Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

A titkos szülésznő becsületes neve Fehérfi Kriszti, nekem Õ volt a szülésznőmKép))

Kép
hencsi

Sziasztok,

Szomszédunk megválna ikerlányai Römer Autósülésétől. 9-36 kg ig jó.
Az ülések új ára 60.000 Ft., mindkettőn van egy folt így szükség lenne egy újra ami 16.000 Ft. a Megatoysban vagy Brendonban. 14.000 Forintot szeretne az ülésért per db.
Ha vkit. érdekel estig jelezze....

köszi,
Kriszti

cuiccolo

Kata7778

A legkisebb dec.13-án lesz 1 éves, a nagyok 9.5 és 7.5 évesek és mindenki fiú!

A Peg Peregot én is tudom ajánlani, igaz nekem egy 10éves modellem van, de 3 gyereket kiszolgált!

Minden jót és ne parázz!

Kép
KépKépKép
mzille

Orsi Kép

Én foglaltattam szobát, igaz január 1-re, de az már jövőév. Kép

Kép

Kép
pkagi

Orsi!
Nekem is sikerült már szobát foglalnom január 2-ra, bár mondta a nő a telefonban, hogy kicsit korán jelentkeztem (múlt héten). De én mindenképpen el akartam már intézni, mert lehet, hogy előbb jön a baba.
Egyébként azt mondják ráér akkor foglalni, amikor az első CTG-re megy az ember.

Egyébként nekem is a Kriszti lesz a szülésznőm, ma voltam nála először CTG-n. Nagyon kedves volt, szerintem jól választottam. Sorbán dokival is rögtön össszehozott nekem egy találkát, ahogy megkértem rá.

Andi

Kép
andi27

Orsi
Igen egyre gondolunk,melírozott a haja a Krisztának.2 nap van közöttünk?Lehet a szilvesztert bent töltjük a kórházban?KépBulizunk majd,akkor van a szülinapom is.KépKép

Lányok!Valakinek 34 hetesen fordult be a babája?Mi holnap töltjük a 34-et,de még mindig faros a drágám:KépA fiam is végig faros volt.)Lehet azt érezni,hogy megfordul?Feszül,vagy fáj esetleg olyankor a has?Mivel már nem olyan pici,és teljesen kitölti a méhet.Nemtudom mi lehet az oka,hogy az első babám se,és most a második sem fordul be.Talán a keskeny csípő,kis medence az oka?Nemtudom,de olyan jó lenne,ha megízlelném milyen,amikor rendesen helyezkedik el a béby a méhben.Most lent van a lába,és elég kellemetlen a rúgása,mivel sokszor olyan mintha kidugná a lábikóját.Kép

Ági,Andi a 3-dik emeleten foglaltatok szobát?
Orsi te hanyadik emeletre fizetsz be?Kép

Melinda34

Kép
kmelinda

SziasztokKép

Én 18-án szültem meg a kisfiamat a SCHöpf-Merei-ben,és rájöttem, hogy nem csak az számít, hogy hogyan néz ki egy kórház. Koraszülés miatt kellett átjönnöm ide a Szt.Imréből,és nagyon örülök, hogy így történt. A kisfiamat maximálisan gondozták,jártam hozzá szopizni,és a doki annyira rendes volt, hogy át fogok hozzá jönni. Dr. Olsavszky-Szücs Gábornak hívják. Ismei valaki közületek? Írjatok róla pár szót kérlek. aniko.pataki@hdsnet.hu
Most mennem "kell" szopizni!

Puszi!
Anikó
mamacs

Lányok!

Leszünk egy páran év legelején "szülésközeli állapotban". Kép De jó!
Én csak azt szeretném, ha a karácsonyt még itthon tölthetnémKép

Melinda!
De jó te dec 31.-én születtél?
Ha benn találkozunk, duplán ünneplünk okés?
Sőt triplán mivel a férjemet és a fiamat Szilveszternek hívjákKép
Remélem azért a 2. gyermekem nem dec 31.-én születik, mert akkor a családban túl sok mindenki zsúfolódna arra a napra ünnepelniKép

Szobát a 3.emeletre fogok foglalni, arról írtak eddig jókat a csajok korábban, még nem tudom, hogy hány ágyast válasszunk!

Egyébként szerintem még simán befordulhat a babád (duruzsolj neki sokat erről a témáról), ha mégsem fordul csaszi lesz?

