Új privát üzeneted érkezett!

A betegeskedőknek sok kitartást!

Én is gratulálok a kislánykához!
Úgy tűnik mi leszünk a következők... :)

(Van valakinek tapasztalata névváltoztatással kapcsolatban? Mert szeretnénk, ha a bébi mindkettőnk vezetéknevét megkapná, de jelenleg ezt csak születés után lehet 10 000 Ft - és nem kevés utánajárás - ellenében kérvényezni. A támogatásokon például lehet utólag módosítani a baba vezetéknevét??)

Réka

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!
A négy nap alatt nem nézegettem az írásokat, és most alig bírom bepótolni, ezért nem is fogok tudni mindenkinek személyesen írni.

Andibab!
Őszintén remélem, és kívánom, hogy minden jól alakuljon veletek!
Szerintem a picinek most azzal tennéd a legjobbat, ha nem a legrosszabbra gondolnál. Tudom, hogy ez nehéz, de ők a pocakban megérzik ha az anyukájukkal valami nincs rendben. Nem tesz jót neki, ha nagyon sokat szomorkodsz. Gondolj arra, hogy milyen gyönyörű szép és EGÉSZSÉGES babának fogsz nemsokára életet adni. És hogy ő mennyire számít rád! Ez nagyon fontos!!!

A babák nagyon szépek és majd kicsattannak az egészségtől! :lol:

Azt akartam kérdezni, hogy nálunk is előfordult már a lefagyasztott és kiolvasztott tejcsivel, hogy furi szaga volt. Én nem mertem odaadni Lilinek, ezért ki is öntöttem. Ezek szerint nem kéne?! :?
Akkor adhatom neki? Én is Aventes pohárban tárolom.

Mi a 4 nap alatt mentünk össze-vissza. Csütörtökön egész nap anyósoméknál voltunk Veresen, és ott hatalmasakat sétáltunk, meg a kertben voltunk. Pénteken Veszprémben voltunk az állatkertben. Lili az autóutakat mindig átalussza. És az állatkertben is jót aludt a babakocsiban. :lol:
Szombaton Természettudományi Múzeumban voltunk dínókat nézni, és vasárnap meg Pécsett voltunk apának szurkolni a versenyén. Nagyon jó időnk volt! Sütött a nap ezerrel, meleg volt, csak egy kicsit fújt a szél. Lilimanó szintén nagyon jól bírta a hosszú utat, csak hazafelé volt már neki kényelmetlen, hogy egész nap szinte a babaülésében volt.
Szóval kalandos volt a négy napunk. :D

Szép napot minenkinek a rossz idő ellenére is!!! :D

Kép
Kép
giga1

CSAKEGY!
ÉN IS GRATULÁLOK A CSAJSZIHOZ!!!
Majd várjuk a történetet, és a fényképeket!

Kép
Kép
giga1

Csakegy: gratula a kislányhoz! :)

Giga: én végigolvastam itt a babaneten az anyatej fagyasztásával kapcsolatos fórumot, és szinte mindenki beszámolt bizonyos fokú "büdösödésről". Volt, akinek nagyon bebüdösödött, na, azt ki kell dobni, de ha csak kicsit, akkor meg lehet próbálni, hogy megissza-e. Flóra gondolkodás nélkül megitta.

Tornáról: én még nem mertem elkezdeni, pedig nagyon kéne, de így is épphogy elég a tejem, és félő, hogy az intenzívebb mozgástól elapad... nagyon óvatosan el lehet kezdeni, mert van, akinek semmi hatása nincs, van, akinek viszont elapad a teje, vagy a baba elutasítja a tejcsit (az izomláztól megváltozik a tej íze). Én egyelőre nem kísérletezem, Flóra 3-4 hónapos koráig...
Egyébként a 6 hetes kontrollt "illik" megvárni a torna elkezdésével, és akkor a dokit megkérdezni - én ezt tettem, és a dokim áldását is adta a tornára, csak mondom, még nem mertem... amúgy én baba-mama jógával akarom kezdeni (kaptam dvd-t hozzá), addig meg marad a séta!

