Új privát üzeneted érkezett!

csak gyorsba még mert megyünk....csak megütötte a szemem :D
ANCSA-tiéd az 50000.hozzászólás-na meg előtte az 1000.oldal-kerek számokat birtokolsz mostanában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és még laptető is.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
valamit tudsz.....mehetnél lottózó felé :wink: :wink:
majd jövök még......

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Csak gyorsban, mert megyünk csavizni a Vikóval.
A vásárlás jól sikerült, vettem magamnak egy főlsőt meg egy csizmát, meg az egyik ismerősőm adott nekem 2db kabátot. :lol: :lol:

Annyi mindent akartam még, de Vikó nem hagy békén, talán délután alszik egy kicsit és akkor tudok még jönni.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Sziasztok!

Még élünk. :) Zoárd egyre ügyesebb :lol: Sokat eszik, sokat alszik. Néha kínlódik a pocakjával, tegnap éjjel jól lebukott, de amúgy nincs gond vele. A köldöke nem tetszik egyenlőre. Sokat pisil, és mivel hason alvós baba, állandóan felázik a csonk... A tisztítást nem bírja, de muszáj, csak olyan kínlódás. Megfeszíti magát, alig bírom kipuccantani a csonk körül a trutyit.
Tegnap megvolt a gyerekorvosi/védőnői vizit. Babuci sikeresen lepisilte a védőnőt... :lol:
Én egy kicsit gyengén, megyek is pihenni!

Kép
Kép
Kép
szzsk

sziasztok,

ma már kicsit jobban, átköltöztem őfelségével a kanapéra mert már nem bírtam a padlón :oops: Ma éjszaka már nem volt láza (KOPPKOPPKOPP), így ha nyugtalanul is, de aludtunk... Szóval nekem se esik már le a fejem :) Úgy tűnik gyorsan átfutott a megfázás... Ennek örömére ma elmegyünk úszni, remélem nem fázik meg jobban. Majd a medence mellett öltöztetem, ott mindig meleg van - csak az öltözőt nem képesek felfűteni rendesen :roll: Tegnap már hatalmas hiszti volt, mert délután ki akart menni motorozni, de én meg nem akartam még kivinni... Most épp táncikál itt mellettem :D szóval most már jól van :D

Valentina,
örülök, hogy jól sikerült a vásárlás :D Jó csavizást nektek!!!

Tenci,
nagyon jól élsz te nő :D :D

Timi,
jó utat nektek!!! Nem semmi árak vannak a vinyómentésnél :shock: Nekem küldtél pár képet mailben a szülinapról, azt vissza tudom küldeni, hogy meglegyen!!! Igaz, kicsinyítettek, de jobb mint a semmi :roll: Asszem ma ki is mentem a képeket, megőrülnék ha elvesznének...

Ancsa,
hát az én lányomat se lehet kiszedni a vízből :roll: :D
Nagyon édes lehet Szofi, ahogy dumál a macinak :D

Vero,
hogy vagytok???? Természetesen innen is megy a +++++++++++

Hú, most ennyire emlékszem... Próbálok majd visszaolvasni, de ma úszás, meg após "wellnesselni" ment Fótra (így hívják a nyugdíjasbulijukat :) ), el kell mennem érte délután, meg ilyesmik... Szóval van program... De jövök ha tudok!!! Csak most kimegyek és agyonütöm a kutyát, úgy átom most ássa ki a krókuszaimat :twisted:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:28-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!

bocsi de nem tudtam visszaolvasni.
Helyzet??? hát! már nem is tudom. :oops: néha azt hiszem, hogy Zsófi már jobban, aztán dob egy rókát ... :oops: meg sírdogál, bújik ... :oops: ráadásul ma vissza kellett menni a Heim Pálba ... mega giga katasztrófa az a hely. RÉÁLOM A KÖBÖN!!! össze vissza küldözgettek, mindenki nézett ránk, hogy mi a francnak jöttünk. :twisted: ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM!!!! nagy nehezen leadtuk a vizelet és vért vettek. Holnap kell talózni + beszélni egy 22. bőrgyógyásszal, aki szokás szerint megint nem mond semmit, csak hogy "ez sokáig fog tartani". Szóval heti kontrollok lesznek. :oops: Itt ebben a rakás .... :twisted: Felemelő, a millió ember között a - szinte - tök sötétben ülni a folyosón és várni, hogy ne mondjanak semmit. :twisted:
Zsófi meg ... hol itt, hol ott fogja magát és lefekszik a földre :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: sír, mert fáj a hasikája! szerencsére van pisis pelus. Ha nem is sok, és átázott de mégis! :) ma 2 nap után tegnap este megint dobott egy rókát :cry:

na mindegy. Még befejezem a főzést, majd szaladunk az oviba, mert LAci reggel nem tudott befizetni. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Megjártuk Szegedet oda-vissza. Panorámás verdák már elkeltek...egyik szombaton, másik tegnap du.......a harmadik meg tök jól nézett ki, de panoráma nem volt benne, meg fekete volt. De nem bánom, mert legalább autókáztunk egy nagyot! :wink:
Srác nagyon rendes és barátságos volt. Azt mondta, ha nem sürgős, akkor kb. két héten belül kapnak még 3-4 autót Németországból, bár azt előre nem tudja megmondani, hogy pontosan milyenek lesznek csak annyit, hogy 2007-2008-as évjáratúak és az egyik az tuti "nagy navis". :wink: Nézegessük a honlapot és ha valamelyik megtetszik majd csörögjünk le, hogy mikor tudunk menni megnézni és addig nem adja el ill. nem foglalózhatják le az autót. Szóval tényleg nagyon rendes volt, de azt hiszem, hogy nem fogunk két hetente autókázni majd 400 km-t egy autóért. Meg végül is közelebbi kereskedésekben is van/lesz, úgy hogy hátha. De nem mondok semmi biztosat. Hátha mégis csak Szegeden lesz meg a nyerő! :wink:

Vero!

Hát én azt hiszem, hogy ha gyerekkel kell rohangálni akármilyen dokihoz az már magában horror. Aztán az már csak tetézi a horrort, ha nem tudnak semmi értelmeset mondani és hetente....ne adj Isten naponta! .....visszaráncigálják az embert és még közben baromságokat kérdeznek, hogy minek jött! :evil:
Kitartást Neked és persze a Csajsziknak is! Továbbra is küldöm Nekik a gyógy puszkókat meg a gyógyító energiákat!!! +++++++
Most már igazából nem is tudom, hogy mit mondjak! :(
Inkább szorítok Nektek és küldöm a puszkókat meg az energiákat!!!!!! :roll:

Tenci!

Ahogy mondtam. Horror árak vannak adatmentésre! :evil:
És hány zoknit kapsz ajándékba? :lol: :wink:
Benedeknek meg jó "hegymászást"! :wink: Csak vigyázzon Magára!!! :wink:
Jáz alvás továbbra is változatlan. Majd lesz ez jobb is. És nem is panaszkodom, mert Adriéhoz képest Zizié nagyon jó alvás! :roll:
Aztán utána meg tuti jó lesz. És biztos akkor már nem fog nekem aludni ennyit de. és du. sem. 8) Na akkor lesz majd igazán nekem "gatyeszfelköt"!!!! :lol:

Judy!

Köszi a felajánlást a képvisszaküldésre! És el is fogadom! Tudom, hogy kicsinyített képek, bár azért a 600x400 az nem olyan gáz, abból talán még képeket is lehet nyomtatni. :roll:
Megőrülni igazán meg akkor őrültem volna meg, ha az összes képet...ami azért nem kevés 2005 óta, ha csak azt az időszakot nézem, amióta Adri megszületett....... elveszítjük. :shock:
De mivel János jan. elején csinált egy mentés a másik vinyóra, ezért talán nem fáj annyira a szívem, hogy "csak" kb. 150-200 képet buktunk! :? Nem mondom, hogy nem sajnálom őket, de inkább ez a 200, mint több ezer!!!! :roll:
Örülök, hogy Ancsa már jobban van. Csak maradjon is meg Neki!
Na meg persze az éjszakai nyugodt alvás!
Utunk jó volt, köszönjük utólag is! :wink:

Lillus!

