Új privát üzeneted érkezett!

Ez pedig a másik. Csak gyakrabban kellene így csinálnia a kis drágámnak.
Ez egy kivételes pillanat. Csak apának és csak azért mert fényképezett....:-)
Kép

Kép
mazsuzs

Dalmácska!
A csajszik nagyon szépek.! Flóra lányban kicsit emlékeztet Mártonra fiúban!
Te mikor szültél, melyik napon???
Képtömörítést köszönöm.Igyekszem

Vonalzóban némi instrukciót ha kérhetnék!

Boki! nem egészen világos, hogy akkor mit kell adókártyanélkül és hogyan igényelni??

Mazsuzs!
Márton éppen hétfőn lesz 2 hónapos.

Riella!
az én élményem friss az éjszakai érkezésről! ne a rendes bejárathoz menj, hanem a mentőshöz. ha szembe állsz a főkapuval az utcán, balra kell elindulni. éjszaka csak ott lehet bemenni. és irány a 8. nem kell sehol sem bejelentkezni, fent intéznek mindent.
Nekem nagyon jó emlékek a kórházi napok!

Képzeljétek a tegnapi nagy dodonai döntésem után, hogy Mártont a nap nagy részében magamra kötöm itthon is és akkor szent a béke, ma ezt tettem és annyira de annyira jó volt. olykor olykor beszunyált, de amikor ébren volt, annyira édesen nézegetett, a boltban is és onnan hazafelé. ilyenkor mindig magyarázom, hogy mit lát a nagyvilágban, milyen zajokat hall stb.
Az esti menetrend után: masszírozás, amit már nagyon édesen hagy, fürdés, etetés, hármat nyikkantgatott és 8kor szundikált is. Remélhetőleg teljesen éber csak holnap reggel lesz.
Úgy vagyok vele, hogy az esti önálló elalváshoz ragaszkodom, nincs járkálás és ringatás, nappal cserébe pedig igényei szerint a társaságunk. És a legjobb a mai napban azzal, hogy hurcoltam magamon az volt, hogy én is nagyon nagyon nyugodt voltam, még olvasgatni és fél órát elszundítani is volt alkalmam, persze mindezt úgy, hogy a mellkasomat nyalogatta a kendőkében.
Lassan már ki lehet próbálni más kötési módokat is, mert nagyon szépen tartja a fejét, és 3 hónap után elviekben a hátamra is köthetem. Akkor talán még a fuvolámat is elővehetem egy kis zenére.
csillagmaci

Sidney!

A videóoról nem tudtok fotót készíteni, vagy VHS-en van?
Ha igen merevítsd ki aképet, az is jó...

Pocilo!

Képek átjöttek, köszi, miden okés 8)
A talbóról a részletek majd mennek emailben, mert nem publikusak :wink: :wink:

Dalmacska!

Próbáld meg emailben is átküldeni, ha nem megy leszedem innen, csak aggódok a minősége miatt, holnap megyek előhivatni őket!

Szandrakiss, Jucus , Mtücsök, Csillagmaci!
Ha szeretnétek szerepelni a tablón holnapig küldjétek el a két fotót egy születéskorit egyet pedig mostanról emailben.

Na megyek vásárolni :lol:
Dóri
Vendég

Sziasztok!

POcilo! Nagyon sajnálom a barátnődet. Nagyon izgultam a kisfiúért. :( :cry:

Mazsuzs! Nándi nagyon szép kisfiú!

Dalmacska! lánykáid nem különben. Gyönyörűek. és a torta.... veszel fel rendelést is? :D

CSillagmaci! a legjobb mindent úgy csinálni a gyerköc körül, ahogy Nektek a legmegfelelőbb. :D Mi pl altatjuk a gyerekeket /melléfekvős módszer/. ez így nekünk jó /néha persze jobb lenne a maguktól elalvós változat/ :lol:

DÓRI! holnap meglesz a kép!!!! bedigitalizálja egy ismerősöm, várj meg légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Tibicsoki! Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!!!!
és a többi Timit is természetesen.
jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Csillagmaci!

