Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én is pont azt beszéltem Apával,hogy vajon meddig fog tartani ez a szép játszótér,főleg,hogy nemsokára Szigetfesztivál...Hogy olyankor hogy néz ki minden ott utána...
Hogyan adták be akkor nektek az oltásokat?Egy oltásban kapták meg valahogy a kettőt,vagy visszamentetek máskor a másodikért(jó hülyének tűnhetek)?Nekünk ez egy fődokinéni,de meg sem említette,hogy van más lehetőség is,csak kapta szegény karba-lábba.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Ja,és holnap ingyenes az anyukáknak és a 10év alatti gyermekeiknek Mogyoródon az Aquapark.Ha jó az idő,ott a helyünk,kicsit szülinapi ajándék is,de az esküvőnkre kaptuk a belépőket még anno.Kijön valaki?

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

elég régen jártam itt, de idöm sem lett volna irni. köszönöm mindenkinek a tanácsot, sajnos semmi sem változott, a helyzet annyi h most már napi kétszer van hasfájásos rohama, amikor üvolt, nehéz megnyugtatni, és néha este 1o óra mire elalszik, nagyon nehéz, alig várom már h elmúljon. A legszebb az egészben h egy hétig csend volt, úgy örültem, és most újra fáj a pocija.. De olyan szépen hizik, édesen mosolyog, és kiharcolja h csak rá figyeljek, még cicizés közbe is beszélgetni kell hozzá különben abba hagyja, sQt néha próbálkozik, játszik vele de akkor rászólok, mert nem hagyná abba, és idQnként még azt hiszi gumiból készült és rángatja a cicit. NÁlatok is volt igy? Mit csináltatok ha a baba csak játszik a cicivel, de ha elveszed ordít? És persze alvás gondunk is van, Gáborkám nem hajlandó aludni, napközben is csak néha néha fél órát, emellett ásít, sír, majd leragad a szeme de nem alszik el rendesen, és este is nagyon sokára. Pedig mindent bevetek már csak h aludni tudjon, de a csöndet például utálja, zajban jobban szeret aludni -márha sikerül is neki-.

Szonibaba!
most olvastam nagyon gratulálok a pocaklakóhoz, örülök neki h sikerült. Mikor voltatok a szigeten? Én is voltam a fiammal, a 10-ei hétvégén, látod ott jó lett volna megismerkedni. De mi nagyon kifogtuk mert szakadt az esQ az érkezésünk után nem sokkal, és igy rövid ideig is maradtunk, viszont volt ott egy bébietetQnek elnevezett hely, ahol elég durva volt egy nQ, elküldött h szoptassam meg a fiamat a függöny mögött (ezzel még nem volt gond csak a stílusával), mert neki ez kellemetlen, és ne ott tegyem. Nagyon felhúztam magam, amúgy is érzékeny vagyok, néha ok nélkül bQgök, de ez bosszantott, de inkább nem feleltem rá. És nem ez volt az elsQ eset h valaki elküldött h ne szoptassam nyilvános helyen a fiamat. Járt valaki szintén igy közületek?

Nikk!

jobban van már a picid? Sajnos nem tudtam elQbb írni, és még most sem tudtam minden irást elolvasni sajnos.

puszi mindenkinek ,CSilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Szia Nikk,

Köszi az infót sokat segítettél.
Horvi
horvi

Sziasztok!

Tényleg, szigetfesztivál. Na akkor a minimum, hogy össze-vissza lesznek firkálva a játszócuccok. Bocsánat a negativitásomért, de dolgoztam anno a szigeten hostessként és láttam, hogy milyen fejek járnak oda, ezenkívül amikor Békáson laktam, volt szerencsém a HÉV-en is találkozni velük. Szóval nekem lökhetik a hirdetést, akkor is meg van a véleményem. Pedig nem si vagyok öreg (28) vagy mégis?

Mogyoródra szívesen kimennék, de Szonjával még az egésznapi kintlétet nem merem megkockáztatni. Akkor nem aludna egész nap és totál nyűgös lenne, nem bírnék vele. Azért meg inkább nem autózom el odáig, hogy 1-2 órát ottlegyünk.

Csilla!
Mi is a 10-i hétvégén voltunk kint, szombaton. Elalvásra, lehet, hogy már írtam, akkor bocsi, de nálunk az vált be leginkább, hogy cicin alszik el. Ez van. Persze a nagy szoptatási tanácsadóktól azt lehet hallani, hogy nem szabad hagyni, hogy a cicin aludjon el, de nem érdekel, nem az szenved a hulla fáradt gyerekkel egész nap, aki ilyen tanácsokat osztogat. És ha ez vált be, hát ez vált be, ez van.

Kitti!
A dupla szurit mi két menetben kaptuk, ha jól emlékszem 2 hét eltéréssel. Szerencsére a mi dokibácsink kijár házhoz Neki az jön be jobban, én meg nem tiltakoztam ellene. Ja és amikor a szabincseppeket kapta Szona, akkor sem adott Neki szurit, mondván, hogy ha a szuritól belázasodna, akkor a cseppek nem érnek semmit, hmmm. Nem tudom, Õ biztos jobban ért hozzá, én csak örültem neki, hogy nem kínozta meg szegénykémet.

Tényleg Nikk!
Mi van a Piciddel?

