Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi az igazság? A dokim azt mondta, h a szülőotthon elköltözik másik kórházba, és augusztusban ott szülöm meg a babámat.

De hallottam egy olyat is, h akik decemberig vannak kiírva azok még a szülőotthonban szülnek. :?

Most mikor lesz a költözés?

Dolli: hát igen. Nem mondom amikor mérges vagyok akkor úúúúgy rágyújtanék, de aztán az eszembe jut, hogyha már idáig kibírtam, akkor semmi értelme most elrontani. :)

Ami meg a homeós bogyókat illeti.. Akkor nekem azért nem jött be a tejserkentő mert senki nem mondta, h nem lehet enni.inni előtte meg utána, meg a mentholos fogkrém... Szép. Amikor megkérdeztem anno a gyóyszertárost, hogy hoyg kell szedni azt mondta, h nem tudom. Biztos rá van írva. És utoljára a tejserkentő helyett apasztót adott... mint utólag kiderült...:evil: :( na ennyi nem kesergek :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Kép

:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

2007. január 15-én hétfőn este 10 óra 10 perckor megszületett Emilkénk. 2900 gr és 48 cm.
Csodálatos, felemelő élmény volt a szülés. Mindenkinek ilyet kívánok.

Alin

Mellékelek egy képet!

Kép

Kép
alinkat

Alin!
NAGYON NAGY GRATULÁCIÓ A PICI BABÁDHOZ
SOK SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCSIT :lol:

viki28

ANNYIRA SZÉP FIU

viki28

Pussssz mkinek sziasztok csajok!
A cigis téma én öszintén nagyon nagyon rágyujtanék de a szagát meg nagyon utálom :?
Föleg hogy 33doboz cigi itt van a szekrényben :roll:
Örület :lol:
De én azt nem mondom hogy soha

Dolli
Tudjátok már hogy fiu vagy lány :shock:
Pattogo bolha
(elárulod a keresztneved ez olyan nem jo)
Ez a nagyon jo pofa kép fent van a citromail videoplayeren is ugye?
A költözködés a korházban már akkor is volt mikor én még terhes voltam És szegények semmit sem tudnak
Ez tiszta gáz hogy ezt nem mondták el a használatot

Az Árpád uton a városkapu felé van egy gyogyszertár az a neve hogy Ave Maria ott mindenféle homeos szert lehet kapni és nagyon aranyosak és a lényeg nem kell sokat sorban állni.

viki28

Alinkat: Naaagy gratu a babához! Nagyon gyönyörű! Sok sok boldogságot kívánok nektek!♥♥

viki: Rita vagyok. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Alin!
Szívből GRATULÁLOK! :) HURRÁ! :) Csodaszép a Kispasi! :):):)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Alin GRATULÁOK A Kisfiatokhoz:lol: :lol: Nagyon szép kisbaba!!!!!!!!!!!!!
Mikor kedden voltam a dokinál mondta, hogy megszültél. Majd mesélj milyen volt a szülés. Légysziiiiii.
Mi csütörtök este bementünk éjjel az ügyeletre azt hittem szivárog a magzatvíz. De csak a fertőzés miatt van nagyon erős folyásom. Kicsit cikinek éreztem. Viszont taliztam Ingriddel. Ő is mondta, hogy megszültél. Már én is szeretném ha Beni megszületne.

puszi Edit
rozi79

Sziasztok!

Alin! Gratula a csöppséghez! :)

Rita: Azért a serkentő és apasztó összekeverése durva... :?
Ezt a költözést meg tényleg jó lenne tudni. Mindenféle híreket hallani az utóbbi időben. Mondjuk erről még nem beszéltem a dokival, de legközelebb rákérdezek.

Viki: Még nem tudjuk, de már nagyon furdal a kíváncsiság. Párom azt mondta UH után, hogy már most látszik a pofiján, hogy fiú! :o :lol:

:?: Mesélték, hogy az utolsó harmadban vannak alvásproblémái a kismamáknak... És ha nekem már most is vannak? Éjjel 1-2-kor felébredek és 5-6-ig semmi alvás. Utána és előtte is csak felületes és pörgős. Napközben meg mosott rongy vagyok. :( Nálatok volt hasonló? Bár sosem voltam jó alvó... :?:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Alin!

