Új privát üzeneted érkezett!

mmzsó
Nekem a stimutól kezdődött.A decatól nem volt semmi bajom.
De van aki a decara is érzékeny.Hallottam olyat.
Nekem is ilyesmi tüneteim voltak minrót neked,de nekem
a stimutól kezdődött.Figyu én azt tanácsolom ha ténleg
rosszul érzed magad szólj a profnak és ne hagyd magad.
Nekem is púpos volt a decatól a bőröm,de ez megszűnt
kb egy hét elteltével.Én nekem úgy jobb volt ha mélyebbre
szúrtam.Ne közvetlen a bőr alá hanem egy kicsit mélyebbre
szúrd.Ok?Egyébként az alvásom még most sem tért vissza.
Pl tegnap sem aludtam semmit.Meg egész nap hányingerem van.
Ez remélem a terhességtől.
Amiket leírtál tüneteket nekem mind voltak.Még a hasmenés is.
Mindenképp mondd el a profnak,és ne hagyd magad.
Én elhiszem hogy nem képzeled be magadnak.Én sem képzeltem.
Pedig sokan azt hitték.

Kép
Kép
krisztike54

mmzsó
Szerintem te is érzékenyebben reagálsz a hormonokra.
Vigyázz magadra nagyon.

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok!

Látom mindenki megvan, jól van! :D
Tegnap egésznap takarítottam, de olyan lassan haladtam, mint még soha. Nagyon rossz kedvem volt! :oops: Egyik percbe tök jól elvoltam, a másik percben meg elszomordtam. :D :oops: Hangulatváltozás volt a köbön. De, hogy takarítás közben ne csak hangulatváltozás legyen, jobbnál jobb dolgok történtek! :?
Megtelt a macskámnak az alma, amit én a tegnapi nap folyamán ki is akartam cserélni, de csak este a betervezett séta után. A macsek sajnos estig nem bírta és a fürdőszoba szőnyegünket összecsinálta. :oops: Egyébként szobatiszta a cicus :!: Utána, ahogy eltakarítottam utána, telefonáltak az autónk bankjától, hogy egy havi törlesztő részlettel el vagyunk maradva, mikor tudjuk befizetni. Mondtam nőnek csak másnap, vagyis ma le is egyeztettük az összeget, de nekem nem az jött ki, mint neki(k). Na, mindegy! :? Utána volt még 2,3 telefon, mindegyikhez úgy rohantam be, majdnem a vödrön, macskán átesve.
Neki álltam megcsinálni egy, két munkámat, a toll nem fogott, nem találtam azt ami kellett volna, szóval semmi sem jött össze.

Késő délután viszont kellemes meglepetés ért! :D A férjem elment megnézni egy lakást, amibe első látásra beleszeretetett, így felhívott, hogy öltözzek, mert ezt mindenképpen meg kell, hogy nézzem, annyira klassz. :D Felöltöztem, habár nemsok kedvem volt elmenni. Hát a lakás fantasztikus, nagyon tetszik!!!
Ma este elmegyünk még egyszer megnézni és ha minden jól alakul akkor lefoglalózzuk! :D :) A lakás és semmi más nem pótolja a babákat, de úgy érzem most ez a költözés, környezetváltozás nagyon boldoggá fog tenni! :D
Vendég

Mmzsó, örülök, hogy jól haladsz a szúri beadással! :D
A hangulatváltozás és a nem alvás nálam is előfordult, de csak talán 2,3 napig, aztán rendeződtek a dolgok! :oops: :D Ha nem érzed magadat a toppon, 2,3 nap után sem, szóljál a porf.-nak, mert lehet, hogy tényleg Te is érzékenyebben reagálsz a hormonkra, akárcsak Kriszti!
Vendég

röpcsi
Nagyon örülök hogy költözöl.Meglátod új hely,és
jönni fog a baba.Jót fog tenni neked a környezetváltozás.
Lelkileg jól vagy?A hangulatváltozásaidat leszámítva.
Én ma nagyon rosszul érzem magam.A nem alvástól van.
Egész nap hányinger stb........Nem tudom mikor lesz már
vége ennek a rémálomnak.Aggódom a baba miatt is
merthát ha én nem pihenek akkor az neki sem jó.

Kép
Kép
krisztike54

Röpcsi,nem is tudtam (vagy már nem emlékszem), hogy cicusod van!:)) De édi lehet, bújós és kedves:)
Egy cica bizti olyan.
Egyetértek Krisztivel, a költözés is nagyon jó lesz. Új hely, új környezet, új lehetőségek.

Mmzsó, sajnálom, hogy nem vagy túl jól a szuriktól. Drukkolok, hogy bírjad ki szépen ügyesen. És hallgass Krisz-re szólj a prof-nak, ha nem bírod.
Vendég

Sziasztok!