Majd megmutatod nekünk Mártont?
Én most,április 4.-én szültem,04.40-kor.

Dóri!
A képeket elküldtem,csak Jázminkámról sajnos hiányos. :(
Ezeket a képeket csak úgy ide raktam fel,hogy egy kicsit éN is dicsekedjek a lányaimmal. :lol:

Jó éjt mindenkinek.
Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Edina!
Köszi a bókokat. :) Hát tortát még rendelésre nem csináltam :lol: ,de az igaz,hogy az egész családnak én gyártom a tortákat. :wink: :lol:
Látom te is csak holnapra tudnád a képet digitalizálni,én is... De úgy látom az már késő. Pedig jó lett volna ha Jázminkám szülőszobás képe is rajta van. :cry:

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Dalmacska!

Nem kaptam meg:(

Szandra!

Postafiókom üres, elvileg 10 Megáig tudok fogadni...
Ha a 4 képet darabonként 1 mega körül küldöd, az simán átjön.

Sid!

Megvárlak 8)

Mazsusz!

Nándi nagyon édes, és ügyesen emelte fel a fejét, nálunk a éka kezdte később, de napok alatt behozta a lemaradást.
Vendég

Dalmacska!

Boldog hónapfordulót Flórácskának.A vonalzó szerint még nincs egy hónapos,de írtad " Én most,április 4.-én szültem,04.40-kor. "
Lehet ,ogy rossz a vonalzód?vagy én vagyok lüke?
Kép
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Csillagmaci

Meg kell várni az Államkincstártól a papírt és azzal, + a pici születési anyakönyvi kivonatával, lakcímkártyájával és a családi pótlékra jogosult szülő igazolványaival meg lehet nyitni a baba-számlát. Utána v. közben az APEH-nál el lehet indítani az adókártya igénylést, ami max 30 nap, de enélkül a baba-számla él és kamatozik, az adókártya ahhoz kell, hogy Te vagy a Te megbízásod alapján a bank automatikusan állampapírba fektesse a pénzt, amennyiben elér egy bizonyos összeget. (100e v. 120e Ft)

Kép
boki

sidney! igazad van,mindenki, ahogy neki jó.

dalmacska! persze, csak bénázom a képtömörítéssel, majd a férjem a hétvégén

lesz kép és vonalzó

mazsuzs! nándi gyönyörű!

boki! köszönöm

kisbetű minden, mert a másikat márton nyalogatja

kati
csillagmaci

Helló Lányok!

Magam sem értem, de Nándi elaludt a kiságyában délelőtt. Pedig nem nagyon szokott szunyálni inkább csak délelőtt. De ami jó a babának az még jobb az anyának ! :-)

Dóri! Köszi a sokszoros és bő felvilágosítást - neked is boki - a babakötvényről. Leírtam a telefonszámot is, még várok egy-két hetet aztán majd megérdeklődöm mi van. Lehet, hogy ti tényleg az önkormányazos dolog miatt kaptátok meg hamarabb. Milyen jó nálatok az önkormányzat, hogy az újszülöttekre is gondol! Egyébként mint látom ahány baba annyiféle vélemény és intézési mód született a babakötvényre :-)

Dalmacska! A lányok nagyon tündériek! Én is leadom a tortarendelést, ha lehet...:-)

Csillagmaci! Riellának egyszer leírtam már a vonalzó elérhetőségét és a többiek is adtak sok-sok instrukciót. Most neked is beszúrom amit akkor írtam, hátha összejön: menj fel a www.babafalva.hu oldalra (ezt minden vonalzó alatt ott van a hozzászólásoknál) és azon belül van olyan hogy Szolgáltatások, e cím alatt, hogy Babafalva vonalzók. Ott összeállíthatod tetszés szerint a sajátodat! Nagyon egyszerű, és utána csak másold be ide!

