Csakegy: gratula a kislányhoz!
Giga: én végigolvastam itt a babaneten az anyatej fagyasztásával kapcsolatos fórumot, és szinte mindenki beszámolt bizonyos fokú "büdösödésről". Volt, akinek nagyon bebüdösödött, na, azt ki kell dobni, de ha csak kicsit, akkor meg lehet próbálni, hogy megissza-e. Flóra gondolkodás nélkül megitta.
Tornáról: én még nem mertem elkezdeni, pedig nagyon kéne, de így is épphogy elég a tejem, és félő, hogy az intenzívebb mozgástól elapad... nagyon óvatosan el lehet kezdeni, mert van, akinek semmi hatása nincs, van, akinek viszont elapad a teje, vagy a baba elutasítja a tejcsit (az izomláztól megváltozik a tej íze). Én egyelőre nem kísérletezem, Flóra 3-4 hónapos koráig...
Egyébként a 6 hetes kontrollt "illik" megvárni a torna elkezdésével, és akkor a dokit megkérdezni - én ezt tettem, és a dokim áldását is adta a tornára, csak mondom, még nem mertem... amúgy én baba-mama jógával akarom kezdeni (kaptam dvd-t hozzá), addig meg marad a séta!
Tegnap úgy döntöttünk, hogy az a kis langyos szél nem ijeszt meg bennünket, jól felöltöztettük a manócskát, és elindultunk - szerencsére, mert mire az utca végére értünk, teljesen elállt a szél, kellemes idő lett, és több mint egy órát sétáltunk (úgyis el kellett mennünk a husiért, amit rendeltem, találtunk egy helyet, ahol rendszeresen vágnak hízót - mióta a nagyszüleim meghaltak, nem tudtunk enni egy jó kis disznótorost, de amióta találtuk ezt a helyet, folyton van igazi jó kis hurka, kolbász (ma az lesz az ebéd), meg húst is inkább innen veszek, mint az Auchanból...
Flóra egyébként fogni tanul, mindent be akar tömni a szájába. Egyelőre még kevés sikerrel, olyankor kiabál, hogy segítsek neki. Olyan hisztiket le tud vágni, hogy csak na!
Úgy nézem, ma nem lesz séta.