Legalábbis én nem kaptam semmit. Ti levelet kaptatok?

De furi, holnap már 1 hónaposak leszünk! :-)

Puszi mindenkinek

Márti
Vendég

Márti!

Nekem a csecsemősök hazamenéskor mondták, hogy mivel elromlott a gépük, nem tudtak vmi vizsgálatot megcsinálni és 3 hét múlva vigyem vissza a csajszlit.
Egyébként a gyerekorvosnő is elintézte egy csettintéses vizsgálattal a dolgot , azt mondta nincs baj, dehát csak be kéne menni.
Lehet, hogy Zsófi már akkor túlesett ezen a vizsgálaton, mikor mi még nem..

Előre is sok boldogságot az 1 hónaposnak!

KépKép
tüccs

Sziasztok!
Mano!
Örülök,hogy jó lett amit küldtem!!!!!! :lol: :lol:
Jó lett az Avatar képed nagyon! :wink:

Bogyó!
Ákoskának Sok Boldog Szülinapot Kívánok!
Kép

További szép napot mindenkinek!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Mostanában csak "read only" üzemmódban vagyok, inkább blogolok. :)
Ha valakit érdekel, hogy mi van velünk, akkor itt megtekinthető (képekkel):
http://florablog.freeblog.hu/
Vendég

Ákosnak és Szonjának sok-sok boldogságot kívánunk szüli és hófordulójuk alkalmából, Alexának meg boldogságos névnapot kívánunk szeretettel Kép

KépKép

Sára
sesi

Verna
Olvastam a Flóra-blogot - nagyon édes!

Ma voltam a kórházban ellenőrzésen. Katasztrófa volt. Reggel 8-ra értem oda, 2 óra hosszat kellett várnom, hogy a vizeletmintámat leadhassam! Aztán NST-re 3 órát vártam, mert hiába várakozott 7! kismama, nem tudtak volna 2 gépet használni.. (pedig félidőben hoztak egy újat, de hamarosan el is vitték)
Szóval elmúlt délután egy óra - eddig tart hivatalosan a dokim rendelése a kórházban - de volt közben egy szülése is, így szerencsére nem ment el, mire visszaértem a váróba. Ott még ücsörögtem egy órát és valamikor 2 után jöttem el a kórházból.

De igazából nem is ezt akartam leírni, hanem, hogy a doki megvizsgált, és egy ujjnyira nyitva van a méhszájam.. Szóval mostmár bármikor megindulhat a szülés, sőt a doki szerint 10 nap múlva már biztosan babázni fogunk.
Hát majd meglátjuk. Eddig ugyanis semmi jelét nem adta a bébi, hogy ki óhajtana jönni..

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Verna!
Olvastam én is!
Aranyosak vagytok nagyon! :P :wink:

Szantre!
Háát bizony most már közeleg a nagy nap!!!! :lol: :lol:
Most már tényleg nincsen sok hátra!!! :lol: :lol: :wink:

Csajok tiszta kóma vagyok egész nap,fáj a szemem stb......!
Nem tudom mi a helyzet de tiszta nyügi vagyok!Ráadásúl a férjem most jött haza de már el is ment!(megnézni eggy munkát)!
Ilyenkor olyan nehéz egyedűl a három gyerköcöt megfürdetni!!! :cry: :oops: :evil:
Hisztis vagyok ma nagyon!!! :oops: :oops: :cry: :cry: :x
Na jó nem fárasztalak titeket ilyen dolgokkal!(nem is ide való) :oops:

Szép estét és jóéjszakát mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Ezt a kettő képet fell kellett tennem!!! :lol:
Anett játszott!
Roli pedig,hogy ne maradjon le!!! :lol: :lol: Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Zoriann,
ott voltatok valahol a közelünkben?
Mert ha igen,akkor rémlik valami,emlékezsem,hogy néztem agy picurkát akinek rengeteg haja volt! :wink:
Nem ti voltatok?
Sajnos ilyen helyen akkor sem szúrtalak volna ki,ha előttem állsz,mert ilyenkor teljesen máshol jár az agyam (azon,hogy nehogy elkezdjen Levi üvölteni a nagy tömegben meg ehez hasonló fóbiák!