Mamacs!
Örülök, hogy ilyen jó élményeid voltzak a kórházról(csecsemősök, doki)
Mostmár otthon van veled a kisfiad vagy még bejársz szoptatni?

Szép estét mindenkinek
Orsi 34

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya

Cuiccolo, Deszi és a többiek,

Köszi a válaszokat. Nektek a saját dokitok nézte a nyaki redöket, vagy kaptatok beutaló hivatalos UH-ra?
Sajna én a 16-ig hétig külföldön vagyok ezért érdekel, itt nincs csak "fun UH".

A 4Ds Praxis UH csak árban jobb? Vagy mást is tud?

Cuiccolo neked küldtem egy mailt.

Deszi,
GYED, GYES stb... kérdésekken keresd az Indexen Szakbarbárt. Szerintem egyébként a föállásod számit, de én nem vagyok szakértö...

Amcsi
amcsi

Melinda!
Én a 3-on foglaltam szobát, mindenki ezt ajánlotta (az elsőn állítólag ugyanúgy bánnak az emberrel, mint a nem fizetősben).
Én kétágyast foglaltam, mert engem megnyugtat, hogy nem leszek egyedül (van kivel beszélni, meg ha esetleg valami gond van, tud valaki segíteni).
Nekem is esélyes a szilveszter, de a karácsony is. Pedig a karácsonyt jó lenne még vagy már itthon tölteni Kép.

Andi
35+1

Kép
andi27

Amcsi,

Nem kaptam ám semmit Kép
Végül elviszem ma Vén Emőke dr.hoz, optikus és orvos ismerőseink szerint Õ a legjobb ma Budapesten. Majd meglátjuk, holnap pedig Heim Pál.

Köszi,
kriszti

cuiccolo

Melinda
Én is a 3. emeletre foglaltam szobát. 2 ágyasat. egyébként a harmadikon csak 2 illetve 1 ágyas szoba van, ezt mondta a telefonban a hölgy, akinél lefoglaltam.
Nekem a 3. emeleten rendel a dokim (reprodukciós) és nekem az nagyon szimpatikus volt, mármint az emelet. Kép Na meg persze a doki is, hisz hozzá járok. Kép

Nem tudja valaki, hogy jó e már mind a 2 CTG gép lennnt (ülős), mert múlthéten az egyik épp javítás alatt volt.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok, Lányok!

Én még új vagyok itt nálatok, szeretnék tőletek néhány infót kérni.
Ugyan még csak 17 hetes a babucink a hasamba, végig olvastam a beszélgetéseiteket és van egy-két dolog, ami érdekelne.
- Dr. Kósa Zsoltnál fogok szülni és mik a tapasztalatok a doki bácsiról.
Azt tudom, hogy nagyon rendes, és jó pofa, akikkel eddig beszéltem és ismerik a doktor urat, azt mondták, hogy jó kezekben vagyok…
- Lehet e nála papás szülést kérni.
De érdekelne egy olyan véleménye is, aki szült már nála.

Továbbá olvastam, hogy szobát kell illetve lehet foglalni.
-
cmónika

Mónika!

Ha benézel a Schöpf-Méreiben szült anyukák topikjába (ez alatt eggyel), megtalálod Timili-t. Õ első kézből fog tudni neked infót adni Kósa doktorról, mert nála szült.

A szoba foglalás mindössze egy telefonodba kerül. Felhívod a kórházat (476-4400), és mondod, hogy szobát szeretnél foglalni. Ekkor kapcsolják neked a megfelelő embert, akinek annyit kell mondanod, hogy mikorra vagy kiírva, és hogy milyen szobát szeretnél. Ez nem kerül többe két percnél, szóval nehéz róla lemaradni. Ha nem foglalsz, akkor csak úgy tudsz fizetősbe kerülni, ha akkor éppen, amikor szülsz, van szabad hely ott. De ez viszonylag ritkán van.

Üdv:

Zita
pzita

Szia Zita!

Köszönöm a segítséget.

Üdv:
Mónika
cmónika

Cuiccolo,

Huh akkor gyorsan ide mert most nem talalom az emailt...rendel a Maria u., Budaorson es a Ferencz krt. A Trioptria nevezetu boltban (4-6 os megalloja Ferenc krt.) privatban. Ide be kell jelentkezni(216 6240). Ha a neten rakeresel a nevere akkor megtalalod a budaorsi rendelesi idoket.