Twist: nagyon várom már én is a hireket felőled. Sajnálom, hogy a kh-ban ennyien voltak. Ez nem semmi a terhesség végén ennyit várni és 2 nap mulva ujra. Vajon miért nem tudják ezt megszervezni időpont vagy valami. Ja nincs biztos elég gép. Na hátha meggondolja Dorka magát, de még tetszik neki bent.

Kriszti: Remélem otthon jobban vagy, pihenj sokat és vigyázz magadra.

Röpcsi: Merre lenne az uj lakás? Vigyázz nehogy eless! Macska sajnos csak ilyen állat, ha az alom nem tiszta nem megy bele hanem megy ahová tud - kvázi macskamosdást tart de az alomra kényes.

Én sokat dolgonom közben keresek mást - remélem alakul

Minden jót! DORKA VÁRUNK!!

üdv

kispatak
Vendég

Kriszti
Mi is örülünk, hogy végre elköltözünk, nagyon nehéz volt azért így lakni, hogy egyszerre lakásként is irodaként is működött az ingatlan. :oops: De végülis nem panaszkodok, mert legalább nem kellett albérletbe mennünk és a klinika is közel volt, na meg a munkahely is, de azért tényleg jó, hogy külön válik a lakás és az iroda! :D
Szerintem is segíteni fog a környezet változás! :D :D :D
Köszi, lelkileg már úgy jobban vagyok, napról napra jobb lesz szerintem! :D
Sajnálom, hogy nem vagy, voltál jól! :( Igazad van, nem jó, hogyha nem vagy jól, mert az kihathat a babára, de biztos nagyon figyelnek már rád a dokik és ha bármi komolyabb probléma lenne, ami Téged v. a babát veszélyeztetne, akkor biztos, hogy benttartottak volna ismét! :wink: Remélem, hamar rendbejössz teljesen! :D :wink:
Mikor is kell menned, csütörtökön? Kíváncsi vagyok Andi mit szól majd! :roll:
Vendég

Twist
Igen, van egy kb. 5 éves macskám, aki egy egy éves macska agyával rendelkezik és már nem igazi férfi a szememfénye :!: :D :lol: Teljesen fekete, a költözésünkkor még tettem is fel róla képet! :D
Bújos is, de lökött is! :lol: A szőre olyan selymes és csillogó, úgy szeretem mindig megsimogatni! Tudod elég nehéz neki most itt, mert régen a másik lakásunkba tudta mi a szabály, aztán ahogy ide költöztünk újra kellett neki tanítani, hogy mit szabad és mit nem, majd igaz a dolgokat nagyjából megtanulta mégis úgy látjuk egy kissé elkanászodott. :( :lol: Most szerintem megint elég megviselt lesz, 2 kg-t bizti fogyni fog a költözés és a megszokás miatt, majd megint oktathatjuk, hogy mit szabad és mit nem!

Hogy vagy? Sajnálom, hogy sokat kellett várnod :!: :evil: :(
Drága Twist, nagyon mennek a napok, most már tényleg nincs sok hátra! Egyébként két barátnőm is azt mondta, hogy igaz nehéz volt napokat, heteket, éveket várni, de talán a legrosszabb a szülés előtti napok voltak, amikor már tényleg alig várták, hogy a karjukba tarthassák a kisbabájukat! :roll:
Aranyos lehetett a párod amikor Dorottyához beszélt! :D
Vendég

Kispatak
Nagyon sok lakást megnéztünk már, belső és külső kerületben egyaránt, de eddig olyan jót még nem találtunk, mint amit tegnap és ma is megnéztünk! :D Ez a lakás Kőbányán van és 2 szobás felújított! :D
A macskának igazat adok és nem is szúrtam le, amiért a szőnyegre piszkított, mert igaza volt én se mentem volna már bele abba az alomba!
Remélem sikerül új munkát találnod! :wink:

Mary, hogy vagy? Dolgozol már és ha igen, hogy bírod a környezetet?
Luna, nálatok mi újság?
Mmzsó, remélem a rosszulléteid elmúlnak és jobban leszel! :wink:
Adri, Te mikor jelentkezel be a klinikára?
Kamilla, hogy érzed magadat? Vigyázz magadra a betegek között!!!
Vendég

Sziasztok!

Na nem nagyon tudtam jönni!!!!!!!! :?

De már lassan pénzt szedhetnék a pszichomókusi tevékenységemért!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Itt ha valamelyik barátnőmnek baja van, rögtön hozzám fordulnak!!!! 8) Viszont egy csomó időm elveszik, igyekszem pótolni itthon is mindent, a párom is igényelné hogy foglalkozzak vele(érthető is, hogy a barátnőimre van időm, rá meg nem.. :? ) Így aztán ti szorultatok háttérbe!!!! :oops: :( Bocsi!!!!!!!!!!!