Jobbulást Boginak is! Én még nem tudok ilyen infót, mert ugye mi még nem kaptuk meg a 15 hós oltást, mivel még csak a 13-nál tartunk! :wink:
De azért köszi, hogy leírtad mi van Bogival, mert ha ne adj Isten Zizinél is kijönne, akkor nem fogok annyira aggódni! :wink:
Adrinál egyébként az oltásoknál soha semmi baj nem volt. Se láb vagy kéz bedagadás, se láz! És az eddigieket Zizi is megúszta! koppkoppkopp!!!!!

Vali!

Jó csavargást Viktorral! :D aztán majd írd meg, hogy merre jártatok! :wink: És örülök annak is, hogy vettél magadnak egy pár dolgot! Hajrá továbbra is!!!! :wink:

Boszikám!

Én tegnap úgy aludtam, mint a bunda! Bocsánat! :oops: :roll:
Ma meg ugye jöttünk-mentünk. De most itt vagyok! :)
De mit is kéne mondanom? :shock: :roll:
Adri kap majd nyári pólókat, sortokat meg szandit. Meg rendelt még magának dvd-ket meg Anna és Peti könyveket. Röviden ennyi. :wink: :lol: Meg ugye még lesznek majd Neki a meglepetések is, amiket majd az ovis társaitól kap az "ovibulis szülinapján"! :wink:

Kriszti!

Köldök puceválást na azt megértem. Adrinál nem voltam hajlandó csinálni, János csinálta, mert én nagyon utálom, ha saját magamnak kell a köldökömet puceválni, nem hogy még másét. :roll: Na persze azért Zizinél rám hagyta Apa ezt, mert azt mondta, hogy csinálnom kell. 8) Fúúúúúúúú, de "szerettem" érte!!!! :twisted:
Védőnő "felszentelve"! Király Pasi ez a Zoárd gyerek! :lol: :wink:
És védő néni egyébként jó fej? Mert akkor kicsit sajnálom is, de ha nem.....!!!! 8)
További minden jót Nektek a szopizáshoz meg az éjszakákhoz!

További szép napot Mindenkinek, de most mennem kell, mert Zizi már kitért a hitéből, hogy én itt ülök, Ő meg itt ordít és rá sem bagózok! :oops: :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi,
átküldtem :wink:
ha lesz kiszemelt kocsi, akkor dobjál azért infókat :wink: :D amúgy a Galaxynál mit takar a panorámás?? :oops:

Lilluska,
sajna segíteni nem tudok, Ancsán semmi tünet nem jött ki a 15 hós után, talán volt egy kis hőemelkedése, de más tuti nem... De ha jól emlékszem kb ezeket mondta a védőnő, hogy kijöhetnek, amiket írtál. :oops:

Kriszti,
neked akartam még délelőtt: szupi, hogy Zoárd ilyen kis ügyes :D Csak így tovább :D

Bocsi lányok, megyek fürdetni, mert ma egyedül vagyok, apáék meccseznek havernál. Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

JUDY-ismerős BL-itt is :lol: :lol: és hogy hogy nem nálatok?? :roll: lehet azért mert mostanában nem sütögetsz?? :lol: :D
amúgy férjed kinek drukkol?-van kedvenc???-én spanyol/angol talán még olasz liga nagyon megy!!! :D :D :D na meg F1...és sok más nem igazán csajos sport!-most épp pókerezni tanulok....nagyon megy!!!! :wink: :lol: :wink:

TIMI-na csak lesz valami.......hajrá!!!-Jáz hogy bírta az utazást???és öreg bajoroddal mentetek???
Adrit meg kihagyjátok a jó kis buliból :lol:
szóval kivi vagy mennyit költöttem???- zokesz számból megtudnád :lol: :lol: :lol: :lol: jaaaa és Katinak olyan édes pici rózsaszín cuccok jöttek :roll: :roll: a szívem meg....... :roll: :D

VERÓ-nem semmi helyzet....és hogy még konkrét eredmény sincs-meddig küldenek még???mire rájönnének hogy mi az már vége lesz...
amúgy pöttyök múlnak?-gondolom még vannak addig oviba sem mehet Szofi....étvágy van?és lázmentes?-remélem gyorsan regenerálódik pici szervezete....
Zsófesznek is küldjük gyógypuszkókat....hajrá pisis pelus!
Katalánykád??

LILLUS-hűűűű-de ha még ennyi belefér akkor ne aggódj!
nálam Mikeynál/Benedeknél-habár neki most jön ez -semmi nem volt-koppkopp....mondjuk én amilyen parás vagyok tuti áthívnám dokinkat-jóóó könnyen beszélek nekem szomszédom :D :D remélem már jobban van Bogi....
nagygyerkőcök??

KRISZTI-ügyesek vagytok-te meg pihizz-köldökcsonk:háát nem egyszerű eset :roll: de nemsoká leesik....
védőnénitek meg megkapta előzetesben a húsvéti locsolást!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyok :D hogy fogadták kicsikét??? :D

VALENTINA-merre mentetek Vikóval??és ilyenkor lehet jó áron venni téli cuccokat!!!-jó lesz következő szezonra!!! :D -de ahogy nem akar jönni ez a tavasz még most is kihasználhatod :roll: :lol:

ANCSA-Miki már itthon :lol: BL-nézés van....
megnéztem volna kiakadt Larát :D nem Ő van a középpontban?mást kameráznak???ez így nem ér :lol: :lol:
milyen szőnyeget néztetek?-és vettetek is?
hozzátok is dokinéni megy???helyes!!! :D :D
fogdokihoz hová jársz???-látom azért több alkalom lesz..kitartás!!és pénztárcát/bankkártyát kinyitni feltölteni!!! :roll: :roll:
és meg tudod majd oldani csajok mellet is???

ORSI-te merre????minden okés veletek???-rég jártál erre.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Csak egy szóra, mert a mai naptól én is lenni hullahopp! :D

Judy!

Galaxy-kat a használtautó.hu-n nézegetjük. Ott megnézheted őket. 2007-es évjárattól keresünk. Az, hogy 1.8-as vagy 2.0 lityós az mindegy. Mindegyik diesel különben. :wink: Ebből csak ilyen van, de ez nem gáz. A "panorámás" az panoráma tetős autót takar. :wink: Én nagyon szeretném, ha panorámás lenne, János meg a tempomathoz ragaszkodik. 8) És természetesen ritka az olyan, amiben mindkettő meg van. :roll: Bár a szegedi feketében abban megvolt mindkettő. De nem baj. Én azt mondom, hogy ebben a hónapban valszeg meg lesz az autó! :wink: Még ha le is kell mondanom a panorámáról. :? :roll: De tegyük hozzá, hogy azért János tényleg rendes, mert igyekszik olyat keresni amiben megvan mindkettő és nem nagyon "szívózik" velem, mert szeretnék panorámást! :wink: Bár tegyük hozzá, hogy abban igaza van, hogy a tempomat az "többet ér" , mint a panoráma. Na majd meglátjuk mit hoz a sors.
Köszönöm a képeket!
Istenke tartson meg jó sokáig egészségben! :wink:

Szép estét és szép álmokat Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero,

Jaj nagyon sajnálom!!! :cry:
És Szofi hogy viseli a korházat? Ő nem sír???
Sok puszi a kiütésire és hess, és Zsófinak is puszi a pocakjára.
Kata jól van???
Nekünk van egy nagyon jó gyerekbőrgyógyászunk, igaz magánba rendel, és gondolom nem vágysz egy 23. dokira, de azért gondoltam megemlítem.

Tigrisem,
Hát csak írtad, hogy nem akar Apa hosszú útra menni Jázzal, de ez hosszú! Erre írtam, hogy van időm! mond csak! :wink:
Sajnálom, hogy nem találtátok még meg álmaitok autóját, de majd csak meg lesz!!!

Kriszti,
Pihizz sokat!
Hát nekünk ez a csonk most teljesen kimaradt, mire hazajött,már gyönyörű volt a helye :oops:

Tenci
Örülök, hogy már hamar hazaért Miki, és sikeres volt a tárgyalás? ott fog dolgozni kint?
Most még Apa is jön fogdokihoz, most hármasban járunk, remélem hamar készen lesz! és akkor megint el lehet felejteni egy időre.
De már megbeszéltem Apával, hogy most már hogy jön a jó idő vezethetem az autót! :-)
ja, Telkibe járunk fogdokihoz! az innen 20 perc, hozzá költöztünk közel!
Hát igen, Lara szereti ha fotozzák, azt mondta fotos bácsi volt, és Ő mosolygott, hát kiváncsi leszek.