Jó éjt Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja, Ágas!
Szopival kapcs. most csak azt mondták, hogy szoptathatom nyugodtan, de majd 4 hét múlva megkérdezem, hogy mennyire legyek nyugodt? Bár nem szeretném megfosztani Szonát a cicitől, már csak az előbb írt okok miatt sem.

Mostmár tényleg jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szia Emese!
A sziget miatt én is ezért félek,hogy csak eddig lesz szép ez a játszó...
Én is úgy ciciztettem ám Dominikot,hogy állandóan rajta lógótt.Ritka nyűgös volt,és én is azt szeretm,mikor olyan oszt tanácsot,aki nem is volt még hasonló cipőben sem.Cicivel aludt el,azzal kelt,sőt,hogy mindenki megbotránkozzon,mikor velem aludt kb.3éves koráig,éjjel önkiszolgáló módon használta.De csak így tudtam egy szemhunyásnyit aludni legalább,mert különben 1-2 óránként fölébredt...Ennyit a ciciről.
Én is úgy örülnék,ha kijönne házhoz a dokinénink,de nem teszi.Ha lázas,és megkérem,jöjjön már ki,ne kelljen már bevinnem babakocsival esőben,nagy nehezen megteszi,de szinte kellemetlen megkérnem,mert azt hiszi,kényelmes vagyok.Lázas beteghez meg úgy tudom,ki kell mennie.Mindegy.Oltást is egyszerre kaptuk eddig mindig,és bizony volt,hogy be is lázasodott,és akkor ezek szerint nem is használt a csepp?Ezt jó tudni...
Megyek aludni,remélem jó időnk lesz holnapra.
Jó éjt!Kitti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!
Hát,itt nincs senki...Mi kint voltunk ma Mogyoródon csúszni,a fiam nagyon élvezte,nem is gondoltam volna,hogy ennyire bátor!!Én a csőcsúszdában csak úgy voltam hajlandó lejönni,hogy abban a nagy úszógumiban ültem,és nem ám egyedül,vagy a párommal,vagy a fiammal.Dorina is élvezte,állandóan be akart jönni hozzánk,mikor látta,hogy kipottyanunk a medencébe.Nagyon jó szerintem a gyermekmedencéjük!A széle mélyülő,így egész picikék sem süllyednek el,és nincs az a kemény kő a szélén,amibe beverik magukat,ha elesnek.Olyan kis tengerpartos.Volt benne kis-közepes-nagy csúszda,hullámos-kanyargós-polipos,amit csak akarnak a babók,és egy icipici is,amin az egész kicsiket engedhetjük.Nagyon tetszik,hogy ennyire gondoltak az aprókra,mert egy madencében együtt játszhatnak a tesók is így,én meg nyugodtan lehetek köztük.Jól elkülönítették a kicsit nagyobbak részér is.Ugyanabban a medencében van,csak a másik végén.Van gomba,amiről lecsurog a víz zuhanyosan.Nagyon édik voltak a picik.Vártunk délelőtt,mert olyan semmilyen idő volt,aztán kicsit kisütött a nap,és akkor elindultunk.Így is csak pár órát voltunk,mert esni kezdett az eső,és inkább nem vártuk meg,hogy eláll-e,mert a szél is nagyon fújt.Nem is gondoltam volna,hogy odáig is kell a pályán a matrica.A borsos jegyek mellé ezt is kalkulálhatja bele az ember...mert mi visszafelé nem a pályán jöttünk,és iszonyat dugó volt,mintha Miskolcról jöttünk volna,annyi idő kellett a hazaéréshez.A matrica elmulasztása meg 11.000Ft bünti,plusz persze megvetetik veled a matricát is...Alig bírtunk szépen pislogni az ellenőrző bácsinak,hogy ugyan,csak most,csak neki...Megúsztuk...Mivel Anyukáknak ingyenes volt,ezért Anyu tolta Dorinát,én meg csattogtam Domival,így bejutottunk.Gyerekeknek 10év alatt a hónap végéig szintén ingyenes.Apa meg bejött az ajándék jegyünkkel,Ilyen jó áron sem csúszdaparkoztam még!!
Nem tudom,Panny olvas-e még minket néha,de láttam őt és a családját!A kisfiát ismertem meg,mert láttam itt képet róla.Gondoltam,bemutatkozom élőben is,hátha elássuk a csatabárdot,de mire a kislányommal visszamentem az étteremhez,már nem találtam őket.
Puszi:Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Kitti!
Hát szuper élmény lehetett Mogyoród. Én sem tudtam, hogy oda már kell matrica, a fene vigye el Kép
Próbálom Apát rábeszélni, hogy vmikor menjünk el, csak az a bibi, hogy Õ most nem tud hétközben jönni, hétvégén meg sokkal nagyobb a tömeg és ahhoz meg nincs sok kedvem Szonjával.

