Új privát üzeneted érkezett!

jé! laptető! :lol:
Akkor ezt Szofiknak küldöm!!!

Azt még hozzá akarom tenni a korházhoz, meg az államkincstárhoz!

Hogy Dokinénik (házi gyerekdoki) kérdezte, hogy nem kaptunk igazolást arról, hogy Szofi tartósan beteg?
Hát én értetlenül álltam hogy nem, miért.
Mert hát azt mondja, ez ugye járna nekünk! Csak ezt korház adhat ki!
És mondta, hogy majd kérjünk most a dokitól. hát én most kértem is! De itt közölték, hogy nekem kell hozni az Államkincstárból három példányos nyomtatványt és azt töltik itt ki!! :twisted:
Hát remek, mért nem tartanak ők itt ilyet! Nem is értem! Persze azokat szivatják, akiknek amúgy sem jó!
Szóval most szerezhetünk ilyen papírt (majd megnézem, hogy le lehet e tölteni) és megint kiesett egy hónap!

Mert ha tartósan beteg a gyermek, akkor dupla családi pótlék jár utána, kaphat közgyógyigazolványt, és adókedvezményt.
és ha sokáig beteg, akkor a GYES 6éves korig jár utána!

Barátnőm kisfia asszmás, kruppos, és Ő most tudta ezt csak meg, így most intézte el. jó mi? Persze CSP-t nem kap már visszamenőleg. Sőt neki még ingyen úszás is jár.

Na hát ennyit a hasznos infokról.

Megyek aludni.

Szép napot és jó hétvégét mindenkinek!!!

Azt hiszem bepótoltam a lemaradásokat!

ancsaboszi

jaj Ancsa, látom titeket szivat az állam rendesen. ez a bürokrácia... de jó, hogy most már tudjátok mi a helyzet, jobb ez mintha két év múlva mondják.
örülök, hogy Szofika rendben, vagyis azt hogy ilyen kis mosolygás és vidám baba. sajnálom, h műteni kell majd, de ha ezzel jól lesz akkor.. gondolom muszály.

srácok igen jól vannak, jól kijönnek. kolos mindig aggódik noelért ha sír, rögtön jön, h vegyem fel. meg cuppog hogy adjak neki enni.
:lol: még nem beszél de mindent elmutogat meg hangutánzó szavakat használ.
noel is szépen fejlődik, sokat dumál, meg egész jól alszik nappal is....igaz most éjjel fennt volt 11-től 1-ig, meg korán kelt 5kor, de már kezdünk alaklulni.

és Szofi hogy alszik? hány kg? mi legalább 6,5kg. jövőhéten megyek védőnénihez mázsálásra. meg egy dokihoz, mert gyöngyösön nincs dokink, maradtunk a pestinél, de azért bejelentkeztem egyhez akiről jókat hallottam, h vállaljon el minket.
snooopy

Jó reggelt!

Ancsa!
Fantasztikus csaj van!!! példát kell venni rólad!!! nagyon jól mondod! Szofi titeket vállasztott és ki fogja nőni és egy csodálatos, boldog felnőtt lesz belőle! :) Addig is sok erőt kívánok nektek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++
bakker! segítőkészség a köbön!!!! :twisted: ez nekik nem is kerülne pénzbe, de egy szülőnek milyen jó lenne ha nem kéne a papír után rohangálnia. :evil:

rólunk: segítség! :oops: LAci nincs itthon. :oops: hétvégén se lesz :oops: jó ha valahogy meg tudom oldani, hogy a boltig eljussak. :oops: tegnap már kölcsön mosóporral mostam, lévén a kórházból is haza-haza jártam mostni ... elfogyott. :oops: Most meg aztán Zsófi termeli az összehánt-összefosikázott dolgokat. :oops: Most azon filózok, hogy nem-e lenne mégis jobb ha bemennék a két kicsivel a fertőző osztályra. :oops: Majd ma beszélek a doki nénikkel. :?

Orsi!
fiaid tündériek. Noel szemei ... áh! :D elvarázsolnak! :lol:

Lilluska!
na a szemekről neked is tudnék áradozni :lol: ha nem látnám a saját szememmel, azt mondanám ilyen csak kontaklencsével van ilyen kék szem. :lol:

Timi!
nektek meg +++++++ szerintem jól döntöttél! :oops: hosszú távon jobb ha kiveszik a manduláját. :oops:

na jó most ennyi maradt meg a fejemben ... :oops: :D

Tenci!
remélem Ti jól vagytok! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero, mit segítsek?? mi megyünk fel pestre ebéd után, és a környéketeken leszünk. bevásároljak???? komolyan kérdem!!!
elküldöm a számom priviben.
snooopy

Sziasztok!

Csak gyorsan...

Itthon vagyunk végre, kitettek az osztályról (szó szerint). Zoárd édes bogyó. Már van tejecske neki bőven.
A szülés egy horror volt, 10 óra kőkemény szenvedés, nem tágultam... Majd mesélek bővebben, de most mennem kell!
Puszi!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok,de nem egyesével válaszolok, úgy kollektívan.
Hárman lakunk együtt: A Mamám, Vikó és Én, néha csatlakozik a nővérem is, de csak néhe egy-két napra.
Sajnos minde egyes nap várom és talán meg is tudnék neki bocsájtani,de elfeledni sose fogom amit velem tett. :cry: :oops: Az a baj, hogy a kis r.... már a fiamra is igényt tart és kisebb ajándékokat küld Vikónak, hogy hát ha őt fogja szeretni helyettem :evil: :evil: :evil: Tegnap előtt beállított a férjem és próbált úgy csinálni mintha semmi se történt volna. :twisted: :oops: Aztán közölte velem, hogy nem engedi, hogy akár kivel összejöjjek, bele fog szólni a dologba :shock: erre én csak annyit mondtam neki, hogy én se szóltam bele, hogy kivel kezdjél! Erre nagyott halgatott és elment.

Szóval ezek vannak, a hétvégék rémesen lassan telnek. Viktornak próbálom pótolni a fiús dolgokat, például: Focizok, bringázok, autózok vele és probálok nem beszélni az apjáról, ami baromi nehéz. :cry: :oops:
Na jó most megyek pakolni, mert Viktor akkoát nőt hogy egy csómo ruha kicsi lett neki 8)
Szép napot mindenkinek.
V
Kép

valentina

VERÓ-neeeeem hiszem el.....nem igazság,hogy ennek is most kellett jönnie,illetve semmikor senkinek ne jöjjön.....de épp most!!!!! :( :(
nagyon szorítunk,hogy ne kelljen kórházba menni,erős csajaid vannak legyőzik a bacikat....Zsófesz-Szofi küldjük a sok sok pozitív erőt...+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Neked Veró kitartást-remélem már valamivel jobb :roll: :roll: és tudod le a kalappal hogy így egyedül is veszel minden akadályt......
nincs valami futárszolgálat ott a közeletekben valamelyik üzletből???
csak egy teló rendelés leadva és futár hozza.....csak azért kérdezem mert itt Ercsiben ez a dolog nagyon müxik.....
mit mondott dokitok???

ANCSA-igen laptető Szofiké :lol: :lol: ééés ez az ezredik!!!!!! :lol: :lol: pályáztál rá????ha igen sikerült....Timi lecsúszott :lol: :wink: :lol:
Szofikád persze hogy boldog baba,hiszen Ő is tudja milyen nagyszerű anyukája és családja van!!!!és igen küzd-eddig is küzdött nem adja fel.....nem lesz itt műtét-kinövi!!!!!tudja mit kell tennie higgyünk benne....gyönyörű lehet ahogy mosolyog és gagyarászik-és még jó,hogy felismeri Hajós rezidenciát!!!!! :wink: :lol: :wink:
Hűűű és ezek a papír dolgok.....ne is mondd......én is szenvedtem vele mivel cégem nemTB kifizetős hely......azért én az egyszerűbb esetek közé tartoztam-és még így is..... :evil: még egy köröm lesz ha Benedek betölti a kettőt....
és az ami járna???-még Neked kell utánamenni,hogy mi is illet meg---ez tök nevetséges...védőnőd semmit nem mondott mi járhatna Szofi után???

