Sziasztok,
uh, hát amita nem voltam, jó pár hete, annyit írtatok, hogy vissza sem tudom olvasni.
Mi túl vagyunk egy költözésen, de még nem lakunk az új helyen, mert még nem tudtunk kipakolni, berendezkedni. Most a férjem szüleinél vagyunk, ami nagyon jó, mert sok-sok segítséget kapok.
A költözés nem volt egyszerű egy ilyen pici babával, de Lelle olyan ügyes volt, hogy majdnem átaludta a babakocsijában az egészet, szegényt ott tologattuk ide-oda, egyik üres szobából a másikba.
Aztán kiürítettük a lakást a teherautó megtelt, jöhettek a személy kocsik, volt 3 amit még dugug lehetett pakolni, kivéve a miénket, pedig az volt a legnagyobb, de oda semmit nem engedtem tenni, mert Lelle és én azzal követtük a többieket.
Miután én éretem a lakáshoz utoljára és már majdnem kiürítették a teherkocsit és a kiskocsikat, mindent hegyére-hátára bedobáltak a lakásba, pedig nekem megvolt a kis tervem, hogy hogyan kell pakolni, hogy haladjunk is majd.
Férjemék felszerelték végre a csillárokat, így már késő délutánig is ott tudunk lenni, ha Lelle engedi, mert ő bizony nem nagyon élvzi az ikeás kisszéken való szopizást (én sem, de ez van).
Tegnap az ömlesztett cuccokat sikerült az egyik szobába berakni, a másik kettőben pedig folyik lázasan (hihi, amennyit a féremmel ketten, vagy ő egyedül tud csinálni) a lapraszerelt bútorok összerakása. Akkor még élveztük a dolgot, amikor tudtunk egy-egy darabot venni és nagy lendülettel összerakni, de az évek alatt lett egy pár és most így egyszerre nem olyan kafa.
Na meg megérkeztünk vissza Miskolcra, indulhat a gyermekorvos keresés. Felhívtam az ismerősöket, barátokat akiknek már van babájuk, hogy ki, kit ajáln, mert nagyon sürgős, ugyanis Lelle még nem kapta meg a két hónapos oltását. Vittem Gödöllőn az adott időben de beteg volt épp, rá egy hétre meg még mindig hurutos volt, így ott nem adták be neki.
De szerencsére hétfőn már megkapta, igaz elég nagy csúszással, de ez van.
Meg én nem is tudom, hogy hogy van ez, most nekem kell itt védőnőt keresni, vagy majd jelentkezik valaki, ha Gödöllőről átküldék ide?
Lelle napközben nagyon keveset alszik, nem tudom, de egy 10 hetes babánál ez biztos nem jó, viszont az éjszakákat átalussza vagy ha nem, akkor 4-5 körül ébred, eszik és alszik tovább.
Nálunk a rekord az az volt, amikor este fél 8kor elaludt és csak fél 5kor kelt föl. De napközben viszont nagyon aktív, séta alatt alszik másfél két órát és itt kifújt a napközbeni alvás, igaz ilyen 15-20 percekre elpilled az ölemben, de ha leteszem az ágyában, azonnal kipattan a szeme.
A notebookom még mindig rossz, így csak később tudok a kis Lelléről képet feltenni, pedig olyan édes, hogy csak na. A fejét teljsen jól tartja, és folyton fel akar ülni magától, ha nem vizszintben van, olyanokat tud nyögni, ahogy erölködik, ha megfogom a kezeit, akkor felhúzza magát. Markolni, fogni kiválóan tud már. Úgy gőgicsél, hogy csak na. Viszont hason még mindig utál lenni, de muszáj, csak akkor sír nagyon. De ki tudja nyomni magát hason is.
A tejcsim a költözködés alatt sajnos eléggé megcsappant, pedig kímélve voltam, így kap most pótlást Lelle, nehezen fogadta el és több tápi is ki kellett próbálni, mire az egyiket megitta nagy duzzogva és könnyek közt. A cumisüvegből már nagyon ügyesen iszik. Kap kis teát is, mert sokszor csak szomjas. De cicire nem tudom tenni, mert most kell vagy 4-5 óra mire egy adagnyi kajára megtelik.
Lelle 5700 gramm és 64 cm, már a 68 tipiket és bodykat hordja. Nagyon nagy baba, de nem dagi, mert épphogy csak fodros a kis combija, tokája viszont annál inkább van. A sapi kötőjét alig találom meg.
Nagyon vacak idő van itt. 14 évet éltem Miskolcon és most, hogy visszajöttünk 2 év után, nekem kicsit idegen és újra meg kell szoknom. Szerettem Gödöllőn lenni.
Viszont a kistesót csakis Tarcsán vagyok hajlandó szülni, ha majd lehet egyáltalán.
Mindenkinek szép napokat, betegeknek jobbulást, kafa időt a sok sétához, jó találkákat kívánunk.
Nem tünök el erről a forúmról, mert érdekel kivel mi történik és, hogy hogyan nőnek a picik, csak most a berenedezkedés és notebook hiánya miatt kevesebbet vagyok gépnél.
Verna nagyon édes a blogotok, nekünk is van, csak mióta nincs gépem és időm, kicsit leállt, de mihelyst lesz időm, folytatom.
Ha van kedvetek kukkantsatok be oda,
www.trifonovlelle.info oldalon megtaláljátok.
Üdvözlünk Mindenkit!
pimpoka és Lelle