Új privát üzeneted érkezett!

jaffa!
nem bújhatsz el! nálatok szerintem mégjobban számított minden csepp tejcsi!

winchi!
én is akarok tavaszt! igazából már a tél elején elkezdem várni! kedvencem a május. amikor virágzik minden.

anyumnak hatalmas virágoskertje van otthon. régen mindig kint álltunk mellette és csak nézegettük órákon át. közben néha odajött pár szombszéd beszélgetni...
tavaly mivel veszélyeztett voltam, nem utazhattam, így mmsben küldött képeket. babarózsa, tulipán, kistóban tavirózsát is, meg virágkákát. én meg majd meghaltam az irigységtől...

gégéé!
a klub ingyenes, gyűlés éjszakánként. :lol:
Vendég

Zsófi! Szar hallani anyóstól, hogy semmi közöd a gyermek kinézetéhez, és gyakorlatilag egy számodra "idegenhez" hasonlít a legjobban! :evil:
6kg? Nagyon szépen hízik akkor!

Kép
jaffa4

és még egy...
ma szomorúan konstatáltam, hogy milyen kövér vagyok és mennyire béna...
gondoltam tornázok egy kicsit. letöltötem egy ducitréning videót. az első, legkönnyebb 25percest próbáltam megcsinálni, de még az sem ment. 20 perc után szúrt a szívem, és nagyon kalapált. megmértem a vérnyomásomat és megijedtem.
de arra jó volt, hogy a fejfájásom elmúlt és kicsit jobb a kedvem is.
de hogy fogom utolérni majd a lányomat???
Vendég

Zsófi!
micsoda hízás! hatalmas baba!
az én Zsófim majdem 4 hónaposan volt 6kiló...

ja ez a kire hasonlít...
anyum szerint rám, anyós szerint a páromra. anyum szomszédja szerint a hugomra. szerintem meg vegyes.
a szülésznő, amikor megnézte, azt mondta, tiszta olyan, mint én.
én meg mondtam, hogy igen, az orra.
és megnézte, még egyszer. tényleg...
:lol: :lol: :lol: :lol:
szóval egyik füleden be a másikon meg ki. sz...d le magasról az ilyeneket. olyan amilyen, gyönyörű, imádod, egészséges és a te lányod. kell ennél több?
Vendég

Anyany: jól néz ki az ülés!

Lányok: én is a tavaszt várom, de én már szeptembertől. ÚÚÚÚÚÚtáááááááááálom a telet. De majdcsak túl leszünk ezen a hülye időn.
Nálunk a házunk mögött egy nem gondozott kert van. (A nénit aki itt lakott elvitte a fia magához). Szóval tavasszal annyiféle madár van, hogy hihetetlen. A fürdőszoba ablak pont oda nyílik, és amikor reggel kimész és fogat mosol azt madárcsicsegés közepette teszed. És van egy nagy diófa az udvarunkba, és ott is mindig sok madárka van, és egész nap hallgathatom a csivitelésüket ha nyitva az ablak. Már úgy várom a tavaszt.....

Tessék itt egy kis tavasz, hátha jobb kedvetek lesz!

Kép 1
Kép 2
Kép 3

KépKép
ancsi_pancsi

Kép Kép Kép

Azt hiszem az a rózsaszín rucija 50-es volt. :)

Kép
jaffa4

Ancsi! Köszi a képeket! Tényleg átjárt a meleg! Virágok... hmmmm

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Na, megvan a bűnös, hát a mikulás az. :evil: Tegnap nekem is megjött, a dokinéni szerint ez lehet a gond. És adott tápszert (Apa délután meg is hozta) de azt mondta, próbáljuk meg átvészelni nélküle, mert utána rosszabb lesz visszaállni. Borzasztó délelőttünk volt, 8-kor evett 120-at, játszottunk, alvás, de csak 25 perc, onnantól sírás, kis szünetekkel. Cici se kellett, kendőben sem volt jó, néha még a ringatás is kevés volt. Délben adtam újra kis vizet, utána már elfogadta a cicit, 90-et evett. 1 óra óta alszik, kimerült szegénykém. Remélem, tényleg igaza van a dokinéninek, csakhát ugye anyuka ezt összekombinálta a kevés hízással és beparázott. :roll:

Tényleg annyira nyomasztó ez az idő, olyan sötét van egész nap. És ma még ez az eső is. De Ancsi képei tényleg melegséget árasztanak. Köszi! :D

Na, megyek, hazajött a család, mert elmaradt a balett is az időjárás miatt. Remélem, holnap már be is tudok kapcsolódni, nem csak helyzetjelenteni. :oops:

Katinka

Kép
Kép
katinka31

csajok...mit kell csinálni, ha félrenyel? szerintetek vesz levegőt olyankor, vagy csak tátogat?:(

amúgy a mai nap tényleg kiborítóóóós:) veeeeeeeeee....

jaffa....hát tündérmanó:):) gyönyörű, csudiszép:) mekkora volt súlyra, mikro hazavittétek?

és miért kellett fejned, miért nem evett ciciről? ez lehet evidens, vagy nem tudom, ilettlenség ilyet kérdezni, csak kíváncsi vagyok. ne hari!

ancsi köszi a képeket, de inkább a tavaszt hozd:):):) intézd el:)

öcsi meg azért ilyen altatóbajnok, mert nincs tejszaga szerintem:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

katinka: kitartás, próbáld sűrűn cicre tenni, még ha nem is kér.

sarmi: mizu, neked is szőőőrnyűűű napod van? merre vagy?

winchi: ja azt akartam írni, hogy de hüle vagy:):) a rajz, vagy ábra vagy mi...szóval a tarhonyáscucc :)

amúgy én meg mostmá totál kiborulok hát....nektek megy magától előre a @&Ł$ß vonalzótok vagy sem???

Évi&Emma

KépKép
gégéé

jaffa...mikro hazavittétek=mikor hazavittétek :lol: :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok Lányok!

Nálunk még csak most készült el az ebéd petrezselymes burgonya rántott csirkecomb joghurtos uborka salátával.Hannus picit nyügi volt igy délelött játszottunk mire berendezkedtem neki a konyhapulton addigra meg elaludt úgyhogy addig gyorsan nekiláttam az ebédnek de a husit már együtt sütöttük.
Napközbe nagyon keveset alszik a Hannus de mindegy a lényeg hogy éjjel alszik :D
Most meg még sétálni se megyünk ilyen időbe :(
képzeljétek ma a Hannus bolti bébikaját kapott és megette az egész üveggel mondjuk már egy hónapja eszegetünk fokozatosan emeltem az adagot úgy néz ki ez nagyon izlett neki:Alma öszibarack püré teljes kiörlésü rizzsel.

Gégéé:Nálunk is volt olyan hogy a Hannus üvöltött ha megközelítettük a kiságyat akkor átvittem hozzánk mellé feküdtem picit simiztem a buksiját szépen elaludt aztán átvittem a helyére.
Remélem ma jobb napotok van hogy egy picit Apával is tudsz foglalkozni :D

Ancsi:Nagyon szép képek :D én is már nagyon várom a tavaszt,de én a havat is szeretem karácsonykor főleg :D
Biztos jó lesz a babauszi remélem nem fog megfázni a Hannus,majd írok neked részletes beszámolót :wink:
Látod-látod nem csak cicin alszik el a lánykád :D

Anyany:Jó ez a gyerekülés nekünk majd mindenképp olyan kell amit hátra lehet dönteni mert a Hannus mindig elalszik az autóba lehet hogy majd 9-18 kg-ig veszünk már én is nézegetem őket lehet hogy olyan lesz mint Milunak.De szép lehet anyukád kertje :D

Jaffa:Milu de édes milyen kis picurka :D :D :D
Szereti a gyerekülést?Ne foglakozz vele hogy mit mondanak nálunk mindenki azt mondja hogy Hannus rám hasonlít,láttam a páromon hogy rosszul esik neki aztán egyszer sétáltunk és egyik barátnöm mondta hogy tiszta Apukája aztán a páromnak felcsillant a szeme hogy na végre valaki ezt mondja :D Milu nal almúlt a piros folt?Hannusnak már igen.

Mancsa:sajnálom a tejci dolgot de pár nap aztán bizti több fog termelödni fel a fejjel :wink: Levi megygógyult?