Tegnap úgy döntöttünk, hogy az a kis langyos szél nem ijeszt meg bennünket, jól felöltöztettük a manócskát, és elindultunk - szerencsére, mert mire az utca végére értünk, teljesen elállt a szél, kellemes idő lett, és több mint egy órát sétáltunk (úgyis el kellett mennünk a husiért, amit rendeltem, találtunk egy helyet, ahol rendszeresen vágnak hízót - mióta a nagyszüleim meghaltak, nem tudtunk enni egy jó kis disznótorost, de amióta találtuk ezt a helyet, folyton van igazi jó kis hurka, kolbász (ma az lesz az ebéd), meg húst is inkább innen veszek, mint az Auchanból... ;)

Flóra egyébként fogni tanul, mindent be akar tömni a szájába. Egyelőre még kevés sikerrel, olyankor kiabál, hogy segítsek neki. Olyan hisztiket le tud vágni, hogy csak na! :)

Úgy nézem, ma nem lesz séta. :(
Vendég

Réka,
De izgi,tényleg nemsokára szülni fogsz! :lol:
Én úgy tudom,hogy a támogatásokon is lehet utólag módosítani,de az sem kevés utánajárás.
Viszont:
ha szülés után elkezded intézni,hogy a baba mind a kettőtök nevét viselje,akkor az csak pár hét és mire megkapod a pici TB kártyáját addigra már az új nevével igényelheted az ellátásokat.
Mert csak akkor tudod megigényelni a támogatásokat,ha már megvannak a pici papírjai az meg kb 30-40 nap,addig meg el tudod intézni a névváltoztatást! :roll:

Giga,
A párod akkor biztos örült a kis szurkolótáborának! :lol:
Szerintem jól tetted,hogy nem adtad oda Lilinek azt a tejet aminek fura szaga volt.
Én sem adnám oda Levinek.
Sőt éna alapból nem adok a gyereknek olyat,amitől én magam is "undorodom" és már én sem ennék meg! :roll:

Kép
mano83

szantre: miért nem kaphatja eleve mindkettőtök vezetéknevét? Elvileg a születéskor még lehet módosítani, nem? Tudom, hogy csak bizonyos esetekben... (Nálunk lehetett volna, mert ugyan esküvőkor úgy nyilatkoztunk, hogy csak a férjem nevét viselje, de én kötőjelesen felvettem a férjem nevét, tehát születésekor még módosíthattuk volna... csak nem akartuk, így is elég bonyolult, betűzhet majd eleget. :) ).
Vendég

Mano
Köszi a tippet, amint kijövünk a kórházból, elindítjuk az névváltoztatási kérelmet.

Verna
Mi nem vagyunk összeházasodva, és ugyan megcsináltuk az apasági nyilatkozatot, de csak az apa vagy az anya vezetéknevét kaphatja meg a baba születéskor (Nálatok, mivel a te vezetékneved már kettős volt, ezért lehetett volna, szerintem.) Sajnos a jogszabály nem engedi meg, hogy variáljunk a születési névvel - csak utólag lehet módosítani. De én ragaszkodom hozzá, úgyhogy kijárjuk, amit kell :wink:
Viszont a születési anyakönyvi kivonatban ugyebár nem fogják átírni a vezetéknevet - remélem nem lesz ebből később probléma :oops:

Szép napot mindenkinek!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Andibab: nagyon sok erőt és kitartást kívánok, szorítok, h ne legyen semmi komoly! Ahogy a többiek is írták, akármi van keress minket nyugodtan! ha bármiben tudunk segítünk!

Csakegy: Gratula a kis picurkához (úgy látom a lányok egyre inkább többségben lesznek, alig van egy pár kis pasink :lol: )

Mi hétvégén megtettük az első hosszabb utunkat, voltunk otthon Szegeden. Picur nagyon jól viselkedett és élvezte az egészet.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

sziasztok

murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!
Mano!
A kék zöld az azért van mert ahogy a cicid megduzzad a tejcsitől az erek kilátszanak!!!
:lol: Sok sikert!

