Krisz, a terhesség nekem is nagyon sok hányással járt. Soha semmitől nem múlt el, egy előnye volt, csak, hogy nem híztam. Csak a 20. héttől múlt el aszem. Volt, hogy nem bírtunk elindulni vásárolni, mert folyamatosan hánytam. Már nem jött ki semmi, csak öklendeztem, vagy epét hánytam. Volt, hogy szülinapozni nem tudtam menni, ugyanezért. Végül már úgy oldottam meg, hogy tudtam, hogy ha kihányom magam tök üresre, akkor 1 órát nem kell hányni. Így ha menni akartunk vásárolni, megtettem ezt és legalább akkor nem voltam rosszul egy óra hosszat. Bár, ha nem siettünk, akkor a kocsival kellett félreállni, hogy folytassam a hányást. A babának nem árt a hányás, ne aggódj.
A munkahelyen is nagyon szenvedtem, ott is sokat jártam a mosdóba emiatt és mondogatták is, hogy nagoyn pocsékul nézek ki utána. Ez volt, egy idő után elmúlik és természetes terhességkor.
A nem alvással pl. lehet olyasmit csinálni, hogy levendula illóolajat teszel a párnád közelébe, nagyon fini illata van és megnyugtat, altat.
Mary, milyen érzés volt visszatérni dolgozni? Bele tudsz merülni a munkába? Legalább megtudod, hogy milyen juttatásokat kaptok idén, azok úgyis a héten dőlnek el (ahogy hallom a tévében). És a fizetés nagyon fontos és jobban is telik az idő a következő lombikig.
Röpcsike írta nagyon jól, hogy nemsokára itt az első mensi, aztán már csak kettő van és lehet menni bejelentkezni:) Olyan sitty-sutty eltelik az idő, hogy észre sem veszitek:)
Mmzsó, jobban vagy már a szuriktól? Drukkolok, hgoy bírjad ki szépen! Hát ma egész délelőtt nagyon sokan hívtak, míg aludtam (de én némára vettem a telefont, aztán ki is kapcsoltam). Ez már tombolás a család részéről. Szóval, másoktól is hallottál ilyet:) Hát, ha majd kint lesz a kiscsaj, még több hívás és látogatás várható, arról is hallottam már panaszkodni a csajokat.
A férjem melózik, tehát ha beindul a szülés, megvárom, míg hazajön értem. Holnap meg a szüleimhez megyek, ők visznek vizsgálatokra, mivel a párom vidékre kénytelen utazni. Alig várom a hétvégét, amikor 24 órában velem van, úgy nagy biztonságban érzem magam. Érdekes, ha mellettem van, megnyugtat és elmúlik minden fasfájás:)