Megyek aludni, mert elég fáradt vagyok, még megmaszíroztatom a hátam Apával Kép

Jó éjt:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szia Mindenki!
Ez az első levelem, mert csak nemrég hallottam a babanetről. Kérdeznélek Titeket milyen most a MÁV kóház. Van esetleg egy olyan szülésznő akit szívesen ajánlotok. Dokim az id.Kelemen. Már kétszer szültünk együtt , de az régen volt, 9 és 6 éve.
Várom válaszotokat
Floci

Kép
flocika

sziasztok!

amit irtam elszállt, és mivel a fiam nyügi igy mennem kell, de teszek fel friss képet rólunk ha sikerül

puszi mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Nem sikerült sajnosKép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok, én új vagyok itt, de már olvasgatom egy ideje a korábbi hozzászólásokat.
Áginak üzennék.
Nem tudom, olvasol-e mostanában errefelé. Tegnap tudtam meg, hogy mi történt a 2.kislányoddal. Ami veletek történt, arra nincs szó, ezért csak annyit írnék, hogy együttérzek veled. Annyira megdöbbentett a tragédia, hogy aludni sem tudok, rengeteget gondolok rád, pedig szinte alig ismerjük egymást.
Azt hiszem, te vagy az a lány, akivel 2003 májusában együtt feküdtem a MÁV-ban. Mindkettőnknek az első kislánya született, téged közvetlenül előttem császározott id.Kelemen (a kislányod gyönyörű, szőke hajú Dóri). Együtt feküdtünk az őrzőben is, az én kislányom Viola.
Több mint 1 éve próbáltam sms-t írni az első szülinapra, de megváltozhatott a mobilod, így nem tudtam rólad semmit.
Azt hiszem, most megtaláltalak.
Ha lesz erőd és kedved, írj.
Ha nem, megértem, és sok erőt kívánok: Zita
zitmi

Sziasztok!
Örörmmel látom, hogy szinte mindenki itt van. Nem mentetek nyaralni? Sajnos Blanka lányom mellett, aki most 9 hetes, mi sem nagyon tervezhetünk hosszú távra. Szept.-ben szeretnénk Horvátországba kimenni, érdekes lesz, mivel első nyaralás bébivel, szeretnék nem itthon hagyni semmit. Addig csak 1-1 napra mászkálunk. Nagyon szereti az autókázást és a bébiülést is élvezi.
Egyébként remekül vagyunk, szépen nő, már 61 cm! Hihetetlen, 5 cm-t nőtt pár hét alatt és így sikerült kinőni az összest rucit. A súlyával sincs gond, 5500 g. Kis édes. Az egyetlen baj, hogy nekem alig van tejem 20-30 g-ot tud szponi, és utána tápszer. Napokig depis voltam, hogy mi lesz így, de sajnos nem tudok mit csinálni. Ettől persze nehezebben és csak 2 naponta tud kakilni. Most probiotikumos tápszert kap, hátha segít neki. A múlt héten megkapta az első szurit, szegény ordított ezerrel.
Éjjel egyébként 7-8 órákat alszik, rendes kislány, vigyáz szülei pihenésére is :-)

Örülök, hogy mindemki jól van, gratula az újszülötteknek és a friss kismamáknak! Szpotatás mellett estetek teherbe? KEzdek izgulni, mert én még nem szeretnék egy újabb bébit, de gyógyszert nem akarok szedni, mert millió hormonproblémám volt. A spiráltól meg tartok. Mindegy, marad az imádkozás :-)
EGyébként, ha Mogyoródra mentek, Fótnál menjetek le az M3-ról és a sima 3-on menjetek Mogyoródig, és akkor nem kell matrica. Tényleg szigorúan büntetnek, próbáljátok kikerülni, mert ha nem helyszínen fizetsz, később 22.000 Ft-os csekket kapsz.
Próbáljatok hűsölni ebben a melegben és élvezzétek a nyarat a babákkal!
Sajnos fotót nem enged csatolni, csak, ha egy word-be szúrom be a képeket.
Puszi mindenkinek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

<!--attachment: blanka_2_h_napos-245170.doc*mime_msword.gif*application/msword*146.4*Blanka+2+h%f3napos*blanka+2+h%f3napos%2edoc --><center><pre>
KépBlanka 2 hónapos
blanka 2 hónapos.doc (146.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Szia Zitmi!
Azt hiszem én nem az az Ági vagyok akit keresel. Az én lányom Brigi 1996-ben született,kisfiam Tomi 1999-ben.Szerencsére mindketten jól vannak, nagy zsíványok és már alig várják Andriskát. Mivel 99% hogy fiam lesz megint a lányos holmiktól szeretnék megválni.Ha érdekel valakit 0-7 éves korig még vannak szép dolgok.
Most mennem kell,de holnap jövök :-)

Kép
flocika

Sziasztok!
Látom,vannak,akik szünetet tartanak.Hogy vagytok Lányok?Hogy bírjátok ezt a hőséget a pocaklakókkal???Emlékszem,én a fiamat egy ilyen őrült melegfront után szültem,akkor nagyon sokunknak megindult,alig fértünk be a MÁV-ba.
Emese,mizújs a pocikáddal?Jól vagytok?
Manó,Ágas,merre vagytok?Mindenki nyaral?Én is azt tervezem.
Puszi!!
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Kriszti!
Már írtam a másik topicban is hogy igen,ott voltunk a csúzdaparkban pénteken.Megismerted a fiamat?Nem semmi annyi ember közül.Nekünk is nagyon tetszett az egész ,de szerintem mi jobban élveztük a csúzdákat mint a Márk.Õ még a gyerekmedence kis lecsusszanóin se mert lecsúszni,csak pancsolt de azt nagyon élvezte.Egyet ment az apjával a Raftingon(ő akart!)de nem tetszett neki mert a végén merültek egy kicsit.Én se mertem egyedül menni csak a férjemmel csúsztunk együtt.Voltun Korfun is egy ilyen Aquaparkban,emlékszem ott se mertem semmin egyedül lemenni.Krisztián mindenen lement legalább egyszer pénteken,ha már csak neki megkellett venni a borsos árú jegyet.Azért mentünk haza elég hamar ert a férjemnek menni kellett dolgozni,meg hát a picihez is kellett sietni szoptatni.
Hello,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok
Ujra itt egy kis nyaralás után Kép