Katinka:Neked is kitartás,én is hallottam már hogy ilyenkor kevesebb a tejci.

Zsula:Krisztián de ügyes!!!!!És nagyon édes kispasi :D

Bende:Sajnálom.Ez a válság iszonyú itt veszprémbe az összes gyárból nagyon sok embert el is küldtek miatta.Remélem rendeződik a helyzet.Apa milyen jó kis meglepit csinált :D Boldog névnapot igy utólag :D

Winchi:köszi az ebédet :D :D :D
Vendég

lara, timmi, szösz, trundike, sarmi, sophie, mindenki...merre vagytok ezen a sötét, borongós téli délutánon?

Évi&Emma

KépKép
gégéé

ááá szia lara

köszi a bíztatást...én is remélem:)
holnap mész csaba bácsihoz?:)

a havat én is szeretm...de hol volt idén hó? pedig készültem...hóban tolni a bébikét, vett nekem a drágám bundás csizmát, van jó sapkám..simán elképzelem magam, ahogy vidámoan megyek a hóesésben...

de ma...a postás visszatükröződött az úttesten, amikor kinéztem...

kérnék válaszokat a félrenyelésre...szerintem emma nagyon parásan félrenyelt ma...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Igen holnap megyek a doki bácsihoz :D
húúú aztán milyen sokáig nem kell menni.
Mikor a Hannus félrenyelt akkor köhögött gyosan felvettem a vállamra picit megütögettem a hátát aztán elmúlt.
Hát igen idén nincs hó :cry:
Vendég

Köszi lányok!
A köszöntést is.
Én nem a tavaszt várom, hanem azt, hogy kicsit jobb idő legyen. Ne ez a béna, koszos sötétség. A mai nap csúszkálását meg már nem is említem. Nem is mentünk sehova. Ez bosszant engem.
Na, meg az, hogy én is ( Anyany ezt ne olvasd)roppant daginak érzem magam és mégis eszek édességet, mert minden szopi után meghalok érte. ( na jó éjjel nem nasizok )

Anyany- ezt elolvashatod- én is ezt az ülést néztem ki! sajnos, le kellett mondanom róla, mert Niki is nagyokat szunyál az autóban és ezt kicsit sem lehet dönteni. Pedig az eleinte még nagyon kell.
bende

hát azt írják, hogy a háttámla több fokozatban dönthető. mármint az ülés háttámlája. de majd megnézzük úgyis rendesen, meg kipróbáljuk a kocsiban is, beszerelést meg mindent, meg a gyereket is belpróbáljuk, aztán majd meglátjuk.
ha vesszük is, és brendonban, akkor szegeden fogjuk venni, mert itt a fehérváriban iszonyú bunkók az eladók. az ottani kiscsaj nagyon segítőkész volt.

bende! te meg a kövérség... mint beszéltük, nem mindegy, hogy 5 vagy 15kiló az ami kövérít.
amikor sok tejem volt, akkor napi két tábla volt a minimum, és a párom nem sokat kapott belőle. viszont most a szaloncukrokat ő falta be, én csak néhány zseléset ettem.
Vendég

Hát igen lehet bármien kedves aranyos párod anyukája akkor is anyos az anyos marad.

Mi most hagytuk el eddig minden szopinál ilyesztöen félrenyelt. Vállamra kaptam és picit veregettem a hátát.

anyany ki merészelt kövérnek nevezni :twisted: ha látnál engem :shock:

Katinka ilyenkor bizony kevesebb a tejci ragd gyakran cicire.

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófia:Még neked akartam írni az elöbb hogy nagyon édes a Lánykád rövid hajjal :D :D :D Hogy hasonlítanak egymásra :D
Vendég

Köszönyük szépen :lol:

Kép
Kép
s. zsófia

Sziasztok Mamik :)

Anyám! ne mondjátok, egyikőtök sem, h kövér!!!!!!!! ne legyetek depisek!!! itt írhatnám, hogy én mit szóljak a 87 kilómmal?! ééééééés??? majd lefogyunk! lassan annyit kell majd utána és velük rohangálnotok, hogy észre sem veszitek hogy lefogytatok :D:D:D!!! fel a fejjel! (nekem a fiam a mai napig azt mondja, hogy gyönyörű vagyok :)!! és ez bizony eléggé lelkesítő tud lenni).
Gégéé: én nem tok a félrenyelésre mit mondani sajnos :(.