Kép
mano83

sesi!
Köszönjük!
Csonginak is voldog hófordulót utólag!
Micsoda fess férfi lett belőle! :lol: Édes azzal a kendővel 8)

szantre
Nemsokára te is babázol! Addig pihenj, mert utána már úgysem tudsz :D

tiop
Milyen jó lehet ennyi gyerekkel! Irigyellek! :D
Mi még a másodikon is gondolkozunk, remélhetőleg belefér a következő 5 éves tervbe :wink:

Kép
klmaria

boldog nem voldog :? estére már írni sem tudok :wink:

Kép
klmaria

Lányok!
Teljesen kivagyok már.
Lili 2 napja azt játsza esténként, hogy kb. óránként elkezd nyögdécselni, és ha nem megyek be hozzá a cumit a szájába adni, akkor jön a sírás. Enni nem eszik normálistan, mert csak rángatja a cicit, és sír közben.
Tegnap amikor hazajött a férjem gondoltam veszek egy jó forró fürdőt, úgyis egész nap fázom (szerintem már a kimerültség miatt). De neki edzenie kell, mert hétvégente versenyei vannak. Szóval felült a bringára, Lilit meg letettem mellé a kis hordozóba (ilyenkor általában elnézi az apját ahogy őrült módjára teker a bringáján). Megengedtem magamnak a vizet, és kb 3 perc ázás után hallom, hogy már nyöszörög a csaj. Természetesen volt egy csomó dolgom a kádban, és mire kimásztam (meg sem törölköztem!) a gyerek már üvöltött. Annyira mérges és elkeseredett lettem egyszerre. Egyrészt a férjemre, hogy nem igaz, hogy nem tudok egy nap kb. negyed órát lazítani, főleg ilyen éjszakák után, másrészt, mert már elegem volt, hogy Lili ezt csinálja két napja. Rá nem voltam mérges természetesen, mert tudom, hogy ő csak így tudja kifejezni magát, de akkor is nagyon pipa voltam úgy az egész helyzetre.
Már tényleg nagyon fáradt vagyok. Szerintetek ilyenkor mi a hernyót lehet csinálni? Az a baj, hogy ilyenkor még nem szívesen bízom nagyszülőkre, mert nem igazán tudják, hogy mikor miért sír. Én azért már nagyjából tudom, hogy mikor éhes, mikor kell neki csak a cumi, mikor unatkozik, és hogy mikor sok már neki a játék...
Szóval most eljött egy mélypont.
Nálatok egyébként nem nyűgösebbek a csemeték mostanában?
Lehet, hogy Lilinél is csak az idő zavart be?
Persze ő napközben alszik (most is itt mellettem...). Nekem meg ezer dolgom van. Most is mennem kell teregetni, aztán meg beágyazni, főzni... és még sorolhatnám.
Kész vagyok. :cry:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Tiop,
este neked is akartam írni,csak Levi közben felriadt a kemény 20 perces alvásból aztán rohantam hozzá!
Aranyos Anett a nagy pocival! :lol:

Giga,
Sajnálom,hogy kimerült vagy és is jártam így méghozzá elég sűrűn. :evil:
Mondjuk nekem a párom sokat segít,ahogy hazaér onnantól kezdve ő van Levivel és én azt csinálok fürdésig amit akarok.
De Levi a mai napig nem jó alvó éjszakánként!
A nappali alvással nincs gond,de születése óta minimum kétszer-háromszor felébred egy éjszaka.
Hónapokig teljesen ki voltam készülve,fáradt és kimerült voltam de mára már megszoktam és szinte rutinná vált,hogy fel kell kelni Levihez.
Sajnos sokszor ő sem szért ébred mert éhes,hanem a cumikája kiesett a szájából! :evil:
De engem azzal nyugtattak,hogy előbb-utóbb úgy is kinövi! :wink:
Hát,legalább valami kis jelét látnám már! :roll:
Amúgy elképzelhető,hogy ettől a hülye időtől nyűgösebb,mert Levi is megérzi és déluánra már sokszor tiszta hisztérika!

Most itt ül mellettem a hordozóban és "fenyegeti" a játékait,legalábbis nagyon úgy hangzik!
Nagyon vicces! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!
Giga,
KITARTÁS!!!

Kép
mano83

Elfelejtettem csatolni a képet,amit akartam! :oops:
Kép Kép

Kép
mano83

Sziasztok!

