Új privát üzeneted érkezett!

Mazsuzs!
Mi is a Babe sampont használjuk és nagyon bevált mert nem kell egyáltalán kapargatni a fejbőrt és mielőtt elkezdtük akkor kb 5 cm vastagon volt olyan az Edó fejecskéje mert kiütéses lett egy sapitól télen és emiatt a kiütések átmentek sebbé így nem lehetett kapargatni a fejét mert felsértette a sebet. Hallottam vkitől erről a samponról gyorsan vettem és egy hét alatt levitte az egészet. Én merem ajánlani, nekünk nagyon bevált. Patikában lehet venni. Igaz nem olcsó de jó.

Pocilo!
Köszönöm kérdésed az uszi nagyon jó volt. Ilyenkor mindig négyen megyünk, Tami ugrál a medence széléről apa elkapja a víz alatt én meg az Edóval uszizok.

Hát ez a mély pontos dolog elég nehéz. Ma mentünk az Auchanba mert ott amik vannak előtte boltok azok nagy részét kifosztottuk, már kajásak voltunk így ott ettünk is. Tamika drága mikor megpróbálom jómodorra tanítani, hogy ha iszok akkor ne üsse ki a kezemből az üveget megsértődve tomból majd a villával beleszúr a karomba, méregből. Hát csak a JóIsten mentette meg egy akkora anyai pofontól, hogy beessen az asztal alá.
Gáz, nem gáz én innentől kezdve sokkal szigorúbban fogom fogni mert abból könnyebb engedni, mert eddig elég lazán vettem a dolgokat, képes voltam 20x kérni egy dolgot légyszíves kezdőszóval majd amikor "kakilt" a fejemre akkor megcsináltam én. Na ebből nem tudtam engedni ez lett a vége így innentől kezdve változtatunk a stratégián.
Dackorszakos anyukák nálatok ez hogy megy? Sík ideg vagyok mostanában mert hülyébbnél hülyébb dolgokat tesz a Tami és amikor elmesélem a sügér sógórnőmnek akkor nagyokat hahotázik, hogy milyen leleményes a Tami akinek meg tetszik, hogy valaki díjazza a cselekedeteit.
Hát ennyi ezt most jól kiírtam magamból.

Megyek is mert már csak ha leírom a sztorit tiszta ideg vagyok.

Pussz
Szandra

szandrakiss

Kép
csillagmaci

Kép
csillagmaci

Lányok!

Ő Antal Márton, kétszer, mert nagy izgalmamban kétszer kattintottam.
Végre sikerült!!!!!!!!!!
Ma két hónapos hetek szerint, dátum szerint 12én lesz.
Teszek fel még egyet.

Mazsuzs!!
Mártonnak minimális koszmója van, én fürdés előtt egy órával bekenem a fejecskéjét napraforgó olajjal (patikából) fürdés előtt törcivel megdörgölöm és utána megmossuk csak simán vizzel.
Ez valószínűleg durvább koszmó esetén talán már nem annyira hatékony.
A babe samponról én is hallottam, nekünk is a védőnő mondta, hogy ha nagyon erősen lenne Mártonnak, azt javasolja, mert nagyon dícsérik.

Mtücsök!
fogok írni emailt!

Olyan szép idő volt ma, mi is nagyokat sétáltunk!

Üdv Kati
csillagmaci

Kép
csillagmaci

tehát akkor ez még egyszer Antal Márton. És ilyen éber egész nap.....
Kati
csillagmaci

Helló Csajok!

Nem volt időm visszaolvasni, majd pótolom.

Ma reggel a doktor néninél kezdtük, mert Zétinek valami nőtt a végbél nyílása mellett. Ő továbbküldött minket a Heim Pálba, mert azt mondta, hogy tályog gyanús. :(
Sajnos igen, ma du. Zétit megműtötték, felnyitották és kitakarították. Nagyon jól viselte, egy igazi kis hős! :cry: :D
Sajnos nem volt anyaszoba :cry: , így éjszakára hazajöttem, és reggel 7-re megyek be hozzá. Alig bírtam otthagyni, de Ádám is azt mondta, hogy jobb, ha pihenek itthon és reggel korán mikor ébred már ott leszek.
Még nem tudom, meddig lesz bent, majd jelentkezem.

Csillagmaci!
Antal Márton gyönyörű fiúcska, gratulálok Nektek!

Szép estét mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok,

Eddig tartott, amíg visszaolvastam...
Ami a legfontosabb: nagy-nagy gratula Riellának, nagyon várom a beszámolót!!!!

Nem is tudom, hol is kezdjem...
Talán ott, hgoy nagyon jól éreztük magunkat Sopronban. Még az időjárás is kegyes volt hozzánk, pedig előtte azt hittem, végig esni fog. A délelőttöket rendszeresen a wellness részlegben töltöttük. Szonja baba fent aludt a szobában, mi pedig a bébiőrrel lent pancsoltunk a medencében. Persze, mindig hiszti lett a vége, amikor fel kellett menni. Ha Dancán múlt volna, még aludni is a vízben aludt volna. Olyan, mint egy ebihal.
Szonjust csak egyszer vittük le, akkor is elaludt a babakocsiban...
Kép
Sokat kirándultunk, sétáltunk, egyáltalán csak együtt voltunk. Sok új élménnyle gazdagodtunk. Ez most nagyon közhelyesen handgzik, de tényleg így volt.
Még majálison is voltunk. Ott készült ez a kép a körhintán...
Kép
Egyik délután kiugrottunk Bécsbe sétálni, fagyizni és sajos kolbászt enni.
Ez a kép is ott készült a kisemberről....
Kép
A lényeg, hogy nagyon jó volt.
Közben a sógornőméket megbíztuk, hogy irassák be Dancát a bölcsibe, mert csak 2-án lehetett. Kicsit elkéstek, így 40. lett a listán. Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy kitaláljam a bölcsi majdani válaszát. Majdnem felrobbantam az idegességtől...
Ma beirattam az oviba, szerdán megyünk egy másikba is beiratkozni. Valahova csak felveszik...Ha még egyszer szülnék, biztosan óvakodnék az őszi gyerekektől. Mármint ovi szempontból. De nem fogok, mármint szülni.

Szandra,

Nagyon meg tudlak érteni Tamival kapcsolatban. Danca teljesen ugyanilyen. És ő is egyre agresszívebb Szonjussal. Egyik nap elkezdte ráncigálni a lábát, közben ezt kurjongatta vigyorogva: "Bántom a Szonját!" Szegény Szonjus edzésben van, egész nap.....
Nem hihetetlen, hogy a héten fél évesek lesznek a csajok? Tényeg most születtek..
Eddig nem vitte túlzásba a forgolódást, most kezd belejönni a dologba. Tegnap leraktam hasra a franciaágy közepére, kimentem egy percre a fürdőszobába, mire visszamentem, háton feküdt, a földön. Lazán legurult. Szerencsére nem lett semmi baja, persze az ijedtségen kívül....

Mazsuzs,

Nagyon édes a törpe!

