Naaa, mindenki az én folytatásomat várja, azért nem írtok?
Réka,
Bizony kimaradt és mos tuti nem kapja még meg
Jó, h. Márk jól viselte az oltást.
Csajok most megírom a frankót!
Név nélkül, mert azért én még mindig az a szerény lány vagyok
de most kikívánkozik belőlem, nagyvonalakban
az történt, h a fiam, mint tudjátok dec elején tiszta náta lett és kötőhártya-gyulladásos. Akkor szóltam a dokinőnknek, hogy mi a helyzet, telefonon megegyeztünk mit tegyek, pár napra rá, mikor nagyon rosszul nézett már ki, telefonáltam, hogy elviszem, akkor mondta a telefonon, hogy semmi szükség rá, de én erősködem, mire ő jól van megvárom - pedig még volt a rendelésből fél óra. Ott kaptunk szemcseppet, orrkenőcsöt. Csak nem javult, azt is tudjátok, hogy karácsony előtt belázasodott, és akkor telefonátam, hogy jöjjön ki, de nem jött, mindig mondta, hogy mehet tovább a szemcsepp, nem baj, ha kicsit lejárt már, max. nem hat annyira, de baja nem lesz tőle......!!! Napjában hívtam egy párszor, de mindig az volt, hogy sok helyre kell menni, stb. Ez már a 4 éves huza-vona után volt mindennek a teteje, mindig minden baj volt, ami nem is a tárgyhoz tartozik. Onnantól kezdve, hogy milyen színű a ruhánk, egészen odáig, hogy a gyereknek milyen frizurát vágassak. Ha mondott vmit és azt csináltunk, akkor legközelebb az volt a baj, és megkérdezte, hogy ezt meg ki mondta magunknak stb. A gyerek betegsége valahogy eltörpült a maga hülye szülő traktálás melett. Ha kiderült 600 magánorvos után, hogy mi baja a gyerkenek, ő tuti aszonta, hogy ez nem az. Ja és mindenre megoldás a ZSÍR és az OLAJ. - csakhogy tudjátok.
Nem is részletezem, mert olyan ideges leszek, h. elájulok mérgemben. Minden vizsgálatra pik-pakul felöltözve, úgy h. neki tetszen, anyuka ruháján ne legyen fekete, mert az fusztrálja a gyereket, depressziós lesz tőle, félni fog. A gyerek haja megcsinál, h fél szál se lógjon ááááá pedig aki ismer tudja, hogy amúgy is rendesek vagyunk!!! de így is mindig megkaptuk a magunkét. Úgy jártam a vizsgálatra, hogy a gyomrom egyben volt, h. már megint miért kapjuk meg a magunkét. Na befejezem. Lényeg, hogy eldöntöttem végre, hogy orvost váltunk. Hosszú időbe telt, mert én nem vagyok, amolyan váltogatós ember, én tűrök, és persze ilyen kisvárosban cikinek is tartottam a dolgot, de beláttam, h. a gyerek egészsége az első.
Szóval elvittem az új nagyon aranyos doktorunkhoz a fiam. És kiderül, hogy 1HÓNAPJA BE VAN GYULLADVA A FÜLE! Sírhatnékom van, komolyan!!!
Én érzem magam felelősnek, hogy nem vertem be az ajtót, szegénykém mit élhetett át, hát kérem ezért nem alszik és nem eszik már dec. eleje óta. Már potyognak is a könnyeim. Szegény fiam. De örülök, hogy megvan a betegség, és most már MEG FOG GYÓGYULNI! HÁLA AZ ÚJ ORVOSUNKNAK! KÖSZÖNJÜK!!!
Ennyi, megyek is jól kisírom magam, én állat! ciki ide, ciki odával foglalkozom! ÉN HÜLYE!
Majd jövök, ígérem felvidulva!
szomorúIldus