Új privát üzeneted érkezett!

kata? torna?
kerekpocak

sziasztok!

vagyok ám... vagyogatok...

képek klasszak, babók szépek mint mindig :wink:
gratu a recéhez, hát eljött ez az idő is.... hipphopp és az 1 éves szülinapot szervezed Zsófi! :wink:

már várom a talit :wink: apa nem jön, majd Noé fog terveim szerint

torna megvolt, eleinte nem is sírtunk már, csak 25 perc után de akkor nagyon...
torna alatt apa vett egy rakás 74es rucit a kisasszonynak :lol:
nagyon szépeket ám!! :lol:

éjjel megint 2-4ig műsor volt, csak ha dajkáltuk volt csendben.
nemtom mi ez az új szokás, de nem túl vicces... hátha ma aludni fog. :roll: de jó is lenne egyszer 1,5 óránál többet aludni egyhuzamban! :roll:

pusszok
lmkata

IMI!!!!!!!!!!!
ÍRJ MÁR, HOGY MI VAN??????????????
EDUS????????? LEGKISEBB ZS????????

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

A második sorba felkiáltójeleket akartam!
Szóval, Imi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

kisjulcsi

Laura meg Nikkancs dönölű!!!!!!!!!!!!
Olyan kis rózsaszín álom mindkettő!

A többit majd elolvasom, csak most Apának kell(ene) a gép!

Puszi

Vagy már mindenki tudja picikeZs-ét, csak én lemaradtam?
Írjatok már!!!

kisjulcsi

Na hát de illetlen vagyok! :oops: :oops: :oops:
Timtom mama, Julcsi, Marcsi nagyon szépen köszönöm a köszöntést!

Puszi
Edus titkárja 8)
mazsolák

Edus!!!!
Miért tüntél el? Vnnak hírek? Mi újság? Nagyon drukkolunk ám, és roppant kiváncsiak vagyunk!!!!!!!

Kata!
Örülök hogy a torna elején már egyáltalán nem sírt Lizu, ez jó hír. Az éjszakáért meg drukkolok nagyon!!!!

Lizát eléggé kicsinálta ez az oltás, hőemelkedése nem lett, de egész délután és este nagyon sírt. Most aludt el, kiváncsi vagyok milyen lesz az éjszakánk. Délután nem aludt semmit, csak nyűglődött. :cry:

Kép
Kép
Kép
anaci

edu üzeni (bizti) h minden ok volt uhán 1 babó van. a részleteket valszin imianya osztja meg velünk (mert én mást nem tudok)
kerekpocak

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket ismét!!!

A hajamon én is meglepődtem mekkora :shock: Mindég össze van fogva és úgy fel sem tünt... Most meg hirtelen felindulásból kiengedtem :wink: :roll:

Még mindég melózok, de már nagyon álmos vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, a két oldalamon a képen a barátnők láthatók :wink:

No puszi mindenkinek!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

mármint beszétem eduval onnan tudom. tehát nem csak gy én kitaláltam :) :) :)
kerekpocak

De jó de jó de jóóóóóóó!!!! Örülök, hogy minden okés a legykisebb M??-vel :wink: :D :P :) .

Nagyon jók a Tücsökzenés képek. Hova jártok Reni?
Édes Niki azzal a copffal. :D

Nóra, hogy telt az éjszakátok? Megnyugodott picit Liza?

Kata, de jó fej Ákos...csak úgy vásárolgat a lyányának.Miket vett?
Aludtál valamit az éjjel? Ma megint torna??

puszik

KépKép
logi

Sziasztok!

Annyira aranyos tőletek hogy gondoltatok ránk taliügyben!!!
Pedig alig írok, de egyszerűen nekem nem megy hogy naponta többször leüljek írni...
Egyébként jól vagyunk túl egy 3 hetes mélyponton. Ez megint valami fejlődési ugrés lehetett és mivel én is napirend párti vagyok (Juli meg egy atomóra) nehezen érint ha felborul a rend. Persze most kezdett el járni, ez új izgalmakat hoz, 6 hét alatt 7 foga jött ki, így már fogaink száma 15. Hónapjaink száma is :-)

De szerencsére visszaállt a rend.
Olvaslak titeket mindig, és mindig meghatódok Kata kitartásán. Én itt panaszkodok hogy Juli hisztis Lizi meg miket ki kell hogy bírjon!!!!

Samu is gondolom a fejlődési ugrásán van túl, de legalább túl van.

Edus várom én is a híreket a legkisebb ZSebibabáról!