Dalmácska,

Nagyon szépk a lányok!!! És imádok sütni, de a tortákkal eddig még nem próbálkoztam. Meg tudsz tanítani emailen keresztül ilen csodát sütni?

Sid,

Remélem, Johanna mandulájával hosszú távon minden rendben lesz!

Jucus,

Nagyon izgi!

Bocsi, akit kihagytam, nekik is sok puszi, de leesek a székről.
Azért is bocsi, hogy sokáig nem jöttem, de tényleg nagyon el vagyok havazva mostanában.

Jó éjt mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Adra! remélem jól van ZÉti. Gondolom ez az éjszakátok nem nyugodt alvásról lesz híres. Igaza van férjednek inkább vmennyire aludjad ki magad és utána menjél be. Anno JOhannával egy éjszakát én is széken az agyára borulva aludgattam. Aztán köv. nap már kaptunk babamama szobát. REmélem hamar hazaengedig ZÉtit. MI a bőrgyógyin voltunk, és nagyon aranyosak voltak a nővérek. Igazi gyerek szeretők.

Csillagmaci! nagyon szép Márton. Napközben nem is nagyon alszik? Mikor Magadra kötöd akkor sem alszik el?

Szandra! tudom min mentek keresztül. Nem egyszerű korszak. Nálunk most éppen Bulcsú van ebben a cipőben. Most azt találtam ki amikor rosszat csinál beteszem a kanapé mögé a sorokab, mert
ott nem tud semmiben még magában sem kárttenni. Múltkor a kádba tettem büntiből./persze én is benn voltam éppen JOhanna fogát mostam/
Barátnőmmel pont azt beszéltük, hogy egy gyereknél még több energiája van az embernek 100x elmondani uazt és könyörögni majd megcsinálni helyette. kettőnél már erre nincs energy. Viszont Tami még kicsi ahhoz hogy teljesen egyedül megcsináljon dolgokat.
Mikor más meséli el a gyerekei csínytevéseit én is jókat nevetek rajta. VAGy ha más gyereke hisztizik és kiabál vele a szülője a gyereket szoktam sajnálni. Na persze ha én vagyok az adott szülő akkor már másképp látom a dolgokat :D :P

na ok eldugolok..

Dóri! átmentek a képek?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok Csajok!

Sid, Szandra!
Nálunk dettó uez!!! Néha elcsodálkozom, hogy honnan tudnak ekkora ökörségeket kieszelni. :o
A hétvégén lerendezett egy olyan hisztit, hogy 40 perc után - mivel én mintha a falnak beszélnék néha már - apa jött, és berakta a zuhany alá. Na, volt nagy meglepetés. Nem is a víz érdekelte, mert abban úgy el van, mint egy halacska (hétvégén a slaggal játszott kint a kertben, én majd megfagytam tőle :roll: ), hanem az, hogy APA volt az, aki betette a zuhany alá. Pikk-pakk nagy hüppögés, papír húszas leesett, hogy hát igen, ő sem vevő erre a hiszti témára. Nem akarom elkiabálni, de szombat óta nem volt olyan igazi nagy "szenvedés", kisebb akaratosgodások voltak, de az könnyen leszerelem.
Én nem a sarokba állítom, hanem bezavarom a szobájába "gondolkodni" :wink:
A tesó témára én is nagyon kíváncsi leszek, mert perpillanat ott tartunk, hogy állandóan puszilgatja a hasam, ha meg lát egy kisbabát, meg mondja, hogy Réka.

Pocilo!
Olyan édes babuci!

Mtücs!
Egyenlőre nem kell tejcsi :lol:

Judit!
Biztos tök szupi volt, ez mondjuk látszik a képeken is! Költözés? Építkezés?

Csillagmaci!
Marci-baba is nagyon édi!

Adra!
Remélem minden OK Zétinél. Ez mitől alakulhatott egyáltalán ki?

Mazsuzs!
Anno mi is a gyógyszertárit használtuk koszmóra, krém egy órávas fürcsi előtt be kellett kenni, aztán fürcsikor finoman ledörzsölni. Tényleg egy-két nap alatt rendbe jött.

Dalmacs!
Látom Flóra sem az a "ványatt kis kölyök" :lol:

Jucus!
Még egyben?

Sid!
Igen, júni 15 a hivatalos dátum, de doki bácsi azt mondja nem fogjuk addig húzni. Na majd meglátjuk! Sódornőm a hétvégére volt kiírva, és nemhogy lejebb lenne a hasa, még csak jele sincs babukának.

Remélem mindenki jól van összességében, és végre itt a szép idő!!!!!! Bence egész délelőtt kint egerészik a kertben, délután akkorákat képes aludni, hogy néha még az ebédről is elfeledkezik, inkább alszik 8)

Pá Mindenkinek: Eszti

Kép Kép
fricky

Most szállt el ötödször a kisregény amit írtam, inkább holnap megpróbálom, mielőtt még kárt teszek a gépben.

Szép napot mindenkinek, sziasztok!

Kép
dorine

Adri,

Drukkolok, hogy minél előbb Zétivel lehess!!!

Kép

Kép
karpijudit

Adra!

Zétinek mielőbbi gyógyulást!
Remélem hamar hazaengedik.
HA bármiben tudok segíteni hívj nyugodtan!

Amúgy vasárnap hajnalban én is megjártam a kórházat, nem is egyet, mert itt a Szent Imrében nem volt urológiai ügyelet, csak a Jánosban :cry: .

Üdv:Dóri
Vendég

Sziasztok!

Úgy látzsik sikerült kiírnom magamból a Tami dili időszakát mert két napja mióta sokkal határozottabban lépek fel azóta teljesen tudja kinek hol a helye az életben és semmi extra hülyeséget nem csinált. Persze azért, hogy ne legyen minden oké ezért már 3. napja úgy fáj a fejem, hogy megbolondulok. Remélem már csak egy napig tart mert az 5. napon már nem szokott.

Adra!
Sajnálom kicsi Zétikét, nagyon nagyon jobbulást kívánunk neki. Millió gyógypuszika a drágának. Hogyan bírtátok nélküle az éjszakát? Zsófi nem hiányolta? Mit mondanak a dokik?

Judit!
Örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódásotok. Ja a kis büdösek a héten nyomják a fél évet. Ha nem felejtem el akkor holnap elviszem a védőnőhöz mérésre, hogy ez a mérföldkő is meglegyen. Bár szerintem a mázsás mérleget kell használni mert a bébi mérleg ki fog akadni. Nagyon édesek a gyerkőcök a képeken, Szonjus is rengeteget nőtt. Nálunk is most kezdi bántani az Edót, az ember azt hinné, hogy fél év alatt már feldolgozza a teső kérdést erre meg most kezd féltékenykedni. Észrevettem azt is a Tamin, hogy ha velem "jóban" van akkor anyósommal szemtelen de piszkosul aki persze azt mondja, hogy neki még lehet. :x . Baromira nem vágom, hogy milyen útlevelet kapott a Tami a pofátlansághoz? Szerintem ez kortól függetlenül nem megengedhető amit anyósommal nem tudok megértetni. Ő sokkal több mindent enged meg a Taminak aminek ő fogja meginni a levét mert egyre több mindent tesz ellene ez a kis büdös.

szandrakiss

Most nagy mákom volt, pont mikor elküldtem amit írtam és kezdtem a következőt akkor fagyott le megint a gép..... Most végre én nyertem :lol: .

