Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert mostanában egész nap a kertben vagyunk, virágot és fát ültetünk, kapálunk, gereblyézünk, majd holnap-holnapután füvet telepítünk. Aztán mikor este bejövünk, már nem igazán van időma géphez ülni.
Verna,
nemrég láttam csak, hogy hívtál, bocsi, de bent volt a telefonom, én meg meg sem néztem.
Ne haragudj!!! Gondolom, a séta miatt hívtál, de mint írtam, most a kertet rendezzük, ami így is nagyon nehéz, mert Marcika 10 percnél többet nem enged dolgoznom, állandóan vele kell foglalkoznom.
Így 2 sor gereblyézése 1,5 órába telt, ezalatt normális esetben már az egész kertet megcsináltam volna.
Táp,
csatlakozom az előttem szólókhoz, senki ne aggódjon a táp miatt. Persze a tej a legjobb, de ha minden nap kap valamennyit, az bőven elég az immunanyagok miatt, a dokim mondta, hogy napi 200 ml-rel már bőven megkapott a baba mindent, ami afelett van, az már csak a növekedéshez kell - és ha nem tejtől, hanem táptól nő meg, akkor mi van?
Egyébként én tápon nőttem fel (mint az én korosztályomból oly sokan!), és szinte sosem vagyok beteg, és semmilyen allergiám nincs!!!! És a régi tápok meg sem közelítették a mostani mondern tápokat! Úgyhogy nyugi! A legfontosabb, hogy szeretetet adj a babádnak, és hogy ne éhezzen! Szerintem nem veszi zokon, hogy megtömöd tápival a pociját, inkább, mint éhezzen! Ha beszélni tudna, ő is ezt választaná!!!
Napozás
hát, Marci utál kint lenni, melege van! Egyelőre csak a teraszon tudom kitenni a kocsit, (a kert most teljesen fel van ásva), de egész nap odasüt a nap, és ma mértem, 35 fok volt!!!! A kocsi kupolája meg fekete, gondolom alatta lehetett 40 fok is! Kövezzetek meg, de én ilyen melegben bizony nem adtam semmit Marcira, csak a szokásos body + rugi volt rajta, igaz, 1,5 méterre van a kocsi a teraszajtótól, így nem kellett sokat cipelni. Csakhogy ezt a meleget Marci annyira utálta, hogy állandóan sírt, vissza kellett hoznom a házba. Rövidujjút meg azért mégsem adok rá ilyenkor!!! Egyedül tegnapelőtt aludt kint, akkor 3 órát is bírt, de sem tegnap, sem ma nem volt hajlandó kint lenni. Mikor már kezdett lemenni a nap, na akkor aludt 20 percet. Pedig úgy szeretném, ha sokat lenne kint, annyira jó a levegő!
Ja, persze nem szemben a nappal fektetem a kocsit!
Masszázs
nem voltam, mert hívott a védőnő, hogy elmarad, majd jövő hétfőn lesz.
Én is megkaptam a Panadol babát! Nekünk kenguru!
Most megyek, mert a férjem szegény már nagyon hiányol!
Verna,
ahogy elkészülünk, ismét sétálhatunk, vasárnap esni fog sajnos, de remélem, jövő héten jön megint a jó idő, és akkor már nem lesz a sétának semmi akadálya!