Lara hogy van???farsangi képek kelendőek voltak???
:D

ORSI-IKEA-na ná hogy képekről!!!!mivel nem jártam nálatok így csak ez maradt :lol: :lol: :lol: :lol: és a sorolásból kihagytad a mintás rongypelust!!!-figyelek ám :wink: :lol: :wink:
én is imádom----ha beszabadulok :wink: :wink: :wink:tényleg csak a pénztárca szab határt :D :D :D olyanokat megveszünk amit nem is akartunk..... :roll: :roll: :roll: :roll: szóval lehet/lehetne költeni :lol: :lol:
látom alvás alakul....hurrá :D
ha jöttök "haza"-Noel bírja az autókázást??és Koli???-nálunk Mikey max 30-40perc egyfolytában utána mindent kitalál csak ülni ne kelljen :? :?

KRISZTI-talán már otthon??? :roll: :roll: :lol: :lol:

BRIGI-régen voltál.....minden ok???

VALENTINA-gyereeeeeeeeee

JUDY :?: :?: :?: :?: :?: merre tekeregsz??? :D :D valami kiruccanás??? :wink: :lol:

TIMI-már arra gyanakszom talán új verdád van??? :roll: :wink: :lol:

RENÁTA-ok-ok-ok-ok-ok-ok-épp ma beszéltem tesómmal Rólatok :lol: :lol: lehet megyek lottót venni...
két szóra azért gyere.....küldöm a választ :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

KRISZTA-hurrá otthon!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

KRISZTI!!!!!!!-bocs :oops: :oops: :oops:
persze KRISZTA is hurrá ha otthon :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Orsi!
nagyon tündér vagy! komolyan! nagynéném átugrott arra a 2 órára míg körbejártam (Auchan, DM, ... ) remélem nem lesz beteg, mert őt félrekezelték kiskorában és immungyenge lett :oops:
Szerencsére Zsófi nem hányt míg oda voltam. Remélem ez már a javulás jele, bár 10-kor még 38,5 volt a láza :cry: viszont most is ivott kis nagyon hív tápszert + SODIORAL-os cukros teát ... én nagyon bízom benne, hogy most már egyre jobban lesz! (minden esetre irattam beutalót a Szt Lászlóba neki) DE NAGYON NAGYON KÖSZI SZÉPEN! :wink: :D

V.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci!
futárszolgálat nincs, de a G Roby-tól bárki rendelhet házhoz, bár van némi szállítási díj. :? Így ma viszont jó volt, mert több minden kellett és nem csak az Auchanból :) na és jól esett egy kis kikapcsolódás :) szerencsére nem égett le a ház míg oda voltam! :D Nagynénémet nagyon csípik a lányok :D Jaj most olyan érzésem van, hogy ..... de nem mondok semmit, mert nem akarom elkiabálni!!!! :lol: :lol: :lol: De talán! talán! :D :wink: (csak Zsófi olyan kis bágyadt :oops: most is kapott lázcsillapítót mert meleg volt, de ez még nudli, csak ne hányjon és fosikázzon! :) )
Dokinál nem voltam, csak este hívtam hogy megkérdezzem, mennyi egy Deadalonetta kúp adag Zsófinak és hogy hányszor lehet. Ma meg hogy írjon beutalót a Szt Lászlóba :oops: így azért csak nyugodtabb vagyok :oops: DE ÚGYSE FOG KELLENI!!!!!!!! :) "tökös" a csaj! :D anyja lánya! :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok :oops:

vagyok, csak rohanásban... Örülök ha olvasni sikerül, írni már, ááááááááááááá... Meg tegnap életkedvem se sok volt, letört egy darab az egyik hátsó fogamból, így délelőtt irány a fogorvos - elzsibbasztotta a fél fejemet, még este se tudtam beszélni, persze Annának mesélni kellett volna, mert mikor, ha épp most ne :roll: De aztán az esti mese már megoldódott - befogtam apát :D

Vero,
hát ez soha nem jön jókor, de neked most a legrosszabbkor jött :( Kitartás neked, klassz csaj vagy, megoldasz mindent!!! De feltétlenül szólj ha tudok segíteni... Igaz, hogy messze lakunk, de autó is van a világon!! :wink:
Jobbulást a csajoknak!!! Remélem Kata nem kap el semmit!!! :roll:

Valentina,
(((((((( )))))))))
Már ne is haragudj, de iszonyatosan pofátlan a férjed, meg az új nője is. És akkor még nagyon finom voltam és nőies. Tudnék mit írni, de azt asszem ki kéne sípolni :oops:

Bocs lányok, ennyire futotta, rohanok tovább... Tizedét se írtam le annak amit akartam... Talán majd éjszaka. Bocsibocsibocsi.... :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
:oops: oh! te szegény! :oops: szerencsére nekem nem volt még gondom a fogammal. Viszont közel 10 évig szenvedtem fogszabályzókkal :lol:
köszi neked is a felajánlást! ha ég a ház szólok! :wink: (bár nekünk van igazi tűzolót ismerősünk is :lol: ) Különben meg talán már :D .... nem fejezem be, bár nem vagyok babonás :D Zsófi DE. nagyon el volt anyátlanodva, ülve aludt :cry: lázas volt, de most szépen ül, iszik és játszik :D :D :D :D :D kiugranék legszivesebben a bőrömből! :lol: :lol: :lol: :lol: (reggel 8 óta nem hányt!!! :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Boszi!

Gratula az EZREDIKHEZ! :wink: :lol: Megérdemelted!!!! És akiknek felajánlottad....Ők is! :wink:
Annak viszont örülök, ha Te 6 hónapig kapod a Tgyást, mert én mindkétszer csak 5 és fél hónapig kaptam! 8) Ennyit a papíron lévő 6 hónapos "szövegről"! :evil:
Azt viszont nem értem, hogy a Gyes-ről miért kell lemondani azért, hogy Gyed-et kapjál? :shock: Barátnőm fiai között pont 2 év van és Ő kapott Gyed-et és Gyes-t is! Vagy lehet, hogy Ő azért kapta a Gyes-t is, mert mellette dolgozik is?? Na ezt nem tudom/értem.
Viszont az tény és való, hogy emelt CSP jár a beteg gyereket nevelőknek és magasabb Gyed meg Gyes is. És igen, ha tényleg tartósan beteg egy gyermek....sajnos! :? ......akkor 6 éves koráig jár a Gyes.
Viszont azt megint nem értem, hogy barátnőd a beteg kisfia után miért nem kaphatna emelt CSP-t??? :shock:
De hogy nektek kell beszerezni a TB-től a papírokat, amiket a kórháznak kell kitölteni....!!!! :shock: :evil:
Meg a másik, amit nem hiszek el, hogy egy kórházban nem tudják, ha beteg egy gyermek, akkor egy külön papírt is ki kellene, hogy adjanak "ezekhez a dolgokhoz"! Főleg egy olyan kórház ne tudjon ilyet, ahol általában olyanoknak is szülniük kell, akiknek....sajnos!.... beteg gyerkőcük fog születni?!?!?! :shock: :?
Na, no comment.....

De annak viszont örülök, hogy Szofi baba vidám-mosolygós és boldog baba!!!! Még hogy Ő beteg?! :oops: :roll: Talán inkább a kezelőorvosa! :oops: :?
Puszi az összes Csajszinak! :wink:

Vero!

Mikor voltál ma Auchanba? Mi kb. 1/4 11-kor értünk oda! Családostul! :lol: :wink:
Hát nem semmi ami a Csajszikkal történik!!! :shock: Mielőbbi jobbulást Nekik!!! Remélem egyikükkel sem kell majd rohannod a kórházba, de azért azt jónak tartom, hogy előrelátó vagy és kértél beutalót. Inkább legyen meg feleslegesen....... :roll:
Neked meg Katának akkor kitartást!!! És nagyon remélem, hogy legalább Kata nem kap el semmit!!!! :roll:

Tenci!