Talira meg természetesen megyünk, írok is mindjárt!

KLári

Klári
Kép
ganti

Örülök hogy Edussal és pocaklakóval minden rendben van, bár ugye csak másodkezüek a híreink.

Liza szerencsére mikor elaludt már végigaludat az éccakát, nem volt több balhé, most meg jókedvűnek tűnik lenni. Remélem egy rossz délutánnal lecsengett az oltás negatív hatása.

Emlékszem ezek a fejlődési ugrások hogy összekavarják az ember és gyermeke életét, de ha volt vmi rend, akkor visszaáll az élet a normál kerékvágásba. Lizával ilyenünk ugye még nem volt, majd kiderül marad e ilyen alvós éjszaka, a többi dolgon majd valahogy felülkerekedek, de az éjszakázást három gyerek mellett elég rosszul viselem. :cry:

Mivel kisasszony éppen elaludt, dolgozom kicsit, majd jövök még.

Kép
Kép
Kép
anaci

Na itten vagyunk de jól.
Edus még otthon tesz, vesz (na ez a ngyobb baj) :wink: , majd este jön vissza.

MMZs3
Igen, 1 pocaklakó
X vagy Y = fifti-fifti (még nem dobjuk ki a fiúruhákat :lol: )

Tali: fogadjunk, hogy az apák is jól érzik majd magukat. :wink:

Kép
Kép
Kép
mazsolák2

sziasztok!!!

Edus, Imi!!! de örülök Nektek!!! hogy minden ok Veletek, azaz apocilakóval és Edussal! Edus pihengessél, ne tegyél vegyél :) :lol: :lol:

Kata, milyenek lettek a rucik?? jaj de kiváncsi vagyok!

Klári, hát azt hiszem nálunk is most valami ilyen fejlődési ugrás van...
Kata éjszakáink nekünk is elég nehezek :(

Reni, nagyon édesek vagytok a lányoddal!!!

na megyek teszek-veszek

és nagyon várom a talit én is!!!! :lol: :lol: :lol:
mangó

Nóri, vizsga???????
mazsolák

Sziasztok!

Edus, nagyon örülök, hogy a Babával minden rendben!!!!! Már kérdeztem korábban, hogy Zsigu tudja már? Mit szól hozzá? Vagy ha nem, mit mondtatok neki,hova mentél tegnap?
Köszi a drukkokat, vizsga még nem volt, jövő szerdán lesz. Mindenképpen megírom, hogy mi volt.

Julcsi, autósüléssel kapcsolatban mondanám, hogy ne vegyetek, mert kölcsönadjuk a miénket (ami még nincs is meg), de tudod mi van mindig akkor kell, amikor vagy nekünk is kell, vagy nem tudom. Szóval szerintem is vegyetek, végül is ez még évekig jó lesz.
Örülök, hogy az orvos megnézte Barnust, és szerintem egy kicsit jó hír a rosszban, hogy a csomók még megvannak, mert akkor megint megműtötte volna, és inkább csomók, mint az a lelki megrázkódtatás ilyen hamar. Nem?

Zsófi, gratulálok Samu fogaihoz!!!!:) Hihetetlen nagylegény már! ÉS tényleg már hét hónapos lesz! Lassan utóléri Farkót. :) Egyébként tényleg hasonlítanak egymásra. Nagyon édi Samu a méhecske gatyás képeken! És olyan szép sűrű haja van! :) Én levágtam Farkas frufruját vmelyik nap és olyan kis szerzetes feje lett. MIndjárt teszek fel róla képet. Lehet, hogy így már nem is fognak hasonlítani. :)

Kata, nagyon sokat gondolok rátok! A múltkori vérvételes eset után döbbentem rá, hogy milyen nehéz lehet Neked. Az optimista írásaid után rossz volt olvasni a kimerültet. De fel a fejjel, használni fognak a gyógyik, meg a torna! Jó hogy Ákos most otthon maradt egy kicsit veletek.

Marcsi, Laura nagyon vagány!!!! És tisztára rád hasonlít!
Látom ő is örökmozgó! Szerintem vagány csajszi lesz!!!! :) MAjd elvisszük táncolni egyszer kétszer. :) Mármint csak a fiam :) :) :)

Reni, tényleg nagyon szép a hajad! Jó lehet ez a tücsökzene! Nálunk zenebölcsinek hívják. majd megnézem én is.

Na, most csak ennyit tudtam írni, olvasgatni azért szoktalak Titeket.

Mindenkit Puszilok!!!!