Judy,
Ancsa jól van? Úszás segített?
Nem fütik az öltözött? :twisted:
Az nem semmi! Nálunka medence mellett vannak a pelenkázók, meg előtte egy teremben, de mindenhol nagyon meleg van!
Fogacskák??

Szép napot!

Puszi

ancsaboszi

sziasztok,

tenc, köszi, megvagyunk...csak sz*rok voltak az éjszakák. nem értem, pedig már kezdett jó lenni, aztán volt olyan, h két óránként kelt... bezzeg nappal meg egyre többet van el magában, nézelődik, dumál, mosolyog... meg alszik is. :)

me megyünk védőninihez, kiváncsi vagyok hány kg, meg egy dokihoz el bejelentkeztem...mert itt is kéne egy hátha vlmi bajuk lesz a kölykönek. de szerencsére nem az a betegeskedősök. koppkoppkopp

timi, hú..lesz új autód? vagy jánosé lesz? tiedet eladjátok? bocsi ha már írtad... :wink:

noel üvölt megyek elaltatom, majd jövök...bocs a kisbetűkért. :oops:
snooopy

Timi,
akkor ugyanaz, mint a pözsóban :) csak nem tudtam, hogy ebben is van ilyen - illetve galaxyban még nem láttam ilyet :) A panorámatetőbe mi is beleszerettünk :) De ebben tempomat is van, bár az nálunk nem volt szempont - nem ismertük eddig. Most kezdjük használni, és szeretjük is :)
Egyet néztem most a használtautó.hu-n, nagyon szép, szürke, és panorámatető meg tempomat is van benne :wink: csak az árában nincs benne a regisztrációs adó, ami még szépen meg tudja dobni :? Ja és ez is közel van - Szekszárdon :roll: Tudom, mi is ezzel küzdöttünk a pözsónál. Szépek voltak, de az egyik győrben, a másik debrecenben - azért az egész országot nem akartuk végigrohangálni :roll:

Tenci,
nemtom, én is kérdeztem páromat, hogy miért mindig vörösvárra mennek mostanában, de ő se tudta megmondani :D De lehet hogy a sütögetés az oka :D
Férj alaphelyzetben Barcelona-drukker, most nem tudom kinek drukkolt... F1-et énisénis :D póker nem vonz...

Ancsa,
jól van, teljesen jó volt az úszás is, csak kicsit hamarabb kifáradt :)
Elég idióta banda ez, az öltözőben hideg van, a fenti öltözőt fűtik ugyan, de ahhoz végig kell menned a hideg lenti öltözőn, meg 2 hideg folyosón :? És a hajszárító is csak 1 percig működik, utána túlmelegszik. Úgyhogy a kisebbik hajszárítónkat már rendszeresítettem az úszásra hordott táskába, hogy legalább a haját meg tudjam szárítani a gyereknek. Ja és a medence vize is stabilan 30 és 35 fok között ingadozik, nehogy megfázzanak a gyerekek. Egyébként folyamatosan 3-4 csoport babaúszás és egy csomó ovis, és iskolás csoport is jár oda még úszni... :?
Fogak még úton, de ma éjjel már aludtunk!!! :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Judy!

Na akkor most már tudod, hogy miről beszélek! :wink:
Persze azért az ára sem mindegy! Meg ne tudd meg, ugye le van írva, hogy mi van benne, meg hogy "jó állapotban".....na azt János megnézett már vagy 10-et, na ha abból 4 volt olyan, ahogy le volt írva..... :roll: Na jó, meg most amit Szegeden láttunk, de ugye azok elkeltek. Szóval tényleg nem egyszerű dolog ez.

Boszi!

Jaaaaaaaaaaaa, most már értem mire írtad! 8) Annyira azért nem érdekes. :roll:
Sajnálni meg ne sajnáld, hogy nem lett még meg az autó. Akkor lesz meg, amikor meg kell, hogy legyen! :wink: Én nem idegesítem magam rajta. Úgy ahogy a gyerek is, az autó is megtalál minket! 8)
Csajok jól vannak? Lara oviban nincs semmi nyavalya?

Orsi!

Az azért túlzás, hogy új autó....mert nem szalonautó lesz....., de számomra új lesz! :wink:
Használtautón nézünk Galaxy-kat, 2007-es évjárattól. :wink:
Igen, ha meg lesz a Galaxy, akkor Bajorkám is megy az eladók sorába. Addig viszont marad, mert ha mennem kell, akkor mennem kell! :wink: :lol:
És igen, az autó az enyém lesz, mivel az én autóm kerül eladásra és különben is....ez most nekem jár! :wink: János tavaly vett egy "újat" magának! Mert ugye, mikor kilépett a cégtől az autóját, mivel céges volt, le kellett adnia és hát nagyképűség-e vagy sem, nekünk "sajnos" nem elég egy autó! :oops: :roll: Neki kell a munkájához, én meg nem akarok úgy itthon lenni két gyerekkel, hogy ha na adj Isten bármi is történne, ne tudjam bevágni Őket az autóba és elmenni velük, hanem mondjuk Apára várni, míg hazaér. :roll: De persze nem csak ezért van nekem is autóm. Mint ahogy másnak sem. Anno mondtam Jánosnak, hogy ha lesz gyerekünk, mindenféleképpen KELL!!! nekem is egy autó. És végül is amíg Adri nem került a pocakomba és rendületlenül Volán buszoztam meg BKV-tam! :D Tényleg nagyon szerettem "járművezni" , de mikor láttam, hogy akik gyerekkel jönnek reggel meg mennek haza délután és nem adják át a helyet meg nyomorogni kell a járműveken, na akkor mondtam, hogy ezt azért ha nem muszáj nem teszem meg a gyerekemmel.
Egyébként János Opel Vectra "buzi" :D ....úgy ahogy én Bajor :wink: ......és mivel Ő tavaly megtalálta álmai autóját, nekem meg ugye nem lehet és nem is vennénk álmaim autóját....max. ha megnyerném a lottó ötöst! :wink: .......ezért most én választottam meg a típusát! 8) Szóval "gyúrunk" az autóra.
Meg azért is kell a "nagy autó".....7 személyes.....mert pl. ha itt vannak a Nagyok és megyünk valahová, akkor két autóval kell menni. És az nem igazán éri meg.
"Röviden" ennyi az autós sztroi! :wink:
Remélem Noel nem alvásán kívül minden okés Veletek! :roll:
Kitartást! MOndjuk nem csodálom, hogy Noel nem alszik rendesen, mert ebben a bazi szélben......hát én sem valami jól! Hát még egy kisgyerek! :roll:

Vero!

Csajszikkal mi a helyzet? Vér-vizelet eredmény meg van már?
További jobbulást és ++++++++++++++++++++++++++++!
Na meg az el nem maradható gyógypuszkók!!!!!!

Tenci!

Tőled akartam még, de tudod én lenni Szenilka! 8)
Benedek eszik már mindent? Konkrétan gondolok itt mondjuk a tojásra, joghurtokra, tejre....akár kakaó formájában is.....tejfölös főzikre, stb.
És igen, a zoknik számából nagyjából megtudnám, hogy mennyit is költöttél Te Nőőőőőőőőőőőőő!!! :wink: 8) :lol:
Bár lehet, hogy most K. Ninának vásároltál inkább?! :wink: 8)
Csók a családnak! 8)

Mentem, mert Jáz felébred és különben is kajaidő van! :wink:
Jaaaaaaaaaaa, meg ne nézzetek hülyének, de "rákattantam" a Szomszédokra! 8)

Szép napot Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja még annyit.....

Sissy!