Ja, és köszönöm mindenkinek Nándi nevében is a fényképek dicséretét! :-) :-)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!
Dóri!
Akkor engem is megvársz?Én is délutánra tudnám küldeni Jázminról a babakorit.
Azért a képeket elküldtem mégegyszer,remélem megkapod. :?

Mazsuzs!
Nándi nagyon szép! Igazán szép vonásai vannak! :D
Köszi neked is a bókokat. :wink:
Torta: örülök,hogy tetszik nektek a művem 8) . Nagyon szeretem csinálni. :) Szívesen csinálnék rendelésre is.Ezt most komolyan kérdeztétek? Ilyesmi még soha nem jutott eszembe. :roll:
Csak mindig várom,hogy legyen a családban szülinap,hogy végre csinálhassak egy tortát. :wink:

Pociló!
Köszönjük a köszöntésedet. :D Tényleg ma egy hónapos,te nem vagy lüke,ellenben én... :? :oops: Elrontottam a vonalzót,de mostmár kijavítottam. Köszi,hogy szóltál,nekem fel sem tűnt. :oops:

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Dóri!
Küldtem a képeket! Köszi!

Mazsuzs!
Nagyon édes Nándi!

Dalmácska! Boldog hófordulót Flórának!

Ma voltam a kórházban. Vérvétel + CTG + Uh. Minden ok. Kicsit nagy baba lesz, de Gergő is szép méretekkel született. Legközelebb jövőhét pénteken kell mennem. Akkor megint ctg + uh.

Megyek is lefeküdni kicsit, mert reggel 6-kor keltünk. Geri is kidölt már.

jucus1

Csajok!
Délelőtt Riella bement a kh-ba, mert 8-10 perces fájásai voltak!!!!!
Lehet, hogy este már babázik, de az is lehet, hogy már most is :wink:

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky

Dalamcska!

Téged is megvárlak 8)

Sajna visszadobta délelőttieket a mailboxom, de már kiűrítettem, így küld el azokat is újra!

Köszi!

Dóri
Vendég

Riella!
Nagyon szorítunk neked! Legyen ez a nap a legcsodálatosabb a számodra, számotokra! Izgibizgi!!!! :lol: :lol:

Dóri!
Az enyémek átmentek? Vagy azokat is küldjem újra mert azt hiszem én is délelőtt küldtem az első turnust!

Dalmacska!
Flórának nagyon boldog hófordulót kívánok. Annyira durván szalad az idő.

Pociló!
Marcellnak is nagyon boldog második hónapot. Mindha a te vonalzód is azt mutatná, hogy 2 hó és 1 nap. Dehát ma van 4-e nem? Vagy már teljesen meghülyülök itt a négy fal között? Pont mostanában nevettem ezen én is, hogy 04.04 4óra 40 perc, mert a telefonomban még benne van az sms-ed és kb 2 napja esett le a tantusz :lol: :oops: .

Képzeljétek egyszerre alszik a két gyerkőcöm. Persze gondolom nem sokáig mert lehet, hogy mire ezt leírom addigra az egyik már fel is kel.

Jucus!
Örülök, hogy minden oké. Mit saccolnak mekkora lesz? Különben azt mondják, hogy a nagyobb gyereket könnyebb megszülni. Ebben lehet valami mert nekem mind a kettő 4 kg volt és ment mint a gyorsvonat.

Fricky!
Te mikor írsz ilyen smst? Az is izgi már nagyon!

Felébredt a Tami

Szandra

szandrakiss

Poció!

Írtam privit, kétszer is elküldtem, hátha megkapod az egyiket. De emlékezz vissza, a múltkor sem jött össze a privi üzenet mikor szerettem volna. Nem tudom miért, de akkor is csak finike kapta meg, te nem.
Remélem most sikerült! Ha igen, akkor még írok majd!

Zsuzsi

Kép
mazsuzs

Sziasztok Lányok!

Talán most lesz egy kis időm írni. Szofi babám csak növeszti a fogait. Tegnap volt itt a doktornéni és azt mondta, hogy ő már régóta a pályán van de nem emlékszik arra, hogy egyéves kor előtt kijőnttek a rágofogak. Hát szenved is vele és jőn a többi is. Szegénykém másra nem is tud koncentrálni.