Dóri!
Ti miért voltatok kórházban? Remélem semmi komoly!

Most beszéltem uncsitesómmal, bekaptak valami hasmenéses hányásos vírust (ő meg a keresztanyám), lementek a dokihoz aki felírt valamilyen gyógyszert, uncsitesóm megkérdezte, hogy ezt szedheti e szoptatás alatt erre a doki megkérdezte mennyi idős a gyerek, mondja 1 éves mire a doki 1 éves gyereket már ne szoptasson!!!! Ez hülye? Ja és hozzátette, hogy vagy nem szoptat vagy ennek a gyereknek nem lesz anyja. Kedves doki...., nem elég, hogy szerencsétlenek nem bírnak mozogni annyira kivette az energiájukat ez a betegség még összeakadnak egy ilyen sügér dokival.

szandrakiss

Dalmacska!
Nagyon édes a kis Flóra ezen a képen. Jázmin még mindig ezerrel szeretgeti?

Pocilo!
Apukámmal talizunk most a hétvégén már nagyon várom. Úgy volt, hogy csak a múlthét hétvége lett volna jó de a párom is és a tesóm is dolgozott így nem volt autó amivel el tudtunk volna menni így nem taliztunk aztán hívott, hogy még most hétvégén is itthon lesz :D . Mondta, hogy vigyünk homokozó készletet mert csinált a Taminak homokozót, meg csinált nekünk itthonra bográcsállványt. Imádom, mindig is ilyen nagypapit szerettem volna a gyerekeimnek.
Jaj azt jiszem Milánkát elfelejtettem felköszönteni 2 és fél éves korára. Isten éltesse a drágát. Tényleg te beírattad őt most oviba vagy vársz még vele egy évet?

Fricky!
Hát igen, ezek a jó hosszú hisztik teljesen ki tudják készíteni az embert. Nálunk is apának sokkal nagyobb "tekintélye" van. Oéyan nehéz felfogni felnőtt fejjel, hogy miért csinálják ezeket a dolgokat amikor mi olyan szépen kérjük, hogy hagyják abba. Nagyon durva, hogy te is itt a vége felé jársz már, mekkora a pocak? Tehetnél fel képet!

Boki!
Milyen volt a szüléselőkészítő? Nem tartottak bent :wink: ? Ki tartotta? Hogy tetszett a kórház?

szandrakiss

Dorine!
Ismerős a szitu, van amikor az istennek sem akar összejönni az amit írt az ember, ilyenkor tényleg az a legjobb ha hagyod egy kicsit a dolgot mert a végén pc dokit kell hívni :wink: . Persze azért ne tartsd meg magadnak a gondolataidat.

Mazsuzs!
mi újság veletek? Huligánpalkó jól van?

Finike!
Dorga-dorga! Nagyon el tetszik minket hanyagolni, ennek nem lesz jó vége!!!! :wink:

Tücsök!
Szintúgy!!!

szandrakiss

Szami!
Szofi baba hogy van? Szegénykém biztos nem lehet könnyű neki, hogy szinte folyamatosan jön foga. Hogy vagy?

Jucus!
Még itthon? Vagy már bent? Nagyon szorítok nektek!

Riella!
Ha jól számolom akkor már túl vagytok ez első éjszakátokon otthon. Milyen volt? A születés történetedet is várom nagyon.

Most megyek, mindenkinek millió puszi, akinek nem írtam bocsesz

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Judit! legutóbb tök egyszerre írtunk. Nagyon jók a képek. Édes Szonjus ahogy alszik. Danca nagyon vagány.

Szandra! hát igen majd eljön az az idő, amikor már anyós szerint sem áll jól a gyereknek a szemtelenkedés és akkor majd ő lesz a legjobban kiakadva, hogy egy ekkora gyerek miért nem tudja hol a határ. Nálunk is ez a szitu állt fenn. Szerencsére JOhanna már kinőtte és most már tudja merre hány méter.

Jucus! írtam privit de nem akar átmenni. Jól vagytok? mi újság Veletek.

Dóri! nem írtad, hogy a képek átértek e? mert már elküldtem Neked.
REmélem már rendben vagytok.

Adra! ZÉtivel mi újság? hazaengedték már?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Helló Csajok!

Most én is úgy jártam, hogy amit írtam elszállt. :evil:
Még nem volt időm visszaolvasni, csak átfutottam a topikot.

Köszönöm Zétikém nevében is a drukkokat és gyógypuszikat! Nagyon arik vagytok! :D :D

Szóval kedden délután már haza tudtam hozni, de szerdán reggel más ott kezdtünk konroll vizsgálaton. Egyenlőre kamillával kell törölgetni + kamillás ülőfürdőznie kell + sokat kell szellőztetni a popsit.
Tegnap a doki bácsi azt is elmondta, hogyha nem gyógyul meg rendesen, akkor ún. sipoly alakulhat ki, - ami azt jelenti, hogy a tályog a végbél felé húzódik és onnan lesz nyitott – s akkor viszont nagyobb műtétre kell számítani. Kérdeztem, hogy a sipolyt meg lehet-e előzni, de azt mondta, hogy igazából nem lehet ellene túl sokat tenni, gondos ellátás, kezelés mellett is kialakulhat. (Hát köszi!)
Egyenlőre úgy néz ki, hogy hetente fogunk járni kontrollra s ezen alkalmakkor tudom meg, hogy mire lehet számítani a továbbiakban.

Igyekszem pótolni a lemaradást (olvasást),s majd jelentekezem.

Szép napot mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Helló Lányok!

Először is köszi a tippeket a koszmó ellen. Már megvettük a sampont. Nem is néztem, hogy mikori a bejelentkezéseitek, mert engem két napig nem engedett fel a babanet, helyesbítve a második nap nem volt netünk.

Adra! Nagyon drukkolok én is Zétinek! Hátha minden ok. lesz, és nem kell már semmilyen műtét! Az ember el sem hiszi, hogy ilyen dolgok történhetnek. Egyébként mit mondtak, miért alakul ki ilyen? Én is folyamatosan parázok, hogy majd egyszer lesz valami és akkor mehetünka kórházba...De igyekszem nem rágondolni mert a végén megvalósul...

Dalmacska! Flóra nagyon tündéri! - és nem egy sovány bébi! :-) Olyan jó lett volna ha az én picúrom is tejcsin "hízik" így meg és nem tápin...

Csillagmaci! Márton tipikus fiú (nekem) és gyönyörű! Szerencsére nálunk már úgy-ahogy rendeződött a nappali alvás is, de tapasztalatból tudom, milyen ha fent van szinte egész nap. Egyébként idősebbnek is néz ki a baba mint egy két hónapos bébi!