Nincs még meg az új verdám, bár János most is Siófokot meg Dabast meg még nem tudom mit járkál össze és nézi nekem a verdákat! :wink: Bár amelyik a legjobban tetszik....természetesen....az a világ végén Szegeden van! :evil: De nem adom fel!!! Nem egyszerű az eset egyébként sem, mert ami az egyikben meg van az a másikban nincs és így tovább....
És azt nem mondta a madarászos doki, hogy HP-t miért nem ajánlja?? Bírom az ilyen embereket, hogy ha az "ő" kórházába nem lehet műteni, akkor nehogy már ajánlja a másikat!!?!! :evil: Inkább elzargatja az illetőt sokkal messzebbre! :evil:
Nekem egyébként tök nyóc! Minden kórházban vannak jobb és "rosszabb" orvosok/körülmények stb. Úgy hogy ezt sosem fogom megérteni.....De szarok rá! Én teljesen elégedett vagyok a dokinkkal a Nagyobbik lányomon látom az eredményt, úgy hogy nekem mondhat bárki bármit! :twisted: 8)
Nem baj, hogy 1000. oldalról lecsúsztam! :wink: Lesz helyette egy tuti jó verdám!!!! :lol: :wink: Ez nekem most sokkal fontosabb!!!! :lol: :wink:

Vali!

Hát bocsássál meg nekem (is) érte, de én egyetértek Tenci múltkori hsz-val.....Én tuti nem fogadnám vissza a pasimat!! (direkt nem használom a férj szót, bocsi!!! :oops: )
Bunyi módon ott hagy Benneteket, a nőjét el akarja hozni a fia szülinapjára, meg akarja tiltani, hogy találkozz a szüleivel és most még azt is meg akarja szabni, hogy kivel randizhatsz?!?!?! :evil: :shock: És még a nő is üzenget?!?!?! :evil:
Na ezt a pasit én inkább megismertetném a "fa testápolómmal"!!! Már bocsánat!!! :oops: Mégis mit képzel magáról?!?!?! :evil:
De nagyon jól tetted, hogy visszaszóltál neki!!!! :mrgreen: 8)
Anyukád egyébként eddig is veletek lakott vagy csak most költözött oda, hogy exed lelépett?
Viko-kép.... :D

Judy!

Örülök, hogy látlak! :wink: Kitartást a következő időszakhoz!
De azért ha tudsz, gyere! :wink:
Fogadhoz meg.....remélem minden okés lesz vele!

Kriszti!

Örülök, hogy minden okés és már otthon vagytok!
Bár ez a zárójeles "kiraktak a kórházból szó szerint"....ez nem hangzik valami túl jól! :?
Persze, most csak pihengessél, aztán majd ha lesz időd és erőd gyere és mesélj el mindent! :wink:
Puszi az összes Fiatalembernek! :wink: De főleg az Anyukájuknak! :lol:

Kriszta!

Örülök, hogy barátnődékkel minden okés!

Steff!

Martin hirtelen fordult be magába vagy ez egy "folyamat" volt?
Ha megkérdezed mi a baja, válaszol rá? És miben nyilvánul meg ez a befordulás? Mircivel játszik egyébként? És Mirci hogy van?
Na akkor kitartást Nektek is! Apa (is) nem tudna valahogy segíteni Martin-ügyben? :roll:

Lányok!

Most ennyi, mert Adri felébredt és követeli az uzsiját! :lol:

Majd még jövök!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:23-kor.
Vendég

Vero, nagyon szívesen! örülök, hogy akadt segítség...de máskor is felajánlom a segítségem ha kell. Kép

Tenc,jaj bocs, lehagytam a textilpelust. :lol: :lol: hát igen, egy vagyont el lehetne költeni...még jó, hogy nem nálam van ilyenkor a bankkártya. :lol:
ne is mond. kész rémálom az autózás. már sokszor megfogadtam, h két gyerekkel csak a holttestemen keresztül jövök megint...azt lám már megint itt csücsülök szüleimnél. :) már szoptattak autópályán, városban...kolosnak bekészítve kaja-pia-játékok. pedig nem kell sokat kibírnia, de ő sem ül a seggén 20percnél tovább.
noel sokszor elalszik, de ha nem akkor üvölt. :roll:
az a jó amikor mindkettő rákezdi. :shock:

Judy, jaj, remélem már nem fáj a fogad. és elmúlt a zsibbadás. vagy nem is fájt csak kellemetlen volt?
tényeg párod rendbejött??

Kriszti, szuper hogy már otthon. várjuk a beszámolót, meg képet Zoárdról.
snooopy

Timi!
bocsi, de most csak a közeli Savoya Park-ban voltam, mert ott van DM is :wink:

Orsi!
:wink: köszi szépen :D
különben én már volta 220 km-re is a 3 lánnyal. :D Oda-vissza az már egész szép teljesítmény egy napra! :wink: Téged meg megértelek! én is mennék még ha ordítanak is. :oops: szopi meg :lol: nekem is volt már pár cifra helyen :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszti Gratula Zoárdhoz!!!! Sok tejcsit, römet és boldogságot kívánok!

Gondoltam bekukkantok, hamár Tencinek írtam mélt...most is csak egy szóra, mer' nehogymá' pont az 1000. oldalról hiányozzak :lol: :lol: :lol:

Vissza persze nem olvastam egy sort sem, csak ezt a lapot :oops: :roll: De majd fogok, ígérem :wink:

Vero, Ancsa, Timi, Judy
Bocs, hogy közösbe :oops: Kitartás a sok nyavalyához! Bürokrácia :twisted:
Ezek a fosós-hányósok :? :cry: Remélem gyorsan javulnak a Királylányok, millió gyógypussz, Verónak meg duplakv....
Zizi szegény :( Emléxem Adrinál is olyan frankón ment, szal a legjobbakat a műtéthez! Klassz csaj, pik-pak túl lesz rajta és majd küldjük a gyógyító puszikat és az energiát :) Persze tudom...nem ilyen egyszerű ez :roll: Mmint dönteni...
Fogorvos....Tegnap voltam. Hatalmas krátert fúrt a fogamba, az ideiglenes tömés ugye kopik ki és egy részen olyan élesre sikerült fúrni a fogam, hogy elvágta a nyelvem :? Este már csak mutogatni tudtam, enni...áááááááááááááá. Linda jelezte is :( De Dr. Herbály Zsolt :lol: beparancsolt a kényelmes számítógépszékébe, szappannal sterilizálta a körömreszelőmet :roll: deeeeeeeeeeeeeee utána tudtam vacsizni, valamelyest, reggelre meg szinte tökjó lett. Azért furán artikulálok :roll: :)
Eddig nem sok dolgom volt a fogorvossal (egyszer tömtek egy icipici lyukat, mikor Ivánt vártam) de asszem kezdem megérteni, hogy miért utálják :roll:

Orsi
Húúúúúúúúúúúúúú, Ikea...én is tervezem, hogy megyek, de igen...Bankkártyát mindig itthon hagyom és csak annyit teszek a pénztárcába, amennyit nagyjából kiszámolok (+2000 :lol: , mert ugye úgyis meglátok vmi apróságot, amit nem lehet otthagyni :lol: )
Látod! Már jobb és könnyebb Noellel :wink: Tesók...olyan édesek! Én is annyira imádom, mikor Iván futtában, játszás közben serdül-fordul Linda mellett és csak egy pillanatra áll meg, hogy megsimítsa és odakujantsa, hogy "Nagyon szeretlek Lindácska, Lindácska, Lindááááááácska!" (csak tőle viselem el a becézést, de ő olyan édesen mondja :) )

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jó reggelt!

Timi, Judy: Semmi baj, én nem haragszom rátok. Totálisan igazatok van. Tegnap mikor hívott az exem nem vettem fel a telcsit és totál ideg lett tőle :lol: aztán mikor már vagy 5-ször is hívott akkor vettem csak fel, nagyon ideges volt a hangja, na meg nem tetszet neki, hogy nem otthon vagyok, mert Viktor a mamánál aludt. 8) Kicsit furcsa is volt éjszaka, hogy nem kiabál és keres. :oops: Bár így tudtam aludni, bár így meg korán ébredtem :? :?

Timi: Anyukám sajnos nem lakik velünk, csak látogatóba szokott jönni pár napra. :?

Most megyek takarítani aztán meg vásárolgatok egy kicsit.
Szép napot kívánok mindenkinek.
V

valentina

Sziasztok!!