Sidney!

Hogy van Johanna? Jobbulást kívánok Neki!

Mazsuzs!

Nándi baba tündéri. Ügyesen emeli a kis fejét. Ne izgulj, lehet, hogy Neki egy kicsit lassabb a mozgásfejlődése. Amikor Szofival hathetesen voltam az ortopédián azt mondta a doktornéni, hogy tegyem tőbbet hasra mert nem nyomta ki magát, de amikor hasra tettem csak üvöltött és nem csinált semmit , így én nem eröltettem.
Most még is minden oké, csak ő mozgás terén később csinálja a dolgokat.

Dalmácska!

Flórácska nagyon tündérke. Igazi kislány vonásokkal. Boldog hónapfordúlot!

Csillagmaci!

Szofi a mai napig nagyon sokat van kézbe. Lehet, hogy egy picit el van kényeztettve, de én soha nem hagytam sírni. Főleg, hogy nagyon hasfájos volt, úgy éreztem, hogy szüksége van rám.
Néha nehéz, de nem bántam meg.

Most mennem kell, még probálok ma jelentkezni.

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Szamikám!

A tünet ugyan az amit leírtál. Ma is ezt játszottuk el. A fényképezéskor tényleg csak egy kivételes alkalom volt, hogy kinyomta magát. Csak az ember kezd izgulni, főleg ha az első gyerekről van szó és nincs tapasztalat. Azért köszi a vigasztalást és a dicséretet!

Flórácskának boldog hónapforduló kívánok én is!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Jucus!
Köszi a köszöntést!
Nemsokára neked is meglesz a bébi,ez olyan jó!

Riella akkor már tuti babázik.... :D
:lol:

Szandra!
Neked is köszönjük a köszöntést. :D Én is alig hiszem el,hogy már egy hónapos a kisasszony!
Amúgy én szültem 04.hó 4.-én 4.40-kor. :wink:

Dóri!
Elküldtem e képeket.Sajnos Jázminét még mindig várom,hogy elküldjék nekem,de az illetőnek sz...kodik az internet. :evil: :evil: :evil:
Sajnos minden ellenem dolgozik. :evil: :(

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Helló Csajok!

Minden hónapfordulós babának nagyon boldog hónapfordulót!

Dalmacska!
Nagyon tündéri kislány Flórácska, Jázmin pedig igazi kis hölgy! :D

Mazsuzs!
Igazi vagány kis pasi Nándi baba! :D
A fejecske emelgetéssel kapcsolatban én is csak azt tudom mondani amit Szami, nálunk Zsófival volt gond és én is nagyon izgultam amikor elmúlt 2 hónapos, hogy nem emeli, mi lesz amikor 3 hónapos kontrollra megyünk a PIC-re, de aztán egyszercsak egyik napról a másikra elkezdte tartani a fejecskéjét. S mire elmentünk a kontrollra nagyon ügyesen tartotta. Szerintem nem kell siettetni, biztos vagyok benne, hogy Nándi is egyik pillanatról a másikra egyszercsak tartani fogja a fejét! :)
Ha jól emlékszem Te kérdezted a kúpot. Az a neve, hogy Glicerines végbélkúp a férjem úgy kérte a gyógyszertárban, hogy 3,5 hónapos babának kell, és ezt adták recept nélkül. Arra már nem emlékszem, hogy mi a kórházban milyet is kaptunk.

Szami!
Hát... nem lehet most könnyű Szofinak, sem Neked, hogy egyfolytában nőnek a kis fogacskái. Tényleg nagyon korán nőnek a kiscsajszinak a fogai, a sógornőm és a barátnőm lánya mindketten elmúltak 8 hónaposak, és még egyetlen foguk sincs!

Jucus!
Olyan izgi, hogy már Te is egyre inkább közelebb kerülsz a nagy naphoz! :oops: :D Mit mondtak, milyen súllyal várható a kismanó?