Köszönöm mindenkinek a z érdeklődést,bandó kezecskéje jól van,napról napra szebb,sajnos ez még honapokig fog tartani mire elmulik,de szerencsére nyoma sem marad majd Kép

Horvi
Szivesen,örülök hogy tudtam segiteni.

Emese
Mennyi idős a lánykád?Bandó aug 30-án lesz egy éves.Én ugy veszem ki hogy ő is akörül lehet,ugye? Bandó is mindig cicivel alszik el Kép Kép

Csilla
Hasfájás Kép Azért remélem hamar túl lesztek rajta.Azt mondják 3 hos kora körül elmulik

Kép
Kép
nikk0830

Szia Flocika!

Én Ági76-nak üzentem, őt kerestem.
Ezek szerint téged is Áginak hívnak. Bocs, hogy félreérthető voltam.
Gratulálok a csemetékhez, látom, hamarosan 3 gyermekes anyuka leszel. Andriskát mikorra várod? Õ is a MÁV-ban születik majd?
Nekem 2 kislányom van, Viola májusban volt 2 éves, Virág már elmúlt 4 hónapos. Mindketten id.Kelemennél születtek császármetszéssel.
Köszönjük szépen, de nekünk rengeteg kislányruhánk van. A rokonoktól is kapunk, meg járom a környékbeli turkálókat, ahol nagyon szépeket lehet kapni, ráadásul olcsón, jó állapotban.
A neten is meghirdetheted, ha van eladó holmid. Sok sikert!
Zitmi
zitmi

Szia Zitmi!

Emlékszem Rád. Gratulálok a legújabb bébihez is. Ha gondolod, írj levelet a privát címemre: budaagnes@invitel.hu. Ott elmondom a történteket, és a telefonszámom is megadom.

Szia:
Ági
Ági76

Sziasztok!
Panni!
Mi is korábban jöttünk haza,de a rossz idő miatt.Dorina először úgy fázott,hogy szinte lila volt a kis szája,aztán meg bealudt a babakocsiban...Mire fölébredt,már nagyon fújt a szél,és esni is kezdett az eső.Nem baj,legalább megnéztük,most voltunk itt először.Esküvőnkre kaptunk a barátainktól belépőt,meg ugye anyuciknak-gyerekeknek most ingyen volt,így nem került semmibe.Domi szerzett barátokat,csúszott mindenen,de ő már nagyobb,6éves.Emlékszem,2éve voltunk Alsópáhokon,meg a Rómain is,és nem mert lecsúszni ő sem,hisztizett eleget,csak a végén jött meg a bátorsága,akkor is először csak ha valamelyikünk lecsúszott vele.Pedig nem is emlékszik,hogy 1 éves volt,mikor már csúszott...Mert mi is voltunk Korfun,az ottani aquaparkban,és nagyon tetszett.Ott még mertem csúszni a csőben is,most már halálfélelmem volt még a Rómain is a csőben,pedig az nem olyan erős-a párom szerint.Nekem épp elég volt párosával,gumin csúszni a csőben,egyedül nem kérek belőle többet,köszönöm.Látod,mennyi hasonlóság van bennünk?Nálam is bedagadt Dorina karja,lázas most ugyan nem volt.Dominak volt macerásabb a 6éves oltása,mert neki teljesen lezsibbadt a karja,nehéz volt emelgetnie,mert fájt,és be is dagadt,de nem nyügizett,láza sem volt.Annyira kiszámíthatatlanok a gyerekeim az oltások után:amelyikre az egyik így reagált,arra a másik amúgy,meg nem lesz lázas,hiába mondják,ha meg semmi nem várható,akkor benyügizik...stb.Nekem is mindig a borogatás meg a panadol jön be.Dorina még a fogzásnál is csak azzal nyugszik meg.Nem is értem,hogy mertem lecsúszni Korfun az 1éves fiammal a raftingon,mert most Dorinával nem mertem volna,az tutibiztos!!Pedig nagyon vagány a kiscsaj,annyira nyekergett,mutatta,hogy ő is akarja a nagy matracot.De akkorra már borult volt az ég.Így is megfáztam nagyon,azóta taknyozom.A kisfiadról nagyon jó képet tettél föl,és egyedi kis arca van,meg aranyos is abban a szerkóban,nem volt nehéz megismernem,mert pont előttetek mentem el,és azt hiszem a nevén szólítottátok,vagy csak hangosabban mondtál valamit,és arra néztem oda.Szerencsére jó az arcmemóriám,és ezért gondoltam,hátha ti lehettek.
Szia:Kriszti
Manó,Emese,merre vagytok??Ez nem ér,hogy ti nyaraltok,amíg én itthon vagyok!!!!Most fűzöm az Uramat,hogy induljunk már Balcsira..

