Sziasztok,
Eddig tartott, amíg visszaolvastam...
Ami a legfontosabb: nagy-nagy gratula Riellának, nagyon várom a beszámolót!!!!
Nem is tudom, hol is kezdjem...
Talán ott, hgoy nagyon jól éreztük magunkat Sopronban. Még az időjárás is kegyes volt hozzánk, pedig előtte azt hittem, végig esni fog. A délelőttöket rendszeresen a wellness részlegben töltöttük. Szonja baba fent aludt a szobában, mi pedig a bébiőrrel lent pancsoltunk a medencében. Persze, mindig hiszti lett a vége, amikor fel kellett menni. Ha Dancán múlt volna, még aludni is a vízben aludt volna. Olyan, mint egy ebihal.
Szonjust csak egyszer vittük le, akkor is elaludt a babakocsiban...
Sokat kirándultunk, sétáltunk, egyáltalán csak együtt voltunk. Sok új élménnyle gazdagodtunk. Ez most nagyon közhelyesen handgzik, de tényleg így volt.
Még majálison is voltunk. Ott készült ez a kép a körhintán...
Egyik délután kiugrottunk Bécsbe sétálni, fagyizni és sajos kolbászt enni.
Ez a kép is ott készült a kisemberről....
A lényeg, hogy nagyon jó volt.
Közben a sógornőméket megbíztuk, hogy irassák be Dancát a bölcsibe, mert csak 2-án lehetett. Kicsit elkéstek, így 40. lett a listán. Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy kitaláljam a bölcsi majdani válaszát. Majdnem felrobbantam az idegességtől...
Ma beirattam az oviba, szerdán megyünk egy másikba is beiratkozni. Valahova csak felveszik...Ha még egyszer szülnék, biztosan óvakodnék az őszi gyerekektől. Mármint ovi szempontból. De nem fogok, mármint szülni.
Szandra,
Nagyon meg tudlak érteni Tamival kapcsolatban. Danca teljesen ugyanilyen. És ő is egyre agresszívebb Szonjussal. Egyik nap elkezdte ráncigálni a lábát, közben ezt kurjongatta vigyorogva: "Bántom a Szonját!" Szegény Szonjus edzésben van, egész nap.....
Nem hihetetlen, hogy a héten fél évesek lesznek a csajok? Tényeg most születtek..
Eddig nem vitte túlzásba a forgolódást, most kezd belejönni a dologba. Tegnap leraktam hasra a franciaágy közepére, kimentem egy percre a fürdőszobába, mire visszamentem, háton feküdt, a földön. Lazán legurult. Szerencsére nem lett semmi baja, persze az ijedtségen kívül....
Mazsuzs,
Nagyon édes a törpe!
Dalmácska,
Nagyon szépk a lányok!!! És imádok sütni, de a tortákkal eddig még nem próbálkoztam. Meg tudsz tanítani emailen keresztül ilen csodát sütni?
Sid,
Remélem, Johanna mandulájával hosszú távon minden rendben lesz!
Jucus,
Nagyon izgi!
Bocsi, akit kihagytam, nekik is sok puszi, de leesek a székről.
Azért is bocsi, hogy sokáig nem jöttem, de tényleg nagyon el vagyok havazva mostanában.
Jó éjt mindenkinek!
Judit