Várunk ám!!!!!! :roll:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:28-kor.
Vendég

Timi, értem én. én is buszoztam kolos előtt, sőt még gyöngyösre is úgy jártunk le szabival, de mikor meglett és már tudtam/mertem vele mozogni nekem is lett autóm. apáé volt, csak ő vett magának masikat így ezt alámrakta. :lol:
és jól is jött. amíg a pesten laktunk, tök jó volt, h ha úgy akartam csak összecuccoltunk és mentem ki szüleimhez. mert ugye Szabi ment minden reggel gyöngyösre, ha rá várok este lett volna. :lol:
és most is már azt várom, h noel nagyob legyen, és kolos se nyafogná végig az utat, csak bevágnám őket a hátsó ülésre és mennék fel. de ezt majd csak akkor nagyon rá leszek kényszerülve. :wink:

nem igaz, bármikor ülök ide, Noel egyből rákezni. szerintem utálja ha nem vele foglalkozom...

Sissy, mi van kisTomival??

Vero, lányoknak továbbra is gyógypuszik. kata azóta sem kapta el?
snooopy

na visszajöttem, cici a szájban, így legalább nem ordít... :lol:

Timi, és miért pont a galaxy? mert az 7 személyes? kicsit hasonlít a focusra at eleje, de végülis minden ford hasonlít egymásra. :D
nekem a mazdák jönnek be. fordból meg a mondeo, az van apukámnak. de vezetni nem szeretem, mert tök nagy,vlhogy szokatlan a focusom után, meg parkolni utálok vele.

Tenc, mit csinálsz most, h Bene is felvette a nyúlcipőt és meg sem áll egyik fiad sem? :lol: estére k.o. vagy?? :lol:
jajaj...ez vár rám is?? :wink:

mit akartam még??

ja, voltunk dokinál, tök szimpi a gyöngyösi gyerekorvos, asszem nála maradunk. de oltani még a pesti fog, csak nem árt itt is egy ismerős hátha kell...és megmérték noelt 6650g /62,5cm! :lol:

és nem is szóltatok semmit az új avataromhoz. :roll:

na pusz
snooopy

Lillus, hú, ez hangzik vlmi jól. remélem semmi komoly.
snooopy

Orsi!

Én akartam írni, hogy milyen jó az új avatarod, de annyira belemerültem ebbe az autós témába..... bocsánat! :oops: :roll:
NAGYON SZUPI AZ ÚJ AVATAROD!!!!! :wink: :lol: Főleg, hogy Téged is látlak rajta! :wink: És Koli is Rád van kötve, vagy Ő csak áll valamin mögötted?
Azért Galaxy, mert francia ótókat én nagyon nem szeressem....bocsi Tenci-Judy, de ezt úgy is tudjátok! :roll: Titeket viszont annál jobban!!! :lol: ....... a Mazda MPV-kben nagyon sok a kilométer, a többi meg vagy nem tetszik vagy megfizethetetlen.
És igen, ahogy az előző hsz-ben írtam, azért kell a nagy 7 személyes autó, mert ha a Nagyok is itt vannak és megyünk valahová, akkor most két autóval kell mennünk és az nem túl gazdaságos. :roll:

Lillus!

Örülök, hogy Bogi már sokkal jobban! :wink:
És köszönöm a Szomszédokos hsz-t. Ha Te is nézted, akkor tuti nem vagyok buggyant! :lol: :wink:
Holnapi fül-orrhoz sok szerencsét! Remélem nincs túl nagy bajod. Nem vagy esetleg allergiás valamire? Én pl. a pázsitfűre 4 keresztes vagyok, viszont a parlagfűre, amire szinte majdnem mindenki allergiás na arra én viszont totál nem! koppkoppkopp!!!
De hát elég nekem ez is áprilistól majdnem júliusig. :? Viszont az a jó, hogy az orrspray bőven elég!!!

Remélem akik ritkábban jönnek, jól vannak! Akik régebben voltatok Csajszik....csak egy uff-ra gyertek!

Szép estét Mindenkinek!

Jó éjt pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó estét Lányok! :oops: :D

bocsi, de nincs nagyon időm netezni :oops: de azért egy UFF-ra beugrottam :wink:

Kata jól van, bár reggel panaszkodott a hasára, de lehet csak azért, mert hogy itthon akart maradni mint Szofi :? tény, hogy csak 95%-ban van rendben a kakija :oops: egyébként meg még este 10-kor is a palfonon rohangálna :lol:
Zsófi is sokkal jobban :D már visszatért az étvágya és nem fosos :P nem is hány és a popója is gyógyul. Tegnap este ne tudjátok meg hogy nézett rám mikor a konyhában ettem ... :lol: mert baromi csűnyán! :lol: "anyuci eszik én meg kapon a diétás főtt rizs/krumpli/répát!" :lol: már a kedve is jó és aktív újra! :D
Szofi laborja tovább javult, de még messze vagyunk a gyógyulástól :oops: ha hívnom kellett a rendelőt, hogy ott az épp rendelő bőrgyógyász értékelje a laboreredményeket .... :twisted: hát! akár a sarki újságos is lehetett volna! mint a világtalan!!!! :twisted: kérdem meddig kell az orrcsepp! erre a nő, hogy amíg taknyos!!!!!!!!! :twisted: :shock: mondom neki, hogy mi nem náthával kaptunk orrcseppet és feküdtünk bent egy hétig. Végül feladtam és felhívtam a kórházi részlegen a bőrgyógyászt, aki Szofit minden nap látta. Na ő tudott válaszolni és kedves volt. Bár a Rendelőben egy világtalan orvol azt mondta, hogy hetente kell vinnem, fél napot ott ülnöm és szurkálják majd szegényt, a kórházas meg azt mondta, hogy most már elég a házigyerekorvos, csak ha már külsőleg is meggyógyult, mirigyei visszaállnak normálissá, akkor kellene egy ellenörző labor + kb 1 hó múlva egy gyerek gégészeti ellenőrzés. A gyógyszereket elhagyhattuk, csak a kenőcs + orrcsepp maradt + egy kanalas (de az már csak 4-5 napig.) Szóval gyógyulgatunk. Ma a két kicsivel IKEÁZTAM :D vettünk ágynemüt 8) kedélyjavítónak anyucinak! :oops: LAci mostanság 11-kor jár haza és a 7végén szerintem megint elmegy Angliába :oops: hétvégén meg itt ül a nyakunkon már 2. hete az uncsitesója ... :oops:

na jó borús lett a hsz, pedig vidámra szántam :D hisz a lányok javulnak és csak ez számít!!! ha lesz egy szusszanásnyi időm próbálok majd visszakapcsolódni, de egyelőre ... :oops: pedig nagyon hiányoztok! :oops: igyekszem!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na még mielőtt megyek aludni visszanéztem! És de jó, hogy visszanéztem....!!!! :D

Verom!

Nagyon örülök a jó híreknek! :wink: :D Csak így tovább Lánykák! Tessék SzuperAnyunak sok örömöt szerezni azzal (is), hogy rendesen és a körülményekhez képest gyorsan gyógyulgattok! :wink:
Hajráááááá!!!! :D
Azért az is jó, hogy "találtál" egy orvost, aki nem droid :evil: és tudott válaszolni a kérdéseidre és elmondta, hogy mit hogy csinálj! 8)
Neked továbbra is kitartást és azért még a gyógypuszkókat meg az energiákat küldöm az összes Csajszinak....beleértve Téged is! :wink: .......a Családban! :wink: :D ++++++++++++++++++++++
Laci meg lehetne egy picit többet otthon! :oops: :roll:
És uncsitesó miért ül a "nyakatokon" két hete? :shock:
Sicc haza uncsitesó!!!! 8)
Ja, és akkor jössz, amikor tudsz! :wink: Ha meg csak arra van időd, hogy elolvass minket, hát akkor arra. De ha nem olvasol vissza, hanem inkább leírod, hogy mi van Veletek, az még jobb! Én jobban örülnék a "második verziónak" :roll: aztán majd visszaolvasol, ha több időd lesz! :wink:

Na jó, most már tényleg megyek aludni!

Szép álmokat Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szép téli jó reggelt Mindenkinek! 8)

Itten minálunk rendületlenül esik a hó! Hohohohóóóóóóóóóóóó!! :D (ahogy Tigris mondaná! :wink: )
Minden szép fehér, a virágaim a hó alatt "melegednek" hogy éjszaka meg hajnalban nehogy megfázzanak a mínuszokban. 8)
Jázi még alszik, gondoltam gyorsan bekukkolok.
Ha felkelt megreggelizünk és megyünk vásárolni a Stop Shop-ba.