Bende: tényleg! Bódog névnapot!
(nem is tudom mindenkinek a keresztnevét :(!!)

Magunkról: most jöttünk nemrég haza dottorbácsitól. minden rendben velünk, mostmár kb. 2000-2200 grammosak vagyunk, normális mennyiségű magzatvíz, II-III-as érett méhlepény (doki azt mondta teljesen normális!), zárt méhszáj, fejfekvés. legközelebb már 3 hét múlva kell mennem és utána minden héten a kórházba iiizére (mire is???NST vagy CTG???) elfelejtettem :oops: . ja igen! annyi, hogy iszonyatosan vashiányos lettem, úgyhogy most ezzerel kell a vastabit szednem, sebaj ... :). említettétek, hogy várjátok a tavaszt! hát még én!!!!! :) hisz akkor születik az én kicsi babám!!!!! a nagyobbik babámnak meg áprilisban van szülinapja :)!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Utálatos ez az idő!!!!!! Nem voltunk kint mi sem, meg tegnap sem! :( Kezdek befordulni. :cry:

Zsófia: 6kg? Az nem semmi! Réka csak egy héttel fiatalabb, és mi a 4 kg-ot közelítjük hol alulról, hol felülről.

Anyany: Te Zsófid hány kg volt 2 hónaposan?

Bende: Boldog névnapot így utólag is! Milyen könyvet olvasol?

Jaffa: Nagyon gyönyörűséges volt Milu már picinek is! :)

Mancsa: Hogy álltok tejci ügyben?

Szösz

KépKép
szosz

Bende: nagyon sajnálom, hogy elért Titeket a válság! :(:(:( de apától szupi ajándékot kaptál :)!

Szép napot!
Vica
wicca

wicca!
de te még benn növeszted a babádat! és ez így van jól.

szosz!
Zsófi az elején, bár a kezdet sem volt könnyű, mert az első héten nem szopizott és alig volt tejem, szóval utána fejtem mint az eszetlen éjjel-nappal háromóránként és egyszercsak lett, mitöbb majd szét csattantam. szóval az első két hónapban nagyon sokat hízott. 2990-nel jöttünk haza, 3220-al született. 1 hónaposan 4020 volt, 2 hónaposan meg 4920. aztán belassított. 3 hónaposan 5560...
most 7200.
Vendég

Most adtam neki kupott :( szegénykém
Ezt a müveletet most csináltam másodszor.

Kép
Kép
s. zsófia

nem akartam senkit sem megbántani :oops: :oops: , remélem nem így fogjátok fel!!! csak szeretném ha tudnátok, hogy GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK, ARANYOSAK ÉS ÉDESANYÁK!!!! ami a legszebb dolog a világon :)! a többi meg csak külsőség! azoknak az embereknek akik fontosak az életben nektek, Ti vagytok a legszebbek :)!! szval remélem nem bántottam tényleg meg senkit :oops: !!!
Most eszembe jutott, hogy a viasaton miket mutogatnak ... pfúúúú

Szép napot!
Vica
wicca

Hát akkor mi mindenki mögött lemaradunk hízásban. :cry: De nagyon! Azért remélem nem éhezik a lánykám. Bár én mérem, és nagyjából megeszi azt a mennyiséget amit kell. Mondjuk én sem híztam sosem.

Szösz

KépKép
szosz

anyany Zsófi is szépen hizott :D mi is biztos belasulunk

Kép
Kép
s. zsófia

Hát igen azért a gének is felelösek.Én nem ehetek amenyit akarok :cry: sajna

Kép
Kép
s. zsófia

Sziasztok!