Henus!
Szonja babónak boldog hófordulót!!!
Kép

Klmaria!
Alexának boldog fél éves szülinapot!
Kép

Csakegy!
Nagyon nagy gratula a babócádhoz!Várjuk a történetet és a képet!
Kép
Remélem nem hagytam ki senkit!

További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Mégiscsak kihagytam valakit!

Szantre!
Tényleg te nemsokára szűlni fogsz!Tök izgi!
Nemrég még tusiékért kellett izgulnunk(na meg Pipacs,Tüccs)most meg máris jön egy újjabb picuri!
Lánykák tényleg töbségben vannak!!! :lol: :lol:
De majd jönnek a fiúcskákis idővel!!! :lol: :lol:

Murphyke!
Nagyon ari a babód alig látszik ki a kis kabátból!! :lol:
Már ő is mindjárt 2 hónapos!

Kép
Kép
Kép
tiop

Klamaria!
Megkésve bár, de ugyanolyan szeretettel gartulálok Alexa 6 hónapjához! Minden elképzelhető szépet és jót kívánunk neki!!!!!
És sok-sok szeretettel gratulálunk az új kislánynak is.
Sziasztok

Kép

KépKép

Sára
sesi

Sziasztok!

Andi, sajnálom ami veled történik, de kitartás, és biztos, hogy jönnek jobb hírek is!

Tiop, Mano, kössz a jókívánságot! :D Szonjának eme jeles alkalomból, hogy 8 hónapos lett, kibújt ma a 7. foga! :lol:

thenus

Heni!
Nagyon szívesen!
Gratulálok a fogacskához!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok! Csak bekukk...

Csak1! Gratulálok!!! :D Lehet talizol a sógornőmmel, neki tegnap született meg a kislánya! :D

Szantre! Én tavaly változtattam a saját születési nevemet. (Mindenhol marhára csodálkoztak hogy minek, de azért mert csúnya volt és a gyereknek mindig az anyja leánykori nevét kérik... Elég volt nekem a csúfolódás, őt megkímélem ettől.) A polgármesteri hivatalban kell intézni, ők küldik továnn a BM-hez. 10000-. az illeték. Az indoklást nagyon meg kell gondolni, részletesen leírni, mert ha nem fogadják el, újrapróbálkozás megint pénz... Ja és a születési anyakönyvben is átírják a nevet!!! Azaz újat kap. Nekem kiállítottak új születési, házassági és Vikinek is születési anyakönyvi kivonatot.

Anita
Kép
Kép
wikyanya

sesi!
Most látom,hogy ti is betöltöttétek a fél évet!
Boldog fél éves szülinapot a babódnak!
Nagyon cukorfalat!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok,

mellgyulladás, láz ide-oda, újra szoptatok. Többen is közületek és a védőnő is és mindenki akit kérdeztem ezen a véleményen volt, kivéve persze a hatvani kórházi személyzetet.
Mindegy , lényeg, hogy újra szopizunk és én is jobban vagyok. A lázam lement, de a mellem még mindig nagyon fáj. A borogatás, amit említettetek az hideg vagy meleg legyen ??

Csakegynek gratulálok én is a picurhoz !!
Defuri hogy nemrég még mi is vártuk a születést , most meg már 3 hetesek vagyunk. Rohan az idő.

Tusit és Pipacsot kérdezném, hogy titeket is visszarendeltek hallásvizsgálatra a kórházba ?? ( rossz gép miatt )

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Sesi, boldog fél éves szülinapot a fiacskádnak!!!Nagyon édes a képen! Neki is milyen sok haja van, mint Sárának. Mindenhol ekkora a haja? Mert a leánykám igencsak úgy néz ki, mint egy punk, felül nagyon hosszú, dús, alul körbe meg kihullott, és az új, ritkás haja nő :lol:

Henus, boldog 8. hónapfordulót Szonjának! Gratulálok a fogacskához. :lol:

Csakegy, GRATULÁLOK LILLA BABÁHOZ! Sok örömet, és jó egészséget kívánok nektek!!