Nem nagyon tudtam az utóbbi időben hozzászólni a témákhoz, így inkább csak olvastalak titeket.
Giga Szinte minden baba nyűgösebb estére, mert napközben nagyon sok inger éri őket és estére ebbe nagyon el tudnak fáradni. Laurát az utolsó etetés előtti 1 órában szinte le sem lehet rakni, mert hisztizik. Pedig napközben szinte sosincs kézben, szépen eljátszik (bár újabban mindenen felidegesíti magát). Sajnálom, hogy nincs segítséged és ennyira kimerült vagy. Én is csak azt tudom írni, amit Mano, hogy KITARTÁS!!!
Vendég

Sziasztok,

uh, hát amita nem voltam, jó pár hete, annyit írtatok, hogy vissza sem tudom olvasni.

Mi túl vagyunk egy költözésen, de még nem lakunk az új helyen, mert még nem tudtunk kipakolni, berendezkedni. Most a férjem szüleinél vagyunk, ami nagyon jó, mert sok-sok segítséget kapok.
A költözés nem volt egyszerű egy ilyen pici babával, de Lelle olyan ügyes volt, hogy majdnem átaludta a babakocsijában az egészet, szegényt ott tologattuk ide-oda, egyik üres szobából a másikba.
Aztán kiürítettük a lakást a teherautó megtelt, jöhettek a személy kocsik, volt 3 amit még dugug lehetett pakolni, kivéve a miénket, pedig az volt a legnagyobb, de oda semmit nem engedtem tenni, mert Lelle és én azzal követtük a többieket.
Miután én éretem a lakáshoz utoljára és már majdnem kiürítették a teherkocsit és a kiskocsikat, mindent hegyére-hátára bedobáltak a lakásba, pedig nekem megvolt a kis tervem, hogy hogyan kell pakolni, hogy haladjunk is majd.
Férjemék felszerelték végre a csillárokat, így már késő délutánig is ott tudunk lenni, ha Lelle engedi, mert ő bizony nem nagyon élvzi az ikeás kisszéken való szopizást (én sem, de ez van).
Tegnap az ömlesztett cuccokat sikerült az egyik szobába berakni, a másik kettőben pedig folyik lázasan (hihi, amennyit a féremmel ketten, vagy ő egyedül tud csinálni) a lapraszerelt bútorok összerakása. Akkor még élveztük a dolgot, amikor tudtunk egy-egy darabot venni és nagy lendülettel összerakni, de az évek alatt lett egy pár és most így egyszerre nem olyan kafa.

Na meg megérkeztünk vissza Miskolcra, indulhat a gyermekorvos keresés. Felhívtam az ismerősöket, barátokat akiknek már van babájuk, hogy ki, kit ajáln, mert nagyon sürgős, ugyanis Lelle még nem kapta meg a két hónapos oltását. Vittem Gödöllőn az adott időben de beteg volt épp, rá egy hétre meg még mindig hurutos volt, így ott nem adták be neki.
De szerencsére hétfőn már megkapta, igaz elég nagy csúszással, de ez van.
Meg én nem is tudom, hogy hogy van ez, most nekem kell itt védőnőt keresni, vagy majd jelentkezik valaki, ha Gödöllőről átküldék ide?

Lelle napközben nagyon keveset alszik, nem tudom, de egy 10 hetes babánál ez biztos nem jó, viszont az éjszakákat átalussza vagy ha nem, akkor 4-5 körül ébred, eszik és alszik tovább.
Nálunk a rekord az az volt, amikor este fél 8kor elaludt és csak fél 5kor kelt föl. De napközben viszont nagyon aktív, séta alatt alszik másfél két órát és itt kifújt a napközbeni alvás, igaz ilyen 15-20 percekre elpilled az ölemben, de ha leteszem az ágyában, azonnal kipattan a szeme.

A notebookom még mindig rossz, így csak később tudok a kis Lelléről képet feltenni, pedig olyan édes, hogy csak na. A fejét teljsen jól tartja, és folyton fel akar ülni magától, ha nem vizszintben van, olyanokat tud nyögni, ahogy erölködik, ha megfogom a kezeit, akkor felhúzza magát. Markolni, fogni kiválóan tud már. Úgy gőgicsél, hogy csak na. Viszont hason még mindig utál lenni, de muszáj, csak akkor sír nagyon. De ki tudja nyomni magát hason is.

A tejcsim a költözködés alatt sajnos eléggé megcsappant, pedig kímélve voltam, így kap most pótlást Lelle, nehezen fogadta el és több tápi is ki kellett próbálni, mire az egyiket megitta nagy duzzogva és könnyek közt. A cumisüvegből már nagyon ügyesen iszik. Kap kis teát is, mert sokszor csak szomjas. De cicire nem tudom tenni, mert most kell vagy 4-5 óra mire egy adagnyi kajára megtelik.