Olvastalak benneteket, csak nem nagyon volt kedvem írni, sajna ledöntött valami nyavalya a lábamról... Hétfőn 39 fokos lázam volt, de semmi más bajom nem volt, úgyhogy a doki is elég értetlenül állt a dolog előtt, de azért felírt egy antibiotikumot, amit kiváltottam sok pénzért (2000 Ft) és itthon olvastam, hogy a kezelés alatt a szoptatást fel kell függeszteni. Felhívtam a gyerekorvost, hogy most mi van, mondta, hogy be ne vegyem... Még jó, hogy úgy írta fel, hogy szoptatok...
Szóval nem szedtem be. Lázcsillapítót szedtem, mára már jól vagyok szerencsére.
Nagyon féltem, nehogy a pici elkapja, még csak 5 hetes...
De úgy néz ki, ő megússza :) Legalábbis nagyon remélem.
Viszont tele lettem herpesszel, pedig sose szokott lenni :(

És én is zabálom a csokit kilószámra... És még 9 kiló rajtam van szülés óta...

Encsi is szokott félrenyelni, elég gyakran, én már nagyon megszoktam. Mohón eszik. Ilyenkor felkapom, és semmi baja :)

Most éppen arra próbáljuk szoktatni, hogy elaludjon magától a kiságyban. Eddig sikertelenek a próbálkozások...

Megyek, felébredt...

Pussz

Kép
timmi

Gégéé nem tetszik a rajzkészségem??? :lol: :lol: :lol:

Na majd a holnapi ebédet is lerajzolom :lol:

Ancsi köszi a képeket de jó volt nézegetni! Nekem is kéne egy ilyen jó kis rokon, Matyit rajtam kívül még soha senki nem rakta tisztába, még a párom sem. Erre hogy lehet apukát ránevelni tippeket várok!

Bende: Boldog névnapot utólag is! De én szégyellem de nem tudom mikor ünnepelted :?

KépKép
winchi

timmi jobbulást!
Frankó egy orvos...még jó,hogy az ember odafigyel

Kép
Kép
s. zsófia

[quote]s írta:armi: mizu, neked is szőőőrnyűűű napod van? merre
vagy?

Szörnyűbbnél is szörnyűbb!!! :wink:

Regge elmentünk fehérvárra a kórházba a megszült barátnémnak húslevest vinni...hazafele lepergett előttem párszor életem filmje...irtó jég volt/van.
Apa délben elhozta a gyerekeket oviból mert én nem mertem vállalni hogy délután ikyem jégben elmenjek értük.Az ovitól hazafelé 3 szor keresztbefordultak!Úgy örültem mikor hazaértek.

Aztán Apa egykor elment dolgozni,na azon idegeltem magam halálra, a busz vajon beér-e...

Ráadásul nem tom mivan a levegőben de észrevehetően alig van tejem ,Írisz annyira szopizza hogy már fáj!És utána meg még tátog.A melleim mint az üres neylon zacskó...

Minket is valamennyire elért a válság,az állandó éjszakás apából állandó délutános lett,sok embert elküldtek tőlük is(Szivattyúgyár).10 ig dolgozik,11 körül szokott megjönni,erre ma este fél nyolckor benyit az ajtón...na mondom tuti kirúgták!De csak a csúszós utak miatt engedték haza őket.na még szerencse.

haláli fáradt,kimerült vagyok.jóéjt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

timmi jobbulást kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Timmi! Jobbulást neked!

Gégéé! Fejből nem tudom megmondani, hogy mennyivel vittük haza, így előkaptam a kiskönyvét.
3 hetesen vittük haza és akkor volt 2395g. 2060-al született, de visszaesett a súlya 1900g-ra is. 6 hetesen meg 3060g volt.
3 hónaposan 4840g és 57,5 cm (47-el született). Fél évesen 6940g és 67,5 cm.
A koraszülött osztályon próbálkoztunk szopizással, ügyes is volt, de alig tudott kiszívni valamit, annyira gyenge volt. Utána meg úgy elfáradt, hogy a rendes kajaadagját sem ette meg, mert úgy bealudt. Megbeszéltük a nővérekkel, hogy ha picit megerősödik, majd próbálkozunk. Egyébként a nap 99,9%-át átaludta, evésre mindig fel kellett ébreszteni. Pár percre fent volt és utána aludt, még evés közben is.
6 hetes lehetett, mikor 1 hétig csak szopott, de akkor meg állandóan paráztam a mennyiségen, mert a mérlegtől csak a vérnyomásom ment fel. Volt úgy, hogy kevesebbet mért, mint szopi előtt. :shock: Szopott és ha kevésnek találtam, akkor kapott utána lefejt tejcit is. Egyszer látom ám, hogy alszik, megmozdul és orrán-száján ömlik a tej. Annyira megijedt akkor, alig tudtam megnyugtatni. Valószínűleg sokat adtam neki. Akkor tértem vissza a fejésre + a cumisüveg. Sokkal nyugodtabb voltam, és a gyerekem sem ébredt meg többé arra, hogy ömlik a tej az orrán.

Remélem a mai éjszakátok jobb lesz. Ma milu is nyűgös volt, alig evett. Vacsorára 110 tápszert "sikerült" letolnia. :roll:

Kép
jaffa4

jafa: én is remélem.
juj nagyon kis falatka volt Milu akkor:)
ma emmának is folyta az orrából a tej, de őt ez valahogy nem zavarta, csak evett tovább...igyekeztem törölgetni neki...

sarmi...jajajjjjjj :( sok puszi

timmi jobbulást!

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Zombigyűlés kezdődik már?

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat és hogy panaszkodhatok nektek. Reggel elcsúszkáltam dokibácsihoz a tápszerreceptért, mert anyunak csak úgy odaadták, üzentek, hogy irassam fel, úgy olcsóbb és vigyem a receptet. Dokibácsival okoskodtunk, hogy legyen, mert nagyon kevés ez a tejci. Sokszor kell cicire tenni, hogy több termelődjön, viszont cici után nem fogadja el a tápot. Így azt agyaltuk ki, tudom, hogy nem helyes, de minden 2. cici helyett tápot kap és utána vagy cicizik vagy fejek, hogy nyúzva legyen a cicim is és ne fogyasszam le a lányomat sem. Remélem erre hamar beállunk, mer egyenlőre úgy néz ki a dolog, hogy sír a cicin és köpi a tápot. De délutánra egész jó volt, majd alakul. Azt a tanácsot kaptam a védőnőtől, hogy ne tejalapú tápszert vegyek, mert elég sok allergiás van a családomban. Milupa pepti 1-et kaptunk, használ valaki ilyet? Ja és nem adom fel! Nagyon szeretném visszahozni a tejemet.

Anyany: köszi, holnap veszek is more milket, de akkor a laktoherbet és az urticát hagyjam abba?

Zsula: neked is köszi, valami ilyesmi napirendet kell kialakítanom nekem is, csak a tápis időben fejnem kell.

Bende: Boldog névnapot! Mit olvasol? Imádok olvasni, főleg éjjel.

Ancsi: olyan mérleget bérelünk, ami megjegyzi a szopi előtti súlyt és kiírja mennyit evett.

Winchi: hát úgy látszik nálunk a kakiügy is azért volt, mert ebből a kevés tejből mindent felhasznált. Elmúlik a mensid biztos több lesz a tejed, meg Katinkának is.

Timmi: jobbulást!

Zsófi: jó tejcid lehet nagyon!

Lara: Hannusnak is jó huzatja van, egy egész üveg bébiétel!

Szösz: Réka olyan vékony lesz, mint te.

Sarmon: kitartás, biztos csak a fáradtságtól meg az izgalmaktól csappant meg a tejhozam.

Jaffa:nagyon tündéri kis apróság Milu. 50-es ruci? Nem is láttam olyat.

Wicca:nehogy kimenj a jégre!

Gégéé: félrenyelés nálunk is van, most már ritka, de az elején minden szopinál volt. Felkapni, ütögetni a hátát.
Vendég

Kicsit korán keltünk ma. Páromnak telefonáltak az emberei, hogy mit csináljanak, hova induljanak, mert esik az eső. Persze Niki is felébredt, mert reggelente már éberebben alszik.

Sajnálom, hogy valakinél gondok van a saját ágyban altatással. Szerintem szerencsések is vagyunk, meg nagyon következetesek is. Nyanyónkat nagyon ritkán altattuk el máshol, vagy ölben ringatva. Most is csak letesszük az ágyba, megöleli a barit és saját magát altatja. Persze odafigyelünk arra is, hogy délután nehogy túl aludja magát. Párszor beleestünk abba a hibába, hogy sokáig hagytuk aludni és este meg nem akart.

Párom megint meglepett- tegnap előhúzott a háta mögül egy nagy csokor virágot. Azt mondta nem járja, hogy ne kapjak semmit. :D

A kilómizériához nem nagyon tudok hozzászólni, mert Niki eszik mint a gép. 5 hósan volt 7,5 kg. Ráadásul nem is dagi, mert minden hónapban sokat is nyúlik. Szép hosszú lábai lesznek és biztosan magasabb lesz nálam.

Jilly Cooper legújabb regényét olvasom: Apassionata
Nem tudom ismeritek-e a regényeit, nekem nagyon szórakoztatóak, remekül kikapcsolódom velük. Ja és szerencsére folyamatosan adják ki Mo- on, ezért az előző kötetben megismert szereplők, mindig visszaköszönnek a következőben.
Lovasok- Póló- Riválisok- Férjszelídítő- Apassionata ez a sorrend
Karácsonykor 3 nap kivégeztem az új Csernus könyvet is. Imádok olvasni, mikor Niki kistesójától el kellett búcsúznunk, a párom vett nekem egy halom könyvet, hogy eletereljem a gondolataimat. 5 nap múlva, odaálltam elé és közöltem, hogy mindet kiolvastam. Naponta egyet. Nevetett és azt mondta nem vagyok gazdaságos. Mikor megtanultam olvasni, Apu minden hónapban elvitt egy könyvesboltba és vett nekem néhány könyvet. Sajnos ma már ezt nem tehetjük meg, mert nagyon drágák lettek. Viszont ünnepekor mikor kapok egyet- kettőt. Karácsonyra komplett listával készülök és átnyújtom Apumnak. Kivétel a mostani karácsony, mert pénzt kaptunk a gyerekülésre.
bende

Timmi! gyógyulj meg gyorsan. Szegénykém. Én is rettegtem nehogy beteg legyek, mikor a nyanyó még nagyon kicsi volt.

Sarmon, drukkolok hogy a párodnak megmaradjon a munkahelye. Nagyon sok fehérvári üzemben, 3 műszak helyett már csak 1- t foglalkoztatnak. Szerintem nagyok sok család kerül most nehéz helyzetbe. Emlékszem, általános iskolás voltam, mikor bezárt a Videoton. Minden osztályban, a tanulók legalább egyharmadának a szülei munkanélküliek lettek. Volt ahol apukát, anyukát is elbocsátották.

Ma sem lesz szívderítő idő. :(
bende

Köszönöm a névnapi köszöntéseket :D
bende

Hóeséses jó reggelt!
:P

Nem'tom ki hogy van vele, de inkább a hó, mint az eső. Tegnap szerintem az járt jól, aki korcsolyát húzott a lábára.. szegény postásbácsi is alig bírt közlekedni.. biciklit használta kapaszkodónak, de az is elég instabil volt... :?

Mancsa
Én azért nem fejtem tápi időben, mert akkor nem telt fel rendesen a cicim a következő szopira és megint kellett adni tápit is. Ezért inkább egy szopi kimarad. De mondjuk szerencsém van Krisztiánnal, mert elfogadja a tápot is és szopizik rendesen is.

Jaffa
Krisztián forog pörög megállíthatatlanul. Amióta egyszer sikerült neki, leteszem hanyatt és hopp..már hason is van. :lol:
Sőőt. tegnap este már ő helyezkedett hasra és kereste meg a helyét és aludt el. :roll:

sarmon
Tök szar ez a válság téma.. hozzánk is begyűrűzött. Apa folyamatos műszak (6 nap meló,2 pihi) most "csak" három műszakban dolgozik. Múlt héten kettőre ment és ő is hazaállított 5-kor. Néztem rá, mint hülye gyerek a vajas zsemlére..remélem nem lesz baj. Régóta dolgozik ott?

jaj és köszönjük ancsi a gyönyörű képeket! Tiszta tavasz lett tőlük! :P

Kép
zsula

sarmon
mármint párod a szivattyúgyárban.. :oops:

Kép
zsula

Itt is havazik!!!!!
bende

Sziasztok!

Te jó ég! Mennyit írtatok! :)
Nagyon édesek a babucik!!! :) Jöhetne több kép róluk :)

Lara: Majd mesélj milyen volt. Mi a Barnival voltunk, de nem akart nagyon merülni. Amikor meghallotta a "vezényszót" kapaszkodott jelezve neki nem tetszik. Valamit elrontottunk, szóval jópofa dolog, de nagyon vigyázzatok hogy jó ütembe merítsétek alá amikor odakerültök.
Barni azóta sem szereti a vizet valamit elszúrhattunk vagy ez talán genetika is?

Zsula: Gratulálok Krisztián produkciójához!!! :)

Mancsa: Sajnálom a tegnapit. :( Tudom milyen rossz amikor nem tudsz mit adni a babucinak enni.

Gégéé: Pocika fáj neki? Lehet hogy nagyon elfáradt. Próbáltad bebugyolálni plédbe és úgy megnyugtatni?
Bianka is nyugodt magától simán elalvós bébiből alvás előtt kis ringatást kérő bébi lett :)

Egyszerűen nem győzök olvasni :( Igyekszem gyakrabban jönni különben nem győzöm :(

Bianka felébredt mennem is kell és még sehol sem voltam.

Rólunk annyit, hogy Biankám este 10 után csak fél 6, 6 körül kap enni, mivel úgy vettem észre sokszor nem éhségből kel, és tényleg cumikával vissza is alszik ha felsír. Tegnap egy huzamba nyomta fél 6-ig. MA kétszer felsírt de cumival megoldottuk, szóval juhééé... :)
Mi MAM-os cumit használunk Barninak is az volt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

na...a ma éjszak jobb volt, bár totál megcsúsztunk, így kétszer ettünk éjszaka...

ugyanis fél hét: fürcsi
hétkor evett...na és itt nem aludt...csak nyögött, nyenyergett nyöszörgött, lesett, meg szítta a cumit:) aztán sírt, felvettem, és rácuppant a cicimre pólon keresztül...ez volt negyed kilenc körül, akkor adtam neki megint cicit, bár nem szeretem amúgy, mert 100% túleszi magát.
Ezután persze jött a sírás, lábhúzkodás...kapott görcsoldót, kakilt egyet, szenvedett...olyan negyed 10 körül bealudt, és aludt majdnem kettőig. akkor evett, majd megint szenvedett, pedig éjszaka simán vissza szokott aludni, majd evett ötkor, ami után megint majdnem egy órát sírdogált...most alszik még, de gondolom már bnem sokáig. fáj a fejem:(
szerintem az idő viselimeg őt is engem is.

amúgy szerintetek egy egy hónaposnál is élő probléma az, amit bende ír(sz), hogy le kell fárasztani estére?
mert Emma evés+pelekázás+ 20-30 perc nézelődés-éneklés-mókázás után már nagyon nagyokat ásít...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

trundike: igen van, hogy fáj neki, de a házidoki írt fel valami görcsoldót, és az elég jól bevált.
bebugyolálódni már nem szeret...eddig szerette nagyon.

ez a cumis módszer érdekes...mikortól kezdted csinálni?
emma szerintem sokszor csak a feeling kedvéért eszik...éjszaka is pl szopi közben bukott....rá a cicmre...aztán persze sírt

Évi&Emma

KépKép
gégéé

gégéé
Nem szabad cicizteni, ha csak játszik vele és szerinted nem éhes. Mert akkor fél óránként rakhatod cicire. Tanítsd meg vele, hogy csak kajcsi időben van szopizás.Kicsit kegyetlenül hangzik tudom, de különben bele fogsz hülyülni.
És igen, már egy hónapos gyereknél is működik a lefárasztás. már kezd látni rendesen és nézelődik. Szóval hajrá!!

Kép
zsula

Ja, és túletetni úgysem tudod.. hisz kibukja. Nem olyan mint mi felnőttek, hogy csak tömjük magunkat és hízunk hízunk hízunk hízunk... :lol: :lol:

Kép
zsula

Ki mit főz?
Nálam csikrepöri lesz tarhonyával. Tegnap-tegnapelőtt szezámos rántott husi volt rizzsel meg cukiborsóval..

Kép
zsula

párom tejszínes mustáros húsit eszik, tésztával- tegnap műveltem
én pedig spenótos halat fogok enni, azt hiszem és bolognai főzök holnapra
gulyásleves meg maradt tegnapról

tök jó, hogy ráesik a jégre a hó.....
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?