Judit! A képek nagyon jók a gyerekekről. Irigyellek, hogy ilyen jó kis kikapcsolódásban volt részetek. Mi a héten még a városban sem voltunk mert állandóan esőre állt az idő, és féltem hogy elázunk.

Fricky! Még pár hét és újra újszülött képeket csodálhatunk! Nem is tudom ki várja jobban....:-) :-)

Riella, Szamikám, Finike, Boki mi újság veletek? Nagyon eltüntetek? Vagy nálatok sem volt babanet? :-)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

2 napig engem sem engedett fel a babanet. Áll. hibát írt ki.

Csillagmaci!
Tök jó, hogy végre sikerült képet feltenned. Nagyon aranyos a kisfiad. Én tudom milyen, mikor egész nap csak fél órát alszik a gyerek. Gergő is ilyen volt. Csak kézben érezte jól magát. Szerencsére mostmár könnyebb.

Judit!
Dancáról az a kép, a GAP pulcsiban, sapiban, eszméletlen. Mint egy kis világsztárcsemete. :D Nagyon vagány!!

Adra!
Sok sok gyógypuszi Zétinek. Reméljük azért hamar rendbe jön, és nem lesz szükség nagy műtétre. Gondolok rátok.

Fricky!
Mi újság? Hogy bírod így a vége felé?

Sid!
Átjött a privi. :) Köszönöm szépen! Mindjárt én is elküldöm a telószámom.
Egyébként velünk minden ok. Kedden voltunk védőnéninél, meg a doktornő odatta a recepteket, amiket szülés után kell kiváltani. Holnap meg CTG és uh reggel. Keményedés semmi, görcsölgetés semmi. Pedig frontok jönnek, mennek.

A hiszti korszak bennünket is utolért. Pár hete kezdődött, hogy Geri elkezdett dobálózni, és ha vmi nem tetszik neki, vagy nem ugrom egyből, akkor ütöget vagy lefejel. A múltkor felvettem, mert át kellett menni az úton, neki nem tetszett, és arcon ütött.
Nagyon nehéz vele, a nemet nem igazán érti. Csak röhög rajtam. Most a neten kutatok, hátha találok vmi jó leszoktató módszert.

Megyek, egy csomó vasalni való vár.

jucus1

Sziasztok!

Hűűűű jó sokat írtatok alig bírtam visszaolvasni.
Három napja nem tudtam bejelentkezni :evil: :evil: :evil: , de most már itt vagyok!
Szóval......

Minden hónapfordulós, névnapos, szülinapos anyukának és babának sok boldogságot! (Eszti, gyorsan tanulok..... :lol: :oops: )

Szandra,
Nem lehet könnyű Tamival. Hogy változtattál stratégiát? Rákiabálsz, vagy fenyegeted valamivel?

Pocilo,
Köszönöm az érdeklődésedet, ari vagy!

Viki már nagyon szépen mászik, már egyedül fel tud ülni, már menni akar, állandóan fel akar állni, nagyon küzdő típus HÁl" Istennek! :lol: Nagyon jó kisbaba, most is szépen alszik negyed 11 óta. Ebéd után szokott aludni 1-1,5 órát majd uzsi és utána megy a fárasztás, hogy éjszaka is aludjon, így éjszaka is szépen alszik. Este 9-kor letesszük és reggel hétkor megyünk érte. Nem panaszkodhatom, jól el vagyunk kényesztetve... :lol: :D Ja és voltunk gyerekdokinál, minden rendben lemérték: 70,5 cm, 7360 gr!

Riella,
Én még nem is gratuláltam! Gratulálok a kisfiatokhoz, nagyon szép!

Judit,
Szonjus rengeteget nyúlt. Hány cm? Danca nagyon helyes a képeken annyira vagány kisfiú! Remélem nem tart sokáig Dancánál sem, hogy "bántsa" Szonjust.

Adra,
Rossz lehetett otthagyni Zétit. :cry: Miért nem tudtak neked kialakítani egy ágyat? Hogy van/vagytok? Zsófi nem hiányolta? Amúgy a gyerekdoki vette ezt észre? Jobbulást neki és remélem nem alakul ki nála ez a sipoly! Drukkolok!!! SOk-SOk puszit küldök Neki!!!!

Csillagmaci,
Márton baba nagyon szép, olyan nagy már!

Dalmacska,
Flóra baba szépen fejlődik, csak így tovább!

Tücsök,
Sajnos én sem tudok olyan édesanyát akinek kell anyatej, sajnálom!

Én is felteszek pár képet Vikiről, nagyon édes, megzabálommmmm!!!!! :lol: :lol: Remélem nem bánjátok!
Kép Kép
Na, ebbe azért mi is besegítettünk... :lol: Magától ül fel! Nem kell segítség!
Kép Kép Kép Jaaaaaaaaj, az a huncut igazi kacagása.... :lol: Imádom!! :lol:

Bocsi, hogy ennyit tettem fel, de nem tudtam választani, mind olyan édes!

Na most már megyek ebédet csinálni! Jó lenne, hamár szép napsütéses időnk lenne, így ez a bezártság!!! :? :evil:
Majd még du. megpróbálok még jönni.

Azért szép napot Mindenkinek!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok

Mazsuzs
Nekem se működött a babanet, nem tudom miért.

Szandrakiss
A szülésfelkészítő jó volt, én az előző terhességnél nem voltam ilyenen. Szerintem aranyosak a szülésznők, legalábbis, akikkel eddig találkoztam. A szülőszoba, meg ilyenek is normális, jól felszerelt. Aztán, hogy milyen lesz a szülés az egy másik kérdés, nem félek kevésbé, mint eddig.

Kép
boki

Itt vagyok!!!
Csak mint titeket sem, engem sem engedett fel, sztem vmit csinálhattak a szerverükkel.

Szóval:
Köszönöm az érdeklődést mindenkitől, mostmár inkább terhesnek érzem magam, mint állapotosnak 8) Dehát ez van. Tényleg mindjárt itt a vége (Jucus neked hamarabb :wink: ), bár megbeszéltem Rékucival, hogy május -ig feltétlen ki kell bírnia odabent, mert addig nekem rengeteg dolgom van még :lol: Utána viszont jöhet amikor csak akar.

Hűűű képzeljétek, itt van nyakamon a nagy éves mérleg, meg bevallás-készítési időszak, és a gépem azt mondta, hogy ő bizony nem hajlandó dógozni. Minden adat, file a laptopon van, és én meg nem bírom bekapcsolni az istennek sem. :twisted: :twisted:
Most is apa gépéről vagyok - tegnap is megpróbáltam, de nem engedett fel a babanetre, gondoltam biztos azért, mert ez apa gépe :lol: Nem szokta az ilyet :lol: :roll:

Adra!
Remélem Zétivel megúsztátok "ennyivel", és mintha misem történt volna már túl is vagytok az egészen.

Finike!
Tündéri a te manókád is! És milyen nagyok már ezek a lányok!!!

Judit!
Bencét én is imádom öltöztetni, már előre félek, hogy mi lesz Rékával :D
Múltkor is vettem neki egy édi-bédi kis Nike szerkót, feladom rá, és az egész család azzal ugratott, hogy mi van, a Nike a szponzora a gyereknek? :lol: 8) De ha egyszer annyira édesek ezek a göncök (is)!!!