Én sem adnám oda a nagyon szagos tejcsit.

Tüccs, mikor lázas voltam, én is szoptattam, igaz, nem szedtem antibiotikumot. Örülök, hogy lement a lázad!Gyógyulást kívánok!

Tiop, jók lettek a vonalzók! :wink:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Tüccs,
Képzeld el,hogy mi hogy jártunk a hallás vizsgálattal!
Amikor már indultunk haza a kórházbúl és Levit már éppen felöltöztettés,akkor jöttek rá,hogy nem is végezték el a hallás vizsgálatot és akkor kezdtek el ide-oda telefonálgatni.
Erre közölte a gyerekorvos a csecsemőssel,hogy kb.1 óra múlva tud jönni (én már tiszta ideg voltam).
A végén 1-2 csettintéssel meg lett oldva a vizsgálat a csecsemősök részéről (gyerekorvos javaslatára) így nem kellett megint órákat várnunk,mikor már menetkész voltunk! :wink:
Szóval nnekünk nem is volt gépi vizsgálat sem! :evil:

A borogatás langyos legyen. :roll:
Örülök,hogy újra megy a szopi! :D

Sesi,
Boldog fél éves szülinapot a Nagylegénynek! :lol:
Kép

Henus,
Tök jó,hogy Szonjának már a 7.fogacskája is megvan!
Gratulálok neki! :lol:
Nem szenvedi meg a fogacskákat?
Sajnos Levinek még mindíg nincs foga,pedig sokszor nagyon dörzsizi és sír közben! :(
De szerencsére a dentinox bevált! :)

Kép
mano83

Sziasztok!

Csakegy: GRATULÁLOK a PICÚRHOZ!!!!!

Képzeljétek Kristóf tegnap átfordult a hasáról a hátára.
Annyira büszke vagyok!!!
Egyébként borzasztóan hasfájós lett, egész nap keservesen sír.
Híába adom neki az eszpumizánt meg az édeskömény teát, nem használ.
Úgyhogy nem nagyon tudom olvasgatni amiket írtok. Bocs.

Ti hallottatok a ROTA vírusról?
Ti beoltatjátok ellene a piciket?

Kép
tami2900

Verna, Zbarbi: Küldtem nektek privit megkaptátok?

Kép
tami2900

Kedves Csecsemős Nővérkék, ott a Flór Ferencben!

Immár több mint 3 hónappal ezelőtt szültem ott Nálatok/ Önöknél :oops: , és most vettem a bátorságot, hogy kicsit dicsekedjek az Én gyönyörű babámmal! :oops: Ezúton ismét szeretném megköszönni a segítséget, amit ott azokon a nehéz napokon kaptam!

Íme Kármán Dávid amikor született:
Kép

És most a napokban!!
Kép

További jó munkát kívánok az egész osztálynak!

bogyo75

Wikyanya
Köszi az infókat a névváltoztatással kapcsolatban - megnyugtató, hogy az születési anyakönyvi kivonatot is kicserélik, de ezért gondolom külön kell még fizetni, nem? Vagy ez benne van abban a bizonyos 10 ezerben? :roll:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Bogyó,
Dávid gyönyörű! :lol:
Nem semmi a haja!
Én még ilyen pici babát ekkora hajjal még nem láttam! :shock: Eszméletlen,nagyon szép!!!

Katica,
Még Sára babán is túltesz,pedig én azt hittem hogy annál nagyobb hajjal nem születnek és mindíg el voltam ájulva! :lol:

Kép
mano83

Szantre! Az enyém meg a házassági még belefért, de Vikié-ért 2000-et kellett fizetni. Szóval szerintem nektek nem kell! )Na meg aztán a személyi, jogsi... kerültek sokba.)

