Ebben a fránya időben nem lehet sétálni!
Nircee, tegnap voltunk felétek sétálni, gyalog elmentünk a férjemmel, egy óra alatt oda is értünk, egy óra vissza.
A gáz az, hogy ennyire lesz tőlünk az új ovi... merthogy ami most közel van, azt megszüntetik.
Nagyon jók a képek!
Én is tennék fel frisset, csak ma nagyon lusta vagyok, még arra is, hogy áttöltsem a gépre.
Tegnap este olvasgattam itt a babaneten az anyatej fagyasztásáról, és megdöbbenve olvastam, hogy sok baba nem fogadja el a fagyasztott tejcsit... úgyhogy ma gyorsan kiolvasztottam egy adagot, hogy kipróbáljam. Szerencsére Flóra nem olvasta, mert szépen megitta a tejcsit, pedig elég fura szaga volt... nem kifejetten büdös, de kicsit olyan halszagú... én nem ittam volna meg...
Na mindegy, megnyugodtam, mert amikor anyukáméknél múltkor nagyon sírt, akkor bizony jó lett volna, ha kap fagyasztott tejcsit... Éppenséggel lett volna, mert oda hordom a mélyhűtőbe, az enyém nagyon kicsi. Csak nem tudtuk, hogy megy a kiolvasztás, mennyi ideig tart, stb. Ezért is kezdtem el olvasgatni a témában... szerencsére nagyon gyorsan fel lehet olvasztani, szóval legközelebb már nem lesz gond! Mondjuk egyre kevesebbet tudok tartalékolni, de azért "vészhelyzetekre" van itthon is, meg anyuéknál is pár evésre való tejcsi...
Flóra ma átalussza a napot. Szerintem a szél van rá ilyen hatással...
Ja, és éjjel 6 órát kibírt kajcsi nélkül. Fölébredt, de csak cumit kért, aztán visszaaludt. Én is meglepődtem....
Aztán hajnalban kért tejcsit.