Ma hosszú éjszakám lesz, Zsolti Egerbe megy koncertezni, és azt tervezem, hogy addig tanulok amíg haza nem ér. :roll: hát nem tudom fog-e sikerülni....

JA, Zsóka Marcipán nagyon édes a lavórban. :) Tegnap Zsolti is betette Farkast a lavórba le is fényképeztük. :) Mutatom:

Kép

Kép Szerzetes haj1

Kép Szerzetes haj 2

puszi, Nóri

Kép
nóri8

Ja, IMI!

Zsoltinak mutattam a képet amikor Zsék szétkapták a szobát, erre azt mondja mi van ebben, a miénk is így néz ki mindig nem? :oops: :oops:
De. :oops: :lol:

Kép
nóri8

Nóri, most pont olyan frizuja van Farkasnak mint Marcusnak :D, olyan tavaszi csajozós séró :D :P :lol: .
Gyönyörű kisfiú!!!!A lavórban nagyon komoly arcot vág. :)
Jó tanulást, kitartás, mindjárt vége!! :wink:

Kata??

Imi szuper, hogy minden okés a legkisebb MMZs-vel :wink: .

KépKép
logi

sziasztok!

Nóri nagyon cuki ismét Farkas!! tényleg olyan szerzeteses :wink: :wink: :wink: de nagyon jól áll neki ez is :lol:

hát igen kicsit ki voltam merülve, talán már jobb. csak az a szar h mivel ugyan volt 2 szuper napunk (görcs szempontból) de tegnap meg ma megint több van :arrow: holnap mennünk kell szteroidszuriért :cry:
ergó Lizu nyügi lesz, rosszkedvű és nonstop éhes. nem fog mosolyogni :cry:
de apa mondja nyílván az a fontos most h ezek múljanak..... hát nyílván csak szar.......

amúgy éjjel most 1-től fél4-ig volt műsor, amikor dajkáltam akkor hangosan sikkantgatva gőgicsélt a kisasszony, persze nem tudtam megállni h ne zabáljam szét a száját, meg ne válaszoljak neki... de fél 4-kor már alig álltam a lábamon, szerencsére letettem magam mellé az ágyba és el is aludt (addigra kifáradt ő is)
kaja is rendeződött, 5 óránként evett csak!!! most ebédre sütőtök-almát :lol: hűű nagyon ízlett ám :lol:

na holnap kíváncsi vagyok mennyire szarja el a kedvét a szuri :roll: :? :x

Edus sok pusszancs!!! már várjuk hogy mesélj!!!! :lol:

Mangó-sorstárs :wink: nyissunk topikot, és éjjel tudunk majd csetelni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most mennem kell, akit nem említettem annak is sok puszi!!!
Lizu hív........
lmkata

Kata!!! oké!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
édes lehet Lizi éjjel, Bende is dumál néha és hát úgye néhe én sem bírom ki!!!!! :lol: :lol: :lol:
holnapra drukk, hogy ne legyen rossz kedve a pici tündérkének!!!

Nóri!!! nagyon édes Farkó!!!! annyira cuki!!!!

pusz
mangó

nóri labda visszadobva: szted?

Kép Kép Kép Kép

néhány (reményeim szerint láthatóan) szőke kék szemű kép.
kerekpocak

hát nem annyira, de mindegy.
kerekpocak

Nagyon aranyos Samu, roppant nagyfiús. Alulról a 2. képen látszik hogy szőke és kék a szeme. :wink:

Kép
Kép
Kép
anaci

Naaaagyon szép. Nekem a durcisamus kép tetszik a legjobban.

KépKép
logi

Marci élete első kiscipijében(még egy kicsit nagy, de tavaszra pont jó lesz (Clarks elsőlépés cipike ):wink: : :D

Kép

KépKép
logi

Sziasztok
Gyors bekukkk...
Minden vizsgám sikerült jelesre végeztem a sulit.
Minden baba tünemény
SAmu ,FArkas ,MArci ,Borcsi mint mindig gyönyörűséges...fele királyságomat adnám egy ilyen szép kislányért :D
Edus :D Gratula.....a babóhoz ...irtam privit....
Halálosan fáradt vagyok....
Holnap Andrissal a kiválasztott suliba megyünk ismerkedni ....játszóház ...buli lesz feltéve ha tudok ma valamit aludni :cry:
puszi
Vera[/b]

Kép
Kép
vera70

Jaj de gyönyörűek!!!!