Szandra!
Sajna a fent említett okból kifolyólag nem tudok most pociképet felrakni, de higgyétek el, már szép nagy :oops:
Dokinál a mérlegelés már kész lelki terror :roll:

Boki!
Nálad is szépen fogynak a hátralévő napok :wink:

Riella!
Légyszi gyere, és írd meg milyen volt! Mármint a tudod mi! Szóval érted :lol:

Megyek, mindenkinek szép napot: Eszti

Kép Kép
fricky

a május -ig az 31-ig :wink:

és

Dóri!
Hogy s mint állsz a tablóval?
Olyan nagyon kíváncsi vagyok már :lol: 8)

Kép Kép
fricky

HUUUUU lányok én is a" szerencsések" közé kerültem akit nem engedett a 3 napig fel a net.
Alig győztem olvasni.
Sajna most a drnénit várom mert Milka 38.5 fokos láz gyötri ami a viselkedésén nem látszik(ugrálás, szaladgálás stb...)
Dóri!
Remélem nincs komoly baj , mi történt csak nem a lányok?
Judit!
Nagyon jól néznek ki a gyermekek Szonjus sokat nyúlt,Danka meg vagány és huncut.
Szandra!
3 oviba adtam be a jelentkezést, idáig 2-ből visszautasítottaka harmadik meg nem tetszik, de az a körzetes ovi. Így jár aki október végi...majd jövőre.Örülök, hogy ilyen apukád van sajna az egyém már nem él az após meg más tészta..
Finike!
Csoda helyes Vikike csupa ragyogás, valaki már írta olyan mint a napsugár.
Mazsuzs!
Minden oké Nándikával?Vissza mentek az orthopédiára?

Ezt most elküldöm nehogy úgy járjak mint a többiek..
majd késöbb jövök ha engednek
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Szandra,

Nem semmik Edó méretei :o Bár Szonjus is jól nyomja... Nem tudom pontosan, mert sógornőméknek kölcsönadtam a mérleget, de kb. 7,8 kb. A hoszát ma este akarom megmérni Apával együtt, egyedül nem megy....
A hiszti miatt teljesn együtt tudok érezni veled. Náluk vannak rosszabb és jobb napok, néha már üvölteni tudnék a tehetetlenségtől. Máskor meg egy tünemény :?

Finike,

Gratula Vikinek a mutatványokhoz! Szonjus még messze van a felüléstől, most jött bele a forgásba. Danca is mindennnel le volt maradva az átlaghoz képest, 16 hónaposan indult el. Remélem, Szonjus azért előbb fog...

Fricky,

Félhetsz is az öltöztetéstől... Én már szinte semmit nem adok Danca kicsi gönceiből Szonjusra, mert azok nagyon fiúsak...Van egy pár nagyon tuit babaruha turkálóm, oda járok portyázni..
Viszont Danca már kezd válogatni a ruhák között, nem mindent lehet ráadni. Viszont elég jó az ízlése: piros póló-piros zokni :lol:

Adra,

Én is remélem, hogy Nem lesz semmi további probléma Zétivel!

Jucus,

Nagyon izgi így a végén :D

Most mennem kell, mert jön a bébiszitter, ez néhány órám van összesen szabad egész héten...

Bocsi, akit kihagytam!

Puszi:

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Sid!
Fotókat megkaptam előhivatva, egy tabló kész, csak annyi gyerkőc jött össze, hogy 3 db 50*70-es tabló lesz :lol:

Fricky!
Ha minden jól megy napokon belül kész lesz mind, csak Blanka baba nem hagyta dolgozni a bébészittert, mert folyton ölben volt, amíg mi Ágival dokival voltunk(én vagyok dögrováson és nem Ági, csak nem akart itthon maradni, jött velem veseUH-ra :roll: )

Pocilo, Szandra!
Én voltam bent nem a csajok, ők tök jól vannak, csak az ikerterhesség megviselte a szervezetemet, konkrétan vesekő képződött, meg minden az amúgy is problémás veséimben, meg hólyagomban és vasárnap úgy döntött, hogy távozik, irtózatos vesegörcsök közepedte.

Adra!
Nem lesz semmi baj, reméljük és nem kell majd a nagyműtét. Nagyon szorítok.

Jucus!

Hű de izgi, mindjárt szülsz!
Hogy oldjátok meg? Gergőre ki vigyáz majd? Apás szülés lesz?

Finike!
Viki nagyon ügyes, hog yígy áll már, hihetetlen.....

Szandra!
Edó nem semmi:) Csak cicizik?

Üdv: Dóri

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Szandra! Edó méretei nem semmik :D

Judit! sikerült lemérni Szonjust? Voltál csavizni egyet du? Turival most már az a problémám, hogy inkább csak a kisméretek /74,80/ vannak szép állapotban. NÉha azért eljutok és kifogok pár jó cumót. De amikor Bulcsú kicsit volt nem győztem hazaszállítani a jobbnál jobb rucikat Neki.

Adra! örülök, hogy már itthon. REmélhetőleg nem lesz sipoly és akkor már teljes lesz az öröm.

Fricky! múltkor JOhanna is kinézett egy melegítőnacit /magának/ a Nike boltban.8e Ft-ért, de vhogy nem volt kedvem megvenni, mert tudom hogy sajnálnám a játszóra ráadni aztán ripsz-ropsz kinövi és utána meg azt sajánálnám hogy miért nem adtam rá és alig hordta :?
Tegnap elment sógornőmmel shopingolni és vetett vele 1-2 rucit.

Ma voltunk a fülorrgégén. Sasoltam az udvaron a kismamikat, hátha felfedezek vkit közülünk. 8)
Szerencsére minden ok vele. Szeptemberben kell visszamenni, hogy milyen vitaminokat szedjen majd az egészsége érdekében.

Dóri! jaj de jó hogy átment. Gyógyulj meg hamar. Remélem most már jobban vagy. Nem lehetett semmi. 3 gyerekkel szaldgáltatok az ügyeletre?

Finike! még még még képeket. Nagyon édi, nem csodálom, hogy megzabálod :D Lassan lerakhatjátok a kiságy fekvőfelületét teljesen. Mert nehogy egyszer meglep és feláll egyedül. Bár látom elég magas még így is a rács.

Pocilo! Milkának jobbulást!!!!

Mazsuzs! örülök, hogy alakulnak Nándi szokásai és vmelyest normalizálódik a helyzet. Most már több idő jut másra is rajta kívül?

Jucus! várom az smst :wink:

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Helló Csajok!

Engem sem engedett fel 2 napig a gép. Már kedden akartam írni, de emiatt nem jött össze.