Twist

Kitől tudjuk meg Dorka érkezését????? :wink: Annyira drukkolok nektek!!!!!!!!!!!! :D Minden nap gondolok rátok!!!!!!!!! :wink: :D

Röpcsi

Költöztök???? :D Ez szuper!!!!!!!!!!!!!! :D
Valamelyik ingatlanközvetítői iroda által néztétek meg???? Link van róla? :wink: :D
Sokat gondolkodtam hogy mi lehetett nálad a gond, de csak az IR jut eszembe, hogy még nem tökéletes!!!!! :? :shock:
Mikor mentek az endokrinológushoz????? :wink:

Adri

Nemsokára pirizel, aztán irány az ARO!!!!!!!!!!!!!! :D

Kamilla, Krisztike

Friss kismamik hogy vagytok?????? :wink:

Babaimádó

Nagyon szép a babucitok!!!!!!!!!!!! :D

Mmzsó

Említsd meg a dokinak a mellékhatásokat, nehogy úgy járj mint szegény Kriszti!!!!!!!!!!!! :?
Ügyi vagy a szurival, csak így tovább!!!!!!!!!!! :D

Mary?????????????????????

Luna?????????????????????

Nita

Üdvözöllek itt a csapatban!!!!!! :D
Úgy látom téged is sok próba elé állított a sors!!!!!!!!!!! :evil: :( :?
De legyőzzük az akadályokat csak azért is, és mi is kismamik leszünk!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Júj!!!!!!!!!!! Kit hagytam ki????????? :oops: :oops: :oops: Remélem senkit!!!! :wink:

Nálunk a helyzet változatlan, várom pirit, aztán startolok az ARO-ra!!!!!!!!! :wink: :D
Vendég

Sziasztok,
nem rég jöttem haza,ezért csak röviden:köszönöm nektek a biztatást és a drukkolást!
Remélem,ma már jól alszom és akkor megnyugszom,hogy nem lesznek gondok a gyógyszerektől!

Mindenkinek jó éjszakát,szép álmokat! :wink:
Vendég

Mmzsó, milyen volt a koncert, jól sikerült? (Még múlt héten volt, aszem). Hogy vagy a gyógyszertől ma?

Köszönöm lányok a szurkolást, eléggé nehéz várni a babát, amikor már nagyon megdögönyözném, nagy puszikat adnék neki!:) De bent úgysem maradhat:)
Sajnos, ez a sok várakozás a kórházban rémes. Pl. 2 órára vettünk parkolójegyet, de 4 órát voltunk ott, ekkora különbség volt. Amúgy gyorsabban zajlottak voltak az események, csak az volt a baj, hogy kevés NST gép volt és sorban kellett állni érte, aztán pedig nem sikerült az NST nálam, mivel elugrált Dorka a gép elől. Más 15 perc alatt végzett és elengedték, nekem mert 45 percig ott kellett ülnöm, aztán már kidobtak, hogy a vizit előtt a most érkezett kismama fontosabb, ezért most álljak fel és adjam át a helyem:(
Végül is így is lehetett értékelni az eredményt szerencsére, nem kellett visszamennem újra sorbanállni 1 órát.
És az is rossz, hogy kit kérjek meg rá, hogy heti kétszer 4 órákat üljön velem a kórházban? Kinek van ennyi ideje? Szóval, az egész 1 óra alatt lezajlana és mehetnék dolgomra, a többi csak üres várakozás.

Mindig az jut eszembe, hogy a drága magánkórházakban nem kéne várni, és sajnálom, hogy nem vagyok milliomos:-( Ott bezzeg hamar végeznék.

Ja, Röpcsikét fogom értesíteni, az ő számát tudom!:)

Ditke, te biztosan jó tanácsokat adsz, azért fordulnak hozzád a barátnők. Meghallgatod őket és megnyugtatod a lelküket. Lehet benned valami, ami miatt szívesen fordulnak hozzád.
Elhiszem, hogy minden idődet elveszik:-( Majd ha megszületik a kislányod, akkor lerázhatod őket azzal, hogy nincs időd, mert sír a baba, vagy etetés van, el vagy foglalva. Nem tudnak mit tenni ellene!:) :wink:
Vendég

Csajok!
Én eléggé szarul vagyok megint.Most nem görcsölök,de
visszatért a nem alvásos időszakom.2 napja nem alszom
egy szemet sem.Teljesen le vagyok gyengülve.Az ágyból
alig birok kiszállni.Semmi erőm.Ja és ma reggel hánytam is.
Semmi étvágyam.Én már nem értem miért kell nekem ennyit
szenvednem?Attól félek nem fogja birni a szervezetem.
Meghát a babának sem jó ez így.Azt hittem már jól vagyok
és tessék.Szerintem a baba elkezdte termelni a hormonokat
és azért nem tudok megint aludni.Az a szomorú hogy ezzel
nem is tudnak mit csinálni.Csak nyugtatót adnak.
Az meg ugye árt a babának.