Ja, Zsófi szerintem se annyira. Samunak teltebb szája van. De a szőke haj kék szem az közös!!!!! :)
Mindegyiken nagyon édes, de most nekem az utolsó a kedvencem, azon olyan arckifejezése van amit még nem láttunk. Tündérbogár darázsgatyó. :)

Marcipán és az új cipő tünemény! Csak nehogy tavaszra kinőjje. (hogy kell ezt írni???? :) ) :) Felül a két fogacskája lóg ki? :) Huncut kópé, mint mindig. :) :)

Kép
nóri8

Szia Vera!

Gratulálok a vizsgához!!! Meg a jeleshez!!! Ügyes vagy!

Kép
nóri8

vera gratula!!!!

nóri: sztem durcsamu hasonlít kicsit. a pofijuk néha mintha hajazna egymásra nem?

zsóka: morcogócipő csúúúúcs!!! van ennek a cipőboltnak honlapja??

mangó, kata: továbbra is kitartás! nálunk is van 3/45ös kelés amióta beteg volt, egy hónapja, én azt is nagyon nehezen bírom, mert nem tudok visszaaludni és főleg 7kor meg kelünk.
tegnap óta apa szoktatja le róla (önként, nem én kértem. de ma amikor 3/45kor keltem ő is hallotta és mondta h na majd ő. mert h ez már rendszer..).
bement puszi /felvevés aztán vissza az ágyba. 20 perc csend. aztán megint nyüssz. 1 óra és 3 ilyen menet után 7ig aludt. betegség előtt 12 órákat aludt, most több kaját is kap, szal muszáj lesz neki visszaállni. nem szokunk rá az 5ös kelésre/evésre. főleg mivel a tegnapi felvesz/letesz utána simán aludt 7ig, tudjuk, h nem éhes csak megszokta...

na még leszek. puszi
kerekpocak

na még 1 kép:

fogfájós kisfiú epren a struccon pihen MERT NAGYON FÁÁÁÁJ NEKI:

Kép
kerekpocak

de Zsófi néha én is látom, pl a múltkori Farkas képeken – amikre Katával mondtátok, hogy Samus – direkt úgy fésültem a haját. :)
Majd élőben összehasonlítjuk őket :) :) Hú már úgy várom a találkát!!!
Tudom emailben kéne írnom, de ahhoz most nincs kedvem, szóval én pogácsában jó vagyok, szívesen viszek a találkára. (csak mert Klári írta, hogy beszéljük meg ki mit visz).
Ja, meg a másik, hogy Marcsi, akkor szerintem mi tudjuk vinni Julcisékat, mert mi nem viszünk babakocsit, és ha 3-kor kezdődik a buli, akkor lesz időnk, mert mi nem alszunk ebéd után. :)
Oké, Julcsi, Marcsi?

Na, megyek, puszi, Nóri

Kép
nóri8

jaj, megőrülök, egyem a szívét!!!!! még szerencse, hogy nekem is van egy "ilyenem" akit puszilgathatok, mert különben rohannék hozzátok puszilgatni!!!!!!!! :) :) :)

Kép
nóri8

attól még szívesen látunk!!!
délután sírdogált, ahogy bekentem neki meg is nyugodott.
lányok: most h a rece ma már totál kint van mennyi idő míg rendesen fogacska lesz? imi anyu aszonta 1 hét kb.
meg fog harapni??
kerekpocak

áá bizti meg fog harapni. már most fáj!
kerekpocak

köszi, de most tanulnom kell,pedig mennék, ááááááá, meg is őrülök mindjárt....

szerintem talán több mint egy hét, attól függ mekkora fogacskára gondolsz. nálunk most három fog jött egyszerre, három hete, abból kettő több mint félig van kint, egy meg mondjuk félig. de biztos egyén fügő ez is, mint minden.

na, most sajna kilépek az éterből, várnak a papírjaim, jó éjt Zsófi, fogadjunk, hogy a jégtáncot nézed... :) (én a caramelt várom most benne.. :oops: :) )

pusz

Kép
nóri8

ja, igen meg fog harapni!!!! én ezért állítottam le a szopit, mert már rettegtem. :)

Kép
nóri8

ja ja jégtánc.. csabi buli... szokásos péntek :D :D :D
de nem bánom, megérdemli, h kicsit kikapcs legyen neki is!

hát ja. félek én is kicsit (nagyon...)
kerekpocak

szasztok

cuki samubaba. szegény h fáj neki - cuppantós rá h elmúljon !!!
ááá harapás áááá :roll: :x :x

Nóri hajrá hajrá a tanulással !!! pusssz :wink:

Marci cipője na és a cipő viselője is nagyon klasssz (ööö ez véletlen lett 3 s..)

hát nézem ezt a sztárokajégent.... ez kérem nekem fáj.... ez nagyon megagáz.... de azért még nézem kicsit.... :x :lol:

najó, puszik!

ja Zsófi, Samu kúszik? tök olyan a képeken :wink:
lmkata

ja még!
felvesz-letesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hihihi :arrow: Lizu is kiröhögött amikor próbáltam érvényesíteni éjjel. igazából nem kapcsolt 3 óra alatt sem h neki akkor most már nem kéne úgy sírnia ha leteszem :lol: :lol: :lol:
szal lehet h ez is csak bizonyos egyéneknél müxik, de azért ma éjjel is kipróbáljuk :wink: :roll:
de nem sértődnék nagyon me ha ma éjjel esetleg aludna... hm..
lmkata

drága katám pont 1 perce akartam leülni és írni neked, h annyira szeretném, ha megint boldogabb lennél és vidámabb! olyan aranyosan jössz és írsz meg minden, de átsüt a soraidon, h fáradt vagy és kicsit összeszöttyedt. pihend ki magadat vhogy! noa már ott lakik veletek? ákos esetleg? felvesz/letesz leginkább csak akkor műkszik, ha apa csinálja. ott érzik h nincs tejcsi, cici, v kecmec...
szal töltődj fel vhogy ! könnyű mondani, mi? szegénykém 1000% együttérzés és sok édes álommanót küldök lizunak éjszakára. majd mesélj odaértek e??? :D :D
kerekpocak

ja kúszás: kicsit tolat és nagyon nagyon gyorsan és prfin tekeredik körbe. de előre sajna nem. sőt... hátra is csak 3x fordult a héten...
viszont 1 hét alatt kezdett: kosarat felborítani és kipakolni, fogat növeszteni, hason úgy megfordulni körbe mint egy felnőtt, és rengetetget csacsogni. így nem parázom most jelenleg sok más miatt. ezen a héten a napirend is visszaállt. megint wonderbabe.
kerekpocak

Kata, hát igen, elég gáz a műsor, de hát gyeden lévő anyukák vagyunk, azok ilyeneket néznek, meg ki a fejükből :) :) :)
Éjszakákhoz kitartást!
Ma pl melegfront volt, az én fejem majd szét esett és Farkas is nyűgös volt. (ja, ez a mondat most nem is passzol ide) :)
miért nem dugulok el????

Kép
nóri8

KORREKCIÓ:

prfin: profin
hátra:hátára (a hasáról) is csak 3x fordult meg a héten
kerekpocak

igen, Zsófinak igaza van, én is érzem, hogy fáradt vagy. próbálj aludni. persze tudom, hogy ezt könnyű mondani.

Samu nagyon ügyes, biztos az lesz, amit már olvastam száz helyen hogy aki később kezdi, hamarabb behozza a lemaradást.

kész, kikapcsolom a gépet.

jó, éjt!!!!!!!

Kép
nóri8

jó éjt nóri! :D :D
pussz pussz
kerekpocak

édesek vagytok, de nemsoká ébred a gyermek táplálkozni, és rosszabb ha elalszom és mély álomba szenderülök 1 óra hosszára!! :roll: akkor naaaaaaaaagyon naaaaaaaagyon rossz felkelni!!!! így meg végülis mindegy.

majd holnap du. megpróbálok aludni. ja, azaz nem mert apa hozza nagyimat...ma du. meg anyósom jött 2 vendéggel.... ááááááááááááááááááááááááá
bár tegnap meg simán alukálhattam volna du. 3 körül, na akkor meg hiába tettem a párnát is a fejemre, nem ment :cry:

Nóri bizti mert nem akarsz nekiülni tanulni! :wink: (megértem :wink: )
de már úgysem olvasol mert kikapcsoltad a gépet :lol:

amúgy ma anyu itt alszik nálunk, ő kel Lizuhoz, én havajozom!
:lol: :lol:

reggel meg megyünk szurcsiért :cry:

a du-i hsz-emben kicsit sokat "szar"-oztam, sorry ezúton is :oops: :oops: :oops: :oops:
de sajnos tükrözi a hangulatom, asszem most kezdek kicsit belefáradni úgy ebbe a kórházas görcsölős hülye témába.
(a szteroid téma miatt főleg hogy elrontja az én drágamosolygósdumcsizós édes pici kislányomat és nem akarooooooooooooooom és miért nincs még vége ennek az egésznek különben is....)

pedig hát még nagyon sok minden van előttünk, nem szabadna.
na majd feltöltődöm! :wink:

valahogyan....
lmkata

Nem engedett be valamiért a babanet, végre most igen!
Na hol is kezdjem? A legifjabb Törpöcskével persze! :D

Mazsola-család! Örülök, h minden rendben MMZS3-al! :) :wink: :D
Ezek szerint nem mutatta meg magát rendesen? Nem látszott, hogy milye van??? Mekkora most Edu? Mit mondott a doki? Ha hazaértél majd írjatok egy pár sort? Szerencsésen hazaértél? Már otthon kell lenned, ugye?

Nóra! Lizácska teljesen rendben van? :wink: Másik két csajszi? :wink:

Klári! Gratulálok a sok-sok fogacskához! :D :wink: Nagyon szenvedett, hogy ilyen egyszerre jöttek neki? De édes lehet Juli annyi foggal! :P

Kata! Holnapra+++++++++++++++ Remélem minden rendben lesz, Lizának nem lesz olyan szörnyű az a szuri :) Meddig kapja még?

Zsóka! Marcipán nagyon szép és tök aranyos! :wink: :D :P Mennyi volt ez a cipő és hol vettétek?
Első cipő???????? :shock: Mi már tök régóta cipőzünk! Babakocsiban az van rajta. Vagy Marcira mit adsz sétára?

Zsófi! Fogfájós Samu nagyon eredeti! :wink: Kis cukkancs! :D Ha most jött ki a rece(fice :D ), akkor még 1-2 hét tuti, hogy fogformája legyen. Ez most melyik foga? Alsó, felső?

Vera! Már a múltkor is akartam írni! Úgy örültem, hogy megtaláltalak iwiw-en! :D
Nagyon jó, hogy levizsgáztál, az meg egy nagy plusz piros pont, hogy mindenből 5-ösre! :wink: Nagyon ügyes vagy!!! Sokat tanultál? Hogy ment a fiúk mellett? Ezek szerint jól! Majd írj, hogy milyen volt a suli, Andrisnak hogy tetszett? Képet is tegyél fel!
Meg akkor most már Te is tudsz jönni gyakrabban, de jó! :D :wink: :)

Ja! Lányok! Amíg el nem felejtem, légyszi ne írjátok meg, hogy kik estek ki a jégtáncban, mert én veszem, ugyanis Apa mást néz, így csak holnap tudom megnézni. És akkor meg már nem lenne olyan jó.
Hétvégén egyébként Apa dolgozik, kettecskén leszünk Barnussal.

Nóri! Köszi, hogy elvisztek :!: Babakocsi nekünk sem kell, nem is tudnám már beletuszakolni, amióta fel tud állni, már ülve sem érdekes semmi, csak állni akar, bármibe belekapaszkodik és feláll. :D :wink: Haláli, csak fárasztó, mindig ott lenni a háta mögött.
Egyébként meglepődtem, hogy ma ennyit írtál! Örülök neki, jó olvasni amiket írsz! Kíváncsi vagyok, hogy megy a tanulás? :lol: Holnap majd beszámolni ám! Mikor jön Zsolti? Csak hajnalban, v reggel?
Farkas annyira gyönyörű! Én már úgy szeretném látni! Olyan kis vigyorka, meg lehet zabálni! :D
Még azt akartam, hogy a csomóknak ugyan nem örülök, mert okoz elég gondot (nem akarja engedni, h kenegessem - ordít, alig fér be a kanál a szájába, ha eszünk stb), de annak most örülök, h nem műt ilyen hamar. Kicsit megnyugszik B. Meg addigra már szerintem fog tudni járni, talán úgy hamarabb eltelik neki is a nap, hogy majd sétálunk meg ilyesmi. Na, a fürdésre azért a HeimP-ban is kíváncsi leszek! :wink:

Ja! Talira: esetleg zserbó? Szeretitek?

kisjulcsi

nyamíííííííííí én nagyon !!! :wink:
édes vagy Julcsi, nemtom meddig kapja. jó lenne tudni...
na m,egyek összebújni!
puszik
lmkata

julcsi: edu még csak 10 hetes így még a lány meg a fiú is ugyanúgy néz ki kb. a nagyajkakat könnyű fütykösnek nézni. sztem 12. hét előtt nem nagyon lehet megmondani mi a neme a babónak, nem?
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?