Gratulálok a kismanóhoz!!! Isten hozta őt a Földön! Jó egészséget és sok-sok tejecskét kívánok!

Üdv és gratula minden új topikosnak!!!

Pelenkák: A Pampers nálunk sem vált be, a nedvszívást tekintve a Libero jó volt, de Máté baba elég "hurkás" legény és a Libero nagyon szorította a combját. A legjobb pelus szerintem a Babylove-os (DM), mind "teljesítményében", mind az árában. Máté általában 10-12 órát alszik éjszaka, és még sohasem ázott át ebben a pelusban. A Rossmannos sem rossz. Van egy másik márka is (most nem jut eszembe a neve), amit mindenhol lehet kapni, a midi méret citromsárga zacskóban van, fiúknak-lányoknak egyaránt jó.

Dolli!
Kinél fogsz szülni?

Aki még dokit keres,
én Filep Aladárnál szültem, őt is bátran merem ajánlani bárkinek!

Cupicica
cupicica

Sziasztok!

Tekiroll: Én nagyon jókat tudok aludni csak a forgolódás megy nehezen. Ja és az, hogy sokat járok éjszaka pisilni. De én napközbe is tudok aludni :lol: :lol: !!!!!!!!!
A Póéus patikában nagyon rendes eladók vannak. Nekem mindig segítenek. A homeós bogyókat már szedem én is. És a patikában kaptunk kis füzeteket, hogy mire kell figyelni és, hogy mi mire való!!

Edit
rozi79

Sziasztok!

Cupicica: Halász Domonkos a dokim... egyenlőre szimpinek tűnik. És nagyon körültekintőnek. :)

Edit: Akkor van remény, hogy szülés előtt mégegyszer kialszom magam? Köszi a jóhírt! Hátha javulok. :) Csak már nagyon el voltam kenődve. :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szép estét kívánok Mindenkinek!

Rozi79 és Viki: köszönöm a válaszotokat!

Rita: nagyon édes a kislányod a fenti képen! :) Hogy jutott ez eszetekbe? És a pici mit szólt a "merénylethez"?

Alin: gratulálok a fiúcskához! Remélem mindketten jól vagytok, és a babád sokat alszik és szopizik.

A Szülőotthon bezárásával kapcsolatban én azt hallottam, hogy folynak a tárgyalások, a vezetőség mindent megtesz azért, hogy itt maradhassanak. De amint hallottam már évek óta megy ez a téma. Remélem, június végéig kitartanak!

Viki
kettenvagyunk

Alinkat :GRATULÁLOK A GYÖNYÖRŰ KISBABÁDHOZ !!!!!!!!!!!!!!!!!Sok-sok egészséget és minden jót Nektek!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Dolli:Én a Halásznál szültem. Világbajnok doki. Egy tündérmackó. :D Tényleg ari. Amikor szültem, sztem már rendelnie kellett volna a sztk-ban de ott volt, pedig nem is a fogadott dokim volt. :)

kettenvagyunk: :lol: :lol: Az nem az én lányom. :lol: csak találtam egy képet ami tettszett. :wink: :)

csütörtökön megyek dokihoz... uáááá már úúgy várom a következő uh-t :D És a párom is akar jönni. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!
Olyan 3napon vagyok tul(ugy néz ki) hogy a sirás kerülgetett néha.
Pedig miota Zé megszületett olyan nyugott lettem de tegnap már nagyon kivoltam
Biztos betett neki a front,fogak,esö,szél....stb
Egész nap hisztizett még ha felvettem akkor sem volt jó neki.
Minden tiszteletem azoknak az Anyuknak akiknek siros a babájuk
(bár ök biztos megszokták már)

Dolli
Remélem mi is megtudjuk hogy a pocilakod fiu,lány?!
Cupcica!
Köszi az infot dicsérték a dm-est kiprobálom Zétim is elég "pufi" :lol: lábikoval rendelkezik :P
A Filep doki nálam is bent volt a szülöszobán (buli volt :) csomo dokit megismertem :lol: ) és nagyon aranyos volt ö fosztott meg a magzatviztöl (megcsapolt:))

Kincsem szo nékül bealudt :lol:
Szerelmes vagyok a fiamba ez tuti:) :roll: [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 742.04.jpg[/img] Jol mutatunk együtt:)
Fejem=mosónő ez van ha nincs szoli:)

viki28

eltünt a kép :shock:
Kép

viki28

Csak sikerült:)
Kis bucifej :lol:
Kép

viki28

Sziasztok!

