Nem engedett be valamiért a babanet, végre most igen!
Na hol is kezdjem? A legifjabb Törpöcskével persze!
Mazsola-család! Örülök, h minden rendben MMZS3-al!
Ezek szerint nem mutatta meg magát rendesen? Nem látszott, hogy milye van??? Mekkora most Edu? Mit mondott a doki? Ha hazaértél majd írjatok egy pár sort? Szerencsésen hazaértél? Már otthon kell lenned, ugye?
Nóra! Lizácska teljesen rendben van?
Másik két csajszi?
Klári! Gratulálok a sok-sok fogacskához!
Nagyon szenvedett, hogy ilyen egyszerre jöttek neki? De édes lehet Juli annyi foggal!
Kata! Holnapra+++++++++++++++ Remélem minden rendben lesz, Lizának nem lesz olyan szörnyű az a szuri
Meddig kapja még?
Zsóka! Marcipán nagyon szép és tök aranyos!
Mennyi volt ez a cipő és hol vettétek?
Első cipő????????
Mi már tök régóta cipőzünk! Babakocsiban az van rajta. Vagy Marcira mit adsz sétára?
Zsófi! Fogfájós Samu nagyon eredeti!
Kis cukkancs!
Ha most jött ki a rece(fice
), akkor még 1-2 hét tuti, hogy fogformája legyen. Ez most melyik foga? Alsó, felső?
Vera! Már a múltkor is akartam írni! Úgy örültem, hogy megtaláltalak iwiw-en!
Nagyon jó, hogy levizsgáztál, az meg egy nagy plusz piros pont, hogy mindenből 5-ösre!
Nagyon ügyes vagy!!! Sokat tanultál? Hogy ment a fiúk mellett? Ezek szerint jól! Majd írj, hogy milyen volt a suli, Andrisnak hogy tetszett? Képet is tegyél fel!
Meg akkor most már Te is tudsz jönni gyakrabban, de jó!
Ja! Lányok! Amíg el nem felejtem, légyszi ne írjátok meg, hogy kik estek ki a jégtáncban, mert én veszem, ugyanis Apa mást néz, így csak holnap tudom megnézni. És akkor meg már nem lenne olyan jó.
Hétvégén egyébként Apa dolgozik, kettecskén leszünk Barnussal.
Nóri! Köszi, hogy elvisztek
Babakocsi nekünk sem kell, nem is tudnám már beletuszakolni, amióta fel tud állni, már ülve sem érdekes semmi, csak állni akar, bármibe belekapaszkodik és feláll.
Haláli, csak fárasztó, mindig ott lenni a háta mögött.
Egyébként meglepődtem, hogy ma ennyit írtál! Örülök neki, jó olvasni amiket írsz! Kíváncsi vagyok, hogy megy a tanulás?
Holnap majd beszámolni ám! Mikor jön Zsolti? Csak hajnalban, v reggel?
Farkas annyira gyönyörű! Én már úgy szeretném látni! Olyan kis vigyorka, meg lehet zabálni!
Még azt akartam, hogy a csomóknak ugyan nem örülök, mert okoz elég gondot (nem akarja engedni, h kenegessem - ordít, alig fér be a kanál a szájába, ha eszünk stb), de annak most örülök, h nem műt ilyen hamar. Kicsit megnyugszik B. Meg addigra már szerintem fog tudni járni, talán úgy hamarabb eltelik neki is a nap, hogy majd sétálunk meg ilyesmi. Na, a fürdésre azért a HeimP-ban is kíváncsi leszek!
Ja! Talira: esetleg zserbó? Szeretitek?