Igazából nem tudják megmondani, hogy mitől alakulhatott ki ez a tályog Zétinél. Annyi mindent mondtak, hogy miután ők sem tudják, akkor én laikusként végképp nem tudom eldönteni, mitől lehet. Talán valamiféle örökség, illetve erőlködéstől is lehet. :?:

Szandra!
Hát.. nem nem lehet könnyű most neked, de remélem sikerül Tamit kordában tartani. Edó nagyon szépen fejlődik! Örülök, hogy apukáddal ennyire jól alakul a kapcsolat! :D

Judit!
Látszik a képeken, hogy jól sikerült a kirándulás! Szonjuska nagyon sokat nyúlt, Danca pedig továbbra is egy édes kis pasi! :D

Isten éltesse a féléves csajszikat!

Finike!
Csak így tovább! Viki egyre ügyibb és bájosabb! :D

Dalmacska!
Gratula Flórácskának, nagyon szépen fejlődik! :D

Pociló!
Jobbulást Milánnak, remélem mielőbb túl lesz ezen a fránya begsin!!

Jucus!
Annyira izgi, Te már nagyon közel vagy a finish-hez! Kitartást kívánok a kezdődő dackorszak „túléléséhez”!

Dóri!
Remélem most már jól vagy!

Fricky!
Tudom, hogy mint könyvelőnek nagyon sok a dolgod, de azért vigyázz nagyon Magadra és Rékára!

Boki!
Mi újság veled? Egyben vagy még?

Szamikám!
Hogyan viseli Szofi ezt a fogzási időszakot? Gondolom Neked sem lehet könnyű!

Csillagmaci!
Antal Márton nagyon gyöngyörű kisfiú! :D

Riella!
Tudom, hogy az első pár nap nagyon nehéz otthon, de már nagyon várom a beszámolódat!

Sid!
Remélem Johannával minden Ok!

Mazsuzs!
Jól van Nándi baba?

Remélem nem hagytam ki senkit!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szandra,

Isten éltesse a fél éves kisasszonyt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!
Sok boldogságot Edinának.

Dóri!
A tablóval kapcsolatban következő a kérdésem: azt írtad, hogy előhivattad a képeket s gondolom nem volt ingyen, mennyit fizessünk a képekért? Ha adsz egy számlaszámot átutalom a részem. :D

Szép napot mindenkinek. :wink:
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre van időm, mert Gergő már aludt a kocsiban hazafele, így estig nem lesz alvás.

Megvolt a ctg + uh. Minden ok. Szépen növöget. Bár már így is elég nagy.
Jövőhét pénteken kell újra menni, és akkor beszélünk a dokival, hogy mi lesz, hogy lesz.

Dóri!
Egyetértek pocilóval. Írd meg légyszíves, hogy mennyi volt a fénykép ára, és összedobjuk.

Szép napot!

jucus1

Sziasztok!

Ez a hét elég elég gáz az internet szempontjából, ugyanis áramingadozások vannak a héten és után a net majdnem egész nap nem működik... :cry:

Finike! Viki nagyon szép, gyönyörű baba! És milyen édes ahogy ül! De jó lesz, ha már mi is itt tartunk Nándival! Rakjál még fel képeket! Egyébként próbálkozol azért a magad által készített kajával is? Izlik neki?

Pociló! Jobbulást Milánnak! Egyébént csipőszűrésre újra majd június elején megyünk. A jövő heti vizsgálat az igazán azért lesz, hogy megállapítsák, kell-e külön tornára járni Nándival vagy sem. Bár van olyan nap amikor nagyon szépen emeli a fejecskéjét, így reménykedem, hogy nem kell mennünk tornázni...

Sid! Úgy látszik elszóltam magam a múltkor, ugyanis most megint napok óta alig alszik nappal Nándi baba. Még volt olyan, hogy az esti etetés után is ébren volt vagy két órát és ott "szenvedett" a kiságyba. De ilyenkor olyan nyűgös, hogy nem jó neki az sem, ha kiveszem. Új szokása az, hogy most már a babakocsiban sem alszik el akkor sem ha sétálni megyünk, ha pedig csak kiteszem a teraszra akkor pláne nem. Az utóbbi napok erről szóltak....

Na azt hiszem ideje mennem, mert etetés van és már jelzi is! Akinek nem válaszoltam, írtam, bocsi, majd legközelebb.
Jó hétvégét mindenkinek!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Jucus,
Örülök, hogy minden rendben Veled és a babátokkal! Jó nagy már a pocid igaz? Majd ha lesz egy pici időd, akkor nem kaphatnánk nosztalgiából képet a pocakodról? :lol: :oops:

Mazsuzs,
Azt szeretném Tőled kérdezni, hogy Nándi ilyenkor sír, amikor fenn van, vagy csak nem alszik és elvan? Ha sír akkor próbáld meg kengurúba rakni, vagy pihenőszékbe közel hozzád, vagy adni neki valami játékot ami felkelti az érdeklődését. Mennyit eszik Nándi baba, és hányszor? A kis fejecskéjével kapcsolatban pedig türelem. Szerintem semmi baj (legalábbis remélem), csak egy picit lusti a fiatalember. Minél többet tedd hasra. Figyeld meg eljön az az idő, amikor ő akar állandóan hasra fordulni (Viki is ilyen volt).

Vikinek mostanában én főzök, és igen, mostmár kezdi megenni. Ma pl. paradicsomoskrumpli volt pici pulykahússal. Nagyon komálta. :lol: Akkor még szoktam neki finomfőzeléket csinálni hússal. Igazából ennyi és ezeket változtatom. Holnap megpróbálkozom valami rízs félével. Még nem tudom mit kap.

Képzeljétek a fagyiért úgy oda van. Amikor mi eszünk mindig kunyerál a kis drága, hogy adjunk neki, egy picikét mindig kap, mert jól hűti az inyét, de inkább csak a kanál jut neki(az jó hideg). Olyan szépen eszik mostanában, (csak el ne kiabáljam), úgy tátog mint egy kismadár, nagyon édes. Mostanában állandóan fel akar állni, de én nem igazán szeretném még, mert a kis gerince még nem elég erős ehhez, de ő mindig nyafizik, hogy húzzuk már fel. Lassan már ő is magától felhúzza magát, ha ott ülünk mellette. Tudom hihetetlen, de így van. Próbálom vele "megbeszélni", hogy nem rohanunk sehova, először mászni tanuljon meg ügyesen.
Ja, és Csajok,
Olyan rossz, amikor magától felül a járókában és elveszíti az egyensúlyát, akkor úgy beveri mindig a kis fejecskéjét. Nem tudok mindig ott lenni. Néha sikerül elkapnom, de nem vagyok mindig olyan gyors. Hogyan tudnám ezt valahogy megelőzni, vagy ez velejár? Nektek is volt ilyen problémátok?

Dóri,
Én is szívesen átutalnám a pénzt, csak mondd meg mennyit, és hova.
A vesekő borzasztó, nekem vesehomokom volt az se volt egy leányálom, de a kő......az borzasztó! Remélem már jobban vagy!!! Még jó hogy kijött!

Eszti,
A géped meggondolta már magát és tudsz már dolgozni rajta? Remélem jobb útra tért....

Adra,
Zéti hogy van? Tényleg, a babák átalusszák az éjszakákat? Ők mekkorák?