Mi épp teraszon napozunk ill csak én ,srácok mint kisállatok :lol: :lol: :lol: kergetik a labdát Mikey tök ügyin kapura lő :wink: Miki sportcsariba ment focizni-mi is szoktunk menni csak most kisteremben vannak-de majd holnap nagyba mennek.... :D :D
szóval pont idesüt nap.....nagyon kircsi :wink: persze bent meg ég kandalló :roll: :D

JUDESZ-sajnálom fogad.....én már túlvagyok rajta :D habár még csütörtökön mentem egy fogkő leszedésre.....amúgy mit csináltak??és miért kaptál szurit??-nekem mindig megkérdezte....mondjuk vannak esetek mikor kell......
gondolom ti is sokat vagytok udvarban.....

VERÓ-csajaid???remélem csakis javuló tendenciát mutiznak.....és Te??
Kata állja a sarat???
ma is nagy főzés hétvégi szokásos program??? :roll: :D azért étvágy gondolom van.....

VALENTINA-Vikó anyósodnál aludt??-szeret ott lenni???
a férjed meg tényleg egyszerű mint a faék!!!!! :D :D
és Te merre csaviztál???-és igenis menjél....a vásárlás jó terápia :wink: :lol: :wink:

RENÁTA-ismerő ez az elmegyek a tesó mellet-csak nálunk icipici pöckölgetések pofijára na meg lökdösések-----szóval olyan fiús dolgok :roll: :wink: azért Iván érzékeli kiscsajt....habár nem tudom Mikey hogyan viselkedne ha Benedek nem Benedek lenne :roll: :lol: :lol:
IKEA-hűűű egy gyémánt bankkártya..... na az kéne nekünk 8) 8) Neked fogad???-mármint ami van belőle??? :roll: :roll:
egyébként én nem utálom-na annál rosszabb ha fáj.....na azt nem bírom :roll: :roll:
és sehol nem látok még összeget + a többit....várom!!!!!

ORSI-na akkor kezet foghatunk.....mikor együtt tutulnak :shock: :roll: nem is ecsetelem-akkor mikor nincs mit tenni -zene ezerrel...Metallica :lol: :lol:
Koli örül mikor Teanyukádnál vagytok??? :D és Noelt nem zavarja hogy nem otthon alszik??-persze már amennyit alszik :roll:

TIMI-akkor hajrá Szeged!!!!-nincs is olyan messze......és már tavasz van....új autó dukál :lol: :lol: már nyári gumikkal....
négygyekőcös vagy a hétvégén??? :D
egyébként madarászos doki itt gyerekdoki----talán személyes okokból nem akarja a HP-t reklámozni...ha Ő ott mindenki oda menjen....pedig ez nem reklám tárgya :roll: :roll: :roll: döntés egyébként mindig a mi kezünkben van-meghallgatjuk aztán meg....

na megyek asszem beállok én is egy kis futásra....

mindenkinek szép hétvégét :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

este/DU még jövök csak akartam mondani, hogy .... :oops: KAta éjjel 2x rókázott :cry: de azóta semmi se nála, se Zsófinál. Illetve Zsófi fosizik ezerrel. Ma már fürdéssel kezdtük a napot. :oops:
Én azért bizakodó vagyok! Szerintem nagy baj nem lesz (=kórház)

szép, napsütéses napot kívánok mindenkinek! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Olyan jól esik, hogy ennyire szurkoltatok nekem/nekünk. Kellett is mindenhonnan az energia, mert majdnem feladtam a végére.
Az egész azért volt olyan borzasztó, mert hétfőn már reggel 6-kor ébresztő volt, és onnan kezdve, míg meg nem szültem, aludtam kb. 3/4 órát. Kedd hajnalban elkezdődtek a fájások. Felhívtam egy idő múlva a szülésznőt, hogy mi legyen. Bementünk, felvettek az osztályra, CTG, vizsgálatok. Szülőszobára kerültem, és vártunk. A fájások nem rendszereződtek, nem erősödtek, sőt egy idő után gyengültek, majd hajnalban abba is maradtak. 6-kor kiraktak a szülőszobáról, mert kellett a hely, így mentem a gyermekágyra. Fájások alig-alig, bár elég intenzívek, nem eléggé. Így telt a nap, kb. délben tudtam aludni is 3/4 órát. Este fél11-től újra fájások, 10 percesek. Fél12-kor bementem a szülőszobára, CTG-re tettek, ami mutatta is a fájásokat. Viszonylag nagyok voltak a görbék. Bejött a szülésznőm, megvizsgált, bő 2 ujjnyi. Egy óra múlva már 3 ujjnyi voltam. Gyorsan hívta Vidadokit (fél4-kor), mert nehogy lemaradjon Zoárdról... Ha tudtam volna, meg persze ő is, hogy bőven maradhatott volna még otthon... 4-kor burkot repesztett Jódoktor, hátha... A fájások erősödtek, de nem eléggé. Végig egy hang nélkül vártam a csodára. Zoliba kapaszkodva éltük túl a fájásokat (de olyannyira csendben, hogy bejöttek, van-e valaki ott). Aztán nem tágultam tovább. Zolinak 5-kor haza kellett jönnie, mert a barátnőmnek, aki a skacokra vigyázott időre kellett reggel mennie vérvételre. 5 után úgy bedurvult a dolog, hogy jó is, hogy nem volt ott. Akkor már nem ismertem sem Istent, sem embert. Nem vagyok büszke magamra. Hiába szülés, akkor sem kellett volna így ordibálnom... Oldalt fekve jöttek a tolófájások, de csak 6 után. 5 és 6 között csak a véget nem érő fájásokat éreztem, nulla székelési ingerrel. 6-kor bejött V.G. is a szobába, és akkor kezdődött a nemulass. Amíg a feje át nem haladt a méhszájon, addig gyakorlatilag önkívületi állapotban ordítottam. Onnantól kezdve már jobb volt, fújtattam, mint a gép, szorítottam Vidadoki kezét, tettem, amit mondtak. És egyszer csak megszűnt minden fájdalom (6.25), kitisztult a fejem, Zoárd sírt, én vigyorogtam, Móni és a doki megpusziltak. Alig lett sebem, azt gyorsan megoldotta V.G. Zoárdot visszahozták, szopott, aztán aludtunk. Miután letelt a 2 óra, zuhanyoztam, átvitt Móni a gyermekágyra, és pihentem. 1-kor kaptam meg a babát, ebéd után.
Pénteken jöttünk haza, kellett a hely, minden rendben volt velünk. Kicsit meglepett a dolog, de nem bántam.
Így leírva annyira nem durva, de átélni nagyon rossz volt, főleg az előző 2 szülés élményéből kiindulva.

Kép
Kép
Kép
szzsk

Kriszti!
Még 1x gratula Zoárdhoz. És de, olvasni is durva volt. De ügyesek voltatok, és lesztek is.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszti!
nagyon ügyesek voltatok! Sajnálom, hogy most nem volt olyan könnyű a szülésed mint korábban de az a fő hogy mind a ketten jól vagytok!!!! Sok puszi nektek és sok boldogságot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
küldenétel egy kis pozitív energiát??? :oops: nagyon nem tetszik nekem Zsófi. :oops: most már se táp, se tea, nulla pisi és bágyadt. :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszi lányok!