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok,
Röpcsike barátném, de drága vagy, h. eszedbe jutottam:)
Dolgozom, azt sem tudom hol áll a fejem, jelentéseket készítek, közben tanácsokat adok, és látogatok, szóval kissé sok:(és az a baj az egészben, h. már nem tudok úgy hozzáállni, h. megrázom magam, és jó lesz minden, mert mki kérdezgeti, h. mi van, és sajnálnak:(
De otthon sem lenne jobb, pláne anyagilag:(
Tegnap az egyik koll.nővel beszéltem(ő gyermekotthonban dolgozik, mivel az is tartozik hozzám, ezért szerencsére jó a kapcsolatunk, és azt mondta utánanéz az örökbefogadásnak, feltételek, stb.és ha szeretnénk bekerülünk a rendszerbe)...mert nálunk is napirendre került, úgy, mint Nitáéknál.
Te jól vagy?
Befejezted, amit el kezdtél?mert vártam ám:)
Puszi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2010.01.07 10:31-kor.

mary80

mary
Olvasom a blogodat.Nagyon jó.Tetszik.Ahogy olvastam
teljesen együtt tudok veled érezni.És hidd el tiszta szívből
sajnálom hogy nem sikerült neked.De látod nekem
sikerült és mégis mennyire nehezen viselem.Teljesen kivagyok.
Én is el vagyok keseredve hogy mi lesz velem,mert
nagyon nem vagyok jól.Szóval nem egyszerű a dolog.
De én hiszem hogy neked is lesz babád.És azt is hogy nagyon
jó anyuka leszel.

Kép
Kép
krisztike54

Drága Krisztike barátném:)
Olvasom, h. mi történt Veled, és ne is haragudj, h. mostanság nem hívtalak, de nem akartalak zaklatni.Van így is elég bajod.
Köszönöm szépen a soraid!:)
Tudom, h. együtt érzel, nem is volt efelől kétségem:)
Ha van kedved, erőd, írhatsz ám, v. hívj, ha úgy érzed!:)
Puszi

mary80

Mary,
örülök,hogy azért jobbnak tűnik a hangulatod!Jó,hogy dolgozol!
Nagyon drukkolok ám neked,hogy így vagy úgy,de legyen kicsi babád!

Twist,
olvastam a blogodban,hogy megőrülsz a kérdésektől,már más is mondta ezt nekem.És mikor fogsz befeküdni?Vagy otthonról mentek szülni?Szerintem,ha otthonról,és ilyen cudar idő van,álljatok meg a Flór Ferencnél,az nagyon jó hely,nehogy úgy járj,mint az a kismama,aki a taxi mellett állva szült meg az úton... :wink:

Röpcsi,
ez a lakáscsere szerintem is kecsegtethet akár babás reményekkel is!Örülök neki!hajrá!

Ditke,
nemsokára kezdheted a köv.és reméljük egyben utolsó inszemet!

Adri,
remélem,sikerült a születésnapi akció.... :lol:

Nita,
üdvözöllek én is! :wink:

Köszi a drukkokat,már semmi bajom,vszínű nem a szuritól volt,vagy csak túlpörögtem az örömtől,hogy elkezdődhetett.Ma már jól aludtam.

Szegény Krisztike,ha gyógyteát iszol,az nem használ?Ne aggódj,a babának nem lesz semmi baja,leszívja ő a te energiádat,csak te bírd.Pihenj,amennyit csak tudsz,az is számít.Mikor mész újra valaki dokihoz?
Vendég

Mmzsó:)
Most én bíztatlak, ahogyan Te is engem.
Örülök neki, h. kezdhettél, és hidd el, babás leszel hamarosan!:)
Köszi a drukkot:)
Puszi

mary80

mmzsó
Nem használ sajna semmi sem.Borzasztó dolog ez a
nem alvás.Nagyon durva.Nem kívánom senkinek.
Próbálok citromfű teát inni,de nem mindig használ.
Örülök hogy jól vagy.Drukkolok neked nagyon.

Kép
Kép
krisztike54

mary
Igen most sajna ilyenkor azt érzem hogy senkihez semmi
kedvem.Tegnap is annyit sírtam.Tudom örülnöm kellene
hogy sikerült a baba.Örülök is nagyon,de nagyon rosszul
érzem magam és nem értem mi miért történik velem.
És ami bánt még az orvosok sem.Csak azt mondják
szedjek frontint.Ami ugye árt a babának.
De nyugodtan hívjál ha van kedved ,mert örülök ha hívsz.
Szóval el vagyok keseredve.Azt hittem ez lesz életem
legszebb időszaka és tessék.Ne haragudj nem panaszkodni
akarok,de ténleg borzasztó érzés amiket érzek.

Kép
Kép
krisztike54

mmzsó
Pénteken megyek Urbancsekhez.Hát érdekes lesz az is
mert akármikor elhányom magam.és hát ott ugye órákat
kell várnom.

Kép
Kép
krisztike54

Kriszti:)
Nem haragudtam, és elhiszem, h. rossz lehet.a hányás-tuti, h. a nem alvástól van, és nem a babytől?:)
Nem mondom azt, h. irigyellek, mert pont a napokban beszélgettünk otthon Rólatok, h. Zoli is örül, h. Nektek sikerült!
Puszi

mary80

mary
Az a baj hogy én már nem tudom mi mitől van,és a
dokik sem mondanak semmit.Nem tudom meddig fogom
bírni.Szörnyű ez az érzés hogy mostmár kettőnk élete
forog kockán.

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok!

Voltam altatóorvosnál,egy rettentő aranyos fiatal dokibácsi volt!
Aztán voltam próbán,és még megyek is,este 10-ig húzom!
Twist,
köszi a kérdést,szép volt a koncert és pénteken is lesz.Aztán egész januárban semmi csak a tanítás.No meg állandó vendég leszek a klinikán. :wink:
Vendég

Krisz, a terhesség nekem is nagyon sok hányással járt. Soha semmitől nem múlt el, egy előnye volt, csak, hogy nem híztam. Csak a 20. héttől múlt el aszem. Volt, hogy nem bírtunk elindulni vásárolni, mert folyamatosan hánytam. Már nem jött ki semmi, csak öklendeztem, vagy epét hánytam. Volt, hogy szülinapozni nem tudtam menni, ugyanezért. Végül már úgy oldottam meg, hogy tudtam, hogy ha kihányom magam tök üresre, akkor 1 órát nem kell hányni. Így ha menni akartunk vásárolni, megtettem ezt és legalább akkor nem voltam rosszul egy óra hosszat. Bár, ha nem siettünk, akkor a kocsival kellett félreállni, hogy folytassam a hányást. A babának nem árt a hányás, ne aggódj.
A munkahelyen is nagyon szenvedtem, ott is sokat jártam a mosdóba emiatt és mondogatták is, hogy nagoyn pocsékul nézek ki utána. Ez volt, egy idő után elmúlik és természetes terhességkor.
A nem alvással pl. lehet olyasmit csinálni, hogy levendula illóolajat teszel a párnád közelébe, nagyon fini illata van és megnyugtat, altat.

Mary, milyen érzés volt visszatérni dolgozni? Bele tudsz merülni a munkába? Legalább megtudod, hogy milyen juttatásokat kaptok idén, azok úgyis a héten dőlnek el (ahogy hallom a tévében). És a fizetés nagyon fontos és jobban is telik az idő a következő lombikig.

Röpcsike írta nagyon jól, hogy nemsokára itt az első mensi, aztán már csak kettő van és lehet menni bejelentkezni:) Olyan sitty-sutty eltelik az idő, hogy észre sem veszitek:)

Mmzsó, jobban vagy már a szuriktól? Drukkolok, hgoy bírjad ki szépen! Hát ma egész délelőtt nagyon sokan hívtak, míg aludtam (de én némára vettem a telefont, aztán ki is kapcsoltam). Ez már tombolás a család részéről. Szóval, másoktól is hallottál ilyet:) Hát, ha majd kint lesz a kiscsaj, még több hívás és látogatás várható, arról is hallottam már panaszkodni a csajokat. :-)
A férjem melózik, tehát ha beindul a szülés, megvárom, míg hazajön értem. Holnap meg a szüleimhez megyek, ők visznek vizsgálatokra, mivel a párom vidékre kénytelen utazni. Alig várom a hétvégét, amikor 24 órában velem van, úgy nagy biztonságban érzem magam. Érdekes, ha mellettem van, megnyugtat és elmúlik minden fasfájás:)
Vendég

Kriszti:)
Nyugi, ahogyan Twist is mondta nem lesz baja a babydnek, sőt a terhességi hányás még a vetéléstől is óv.(ezt olvastam vhol régen).
Twist:)
Köszi, igazad van.elviekben 15-éig kapnunk kell vmiféle pénzmagot, 2. részlet majd márc-ban várható.:)
Ma sok adminisztrációval telt a nap, az ember lánya majd belefullad, de azért pici babyhez is kijutottam:)
Sőt, voltam azoknál is, akikről meséltem a csajoknak, 1. lombik sikeres volt, 2 éves, 2 eleven lurkók lettek mára.(vagyis majd 7főre, akkor töltik):)
Lassan már a 2.menses ideje van toppon.még 10-12 nap durván:)
Befejezem a regélést, mert leég a kaja:(
Többiek, akik hanyagolnak minket mostanság:)-adjatok hírt magatokról légy szi, légy szi:))
Puszi

mary80

Mary, kemény lehetett ebben a csúszós, fagyos időben házhoz menni, nagyon rendi vagy!:)
Hú, igen hallottam a híradóban, hogy kétszerre fizetnek ki valamilyen pénzmagot, nagyon helyes!:) Meg hogy kevesebb lett az szja és ezért több pénzt kapunk kézhez. Szupi!
Szóval, már a második mensi következik, de jó, látod-látod, hogy repül az idő. Király.)

Jaj, de uncsi ez a várakozás!!! MIkor szülünk már, mikor?????
Olyan csönd van és üresség és csak várok, várok....
Vendég

Twist,
drukk,hogy minden a legjobbkor történjen!
Légy elnéző a családoddal,képzelem,mekkora szenzáció nekik,hogy 14 év után lesz nálatok egy kicsi baba!Biztos nagyon izgatottak.Én is így voltam mindhárom keresztfiamnál,se éjjelem,se nappalom nem volt szinte,úgy izgultam!Mikor a tesóm fia született(ő a 3.#fiam),éjjel indult be a szülés és anyukámmal meg a tesóm anyósával vadul elkezdtünk telefonálni egymásnak az éjszaka közepén :lol: Csuda dolgok ezek!
Vendég

Twist kis türelem, mindjárt!++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

twist
Én is nagyon drukkolok neked.Biztos minden jól fog alakulni.
mary
Ezt nem tudtam hogy a hányás véd a vetéléstől.
Most valamennyit tudtam aludni,de ma sem vagyok
a toppon.Olyan nehezen veszem a levegőt.A szivem nagyon
megsínyli ezt a nem alvást.Meg aggódom ez miatt a hyperstimu
miatt is,mert azt mondták ez később a terhesség folyamán
is bármikor kijöhet.Hát nem lesz egyszerű a terhességem.
Végig fogom aggódni.

Kép
Kép
krisztike54

Twist, alig várom és egyfolytában a telefonomat nézem, hogy mikor értesítesz a kisbabátok megszületéséről :!: :D
Elhiszem, hogy most már idegesítő a családtagok állandó hívogatása, de igaza van mmzsónak, nagyon régen vártok már Dorottyára és most végülis bármelyik percben megszülethet már, így nem csoda, hogy rajtatok kívül már a családtagok is be vannak zsongva! :D
De mondok valamit, ha pihenni akarsz tényleg hallkísd le a telcsidet, mert most Neked is és a babádnak is nyugalomra van szükséged! :wink:
Vendég

Sziasztok,
Krisztikém:)
Sajna mindig aggódunk, de bízom benne, h. hamarosan arról panaszkodsz, mennyit nem tudsz aludni a baby-től, mert lefoglal:)
Twist:)
Elhiszem, h. sok már számodra az aggódás a rokonok részéről, de kitartás, és nem sokára ott lesz Dorottya:)

mary80

Mary, még nem fejeztem be amit elkezdtem már írni és aminek egy részét el is küldtem, csak most eléggé időzavarba vagyok! :oops: Bosszant, hogy nem tudok most nagyon írni, főleg, hogy a másik gépünk még a szerelőnél van! Annyi mindent szeretnék leírni, de úgy érzem rendesen összejöttek most a dolgok! Ha van időm írni, írok, írtam is már. Lehet, hogy részletekben küldöm meg, így nem kell sokat várnod! :D
Olvastam a soraidat az örökbefogadással kapcsolatban, szerintem nagyon jó ötlet! :D Eszembe is jutottál tegnap mert olvastam egy nagyon jó cikket evvel kapcsolatban. Te szoktad olvasni a nőklapját? Nálunk Anya szokta olvasni és most én is beleolvastam és nagyon jó dolgokat írt le egy ismert pasi! :D
Én köszönöm megvagyok, jól vagyok, voltunk endokrinológusnál, aki se jót, se rosszat nem mondott! :( :D De írok róla bővebben.
Mhmmm.........eszembe jutott, hogy holnap délelőtt mentem volna a prof.-hoz uh vizsgálatra, milyen hamar eljött és milyen kár, hogy nem tudok menni! :roll: :(
Vendég

Lányok a terhességkor úgy tudom, hogy van vércukorszint mérés is, ugye? Ilyenkor éhgyomi cukrot is néznek vagy csak a másik cukorszintet?
Vendég

Röpcsikém, igen van.Mindkettőt nézik, ált. 120 perces a 2.

mary80

Puszi lányok itt vagyok,napokig nem volt net:(
Dolgozom du. irok!
Pusssssziii

KépKép KépKép
kamilla*

röpcsi
Írjál mi volt az endokrinológusnál.Ok?
mary
Bár már ott tartanék hogy túllennék ezen az egészen
és csak úgy emlékeznék mintha egy rosssz álom lenne.
Nagyon nehéz napjaim vannak,és még nem vagyok túl
sok mindenenen.Hát nem így képzeltem én el ezt a terhességet.

Kép
Kép
krisztike54

Röpcsike, van mindenféle vércukor mérés, nagyon figyelnek a kismamikra. Főleg, ha mondod majd, hogy te eleve Met-et szedtél. Akkor végig terheléses cukrot fognak nézni nálad és diétázni kell, esetleg Met-et szedni tovább stb.
Nekem úgy volt, hogy csak a 26. hétre lett magas a cukrom, addig jó volt. 75 g szőlőcukrot kell meginni az éhgyomi vv után és 2 óra múlva újra vért vesznek, ha 7,8 felett van, akkor gyakori ellenőrzés van. Ilyenkor 2 hetente UH vizsgálat (magzatvíz sok lehet a cukortól és túl nagyra nőhet a baba, azt figyelni kell). És vérvétel kb. havonta. Ilyenkor már csak próbareggelivel van, nem cukorral a vizsgálat. Szintén éhgyomorra vesznek vért, aztán evés után 1 órával (akkor a legmagasabb, azért).

Csajok, úgy örülök! Beindultak a dolgok nálam! Már jósló fájásaim vannak, amiket az NST szépen ki is mutatott. A méhszáj még zárt, de már megrövidült. Akár a hétvégén (pont a kiírt időpontban is akár) megszülethet a kis hercegnőm! Nagyon várom! Most már minden nap kell mennem NSTre. :-)))))))) De jóóóóó!
Vendég

twist
Jaj annyira örülök hogy már nemsokára a karodba
lesz a picike!Mihelyst tudsz üzenjél hogy mi a helyzet.
Nagyon drukkolok nektek!Nemsokára boldog anyuka
leszel. :D
Küldök neked nagy erőt a szüléshez.Meg hogy minden
rendben legyen.

Puszi

Kép
Kép
krisztike54

Kriszti
Sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed magadat! :( Holnap akkor mész uh vizsgálatra a porf.-hoz!? :D Mondanám, hogy kérdezd meg tőle mitől lehetnél jobban, de azokután ami történt nem tudom mit kérdezhetnél tőle v. az Anditól. :evil: Nagyon meredek ez az egész ami karácsonykor történt veled! :evil:
Kiegyenesedni ki tudsz egyenesedni? Fekve érzed magadat jobban vagy ha egy picit járkálsz?
Biztos nehéz lehet most neked, hogy igaz nagyon örülsz, hogy sikerült a babyke, de most már nemcsak a magad egészsége miatt aggódsz, hanem a babykének az egészsége miatt is! :(

Twist
Köszönöm szépen, hogy így leírtad a dolgokat! :D Ja és az ölelést is köszönöm! :wink: Puszi!
Nagyon jó, de jóóó, hogy vannak már jósló fájások, nagyon izgi :!: :!: :!: :D
Dorottya baba biztos erőt gyűjt már a kijövetelhez :!: :D

Kamilla
Te is holnap mész uh vizsgálatra?
Vendég

röpcsi
Hát szörnyű ténleg min megyek keresztül.Nem tudok
már mit mondani.Mindenesetre fogom mondani holnap
a profnak és elmondom azt is ha már ilyen helyzetbe
kerültem mondjon el mindent mire számíthatok.
Nem nagyon tudok kiegyenesedni mert feszül a hasam.
Most nehéz légzésem is van.Szokott.Ja ás akkor még ehhez
társul a nem alvásom.Szóval én már nem is tudom mit mondjak.

Kép
Kép
krisztike54

röpcsi
Akartam kérdezni,hogy te mondtad volt olyan ismid akinek
volt hyperstimuja.Neki sikerült a baba is?
Jól lett utána?

Kép
Kép
krisztike54

Az egyik ismimnek igen volt túlstimuja, de neki csak leszívták, megtermékenyítették, de egyből nem ültették be a babákat. Vártak. Igen, jobban lett, de egy hónap kellett neki mire teljesen a régi lett, panaszmentes lett! :(
Vendég

röpcsi
Akkor ő jobban járt mint én.Én csak attól parázok
hogy mivel én terhes lettem ne legyen ez rosszabb.
Mert volt akinek később is kijött.És hát most még
jobban aggódom mert már ketten vagyunk.Megértesz?

Kép
Kép
krisztike54

röpcsi
na meghát most úgy érzem hogy a baba is termeli a
hormonokat és hát ezért is vagyok így szerintem.
De most azt nem tudom hogy végig termeli a hormont
a baba vagy csak a 12-edik hétig?

