Sziasztok!
Megjártuk Szegedet oda-vissza. Panorámás verdák már elkeltek...egyik szombaton, másik tegnap du.......a harmadik meg tök jól nézett ki, de panoráma nem volt benne, meg fekete volt. De nem bánom, mert legalább autókáztunk egy nagyot!
Srác nagyon rendes és barátságos volt. Azt mondta, ha nem sürgős, akkor kb. két héten belül kapnak még 3-4 autót Németországból, bár azt előre nem tudja megmondani, hogy pontosan milyenek lesznek csak annyit, hogy 2007-2008-as évjáratúak és az egyik az tuti "nagy navis".
Nézegessük a honlapot és ha valamelyik megtetszik majd csörögjünk le, hogy mikor tudunk menni megnézni és addig nem adja el ill. nem foglalózhatják le az autót. Szóval tényleg nagyon rendes volt, de azt hiszem, hogy nem fogunk két hetente autókázni majd 400 km-t egy autóért. Meg végül is közelebbi kereskedésekben is van/lesz, úgy hogy hátha. De nem mondok semmi biztosat. Hátha mégis csak Szegeden lesz meg a nyerő!
Vero!
Hát én azt hiszem, hogy ha gyerekkel kell rohangálni akármilyen dokihoz az már magában horror. Aztán az már csak tetézi a horrort, ha nem tudnak semmi értelmeset mondani és hetente....ne adj Isten naponta! .....visszaráncigálják az embert és még közben baromságokat kérdeznek, hogy minek jött!
Kitartást Neked és persze a Csajsziknak is! Továbbra is küldöm Nekik a gyógy puszkókat meg a gyógyító energiákat!!! +++++++
Most már igazából nem is tudom, hogy mit mondjak!
Inkább szorítok Nektek és küldöm a puszkókat meg az energiákat!!!!!!
Tenci!
Ahogy mondtam. Horror árak vannak adatmentésre!
És hány zoknit kapsz ajándékba?
Benedeknek meg jó "hegymászást"!
Csak vigyázzon Magára!!!
Jáz alvás továbbra is változatlan. Majd lesz ez jobb is. És nem is panaszkodom, mert Adriéhoz képest Zizié nagyon jó alvás!
Aztán utána meg tuti jó lesz. És biztos akkor már nem fog nekem aludni ennyit de. és du. sem.
Na akkor lesz majd igazán nekem "gatyeszfelköt"!!!!
Judy!
Köszi a felajánlást a képvisszaküldésre! És el is fogadom! Tudom, hogy kicsinyített képek, bár azért a 600x400 az nem olyan gáz, abból talán még képeket is lehet nyomtatni.
Megőrülni igazán meg akkor őrültem volna meg, ha az összes képet...ami azért nem kevés 2005 óta, ha csak azt az időszakot nézem, amióta Adri megszületett....... elveszítjük.
De mivel János jan. elején csinált egy mentés a másik vinyóra, ezért talán nem fáj annyira a szívem, hogy "csak" kb. 150-200 képet buktunk!
Nem mondom, hogy nem sajnálom őket, de inkább ez a 200, mint több ezer!!!!
Örülök, hogy Ancsa már jobban van. Csak maradjon is meg Neki!
Na meg persze az éjszakai nyugodt alvás!
Utunk jó volt, köszönjük utólag is!
Lillus!
Jobbulást Boginak is! Én még nem tudok ilyen infót, mert ugye mi még nem kaptuk meg a 15 hós oltást, mivel még csak a 13-nál tartunk!
De azért köszi, hogy leírtad mi van Bogival, mert ha ne adj Isten Zizinél is kijönne, akkor nem fogok annyira aggódni!
Adrinál egyébként az oltásoknál soha semmi baj nem volt. Se láb vagy kéz bedagadás, se láz! És az eddigieket Zizi is megúszta! koppkoppkopp!!!!!
Vali!
Jó csavargást Viktorral!
aztán majd írd meg, hogy merre jártatok!
És örülök annak is, hogy vettél magadnak egy pár dolgot! Hajrá továbbra is!!!!
Boszikám!
Én tegnap úgy aludtam, mint a bunda! Bocsánat!
Ma meg ugye jöttünk-mentünk. De most itt vagyok!
De mit is kéne mondanom?
Adri kap majd nyári pólókat, sortokat meg szandit. Meg rendelt még magának dvd-ket meg Anna és Peti könyveket. Röviden ennyi.
Meg ugye még lesznek majd Neki a meglepetések is, amiket majd az ovis társaitól kap az "ovibulis szülinapján"!
Kriszti!
Köldök puceválást na azt megértem. Adrinál nem voltam hajlandó csinálni, János csinálta, mert én nagyon utálom, ha saját magamnak kell a köldökömet puceválni, nem hogy még másét.
Na persze azért Zizinél rám hagyta Apa ezt, mert azt mondta, hogy csinálnom kell.
Fúúúúúúúú, de "szerettem" érte!!!!
Védőnő "felszentelve"! Király Pasi ez a Zoárd gyerek!
És védő néni egyébként jó fej? Mert akkor kicsit sajnálom is, de ha nem.....!!!!
További minden jót Nektek a szopizáshoz meg az éjszakákhoz!
További szép napot Mindenkinek, de most mennem kell, mert Zizi már kitért a hitéből, hogy én itt ülök, Ő meg itt ordít és rá sem bagózok!