Viki, kitartás!!! Fanni is épp fogicázik, most éjjel 2 van és még nem igen látom a lefekvés idejét :)

Ő tényleg egy nyugis baba, ép ezért nekem is fura, ha nyüszizik, de szegénynek százszor rosszabb lehet, mert nem tudja mi fáj neki a kis szájában :(

Én is tisztelem a sirós babás anyukákat!!!

A kép meg tökjó, hozzám képest szoli reklám !!! :)

Vendég

+p az épphez :)
Vendég

Ez tökjó!!! :) Kép
Vendég

Sziasztok!

Viki: Nekem szerencsém van Vivivel. Nem soxor sírt a fogak miatt. Ha sírt akkor is csak egy dolog használt és az a dentinox gél volt és azt is a cumira kentem. Így elszopogatta szépen és el is aludt. Ha Volt, hogy még egyszer be kellett kenni neki éjjel, de szépen kihúzta vele reggelig. :)

Tegnap voltunk körzetinél és a védőnéninél. Vérnyomásom stabil 90/60.. lesz ez még alacsonyabb is. És meg lettem dícsérve, h minden labor eredményem nagyon szép. Eddíg. :) Ma megyek nőgyogyihoz és vééégre megkapom az uh beutalót. :) legszívesebben minden héten bekukkantanék bébikéhez. :)
Apropó. Hányadik héten tudják a legkorábban biztosra megmondani a nemét? Már ha tökéletesen fexik. :)

Na megyek is zuhanyozni, mert laaassan indulunk. :)
Puszi mindenkinek.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!
Fogacska: Megnyugtato hogy nem csak mi szenvedünk egy idöben :roll: :lol:
Tegnap volt egy olyan 20 perces üvöltés hogy már én is bögtem hát ehez is hozzá kell szokni :cry: Zéti sem siros föleg ennyire orditani nem szokott :cry:
De adtam neki egy adag homeos aconitumot és azota nincs semmi(lekopogtam) :? Kenem én is dentinix-al.
Meg chamomillát szoktam adni neki azt hosszu távon lehet adni neki.
Ildikó este irok majd tegnap is akartam csak elkezdtem játszani és utána már nem volt idöm :roll:
Akkor már tudom hogy miért nem alszol te :?
Rita
Nekem mikor kiderült hogy terhes vagyok 16hetesen az elsö uh-on megmutatta a "cuccost" :shock:
Söt Afaneh már a végén azzal riogatott hogy mekkora van neki hogy ö már teljesen zavarban van
Hát ahoz képest :shock: :? (na de majd meg nöl) :wink: :lol:
Én voltam 2xis 4D-s UH-on de most már visszagondolva pénzkidobás volt elég lett volna egy mert azon megnézik rendesen mindenét jobban látni
A másodikat 32hetesen csinálták de nem is olyan mint a képen
Na megyek mert hiv MZ/X

Rita hova jársz védönöhöz?
Remélem mi is megtudunk mindent :roll:

Pusssz csajok

viki28

Sziasztok!
Fanni nem sir, "serceg" ahogy mi mondjuk itthon :) Nyüszmög,magyaráz:)
Kinéz valamit és csatakiálltás szerü hanggal ráveti magát :)
A Dentinox nekünk nem használt, az inyére kentem (nem cumizik) de igazából mindig kiderült eddig,h más baja van (büfi,stb) , csak pár napja kezd kifejezetten fogicának tünni a dolog, habár 3 hónapos korában vettem a Dentinoxot, de akkor még csak kezdte, szerintem ez már finish :)

A fogas dolgok állitólag absolute örökletes tényezőket hoznak magukkal, tehát ha a közeli rokonkái (apa,anya) rosszul türték, akkor Ő is úgy várható. Én is, és az apja is lazán vettük, remélem örökli, hisz ' ez még csak az elsőőő fog :) A többi könyebb !!!

Meg most nem otthon vagyunk ugye, a felujtás szerüség miatt, azért is éberkedik :)

Kitartás!!!
Vendég

Viki: én őrbottyánba járok védőnőhöz. És most először egy tünemény a védőnénink. :)

menyasszon:
Hát nálunk ezek a fogas dolgok érdekesen kezdődtek. Anyósom baromira babonás, és teljesen ki volt készülve mikor megtudta, h még nincs foga a gyereknek és a tükör elé raktuk... Mert hogy ilyenkor annyira csúnyának látják magukat, hogy fogfrászt kapnak.. :? :? :? Merthogy a párom is fogfrászos volt, meg lázgörcs meg miegyéb. Na kiderült, hogy azért lett lázgörcse a páromnak gyerekkorában, mert anyósom (és sajnos a párom is ennek a híve) ha lázas a gyerek akkor minél melegebbe bebugyolálja, hogy izzadjon.. :? :shock: :? :shock: :? Persze, h begörcsöl a gyerek ha amúgyis 39 fokos láza van és még melegítik is.. :evil: :evil: :evil: Mindegy nem bosszantom fel magam.. Na szóval anyósom ilyen babonás. Volt még egy két ilyen apró "tanács" amivel ellátott minket. :lol:

Tegnap mentem volna nőgyógyászhoz, de mi volt az SZTK-ban... :shock: Egy az h sokan voltak. Nekem csak délig volt időm, ezért 3/4 10-re mentem. Gondoltam én naív, hogy 2 óra csak elég. De amit azok a nénik ott lerendeztek... Iszonyúan lassan haladt a sor és nekiálltak hangosan fecsegni egymással. Hogy milyen tapló paraszt az orvos, hogy milyen köcsög. És majd jól szétverik a fejét. Meg hogy már reggel 8 óta itt ülnek. És hogy lenne más jobb dolguk is.. Na hát fél 12-ig hallgattam és feladtam. Bocsi a csúnya szavakért, de ezt csak így lehetett. Ja és volt még rosszabb szó is.. Szóval nem értem őket. Ha elmennek orvoshoz, ahol amúgyis sejthető, hogy nem fél perc a vizsgálat és pluszba még az ajtóra is ki van írva, hogy a várakozási idő lényegesen meghosszabbodott, akkor minek siránkozik? De most komolyan. Üljön a fenekén és várjon türelemmel. Nem? Vagy csak én vagyok ilyen hülye? :)

Na nem siránkozok. Megyek vásárolni. Puszi mindenkinek. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Rita!
Bár nekem lenne ilyen vérnyomásom... vagy legalább hasonló. Bár a 90/60 mellett biztos állandóan aludnék. Én sajna már gyógyszert kapok, mert elég magas. :(
Amikor a Halászt választottam, abszolút az emberismeretemre hagyatkoztam. Ugyanis előtte Kecskeméten volt dokim, de oda csak nem mehetek le szülni. Bár ha párom családja/apósa még párszor felpumpálja az agyamat, akkor leköltözöm. Múlt héten már nem sok választott el attól, hogy csomagoljak. :?
De ez mellékes, szóval amikor pozitív lett a teszt, akkor kapkodtam, hogy merre is tovább. Már a neten kiszúrtam a Halászt, és eddig be is vált. Persze a többi dokiról és a szülőotthonról is csupa pozitív dolgokat hallottam. :D
Én is 3 órákat várok a dokinál, de minek zúgolódjak. Nem is értem ilyenkor az embereket. Sokszor volt, hogy én is majdnem feladtam, de nem a várakozás, hanem a sok hisztis páciens dumája miatt. :wink:
Egyébként ez a hét az első, hogy nem töltök 3-4 napot orvosi rendelőkben. És szinte mindenhol 2-3 órákat vártam.
Mikor mész UH-ra?

A sírós babákról: tizenéve vigyáztam egy 6 hónapos kislányra, és egyszer volt egy ilyen sírós napja. Na ettől én is parázok. Sehogysem tudtam megnyugtatni, és a végén már együtt sírtunk. Nem lehet egyszerű.

Viki: Hol csináltattad a 4D-t? Mi is tervezzük majd, de azt hallottam, hogy nem mindenhol elég jó/szakszerű.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

[quote="menyasszon"][ írta:menyasszoni]Kinéz valamit és csatakiálltás szerü hanggal ráveti magát :)

Ez nagyon édes lehet. Vizuális típus vagyok! :)

Kép
Kép
tekiroll

Dolli: Magas a vérnyomásod már most az elején? :( Nem jó. Bár nekem mindíg is alacsony volt a vérnyomásom, de terhesség alatt ment még lejjebb is. :) azért ez sem jó. Igaz aludnék egész nap, ha tudnék. De nem megy. Hajnalig fennt vagyok és reggel korán kelek. Napközben tudnék aludni, de ugye az én édes kicsi leánykámnak az alvásigénye szinte nulla. :? nem baj. Majd alszom ha nagy lesz. Max elküldöm moziba.. :lol: :lol:
De ejj ráérünk erre még. :) Addíg is Dolli próbálj lazítani kicsit. :) halk zene, tv pihi stb. :)
Uh-ra meg elméletileg a jövő héten valamikor megyek. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Tekiroll :!: :

Tényleg nagyon ari, és tényleg "támad" mikor rágcsálni akar egy -egy épp arra járó kezet, mert az a kedvenc, én meg sirva nevetek mert mindig eltalál egy csontos részt az alkaromon, és azt nyammogja , visitozva..:)

Én amúgy pici korától néha Cápának hivom,mert már akkor is csujogatott néha ,mielőtt evett-ivott :)

Jah, és a legjobb: mikor új helyen vagyunk vele, és én már látom rajta, hogy mindjárt elkapja a kezemet, akkor előtte azt mondom neki, hogy Támadj! Killer! és utána Ő ugye harap, és ez naagy megrökönyödést és csodálatot vált ki pár kedves ám néha végtelenül naiv rokonnáll :)))

Pattogobolha :!: :

Ahhh, én anno naaagyon -nagyon sokszor voltam igy mint Te , de ahová én jártam a kezdetekben dokihoz (Rákospalotai SZKT) ott ,annál a dokinál sokan felálltak és haza mentek,mert Ő tényleg nagyon lassan haladt, és ez még oké, de csak akkor állt a sor,ha épp nem olt bennt senki!!! Az emberek 3-5 perceket voltak bennt nála.. Jah, és itt kihalási sorrendben voltak a székek is, nem volt ám terhes rendelés külön...

Nálam mindig volt könyv, amit ugyan csak fél szemmel olvastam,mert izgatott voltam a vizsgálat előtt, de azért néha jól jött.jah, és hallgattam a rémstorykat a többiek eszmecseréiből :shock: De igazad van,ha menni kell, menni kell senki sem unalmában megy (oké,sokan nem ) felnőtt módra ki kell(ene) várni a sort.

A lázgörcs story elééég ilyesztő :) habár én is hallottam ilyet, még kiskoromban a Nagyitól, de őt legyőzte Anyám és igy a jó diadalmaskodott ,az az a priznic (törzsborogatás) 8)

Igazából rádöbbentettél egy nagy igazságra: csak akkor érdeklődj az anyósnál a párod fogjövetelét illetően, ha 1: elhiszed amit mond, 2: erős vagy 3: még legalább egy helyről letudod igazolni amit mondott :)

Igy néz Fanni ,mielőtt támad :) Kép
Vendég

UI: úgy értem csendben kivárni a sort és nem elijeszteni másokat!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Egy kis reklámot hoztam, én csinálom, ha vkinek van kedve nézzen be!!!
Kíbővült tavaszi árukészlettel várja kedves új és régi vásárlóit a
BrAnTo bababolt Káposztásmegyer I Dunakeszi u. 16. alatt
Mínőségi, olcsó használtruhák
NEXT, H&M, Old Navy, Mexx, Tonny Hilfilger, Adams, Marks & Spencer, Cherokee, Oshkosh, Disney stb...
Nyitás február 5.-én hétfőn 10-kor!A kicsiket játszósarok várja, hogy a mamák nyugodtan válogathassanak!!!

Kép
flocika

sziaztok!én is újpesten szültem és nagyon jó véleménnyel vagyok a szülőotthonról!volt egy nagyon jó dokim,de sajna eltörte a lában kb. úgy 6hónapos terhes voltam nagyon sajnáltam, hogy nem nála fogok szülni, de ajánlottak egy másik dokit csak tőle azért tartottam mert nagyon fiatal, de az első vizsgálat után megbarátkoztam, hogy ő lesz a dokim.
verdes edina

Sziasztok!