Amcsi
amcsi

Sziasztok!

Tegnap voltam a kórházban, Fehérfi K-val találkoztam.
Tényleg nagyon kedves, engem megnyert magának. Nála fogok szülni.
Van valaki, aki április elején szül majd vagy egyedül leszek a kórházban? Kép
kata7778

sziasztok!

Eddig csak szorgalmas olvasója voltam a topicnak, és elég sok hasznos infó van itt a kórházról, orvosokról, meg az első hetekről-napokról! Az én paráimnak nagyon jót tett, tesz, hogy olvaslak benneteket.

Mónika
ugyanebben a topicban, az archiv 2002-2003-as oldalakon nagyon sokat írnak Kósa doktorról, néhány szüléstörténet is fenn van, olvasgasd. Egyébként nekem is ő az orvosom, már 4 hónapja járok hozzá. Sokat aggódom, de mindig megnyugtat és annyira veszi komolyan a hülyeségeimet, amennyire kell. Mi is papás szülést tervezünk, és a vizsgálatokra is mindig bejön a párom, mármint az uh részre, nekem úgy tűnt, hogy Kósa dr. ezt kifejezetten támogatja, vagy legalábbis nincs kifogása ellene.
Én egyébként márc közepére vagyok kiírva, elég sokat keményedik a pockom, de remélem, kibírjuk közösen a hátralévő 3,5 hónapot!

Macus
macus

Szia Macus!

Köszi a tájékoztatót be fogok kukkantani, és elolvasom.
Alap járton tudom milyen a Kósa hiszen a tesomnak 4 lombikot csinált és jó magam 5 éve, járok már hozzá, de nem voltam még terhes. Aggódtam, vagy inkább paráztam. Már nem tudom. Annyi jót hallottam a dokiról és a saját tapasztalatim is ezek. Bár nekem annyi lépés előnyöm van, hogy a nővérem miatt szerintem jobban oda figyel rám.
Nálunk a párom szokott aggódni, ahogy te is írtad megnyugtatja Öt . A kispapák már csak ilyenek mindig ezt mondja.
Szerintem jó kezek be vagyunk, nem kell aggódni a poci keményedés miatt. Lehet ez sok mindentől, nálam, pl. akkor fordul elő, ha valami olyan eszek, ami nem tetszik a kispocaklakomnak. Vagy lehet még a szénsavas üdítőktől is.
Bocsi nem akarok itt neked okoskodni, csak az észre vételemet mondom.
Az én kicsi Annám május közepén fog születni, remélem, nem lesz gond.
További kellemes pocakosodást.

Üdv:
Mónika
cmónika

Sziasztok kedves Shöpf-Méreis Anyukák!
Én még csak nemrég találtam erre az oldalra és nagyon tetszik a topic.
Én és a párom már egy éve a Schöpf-Méreibe járunk a Rerodukciós ambulanciára. Dr. Arnold László a kezelőorvosunk.Jövő héten lesz az első inszeminációnk. Nagyon izgulok, de nem a beavatkozás, hanem ennek eredménye miatt.Olyan nagyon régóta vágyunk már babára.
Kérlek, ha van köztetek olyan akinek szintén Arnold doki volt a kezelőorvosa és esetleg szintén ezen az eljáráson esett át írjon. Nagyon szépen köszönöm

lanett

Már megszült, vagy végén lévő lányok!

Volt v.kinél már olyan, hogy elég erősen elkezdett lüktetni(pulzálni) a derekatok tájéka?
Kb 20mp-ig.

Ez jóslófájás lehet? Korainak tartanám.

Orsi
34

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya

Lanett Kép
Én is az ő paciense voltam és most már 36 hetes kismama! Kép Ne félj a beavatkozástól egyátalán nem fáj, viszont készülj fel rá, hogy az első inszem nagyon kevés százaléban sikerül, de voltak már rá példák! Nekem a 2. inszem sikerült.
p.k.agi@interware.hu az e-mail címem. Van egy fórum, ahol van egypár Arnold doktoros páciens. Kép Csak a legjobbakat tudom róla írni. Keress meg priviben.

Orsi Kép
Nekem volt már ilyen! Ilyenkor azt kell figyelni, hogy bekeményedik e a poci. Nekem elég régen volt már derékfájdalamam, de igazi jóslófájásom, amikor a pocim a derekam egyszerre fájt és bekeményedett a hasam a 35. hét után volt.

