Jóvanmájóvanmá jövöööööööööööööööök!!!
Csak pörgök ezerrel, még kihasználom a 2in1-t!
Legnagyobb sajnálatomra Pocaklány az "ingyen 4D-n" sem mutatta meg a pofiját.
Úgy befúrta a fejecskéjét a placentába, hogy nem látszik nagyon semmi és Győrfi bácsi azt mondta, hogy így semmi értelme, hogy képet csináljon!
Tényleg nem látszott semmi a pofijából! Ő már csak ilyen "bujkálós típus"!
Ha visszagondoltok, akkor csak a 25. héten mutatta meg magát, vagyis hogy mi van a lába között!
De a végtelenségig úgy sem bujkálhat...!
Kitartás Lányok! Nem sokára kaptok Róla "e világi képet"!
Tegnap meg volt az Állatkert!
Adri legnagyobb örömére, még az óvó nénijével....Gabi nénivel......is összefutottunk. Az elején is...mármint mikor megérkeztünk a Zoo-ba......, meg a végén is mikor már indultunk haza!
Ma meg megvolt Zizinek a 18 hós + a bari2 oltás is! Úgy hogy oltások a részére is le vannak tudva 6 éves koráig!
Legközelebb ugye már csak Adrit kell vinnem a 6 évesre majd
áprilisban!
Ren!
Avatar és vonalzók is nagyon pepecek!
Akkor várom a képeket meg a beszámolót is!
Vero!
Igeeeeeeeen, ott az MC-nél van az a fagyi diszkont!
Megkérdeztem sógornőmet is SZI-vel kapcs. , de már 8 évvel ezelőtt is...mikor Zsófit szülte..... vinni kellett mindent a mamának és a babának is! Szóval nem hiszem, hogy az építkezés miatt ne jutna dolgokra lóvé. Meg gondolj bele, hogy a Kút szülészetét 2003-ban újították fel és mégis volt ott "minden" akkor is meg később is. Szóval nem tudom mi alapján mennek ezek a dolgok. Na de erről ennyit.
Torta recit köszi, bár még nem néztem meg!
Ahogy az elején is írtam, sajna Pocilány bujkál még mindig!
Örülök, hogy Zsófi jobban! Nálunk volt már többször is 3 napos láz. Mármint Adrinál. Doki bácsink szerint nagy tévhit, hogy ez csak egy egyszeri dolog!
Orsi!
Ha én egyszer azt mondtam és megígértem, hogy Te lehetsz a hírhozó, miért változtatnék ezen?!
Nem mondom, hogy Te leszel az egyetlen ember, aki sms-t kap
Pocilány megérkezéséről...nem is lenne szép dolog tőlem, ha a családomat és a barátaimat kihagynám
....., de ez a hírhozós "feladat" már Neked adatott meg!
Az első képet meg majd
Tenci dobja, mert arra meg Ő csapott le!
De tényleg, ez hogy van nálatok, hogy Koli mindig ilyen korán kel?
Vagy ez már pici kora óta így van?
Ovival meg Nálatok is minden okés lesz!
Meg van már, hogy mi lesz a Nagyfiú jele?
Nem tudom nálatok mennyi idő a beszoktatás.....nálunk max. 2 hét......de az első pár napban van aki csak 2 órára hozta be a gyereket és utána naponta/kétnaponta "növelte az adagot". Kistesóval nálunk senkit nem láttam...valszeg nem is tett volna jót a nagyobbnak....., akinek van/volt kistesója, az rábízta arra az időre valakire a kicsit. (bébiszittyó, nagyi, szomszéd néni) Nálatok anyósod nem vállalná be azt a 2-3 órát? Vagy valaki?
Más/jobb ötletem nincs!
Tenci!
Vitorlás megjegyezve!
Igen, azt a vitorlást Ricsi építette. Ez a hobbija! Meg a repülők. De nehogy azt hidd, hogy csak ez az egy van neki.
Amit a képen látsz, az a Rubin. Van még neki a Zaphir, meg egy Hidroplane, meg vagy 5 repcsi!
Szóval nem kispályás a Pasi!
Benedekkel mi a helyzet??? Mit mondott tegnap a szakdoki?
Szüléssel kapcsolatban Pocaklánytól azt kértem, hogy ha lehet, akkor jövő hét csütörtöknél előbb ne jöjjön! Aztán persze majd Ő eldönti, hogy mikor jön.
Bár én nagyon nem bánnám, ha tartaná magát 30-hoz!
És igen. Ha már nem lóg semmi a lába között, akkor legalább a haja meg a szeme színe legyen olyan, amilyet szerettem volna!
Zizinél ez bejött!
És végül is Adrinál is, mert nála meg nagyon imádkoztam, hogy megmaradjon a szeme kéknek!
Pocilánynak meg nem is tudom, hogy most mit kívánjak....
Adrira hasonlítson csak göndör fürtjei legyenek vagy Zizire egyenes hajjal???
Mindegy, csak egészséges legyen!!!! De lehet, ha már három a kislány, akkor a kék és zöld szemű lányaim mellé egy barna szeműt kívánok!
A haja meg legyen hullámos...átmenet a kettő között!
Boszi!
Akkor Nektek jó keresztelkedést meg szoba csinákolást, meg szülinapozást, meg jó nyaralást!
És kik lesznek Szofi kereszt szülei?
Lara hogy van? Meggyógyult már? És szeptemberben Ő is megy vissza az oviba?
Borsa!
Örülök, hogy jól vagytok! Lakás bizniszt meg ne is mondd. Áll a piac totál, mintha muszáj volna!
Akkor Neked is jobbulást a buksidnak!
Meg tudod, a gólya figyel.............!!!!!
Brigi!
Mi történt a szemeddel?????
Mielőbbi jobbulást kívánok!
Jaaaaaaaaa, azt nem is mondtam
Nektek Lányok, hogy az NST-s nő "megőrült"!!!!
Tisztára kedves és normális volt MINDENKIVEL!!!
És még könyörögni sem kellett a jövő heti Nst-ért, hanem magától felajánlotta, hogy maradjunk-e a hétfőnél vagy szeretnék-e kedden vagy szerdán menni?!
De kedves voltam én is
és mondtam, hogy jó nekem a hétfő, így legközelebb hétfőn fél 12-re megyek!
Megígérem, hogy ha hosszabbra nem is, de egy uff-ra mindenképpen beugrom!
De nem bírok magammal, hogy ne mászkáljak és intézkedjek!!!!
De tényleg komolyra fordítva....még ki kell mosnom a kisruhákat, össze kell szerelnünk a kiságyat, Zizit felköltöztetni....bár az nem nagy meló, csak az ágyat kell Adri szobájába berakni.....kicsit még takarítani meg hétfőn...NST után..... még beugrani Zizi leendő kerimamijához egy kis kozmetikára....Ő ugyanis kozmetikus....meg venni egy-két dolgot. Persze nem Pocilánynak, mert ugye Neki aztán mindene meg van!
Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy a bogyós bodza szörpöt is elraktam hétvégén!!!!
De még a szilva befőtt hátra van, arra meg valszeg most hétvégén kerítek sort!
Szóval Pocilány jövő hét végéig remélem nem szándékozik előbújni és jó szándékkal hallgat az anyukájára!
Na mentem aludni! Szép álmokat Mindenkinek! Holnap jövök!