Rita: Sajnos volt már korábban is probléma a vérnyomásommal, gyógyszert is szedegettem hellyel-közzel, de a dokik mindig leállítottak róla, mondván, hogy fiatal vagyok még a sok dilibogyóhoz. Persze én sem tiltakoztam, de tudom, hogy most már a baba érdeke, így kevesebbet ártok neki, és persze a sok pihit is igyekszem betartani (ezért is vagyok táppénzen... szeptemberben 180/120-at mértek munka előtt). :?
Most a bogyó mellett egész szépen alakulok. Pedig minimális a dózis. :D

Menyasszon: Tündéri kislányod van. :D

Szia Edina! Ki volt a dokid?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Nekem is magas lett a vérnyomásom. Kaptam rá gyógyszert és azóta minden OK!!!!!
Mondjuk a 180/120 az nagyon durva!!!
Reggel be kell feküdnöm a kórházba :( . Holnapra vagyunk kiírva, de a vérnyomásom a súlyom és a vizesedés miatt a dokim jobbnak látja ha ott vagyok. Igaz nem nagyon örülök neki. Jó lenne ha Benike ma beindulna :lol: :lol: !!!!!!!! Nagyon szeretnék már szülni. Érdekes, most nem félek nem izgulok csak nagyon-nagyon várom!!!!!

Edit
rozi79

Sziasztok!

Dolli: 180/120?? Az elég gáz. Nekem pont a fele. :) Remélem nem lesz több. neked. :) Dukk!!!

Rozi: Jujj akkor drukk nagyon!! Ha ma nem akkor holnap a kemény ágyon való fekvéstől bizti elindul kifelé. :d Vivi is ezért indult el sztem. :d Meg hát jókislány módjára hallgatott az apucira. :D Azért drukk, h minél gyorsabban és könnyebben kijöjjön. :D Millió pusz!!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!
Nagyon eltüntem mostanában, most is rámolásban vagyunk, úgyhogy nagyon röviden:

Alin!
Gratulálok! Gyönyörű kisfiad van! :) Ugye, jössz majd mesélni?

Edit!

Nagyon-nagyon drukkolok, holnap végig Rád fogok gondolni és küldöm az energiát Nektek. Remélem, hogy kedden délután a doktornál már jó híreket hallok felőletek :lol:

Most lépek, úgy néz ki, hogy holnap estére befejezzük a lakást, utána már tudok jönni, mostanában még visszaolvasni sem volt időm :(
A jövő hétre már csak pihit, olvasgatást tervezek, meg egy bébit, remélhetőleg a hét végefelére :lol:
Igaz, abban maradtunk Vele, ő dönti el, mikor szeretne kibújni. :wink:

Most tényleg mennem kell, még van mára néhány dolog, pussz mindenkinek.
Berni
berna

sziasztok!

Csak egy gyors kukk és egy mai 11 hetes pocak kép. :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Tekiroll :idea: : Köszönöm :)

Pattogobolha :idea: : Ari a pocid!!!Nekem 11 hetesen még absolute nem látszott,bezzeg utána:)Azt hitték,ikrek, meg a 6.hónapban,hogy 9. :)

Edit :idea: : DRUKK Nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jajj úúgy nem akartam elengedni a páromat ebben a hülye szélben... :cry: :cry: :cry: Remélem nem lesz baja. És remélem el fog állni du egyig. Szeretnék a saját lábamon eljutni a nőgyógyászhoz.. :lol: :? Na megyek is visszafexem kicsit. Sziasztok.

ÉS MINDENKI NAGYON VIGYÁZZON MAGÁRA!!!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok Mindenkinek!

Engem Helgának (heldzsnek) hívnak és a Fazsutól hallottam erről az oldalról a kórházban,ahol együtt szültünk. :D
Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy megköszönjem "Pataknak" ,hogy milyen kedves volt velem,amikor megmutatta a szülőszobát.Január 9.-ére voltam kiírva, de december 15.-ig dolgoztam ezért nem tudtam máshogy megoldani ezt a szülőszoba látogatást, mint egyedül.A főnővérke Patakhoz irányított és Ő készséggel válaszolt mindenre.Később az osztályon is nagyon kedves volt velünk.Bár a reggel 5 órai keltés kicsit korai volt. :( Köszi Patak

Fazsu!

