Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi: :lol: akkor nem unatkoztok :lol: .
Nálunk már egy ideje a miért korszak van!
Vendég

Unatkozni azt én nem ismerem :D nincs idöm rá :lol:
Annyira imádom ahogy csacsog
Csak mikor azt kérdezi anya mi az idö :wink:

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófi: Nem hiszem hogy elkéstetek, de tény hogy néha fárasztó, viszont ha nincs baja a babucinak akkor nagyon gyorsan lesz eredmény. Azt írja az egyik könyv 3 nap, mivel kb 3 napos a memóriájuk, és hamar át lehet őket szoktatni hogy így mondjam.
Azt nem tudom hogy mennyi idő, de Biuska nagyon ügyi már, ehhez persze az kell hogy ne fájjon pl.: pocika.
Ha baj van akkor biza anya kell nekik!!! :)
Két picikével nem lehet könnyű, de Dorottya is tele van gondolom meglepetésekkel. Barnikának is voltak sőt még mindig vannak olyan édes aranyköpései :)

Mancsa: Kitartó a kissrác :) Nem baj az ha az ember következetes sőt, és az is biztos hogy nem mindig sikerül. Anyukám rontja ott el a dolgot az unokáival, hogy azt hiszi ha nem tesz meg mindent amit csak kiejtenek a szájukon a gyerekek akkor nem fogják szeretni, holott ez nem igaz.
Igenis kell a szeretet teljes szigor ;)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi: nálunk is kényeztetik a mamák, de hát nekik ez a dolguk. Ők velünk voltak következetesek, akkor is a nagyik kényeztettek minket is. Az én fiam már mondta 1x 2x, hogy inkább megyek a mamához! Igaz ezt akkor mondta, mikor játszottunk és felébredt Dorka éhesen, én meg abbahagytam vele a játékot.
Vendég

hahó...

köszi, arik vagytok megint ;)
a SOTEII-re megyünk.

először felhívtuk őket...a honlapon van a bejelntkezés telefonszáma...azt felhívtuk, ott nagyon kedvesek voltak, de sajna nem adtak fix időpontot. azt mondták ez egy klínika, akkor jutunk be, ha sorra kerülünk...kérdeztem, hogy sokan szoktak-e lenni a csecsemőultrahangon, és mondták, ismét, hogy hááát igeeen, mert ez egy KLINIKA...aztán találtam a neten egy kft-t, ahol ugyanazok a dokik dolgoznak, mint a SOTE II-n; ugyanott van a magánrendelésük...ugyanakkor, mint a SOTEII-n a rendes rendelési idő, és úgy döntöttem, hogy nem játszák el megint velünk, amit annó a SOTEI-es női klinikán, ha emlékeztek, hogy már MINDENKI hazament rég, mire rámnézett valaki. szóval felhívtam a magánrendelést, és jéééé kaptunk fix időpontot, felvették az adataink, hogy ott ne kelljen szegény babának várni stb....annyi, hogy ez így 6ezer lesz...de mivel Emma még nagyon kicsi, kifoizetem...nem akarok vele egy percet sem várni egy kórházban...

Sarmon: nagyon-nagyon köszi. Tényleg. nem az volt a fő gond, hogy én nem akartam őt szeretgetni, csak nem tudtam hova tenni, hogy egész nap non-stop sír.....inkább megijedtem...

aztán meg elfáradtam nagyon. te már nagyon ügyes vagy, pedig 3 gyerekkel nagyon nem könnyű. és biztos jókat mosolyogsz rajtam, de ne aggódj, belejövök:) vagy legalábbis igyekszem. és benézek arra topicra, ha meglelem. írni nem hiszem, hogy fogok, mert én ide tartozok :) itt is nagyon jó tanácsokat kapok.

Kérdés: ha TUTI biztosak vagytok benne, hogy hiszti, vagy próbálkozás a sírása, akkor szoktátok kicsit hagyni magában dühöngeni????

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

mancsa: Levi,hogy viszonyul a hugihoz? Lettek uj szokásai?

Kép
Kép
s. zsófia

géggé jól teszed én is amiben tudom magánrendelésre viszem öket pl: kardió,börgyogyász ahova idáig menünk kelett.

Kép
Kép
s. zsófia

Gégéé: Én Barnit akkor hagytam csak sírni igen, de akkor nem is tartott sokáig. Pár perc volt csak. Ha olyan dolgom van amit nem tudok hirtelen abbahagyni akkor a Biankát is hagyom nyafizni, max szólok hozzá. Néha magától talál valamit amit elnézeget de általában fáradtságtól szokott nyafizni úgyhogy sokáig nem tart a dolog.

Mancsa: Ez igaz. Nagyszülők kényeztessék, de azzal pl nem értek egyet anyukám esetében hogy hagyja hogy szemtelenkedjenek vele a gyerekek. Az ugyebár nem járja. Mondtam is anyunak hogy tessék rászólni a Barnikára ha csúnyán viselkedik vele, mert nem kell mindent eltűrni. Sőt.
Szegényke! Rosszul eshetett amikor Levike ezt mondta, bár őket is meg lehet érteni :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

mancsa, tündi!
nagyszülők valóban kényeztetősek. az imádott nagymamámnak összesen 5 unokája van. hát elég sok csoki, cukorka meg chips fogyott el ott. anyuméknak meg nagynénéméknek erre nem is volt igazán gondjuk.
anyum is mondta már, hogy majd veszi a túrórudikat meg más csokikat meg parányt meg sütit süt neki...
jól ki is akadtam. :lol:

mancsa!
nagyon szorítok, hogy visszaálljon a tejcsi!

gégéé!
ügyesek vagytok! sztem is jó, hogy inkább időpontot kértetek, nem vártok Emmával kórházban sokat, nehogy összeszedjen valamit!
és még egyszer nagyon szorítok nektek, hogy ne legyen gond!

sarmon!
nem lehet semmi három gyerekkel. néha még ez az egy is igencsak feladja a leckét.
Vendég

hajnalom!
írtam privit dokiügyben!
Vendég

köszi a szorításokat!!!!

most megint volt esti műsor...picit túlpörgette magát, aztán nem ment az alvás sehogysem, de egyszercsak bealudt...

jaj ooooooolyaaaaaaaaan szép, hogy egész nap csak puszilgatnám...kár, hogy más dolgom is van:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

ja és, hogy ne csak panaszkodjak: képzeljétek a nagy bőgések-ordítások közepette lefogytam...esküszöm...majdnem a szülés előtti súlyomon lettem hirtelen... :o :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Tündi: igazad van a szemtelenkedést tényleg nem kell tűrni, ezek a kölykök hogy kihasználják a helyzetet!

Zsófi: változott Levi, sokat komolyodott, meg hát a féltékenység is látszik azért. Tök jól eljátszik én elkezdek szoptatni (ma sajna nem ), akkor most vagyok éhes, most vagyok szomjas, kakilni kell, aztán úgylátszik mégsem kell csak hogy vele foglalkozzak. DE úgy veszem észre, hogy most már alábbhagy a feltűnési viszketegsége, most már megszokta a kicsit és beletörődött, hogy ketten vannak. A múltkor pl azt mondta: anya úgy hiányzott a picike, mikor még a pocakodban volt. Rájött, hogy őt ugyanúgy szeretjük csak ez már más helyzet, nem csak ő van. Mondogatja, hogy majd odaadja Dórinak a játékait, apa meg mindig mondja, hogy majd figyelmezteti erre.
Nagyon szereti a hugit, folyton ott ugrál körülötte, beszélget, énekel neki, vigasztalja, ha sír, visszaadja a cumiját. Imádnivalóak együtt!

Gégéé: jól tetted a magándokit, ha lehet mi is így visszük őket.

Köszönöm lányok a szorítást tejciügyben, jól jön. Hétfőtől lesz more milkem is, remélem beválik!
Vendég

igen én is szoktam egy kicsit hagyni magában nyafizni ha már mindent megtettem ami megtehető(kaja,pelus,büfi),és még mindig nem nyugszik,de ilyenkor általában álomba szokta magát sirdogálni.
de van hogy elkezdi nézegetni az állatkákat a kiságyban...ez mostmár egyre többet előfordul.

Gégéé én nem is mondtam hogy hagyd el ezt a topicot,és persze hogy itt is cuki pofa és nagyon segitőkész mindenki,csak ott pont ilyen korú babók vannak mint a mieink,Beleolvasgatni mindenképp jó,sok megoldást fogsz találni a problémákra,no meg rájössz hogy a gondjaiddal nem vagy egyedül.Én sem hagylak itt benneteket,de ott is jelen vagyok az elejétől kezdve.Jó kis csapat az is,ez is!

Tündi látom azért már kezdesz belerázódni a két gyerkőcbe! :lol:

Higgyjétek el,nem olyan nehéz ám a 3 kölök,mert ők már tök jól elszórakoztatják egymást vagy magukat(többnyire).Megértenek sokmindent,segítőkészek.Meg úgy egyébként is jól neveltek.Most nem azé mert az enyéim,de hát láttam már ezektől százszorta elevenebb gyerekeket is.

Sokat magyarázok nekik mit hogyan miért,minek.De a fáradságom kamatozik,mert megértenek mindent,nem féltékenyek egymásra,nem hisztiznek semmiért,azt csinálják amit kell.Ha aludni megyünk akkor mennek,ha gyógyszert kell bevenni,beveszik,ha halkan kell lenni csendesednek(bár Jázinak ez még kicsit nehézkes,de jó úton halad).Megértik ha szoptatok,vagy altatni félrevonulok,mert utána jövök és akkor mesét nézünk,rajzolunk,festünk dominózunk stb.
na eldugulok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zombi klub: JÁTÉK FELHÍVÁS!

Adjunk gyerekeinek találó indián nevet...
az enyémnek anyukám ihlette a nevét: Üvöltő Pötty

ha új korszakba lép, kap majd új nevet :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Mancsa: biztos lesz tejcsi, ne aggódj! Igyál sokat! Fejjél, tedd cicire bébikét sokat!

Sarmi: beleolvastam, aranyosak!!! neked meg: csak így tovább, biztos nagyon jó a hangulat nálatok ;) te mind a 3 "babádnak" adj indián nevet ám ;)

trundike, mancsa, zsófi, ti is a nagyoknak is :)))

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Most aludt el Levi, ugyanis haza kellett hozni. Azt mondta: gondoltam egyet anya hogy mégiscsak veled kell aludnom. Olyan édi! Miközben meséltem Levinek Dorka félálomban CICIZETT!

Gégéé: gondolkodom a neveken.
Vendég

Sarmon ez tök jó!
hát ha nekem nem is lesz három, (de majd még meglátjuk), igyekszem ezeket a dolgokat amiket írtál jól megjegyezni és elraktározni amikor majd kell. :oops:

gégéé!
irigy-irigy... én még éppen a szülés utáni súlyomon vagyok...
egyébként én is így vagyok, mint te. lassan lekopik Zsófi arcáról a bőr, (na jó, nem ), de annyi puszit kap.
ma megint adott, de ma úgy, hogy megnyalta az arcomat.

ma kaptam apától egy érdekes beszólást.
azt mondta, hogy csináljunk még egy gyereket, hogy Zsófi ne legyen egyedül és tudjanak együtt játszani. és jól lefárasszák egymást. :lol:
de még várunk vele...
Vendég

Lehet bejön ez, hogy nem hagyjuk, hogy hülére egye magát a kis mohóm...

tegnap evett 18:00-kor, aztán 00:36-kor...ezzel annyira meglepett minket, hogy nem volt fürdés, és persze ébren vártunk, mert kb 20 óra óta úgy gondoltuk, hogy nem érdemes lefeküdni, mert minjárt kel a kis csajszibarack...hááát :)

aztán 4kor valamit magyarázott az ágyban, és én meg alkalmaztam a trundike módszert, felkeltem, és benyomtam egy cucut a szájába, és addig tartottam ott, amíg vissza nem aludt...ez nem volt mondjuk 1 percnél több, aztán visszafeküdtem, mondván, hogy próba cseresznye, és 5:50kor lett evés végül...addig aludt...

mondjuk most beszorult neki egy elefánt a popijába, azt nyomja a drága :)

csinálom is a Mecsek teát.
na puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az üdvözléseket és a kedves fogadtatást! :)
A privátokért nagyon hálás vagyok!!! Válaszoltam.

H.
hajnalom

anyany tényleg szupi kétgyerekes anyunak lenni! :lol:
Már várom mi lessz ha a törpe elkezd mászni,pakolni miket fognak együtt alkotni :shock:

Kép
Kép
s. zsófia

gégéé gratula ehez a nagy alváshoz :lol:
Majd jövök a nevekkel.
Ma odaraktam melém reggel és csukott szemmel akkorákat durantott :shock:

Kép
Kép
s. zsófia

Naponta mennyi kecskerutafű teát kell inni a tejképződés elősegítésére?
Napi 3-4 csészével, de vigyázz vele mert kesernyés ízű. Ha már magadnak főzöd a teát, akkor kombinálhatod Lepkeszegmaggal ( görögszéna mag, na az igazán a tejserkentő ), ánizsmaggal, ha nem hasfájós a babád akkor feltétlenül tegyél hozzá édesköménymagot is. Ha hasfájós akkor az édesköményt hagyd ki. Én a lepkeszegmagot ( igen kemény ) le szoktam darálni porrá ( kávédaráló klasszul megteszi ), az ánizsmagot és az édesköményt mozsárban töröm, azt nem porítom hanem csak hogy a magok kicsit megtörjenek. 1 liter vízbe minden hozzávalóból 1 evőkanálnyit készítek. Ha felforrt a víz bele a törött magokat, 3 percig lassú tűzön főzöm, majd bele a kecskerutafű, rögtön elzárom mert a füvet csak forrázni kell, lefedem, és 10 perc múlva leszűröm. Igazából az ánizsnak remek az aromája így nem igényel a tea ízesítést. Mindegyiket be lehet szerezni drogériaboltban, esetleg gyógyszertárban is fellelhető.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mancsa,Katinka:Ezt nektek találtam hátha kipróbáljátok :wink:

Gégéé:Igaza van Sarmonnak én is mindig beleolvasok az augusztusi topikba sok hasznos infót találok ott most épp hozzátáplálásról babaúszásról... :D Különben meg ne merj itt hagyni minket :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
De jó hogy találtatok magánrendelést sokkal jobb ilyen picivel arra menni legalább nem kell órákig ott szobrozni.Jaj úgy izgulok értetek!!!!!Örülök a jó éjszakának.

Zsófia:Biztos lesz mit pakolni majd a gyerköcök után :wink:
Olyan aranyosak a lányaid hogy igy hasonlítanak egymásra :D Két kis tündér :D

Anyany:Hannus sem iszik ám egyedül csak nagyon ritkán amúgy meg ki-be rakosgatja az üveget csak játszik vele :D
Rajtam +8 kg van a szülés elöttihez képest de én elötte nagyon sokat híztam pcos miatt.És még most is ott vannak azok a ciszták :cry:

Trundike:Hát azt nem tudom hogy honnan lehet tudni hogy mikor van kész a baba a merülésre,lehet hogy kipróbáljuk aztán ha nem sír akkor van kész :D

Köszönjük szépen a dicséreteket :D :D :D :D

Hajnalom:Mesélj magatokról!!!!Hogy vagy?

Mi ma megyünk szülinapi buliba barátnöm kislány ma egy éves :D :D :D :D :D

Puszi
Vendég

azóta is alszik...5:50kor evett.... :shock:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

De jó alvókája van Emma babának :D :D :D :D
Tetszik az indián neve :D majd én is gondolkozom :D
Vendég

jó reggelt! azaz délutánt. :oops:

ezt a receptet én is olvastam már valahol. a görögszénamag tényleg jó, úgy magában is, csak az íze fura. a hugom szerint olyant, mintha füvet főznél meg és innád a levét. :lol: a tesókám amúgy emésztésserkenőnek és szélfogónak issza.
szerintem csak fura, de nem vészes. azt is kipróbáltam, elég jó és olcsóbb, mint a moremilk, amúgy abban is benne van.

lara! ez a cumisüveg nagyon érdekes játék ám. meg lehet fogni, lehet rázni és lötyög benne a víz, ami nagoyn izgalmas. :lol:
de ilyenkor ha azt akarom , hogy igyon, a kezébe adok valamit. a kedvence a tamponosdoboz (kaptam egy icipicit pár darab mintával, és a karórám) :lol:
ezeket lehet forgatni, nézegetni, ha megunja, eldobja.

gégéé! ügyesek vagytok! hasonló problémánk nekünk is volt. kb 2 hónaposan kezdett rossz evő enni Zsófi, és amikor nyekkent, kapott tejet. jó kis hasfájás lett a vége, bukás meg éjjel nappal görcsök. az otthoni védőnő mondta, hogy nem kell, ha nyafog, hagyjam, de ne etessem mindig. és bejött.

csajok! a mérleg meg egy dologra jó! anyukákat idegesíteni!
néha hasznos, bár még a kórházi is olyan, hogy ha kétszer mértem, kétszer, ha 7szer, akkor 7szer mutatott más eredményt.

zsófi!
én is várom már, hogy pakoljon :lol: meg rettegek is tőle, hogy fogom majd teljesen akadálymentesíteni a lakást.

valakinek tippje? hogy csináltátok?
Vendég

aludt 11 valameddigm, aztán evett, aztán nézelődött, picit szunyált, picit sírt, picit játszottunk...aztán evet 3 óra múlva, kakit nyomja egész nap, mint az őrültek. sírt kaja után is, szterintem most kevésnek találta az adagot. Elvittem sétálni. sétáltunk egy órát. hazaértünk megint sírt ezerrel, aztán picit megnyugtattam, nagyon laposakat pislogott, most beraktam az ágyba de nem reménykedek ...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

gégéé!
kitartás!
mi három hónapos koráig nem nagyon tudtunk semmit sem csinálni, onna aztán minden megváltozott, ahogy ügyesedett.
addig kb napi 14 órát aludt összesen, a maradékból kb2-t a kiságyban tölött, a többit pedig kézben. bújva, vagy ringatva.
azóta tudok csak főzőcskézni például...
Vendég

Hello Lányok!

Már megint annyit írtatok, alig győzöm visszaolvasni.

Pénteken olyan szép idő volt, sikerült két órát sétálni Dorkával. És végigaludta. Na, ez egy nagy csoda volt. Ennyit nem szokott egyhuzamban aludni délután. Jó volt egy kis mozgás nekem is. Jól esett.

Két napja kakigondunk van. Azt hiszem sikerült túletetni Dorkát főzelékkel, vagy nem tudom, hogy miért nem sikerül kakilnia. Adtam már teát, laktóz szirupot, infacolt, tornáztunk, meg minden, de nem akar kijönni a kaki, viszont olyan büdiket pukizik, hogy apája is már ájuldozik tőle. Lányok ötlet? Hogyan csalogassuk ki a kakamanót??? Szegénykém annyira erőlködik. Még aludni sem nagyon aludt. Este is felkelt mindig, és du. se nagyon aludt.

Indiánnévként most a szagos fuvallat jut eszembe. De majd ha túl leszünk a kakigondon keresek mást.... :)

Gégéé: szegény Emmababa. Dorka is ugyanilyen volt, mindig túlkajálta magát. Én meg azt hittem, hogy éhes mikor cicit keresett, de csak a pocija fájt. Utólag már rájöttem. Holnap mentek? Szorítok nektek nagyon! Biztos nem lesz baj, ne aggódj. Örülök, hogy találtatok magánrendelést. Azért így biztos könnyebb lesz, és hamarabb végeztek.

Lara: nagyon jók a képek. Még mindig elbűvöl Hanna hajasbaba gyönyörűsége. Hihetetlen, hogy lehet ennyi sok haja egy ilyen picimanónak. Látszik, hogy tetszett neki az uszi. És te nem csobbantál velük? Mindig apával viszitek? Édi az a rózsaszín úszópelus. Jól látom, hogy felfújódik a vízben az a pelus? Tényleg mennyiért lehet ilyet venni? Majd tavaszra kell nekünk is.

hajnalom: üdvözöllek köztünk. Gyere mesélj magatokról. Jó kis csapat van itt, biztosan találsz választ a kérdéseidre. Aranyosan segítjük egymást amiben tudjuk.

Trundike: jó, hogy jöttél te is. Ha tudsz majd tegyél fel képet Biusról, meg persze Barniról is. Már kíváncsi vagyok mekkorát nőtt Bius.

Lányok jó lehet ez a miért és mi ez korszak......
Ránk is ez vár majd. :D

katinka, mancsa: tejci ügyben jobban álltok már? Sikerült kipróbálni valamit? More milk? Vagy más? Gondolom azért két gyerekkel nem tudtok sokat pihizni....mert az is fontos lenne.

Anyany: Zsófi édi lehetett pusziadás közben. Kis tündérke. Apa is mindig azt kérdezi Dorkától, hogy mikor adsz már nekem puszit. Ezek szerint nemsokára :)
Már én is próbálok minden praktikát kitalálni, hogy elmaradjon a kocsiban. Most a párnával kitámasztásnál tartunk. Így lát is valamit a világból. De nem mindig van ehhez kedve...

Tényleg lányok, Dorka olyan félős. Minden idegentől sírvafakad, ha ránéz. Mit lehet ez ellen tenni? Vagy meddig fog ez tartani. Már néha olyan kínos, mikor távolabbi családtagoktól is fél. Pedig szívesen a kezükbe adnám, de ő csak sír.

KépKép
ancsi_pancsi

Ja ez a vércsoport dolog engem is izgat. Én is kerestem, aztán rájöttem, hogy hiába, mert nincs benne még a zárójelentésben sem. Érdekes, hogy ez már nem fontos...

Winchi: nagyon jó ez a montázs. Szépek vagytok. És hogy nődögél már a kis vőlegényünk. Nem semmi. Tetszik a cuki mosolya.

Bende: tényleg tiszta apja ez a lány. :)

KépKép
ancsi_pancsi

Holnap 6 hónapos lesz Dorka. Jajj, de öregszünk, már fél éves. Te jó ég, és még csak most született.....

Gégéé: még akartam kérdezni, hogy mi volt Csaba bácsinál??? Neked is fél év múlva kell menni legközelebb?

KépKép
ancsi_pancsi

Bocs, ezt Larának akartam írni....hülye Ancsi!!!!

KépKép
ancsi_pancsi

Mondjuk te is mész nemsokára igaz? 6 hetes kontroll?

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Hála az égnek végre kicsit sűrűbbek a napjaim és történnek velem dolgok a szopizáson, büfizésen kívül is :lol:
Képzeljétek tegnap csoda történt! :D Készülődtem, hogy befűtök a fürdőbe meg csinálom a vizet, addig apa szórakoztatta Matyit. Elkezdte vetkőztetni is eddig már egyszer kétszer eljutottunk de nem tovább. De tegnap.... :lol: Fogta és megfürdette a fiát! Csak lestem! Rohantam is a fényképezőgépért! 3 hónap után megértett benne a dolog és először megfürdette a Matyit! Én olyan büszke voltam rájuk! :lol: :lol: :lol:
Majd hozok a nagy eseményről képeket! :lol:

Én maradnék az Üvöltő Dervis megszólításnál illetve a Csaholó kiskutya a másik név, mert most úgy beszélget mintha vakkangatna :lol:

Gégéé holnapra a Népi Kína egész éves termését kívánom nektek vagyis egy orbitális nagy kalappal :D :D :D

Anyuék holnap jönnek hozzánk juhhhééééé :)

KépKép
winchi

Csajok ha gondoljátok és rengeteg időtök van akkor játszatok! :D

http://www.elmebajnoksag.hu/

KépKép
winchi

Igaz milyen jó ha jön az ANYU!
Nálunk ma volt... :lol:

Kép
Kép
s. zsófia

Rossz éjjszakánk volt, és egész nap nyügi hasfájás.
10 körül sikerült lerakni, utána 12-13.30-4.30 és végül 7-kor volt kelés. :?
Most mi fejlödünk visszafelé :cry:

Kép
Kép
s. zsófia

ancsi elöre is gratula :lol:
Hát igen öregszünk :wink:

Kép
Kép
s. zsófia

Sziasztok!

Most nem tudtam még igazán visszaolvasni csak átfutottalak Benneteket :)

Megyünk fürdeni, szóval gyorsan dobok fel néhány képet aztán ha sikerül jövök még:

Kép Kép Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Ancsi:Nekem 6 hét múlva vissza kell mennem a pcos miatt sajna a ciszták nem tüntek el és valószinü azét nem jött még meg nekem úgyhogy most kaptam gyógyszert aztán várunk... :cry:
Nekem is nagyon tetszik ez a kis rózsaszín fürdönaci :D igen beszorul alá a levegö :D olyan mint egy kis török basa :D 3000 ft volt a naci és kb 1,5 vagy 2 éves korig jó állítható a derekán meg a combiján.
Apa úszik vele ez ilyen Apás program. :D De amúgy csak egyik szülö mehet be a vízbe.Már fél év??????Úgy rohan az idö picit megállhatna.
Puszi nektek.

Trundike:Nagyon édesek a gyerekek Biusnak is szép hosszú haja van :D :D :D

Zsófia:Kitartás remélem a mai éjszaka már jó lesz.A Hannus 3 napig éjjel 1-ig fennt volt tegnap meg már 9-kor elaludt és délelött10-kor kelt fel :D
Jaj csak tartaná meg jó szokását :D

Anyany:Csörös pohárból nem iszik a Zsófi?Én majd most akarok venni a Hannusnak nem tudom hogy fogadja majd.És akkor új játéka lesz :D
Vendég

Winchi:Örülök hogy már nálatok is Apa is fürdet olyan jó nézni őket nem?
Nálunk Apa alig várta hogy hazajöhessünk és végre ő is foglalkozzon a Hannussal letette az ágyra és vagy egy órán keresztül csak nézte és beszélt hozzá meg is nézte a köldök kezelést pelusozást az elsö naptól kezdve ő is pelusozza fürdeti nagyon sokat segít úgyhogy jól választottam :D
Szeretem nézni őket :D
Vendég

üvöltő pötty csatára kész....

szerintetek sokat sírt délután, ha akkor is hallom, hogy sír, ha nem sír...?

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé: Akkor alakul a molekula alvás terén? Tegnap Bius kellemetlen meglepit okozott. Fél 2-kor nem kellett cumi csak sírt. Enni akart persze nem sokat, majd 3/4-ed ötkor is. :(
Hát... Ma sem számítok jó éjszakára, most is nyugtalanul aludt el. Nem értem, de remélem majd sikerül visszaszokni hogy 5-nél előbb ne együnk.
Az igen. Jaj de jó nektek! Bianka nem szuszizik ennyit, bár ma lenyomott egy 3 órás csucsut.

Lara: Én már borítgatom Bianka fejét vízzel. Sírni nem sír miatta de nagyon nem is nevet fürcsi közben.

Anyany: Szerintem nem jó a mérleg. Mi olyat kölcsönöztünk ami jó. A hold után ugyanannyit mutatott.

Ancsi_pancsi: Ez jópofa név!!! Szegényke, sajnos ötletem nincs rá. Várni kell aztán jön a manó magától, te már mindent megtettél.

Winchi: Gratula a párodnak!!! Nagyon ügyi :)

Zsófi: Mi is visszafele fejlődünk. :( Kíváncsi leszek a ma éjszakára.
Úgy látszik ez a normális?

Tündi
Kép
Kép
trundike

alakulunk, szerintem, csak a késő délutántól estig taró szenvedés az, amiről még nem szokott le.

most igyekszem napirendet csinálni neki....úgy látom már nevelhető a kis drága....vagyis, már nevelgetni kell:)

gyönyörűek a gyerekeid trundike :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

ancsi!
Zsófinak a sütőtöktől volt nagyon durva szorulása. három vagy négy adagban jött ki, 4napig nem volt kaki.
sírva kakilt, dehogy is sírva, üvöltve. azóta jobban vigyázok.
ami segíthet még: glicerines kúp, bár mi nem próbáltuk, de mondják, hogy jó, mert a végbélben levő cuccot fellazítja, viszont amit próbáltunk az a masszázs. az jó is volt. körkörösen, mint a hasfájásnál, de teljesen lenn jobboldalt, ahogy a belek mennek lefelé, a csípőcsontjáig, erőteljesen meg nagoyn vigyázva. éreztem is hogy kemény volt...
és még a lábfelhúzás és a hasára felnyomás, elengedés, torna...

tündi!
nagyon aranyosak!
Biusnak több a haja, mint Zsófinak!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hát mi két mérleggel is megszívtuk... a kórházival is, meg az itthonival is, de az utóbbi volt a jobb...

gégéé!
biztosan nincs semmi baj, és ha sírást hallassz, amikor nem sír, az annak a jele, hogy ideges vagy egy kiscit. próbálj meg megnyugodni. sok puszi! sok szorítás!

lara!
hát van csőrös poharunk, meg babaitató is, meg kis kávés meg kis műanyag meg kis porcelán is...
a csőröst rágcsálja,és nem is hagyja megdönteni, néha szívja csak, a babaitatót kiveri a kezemből, a kávéssal nyakon önti magát, mert úgy akar inni, hogy majd ő fogja, a többit meg nem próbáltuk még.
egyelőre marad a cumisüveg. azzal csak akkor játszik, ha már nem éhes. ja amúgy a csőrös is avent, de sztem nagoyn kemény a csőr gumija.
Vendég

Zsófi jó kislány. igaz elég keveset eszik, de most úgy csinálja, hogy jelzi, ha éhes, szomjas. ha nem nagoyn éhes, akkor keveset eszik, ha jobban, akkor ügyesen. ma a kanalazós jött be, tegnap a tápszer.
viszont este kért, kapott is tápit, reggel még a lefagyasztott készletemet kapja, de alig evett a tápiból. itattam is, azt sem kérte. játszottunk, az sem volt jó, a hajamat rángatta meg szedte szét. az persze jó volt. és nevetett is hozzá.
10kkor letettem, kis ringatás után, fél óra múlva felébredt. éhes volt. evett 120mili tápit, és kis ringatással fél11óta alszik!
én meg három napja nem fejtem és most kezdem érezni a melleimet.
kicsit muszáj lesz...
jó éjt zombianyukák!
Vendég

Jó reggelt,

most csak gyorsba ...
Gégéé: drukkolok Nektek nagyon, de úgy érzem semmit nem találnak!!!! :D sok puszi!
Trundike: gyönyörűek a gyerekek!! Milyen nagy már Bius :shock: :lol: , aztamindenit!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Kép

Lóevő Hosszúszempilla
bende

Na azt hiszem most én is lemaradtam egy kicsit. Jaffa is nagyon régen volt már.

A fürdetés dologhoz nem tudk hozzászólni, mert az én párom a hazajövetelünk napján már fürdette és pelenkázta Nikit. a fürdetés mindig az ő reszortja, párszor volt, hogy nem volt itthon és akkor rá maradt.

Kakigond- Dorkának sok gyümölcslé/ mindenkinek glicerines kúp, hőmérőzés. Higyjétek el tapasztalatből beszélek, mert nálunk mindennapos gond volt. A múlt héten álltunk le a mindennapos laevolacról, mert már produkál magától.

Náthája javulgat, a nőci meg rosszalkodik. Tegnap elmentünk sétálni, páromnak nagyon fájt a feje, hagytuk aludni. ',5 óra séta után felébredt, bementünk a plázába egy kicsit melegedni. Addig hasizmozott míg teljesen megemeltem neki az ülést. Tudom, hogy még kicsi hozzá, de úgy gondoltam jobb, neki ha meg van támasztva a háta, mintha, állandóan előrehúzkodja magát. Mostanában, amúgy is az üldögélés a számára legkedveltebb pozició. Feküdni már utál. Az etetőszékben viszont 3/4 órát játszott egy műanyag edénykével. Szóval felültettem, attól kezdve, egyfolytában vigyorgott, mindenre és mindenkire ráhuhogott. És mindent kiszórt a babakocsiból. A kesztyűmet, a sapkákat- Úgy hozták utánunk- és amit nem vettem észre és nem is hoztak utánunk, a CUMIJÁT. Mindig van nálunk egy pótcumi azt elővakartam, de szerencsére a babakocsiban nem hiányolja annyira. Bementem a rossmannba is, az ölébe tettem egy csomag valamit, hogy azt babrálja, azt is 3x kidobta. Már most látom nem lesz egyszerű eset a nyanyó.

Ancsi- nem tudok mit hozzátenni a síróssághoz, mert Niki boldog- boldogtalanra rávigyorog. Ez nem nevelés hanem beállítottság kérdése. Majd el fog múlni. Az egyik gyerekkori játszótársam kislánya is ilyen volt. Ha csak ránézett valaki, az apján, az anyján és a nagyikján kivül, akkor már legörbült a szája. Később kinőtte.
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?