Lelle 5700 gramm és 64 cm, már a 68 tipiket és bodykat hordja. Nagyon nagy baba, de nem dagi, mert épphogy csak fodros a kis combija, tokája viszont annál inkább van. A sapi kötőjét alig találom meg.

Nagyon vacak idő van itt. 14 évet éltem Miskolcon és most, hogy visszajöttünk 2 év után, nekem kicsit idegen és újra meg kell szoknom. Szerettem Gödöllőn lenni.
Viszont a kistesót csakis Tarcsán vagyok hajlandó szülni, ha majd lehet egyáltalán.

Mindenkinek szép napokat, betegeknek jobbulást, kafa időt a sok sétához, jó találkákat kívánunk.
Nem tünök el erről a forúmról, mert érdekel kivel mi történik és, hogy hogyan nőnek a picik, csak most a berenedezkedés és notebook hiánya miatt kevesebbet vagyok gépnél.

Verna nagyon édes a blogotok, nekünk is van, csak mióta nincs gépem és időm, kicsit leállt, de mihelyst lesz időm, folytatom.

Ha van kedvetek kukkantsatok be oda, www.trifonovlelle.info oldalon megtaláljátok.

Üdvözlünk Mindenkit!

pimpoka és Lelle

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Köszi a bíztató szavakat.
Nappal igazából nem is vagyok annyira nagyon fáradt (még...), de éjszaka nagyon kimerült vagyok már. Remélem is, hogy hamar elmúlik ez az éjszakai nemalvásos gond. Eddig olyan jól aludt. Nem zavart, ha felkelt 1-2szer, mert az megszokott volt, de ez, hogy óránként... :(
Sebaj, fel a fejjel. Majd csak lesz jobb is.

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Giga: Nálunk is hasonló a helyzet.
A manó nem akar aludni egész nap, egy jó másfél órát elvan de utána kezdődik a nyöszörgés aztán az üvöltés, ezt csinálja már 2 hete.
A férjem hajnal 3-ra jár dolgozni, éjszaka aludnia kell ha haza jön akkor meg szintén alszik. Úgyhogy én is kezdek egy kissé kiakadni. Napközben még elvagyok, de az éjszakák egyre nehezebben telnek.
Nekünk azt mondta a doktornő, hogy hasfájós és azért nem akar aludni, hát nem tudom. Mióta itthon vagyunk még én se tudtam egy jót nyújtózbi a kádban. A nagyszülőkre meg én se szívesen hagyom amikor ilyen nyűgös. Hát csak azt tudom mondani, hogy kitartás!!!!!!!!!!!!!Remélem egy két héten belül jobb lesz.

A ROTA vírusról egyébként én azt olvastam, hogy a csecsemőkre elég veszélyes, mert nagyon hamar kiszáradhatnak. Mi valószínűleg beadjuk neki a cseppeket.
Ha valakit érdekel, érdeklődje meg a dokijánál.
Egy adag 17900 forint és kétszer kell nekik beadni.
A mi doktornénink azt mondta, hogy ha valaki megtudja fizetni annak ajánlja.

Kép
tami2900

Kép
Sziasztok!
Klmaria!
Köszi szépen,de néha nagyon besokalok!Tegnap írtam is,hogy ha nincsen itthon a férjem fürdetésnél,akkor tiszta rosszúl vagyok tölle!! :oops: :evil:
Egyépként tényleg nagyon jó,hogy ennyien vagyunk csak ,tudod néha még levegőt venni sincs időm!Most jó,mert Zsani elvan a bébikompban(fél szem így is rajta) és így tudok egy kicsit írni nektek!
Szurkolok,hogy nektek is összejöjjön a második babó! :D :wink:

Tusi!
Zsófikának sok Boldog 1 hónapos hófordulót!!!!!
Kép

Giga!
NYUGI KITARTÁS!
Veled vagyok teljes mivoltomban ,tudom mit érzel!!!! :cry:
Sokat vóltam egyedűl én is a gyerekekkel és mostanában is egyre többet vagyunk csak 4 -esben!Sokat dolgozik a férjem(hála az égnek)így sokszor későn este(8-10) de valamikor fél 11-kor jön haza!Zsani is éjjel főlkell vagy háromszor(nyöszörög stb..)!Van amikor óránként fent van és ahogy elalszom már kelhetek is fel!Kimerítő oltárira!Én már csinálom 9-enc éve(kissebb nagyobb megszakításokkal)Annyit tudok mondani,hogy egyszer ennek is vége lessz (kb:éves másfél éves korára) megváltozik a babó !Te is megfogod szokni,meglátod!Az első pár hét ami kemény de lessznek olyan napok,éjszakák amikor már te fogsz felkelni magattól,hogy -na mivan evvel a gyerkőccel miért nem kell már fel?- :lol:
Meglátod mindenn rendbe jön!Sajna ez is hozzá tartozik a gyerek neveléshez!! :wink: :cry:
A férfiak meg már csak ilyenek!!!!!!!! :lol: :lol:
Nekem sokat segít ha ithon van de nem lehet tőllük elvárni,hogy éjjel is felkeljenek stb...!Tudom igasságtalan ez a helyzet de meglátod lessz ez még így sem!!!! :lol: :wink:
A férfiak teljesen másképpen látják a helyzetet!Szeretik a babót meg egy darabig játszanak is velük!!!! :roll: :?
Órákig vagy legalább egy másfél órát nem nagyon bírnak ki(tisztelet a kivételnek)Mondjuk van amikor az én férjrm is kénytelen felkelni éjszaka vagy hajnalban mert már elalszom állva!!!!Ilyenkor muszály mert már nem csak az én érdekem hanem a babójé is!Próbálj kicsit elbeszélgetni a férjeddel,hogy neked is kijár egy kis pihenés!!!
Legalább egy órát legyél a pici nélkül!Tudom nehéz de ha ennyit megtesz érted akkor meglátod te is jobban fogod magad érezni!Egyépként tényleg a picik estére besokalnak és túlpörögnek!!!KITARTÁS ELFOG MÚLNI EZ IS!!!
Remélem tudtam segíteni,ha másban nem legalább abban ,hogy nem vagy egyedűl ebben a témában! :D :cry: :wink:
Az időjárás meg mindég is befog zavarni a gyerekeknek!!!!!! :cry:

Mano!
Anett tegnap este bejött a szobába és mondta,hogy -anya nézd csak mekkora hasam van itt a baba benne-!Muszály voltam lekapni!!!! :lol: :lol:
Múltkor meg azt csinálta,hogy felhúzta a polóját és (ahogy töllem látja )Megszoptatta a babáját!Oltári vólt!! :lol: :lol:
Le akartam akkor is kapni csak észre vette és elszégyelte magát!! :)
Nagyon szép a kis Levike!Tiszta nagy fiú már abban a kabátkában! :lol: :wink:

Pimpóka!
Lelle baba nagyon szépen gyarapszik!!!!!Ha lessz annyi időm bekukkantok az oldalra!

Na jó bekell fejeznem mert Zsani kezd ideges lenni!
Megyünk sétálunk eggyet!
Legyen szép napotok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tami,
Megnéztem az iwiwen a kis "focistát" :D
Tündéri! :lol:
Levi elég sokáig hasfájós volt,sokszor nem használt az édeskömény sem,de 3-4 hónapos korára szinte elmúlt a hasfájás.

Azért pofátlanságnak tartom ennyi pénzt elkérni a cseppekért,hiszen sokan megvennék,de nincs rá pénzük.
Elvileg jövő héten mi is megvesszük,biztos ami biztos alapon! :roll:
Hiszen nem szeretném Levit mégegyszer olyan betegnek látni,mint amilyen volt,mert az ilyesztő és borzasztó!

Pimpoka,
Jó hogy írtál! :lol:
Már vissza is költöztetek?Sajnálom,ezek szerint akkor veled nem valószínű hogy fogunk találkozni! :(
De azért írj nekünk! :D

Tiop,
Tudod,szombaton megyünk bulizni,úgy volt... :(
Anyu vigyázott volna Levire,de tiszta nátha így nem akarom ráhagyni!
Úgy néz ki hogy hiába költöttem apa pénzét szép ruhára... :twisted:
De azért még megpróbálom apukámat megfőzni,hátha vigyáz Levire,végül is szilveszterkor is ő volt vele.