Vero, én küldöm a sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++ energiát!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Veronikusz!
Én is küldöm a +++++++++++++++-okat. Remélem, azóta javult a helyzet. Láza is van?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

VERÓVERÓVERÓ-innen is mennek a drukkok.....bárcsak tudnék máshogy is segíteni.....a helyzet amióta írtál remélem jobb...gondolatban lélekben veletek vagyok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
semmi folyadékot nem sikerült inni?gyümilé?esetleg valami vizes alapú jégkrém??? :roll: :roll: :roll: :roll:

KRISZTI-még egyszer,meg százszor,ezerszer....szóval gratula!!!!!!
és nekem is durva volt még így olvasva is....a lényeg hogy otthon minden rendben-csúcs csaj vagy!!!!!! :D
képeket Zoárdról????-habár most voltam iwiwen :D hát valami gyönyörűség!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
az almalevet már meg se kóstolta :oops: vanilia fagyit 6-7 fele hoz Laci a Mc-iből. Zsófi most az ágyában. Remélem alszik és gyúr a vírus ellen!!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

az a baj, hogy kéne neki B6 vitamin, hogy ne legyen rossz a gyomra (szerinem a Cocculin homeo egy nagy sz@r) és egyen és ne hányjon, de semmit nem szabad leerőszakolni a torkán mert az visszajön neki. Tegnap este is kicsit erőszakos voltam a Panadollal és jött vissza :oops: injekciót meg csak a kórházban fognak neki adni! jó lenne ha úgy kelne, hogy már nincs hányingere és hajlandó inni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
tegnap reggel 38,5 volt, így már ma is azzal indítottam (kúp). LEhet attól is bágyadt, de a kúp nem magyarázza azt, hogy nem iszik és nincs még kicsit is pisis pelus. :oops: Szóval van láza :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudtam (időhiány), csak azért jöttem,hogy gratuláljak Krisztinek

Kriszti ügyesek voltatok! Isten hozta Zoárdot!! Sajnálom, hogy nehezebb volt a szülésed, mint az első kettő :-(

Veronikusz:
Drukk, gyógypuszik mennek!!! Szofi jobban van már?

Valamikor jövök ígérem....

KépKép

KépKép
cukorfalat

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:23-kor.
Vendég

Vero, szegény Zsófi, nem tudok mást mondani, csak kitartás Vero, és remélem hamar gyógyulnak a lányok. erő csaj vagy, túllesztek a nehéz napokon.

Kriszti, sajnálom, h ennyira rossz volt a szülésed, de gondolom most már "vígasztalódsz" Zoárddal és otthon vagy a 3 fiaddal. szuper lehet ha rájuk nézel! :)
én is megkuksiználak iwiw-en de nem tudom a neved...Tenc esetleg segítesz? :wink:
snooopy

Orsi-ez csak természetes....ment privi!!!! :wink: :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Kriszti
Jaj, de elhiszem, hogy megélni mégrosszabb lehett :roll: Főeg, ha Zsombi és Zéti "kíméletesek" voltak veled...Na nem mintha fenyegetve lennék, de azt gondoltam, hogy ha esetleg lenne 1x még poronty, akkor csak kicsusszanna valahol...Iván 4 óra, Linda 2 óra :lol: De amit írtál...úgyfest tévhit, hogy egyre könnyebb...
De apám mondaná..."arccal a vasút felé!" :lol: Legkisebbfiú meg úgyis kárpótol a látvánnyal és egyáltalán....néhány hónap és "Csak a szépre emlékezeeeeeeeeeeem!" :wink: :D
Most látom...mégiscsak meghatódtam :roll: Döl a tejem....persze melltartóbetét meg a polcon kuporog :evil: :lol:

Vero
Szörnyű, ami a csajokkal van! Ezerrel küldöm én is a pozitív energiát!
Lázra: hajtsd félbe a fülét (mintha a fejére szeretnéd hajtani), ahol kicsúcsosodik (mintha manó fül lenne), ott kell finiman masszírozni! Ez egy akupunktúrás pont. Iván utálta mondjuk, de bnőm lányának jól esett és használt is...és ingyen van, nem bosszantó, ha nem működik :wink:
Homeó: Nem mindenkire hat egyformán a homeós szer! 1x hat, máskor nem, mert pl. nem az a szer kellene épp. Ha kombinált cuccról van szó, akkor ez pláne igaz! Éééés, ami a legfontosabb, hogy a homeó sokkal, de sokkal lassabban fejti ki a hatását, mint egy Panadol vagy bármi gyógyszer! Ahhoz, hogy a szervezet reagáljon és az látványos is legyen idő kell! A homeó stimmulálja a szervezetet nem pedig gyógyítja! Nagy külömbség :wink:

Timi
Kicsit visszaolvastam...Jaaaj, szegény Zizi! Nem gondoltam, hogy most meg is műtik :( Így azért keményebb a dolog, mint Adrinál :? Nem is érti, elmondani sem tudja...szegénykém :cry:

Tenci
addig nem akartam összeget írni, amíg nem készült el! Nem tudtam, hogy miket teszek rá pontosan és mennyit....Mert a legtöbb cuccot nem darabra, hanem csomagra vettem :P De elkészült! Délután nekiültem, míg Iván mesét nézett, bár lassabb voltam, mint a mese, de azért édi volt és várt rám :) Sőt! A kész "művet" ő tartotta, hogy le tudjam fényképezni :wink:
Kép
Első körben várom a választ, hogy tetszik-e Katinak! Ha vmi nem, akkor tudok leszedni, cserélni rajta! Meg a postaktsgnek utána kell járnom. És egyáltalán. Ki kell talánom mibe csomagoljam, hogy ne sérüljön szállítás közben, mert ugye dobálják ide-oda a motyót a postán :roll:
Fogam? nem az a gáz, hanem a nyelvem, amit kisebesít :? Így, hoyg Iván egész nap itthon és besemállaszája, így én is állandóan beszélek, szal este alig vártam, hogy túl legyek a meséken :roll:
Holnap szabadnaposak leszünk :D Iván először alszik nemitthon :lol: Anyunál lesz (Közlekedési múzeum meg ilyenek) és tőle megy oviba :wink: Mondjuk 10 percre lakik tőlünk :lol:

Zsolti megjött...lépek :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

VERÓ- :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: -hogy vagytok?????
csak két szóra gyere.....hogy mi van....

RENÁTA-nagyon köszi-ez így TÖKÉLETES ahogy van!!!! :D :D :D
ismételni tudom csak magam-nagyon ügyes csajszi vagy!!!-és kis segítődnek is köszi :wink:
szállítás valami dobozban újságpapírokkal kibélelve vagy esetleg hungarocel....de bizti megoldod :D
és Ivánmentes napod hogy telik??? :roll: :D hűűűű és kíváncsi leszek hogy fog aludni......
mikor mész fogdokihoz vissza???-megkapod a végleges tömést??
ahogy ismerlek ma is egész nap beszélsz :lol: szóval kérem nem ráfogni Ivánra :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

jaaaa itt szakad a hóóóóóó :shock: :shock: :shock: :shock:
de ezt én ilyen mókázós hóesésnek mondom :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!
csak egy UFF-ra ...

Kata teljesen jól van, csak péntek éjjel volt az a 2 hányás, hasmarsos nem is volt
Szofi jól.Küzd a bőre kevése ellen. e tudjátok meg hogy visít ... :oops: :lol:
Zsófi egyelőre nem hány de vizesen fosikázik :oops: hajnalban 1 dl teát, reggel 1 dl nagyon híg tápot, délben 120 híg tápot ivott. Kihisztizett egy kicsi bananánt is magának + tejbegrízt + pici zöldséglevet. Nem jött ki semmi. Most a hasikáját kéne megállítani. Most törtem össze két Bolust és bár tudom hogy a méz még korai, de abban kevertem el és így be is vette. :) Már nem kába és picit játszik is. Ma voltam kint velü egy kis egészségügyi babakocsizáson. Már becsaravodtunk az itthonlétben. :oops: Bár ez vírus, mégis remélem hogy ez a Bolus (félfertőtlenítő) mégis hatásos lesz. KAp még Normafort és Sodioral is.

MEgyek, mert azért a két nagy tud alkotni. :? :shock: :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most, de nagyonnagycsaládos voltam hétvégén. :D

Vero!

Cocculine nekem is egy nagy sz@r! 8)
Viszont Zsófinak fosikára.....nem próbáltad még az Acidum Arsenicosum Anhydricum 9-et? Adrinak eddig mindig bejött. 5 golyót feloldok neki egy kis műanyag kanálban....utálja a golyókat szopogatni 8) ......és úgy adom be. Reggel és este is kapott 5-5 golyót és másnapra már el is múlt a fosizása. Ha még nem próbáltad, esetleg próbáld ki. Felnőttnek is jó....ha kell! :wink: Bár Zsófi mivel nincs még 3 éves, Neki még csak 3-3 golyócskát szabad adni.
Örülök, ha Szofi jobban és Katának is "csak" az a 2 hányása volt. Remélem több bajuk most már nem lesz a Csajsziknak!
++++++++++++++++++++++++energiák a Királylányoknak! :wink:
Banán meg egyébként jó Zsófinak, az úgy is hasfogó!
Semmi baj, hogy nem a budaörsi ósanba voltál. :D Főleg, ha még DM-ba is kellett menned. :D Na majd legközelebb! :wink:

Ren!