Tenc! Nem jártok arra véletlenül? :wink: 8) Na jó, ez csak vicc volt. :wink: Gondolom a Fiúk már a hóban fetrengenek! :lol: :wink:

Na menek. Kellett nekem megírni, hogy Zizi még alszik. Mindjárt fel is ébredt! 8)

Nagyon szép napot Mindenkinek!
Betegeknek továbbra is gyógypuszkók és ++++++++++++++++

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi!
azért olvastam ám, hogy nagyon megy a kocsira gyúrás :wink: hajrá! :wink: nekem nagy navis, panorámás, tempomatos :oops: .... mit is szeretnétek még bele??? :lol: remélem azért nem utálsz!!!! :oops: :lol:

Na meg azt is olvastam, hogy van akinek bent ropog a tűz a kandallóban :shock: :lol: :lol: :lol:

Orsi!
látom szépen gyarapszik Noel! csak így tovább! az meg tök jó, hogy jó a gyöngyösi doki :D NAGY KINCS!

Judy!
olvastam, hogy te is "fogas" voltál :oops: jobbulást!
mostanában nem konyhatündérkedsz???

na jó, mentem. El kéne menni kinyomtatni Szofi laboreredményeit, de semmi kedven kidugni az orrom :D de lehet hogy csak a kórházhoz nincs kedvem :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ja!

Timi!
mi egy német web-oldalon néztük ki a kocsit és Laci Budakeszis (ő könyveli őket) hozta be nekünk. Ez is egy variáció! ott tuti jó utakon futott a járgány. :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Itt is szakad a hó.... De mivel egyből olvad is, és csak latyak, ezért inkább bleeeeee :( Mikor lesz már tavasz :?: :?: :?: Pedig az egyik krókuszom már majdnem virágzik :( Szegény hugicámékat sajnálom, elvileg most hétvégén költöznek, de állítólag ott már 20 centi hó van :?

Timi,
tudom, mi is úgy mentünk, hogy vittünk rögtön autószerelőt is :D A díler olyan állatfajta, aki akkor is hazudik, ha kérdez :oops: Nálunk a vezetőülés karfáját akarták lespórolni, meg a jobboldali felnik voltak pocsékak, amit ugye álló helyzetben nem vettünk észre, sőt még aznap sem, mert csak autópályán, 120-nál kezdett rángatni :twisted: Felniket lecseréltük, karfát 4 hónap alatt bevasaltam rajtuk, azóta minden oké :D

Lilluska,
fejlődés van!!! Behoztak egy kézi hajszárítót, az mostantól ott csücsül a portán, el lehet kérni ha bedöglik az öltözői... :roll: :D
Örülök, hogy Bogi jobban!!! Remélem neked meg semmi bajod... Én ma megyek fogorvoshoz, második körre... :roll:

Orsi,
szupi, hogy jó gyerekdokit találtatok!!!
Avatar nekem is feltűnt, csak szenilla is vagyok amellett hogy rohanok folyton :oops: Nagyon jó!! Én is pont azt néztem, mint Timi, hogy mindkét srác rád van kötve?? :shock: Jól bírod :D

Vero,
szupi, hogy a lányok jobban!!! :D
Háát, Laci lehetne veletek többet :( Nekem már úgy tűnik, mintha éjjel-nappal dolgozna :?
Köszi, ma megyek vissza második körre - remélem többre nem kell :oops: Amúgy is utálok fogorvoshoz menni, hát még váltani... De muszáj, mert már vagy 4-5 éve nem voltam. Azóta mióta a Kútvölgyis fogdokibácsim nyugdíjba ment :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jaj Lányok!

:oops: olyan depis vagyok :oops: ez az időjárás se kedvez :oops: említettem talán, hogy agykontrollos vagyok, de mostanában annyira nem használtam ill. csak az utóbbi 1-2 hétben. Tegnap elmentünk kedéyljavítani és vettem két drága ágynemüt, de olyan bazi szar érzésem volt,hogy hátha lesz mostanság akció az ikeában és nem kéne megvenni ... de annyira vágytam egy kis gyors lelki örömre, hogy megvettem :oops: ma jött a hírlevél, hogy minden ágynemű -20% !!!! :shock: :shock: a gutaütés kerülget :oops: a két ágyneműn 3200-at spóroltam volna!!!! :oops: áh! nem szabad a lakásból kimennem! :oops: na azért hogy jót is meséljek :D kedden úgy indultam el itthonról a Heim Pálba, hogy végig agykontrolloztam az utat, hogy a bejárathoz közel legyen az Üllői úton egy hely nekünk :D bakker! egy uccsó hely volt a kórház előtt, pont a bajáratnál!!!!! :lol: :lol: :lol: már pedig aki volt a HP-ban DE. 9-kor az tudja, hogy még a környező utcákban is csak kínnal lehet ilyenkor már megállni :D másik! míg bent voltunk a HP-ban egy kocsit elloptak a HP elől! de nem az enyémet, pedig kis túlzás nélkül is az enyém volt a legdrágább! ( :oops: ezzel nem dicsekedni akarok de akkor is tény :oops: ) szóval azt is agykontrolloztam, hogy a kocsinak ne legyen semmi baja! :D meg mostanság a lakást is szoktam pár hete :) hát! egy hete az alattunk levőhöz be akartak törni :oops: szóval érnek jó dolgok is, csak ez a 3200 Ft-os többletfizetés ... :oops: nem esett jól :oops: sebaj! ma veszek LOTTÓT :lol: hátha megtöbbszörözve jön vissza a 3200!!! :lol: nagy buli lenne! különben nincs itt köztetek egy agykontrollos se???? :roll: :D a fogyásban is segített :wink:

na szaladok a dolgomra 8) még jövök!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:29-kor.
Vendég

Sziasztok,

Timi, Judy, köszi szépen.. igen rám volt kötve mindkettő, de csak az avatar kedvéért.láttam egy külföldi fórumon ilyet és nagyon megtetszett. de nem bírtam sokáig őket, Kolos 14kg noel 6,5kg...én meg nem is mondom. :oops:

nálunk is szakad reggel óta, fúj. pedig már azt hittem itt a tavasz. olyan sz*r ez az időjárás, meleget akarooook. :!:

Lililluska, remélem hamar elmúlik a gyulladás!

Vero, mi ez az agykontroll dolog? mesélsz róla? hogy működik?

Timi, mi jót vettél a stop shopban?
snooopy

Orsi!
:D előre szeretném bocsátani, hogy senkit sem akarok megtéríteni, vagy rábeszélni!!! :D
Szóval még anno vitt el egy barátnőm egy kurzusra (akkor volt 20.000 vagy 18 éve) ami két teljes hétvégéből állt és ott meséltek róla + tanították meg, hogy hogy kell lemenni alfába és relaxálni. Azóta már voltam ismétlőn is úgy 8 éve (az napi 1db ezres és mehetsz csak 1 napra is, igazolvánnyal igazolod, hogy te már elvégezted). Szóval nekem nagyon sokat segített. Változtatott a szemléletemen pl: ha valaki nagyon koncentrál valami rosszra, fél tőle, azt szó szerint BEVONZZA :oops: (papámék ajtaját megfeszegették, de nem tudtak bejutni, innentől jött a félelem és a saját lakásomba beköltözés után 2 hónappal be is törtek).
Amire még használtam az agykontroll, az a főiskolai vizsgákra való készülés :D volt hogy abszolút nem állt össze a fejemben még az anyag, (legalább is úgy éreztem) de mikor leültem a vizsgatesztet írni, akkor használtam a 3-ujj technikát, hogy a tudatalattimból előszedjem a dolgokat … hát! 5-en mentünk le vizsgázni és csak nekem sikerült!!! :lol: nem volt könnyű vizsga. Matek szigorlatin meg azt programoztam, hogy a 13-as tételt mondhassam, erre kihúztam a JOKER tételt, így a 13-as tételt mondhattam :D tudom sokan azt mondják, hogy ez szerencse és lehet igazuk is van, de az a fő, hogy a céljaimat elértem! A lakásom és a kocsim eladásában is anno programoztam alfában, hogy sikerüljön jó áron eladni őket … a lakást a 2. vevő vette meg 3,5 millióval többért, mint amennyiért közvetítő eladta volna, a kocsimat meg az első vette meg 500 ezerrel többért, mint amennyiért 2 évvel korábban megvettem :D még mindig CSAK szerencse???? :wink: mesélték az előadáson, hogy az emberi máj 1 hónap alatt az utolsó sejtig kicserélődik. Ezt mind az agyunk csinálja automatice, nekünk nem kell vele TUDATOSAN foglalkozni. Szóval ha az agy így tudja a szervezetedet irányítani, mért ne tudnál gondolatokkal hatni rá??? Pl. hosszú hosszú évek alatt egy ember mindig elképzelte, hogy a rövidebb lába pár sejtsor szinten, de hosszabb lett. És a hosszú hosszú évek alatt elérte, hogy megnőtt a rövidebb lába. Én hiszek benne, bár így elsőre én is kicsit hihetetlennek láttam.
Nekem csak ott bukik meg az egész, mikor azt mondja, hogy menj le alfába, mert én rögtön lemegyek thétába (= elalszom) :lol: így meg nehéz programozni. Különben már számtalan alkalommal nyugtattam meg a lányokat azzal, hogy az agykontrollban alkalmazott „PIHENŐHELY”-et elképzeltettem velük. (ez egy olyan hely, amit te találsz ki. Nekem egy trópusi fehér homokos tengerpart, ahol hallom a tenger hullámzását a partom, hallom a madarakat, a szél suhogását, ahol érzem a homok melegét a testem alatt, ahogy a hullámok csapkodják a lábam finoman, érzem ahogy a nap felmelegíti a bőröm felszinét. :D hát nem megnyugtató? :lol: ) Arról nem is beszélve, hogy én mind a 3 szülésnél nagyon könnyű, gyors szülést programoztam. (lehet kicsit túl gyorsat is :lol: )
Szóval ha érdekel, akkor a Moszkva tér mellett (ez már inkább a Széna tér) szóval ott van a Hattyú Házban a központjuk és ott lehet könyveket venni. Vannak gyerek könyvek is. Azt is olvasom néha a lányoknak. (pl: Mérges Tapsi, Vidám Tapsi :D ) Viszont ha tényleg érdekel, akkor a tanfolyamot ajánlanám, mert csak úgy könyvből erre nem lehet igazán ráérezni. Én anno elküldtem egy ismerősöm és azóta is folyton hálálkodik. Ő olyan pánikbeteg volt, akire úgy rájött a dili, hogy nem bírt hazamenni a városból, érte kellett menni, azóta meg semmi baja. Én is nagyon hálás vagyok, hogy anno elvitt a barátnőm, mert állítom, hogy megváltoztatta az életem vele és jobbá tette. (sajnos jutalékot nem kapok a kampányolásért, így be is fejezem :lol: ) Különben meg még rengeteg dolgot tudnék mesélni! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
tej van a mellemben!!!!! :shock: :shock: :shock: ez normális 3,5 hónappal a szoptatás befejezése után????? :? :P :D alig kellett megnyomnom és ... pedig csak poénból ... :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Vero!

Örülök, hogy Lányok már jobban vannak!
És akkor Laci tényleg megy hétvégén Angliába? :roll:
Huss depi!!!!!! Inkább +++++++++++++++++++++++++++

Miért utálnálak?! :wink: Majd meg lesz az az autó, ami nekünk kell! :wink:
Tényleg, egyébként ti mikor is vettétek? És milyen évjáratú az autód? És hány km volt benne? És ti kp-ra vettétek? Mert mi tuti arra fogjuk!
Egyébként amiket nézünk a neten, azok is Németországból valók!
János is megnézte a német oldalt is, de ott drágábbak az autók, mint itthon, amiket kintről hoznak be. És ugye ha kintről rendelnénk, akkor még rájönne a reg.adó meg még mittudoménmi! Szóval úgy meg már nem igazán éri meg. Meg igazából a futott km-rel van inkább "gondja". Kíváncsi lenne, hogy mennyire tekerik vissza a kilométerórákat. :roll: De mindegy. Majd meglátjuk mit hoz a sors. Meg a jószerencse! :wink:
De az autóvásárlás olyan dolog, amit nem érdemes és nem is kell elkapkodni! :wink:
A lényeg, hogy amennyit szánunk rá, az meg van! 8)
Bocsi, hogy ennyit kérdeztem megint az autódról, de mivel egy hete teljesen elszállt a vinyónk, így eltűntek a leveleim is minimum fél évre visszamenőleg és így nem tudom visszanézni, hogy anno mit írtál az autódról. Jöhet privibe is, ha úgy jobb. :wink:
A leveleimet majd csak a jövő 7en tudom megnézni és letölteni, ha János már megcsinálta az új vinyót. Azért lenne jobb, ha kivételesen ide írnál, akár privit is! Köszi! 8)

Lillus!

Remélem az antibigyó helyre rak! :wink: És másra már nem is lesz szükséged. És mire mész röntgenre, addigra már csak azt fogja megmutatni, hogy minden okés, és "gombóc" eltűnt az arcüregedből! :wink:
Vezetésben meg ügyes vagy! Egyszer úgy is eljön az ideje annak is, hogy az ember kipróbálja magát hóban, fagyban, esőben és persze verőfényben is! :wink:

Orsi!

Én kitalálom! Te meg 20, 5 kiló vagy és alig bírod el Őket! :lol: Ketten kitesznek Téged, mi?! :wink:
Voltunk DM-ben. Vettem Zizinek tejpépet meg pelust meg beváltottam egy-két kupont, amit az 1 éves szülinapjára kaptam. Persze nem ingyen kupon, hanem "csak" occsóbbért vehettem neki dolgokat! :wink: Persze nem használtam fel mindent a kuponból, mert nem kellett belőle minden.
Meg vettem egy fehér pólót a kínaiban, mert jövő 7en megyünk Adrival ovistárs szülinapjára és ügye minden kisgyerek aki meghívja Adrit, kap egy pólót a nevével meg a jelével. :wink: Ezt én találtam ki, hogy legyen valami "különleges" is nekik. Persze óvó néniknek is csináltunk. Úgy hogy nagyon élvezik azok, akiknek már van, hogy ha pont egy napon veszik fel a pólót az óvó nénikkel, dadusokkal! :wink:
Egyenlőre ennyit vásároltam. De majd kell még Jázinak cipő, mert ami Adrié volt első cipő, az még nagyon nagy Rá. Meg Adrinak mindjárt itt a szülinapja és Neki is kell venni valamit. Bár azért ma már beszereztem Neki egy ugrálókötelet a Kikkből.
És én is várom már nagyon a tavaszt!!! :roll:

Judy!

Tudtam én, hogy ügyes vagy! És jól csináltad, hogy bevasaltad rajtuk a karfa árát. Főleg azok után, amit az "exautóddal műveltek"! :evil:
Ancsa jól van? Remélem nem fázott vissza az uszoda miatt! :roll:

Jó éjt Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero,
engem régóta érdekel ez az agykontroll-téma, csak könyvből tényleg nem éreztem rá... :? Van ennek a központnak valami weboldala? Megnézném mennyi a tanfolyam, aztán megpróbálok spórolni rá :wink: Csak most ezek a hidegek betették a kaput... Még mindig olyan sok a fűtésszámla, hogy grrr :( Pedig ilyenkorra már kisebb összegeket terveztem... :roll: Meg előtte meg kell puhítani a páromat, hogy vigyázzon a lyányra :wink: :D

Timi,
nem ugyanaz a cég volt :) Ők nem is foglalkoztak a régi kocsimmal - Suzukit nem árulnak, ergo nem is vesznek... Amúgy végül nem a karfa árát adták ide, hanem szereztek egy karfát bele :D Valószínűleg így olcsóbb volt - gondolom kiszerelték egy másikból :? Ugyanis a mienkből is azért hiányzott, mert mikor eladtak egy másikat, abból hiányzott és a mienkből tették át :roll: Gondolom arra pályáznak, hogy egyszer valaki majd nem veszi észre :roll:

Lilluska,
remélem az antibigyó segít majd!!!

Bocs lányok, mennem kell, hiszti van :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero,
köszi!!! :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Helló csajszik!!!

nem nagy mozgás volt ma....