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

KépNa szisztok lánykák!!!Kép

Nem tűntem el, csak lent voltunk egy hétig a barátnőméknék Velencén, és tegnap este jöttünk haza!El sem tudtam köszönni tőletek, mert az utolsó napon mielőtt lementünk volna, egyszerűen nem tudtam csatlakozni, nem tudom mi lehetett örökké szétkapcsolt!De mindegy már itt vagyunkKépKép
Nagyon jól éreztük magunkat, bár a múlt héten voltak hüvösebb napok, meg nem igazán nyári idő, de mostanra már érezhetően megsülünk!
Nem akartam először bevinni Esztit a tóba, de annyira tetszett neki, hogy majd kiugrott a babakocsiból, és a barátnőmék nagyobbik fia meg ment apukájával befele, és Eszti elkezdett nyafizni! Egy sekélyke résznél sok gyerek volt bent, aztán én is lekaptam róla a polót, pelust, és bementem vele! Hát ki se lehetett rángatni, annyira tetszett neki, és élvezteKépKép Állandóan egyedül akart menni, kb. a kis fenekéig érhetett a víz, azért bejjebb nem mentem vele!Csináltunk egy csomó képet majd ha bemásoltam rakok föl!Barátnőm gyerekeivel is jókat játszottak, meg persze veszekedtek! Mindíg mindegyiknek az a játék kellett ami a másiknál volt, és ment a harc!KépDe édesek voltak nagyon!
Nagyjából visszaolvasgattalak benneteket, klassz lehett az aqua park! Én még csak külföldön voltam ilyenben, itthon nem, majd biztos elnézünk egyszer! A szigeten milyen játszó van? És az állandó, vagy csak időszakos?
Amúgy Emese, egyetértek veled, a sziget fesztiváli látogatókról nekem is megvan a véleményem. Mi régen jártunk ki,/még fiatalon/Képde már úgy érzem kinőttem azt ami ott van! Az a koszolás, azok a wc-ék, a szemét dzsuva, szutyok,azok az arcok akik ott megfordulnak, a sok részeg nekem ez már nem kell!Ha valaki még nagy szigetjáró, akkor bocs nem akartam megbántani, de nekem ez már csak erről szól!

Dóri, nagyon aranyos kis pici Blanka baba!Kép Olyan furi, hogy Eszti már ilyen nagy és nemrég még ő is ilyen kicsi volt!

Kitti, oltást mi is mindíg egyszerre kaptuk, de a barátnőim is így! Én csak most a többiektől hallottam erről, hogy lehet másként is! Mondjuk a mi dokinénik fiatal, és ha kérném kijönne,meg elég rugalmas, de ezt a lehetőséget nem ajánlotta nekünk sem. Amúgy már én is parázok a köv oltásoktól, de nekünk előtte még 14 hósan jön az Agyhártya elleni isKép
Szegény Dorcsika, biztos a szíved szakadt meg ahogy várta a segítséget!Kép
Ti mentek vhova nyaralni?

Nikk, ti merre jártatok, milyen volt?képek??

Flocika, én is id. Kelemenhez járok, de nem nála szültem mert konferencián volt éppen a kiírt időpontomon!Remélem a másodiknál itthon lesz, és ő vezeti le a szülésemetKépViszont szülésznőt én a Csenki Marikát ajánlom! Én őt választottam, és szuper volt.Kép Nagyon nyugodt, türelmes, ügyes,lelkiismeretes és aranyosKépKépMég a szülésem után is meglátogatott az osztályon, hogy hogy vagyunk, és megnézte Esztit is!KépKép

Na most mennem kell, mert itthon nagy felfordulás van a sok szennyes cucc stb. mosok, pakolok,takarítok szóval újra itthon, indul a mókuskerék!Kép
Puszi, manó
manóci

Szia Ági76!

Elment az e-mail a privát címedre.

Szia: Z i t a
zitmi

Manóci,Zitmi!
Alkottam nektek egy gyönyörű hosszú levelet és sikerült eltüntetni.Kezdők rémálma.Szóval itt vagyok de most már nincs időm újra írni,igérem hétfő körül pótolom.
Jó pihenést a hétvégén
Floci

Kép
flocika

Az ING Biztosító Rt-t képviselve egy pénzügyi szolgáltatást szeretnék az Ön szíves figyelmébe ajánlani. Ezt a konstrukciót az ING azok számára hozta létre, akik szeretteik, hozzátartozóik anyagi biztonságát mindennél fontosabbnak tartják.

A Patrónus életbiztosítás elsősorban a gyermek életútjának kiemelkedő szakaszaiban nyújt segítséget. Életbiztosításunk szolgáltatása fedezheti a magas tandíjakat, hozzájárulhat az első saját otthon megteremtéséhez, akár az esküvő költségeit is enyhítheti. Segítségével megteremtheti az önálló életkezdés anyagi hátterét.

Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni, kérem írjon nekem a csipkay.peter@ing.hu címre, vagy hívjon a 20/982-3467 telefonon.