Hű.. én már rég megkaptam a papírt a MÁK-tól, csak annyira nem volt időm foglalkozni vele! De most, hogy teljesen képbe hoztatok a babakötvény intézésének módjáról, jövőhéten én is elintézem.

Boki!
Köszi a tájékoztatást!

Akkor most már izgulhatunk Rielláért??? :?: :D

További szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Ezt az üzit e-mail-en kaptam, továbbítom ide is hátha tud valaki segíteni......

Figyelem!

S.O.S.!! FW: A barátnőmnek 29 hétre megszületett a fia, most kritikus állapotban van, és B Rh pozitív vér kell neki, olyan gyorsan, amennyire csak lehet. A kórházban levő vérminták egyike se passzol, mert nem mindegyik B-stől kaphat, ezért annyi B vércsoportú donor kell, amennyi csak lehet. Szóval:
Ha B Rh pozitív vagy, vagy ismersz ilyet,

kérlek, iszonyat gyorsan keress meg! Megtalálsz: moorevica@yahoo.com , illetve 30/376-01-52 . Előre is köszönöm

április 26., 21:39

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Dóri!

Légyi holnapig adj haladékot kép ügyileg ugyanis nem volt jó a netem és nem tudtam még elküldeni. Most nincs időm vissza keresni :( az e-mail címedet küld el légyszi.

nyimoni@gmail.com

Köszi! Köszi!
Kösz!

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

JOhanna már sokkal kevesebbet köhög.

Riella! megy a drukk és kíváncsian várom a híreket!!!

Jucus! hát már te is a finisben vagy teljesen. Kitől fogjuk kapni a babahírt? van már akinek küldesz smst?

Dóri! ismerősöm holnap ér rá úgyhogy holnap küldöm. :oops:

puszi Edina

Kép
Kép
sidney

Csajok!

Riellának megszületett Martin kisfia!!!
Tegnap este 20 óra valahány perckor!

Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor a várandósság-2007.májusi babák között van róla kép is!

Sid!
Remélem azért én még nem küldök ilyen sms-t nektek egy darabig 8)
Előbb Jucus :wink:

Szami!
Ne aggódj, Bencének egy évesen a 4 nagy örlőfog kivételével az összes foga megvolt!!! Szóval én már láttam ilyet :lol: Először én is kiakadtam, de az én dokim megnyugtatott, hogy gyakorlatilag 3 hós korától kezdve bármikor előjöhetnek a fogacskák.

Minden kis hónapfordulósnak, névnaposnak, buksiemelősnek, forgolódósnak sok-sok puszit és jókívánságot küldök ezen a GYÖNYÖRŰ NAPON!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Nagy-nagy gratuláció Riellának és Martinnak!!!!!!!!!
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Anikó

Kép
dorine

Riella!

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek a pici Martinhoz! Ugye milyen klasz dolog, a legszebb anyáknapi ajándék!

Lányok!

Már nem emlékszem, hogy ki kérdezte a fülbevaló témát a kórházban.
Amikor lekerülsz a gyerekágyra a csecsemősöknek kell szólni. Az nap amikor jöttök haza reggel oda kell adni a csecsemősnek Ő beteszi fertötlenítő oldatba és tulajdonkép ennyi az egész. Ha jól emlékszem 2000ft kellett fízetni.

Ugyan nincs jó idő, de azért szép hétvégét és Nagyon Boldog Anyáknapját Kívánok Mindenkinek!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok Lányok!
Bemásoltam ide, amit Riella férje írt a Váradósság topicba. :-)
GRATULÁLUNK NEKI ÉS SOK TEJCSIT. VÁRJUK A SZÜLÉSTÖRTÉNETET!

"Ddrága Hölgyeim!

Bocsánat hogy így felpofátlankodtam ide közétek, de éppen a szülőszobáról jöttem, és az én kis bababogyóvirágsziromszörpöm "Riella" alias Gabriella megbízott, hogy jelezzem felétek, hogy 20:15 perckor a fiunk Martin megszületett.
A részletekről majd ő bővebben beszámol, valószinű kedden jöhet haza, de egy biztos, ha megkérdeznének, hogy ha újra születnék lennék e lány, kapásból a NEM szocskát hajtogatnám.