Szandra,
Hogy állsz Tami nevelési projektjével? Nagyon érdekel, hogy milyen módszer vált be Nálad, bár remélem nekünk nem lesz rá szükség, de van egy érzésem, hogy ez is be fog következni. :wink:

Szami,
Rég írtál. Mizú Veletek? A kis fogacskák?

Zsókuci,
Hogy vagy? Már nagyon rég nem írtál. Kérünk szépen helyzetjelentést!!!! :lol:

Sid,
Hál' Istennek, hogy Johannának nincs komolyabb baja, ennek szívből örülök!

Akit kihagytam ezer bocsi, de már nagyon álmos vagyok.

Jó hétvégét mindenkinek!
Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok Lányok!

Talán most tudok írni egy pár sort.
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést. Nehezen viseljük már mind ketten a fogzást. Én mind pszihésen, mind fizikailag már a tartalékaimon vagyok. A lassan egy éve tartó nem alvás se tesz túl jót, de lassan csak jobb lesz. Két és fél hét múlva el utazunk, jönnek a szüleim is igy talán egy picit én is kitudok kapcsolni.

Judit!

Ha jól emlékszem Neked ma van a szülinapod. Isten éltessen sokáig.
A gyerköcök nagyon édesek a képen. Danca igazán kamera érzékeny!

Adra!

Neked is egy pár nap múlva lesz a szülid. Igaz? Neked is nagyon boldog születés napot kívánok, mert nem tudom mikor tudok írni legközelebb. Remélem Zéti napról napra jobban van. Sok puszi Neki és persze Zsófi babának is!

Finike!

Viki baba Tüneményes a képeken. Nagyon ügyes, hogy már ül és áll. Szofi még csak hason tolat, de azt is hátra fele. de nem csodálom, hogy a kis kofferját nem bírja.

Mazsuzs!

Mizujs Nándi babával? Fáj a pocija még? Majd írd meg mi volt az orvosnál.

Syd!

Örülök, hohy Johanna már jobban van. Hogy van Bulcsu?

Fricky, Jucus!

Már nagyon a finisbe! Vigyázzatok nagyon magatokra ebben a változó időben. Holnapra is nagyon meleget mondanak.

Pocilo!

Milánka meggyogyult már? Marcus még mindig olyan jó alvó baba?
Biztos sokat vagytok a kertben ebbe a jó időben4

Dalmácska!

A torta igazi művészi munka. Klassz, hogy ilyen ügyes vagy!
Flóra, Jázmin jól vannak!

Szandra!

Már könnyebb Tamival? Szót fogad már? Ezzek a gyerekek annyira tudják a felnőtteket manipulálni. Már Szofin is látom, hogy probálja a határokat. Gratula Edoka "méreteihez". Mi a helyzet a fülbevaló kérdésben?

Dóri!

Jobbulást kívánok Neked!
Tényleg írd meg, hogy mivel tartozunk a fényképet illetően!

Remélem senkit nem hagytam ki, ha igen bocsánat. Sok puszi mindenkinek!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Hú ma tényleg nagyon jó idő volt. Mi lesz holnap?

Köszönöm az érdeklődést már jobb a Tamival mert a módszerem bevállni látszik. Ami semmi ördöngősség csak tudatosság. Ezek a gyerekek tényleg addig mennek amíg falba nem ütköznek. Én most már elsőre szépen kérek, másodikra kérek, harmadikra 3-ig számolok, negyedikre fenékre csapás (amit csak 2x kellett megtennem), most már ha elsőre vagy másodikra kérem akkor 85%-ban megtesz, 3-ig számolok akkor már 1000-rel csinálja a dolgokat :) :) . Ez most így lesz egy darabig aztán már lehet változtatni.

Edóka nevében köszönjük a köszöntést.

Minden drága féléves és éves kicsinek és nagynak boldog szülcsinapcsit. Ígérem most már összerittyentem ezt a csodatáblát mert végre apa itthon lesz egy kicsit és lesz időm szöszölni a gépen.

Szami!
Küldök egy fogtündért Szofinak, hogy segítsen a fogzásban.

Finike!
Elvileg komolyabb baja nem lesz ha megüti magát a járókában, párszór nálunk is koppant a buksi (Tami) de meg sem kottyant neki. Mintha mi sem történt volna ő úgy játszott tovább. Nincs szopipárnád amit be tudsz tenni mellé? Nem akarok belekotyogni de én a fagyival még várnék mert a tejes dolgok allergiát okozhatnak még ebben a korban. Remélem nem veszed tolakodásnak, hogy szóltam. Viki nagyon édes a képeken.

Én is teszek fel nektek egy pár képet ha nem baj:

Kép

Már megy a fekvőtámasz is :wink:

Kép

Kukacoskodó Edó

Kép

Kép

Csibész Tami

Kép

Esti locsolás a kertben

Kép

Szintén csibész

Na megyek mert szunya idő van

Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi Szandra

szandrakiss

SZIASZTOK!
SZANDRA!
Csodaszépek a lányok ilyenkor elfog a szomorúság, hogy én már nem tudom meg milyen lehet lányt nevelni.
De szerencsésnek is érzem magam, hogy a fiaim csodálatossak.
Szami!
Milka szerencsére meggyógyult,Marci valamikor átalussza az éjszakát valamikor nem, de általában 5-nél elöbb nem ébred. :)
Nálunk is felütötte a fejét a rosszalkodás, de hasonló módszerrel még kordában tartható.
Mazsuzs!
Mi a helyzet, hogy vagytok?
Dalmácska!
Hogy vannak a lányok?És te , hogy bírod?

Remélem mindenkinek jó hétvégéje volt.
Ja szerintetek ha a gyerek be van oltva kullancs ellen (legalábbis kétszer a harmadik most esedékes) és találok benne kullancsot megvédi az oltás????

Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

sajnos csak felületesen tudtam átfutni az írottakat, múlt héten nem volt nálunk babanet és most is csak rövidkén jelenek meg, mert nagyon nagyon kifáradtam ma.
De itt vagyunk mi is, élünk, virulunk, Márton ma 9 hetes és 6 kiló.
Ezen a héten kapja az első oltást, szerdán.

Mazsuzs!
én ezt a problémát jól ismerem, hogy semmit sem alszik nappal a bébi, pontosabban, hogy csak úgy magától nem alszik el. A teraszos megoldás nálunk egy hónapos koráig működött. Utána már nem is próbálkoztam. A hordókendőben elalszik vagy elbóbiskol, így az teljességgel kiszámítható, csak néha nekem fárasztó és olykor olykor örülnék, ha elaludna a kiságyban.
Az engem is érdekelne, hogy Nándi mit csinál, ha nem alszik és ha sír, Te mit csinálsz vele.
Nálunk a kiságy a bömbölés helye. Kivétel este, akkor elalszik, ha leteszem.

Szandrakiss!
nagyon szépek a babókák!

Lányok!
szülés után a menstruációs ciklus visszaállásával mi a tapasztalatotok?
Én ma van 9 hete, hogy szültem. Kicsit dolgozik a pocakom tegnap óta, mintha éppen készülődne és ezt követte egy kis szöszmötke mennyiségű vér is. Azóta semmi, mintha nem is történt volna semmi. egy kicsit a pocakomat érzem még.
Csak szoptatok, Márton 24 óra alatt 7szer eszik.
csillagmaci

elfelejtettem aláírni:
Kati
csillagmaci

Sziasztok!

Először is mindenkinek gratulálok a babákhoz! a tanácsotokra lenne szükségem. Az orvosom a bajcsyban dolgozik, de területileg a Délpestibe tartozom és gondolkodom a váltáson. Korábbi hozzászólások szerint kellemes a kórház. Melyik dokit tudnátok ajánlani teljes szívből, akinek van magánrendelője és ott Uh is van? Illetve ha a kórházba megyek tanácsadásra, akkor ott nagyon kényelmetlen? Az egyágyas szobáért külön kell fizetni illetve ha a lila szobában szeretnék szülni? Van mód epiduális érzéstelenítésre? Melyik anesztes orvost ajánljátok? Ha először most ennyi kérdésem van, de majd még biztos zargatlak benneteket ezer kérdéssel az idő előrehaladtával! Szívesen veszem, ha bármi egyéb infot írtok a kórházról orvosokról, ellátásról, személyzetről vagy bármi másról, amit nem kérdeztem, de jó tapasztalaitok voltak. Köszi előre is a segítséget!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Szia Eszter,

Doki ügyben mindenki a sajátját fogja ajánlani, és ez így is van jól :D Én is ezt teszem: az én orvosom Dr. Hartman Gábor. Csakis nagyon jókat tudok róla mondani, nagyon ott van. Ha jól tudom, két helyen is van magánrendelése. Ahova én jártam (II. ker), ott van UH.
Epidurális szerintem nem probléma, viszont anesztest szerintem nem lehet válalsztani, az ügyeletes bök hátba.
A lila szülőszobáért nem kell fizetni, bárkie mehet oda, ha éppen szabad. Hivatalosan az egyágyas szobáért sem kell fizteni. Gyakorlatilag annyit fizetsz érte, amennyit gondolsz, ill. amennyit a családi költségvetés elbír. Akármennyit adsz is, az osztályra költik.
Én nagyon jól érezem magam a kórházban mindkét esetben. Ha van még valami kérédsed, kérdezz csak :D

Csajok,

Eddig én annak a híve voltam, hogy a törpék aludjanak egy szobában, főleg, amíg picik. Hát, tegnap óta, már nem így gondolom. Tegnap délután a férjem arra, ment be a gyerkőcök szobájába a délutáni alvás végén, hogy Danca ül fent a pelenkázón, és a kiságyba benyúlva nyomja Szonjus fejét bele a martacba. Szegény, alig kapott levegőt. Áthoztuk az ágyát a dolgozószobába, szegénykém, most itt szuszog, amíg én gépelek...
Nem igazán tudnék ezek után nyugodtan aludni. Az épülő hézba is egy alvó és egy játszó gyerekszobát terveztem, de még az is lehet, hogy külön lesznek. Na, erről ennyit.

Dóri,

Én is küldöm a pénzt, csak mondd meg, hogy hova és mennyit.

Tegnap lemértem a féléves királylányt. 7740 g, és 65 cm. Danca 5 centivel volt hosszabb ennyi idősen. Szonjus igazi kis tömör-gyönyör :D Forog, mint az őrült, nagyon belejött.

A szülinapi jókívánságot nagyon köszönöm :lol:

Megyek, nehogy felébredjen a kisasszony.

Jó éjszakát mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Hajnal van és az én gyönyörűségem miután az éjszaka is alig aludt úgy döntött neki ennyi alvás elég volt. A párom nyugtatgat, hogy neharagudjak rá, izgatott hiszen ma van élete első névnapja.
Hát erre most mit mondjak!

Judit, Adra!

Szonjusnak és Zsófikának is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Csillagmaci!

Mióta Szofi megszületett alvás problémával küzdünk. Az ágyába egy percet sem hajlandó aludni. Ha berakjuk csak üvölt. Séta alatt egy percet sem alszik. Nappal is csak úgy ha ott vagyok mellette, mert külömben max. 20 percen belül fel kell. Nekem is jól jönne vmi. tanács mert ezt így sokáig már nem fogom bírni!
Én még nem menstruálok, mert még elég sokat szopizik. Néha én is úgy éreztem a hasamon mintha, de nem. Öszintén nem is bánom!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Judit!

Szonjának boldog névnapot!

Kép

Kép

Kép
mtücsök

Kedves hófordulósok, névnaposok!
Sok-sok boldogságot mindenkinek!!!

Mensi ügyben nem tudok nyilatkozni, mert csak arra emlékszem, hogy Bence abbahagyta a szopit, és rá egy hétre meg is jött rendesen.

Szandra!
Gyönyörűek a csajok!

Judit!
Persze a kis "sovi" is csodaszép!

Meghát úgy összességében minden babánk olyan szép, tökéletes :wink:

Hát képzeljétek, a gépem úgy tűnik végképp bemondta az unalmast, úgyhogy most, két héttel a mérlegek határideje előtt mindent kezdhetek előlről :twisted:
Kértem is Rékát, hogy ha lehet ezt a két hetet mindenképpen húzza ki odabent :!:

Különösebben nincs semmi más velünk, jövőhét hétfőn megyek dokihoz, akkor már betöltött 36ik héttel.

Remélem mindenki jól van!

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

SZONJUSKA, ZSÓFIKA, SZOFIKA NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK.
Kép

MAJD MÉG JÖVÖK CSAK ÁLL A BÁL.

POCILO

Kép

Kép

Kép
pocilo

Helló Csajok!

Szofika, Szonjuska!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Judit!
Boldog születésnapot kívánok!
Szonjuska nagyon szépen gyarapszik, és gratulálok a forgolódáshoz!

Egyébként Zsófi is megfordult tegnap. :lol: A férjem még kérdezte is, hogy miért tettem le a kiscsajt hason az ágyba, mondtam neki én hanyatt fektettem, úgyhogy szép csendben a kiscsajszi megfordult! :lol: :lol:

Mindenkinek köszönöm Zsófika nevében a névnapi gratulációkat!

Szamikám!
Nagyon jó a memóriád, mert nemsokára nekem is itt a szülinapom (még 2 hét).
Sajnálom, hogy Szofi ilyen nehezen alszik el, de sajnos tanácsot nem tudok adni, mert az én manókáim kezdetektől fogva szépen elalszanak az ágyukban. Most ugyan Zéti egy kicsit nehezebben alszik el benne, úgy gondolom ezt a kórházi élmény okozta, de napról napra jobb. Remélem mielőbb elfelejti az egészet és megnyugszik.

Szandra!
Györnyörűek a csajok! Igazán büszke lehetsz Rájuk! :D Örülök, hogy sikerül végre Tamit „kordában tartani”, remélem most már egy kicsit könnyebb lesz vele!

Dóri!
Természtesen én is állom a rám eső részt, csak mondd meg mennyit és hova kell utalni! Csajok hogy vannak?

Most mennem kell, mert a kis pasim hívat…

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: