Hello Lányok!
Már megint annyit írtatok, alig győzöm visszaolvasni.
Pénteken olyan szép idő volt, sikerült két órát sétálni Dorkával. És végigaludta. Na, ez egy nagy csoda volt. Ennyit nem szokott egyhuzamban aludni délután. Jó volt egy kis mozgás nekem is. Jól esett.
Két napja kakigondunk van. Azt hiszem sikerült túletetni Dorkát főzelékkel, vagy nem tudom, hogy miért nem sikerül kakilnia. Adtam már teát, laktóz szirupot, infacolt, tornáztunk, meg minden, de nem akar kijönni a kaki, viszont olyan büdiket pukizik, hogy apája is már ájuldozik tőle. Lányok ötlet? Hogyan csalogassuk ki a kakamanót??? Szegénykém annyira erőlködik. Még aludni sem nagyon aludt. Este is felkelt mindig, és du. se nagyon aludt.
Indiánnévként most a
szagos fuvallat jut eszembe. De majd ha túl leszünk a kakigondon keresek mást....
Gégéé: szegény Emmababa. Dorka is ugyanilyen volt, mindig túlkajálta magát. Én meg azt hittem, hogy éhes mikor cicit keresett, de csak a pocija fájt. Utólag már rájöttem. Holnap mentek? Szorítok nektek nagyon! Biztos nem lesz baj, ne aggódj. Örülök, hogy találtatok magánrendelést. Azért így biztos könnyebb lesz, és hamarabb végeztek.
Lara: nagyon jók a képek. Még mindig elbűvöl Hanna hajasbaba gyönyörűsége. Hihetetlen, hogy lehet ennyi sok haja egy ilyen picimanónak. Látszik, hogy tetszett neki az uszi. És te nem csobbantál velük? Mindig apával viszitek? Édi az a rózsaszín úszópelus. Jól látom, hogy felfújódik a vízben az a pelus? Tényleg mennyiért lehet ilyet venni? Majd tavaszra kell nekünk is.
hajnalom: üdvözöllek köztünk. Gyere mesélj magatokról. Jó kis csapat van itt, biztosan találsz választ a kérdéseidre. Aranyosan segítjük egymást amiben tudjuk.
Trundike: jó, hogy jöttél te is. Ha tudsz majd tegyél fel képet Biusról, meg persze Barniról is. Már kíváncsi vagyok mekkorát nőtt Bius.
Lányok jó lehet ez a miért és mi ez korszak......
Ránk is ez vár majd.
katinka, mancsa: tejci ügyben jobban álltok már? Sikerült kipróbálni valamit? More milk? Vagy más? Gondolom azért két gyerekkel nem tudtok sokat pihizni....mert az is fontos lenne.
Anyany: Zsófi édi lehetett pusziadás közben. Kis tündérke. Apa is mindig azt kérdezi Dorkától, hogy mikor adsz már nekem puszit. Ezek szerint nemsokára
Már én is próbálok minden praktikát kitalálni, hogy elmaradjon a kocsiban. Most a párnával kitámasztásnál tartunk. Így lát is valamit a világból. De nem mindig van ehhez kedve...
Tényleg lányok, Dorka olyan félős. Minden idegentől sírvafakad, ha ránéz. Mit lehet ez ellen tenni? Vagy meddig fog ez tartani. Már néha olyan kínos, mikor távolabbi családtagoktól is fél. Pedig szívesen a kezükbe adnám, de ő csak sír.