Koszorú szerintem is gyönyörű lett! :wink: Én hiszek abban, hogy az a jó, ahogy pl. elsőre megcsinálja az ember amit akar vagy azt veszi meg ami elsőre megtetszik, stb. :wink:
Örülök, hogy Nálatok Gyerkőkkel minden okés! :wink:
Fogadhoz meg kitartást. Mikor kell visszamenned, hogy megcsinálják?
És igen, én is nagyon sajnálom és talán még kicsinek tartom Zizit a műtéthez, de ha azt nézem, hogy utána nyugodtan tud majd aludni és a légzése sem fog kihagyni..... hát akkor tojok rá, hogy szegénykém még nem tudja megmondani, hogy hol és mi fáj! :roll: Majd megtanulok addig "gondolatolvasni"! 8) Bár szerintem ez a második gyereknél már jobban megy! :wink:

Kriszti!

Hát nem semmi lehetett ez a szülés! :shock: :roll: De a lényeg, hogy túl vagy rajta és ott mosolyog Veled együtt a legkisebb Z :wink: :lol: is! Két nap után kiraktak?! :shock: Azért az nem semmi! De biztos minden okés marad! :wink: Még egyszer Gratulálok! :wink:
Tudom, nem vigasztal a dolog, de mikor én szültem Adrit...3,5 óra alatt....volt a mellettem lévő szülőszobán egy másik csajszi, aki szintén, mint most Te a 3. gyerkőcét szülte és ő is majd 24 órát "szenvedett" érte. :? Az első kettőt azt 5 ill. 4 óra alatt megszülte.
Szóval megértelek, hogy ordibáltál és hasonlók, mert szegény csajszi sem volt semmi! :?

Tenci!

Kis hóesés?!?!? :shock: 8) De inkább most essen még, mint júniusban! :wink: De legalább nagyjából betakarta a már kinőtt virágaimat, így ha jönne esetleg a fagy is, akkor megvédi őket! 8)
Ja, János is mondta, hogy valszeg lemegy Szegedre is és megnézi az ott lévő 3 vagy 4 verdát is! És ráadásul azok közül asszem mindegyik panorámás! :lol: :wink: Mert amiket itt Dabason meg a nem tudom én milyen úton látott....hát azok nem nagyon nyerték el a tetszését. :roll:
De ha már kiadunk érte ennyi lóvét, akkor még szép, hogy utánajárunk és jól megnézzük! :wink: 8)
Scamp-os cuccok megjöttek már? :lol:

Vali!

Örülök, ha nem haragudtál meg! :roll: Nem is azért írtam, amit írtam, hogy megbántsalak vele. De azért tényleg kicsit sok, amit "exed" képzel magáról.
És tényleg, tök hüle vagyok. Hát Anyukádékhoz szoktatok lemenni Kecskemétre, ugye? És anyósék, ők közelebb laknak? Ők vállalták most be ott alvásra Vikót?
És menjél csak és rúgjál ki a hámból. Még ha vásárlással is!!! Valahogy el kell kezdeni! :wink:

Sissy!

Tényleg....... csak egy uff-ra?!?!?!?!?! :roll: :roll:
Remélem minden okés Veletek!

Ren-Vero!

Bocsánat! Tudom, hogy lógok Nektek levelekkel, de ahogy írtam a hét elején, hogy gebaszos a nagy gépünk......hát....majd sírva fakadok, mert a "vinyó" elszállt teljesen és az utóbbi két hónap képei, levelei stb, mint a sz@r vinyón vannak és hát azokat nem lehet helyrehozni! :cry: Vagyis kemény 30 ezerért megcsinálnák, de hát Apa ezt sokallja....mondjuk én is :oops: :roll: ......de megpróbálja megkérdezni még az egyik informos haverját, hogy esetleg meg tudná-e nekünk csinákolni occsóbban vagy tud-e valakit. A legjobban azért fáj a dolog, mert ugye csak karácsonyig vannak meg a képek....János kari után egyszer lementette a most teljesen tönkre ment vinyót, mert már akkor is szarakodott és a biztonság kedvéért, hogy a képek meg a többi dolog ne vesszen el csinált egy mentést egy másik vinyóra. Szóval a több ezer kép meg levelünk csak ezért van meg. Viszont az idei képek és levelek.... :cry:
És ugye ebbe beletartozik Jázmin 1. szülinapos képei is! :cry: A többiről már nem is beszélve. Mondjuk ez ahhoz képest, nem nagy mennyiség, mert max. 150-200 kép.....de akkor is!!! :(
Szóval én már itt rinyáltam Apának, hogy ha Bandi haver nem tudja megcsinákolni a vinyót, akkor sz@rok rá és inkább nem veszek magamnak új cipőt....pedig nagyon rám férne :oops: :roll: .......és elviszem és "megmentem" a képeket meg a leveleket 30-ért! :shock: :oops: :roll:

Csajok!

Szép estét Mindenkinek, de most mennem kell vacsiztatni, meg fürdés meg hajmosás meg ovis cucc összepakolása meg mese....stbstb stb. De ugye Nektek ezt nem is kell ecsetelnem! :D

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most, de nagyonnagycsaládos voltam hétvégén. :D

Vero!

Cocculine nekem is egy nagy sz@r! 8)
Viszont Zsófinak fosikára.....nem próbáltad még az Acidum Arsenicosum Anhydricum 9-et? Adrinak eddig mindig bejött. 5 golyót feloldok neki egy kis műanyag kanálban....utálja a golyókat szopogatni 8) ......és úgy adom be. Reggel és este is kapott 5-5 golyót és másnapra már el is múlt a fosizása. Ha még nem próbáltad, esetleg próbáld ki. Felnőttnek is jó....ha kell! :wink: Bár Zsófi mivel nincs még 3 éves, Neki még csak 3-3 golyócskát szabad adni.
Örülök, ha Szofi jobban és Katának is "csak" az a 2 hányása volt. Remélem több bajuk most már nem lesz a Csajsziknak!
++++++++++++++++++++++++energiák a Királylányoknak! :wink:
Banán meg egyébként jó Zsófinak, az úgy is hasfogó!
Semmi baj, hogy nem a budaörsi ósanba voltál. :D Főleg, ha még DM-ba is kellett menned. :D Na majd legközelebb! :wink:

Ren!

Koszorú szerintem is gyönyörű lett! :wink: Én hiszek abban, hogy az a jó, ahogy pl. elsőre megcsinálja az ember amit akar vagy azt veszi meg ami elsőre megtetszik, stb. :wink:
Örülök, hogy Nálatok Gyerkőkkel minden okés! :wink:
Fogadhoz meg kitartást. Mikor kell visszamenned, hogy megcsinálják?
És igen, én is nagyon sajnálom és talán még kicsinek tartom Zizit a műtéthez, de ha azt nézem, hogy utána nyugodtan tud majd aludni és a légzése sem fog kihagyni..... hát akkor tojok rá, hogy szegénykém még nem tudja megmondani, hogy hol és mi fáj! :roll: Majd megtanulok addig "gondolatolvasni"! 8) Bár szerintem ez a második gyereknél már jobban megy! :wink:

Kriszti!

Hát nem semmi lehetett ez a szülés! :shock: :roll: De a lényeg, hogy túl vagy rajta és ott mosolyog Veled együtt a legkisebb Z :wink: :lol: is! Két nap után kiraktak?! :shock: Azért az nem semmi! De biztos minden okés marad! :wink: Még egyszer Gratulálok! :wink:
Tudom, nem vigasztal a dolog, de mikor én szültem Adrit...3,5 óra alatt....volt a mellettem lévő szülőszobán egy másik csajszi, aki szintén, mint most Te a 3. gyerkőcét szülte és ő is majd 24 órát "szenvedett" érte. :? Az első kettőt azt 5 ill. 4 óra alatt megszülte.
Szóval megértelek, hogy ordibáltál és hasonlók, mert szegény csajszi sem volt semmi! :?

