Sziasztok Lányok!
Nálunk még csak most készült el az ebéd petrezselymes burgonya rántott csirkecomb joghurtos uborka salátával.Hannus picit nyügi volt igy délelött játszottunk mire berendezkedtem neki a konyhapulton addigra meg elaludt úgyhogy addig gyorsan nekiláttam az ebédnek de a husit már együtt sütöttük.
Napközbe nagyon keveset alszik a Hannus de mindegy a lényeg hogy éjjel alszik
Most meg még sétálni se megyünk ilyen időbe
képzeljétek ma a Hannus bolti bébikaját kapott és megette az egész üveggel mondjuk már egy hónapja eszegetünk fokozatosan emeltem az adagot úgy néz ki ez nagyon izlett neki:Alma öszibarack püré teljes kiörlésü rizzsel.
Gégéé:Nálunk is volt olyan hogy a Hannus üvöltött ha megközelítettük a kiságyat akkor átvittem hozzánk mellé feküdtem picit simiztem a buksiját szépen elaludt aztán átvittem a helyére.
Remélem ma jobb napotok van hogy egy picit Apával is tudsz foglalkozni
Ancsi:Nagyon szép képek
én is már nagyon várom a tavaszt,de én a havat is szeretem karácsonykor főleg
Biztos jó lesz a babauszi remélem nem fog megfázni a Hannus,majd írok neked részletes beszámolót
Látod-látod nem csak cicin alszik el a lánykád
Anyany:Jó ez a gyerekülés nekünk majd mindenképp olyan kell amit hátra lehet dönteni mert a Hannus mindig elalszik az autóba lehet hogy majd 9-18 kg-ig veszünk már én is nézegetem őket lehet hogy olyan lesz mint Milunak.De szép lehet anyukád kertje
Jaffa:Milu de édes milyen kis picurka
Szereti a gyerekülést?Ne foglakozz vele hogy mit mondanak nálunk mindenki azt mondja hogy Hannus rám hasonlít,láttam a páromon hogy rosszul esik neki aztán egyszer sétáltunk és egyik barátnöm mondta hogy tiszta Apukája aztán a páromnak felcsillant a szeme hogy na végre valaki ezt mondja
Milu nal almúlt a piros folt?Hannusnak már igen.
Mancsa:sajnálom a tejci dolgot de pár nap aztán bizti több fog termelödni fel a fejjel
Levi megygógyult?
Katinka:Neked is kitartás,én is hallottam már hogy ilyenkor kevesebb a tejci.
Zsula:Krisztián de ügyes!!!!!És nagyon édes kispasi
Bende:Sajnálom.Ez a válság iszonyú itt veszprémbe az összes gyárból nagyon sok embert el is küldtek miatta.Remélem rendeződik a helyzet.Apa milyen jó kis meglepit csinált
Boldog névnapot igy utólag
Winchi:köszi az ebédet