VERÓ-de jóóóó,hogy jobban-és ma hogy vagytok?pöttyök halványodnak??-és meddig nem mehet Szofi oviba?....Zsófesz már kajcsizik rendesen?-és Kata meg nagyon jól bírja a strapát veled együtt!!! :D :D
Laci meg.....hát ha menni kell.....és ha nem helyettesíthető....
amúgy ezt csajok hogyan veszik le,hogy ilyen keveset látják apukájukat???-nálunk ha Miki megjön-ne tudd meg mintha megvesznének-és levakarni sem lehet őket....és ha itthon van egész nap-persze ritka de van :D én nem is létezem nekik :roll: :roll: csak a szükséges dolgokért jönnek... :lol: :lol: :lol:
agykontroll :?: bizti jó-habár én szkeptikus vagyok ezekben a dolgokban...de ha tanulnám és kicsit is érteném és érdekelne lehet más értelmet nyerne :D :D
nálam-Mikey nehogy a legnagyobb pocsolyába lépj-Mikey ne a rámpán fussál ott a lépcső-Mikey ne harapj a hagymába-Mikey ne csapj oda tesódnak-Mikey ne lökjed fel-ne vedd el a játétok....szóval sok sok ne Mikey-és már sok sok ne Benedek....itt az agyamban :D :D :D és mondom kiabálom-----de minden hiába :lol: :lol: :lol:
de azért rengeteg dolgot várjuk!!jöhet....tök jó olvasni róla!!!!kezdetnek nem rossz...... :D :D :D

JUDY-akkor mikor is lesz újból sütögetés???
Miki Reál drukker.....hűűűű nembizti,hogy ezen a téren cimbi lenne férjecskéddel :lol: :lol: :lol: :lol:
F1-holnap indul..... :D
fogdokid is Kútos volt???és akkor hová mentél???-kész lett-és jóóó???
én is voltam Mikeyval úszáson-voltunk vagy 10en-hozzáteszem én voltam csak csajszi-mindenki apukával :roll: :shock: :D :lol: csajok kint csacsogtak...és bambultak :? :? mondjuk itt szombaton van..máshol is több apuka van???....nem értem na mindegy....

TIMI-igen Benedek mindenevőőőőőőőő :wink: :lol: :wink: :lol: amit mi...Ő is :D
sikerült valamit vásárolni???jaaaa volt hó-de mostmár csak sár latyak...eltettem télicsizmákat-váltottam gumira...megint elő-szóval unom....jövőhétre tavaszt ígérnek
:D
Jáz felfedezte lépcsőt-mostmár kétlábon is??? :roll: :D :D
ééééééés autó????? :?: :?: :?:

ORSI-azért én is írom nagyon pöpec avatarod!!! :lol: :lol: :lol:
és ilyenkor egyedül kötöd??nagyon ügyes vagy....na persze igen neeeeee is írjad Te mennyi vagy!!! :D :D :D :D
de gondolom ha mentek Koli mocival tép.....na az az igazi!!!! :D :D :D
mi ha jön jóidő görkorira váltunk....meg próbálom Mikeyt háromkerekű rollerrel....majd meglátjuk...
és hogy megnyugtassalak igen KO-rád is ez vár!!!! :lol: :lol: :lol:
láttam iwiwre is tettél képeket-nagyon jók!!!!! :D

LILLUS-jobban vagy??-mennél már kertészkedni??-megint nem látszanak babafalvás vonalzók.....

ANCSA-hol vagy???csajokkal minden rendben??

VAlentina????

BRIGI-ezer éve.....hol vagy???

és többiek???......

Kép
Kép
etenci
Ercsi

VERÓ-én is nyomkodom :lol: :lol:itt is van icipici :lol: :lol: :lol: nos poénkodunk még???? :lol: :wink: :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

RENÁTA-te merre?gyerkőcök???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

na megyek is-látom sehol senki-így nem nagyon jó beszélgetni
:roll: :D :D :D
jóéjt mindenkinek....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Timi!
:wink: az én kocsim továbbra sem eladó!!!! :lol:
Mi különben 2008 nyarán vettük. Nekünk nulla haszonnal hozta be Laci kereskedője. Akkor volt benne 50 ezer km, most 60 sincs benne :lol: ja! 2006 novemberi az első forgalomba helyezés ideje.
Laci meg nem most meg, hanem jövő 7végén. :oops: még szerencse, mert tegnap meghalni készültem :oops: én barom, nem akartam kidobni egy kaját és csüt. délben megettem, este már szétszakadt a fejem, fájtak a végtagjaim, szédültem, hányingerem volt, elhagyott az erőm …. Áh! Tiszta hülye vagyok :oops: mutogatni kéne engem! :D ma már talán jobban!

Lilluska!
Jobbulást! Ügyi vagy hogy kivizsgáltattad magad!

Tenci!
Pöttyök halványodnak, de kenéskor ordít, mint akit nyúznak :oops: :cry: félek kihívják a gyermek-védelmiseket! :oops: orrcseppnél viszont ő fekszik del a lábamra :lol: még kb 2 hétig nem mehet oviba :oops: pedig már nagyon menne! :oops: Zsófi rendesen ZABÁL mint régen :lol:
Lányok-Laci hiány: hát! Valamelyik nap Kata sírt, hogy Apuci megígérte neki, hogy ő olvas és hát nem ért haza időben :oops: nagy nehezen jó voltam én is :oops: az meg rendszeres, hogy kérdik „reggel itthon leszel apuci???” :oops: mert hogy hajnalban már elmegy … no komment. :cry:
Agykontrol: én is szkeptikus voltam és csak unatkozás miatt mentem el a barátnőmmel egy tanfolyamra, majd azt vettem észre, hogy már el is szaladt egy nap, majd a következő … nagyon lenyűgözött. Meséltek olyet, hogy egy férjet elrángatott egy feleség, aki ezért nagyon tiltakozott ellene, de azért csinálta a gyakorlatokat és őt is végül lenyűgözték az eredmények és hitt benne. Ez nem vuduizmus, meg ilyen olyan jóslás stb mert én meg ezekben nem hiszek :D én nem vagyok profi agykontrollos, de a gyerekekre is lehet biztosan hatni, de nem úgy ahogy írtad! :D:D:D
Ja! Mit is nyomkodsz ami ott is van és pici??? :oops: nem értem!!! :oops:

Orsi!
Avatar tényleg király! Nem semmi a két gyerekes kép! :shock: hogy bírtad? :D

Na megyek összekapom magam :D szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci!
navigátorra gondolsz??? :lol: ja! én csak felvágtam, de nekem meg úgy van, hogy nincs :D úgyanis kéne venni hozzá egy magyar Blaupunkt-os CD-t (német van benne) :oops: viszont mivel Bp-en közlekedek, így talán nem veszek el a sivatagban :lol: szóval nem vettem :D úgyhogy neked az én semmimnél több van!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

VERÓ-HAHÓÓÓÓÓÓÓ :D :D :D én cicikre gondoltam...tudod poénból megnyomom :wink: :lol: :wink:
de navigátor is okés.....jaaa megyek és akkor azt is nyomkodom
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha már nyomkododós kedvemben vagyok :wink: :lol: :wink:

örülök hogy csajok javulóban....Zsófesznek meg kaját!!!! :D :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
mit ittál (vagy szívtál???? :lol: ) hogy ilyen Humor Herold vagy???? :lol: :lol: :lol: :lol: csak mert ha buli van akkor én is megyek!!!!! :lol: :lol: :lol: (bár a tegnapi Amerikai Pite 2-n annyit nevettem, hogy a végére már fájt az arcom :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Télleg csak gyorsan, mert a legkisebb Z ordít...

Jól vagyunk, a körülményekhez képest! Várom a tavaszt, nagyon!!!

Puszi!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Mi ez a pangás? Ki merre csavarog?

