Na szisztok lánykák!!!
Nem tűntem el, csak lent voltunk egy hétig a barátnőméknék Velencén, és tegnap este jöttünk haza!El sem tudtam köszönni tőletek, mert az utolsó napon mielőtt lementünk volna, egyszerűen nem tudtam csatlakozni, nem tudom mi lehetett örökké szétkapcsolt!De mindegy már itt vagyunk
Nagyon jól éreztük magunkat, bár a múlt héten voltak hüvösebb napok, meg nem igazán nyári idő, de mostanra már érezhetően megsülünk!
Nem akartam először bevinni Esztit a tóba, de annyira tetszett neki, hogy majd kiugrott a babakocsiból, és a barátnőmék nagyobbik fia meg ment apukájával befele, és Eszti elkezdett nyafizni! Egy sekélyke résznél sok gyerek volt bent, aztán én is lekaptam róla a polót, pelust, és bementem vele! Hát ki se lehetett rángatni, annyira tetszett neki, és élvezte
Állandóan egyedül akart menni, kb. a kis fenekéig érhetett a víz, azért bejjebb nem mentem vele!Csináltunk egy csomó képet majd ha bemásoltam rakok föl!Barátnőm gyerekeivel is jókat játszottak, meg persze veszekedtek! Mindíg mindegyiknek az a játék kellett ami a másiknál volt, és ment a harc!
De édesek voltak nagyon!
Nagyjából visszaolvasgattalak benneteket, klassz lehett az aqua park! Én még csak külföldön voltam ilyenben, itthon nem, majd biztos elnézünk egyszer! A szigeten milyen játszó van? És az állandó, vagy csak időszakos?
Amúgy Emese, egyetértek veled, a sziget fesztiváli látogatókról nekem is megvan a véleményem. Mi régen jártunk ki,/még fiatalon/
de már úgy érzem kinőttem azt ami ott van! Az a koszolás, azok a wc-ék, a szemét dzsuva, szutyok,azok az arcok akik ott megfordulnak, a sok részeg nekem ez már nem kell!Ha valaki még nagy szigetjáró, akkor bocs nem akartam megbántani, de nekem ez már csak erről szól!
Dóri, nagyon aranyos kis pici Blanka baba!
Olyan furi, hogy Eszti már ilyen nagy és nemrég még ő is ilyen kicsi volt!
Kitti, oltást mi is mindíg egyszerre kaptuk, de a barátnőim is így! Én csak most a többiektől hallottam erről, hogy lehet másként is! Mondjuk a mi dokinénik fiatal, és ha kérném kijönne,meg elég rugalmas, de ezt a lehetőséget nem ajánlotta nekünk sem. Amúgy már én is parázok a köv oltásoktól, de nekünk előtte még 14 hósan jön az Agyhártya elleni is
Szegény Dorcsika, biztos a szíved szakadt meg ahogy várta a segítséget!
Ti mentek vhova nyaralni?
Nikk, ti merre jártatok, milyen volt?képek??
Flocika, én is id. Kelemenhez járok, de nem nála szültem mert konferencián volt éppen a kiírt időpontomon!Remélem a másodiknál itthon lesz, és ő vezeti le a szülésemet
Viszont szülésznőt én a Csenki Marikát ajánlom! Én őt választottam, és szuper volt.
Nagyon nyugodt, türelmes, ügyes,lelkiismeretes és aranyos
Még a szülésem után is meglátogatott az osztályon, hogy hogy vagyunk, és megnézte Esztit is!
Na most mennem kell, mert itthon nagy felfordulás van a sok szennyes cucc stb. mosok, pakolok,takarítok szóval újra itthon, indul a mókuskerék!
Puszi, manó