Örülök hogy veletek is minden rendben van. Magdika nagyon jó választás, remélem nektek is bejönn. Az jó hogy csak 5-6 kg-ot híztál eddig. Én a terheségem alatt 20 kg híztam de abból már 14 lement. Inkábba sok volt a víz bennem, emaitt én a végén híztam többet, de az úgy is lemegy ha megszületik a kis poronty. nekem nagyon nagy hasam volt mert a külső falon tapadt meg, és a placentám is majdnem kétszer olyan nagy volt mint az átlagos. szóval hidd el hamar leadod majd azt a pár kilót.
Sulyokkal teljes mértékben meg voltam elégedve, csak amíg bent volt a fődoki helyetes addig nem dönthetet egyedül, pedig ő már
4 óra vajudás után megcsinálta volna császárt mert ő már akkor gyanította hogy valami gond lehet. A fődoki helyetes azt hiszem Dr Kálmán ........ .
Hát igen mostantól már nehezebben és lassabban fogsz tenni venni, de ehhez is hozzá lehet szokni. De innentől már mindent érzel amit a pocidban művel, és ez kárpótól mindenért.

A korházba a csecsemősök ajtajára ki van írva mi mindent kell bevinni, neked és a babókád számára is! De kérdezd a Magdikát ő is tud segíteni. Ha akarod leírom ha nem találod meg a kiírást.
Mi mózeskosárba vittük haza két dolog miatt. A hordozóban annyira összecsuklik még szerintem, a másik hogy hideg volt, és ebben védetebb volt. Meg a mózesben egyenesen van a háta neki is jobb. Csak ha a mózes mellett döntöttök akkor lehet kapni hozzá a biztonsági övhöz való kapcsolót. Így biztonságban van a kocsiban is, ha nagyobba kocsi te is beférsz mellé.
A burókrepesztés nem fájt kicsit olyan mintha bepisilnél. Nekem inkább a vizsgálat fájt amikor a méhszájat tágítgatja a doki az ujjaival.
Remélem mindenre tudtam válaszolni. Most megyek mert nemsokára etetés.
Üdv.:Anna, Levi baba