Mi újság van veletek?Boldogultok egymással?
SOK PUSZI
:lol:

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Nekem még nemigazán látszik a pocak. Pedig büszke lennék rá én is.:)

Rita! Remélem hazaértél rendben! Vagy kihagytad a dokit?
Én is 11-re mentem házihoz, és 1-re végeztem. Majd elvitt a szél. Pedig nem a pehelysúlyba tartozom. :)
Viszont megdicsérte a vérnyomás-eredményeket, bár ő megint sokat mért. :) De ezt betudta a várakozásnak.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

Helga: Gratu a babához és üdv. :)

Dolli: engem nem fújt el. 70 kg-t nehéz is lenne... :? :lol: Voltam dokinál és két óra várakozás után nem is vizsgált meg. Vérnyomás 110/70. Hízni nem híztam (még..). Mondta, h ne egyek túl sok gyümit mert az is rossz. Úgyhogy ennyi volt. Jövő héten kedden 12 hetes uh. :)

Na megyek mert beteg lett a lányom.:( Éjszaka hányt, taknyos, és lázas. Remélem egy kis megfázásról van csak szó. A hányás sztem a megivott fürdővíznek köszönhető.. :):(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!
Hú de rég voltam :lol:
Probálkozom eladni a babakocsit és mindenféle oldalakon járkáltam
Akocsi tök új és semmi baja csak én kinéztem egy másikat és megörülök érte :lol:

4D-s UH-on én a brendonba voltam a váci uton nagyon aranyos mindkét uhos nö és nagyon megnézték öt.

Ildi még jó hogy nem beszéltünk meg semmit mert tuti elfujt volna ez az idiota szélvihar
2napja nem voltunk kint az utcán ez leginkább engem visel meg Zé nagyon birja szerintem hogy 2napja nincs sapi:)

Miota nem voltam látom irtak hogy még egy turi nyilik a szerény bankszámlám vesztére olyan jó ruhákat veszek turiba :roll:

Edina ki volt az a két doki?

Berni nagy drukkkk :lol: :shock:
Lehet már babázol :wink:
Én is hétfön mentem be és 15.45kor már Zé kint kuksolt :roll:

Rita!
Ugy irigyellek tök édi pocid van
(valamelyik éjjel azt álmodtam hogy kislány volt a pocilakom:))
Imádtam a pocit igaz az utolsó hónap elég durva volt

Dolli nem semmi a vérnyomásod néha örülnék neki
mikor nem szédülök akkor 90

INGRID HOL VAGY?

Pussssz csajok

viki28

Kép
Kicsit rossz minöségben de ekkora méretekkel rendelkeztem szülés elött 2nappal:) :roll:

viki28

Viki: Jesszus.. :shock: :shock: :shock: :shock: Iggenn komoly méretek . uhh. Ha káposztáson lax akkor lehet téged láttalak anno tavaly. Vagy nem tudom, de láttam egy kismamár ekkora pocakkal. Gondoltam is, hogy bizti ikrek.. hihi. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szijjasztok Lányok!

Örömmel jelentem,megvagyok :) ,csak nem volt jó a gépem :cry: De most már itt vagyok!
Szépen lemaradtam mindenről,úgyhogy adjatok egy kis időt,mire mindent átolvasok.Köszi!!!
Gyorsan még annyit,hogy tegnap este megszületett Berna kislánya Zsófi,3450g-mal és csodaszép. :D Mind a ketten jól vannak.

Pussz mindenkinek:Ingrid
patak

Kép még 16nap:)
Találtam még egy csodát csod hogy még mindig azt figyelem hogy a hasam is elférjen ne scsak én :shock:

Én az sztknál lakom
Zé hisztizik

viki28

Ennyire riaszo volnék :shock:
Azota se sehol senki? :roll: :lol:

viki28

Sziasztok!

Viki! Dehogy vagy ijesztő! :) Bár belegondoltam, hogy akkora pocit milyen lehetett "hordani". :o

Rita! A túl sok gyümi az mennyi? És miért rossz? Én iszonyat sokat eszem. :shock:
Uh miatt érezd magad irigyelve! :D Én is úgy mennék már! De az még sok idő.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?