Sziasztok!
Judy!
Köszi ezt az sms-t is!
Akkor holnap reggel 7-től....
HAJRÁ KRISZTI ÉS ZOÁRD!!
Mörfit meg ismerjük!
Néha nálam is szeret vendégeskedni.....azannyátdesokhelyrejár!
Na akkor a Te virágaidnak is kitartást erre a hajnali fagyocskákra! Aztán ha majd szépek lesznek dobjál Te is képet róluk!
Fúúúúú de jóóóóóó, nem sokára tele leszünk szép virágos képekkel....a gyönyörű Gyerekeink mellé!!!!
Orsi!
Kmm....szenillát magamra vettem
"családban marad"!
Ha Anyukád a körülményekhez képest jól van, akkor annak örülök. Remélem Nagyid is megfelelő lesz donornak, de akkor meg izgulhattok ugye érte is, mert Ő meg azért már nem "mai fiatalka" .
Szóval ahogy írod, tényleg ördögi kör ez. Azt viszont nem csodálom, hogy sem a dokik sem Anyukád nem akar abba belemenni, hogy húgod legyen a donor! A fent leírtak miatt! Tuti, ez a donorság mindenkire nézve "veszélyes" , de ha még nem szült....akkor megértem hogy nem Őt akarják első sorban.
Te sem vagy mondjuk túl öreg
talán annyival több szól Melletted, hogy már szültél, de ki tudja, hogy nem szeretnétek-e hármaskát is és hát ha belegondolok Anyukád fejével azért a Gyerekeit kitenni egy ilyen dolognak.....hát nem lehet egyszerű se Neki se Nektek!!! De biztos megtaláljátok/megtalálják a legjobb megoldást és Mindenkinek jó lesz!! Én nagyon szorítok Értetek!
Koli: figyi. Nem biztos, hogy haza fog hozni mindenféle trutyit az oviból. Biztos egyszer-kétszer lesz Ő is taknyi, de ha eddig nem volt nagyon beteges, hát miért lenne az az ovitól?!
Én bízom a Kispasidban!
Erős és egészséges! Tényleg, idén májusban már beiratod oviba? Vagy majd csak jövőre?
Lillus!
Gondolom az időjárás-jelentést nekem szántad nem Tencinek!
Köszi! Ma én is láttam időjárást és tényleg nem kecsegtetnek valami jóval az elkövetkezendő hajnalok. De szerintem nem lesz gond. Itt Érden is rosszabb szokott lenni az idő, mint Bp-n, pedig kicsit talán közelebb van mint Inárcs. De hát hajrá virágok!
Tóth dokit is köszi.
Infót viszont megkaptad Tencitől, hiszen Ő (is) Tóth dokis!
Egyébként olcsóbban dolgozik magánba, mint a Kút!
Kriszta!
Neked meg köszi Vero-Szofi infót!
De azért ez brutál!!!!
Nincs hely és akkor aki a "legéletképesebb"....már bocsánat a kifejezésért!
.....és még nem tudjuk, hogy mi a baja "kidobják"?
Na erre inkább nem mondok semmit.
Barátnődről valami hír esetleg? Híradóban lévő dolgokon meg nem nagyon felidegesíteni magad!!!! Tudod, szeretnek túlozni!!! Bár azért biztos a többsége igaz....hiszen láthatjuk is!
De nyugi! Biztos nincs semmi baja/bajuk! Csak most nagyon rossz lehet neki(k).
Tenci!
Te nő! Két év alatt ez volt az első dolog, amit "benyeltünk" Adritól. Nem hinnem, hogy ez olyan gáz lenne!
Ennél nagyobb bajunk sose legyen!!!! koppkoppkopp!!!
De majd meglátom, ha adjisten Mikey is "ovibuzi"
lesz, hogy próbálod meg nem vinni!!!
Na majd akkor beszéljünk róla, okés?!
Scampos-boltos randink meg naná, hogy áll!
Nincs elfelejtve!!!! Katit is visszük vagy csak duóban nyomjuk majd?
Megnéztem a pocakját a másikban!
Most csak én vagyok vak és nem látom olyan nagynak vagy a kép csalóka?!
Mondjuk élőben mindig másképp néz ki, mint képen. Pedig azt szokták mondani, hogy a fényképek nagyítanak!
És az, hogy szerinted Adri az ördi és Jáz az angyal.....HAHAHAHA!!!
Hát azon a scamp-os body-n ami Zizinek van, azon az Angel feliratot simán tehetnénk idézőjelbe!!!
De komolyan!!!
Adri ekkoránk....sőt addig amíg nem járt oviba!!....tök aranyos, szófogadó gyerek volt, Jáz viszont már most olyan, mintha az oviban a többiektől tanulta volna a "rosszalkodást"!!!
Pedig ugye nem is láthatja senkitől sem. a rosszalkodást.....gondolok itt arra, hogy Benedek ugye "másolja" Mikey-t
.......mert ugye a nap nagy részében csak kettecskén vagyunk itthon. Szóval ez a rosszcsontkodás "veleszületett".
És mivel Mami szerint János "szent és nagyon jó gyerek volt", így hát csak rám üthetett!
De nem bánom, mert így legalább nem lesz egy elveszett lélek!!!!
Vero!
Remélem minden okés Szofival. És most nem rosszból, de remélem, ha nem volt muszáj, akkor inkább nem engedtek haza Benneteket!
Ha nem tudnak még semmit, akkor "biztosabbnak" vélem, ha inkább bent vagytok!
Kitartást Mindenkinek! Továbbra is rendületlenül mennek a Gyógypuszkerákok!
Jáz alvásviszg. eredménye: Holnap reggel 9-re kell bemennünk HP-be doki nénihez, mert holnap nem rendel délután a rendelőben, mivel mára beosztották éjszakásnak.
Mivel tegnap telóztam ugye időpontért szerdára, az asszisztens néni felvilágosított erről, mondta, hogy ma du. telefonáljak be a doki néninek és érdeklődjek nála az eredményről. Na ma a doki nénink saját asszisztens nénije vette fel a telót és azt mondta, hogy doki néni azt üzeni, hogy holnap reggelre menjünk be és akkor ott megdumáljuk, hogy mi legyen, mi lett az eredmény. Hurrá!
Remélem azért még nem kell műteni.....én mondjuk még kicsinek tartom/érzem hozzá
....de ha muszáj, akkor persze nem sz@rozok
, hiszen az Ő érdekeit tartom előtérben és nem az enyémeket! Igazából a legjobban talán azért bánt a dolog, ha mégis műteni kell, mert ugye Ő még nem tudja konkrétan megmondani majd, hogy mi és hol fáj! Mert ugye azért egy nagyobb gyerek aki tud már "rendesen" beszélni/kommunikálni, az azért más.
Na mindegy. Max. hamar túl lesz rajta!
De nem mondok még semmit. Majd holnap meglátjuk mit mond doki nénink!
Most menek aludni, mert reggel korán kell kelnünk!
Szép álmokat Mindenkinek!
Hajrá Kriszti-Zoárd! És jobbulást/kitartást Szofinak!
Pussz!