MARCSI! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
NIKIBABA! NAGYON SOK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!
Tortás képek nagyon szupik, csokis Niki cukkancs! Tök ugyanez az etetőszékünk van, színre is. (Igaz Zsófi?)
Mindjárt mi is tortázunk ám!
Jobbulást a pici Drágának!
Kata+++++++++++
Zsófi! Ebéd és vacsi közben mit eszik Samu? Semmit??? Akkor biztos tényleg éhes lehet már estére! Vagy olyankor van a narancsozás stb?
Tejpép/Rizspép: Mi Milupát eszünk hipoallergén, drnő írja ki, így 750 körül van egy dobozzal.
DE!!! Épp ma volt a lakóparkban a védőnő és pont kint hintáztunk a játszóterünkön (több anyukával), odajött, és most az ekcéma miatt teljesen eltiltott a tejtől,
a péptől is, hiába HA, de majd a drnővel meg kell ezt beszélnem részletesen. Lehet, hogy Barnus tejérzékeny!
Kapott hétvégén egy pici túrót (töltött zsömiből) és 2 óra múlva kijött a nyakán jobbról egy nagy görcsféle, mint egy szúnyogcsípéses csomó, ha megnyomtuk fehér lett, egyébként piros. Pár perc múlva már volt vagy tíz, aztán kb negyed óra alatt a fél arcán is megjelentek, majd tele lett az az oldal is, vakarta is szegény, meg be is gyulladt, fájt neki, sírt, kentük stb. Reggelre csak szúrásnyi piros pötty lett szerencsére, de nagyon féltünk mi lesz. MEgúsztuk ennyivel asszem. Úgyhogy most le kell állnunk a tejekről. Nagyon remélem, hogy mégsem az, mert az azért később elég nehéz lesz neki!
És az ekcéma miatt most nem ehetünk citrusféléket, paradicsomot, mogyoróféléket, halat, tojást, tejet...
Már azt sem tudom mit adjak neki.
Klári! Azt a táblázatot megköszönném, jó lenne onnan is ötletet meríteni, hátha van olyan, amit lehet, csak eszembe sem jutott eddig. Köszi!
Nóra! Játszótér
Mi is elég rosszul alszunk manapság. Fog miatt. Sírva (inkább üvöltve) eszünk, tiszta vörös, leizzad bele, kevesebbet is eszik. Nyűgös, fáradt, aludni alig stb.
Én is fáradt stb.
És már 4-5 között felkel (felsír), nem tudom visszalatatni, kb. 5-kor már a székben falatozgatunk, aztán innentől nincs alvás, ui egyszerűen nem lehet visszaaltatni, ma reggel 48 percnyi ringatás, járkálás, éneklés stb után megúntam is kimentünk játszani, de majd bealszok még én is, ő is ásítozik és mégsem alszik.
Kicsit hulla vagyok!
Panni! NEked jobbulást!
Zsóka! Én is úgy tudom, hogy lehet glutént, csak ha arra érzékeny, akkor nem, szóval semmi rosszat nem csináltál, hogy katonáztatok!
Na pusz mindenkinek! J.