A szülés amúgy fantasztikus volt, a Dél-Pesti korház szülészetéről csak jót tudok mondani, ilyen emberekkel mint ott soha nem találkoztam. Kiváló szülésznők és orvosok vannak, akik nagyon tutik.

Köszönök mindent nekik.

Üdv:

Nándo (a Riella anyaszomorítója)"

Kép Martin[/quote]

Kép
mazsuzs

Helló Csajok!

Riella!
Hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok! Martin igazán szép fiúcska! Legyen nagyon sok örömötök benne!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Riella!
Szívből gratulálok Nektek! Jó egészséget és sok - sok tejcsit!!!

Sid!
Még nincs senki, akinek smsezhetnék. Így akkor most meg is kérdezném, hogy ki az akinek küldhetem a susit, ha akció van.

Adra!
A dokim azt mondta, hgy kb. akkora lesz majd, mint Gergő. (3950-el született)

jucus1

Kép Riella!!
Nagyon sok örömet és boldogságot kívánok a csoda szép fiúcskátokhoz.

Mazsuzs!
Sajna nem jött ösze a kapcsolat a privin. Na majd egyszer talán :lol: .

Szandra!
Nem baj ha keversz, Dalmacska szült akkor.Jól vagytok?

NAGYON BOLDOG ANYÁKNAPJÁT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép

Kép

Kép
pocilo

GRATULÁLOK RIELLA!

LÁNYOK!

Nem tudtok valakit akinek kéne anytej és el jönne érte Újpestre??????

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Riella! Gratulálok Martinhoz!!! Isten hozta!!!! Várjuk a beszámolót gyönyörű a kisfiatok!!!!

Jucus! szívesen leszek hírhozód!!!! küldöm a számom priviben.

Boldog anyáknapját kívánok minden kedves fórumos barátnőmnek.

Fricky! tudom, hogy TE majdcsak júni eleje körülre vagy kiírva, ugye?

Tök jó, hogy ilyen folyamatosan jönnek a babucik!!!

HOlnap megyünk a nagyikhoz anyáknapozni!!! sztem délelőtt anyuéknál kezdünk aztán gyorsan tovább másik mamához.
Ma a dédit köszöntöttük és a húgának ünnepeltük a 80. szülinapját. Nagyon jól sikerült. EGyik rokonunk harmónikázott és tök jó volt a hangulat. :D

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Riella, GRATULÁLOK A KISFIADHOZ! Nagyon szép kisfiú!

SOK BOLDOG ANYÁK NAPJÁT!

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Pociló! Mivel úgy látom, hogy a te privid átjön, már igazán elküldhetnék az e-mail címedet mert az én privim egyáltalán nem megy át. Nem tudom miért, tegnap még megpróbáltam kétszer (összesen így 4-szer lett elküldve) :-(

Mindenkinek Boldog Anyák Napját, és jó "Saját Anyuka" köszöntést! :-) :-)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Riellanak nagy gratula! Martin szép baba nagyon!Nagyon sok tejcsit kívánok!

Mtücsök!
Te is Újpesten laksz?

Lányok! képzeljétek el én anyák napjára már "kaptam" virágot a két hónapos kicsi fiamtól, Mártontól. Ült a férjem karján és még énekelt is nekem (a férje tolmácsolásában...)

üdv Kati
csillagmaci

Lányok!

megcsináltam a babafalván a vonalzót és emailben kaptam valami kódot. Azzal mit kell csinálni? és hol van akkor most a vonalzóm?

köszönöm a segítséget Kati
csillagmaci

Sziasztok!
Ma nagyon szép napom volt, de gondolom nektek is.
A nagyfiamtól tegnap egy gyertyafényes vacsit kaptunk,a Milkám ma a wc-be végezte a nagy dolgot, Macuskám meg nagyokat kacagot anyájának.Na meg a szép virágok amit a Szili a saját pénzecskéjén vett.
Mazsuzs!
Küldtem privit remélem megkapod.
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Csillagmaci!