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Ichtus, kössz, a fogacskát már nagyon vártuk! :D

Mano, mondtam Tiopnak is, hogy nekünk az első 6 egy hónap alatt kijött, gyorsan, lázzal, nyűglődve, az sem volt jó, szerintem, türelem, és biztosan ki fog bújni. Most is nyűglődött, éjszaka többször is nyöszörgött, vagy felsírt, sejtettem, hogy ez lesz. Megnézni nem tudtam, mert nem nagyon hagyta, hogy a szájában turkáljak :lol: :lol:
dentinox? :roll: hát szerintem csak addig a pillanatig hat, de azért kenegettem neki. Szívesebben rágott inkább mindenfélét. valószínű, hogy ha kijött ez a fog hamarosan jön a párja is, mert eddig így volt. :roll:

thenus

sziasztok!

Tüccs!
Gratulálok,hogy újra szoptatsz!!!!! :P :D
Örülök neki,hogy nem vagy már lázas! :wink:
Borogatás az langyos legyen! :wink:

Ichtus!
Köszi szépen,gondoltam csinálok új vonalzokat és egyben teszek ki fényképet is! :lol:

Tami!
Én még nem hallodtam a ROTA vírusról! :oops:
Valami infót ha tudsz légyszi!!!!! :oops: :?

Bogyo!
Tündéri a babócskád és mekkora haja van!! :shock: :P
Tényleg eszméletlen én sem láttam még ekkora hajjal születni babát!! :oops:

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Andi,
sajnálom amin keresztül mész, de tudd bármiben segítek ha tudok, ha csak kibeszélni akarod magadból a dolgot. Mindannyian mellettetek állunk.

Csakegy,
pont tegnap jutottál eszembe, hogy mi lehet veletek és tessék közben lebabáztál :wink: gratulálok a kiscsajhoz :D :D

Bogyó,
gyönyörű kisfiad van és mennyi haja van :D

Thenus, Klmaria, Sesi,
boldog hófordulót a babóknak :lol: :lol: :lol:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Elfelejtettem mondani,hogy Zsaninak valószínű a héten kifog bújni a második foga!Most vettem észre,hogy már csak egy hajszáll tartja vissza neki!! :lol: Mikor írtam először,hogy kijött az első(és utánna írtam,hogy kettő jött egyszerre)na az csak rémkép vólt!Mi úgy láttuk,hogy kettő jött! :oops: :oops: :? De reméljük mostmár kijön nemsokára a második fogacska is!

Mano!
Kitartás!!!!Veled vagyok!!! :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop

Henus,
Levi is szívesen rágcsál mindent,de az a baj,hogy egy idő után egyre hevesebben dörzsöli az ínyét és ideges lesz el kezd üvölteni! :roll:

Tiop,
Köszi! :lol:
Ja,tényleg jók lettek a vonalzók és az új avatar képed is! :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Kép
mano83

Tüccs!

Manonak igaza van, csak langyos vizzel borogasd és amikor zuhizol akkor is langyos vizzel locsold nagoyn jot tesz a fájo mellnek..és könnyebb fejni is utána..énfürdés közbe is fejtem..ha éhes a baba még többet árthatsz ha nem fejsz elötte..

Katica!

örülök h beugrottál kár h nem maradtatok! Beszéltél Dorival???

Tiop!

leszek msnsn..

Rota virus! sajnso sok tapasztalatom van rola a lányom volt vele korházban 3 napig ha valakit érdekel megirom amt tudok erröla ronda betegségröl..

üdv, Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Tiop,
te ebben nagyon otthonosan mozogsz :wink: hogy kell a nevem mellé és a vonalzókhoz feltenni ezeket az avatar képeket és hol lehet ennyire lekicsinyíteni :?: én nagyon béna vagyok ezekhez :oops: :( ha megtennéd nekem, hogy lépésről lépésre leírnád hogy megy azt megköszönném :D

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a köszöntéseket és boldog hófordulót a többi babának is és a fogacskákhoz is.

Csakegy! Gratulálok és jó egészséget kívánok!

Olvasó üzemmódban azért néha voltam, csak válaszolni nem volt időm. A szép időben már megvolt az első bográcsozás és nyársalás is. Alexa is nagyon élvezte. A babakocsiban már elvan pityogás nélkül is. Imád hintázni, meg labdázni. Kint van a 4. fogacskája is. Rákapott a hisztire is, próbálkozik meddig mehet el. :lol:
A kertet raktuk rendbe, már amikor Alexa engedte, hogy ne vele foglakozzak pár percig.

Kép
klmaria

Már a legtöbb gyümölcsöt és a főzeléket eszi. A kedvence a csirkemell, husilevessel krumplival és répával. Rákapott a gyümilevekre, a teát viszont nem hajlandó meginni :D

Kép
klmaria

Kép
Kép
Kép
És imádja a babakekszet, elrágcsál belőle 3-4-t is egy nap.

Kép
klmaria

Hahó lányok!

úristen, hogy múlik az idő, már nagyon nagyok a most született babák is! Cs1! Sok örömet és boldogságot!!!!
Lányok, valaki meg tudná nekem privátban írni a Femin alapítvány elérhetőségét? még mindig nem kaptam tőlük igazolást a befizetett összegről. ja, és melyik sorba írtátok az alapítványi befizetést az adóbevallásban?
Köszönöm, és szép perceket a babókkal!

K.
Kép
klauszka

Csilla!
Engem érdekelne ez a rota vírus, vagy mi...!
Köszi!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Klauszka,
Küldtem privit! :D

Timi,
A vonalzókhoz ott tudsz képet feltölteni,ahol a szerkesztésnél ki van téve,hogy "tallózás" és ott ki tudod választani a mappádból a megfelelő képet.
De a babafalva nem enged csak olyan képet,ami max:80×80-as és nem nagyobb,mint 10 kbyte,ezért előtte le kell kicsinyítened a képet.
Ezt sajnos nem mindegyik képszerkesztő engedi meg (többek között az enyém sem én ezért telefonnal fényképezek és onnan infrával töltöm át a gépre,ezek igen kicsi képek)
De például a Lilypie megengedi a 600×450 es képek feltöltését,ami nem nagyobb mint 100 kbyte,szóval itt nagyjából jó az,amit ide a fótumba is feltöltesz,bár erre a méretre bármelyik képszerkesztő lekicsinyíti.

Az avatra kép szintén nem lehet nagyobb,mint 80×80 és itt arra kell figyelni,hogy ne haladja meg a 6 kbyte-ot! :roll:

Ha vmi nem megy írj nyugodtan,segítek!

Nemsokára megyünk az egészséges rendelésre súlyt mérni meg a Neis vakce második receptért! :roll:
Remélem hamar végzünk! :roll:

Kép
mano83

Klmaria,
Alexa is milyen nagylány már! :shock: :lol:
Nagyon édes! :lol:
Milyen kekszet adsz neki?
Én babapiskótát szoktam (manner),de még nem adom a kezébe,csak én tartom neki mert félek,hogy nagyobb darab jön le belőle és megfullad! :roll: :wink:
Látom,a babakocsi támlája teljesen ülő helyzetben van,Alexa már tud ülni?
Én még csak egyet emeltem rajta,hogy ne legyen teljesen fekve és kilásson,mert még Levi nem ül meg,állandóan előre esik! :wink:

Kép
mano83

Giga!

ok priviben irom..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Na,megjöttünk a tanácsadásról,fél óra volt az egész! :lol:
Levit elnyomta a "nagy utazás"(kb.1-1,5 km) :lol:

A súlya 7290 gramm,tehát 2 hét alatt 10 dekát hízott,ami az orvos szerint nagyon jó! :D

Lányok,
Van valakinek képe a családi szobáról?
Ha van,légyszi küldje el priviben!
Előre is köszönöm!

Kép
mano83

Sziazstok!

Kcsilla: Engem is érdekelne részletesen a Rota vírus.
Szerinted érdemes beadatni az oltást, bár most azt hallottam, hogy nme is oltás hanem cseppek, csak baromi drága 34000 FT.

Kép
tami2900

Sziasztok!

Giga: megkaptuk a cumitartót, köszönjük szépen! már föl is avattuk :D

Kép

holnap megyünk 2 hónapos oltásra, remélem nem fog nagyon sírni.

tök gáz ez a rossz idő, igaz én tegnap is kiraktam, h elnyomja a hideg levegő mert bent nagyon nem akart aludni.

murphyke

Kép
murphyke

Murphyke,
Boldog hófordulót Lilinek! :lol: Kép

Levi azóta alszik,mióta haza jöttünk a tanácsadásról (fél12 óta) és már rendesen hiányzik a nyüzsgése! :wink:
Sokszor mérgelődni szoktam,hogy nem alszik,most meg az a baj,hogy alszik! :wink:

Kép
mano83

Köszönjük a dícsérő szavakat!!! És minden várandós, és babázó édesanyának. és babáiknak, nagyon jó egészséget, és minden szépet és jót kívánok!!! :P

További szép napot!

bogyo75

sziasztok!
Mano!
Köszi szépen!
Tiéd is nagyon jó lett! :lol:
Gratula a kilókhoz!

Timi!
Mano nagyon jól leírta mit kell tenned!!!!!!
Ha valami mégsem megy ,vagy nincsen kicsinyítő programod,akkor szólj és teszek eggyet fel!!Avval mindent letudsz kicsinyíteni!!! :D

Klmaria!
Mekkorát nőt Alexa!Nagyon szép baba lett belőlle!(nem mintha eddig nem lett vólna szép!) :lol:

Klauszka!
Estére kikeresem neked a címüket!(Femini alapítványnak) :wink:

Murphyke!
Boldog hófordulót a babódnak!

Kép

Mano!
Zsani is 1 órátol alszik!Valószínű,hogy az idő közre játszik!! :lol:

További szép napot mindenkinek!
Kép
Nem ilyet ami a képen van!! :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop

Mano, mi is voltunk ma "mázsálni". :D Szonja 9100g. :oops: :oops: A hosszát a múlt héten mértem 71 cm. A korához képest elég sokat gyarapodott, azt mondta a védőnő, pedig egyre többet mozog :roll: De kis dagikám még nem olyan ügyes, mint Zsani, hogy feláll az ágyában, ugye Tiop? :wink:

thenus

Sziasztok!

Bogyo,
Marci előző este született, mint Dávid, emlékszem, mennyit néztük a férjemmel a csecsemősszobában! És már mekkora a haja, Úristen!!!! Nagyon cuki! :D Marci azt is elvesztette, ami születésekor megvolt, most kezd nőni a feje búbján, a koponyája hátsó felén meg most kopaszodik. :?

Tiop,
szupik a vonalzók! Kérted, hogy tegyek fel Marciról újabb képet.
Elkezdtem, de Marcika úgy sír, hogy rohanok is. Majd jövök!

Kép
Kép
nircee

Murphyke!
Szívesen a cumitartót, remélem tetszeni fog Lilinek. :lol:
Használja mindig egészséggel :!:
Ja! És boldog hófordulót a leányzónak!

Csilla!
Köszi a privit!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Mano, Tiop,
köszi az infót, ha valami nem megy akkor jelentkezem, de tudnotok kell, hogy nagyon bénuci vagyok az ilyenekhez :D :oops:

Murphyke,
boldog hófordulót nektek is :D :D

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Itt vagyok ismét, Marcika evett és most alszik.

Szóval képek:
Kép Hurkák - no comment

Kép Nevetés

Kép Rocky VI.

Egyébként tegnap Marci átfordult hátról hasra, azóta is állandóan forgolódni akar, de még nem mindig megy neki, és olyankor keservesen sír. :?

Verna,
én már elég régóta újrakezdtem a sportot, persze nem teljes erőbedobással, csak amíg jól esik, de azt kell mondjam, hogy utána sokkal több tejem van! Szerintem jót tesz, hogy kicsit kikapcsolok, azalatt az 1 óra alatt nem Marcikára gondolok, kicsit én vagyok megint a központban.
Ha újra jó idő lesz, majd megint sétálhatunk!

Tüccs,
örülök, hogy megy a szopi! :D

CSAKEGY, GRATULÁLOK A BABÁDHOZ!!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?