Tenci!

Kis hóesés?!?!? :shock: 8) De inkább most essen még, mint júniusban! :wink: De legalább nagyjából betakarta a már kinőtt virágaimat, így ha jönne esetleg a fagy is, akkor megvédi őket! 8)
Ja, János is mondta, hogy valszeg lemegy Szegedre is és megnézi az ott lévő 3 vagy 4 verdát is! És ráadásul azok közül asszem mindegyik panorámás! :lol: :wink: Mert amiket itt Dabason meg a nem tudom én milyen úton látott....hát azok nem nagyon nyerték el a tetszését. :roll:
De ha már kiadunk érte ennyi lóvét, akkor még szép, hogy utánajárunk és jól megnézzük! :wink: 8)
Scamp-os cuccok megjöttek már? :lol:

Vali!

Örülök, ha nem haragudtál meg! :roll: Nem is azért írtam, amit írtam, hogy megbántsalak vele. De azért tényleg kicsit sok, amit "exed" képzel magáról.
És tényleg, tök hüle vagyok. Hát Anyukádékhoz szoktatok lemenni Kecskemétre, ugye? És anyósék, ők közelebb laknak? Ők vállalták most be ott alvásra Vikót?
És menjél csak és rúgjál ki a hámból. Még ha vásárlással is!!! Valahogy el kell kezdeni! :wink:

Sissy!

Tényleg....... csak egy uff-ra?!?!?!?!?! :roll: :roll:
Remélem minden okés Veletek!

Ren-Vero!

Bocsánat! Tudom, hogy lógok Nektek levelekkel, de ahogy írtam a hét elején, hogy gebaszos a nagy gépünk......hát....majd sírva fakadok, mert a "vinyó" elszállt teljesen és az utóbbi két hónap képei, levelei stb, mint a sz@r vinyón vannak és hát azokat nem lehet helyrehozni! :cry: Vagyis kemény 30 ezerért megcsinálnák, de hát Apa ezt sokallja....mondjuk én is :oops: :roll: ......de megpróbálja megkérdezni még az egyik informos haverját, hogy esetleg meg tudná-e nekünk csinákolni occsóbban vagy tud-e valakit. A legjobban azért fáj a dolog, mert ugye csak karácsonyig vannak meg a képek....János kari után egyszer lementette a most teljesen tönkre ment vinyót, mert már akkor is szarakodott és a biztonság kedvéért, hogy a képek meg a többi dolog ne vesszen el csinált egy mentést egy másik vinyóra. Szóval a több ezer kép meg levelünk csak ezért van meg. Viszont az idei képek és levelek.... :cry:
És ugye ebbe beletartozik Jázmin 1. szülinapos képei is! :cry: A többiről már nem is beszélve. Mondjuk ez ahhoz képest, nem nagy mennyiség, mert max. 150-200 kép.....de akkor is!!! :(
Szóval én már itt rinyáltam Apának, hogy ha Bandi haver nem tudja megcsinákolni a vinyót, akkor sz@rok rá és inkább nem veszek magamnak új cipőt....pedig nagyon rám férne :oops: :roll: .......és elviszem és "megmentem" a képeket meg a leveleket 30-ért! :shock: :oops: :roll:

Csajok!

Szép estét Mindenkinek, de most mennem kell vacsiztatni, meg fürdés meg hajmosás meg ovis cucc összepakolása meg mese....stbstb stb. De ugye Nektek ezt nem is kell ecsetelnem! :D

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na Jáz rákattintott! :lol: Így kétszer ment el....bocsika! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na visszakuksiztam! 8)

Ren-Vero!

Kapaszkodjatok meg Csajok!!! Vacsi közben megkérdeztem még egyszer Jánost, hogy biztos, hogy nem áldoznánk-e ennyit a képekért meg a levelekért meg ami még rajta volt?! Hiszen ez nem olyan "sok pénz" :oops: érte, erre közölte, hogy én jól félreértettem a dolgot, mert 30 ezer, az nem a "végösszeg", amibe esetleg kerülne az adatok mentése, hanem az ÓRADÍJ! :shock: :shock: :evil:
Azért ennyit talán mégsem áldoznék rá! :? Marad a legnagyobb bizalmam Bandi haverban.....!!!!
Meg még végül is rájöttem, hogy Apukám gépéről még nem töltöttük le Zizi első szülinapi képeit, úgyhogy azok valszeg legalább Apukám gépéről meg lesznek! :roll:

Na jó, nem fárasztalak Benneteket tovább ezzel. Csak "tisztázni" akartam magam :oops: 8) , nehogy azt higgyétek, hogy spúr vagyok...!!!! :roll:

Boszi!

Igen, a fényképeket azokat úgy értettem, hogy megvolt-e a megrendelés a szülők részéről és hogy készen vagy-e már velük!
Ügyes vagy, hogy már meg is csináltad őket! :wink:

Brigi!

Na ha időd engedi, gyere!

Lillus!

Nálatok hóesés? Kitartást a virágaidnak! :roll:

Mentem. Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja még.....

Sissy!

Tomi babának és Tomi Apának SOK BOLDOG NÉVNAPOT! :wink:
Remélem ma tartjátok! Ha nem, akkor bocsi, de előlegbe akkor megkapták! :wink:

Pussz Nektek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero!!!

Nagyon, nagyon sok gyógypuszi!!! És kitartás!!!
Neked sok erő!!!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sissy!!!

Tomikáknak boldog névnapot!!!

Sok puszi

ancsaboszi

Vero,
Édes vagy!! :wink: És jól esik ezt olyantól hallani, aki előtt le a kalappal. Szóval nagyon köszi, de szerintem egy ANYának ezt kell tennie. Ez a feladata, ezért lett Anya!!
Hát igen, Ők a legjobb, ezt állítják, és úgy gondolják hogy ez igaz is, ezért Ők bármit megtehetnek! De az a gáz, hogy tényleg ennek a kórháznak van a legjobb híre, akkor ha ezzel gond van, hova vigyem a gyerekem.
Laci tényleg nem volt otthon? Dolgozott? Magyarországon?

Mit nem akarsz elkiabálni? Milyen érzésed van/volt??? na, na :?: :D

Örülök, hogy Kata jól van, remélem még mindig!!!
Szofi kiütései???
de örülök, hogy ilyen ügyes ez a Zsófi baba!!! küldöm a sok pozitiv energit és a gyógypuszikat!!!

TencikémErcsiben van futárszolgálat? Hát nem semmi, ez egy világváros! :-) :lol:
1000.hát titkon jó lett volna, na hát ez most bejött :-)
Édes vagy, neked is köszi. És igen, szeret itt lenni, azért jött ide. Hisz látta mi folyik itt:-)
És én tudom, hogy ki fogja nőni és boldog nagymama lesz!!!
dehogy! Védőnő az semmit nem mond! Most már nem beszél magasrólól, arról már leszoktattam, de infót azt nem mond!
Lara jól van, ma kapott egy másik ikeás kutyát, imádja! :-)

képzeld, van FP-os tanuló mesekönyve, és abban van hogy hol jártál báránykám.
És ugye van benne hogy mit ittál báránykám, hát a válasz
Lara szerint korház vizet! :oops: :lol:
Szegénykém itt már járt, és sokat hallja, a forrást meg nem tudja. :oops: Na de ezen változtatunk!!!

Tudsz élni Anya, napsütés és kandalló!! nem vagy semmi! 8)
Goll királynak sok pusza!!!

és szépek a fogaid? Én holnap megyek megint!!!

Tigriském!

Látom csak átfutottál. :wink:
Azért édi vagy! Köszönöm!
Azért annyira ne örülj! Mert pont ezt mondtam, hogy nem kapom addig, mivel nem mondtam le a GYES-ről, és november 26-tól járna, akkortól voltam korházban. Mivel csak januárban jelentettem be és mondtam le róla, így csak akkortól jár! De ha végre kapok majd valami papírt, akkor tuti nem hagyom annyiban!
Nem GYED-et kapok még hanem TGYÁST, ez a törvény, csak ezt senki nem tudta, mindenki csak azt mondta, hogy 60 napig kell bejelenteni.
De kérdem én, Szofi műtétje alatt, vagy utána mentünk volna a TB-be, mert szerintük december 1-jén le kellett volna mondani. De hát akkor még anyakönyvi sincs. Na no comment.

Barátnőm már kap emelt családit, de most 4 éves a kisfia, és most tudta meg, hogy ez jár. Eddig nem tudta, így most intézte el.

Ezt az igazolást szerintem minden kórház maga dönti el, hogy beszerzi e az államkincstártól és adja, vagy nem és szívatja a szülőt, hogy menjen el érte, aztán vigye be a kórházba.

Ja, hát ez a kezelőorvos nem egyszerű! KÖSZÖNÖM, TE is drága vagy!

Mikor mentek Szegedre?

Hú, szegénykém!!! én is ki lennék, ha nem lennének meg a képeim!!! meg tudlak érteni!! hajrá Bandi haver!!!

Kriszti!
Köszönjük, hogy megosztottad velünk! Olvasás közben is nagyon szurkoltam, és sajnálom nagyon hogy nehéz szülés volt. Remélem hamar elhalványul a gyönyörű kisfiad mellett ez az emlék.
És idővel csak a jókra fogsz emlékezni! Gratulálok Zoárdhoz!

Na megyek, mert holnap korán kelés, visszük a képeket az oviba, aztán meg megyünk fogorvoshoz! jó éjt!!!

ancsaboszi

sziasztok,

csak egy gyorsra jöttem, megvagyunk még, csak horror időszak közepén :? Ancsának még mindig csak 1 szemfoga tört át, a másik három még útközben. Ráadásul még meg is fázott ebben az idióta szélben, úgyhogy most még lázas meg taknyos is :( Napok óta szinte semmit nem alszunk éjszaka, apával váltjuk egymást az ágya mellett, hogy valamennyit mindketten aludjunk azért... Pluszban most könyvvizsgálják a pályázati beszámolót is, azzal is jól elvagyok... :oops:
Reagálni esélyem sincs, ne haragudjatok... :oops: nyűg van, hiszti van, ha meg nem akkor leesek a székről... :oops:
Megyek, dobok egy kávét, hátha utána forog az agyam is...

Ja, nem tudom ki kérdezte: fogam nem fáj, de még vissza kell mennem csütörtökön, mert most valami gyógytömést vagy mit rakott bele, és ezen a héten csinálja meg véglegesre... szóval még egy kör :roll:

Ancsa,
ezt viszont tudom, hogy te kérdezted :) Fotózás karácsony előtt volt úszáson, azóta nem. Most szombaton az egyik anyuka csinált 1-2 képet Ancsáról is, majd ha megkapom, akkor rakok fel.

Ha tudok, jövök még, de már nem ígérek semmit :oops: Puszi

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Most én is csak egy gyorsra! 8)

Boszi!

Okés, igazad van. Másodjára már félre írtam. Nem Gyed-et, hanem Tgyás-t akartam írni. De a többi dolgot azt megértettem. 8)
Ha ma még sokat beszélek Apa fejének, akkor lehet....de nem kiabálom el! KOPPKOPPKOPP!............. hogy holnap lemegyünk Szegedre. Csak Jázzal nem nagyon akar útnak indulni. De ez hosszú! 8)

Judy!

Először is jobbulást Ancsának! Szegénykém! Nem csodálom, hogy ebben a bazi nagy szélben betaknyolt. :? Nektek Apával meg kitartást az éjszakázáshoz!
Gyógypuszkók természetesen Ancsa lánynak is mennek!
"Őrülethez" meg naggyon sok(k) kitartást kívánok! 8)
Akkor mostanság finom kenyérkékre nincs is időd? :roll:

Kriszti!

Remélem minden okés Zoárddal és a Nagyokkal is! :wink: Tényleg, hogy viszonyulnak Hozzá a Fiúk? Zsombi most is megy oviba? Vagy pl. 1-2 hétre otthon marad?
Zolinak meg boldog névnapot! :wink:

Vero!

Lányocskák ma hogy vannak? Remélem csak és kizárólag javuló tendenciát mutatnak! Továbbra is gyógypuszkók és +++++++++++ Mindenkinek!

Lányok!

Mindenkinek sok boldog nőnapot! :wink: Remélem a Zurak visznek Mindenkinek legalább egy szép szál virágot! :wink:

Most menek megnézem a Géniusz utolsó részét. Felvettem, mielőtt még azt hinnétek, hogy most van! 8)

További szép napot Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok csajok!!!

Ki merre ebben a tavaszinak nem igen mondható időben??? :roll:
vagy mindenki tép a fogdokihoz???-látom már vagyunk egy páran.... :roll: :D

TIMI-akkor ma Szeged???-ha igen akkor jó utat-remélem érdemes lesz elmenni :D :D
ha képek vannak fényképezőn-én nem sokat gondolkodnék...tényleg horror ár az adatmentés-és nem is bizti hogy pont a képeket tudják lementeni....
amúgy Jáz alvása éjszaka változatlan?
scampi ma jön!!! :D :D
és Benedek minderre felmászik....ááááá nem is mondom eddig sem volt nyugis időszak de most....minden perc veszélyt rejt---és olyan gyors :shock: :lol: :lol: persze Mikey nem a jó dolgok felé terelgeti....mert az olyan poénos :idea: :D

ANCSA-akkor ma fotózás???-kaphatunk majd képet??-ha már nem Te fotózol...de szerintem kicsi modellednek ez nem probléma...ha kamerát lát :lol: :lol: :lol:
amúgy gördülékeny még mindig az ovi??,-és már egész nap van??
Nagyon ügyes kiscsaj!!!! :D
Szofikád hogy van???oltásra mikor mentek??
Neked mi van a fogaddal???-remélem nem komoly.....

igen itt van csomikiszállítás....reggel friss pékáru itt az ajtómban!!! :wink: :wink: -és persze egész nap műxik-egy teló és itt a kért áru!!!-kiszállítási díj nélkül :D

JUDY-látom nem unalmasak napjaid....azért lazítsál,persze ha tudsz :D
Ancsafogaknak drukk-remélem már jobb....és az éjszakát is rendeltetésszerűen töltitek :wink:

VERÓ-tegnap nem írtál...mi van veletek???remélem jobb.....

KRISZTI-napjaitok??

VALENTINA-vásárlás sikerült? :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szép jó reggelt!

Vero!!!!
Hogy vagytok??? Csajok??? TE? Tudtál már egy picit pihenni?
Papád? Itthon vannak még?

Tigris
Hú de izgi, akkor ma nagy út!!
Nagyon szorítok!!!
Hajrá szép verda!
Van időm ráérek! Mond!!!
neked is boldog nőci napot!

Adrinak is közeleg a nagy napja!
Mit kap? mert gondolom Ő már rendelget, hogy mit szeretne!

Tencikém!
Na hogy bírod? Urad és parancsolod este későn jön? :wink:
Hát ez ugye nem digitális! Kíváncsi leszek ,hogy milyen lesz!
És hogy mennyire mosolyog majd.
Tegnap voltak este úszni, és egy másik kislánnyal úszott, és mikor vége volt, Őt meg kérték, hogy jöjjön ki, mert a másik kislányt kamerázták. Hát teljesen ki volt akadva.
Igen, igen még mindig szereti az ovit, és már nagyon jól megy! Nem, még nincs ott egész nap!
Szofika jól van, ma reggel 6-kor kelt, Növérke előbb jött, és nem is sírt, hanem csak a maciknak magyarázott és mosolygott, meg kell zabálni!
Hát nagy szerencsénk van, mert a dokinéni jár hozzánk! Nagyon aranyos! Majd jön a 4 hóst beadni! :-)

ja, már értem, Nagyik szállítanak! Így könnyű!!!
De azért remélem figyelsz, mert majd a fiaidnak ezt neked is prezentálnod kell!
Hát tegnap nem jutottunk el a fogdokihoz, mert az oviban voltam mikor hívta Apát a fogorvos, hogy beteg, és ne menjünk. Így bementünk a vásorba szönyeget nézni.
Hát volt egy letörött, azt pótoljuk, meg tömött, meg van pár amit most már pótolni szeretnék.
Hát ennyi.

Szép napot!

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?