Igen Újpesten lakom. Ti is hol? Inkább priviben levelezzük le.

nyimoni@gmail.com

Kép

Kép
mtücsök

LÁNYOK!

TÉNYLEG NEM TUDTOK SENKIT AKINEK KÉNE ANYATEJ????? :( :( :(

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Riella!
Nagyon nagy gratuláció nektek. Martin gyönyörű kis fickó, igazán büszkék lehettek rá.

Kép

Dalmacs!
Azt konkrétan nem tudom megmagyarázni, hogy miért Pocilot írtam :roll: . De tényleg rád gondoltam. Komolyan mondom annyira fáradt vagyok mostanában, hogy úgy járkálok mint egy zombi, szerintem ezért nem veszem észre ha felcserélem a gyerekeket. Csak nehogy a játszótérről más gyereket hozzak haza :) .

Sid!
Örülök, hogy Johanna jobban van. Akkor ti most jól kivendégeskeditek magatokat a hétvégén. Hú 80 év az már durva, sőt ezek szerint a dédi még idősebb ha ő a húga.

Csillagmaci!
Bocsesz de én már nem vágom ezt a vonalzó dolgot. Majd az okosabbak segítenek mert én már öreg vagyok és könnyen felejtek :wink: . Szóval megkaptad az első anyáknapi virágodat? Gratula hozzá. :)

Pocilo!
Köszönöm kérdésedet, vagyunk vagyunk. Bár egy kicsit fáradtan, zombiként élem a mindennapokat. Hál istennek ma úgy érzem egy kicsit kezdek kilábalni a mélypontból. Drágáim egy kicsit taknyisak, de nem is csodálom mert mikor lent voltunk a kertben 5 percenként változott az idő a hét elején és mindig le fel adogattam rájuk a ruhákat. Sajna teljesen kiszámíthatatlan ez a bolond idő, de ennél nagyobb bajunk ne legyen soha. Ti hogy vagytok?

Judit!
Mi újság? Ritkán jössz! Bár gondolom neked sincs nagyon időd. Szonjus miket virít mostanában? Nálunk az ordítok ezerrel mintha ölnének megy ha nem veszem fel miközben megmozdulok a lakásban. Azt hiszi a drága, hogy csak azért mehetek a szoba egyik végéből a másikba, hogy őt felvegyem, ha ez netán nem így van akkor jön a sírás. Szuper. A Tami meg egyre durvább vele, lökdösi odébb, elvesz tőle minden játékot, szerintem most jött ki rajta a féltékenység. Bár mostanában az is zakkant rendesen, mondjuk ebben a hülye időben nem is csodálkozom.

szandrakiss

Látom írtatok egy páran mire el tudtam küldeni....

Pocilo!
Örülök, hogy ilyen jó napod volt. Ma én is kaptam virágot mind a két miléditől, ráadásul a Tami elment a sógórnőmmel sétálni és egy követ is hozott nekem anyák napjára ami szív alaku és tök nagy, alig fér bele a markomba. Majd ráírom a dátumot és hogy a Tamitől kaptam és lefújom lakkal így hátha megmarad rajta.

Tücsök!
Hál istennek nem tudok olyat akinek kellene. Dóri baba? Régen meséltél magatokról!

Most megyek dobok egy szunyát mert holnap reggel uszi. Kérdeztem a dokinénit, hogy mehetünk e azt mondta, hogy nyugodtan mert semmi bacit nem lát egyik tüsszögő manónál se és az uszi jobban kihozza a cuccost az orrból. Hát jó. :roll:

Hú képzeljétek, ebben a hónapban leszünk együtt 10 éve apával és holnap megyek megvenni az ajándékomat mert cipőt kértem tőle. :lol:

Na megyek pápá
Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Engem ma reggilivel fogadtak /JOhanna és Zoli/ na meg persze kaptam két szép virágot is. :D

Dóri! küldtem a képeket már tegnap, megkaptad?