Csipkay Péter
gondos_apuka

Sziasztok Lányok!
Köszi Kitti, hogy hiányoltál, jól esett. Nem tűntem el, olvaslak Benneteket mindennap, csak az időhiány egy állandó probléma a csajócák mellett. Sajnos mi az idén kihagyjuk a nyaralást, április óta elindultunk a lejtőn lefelé, s annak isszuk a levét. Örülök, hogy Ti mentek pihenni, a gyerekeknek is biztos nagyon jó lesz.
Ezt a meleget alig bírjuk elviselni, csak délutánonként szoktuk az orrunkat kidugni. Tegnap voltunk strandon, holnap is készülünk. Bogi nagyon élvezte a vizet, persze a kicsi is örült neki, de ő másként.
Zitmi, és Ági 76!
Ti 2003. májusában pontosabban mikor szültetek? Én is akkor szültem az első lányomat. Lehet, hogy mi is találkoztunk akkor?
Sziasztok: Ágas
ágas

Szia Ágas!

Viola 2003. május 5-én született, a 307-es szobában töltöttünk 4 napot. Ági 76 kislánya is ugyanezen a napon született. Miután rekordmeleg volt akkoriban, a front rengeteg szülést beindított, ennek következtében teltház volt. 301-309-ig tele volt minden szoba (még az őrző is folyamatosan), a 310-es és 311-es fizetős szobákban is lakott 1-1 pici. De emlékszem, a nővérek megnyitották az üres 312-est is, ám nem mint fizetőst, hanem "simaként", mert kellett a hely, olyan sokan voltunk (úgy emlékszem, átlagosan 30 baba egyszerre).
Ehhez képest egész más volt a 2. kislányunk születése - idén márciusban -, akkor összesen 8 baba volt az egész osztályon.
Te mikor szültél?

Flocika, sajnálom az elszállt levelet! Várom újra!

Sziasztok: Z i t m i
zitmi

Szia Zitimi!

Én május 6-án szültem az első babámat, a másodikat 2004. október végén. Valószínűleg, találkoztunk akkor az osztályon.Én a 306-os szobában feküdtem. Tudom, rengetetgen voltunk, alig fértünk. De jó!

Majd jelentkezem még, szia: Ágas
ágas

Ágas,

nahát, ez tényleg nagyszerű, akkor szomszédok voltunk! A folyosón biztos találkoztunk, amikor betoltuk fürdetésre a gyerekeket.

Írj a gyerekeidről!
Ha jól számolom, akkor 18 hónap a korkülönbség nálatok. Ez nagyon jó, főleg ha már nagyobbak lesznek, együtt játszanak majd. A mi lányaink közt 22 hónap van, egyelőre semmi nyoma féltékenységnek.

Visszaolvastam, és látom, milyen gyönyörű nevük van: Boglárka és Kamilla!
A második lányunk nekünk is majdnem Bogi lett (a 34. héten döntöttünk aztán végre a Virág mellett). A férjem kedvenc neve volt a Boglárka, de szerintem a Szabó vezetéknévvel nem lett volna a legszerencsésebb (SzaBÓBOglárka...). Én javasoltam a Kamillát, abban ő nem volt benne. Miután a nagyobbik lányunk Viola, ragaszkodtunk vmi virágnévhez, így lett kompromisszumosan Virág, ami mindkettőnknek tetszett. De ha kizárólag rajtam múlik, Kamilla lesz.

Gratulálok a 2 kisasszonyhoz, aranyosak lehetnek!
A férjem szokta viccesen Lágyszárúaknak hívni a lányainkat...

Örülök, hogy összefutottunk itt, majd jelentkezz!

Z i t a
zitmi

Sziasztok!

Nikk!
Az én babóm szeptemberben lesz 1 éves, egy kis ördög fajzat Kép

Dóri!
Blanka nagyon cuki és ahogy a képet elnézem, elég nagy baba. Az életben is az?

Kitti!
Köszi az érdeklődést, de eltűnésem oka sajnos nem nyaralásosdi. Csütörtök óta nem vagyok jól, vérzek és görcsöl a hasam. Este azt mondták, hogy üres petezsákot látnak, pénteken egy másik doki azt mondta, hogy hétfőig várunk, mert addigra már kellene látni mást is. Úgyhogy most pihenek ezerrel, ide is csak futtában kukkantottam be, megyek is vissza az ágyba.

Majd jelentkezem, hogy mi lett.
Addig is puszi:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Manóci, Szonibaba!

Köszi a dícséretet. Blanka 5600 g és 61 cm. 5 cm-t nőtt 10 hét alatt. Hihetetlen. Kész vagyok tőle teljesen. Annyira aranyos, maradhatna ilyen pici mindig.

Szonibaba, ne aggódj, biztos minden rendben van. Pihenj sokat. Sajnos nekem volt már egy ilyen vetélésem, a 6 hetes uh-n mindent rendben volt, a 8. hetet meg már nem érte meg. Remélem, nálad nem így lesz.
Izgulok, hogy ne legyen baj.
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!
Csak futtában néztem be,mert most jöttünk Balcsiról,és megyünk is tovább,majd utána írok bővebben!
Emese!Olyan rossz volt olvasni,amit írtál.Ahogy hazajöttünk,már be is nyomtam a gépet,hogy mi van veletek,ki hogy van,és olyan félve kezdtem olvasni a soraidat.Annyira sajnálom,amin keresztül kell menned,Dorina előtt közvetlenül én is átéltem,És bár nagyon picurka volt a kis csöppség a pocimban,de megviselt.Csak én nem tudtam kiadni magamból,nem mutattam,visszafojtottam,és most jött ki belőlem igazán.Ilyenkor nem lehet semmi vigasztalót írni,tudom.Én két dolgot mégis megpróbálnék!Az egyik:olvastam egy másik topicban,hogy már az elejétől vérzett az egyik kismama,és a terhességét végig így viselte,aztán egészségesen megszületett a kibabókája,mindketten jól voltak.A másik:nekem azt mondta a dokim,hogy 3hónapig kellene várnom,amíg visszaáll a méhem az eredeti állapotába,és akkor lehet megint próbálkozni.Pontosan 3 hónap múlva beindult a nagyüzem,és elsőre sikerült Dorinám.Nekem szinte hihetetlen volt,mert előtte nagyon sokáig nem jött össze,akkor meg rögtön elsőre.Na,én utána reszkettem,természetes félelem volt,az előzőek miatt.Annyira,hogy a párom kibírta mellettem végig,és bizony szexmentes 42hét lett belőle.Mert én azután véreztem,hogy együtt voltunk.Pedig Dominál ilyen gondom nem volt.És mivel a bajt akkor ez okozta,így Dorinánál szigorúan el lettünk tiltva.A szomorúságunkat hamar fölváltotta egy csodaszép kis hölgy,akinek nagyon örültünk.De bennem,az anyai szívemben,ott maradt ő is,Fanni.Ne haragudjatok,amiért mindig így beleélem magam,de eszembe jut,ha ilyen történik valakivel.Emese,remélem,ha olvasom a soraidat legközelebb,jól vagytok mindketten!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Szia emese!

én is csatlakozom kittihez, nagyon remélem h nincs semmi baj, és legközelebb jó hirekkel szolgálsz. pihenj tényleg, az a legfontosabb most. én is egyszer véreztem, de csak picit, 1 napot a 3o. héten de nem lett semmi baj, szerencsére. szoritok nagyon értetek!!!

az én kisfiam épp most volt 6 kg, és 63 cm. iszonyatos ütembe nö. szurit is megkaptuk, kis sirás meg vádló tekintet volt utána meg egy nagy alvás. hasfájás múlóban, remélem.

kitti!

jó nyaralást, pihenést nektek, majd kereslek jövőhéten.

manóci!

küldtem smst megkaptad?

puszi csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Hát rossz hírrel jövök:
A ma reggeli uh-on már a petezsák sem volt sehol. Csak néhány alvatt vérdb, itt-ott. A doki javaslatára alávettettem magam a műtétnek, azt mondta így jobb, nehogy a nyitott méhszájon fertőzés menjen föl és ne vérezgessek már még akár 2 hétig is. Egyébként egész hétvégén pihentem, és persze dőlt belőlem a vér, úgyhogy sajnos lehetett sejteni az eredményt, de azért reménykedtünk. És az volt a hab a tortán, hogy egy olyan lány mellé raktak, aki viszont az egészséges babáját vetette el. Mondtam is neki, hogy igazán cserélhettünk volna. A végén már azért sírtam, mert elképzeltem, ahogy az a szegény nyugodtan elvan az anya pocakjában mit sem sejtve és aztán meg hopp kiszakítják onnan. Na de mindegy, hagyjuk is. Már kicsit jobb, mint csütürtök este, amikor megtudtuk, hogy mi a helyzet. Most szomorúság és düh felváltva kavarog bennem. Remélem hamar túl leszek rajta, végülis még nem dobogott a szíve, talán még nem érzett semmit az egészből, így fogom fel.

Azért köszönöm nektek a bíztatást, aranyosak vagytok.

Puszi:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!
Emese,sajnálom,ami veletek történt,őszintén kívánom,hogy minél előbb boldogok lehessetek,ahogy ti szeretnétek!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de újra itt vagyok.
Mi is szépen fejlödünk. Laura 23-án volt két hónapos, most 5kg32dkg, 62 cm.
Mi is túl vagyunk az elsö oltáson, egészen ügyesen türte szegénykém. Voltunk már ortopédián is, jövöhéten megyünk hallásvizsgálatra.
Szépen gyarapszik, most már 3-4 óránként eszik. Éjszaka nagyon jó baba, 3 hetes korától egyáltalán nem sír, csak nyöszörög ha éhes.

Sziasztok

Gréta
ggréta80

Szia MSE!

Nagyon szomorú vagyok, hogy így alakult a terhességed. Nagyon szörnyű érzés lehet. Teljesen jogosan kavarognak Benned a vegyes érzelmek, főleg úgy, hogy más az egészséges bébijének oltja ki az életét! Kívánom, hogy mihamarabb éljétek át azt az örömöt, mikor a teszt pozitív lesz! Kép No és az utána következő felejthetetlen 9 hónapot!!!!

Szia :Ágas
ágas

Sziasztok, SzonaKépKépKép Nagyon sajnálom, ez nem igazság!!!! Én nagyon ki vagyok akadva az ilyeneken, de nem is értem, hogy mért tesznek egy "ilyennel" egy szobába! Na, mindegy. Bíztatásképp csak annyit, hogy amikor volt a méhen kívülim utána én is arra gondoltam, hogy ennyi rossz után már csakis jó jöhet! Szóval fel a fejjel, és hajrá!KépTudom ezt most nehéz, de az idő gyors múlásával menni fog!
Most pihenj sokat, hogy megerősödjön újra a méhed!Meg teKép

Gréta, jó, hogy jelentkeztél már örülök, hogy szépen fejlődtökKép Akkor szerencséd van az alvással, azt ugye tudod ám????KépKép

Csilla, írtam mailtKép

Jó, éjszakát pusza
manóci

Szia MSE!