Szerencsére ha este lerakom 8 körül Levit,akkor általában csak 2-3 óra felé kel föl enni,mondjuk utána meg elég sűrűn,de majd megmondom hogy sietek haza.
Múltkor is (szilveszterkor) már 3 óra körül itthon voltam! :wink:

Kép
mano83

Sziasztok!
Nekünk nagyon változó, hogy mennyit alszik Lolo napközben, az elmúlt egy hétben volt olyan, hogy átaludta az egész napot, meg olyan is, hogy alig aludt 2-3 órát összesen... ettől függetlenül az éjszakáink teljesen kiszámíthatóak (kop-kop-kop) - bár most 4 óra alvás után kelt, de azért még cumikával kibírta még egy órát...

folyt köv. Éhes a manó. :)
Vendég

Na megvolt a szopi, meg játék, meg minden... Most kicsit alszik a drága, úgy elfáradt. :)

Úgy nézem, ma lesz séta végre!!! Egy közös séta, valaki? :) 2-3 között szerintem el tudnánk indulni.

Még azt akartam írni, hogy én egyre többet hagyom a nagyszülőkre, hetente 2-3-szor is, pár órára! Ők nagyon örülnek, én meg el tudok menni vásárolgatni. Most már, hogy tudjuk, hogy megissza Lolo a mélyhűtött tejet, jobban el merek menni, tegnapelőtt is kapott egy kisebb adag friss lefejt tejet (amennyi volt), és közben kiolvadt a fagyasztott tejcsi, azzal folytatta. (Ennek is van egy kis mellékíze, pedig anyuéknak nagyon erős fagyasztójuk van... szerintem átveszi a tárolóedény szagát, vagy a sterilizálás miatt van, nem tudom... de Lolot egyáltalán nem zavarja.)
Vendég

Sziasztok!

Manó: Hát tényleg pofátlanság, de azaz igazság, hogy mi is megfogjuk venni, mert nem bírnám ki ha elkapná ezt a vírust és azért lenne bármi baja, mert mi nem szántuk rá a pénzt bár nem igazán állunk mi se úgy hogy simán kifizessük , de inkább kigazdálkodjuk valahogy., és ráadásul az a baj, hogy a felnőttek és a nagyobb gyerekek könnyen elkapják, de rajtuk átmegy 2-3 nap alatt, csak a nagyon kicsikre veszélyes állítólag. de azért kérdezd meg a dokitokat róla.

Kép
tami2900

Még valamit meg szeretnék osztani Veletek: tegnapelőtt már azon gondolkodtam, hogy íratok tápot és egy etetést kiváltok, mert már csak napi 4-5 fejéssel tudtam megoldani az esti-éjszakai etetést, és még így is volt, hogy nem lett elég éjszakára a tejcsi, ciciből kellett pótolni, ami persze nem baj, csak egyre fogyott-fogyott... Aztán tegnap felfedeztem, hogy ha egyáltalán nem veszek melltartót napközben (!), csak egy lenge trikót a pólóm alá (ami szintén jó bő), akkor több a tejem! A tegnapiból megint tudtam fagyasztani is - ami már hetek óta nem sikerült!!!!
Lehet, hogy a végén plasztikai sebésznél fogok kikötni, de legalább elég a tejem! :)
Vendég

Tami,
én már tegnapelőtt utána érdeklődtem és azt mondta az orvos,hogy ránkvan bízva,hogy meg tudjuk-e vanni vagy sem.
Majd legfeljebb most ennyivel kevesebbet költünk felesleges dolgokra! :wink:

Verna,
Tök jó,hogy Flóra el van a nagyszülőkkel,elvégre neked sem árt egy kis kikapcsolódás! :D

Kép
mano83

Sziasztok!
Hááááááát nem tudom ez a Rota vírus!Én most utánna néztem és sehol nem írják a cseppeket!Én megmondom őszintén,hogy egyálltalán nem bízok azokban a cseppekben!!!!! :? :oops:
Mindenkinek a szive joga,hogy mit adat be a babónak de szerintem nem lehet minden betegséget kivédeni valamilyen védekezési módszerrel! :?
Nekem mindég azt mondták(nemcsak az órvosok),hogy bizonyos betegségeken át KELL esni a babáknak és a gyerekeknek,hogy az immunrendszere megerősödjön! :? :roll: Jó tudom ha van védekezési módszer akkor miért ne?De azt tudnotok kell,hogy ez sem ad 100%-os védelmet,ugyan úgy mint a legtöbb védekezési módszer!Jó aki teheti és van felesleges pénze tegye!De én ólvastam,hogy egyszerű higiéniával meglehet előzni ezt az egészet!Na és arról ne is beszéljünk,hogy nagyon sok más vírus is okoz ilyen tüneteket!!Nem kell mindentöl ennyire megilyedni! :? :roll: :oops:
Lehet,hogy most sokan megvettek ez miat és másképpen fogtok rám nézni,sőt lehet,hogy ki is utáltok innen,de ezt le kellett írnom!
Senkit nem akartam megbántani!!!!Mindenki úgy cselekszik ahogy jónak látja!!!Én csak megint a véleményemet írtam le!!!!!!Persze ha halálos lenne ez a vírus ,valószínű én lennék az első aki beadatná a gyerekeknek! :wink:
Neharagudjon senki rám és remélem nem változott meg senki véleménye rollam! :? :oops:

Mano!
Remélem sikerűl elmenned a buliba!! :wink: :lol:
Kár lenne a ruciért!!!! :wink:

Szép délutánt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, egyet értek vírus ügyben! :)

Verna, ne aggódj, ha van annyi tejed, hogy tudsz fagyasztani is nem lehet nagy gond, ne gondolj rögtön a tápira! :lol: Én sosem tudtam lefagyasztani, mert mindig csak annyi volt amit éppen megevett. Legfeljebb gyakrabban kell cicire tenni. :wink:

thenus

Henus! Kép

Verna!
Igaza van Heninek!Nekem sincsen a mélyben tejcsi (azelső héten tudtam csak fejni!)
Vannak olyan napok amikor kicsit kevesebb a tejcsi de sosem gondoltam a tápszerre!Főleg,hogy te mondod,hogy nagyon sok félre van téve!Nem kell az a tápi! :wink: :roll:
Én is úgy szoktam,hogy többet teszem cicire Zsanit ha kell óránként a cicin van!Jó mi eszünk mást is!De mindég így csináltam!Soha sem vártam ki a három órát,ha rákéreckedet akkor oda adtam neki!
Inkább add oda a lefejt tejcsit mint a tápszert!!!(nem vagyok ellene,de ha van tartalék .......)!Nem akarok okoskodni de nem fogsz tudni mindég fejni!!!!A babód egyre nagyobb többet kíván és kifogja szívni az egészet(annyi amennyi kell neki!)
Na jó bocsi ha megsértettelek!

További szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Hát ez az, hogy azért gondoltam a tápszerre, mert már hetek óta nem tudtam eltenni, és az egész napos cicire tétellel-fejéssel is éppen csak jól tudtam lakatni Flórát... :( Ha nem fejtem volna egyfolytában, este már réges-rég tápoznánk, mert addigra már csak kb. 50 ml tej van a két ciciben! :( Az állandó fejés meg már nagyon megviselt, fizikailag is, meg rengeteg időt vesz el... úgy voltam már vele, hogy nem tudom, meddig bírom még, meg egyre inkább kilátástalan küzdelemnek tűnt, ahogy Flóra egyre többet evett, a tej meg egyre kevesebb volt (volt olyan, hogy este 3 órával szopi után is csak 30 ml-t tudtam fejni!!!!)
De most megint több van, talán jobb lesz... majd kiderül... mindenesetre próbálom addig húzni, míg meg tudjuk kezdeni a hozzátáplálást...
Vendég

Vírus ügyben meg én is azon a véleményen vagyok, hogy sajnos nem lehet mindent kivédeni... (épp ma reggel volt a Reggeliben, hogy a bárányhimlő akár halálos is lehet :shock: - én nem tudtam - ezért érdemes beoltatni a gyereket).
De van egy csomó más betegség, amiről még nem is tudunk, vagy nincs rá védőoltás...

Egyébként nagyon halkan jegyzem meg, hogy én a kötelező oltásokon kívül ha lehet SEMMIT nem adatnék be a gyerekemnek, ugyanis nálunk volt a családban nagyon durva eset, az egyik másodunokatesóm pont egy ilyen oltástól került életveszélyes állapotba - szerencsére meggyógyult, de nem szövődmények nélkül! A fél szemére megvakult és még sorolhatnám... és csak annyit mondtak, hogy az a szérum, amit ő kapott, hibás volt.... többen megbetegedtek tőle, kettejük állapota súlyos volt... hát köszi! Orvosilag ez még nyilván belefér a hibaszázalékba, de ha pont az én gyerekemről van szó, akkor nekem már nem fér bele!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?