Ma tul vagyunk az első elvitelen, mert az idióta férjem jött, hogy szeretné elvinni :evil: persze a gyerek egyből menni akart vele. :cry:
Na mindegy elvitte és a legnagyobb megdöbbenésem az volt, hogy időben visszahozta :shock: ez felér egy csodával, mert eddig sose volt az amit mondot. Egyik felem sír a másik örül :oops:
Na mind egy.
Megyek megszeretgetem a fiamat.
Szép napot mindenkinek.
Bocsi, hogy nem reagálok senkinek.
V

valentina

Valentina, azért az jó, hogy a férjed időben visszavitte Vikót. :) Annyi csalódást okozott már neked, ezt igazán megtehette a fiatokért. :)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Engem majd elfújt ez a nagy szél esténként.....a hálószobából! :lol: 8) Ki se dugtam az orrom három napja! 8) De ebben az időben nem is kívánkozom ki!

Kriszti!

Z3....különben kedvenc sportautóm! :wink: :lol: .....sír?! Nem mondod, hogy egy 1 hetes gyerek tud ilyet?! 8) :wink: Mondjuk szegénykém ebben a bazi nagy szélben.....nem csodálom! :? :roll: Mondjuk nekem Csajszik jól tűrik, alszanak rendesen...bezzeg én! :? Úgy hogy kitartást kívánok a Családnak! Együtt érzek Vele(d)! :roll:
Na majd ha lesz időd, jössz többet is! :wink: Csak nyugi! És pihenj amennyit tudsz!

Vali!

És Vikó hogy érezte magát apánál? Mesélt valamit? És ez "csak" egy olyan elvitel volt, hogy reggel vitte és du. hozta? Mert gondolom még nem "hétvégés".
És Te hogy vagy? Voltál azóta még vásárolni vagy valahol máshol?

Tenci!

Na az hiányozna még nekem, hogy Jáz két lábbal menjen a lépcsőn! :shock: ŐŐŐŐŐrült!!!!! 8) Négykézláb megy és kb. 5 másodperc alatt fent van az emeleten. :shock: :D De azért imádom, mert az Orchideáimra rá sem bagózik! :wink:
Vettem Zizinek pelust 20!!! forint/db-ért!!! :shock: :D Érted?!?!?! De persze már csak 1 dupla csomag volt az Ő méretéből! Mindegy, mert így is jól jártam, hogy 104db pelót 2100 ft-ért vettem. Ez úgy is elég nekünk több, mint 1 hónapra! :wink: Meg vettem Neki tejpépeket meg Adrinak fogkefét, meg beváltottam az egyik kupont, Kubu 1 ft-ért! :lol: :wink:
Jázi nálunk is már mindent eszik. Hál'Istennek eddig semmi sem "csapta ki" . koppkoppkopp!!!! Viszont komolyan mondom Neked, annyit eszik, mint egy lóóóóó!!!! :shock: :lol: :wink: Nem is értem, hogy fér belé ennyi! :shock: :roll: De a súlyát azt ne kérdezd, mert "ezer éve" nem mértem! :roll:
Autó meg.....ha lesz valami, írom! 8)

Vero!

Köszi az infót autódról! :wink: És nyugi, nem pályázok én a Te autódra! :wink: Annyi pénzünk nincs! 8)
Örülök, hogy Csajszik jobban! :wink: Csak így tovább Lányok! :D Azért még küldöm a gyógypuszkókat meg az +++++++++++++
Te meg nem találsz valami könnyebb és kíméletesebb módot arra, hogy eltedd magad láb alól?!?!?! :oops: 8) És mi a.....csudát ettél össze, amitől rosszul lettél????? Na Lacinak üzenem, hogy kényeztessen egy kicsikét!!!! Bőven Rád fér!!! :wink: 8)
És hogy Kata múltkor sírva fakadt Apája miatt....hát...... :cry: sajnálom!!! De azt hiszem meg tudom érteni! :oops: :roll:
Te Nőci! Lehet, hogy agykontrollal most kicsit Lacira kéne "gyúrnod", hogy többet legyen otthon! :roll:

Judy!

Köszönöm a képeimet! :wink:
Az most mindegy, hogy ki foglalkozott az autóddal....egyébként igazad van! :wink: .......a lényeg, hogy karfa meg van :wink: és hogy autódat azért sikerült eladni! :wink:
Szóval akkor mostanság nem készülnek kenyérkék! :roll: Szegény Családod! 8)
Hozzánk viszont ma du. jött János egyik barátja és mondta, hogy milyen fánk illat van. :shock: :D Mondtam, az éppen nincs, de sütni sütöttem krumplit meg sajttal töltött csirkemellet, lehet, hogy inkább azt érzi. Aztán János mondta, hogy "tényleg Anya! nem sütnél egy kis fánkot?" Mondom jól van. Zoli persze tiltakozott, hogy nem azért mondta, hogy én most süssek nekik. De mondtam Neki, hogy nyugi, negyed óra alatt kész leszek vele! És kész lettem! :lol: Aztán jól befaltuk az egészet! :lol:

Többiek! Boszi, Sissy, Lillus, Orsi, Brigi, meg akit még nem mondtam? Merre vagytok?! :roll:

Most megyek, csinálok vacsit. További szép estét Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na most mondja Németh Lajos bácsi.....ahogy Adri mondaná! 8) .....hogy csütörtöktől jön a tavasz és a melegedés!
Na a Jóistenke beszéljen belőle, mert ez a szél és hideg...... brrrrr!

Ren!

Még Neked akartam......
Nagyon jó lett a koszorú, amit Tenci-tesónak csináltál! :wink:
Linda-Iván páros jól vannak? Ovi? Nálatok mikor lesz nyári szünet az oviban? Bár gondolom Iván nálatok is otthon lesz egész nyáron. Vagy tévednék? Pussz!

Léptem!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok,

bocsi, hogy eltűntem, de mostanában semmire sincs időm :oops: Meg megint volt egy éjszakánk ebben az idióta szélben, mikor fél 12-től hajnal 3-ig ültem a kisasszony mellett és egy percet nem aludtunk közben :? Remélem most már nem lesznek ilyen szelek, mert ezt sokáig nem bírom :oops: (na jó, ma éjjel már aludtunk, de én kb úgy mint akit agyonvertek)

Itt reggelre leesett egy adag hó :shock: Ahhoz képest, hogy melegedést mondtak :roll: Tegnap kitakargattuk a fák tövét, meg meg is lettek metszve, úgyhogy csak reménykedni tudok, hogy csak hó esett éjszaka és fagy nem volt :?

Timi,
nem, sütögetni valóban nincs időm... De Te milyen fánkot tudsz ami csak negyedóra???? :shock: Receptet kérek de gyorsan!!! :D :D Annyi időm talán még lenne...

Tenci,
háááát, nemtom... De valamikor csak sütök már valamit :D Lehet, hogy a Timi-féle negyedórás fánkot :D :D
Nálunk após meg sógor a Reál-drukker, párom meg Barca... Képzelheted egy Real-Barca meccsen mi megy nálunk :roll: :D
F1 most kicsit uncsi volt... :? Remélem az ausztrál futam jobb lesz :D
Kútos volt igen. Egy idős nagydarab bácsi, imádtam. Szinte soha nem adott érzéstelenítőt, és mégse fájt mikor kifúrta... Pedig a legelső alkalommal úgy mentem be, hogy alaphelyzetben fájt, és közöltem vele, hogy lidokain nélkül hozzá se érjen. Nézegette, és azt mondta, hogy mégiscsak megpróbálná, egyezzünk meg abban, hogy ha fáj, akkor jelzek és azonnal nyomatja a lidokaint. Nagy nehezen meggyőzött, elkezdte kifúrogatni, majd közölte, hogy készen vagyunk. SEMMIT nem éreztem!!! :shock: Ezek után csoda, hogy csak hozzá jártam?? :D Frászoltam is rendesen most, hogy ez a doki milyen lesz... Hát nem is olyan. Ezerrel nyomatja a lidokaint, ami ugyan annyiból jó, hogy semmit nem érzek, viszont utána egész nap zsibbad a fejem :roll: Ide mentem amúgy a helyi fogorvoshoz... de lehet hogy keresek majd egy jobbat...
Úszáson nálunk anyukák vannak többen, de hétvégén azért látni apukákat is :D

Vali,
örülök, hogy ebben betartotta a szavát a férjed. Vikó jól érezte magát? Te hogy vagy?

Megyek, zsúfolt hetem van... :oops: igyekszem jönni, de nem ígérek semmit... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:29-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?