Sajnálom, ami veled történt :-(
Remélem, a legközelebbi sikerül. Mint mondtam, én is így jártam, ráadásul fél évvel előtte 15. héten is elment egy babám. Hirtelen, fogalmunk sincs, hogy mitől. Ráadásul olyan szobába raktak, ahol a szülés előtti utolsó éjaszkájukat töltik a nők. Képzelheted, hogy hogyan éreztem magam. Szóval két ilyen szép eset után sikerült végre Blanka.
Együtt tudok érezni veled.
Most az a fontos, hogy pihenj sokat és nemsokára újult erővel láthattok neki a bébigyártásnak :-)

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Köszi a vígasztalást, próbálom magam túltenni, de midig eszembe jut a kicsikém. Van, hogy haragszom rá, amiért itthagyott minket, de akkor a férjem azt mondja, hogy ne bántsam, beteg volt szegény. Na ezzel a mondatával persze nem vígasztal meg, sejtitek!
Most szegény lányom is szenved, mert nem szopizhat, én meg fejek és a drága tejet öntöm ki a csapba. Ez is tesz egy lapáttal a hangulatomhoz.

Amúgy kórház és doki váltásban vagyok éppen, de azért majd bekukkantgatok hozzátok is!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szia Szonibaba!

Én is kórházt és orvost váltok a picikém halála miatt. Lelkileg sem jó visszamenni a MÁV-ba, és egyre inkább azt gondolom, hogy hibáztak az orvosok. Hova fogsz menni? Ha tudsz valamit kórházakról, megoszthatnád velem is. Hátha tudunk egymásnak segíteni. Kihez jártál?

Szia:
Ági
Ági76

Szia EMESE!

Én is orvos és kórház váltásban vagyok! Osszuk meg egymással az infókat, hátha tudunk egymásnak segíteni!

Szia
Ági
Ági76

Szia Ági!

Írok privit...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ági!

De hova is írjak? Nem látom a mail címedet!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Manó
Balcsin voltunk,káptalanfüreden.A képek még nincsenek fenn a gépen,de majd rakok fel Kép

Emese
Sajnálom ami veled történt,nálunk az első baba nem jött össze.Ráadásul 1 hétig voltam korházba ma sem tudom minek.Utolso elötti napon csinálták meg a küretet addig le se szartak, ( I számu klinika) És a habnak a tortán minden napra beraktak a szobába egy abortuszra jött nőt,gondolhatod hogy éreztem magam Kép Bandó csak másfél évre rá jött össze Kép Remélerm nektek egyböl összejön Kép Miért akarsz kórházat váltani ?

Kép
Kép
nikk0830

Szia Emese!

budaagnes@invitel.hu

Várom!
Szia:
Ági
Ági76

sziasztok!

sajnos nálam sem jó a helyzet, azt hittem megőrülök kedden, amikor a kisfiamat a délutáni alvásból fel kellett rázni, ugyanis nem vett levegőt, még jó h épp időben néztem rá, és sikerült felkeltenem. Bele se merek gondolni mi lehetett volna ha nem nézek be. Soha nem éltem még át ekkora ijedséget, persze azóta szinte el sem mozdulok mellőle, hiába vettem légzésfigyelőt, jobban bizom magamban és mellettem altatom, mégis félek az éjszakától. Nem tudom mit tegyek.

Szonibaba!

Nagyon sajnálom, nem tudom mit mondjak. Hülyeséget nem akarok, én nem voltam ilyen helyzetben ezért csak erőt szeretnék neked kivánni, h el tud viselni ezt a fájdalmat.

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Nikk!
Neked sem lehetett könnyű, megspékelve az abortuszosokkal. Írtam, hogy mellettem is egy olyan csaj feküdt. Én meg olyan rosszul éreztem magam az Õ babája miatt is, meg azért, hogy remélem rólam nem hiszik azt, hogy én is "bébigyilkos" vagyok. Bocsi, ha vkinek más a véleménye, de én eddig is nagyon rossz, megingathatatlan véleménnyel voltam az abortuszról és ez most csak erősödött. Tudom, hogy nem ismerhetjük mások körülményeit és indokait, ami miatt erre a lépésre szánják el magukat és lelkileg vhol biztos őket is megviseli, de sajnálom, én akkor is így vélekedek és arről nem tud senki meggyőzni. Ez van.
Kórházváltásról így nyilvánosan nem szeretnék írni, mert többek között pont ennek a topiknak köszönhetem, de ha tényleg érdekel, priviben megírom.

Ági!
Neked megy amit megbeszéltünk!

Többiekkel mi a helyzet? Jól vagytok? Mit szóltok ehhez a ronda időváltozáshoz? Most ne menjen senki nyaralni, mert megfagytok!!

Puszi Mindenkinek

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Csilla!

Úristen. Nagyon megijedtem, amit írtál...Nem csoda, hogy most kész frászban vagy. Dokinál voltatok? Nem tudom mi ilyenkor a tennivaló? mondott esetleg vmit? Ez meg szokott ismétlődni?
Köszi a bíztatást!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?