Mtücsök! én nem tudok olyan babót akinek anyatej kéne.

Szandra! ma én is fáradt vagyok. Azt hiszem megyek is aludni

Judit! mi újság?

Jucus!elküldöm priviben a számom!!!

Csillagmaci! a BBCode-t másold be a profilodban az aláíráshoz.
és akkor mindig megjelenik alul a vonalzó.

puszi Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok

Riella
Gratulálok a picihez!!!!

Várandósok
Jön valaki holnap a kórházba a szülésznő-szülőszoba tájékoztatásra?

Kép
boki

Sziasztok!

A jó idő kicsalt mindenkit a szabadba? Én hiába vittem ki a picúrt nem volt hajlandó aludni a babakocsiban, így most bent alszik, igaz volt egy kis hasmorgás miután kivettem a kocsiból, így valószínűleg azért nem volt ott nyugta.

Tudtok valami jó kis ellenszert koszmóra? Már ajánlották a SEBA sampont, az milyen? Ismeri valaki?

Dalmacska! Én komolyan gondoltam a megrendelést a tortára!

Pociló! Megkaptam a privit és az e-mail címedet! Írok majd, és válaszolok a kérdésedre!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

A jó idő kicsalt mindenkit a szabadba? Én hiába vittem ki a picúrt nem volt hajlandó aludni a babakocsiban, így most bent alszik, igaz volt egy kis hasmorgás miután kivettem a kocsiból, így valószínűleg azért nem volt ott nyugta.

Tudtok valami jó kis ellenszert koszmóra? Már ajánlották a SEBA sampont, az milyen? Ismeri valaki?

Dalmacska! Én komolyan gondoltam a megrendelést a tortára!

Pociló! Megkaptam a privit és az e-mail címedet! Írok majd, és válaszolok a kérdésedre!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Mazsuzs!
Igen,engem kicsalt! Kint voltunk a kertben egész délután! :D
Koszmóra nekünk még Jázminnál, annak idején a dojtornéni írt fel valami krémet,amit a gyógyszertárban kevertek ki. Nagyon jó volt. A nevére már nem emlékszem,de kérdezd meg a gyerekorvost,szerintem tud felírni ilyesmit.
Akkor a tortarendelést majd megoldjuk,amikor szükséged lesz rá.
Szívesen csinálok.

Tücsök!
Én sem tudok senkit akinek tejcsire lenne szüksége.

Szandra!
Gyógypuszi a gyerkőcöknek!
Együtt tudok veled érezni a fáradság terén. :roll: Na meg a hiszti terén is. :?
Gratulálok a szép kerek évfordulóhoz! :lol: Nekünk tavaly nyáron volt. :wink: :D

Ma voltunk a védőnéninél, Flóra már 4070grammot nyom. :lol:
Kép

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Szandra!
Örülök, hogy kint vagy a mélypontról veled tudok érezni, néha én is a gödör fenekén ücsörgök úgy össze jönnek a dolgok.
Milyen volt az úszás?Az egész család ment?Gratulálok az évfordulóhoz.
Mi a helyzet apukádal találkoztok?

Mazsuzs!
Nekünk a dr néni a Babe-t ajánlotta és bevált . Marcusnak spanglival lehetett volna vakarni a koszmót és most már lényegessen szebb a fejbőre.

Dalmacska!
Nagyon szépen hízik a pöttöm Flórácska csak így tovább.
Marcus a héten csak 30g-t hízott nem tudom miért :cry: pedig 2-3óránként eszik kivétel az éjszaka.

Tücsök!
Nem tudok én se senkit kinek kellene a tejcsi. :(
Dórika hogy van?

Sidney!
Johanna és Búlcsu jól vannak?És te?

Finike!
Gyakorolja a hölgy a mászást? :D

Dorine,Jucus,Csillagmaci hova tüntetek?????
Akit kifelejtettem bocsi :oops:

Jó estét mindenkinek.
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: