Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most, de nagyonnagycsaládos voltam hétvégén.
Vero!
Cocculine nekem is egy nagy sz@r!
Viszont Zsófinak fosikára.....nem próbáltad még az Acidum Arsenicosum Anhydricum 9-et? Adrinak eddig mindig bejött. 5 golyót feloldok neki egy kis műanyag kanálban....utálja a golyókat szopogatni
......és úgy adom be. Reggel és este is kapott 5-5 golyót és másnapra már el is múlt a fosizása. Ha még nem próbáltad, esetleg próbáld ki. Felnőttnek is jó....ha kell!
Bár Zsófi mivel nincs még 3 éves, Neki még csak 3-3 golyócskát szabad adni.
Örülök, ha Szofi jobban és Katának is "csak" az a 2 hányása volt. Remélem több bajuk most már nem lesz a Csajsziknak!
++++++++++++++++++++++++energiák a Királylányoknak!
Banán meg egyébként jó Zsófinak, az úgy is hasfogó!
Semmi baj, hogy nem a budaörsi ósanba voltál.
Főleg, ha még DM-ba is kellett menned.
Na majd legközelebb!
Ren!
Koszorú szerintem is gyönyörű lett!
Én hiszek abban, hogy az a jó, ahogy pl. elsőre megcsinálja az ember amit akar vagy azt veszi meg ami elsőre megtetszik, stb.
Örülök, hogy Nálatok Gyerkőkkel minden okés!
Fogadhoz meg kitartást. Mikor kell visszamenned, hogy megcsinálják?
És igen, én is nagyon sajnálom és talán még kicsinek tartom Zizit a műtéthez, de ha azt nézem, hogy utána nyugodtan tud majd aludni és a légzése sem fog kihagyni..... hát akkor tojok rá, hogy szegénykém még nem tudja megmondani, hogy hol és mi fáj!
Majd megtanulok addig "gondolatolvasni"!
Bár szerintem ez a második gyereknél már jobban megy!
Kriszti!
Hát nem semmi lehetett ez a szülés!
De a lényeg, hogy túl vagy rajta és ott mosolyog Veled együtt a legkisebb Z
is! Két nap után kiraktak?!
Azért az nem semmi! De biztos minden okés marad!
Még egyszer Gratulálok!
Tudom, nem vigasztal a dolog, de mikor én szültem Adrit...3,5 óra alatt....volt a mellettem lévő szülőszobán egy másik csajszi, aki szintén, mint most Te a 3. gyerkőcét szülte és ő is majd 24 órát "szenvedett" érte.
Az első kettőt azt 5 ill. 4 óra alatt megszülte.
Szóval megértelek, hogy ordibáltál és hasonlók, mert szegény csajszi sem volt semmi!
Tenci!
Kis hóesés?!?!?
De inkább most essen még, mint júniusban!
De legalább nagyjából betakarta a már kinőtt virágaimat, így ha jönne esetleg a fagy is, akkor megvédi őket!
Ja, János is mondta, hogy valszeg lemegy Szegedre is és megnézi az ott lévő 3 vagy 4 verdát is! És ráadásul azok közül asszem mindegyik panorámás!
Mert amiket itt Dabason meg a nem tudom én milyen úton látott....hát azok nem nagyon nyerték el a tetszését.
De ha már kiadunk érte ennyi lóvét, akkor még szép, hogy utánajárunk és jól megnézzük!
Scamp-os cuccok megjöttek már?
Vali!
Örülök, ha nem haragudtál meg!
Nem is azért írtam, amit írtam, hogy megbántsalak vele. De azért tényleg kicsit sok, amit "exed" képzel magáról.
És tényleg, tök hüle vagyok. Hát Anyukádékhoz szoktatok lemenni Kecskemétre, ugye? És anyósék, ők közelebb laknak? Ők vállalták most be ott alvásra Vikót?
És menjél csak és rúgjál ki a hámból. Még ha vásárlással is!!! Valahogy el kell kezdeni!
Sissy!
Tényleg....... csak egy uff-ra?!?!?!?!?!
Remélem minden okés Veletek!
Ren-Vero!
Bocsánat! Tudom, hogy lógok Nektek levelekkel, de ahogy írtam a hét elején, hogy gebaszos a nagy gépünk......hát....majd sírva fakadok, mert a "vinyó" elszállt teljesen és az utóbbi két hónap képei, levelei stb, mint a sz@r vinyón vannak és hát azokat nem lehet helyrehozni!
Vagyis kemény 30 ezerért megcsinálnák, de hát Apa ezt sokallja....mondjuk én is
......de megpróbálja megkérdezni még az egyik informos haverját, hogy esetleg meg tudná-e nekünk csinákolni occsóbban vagy tud-e valakit. A legjobban azért fáj a dolog, mert ugye csak karácsonyig vannak meg a képek....János kari után egyszer lementette a most teljesen tönkre ment vinyót, mert már akkor is szarakodott és a biztonság kedvéért, hogy a képek meg a többi dolog ne vesszen el csinált egy mentést egy másik vinyóra. Szóval a több ezer kép meg levelünk csak ezért van meg. Viszont az idei képek és levelek....
És ugye ebbe beletartozik Jázmin 1. szülinapos képei is!
A többiről már nem is beszélve. Mondjuk ez ahhoz képest, nem nagy mennyiség, mert max. 150-200 kép.....de akkor is!!!
Szóval én már itt rinyáltam Apának, hogy ha Bandi haver nem tudja megcsinákolni a vinyót, akkor sz@rok rá és inkább nem veszek magamnak új cipőt....pedig nagyon rám férne
.......és elviszem és "megmentem" a képeket meg a leveleket 30-ért!
Csajok!
Szép estét Mindenkinek, de most mennem kell vacsiztatni, meg fürdés meg hajmosás meg ovis cucc összepakolása meg mese....stbstb stb. De ugye Nektek ezt nem is kell ecsetelnem!
Pussz!