Kép
Kép
krisztike54

Hát ez jó kérdés, nem tudom Kriszti, hogy csak a 12 hétig termeli.
Vendég

Itt vagyok lányok!Röpcsi én tegnap voltam a prof.nál UHn.
Minden ok,láttam a kis szivikéjét lüktetni:Azt mondta egészséges koraterhesség és át lettem irányitva a szülészorvoshoz.Többet nem kell az ARO ra mennem csak amikor a hüvelyzselé elfogy és a dobozt meg a papirokat leadni a tanulmány végett.
Nagyot nőtt a hasam,azt tudtam hogy a második terhességnél hamarabb látszik hogy nő a has a lazább hasizom meg a kötőszövetek miatt na de ennyire.Örülök nagyon.
Krisztike még mindig ilyen rosszul vagy?Éjszaka próbálj meg elszopogatni olyan homeos bogyót a SEDATIF PC-t azt én is kipróbáltam és bevált lehet 2 szemet is egyszerre.Aludnod nagyon fontos lenne akkor nem éreznéd igy magadat.
A valeriana gyógynövényes ha más nem segit azt kéne de aludni kell.
Twist veled vagyunk!Boldog perceket fogsz átélni a szülés utáni pillanatok egy életre beléd fognak ivódni.Amikor becsukom a szememet és felidézem magamban a kisfiam születését ujra élem az amit akkor ...Bizsereg a mellkasom és ujraérzem..Fantasztikus volt életem legcsodálatosabb élménye és érzése csak néztük egymást és gyönyörködtem benne Ő meg engem csodált.Emlékszem le nem vette egy pillanatra sem a szemét rólam.Hasonlit a szerelemhez csak itt a gyerekedről van szó akinél még annál jobban is tudsz fokozni mint szerelem sokkal erősebb.Teljes beteljesülés.
Ezt kivánom mindenkinek hogy megélje és meg fogjátok mert erre lettünk teremtve.Tudjátok apukám lelkipásztor és mindig azt mondta és mondja az Úr arra teremtett bennünket hogy gyermekeket nemzünk és nekem is mindig azt mondta a világ legtermészetesebb dolga ez hogy a nő gyereket szül.Persze sokszor felcseszte az agyamat mivel mentek az évek az inszeminációk és semmi nem volt. Kitartás kell és erő.
Ezt ki kellett irnom magamból érzelmi hullám ment ma át rajtam,nosztalgiázok.Talán a hormonok dolgoznak.

Mmzsó hogy birod a kezelést?Hosszú protokoll?
Röpcsi meg lesz az új kégli?
Badró elindultál a siker felé!
Ditke drága most még inszem lesz?Hányadik?
Mary puszi nagyon szoritok.Mikor mész a fagyibabákért?Ki kell várni a 3 hónapot?
Babaimádó segitenél nekem abban hogyan kell késziteni ezt a vonalzót ami a heteidet számolja?Mint a tied!
Puszi mindenkinek!
Akit kihagytam nem szándékosan mindenkinek drukk!!!!!!!!!!!!

KépKép KépKép
kamilla*

kamilla
Igen azért vagyok ilyen rosszul,mert nem tudok aludni.
Próbáltam a Sedativot de nekem nem segített.
Citromfű teát iszom.Az tegnap jó volt.Bár nem tudok egyfolytában
aludni meg nagyon sokszor fent vagyok de legalább aludtam.
Nagyon le vagyok gyengülve amúgyis azok miatt is amiken
keresztülmentem.
Nagyon örülök hogy veled minden rendben.Remélem velem
is mostmár rendben lesz minden.Neked van szűlészorvosod?
Vagy a prof ajánlott neked?

Kép
Kép
krisztike54

Kedves Lányok!

Kamilla alábbi szavai nagyon találóak:

Boldog perceket fogsz átélni a szülés utáni pillanatok egy életre beléd fognak ivódni.Amikor becsukom a szememet és felidézem magamban a kisfiam születését ujra élem az amit akkor ...Bizsereg a mellkasom és ujraérzem..Fantasztikus volt életem legcsodálatosabb élménye és érzése csak néztük egymást és gyönyörködtem benne Ő meg engem csodált.Emlékszem le nem vette egy pillanatra sem a szemét rólam.Hasonlit a szerelemhez csak itt a gyerekedről van szó akinél még annál jobban is tudsz fokozni mint szerelem sokkal erősebb.Teljes beteljesülés.
Ezt kivánom mindenkinek hogy megélje és meg fogjátok mert erre lettünk teremtve.

Én is ugyanezt éltem meg a gyermekem születésekor, és szerintem minden anya. Abban a pillanatban azonban anya és apa és család is születik.
Én is szívemből kívánom, hogy mindenki megtapasztalja ezt az érzést, amely máshoz nem hasonlítható - maga a csoda.

TWIST: TE MÁR A CSODA KAPJÁBAN VAGY!!
Minden jót
kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?