Ági
36+3

Kép

Kép
pkagi

Ági!
Köszi, mostmár akkor "résen" leszek.Kép

Jó éjszakát
Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya

Amcsi,

Köszi, közben megoldódott Kép

Kriszti

cuiccolo

Kata,

mivel nem engem kérdeztél, ezért nem is akartam belekontárkodni a dolgokba.
Én is Kósás voltam/vagyok + Fehérfi Kriszti, tavaly augusztus 24-én szültem. A tarifáról annyit, hogy a dokinak a vizitdíj tízszeresét szokták, ha a doki nem mkondja meg, hogy mennyit kér. A szülésznő más tészta, nagyon sok véleményt halottam már, de kérdezd meg és ha nem mond semmit, akkor amennyi keretetek van rá. Mi 25- öt adtunk. Nagyon meg voltunk vele elégedve.

A babakocsi kérdésben, még jó a chicco, ami van mózessal és olcsóbb mint a PegPerego, és vagyunk itt páran "márkahűek", mármint a másik topikban.

Judit

KépKép
KépKép
ytong

Orsi, mi is januárra várjuk a 2. babát, lehet, hogy találkozunk? Bár én tuti az elsőn leszek a nemfizetősben. (én inkább a másik söfis topicba szoktam írni)

Edina (33+2)

Edina
Kép
Kép
ed26

Edina!

Szoktalak olvasni benneteket a mások topicban is, de mivel még nincs schöfis tapasztalatom, gondoltam még nem "kontárkodok" nálatokKép
De majd januártól annál inkábbKép

Nekem a jan.eleje a szülés időpontja, de most azon agyalok, hogy jó lenne még a karácsonyt családi körben ünnepelni.

Szerintetek van vmi jelentősége annak, ha 2 héttel idősebbnek mondják az Uh-n a babát a paraméterei alapján?
Gondolok arra, hogy esetleg hamarabb kezd öregedni a lepény...stb?

Nekem nem lesz szülésznőm, most kezdem a CTG-s programot, remélem nem kell a fél napomat ott tölteni míg sorrakerülökKépKép

Na nem baj, van egy nagyon jó és hasznos könyvem ajánlom mindenkinek az a címe a Suttogó titkai.
A csecsemők lelkivilágáról szól, kár, hogy az első fiam születése elött nem olvashattam még el... Sok minden könnyebb lett volna...

Na majd még jövök hozzátok kismamik.

Üdv
Orsi
35+2

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya

<font color="0000ff">Orsi!

A CTG-re kapsz időpontot, kicsi csúszás szokott lenni, de nem vészes.

A Suttogót én három gyerek többé-kevésbé (fel)nevelése ( Szóval a könyv által felölelt időszakon már túl vagyunk.) után olvastam el, mert annyira "sztárolták" a mamák. Kíváncsi voltam. Egy-két jó gondolatot leszámítva nem tetszett. Egyrészt a stílusa. Másrészt példák, mikor jött egy probléma valamelyik családnál, és akkor jött a nagy Tracy, és hipp-hopp megoldotta. És persze kudarc sosem volt. (Vagy csak a könyvbe nem került bele?!) Lehet, hogy ez azért is irritált engem, mert nehezen tudom elképzelni, hogy beengednék egy idegent a lakásomba a gyerekemhez, hogy az "nevelje" helyettem, még ha csak pár napról is van szó, és akár milyen profi is az a valaki. Az evésről szóló rész, meg a halálom. A táblázat az igény szerinti, a Tracy-féle etetésről, meg az időre etetésről. A sajátján kívül a másik kettőt nagyon lehúzza, pedig ha jól belegondolunk, az övé ugyanúgy időre etetés. Az igény szerinti szoptatást meg úgy állítja be, mintha, az maga lenne az összevisszaság az idők végezetéig. Szerintem életében nem próbálta az igény szerinti szoptatást, csak hallott róla. Viszont az tetszik, hogy felhívja a figyelmet, hogy magunkra is kell időt fordítani. Meg még ezenkívül is volt pár jó gondolat.

Üdv:

Zita</font>
pzita

Kedves Judit (Ytong)!

Nagyon köszönöm hogy válaszoltál, mert tényleg tanácstalan vagyok egy-két dologban.
Mivel a szülésznő és a doki sem mond konkrét tarifát, nehéz eldönteni, hogy mennyit adjak. Ezek az iránymutatások, amit ti megadtok sokat segítenek nekem, és szeritem a többi először szülő kismamának is.
Mégegyszer: KÖSZI
Kata
kata7778

Orsi Kép
Semmi jelentősége nincsen, hogy a babát 2 héttel idősebbnek mondják az Uh-n.
Nekem már 7 hete szülésre kész állapotban 3. fokozatban érett a méhlepényem, de a kismaszat nagyon jól fejlődik ettől függetlenül.
A dokim ezekre az idősebb nem idősebb dologra azt mondta, hogy mivel mért adatokból állapítják meg a kort az Uh-n nem mindig pontos, mert ezek átlagértékek, de ugye van aki 2,5 és van aki 5 kg-s gyermeket szül. Ezért vannak az Uh-n az eltérések.

Ági
36+5

Kép

Kép
pkagi

Ági!

Köszi!

Orsi
35+2

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya

Sziasztok lányok

Megint a kórház vendége voltam 5 napig.Tegnap engedtek haza.Ismét megindult a szülés,ismét szülőszoba,infulzió...stb.Sikerült visszatartaniKép
Most a második emeleten voltam,a nővérek és dokik nagyon aranyosak.Most azon kell ügyeskednünk a kis manómmal,hogy még 2 hétig bentmaradjon.Ugyanis a 37héttől már nemszámít koraszülöttnekKép
Remélem mindenki jól van,vigyázzatok magatokra.

Pusz MELINDA
35+1

Kép
kmelinda

Melinda!

Én nagyon drukkolok nektek!Kép
Vigyázz Magatokra!

Üdv.:Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

<font color="0000ff">Melinda!

Szurkolok Neked! Vigyázz Magadra és a babádra. Kitartás arra a két hétre.

Üdv:

Zita</font>
pzita

Sziasztok!

Melinda!

Minden jót és drukkolok!!

Zita!

Én is hallottam erről a könyvről, persze csak felületesen úgyhogy nem akarok állást foglalni így olvasatlanul deee a szerzője milyen - nem amerikai??
Amúgy nem lakunk messze egymástól..mailben beszélhetünk?

Üdv.: Mzille

Kép
KépKépKép
mzille

<font color="0000ff">Mzille!

Várom a mail-t. A profilomban van e-mail cím.

Egyébként a szerző Angliában született, de most már amerikában él, talán 20 éve.

Üdv:

Zita</font>
pzita

Sziasztok Lányok!

Segítségetek szeretném kérni. Én a 2006-os nyári kisbabás-ba szoktam írni, de gondoltam hátha tudtok segíteni.

Van esteleg valaki közületek Lányok, aki tud véletlenül egy jó varrónőt Budapesten, mert az a baj, hogy elég alacsony és kis méretű vagyok és eddig amerre jártam kétségbe estek, hogy náluk kaphatót át kéne varrni egy kicsit és hát akkor már egyszerűbb lenne varratni talán. Igaz Õ első babánk lesz de még 1 vagy 2-őt úgyis szeretnénk, így megérni jó és kényelmes darabot venni.

Köszi előre is a segítséget Nektek, mert azért már lassan jó lenne egy kényelmes darab!

További szép napot mindenkinek!
Kari
(15+2)
kari

Szia Kari!

Én hallottam egy varrónőről, aki a kolleganőmnek vart nacikat (jól néztek ki). Én is varrattam volna nála, de elég elfoglalt, szóval időben szóljál neki, ha varratni akarsz, ne hagyd az utolsó pillanara mint én. Legalább jelentkezz be hozzá, hogy belekalkuláljon az idejébe.
A neve Tóth Ági, olyan 40 körüli.
A száma: 30/977-8463

Sok sikert!

Kata
kata7778

Köszi lányok a biztatástKép

Fekszem egész nap,kisebb megszakításokkal.Mint például most,vagy míg odateszem a családnak az ebédet,vacsorát.A kisfiam nehezen érti,hogy most csak fekve tudok vele játszaniKéptársasjáték,kártya...De nagyon aranyos,minden reggel odajön elköszönni ovi előtt,és azt mondja,"vigyázz magadra anya,nagyon szeretlek"Hát van ennél szebb??KépÉrtük érdemes élni.
Na lassan mennem kell,hívogat az ágyikó.
Minden jót nektek.

PUSZ MELINDA

35+2

Kép
kmelinda

Sziasztok!

Tudtok nekem abban segíteni, hogyan lehet a Praxisba 4D-s uh-ra regisztrálni?

Előre is köszönöm!
Macus
macus

Kari!

Csak 2 ötlet:
- C&A szuper kismama cuccok sok méretben
- 2 in 1 kismama bolt Bp.Lővöház utca a
Mammuttól kicsit fel kell sétálni. Itt vannak
kisméretű ruhák is.

Remélem sikerül még az ünnep előtt beszerezned valamit!

Üdv. Mzille

Kép
KépKépKép
mzille

Sziasztok!

Megtudna valaki mondani a Praxisban mennyibe kerul a 3/4D-s UH? A neten nem talalom, de lehet hogy en vagyok a vak.

Koszi,
Amcsi
amcsi

Amcsi Kép
Ha itt regisztrálod magad a babaneten, akkor 9000 Ft. Ebben van videófelvétel és fekete-fehér fénykép.

Kép

Kép
pkagi

Szia Mzille és Kata 7778!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Felkertesem a hölgyet, meg megnézem az üzleteket amiket ajánlottatatok!:-)

Szép napot!
Kari
(15+4)
kari

Sziasztok

Egy kis segítség kellene.A nagy kérdés:császárszülésem lesz,jövőhéten tuti megint kórházba kerülök,mivel a ct fog kimutatni fájásokat,és nemengednek haza.Szóval:
-mit vigyek magammal,mit kell leadni az újszülött osztályon,érdemes-e babaruhát bevinni?...stb.
Várom a tanácsokat,tapasztalatokat.Császárszülésnél hány napot tartanak bent a kórházban?
Előre is köszi a segítségetKép

MELINDA

35+3

Kép
kmelinda

Melinda!

Ha minden rendben van, akkor az ötödik napon engednek haza császárnál. A szülés napja a 0. nap.

A tapasztalatokról bővebben majd este, most mennem kell.

Üdv:

Zita
pzita

Kmelinda
szia én is császáros voltam,2400g született a pici lányom de hál istennek minden rendben volt igy a 4.napon haza engedtek a babának pelenka,popsitörlö,popsikrém,és kis kesztyüt kérnek
tunde27

Zita,várom a tanácsaidat.Kép

Tünde.Hány hetes terhes voltál,amikor császároztak?Valami haskötő,vagy praktikus dolog van amit érdemes bevinnem magammal?
-Epidurális érzéstelenítés lesz.Ha összejön 6órás tűvel.Csak a 6óra lejárta után hozzák a kisbabámat szopizni?
-Popsikrémet bármilyet vihetek?PL:neogranormon
-Babafürdető?
Annyi kérdésem van,de én voltam a buta,hogy nemkérdeztem utána a dolgoknak,míg bentfeküdtem a kórházban.KépNa mindegy.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget!!!!

Pusz MELINDA
UI:Ed,Orsi,Ági hogy vagytok??Mindannyian jan-ra vagyunk kiírvaKépHogy bírjátok az utolsó heteket?Én kedden megyek 11,30-ra ctg-re.Elég sokat vendégeskedtem a kórházbanKépVIGYÁZZATOK magatokra.

Kép
kmelinda

Melinda!
Köszi az érdeklődéstKép már én is "vágom a centit"!
Nekem nincs panaszom, kop-kop igazából csak azon drukkolok, hogy a karácsonyt itthon tölthessem családi kőrben. Utána jöhet aminek jönnie kell, dokim is mondta, hogy sehova sem utazik a két ünnep között, nagyon sok kismamája van jan. legelejéreKép

A leadandó babacucokkal kapcsolatban azt hiszem, hogy annyit kérnek, hogy ne a gyógyszertári tégelyest adjuk le, egyébként szerintem széles a választék.
De szerintem kérdezz rá a keddi CTG-n ha mész. Drukkolok, hogy minden rendben legyen nálatokKépKép
Ha van híred (akár már babás), amint tudsz üzenj ide nekünk is ok?

Én csütörtökön megyek reggel 8-ra CTG-re utána ultrahang, jön valaki még akkor?

Üdv mindenkinek
Orsi
35+5

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya

Melinda!
Ja még annyi, hogy babaruhát nem kérnek, meg jobb ha nem is viszel csak a hazahozatalhoz vitetsz be a pároddal, mert sok kismaminak elkeveredett és nem kapta vissza.

Remélem azért tudtam segíteni!

Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?