Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

mi ez a pangás? mindenki odakint van? :D na igen, szépen süt a nap... ha még marad ilyen mire Ancsa felkel, akkor megyünk ki mi is :D
Bár remélem most alszik egy nagyot, mert pocsék volt az éjszakánk, aztán még úszni is voltunk. Persze mi jöttünk ki utoljára a medencéből, mert most felfedezte a kisasszony, hogy milyen jó poén hatalmas seggeseket (már bocsánat :oops: ) ugrani a medence széléről, és ilyenkor még az se zavarja, ha elmerül, amit egyébként utál :D Úgyhogy 20 percen keresztül csak ugrált, persze utána a 3 perces úton hazafelé 300 méter mélyen elaludt :D Amit annyira nem bántam, mert így legalább csöndben volt és nem zavart, miközben kamikázeként közlekedtem - ugyanis az egyik kontaktlencsém elszakadt, úgyhogy úgy vezettem hazáig, hogy a bal szememmel csak mindenféle ködöket meg gomolyokat láttam :? :oops:

Megyek, összekapom a lakást, aztán jövök visszaolvasni, ha hagynak :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Steff!

Örülök, hogy látok! :lol: És utólagosan is SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Gyerkők nagyon tündériek és az a Mirci mosoly azokkal az édi fogacskákkal...!!!! :wink: :lol:
Na persze Martiné se kutya! :lol:
Akkor majd megy szeptemberben oviba. De egyébként ovivezetőt nem értem. :shock: Ha nem viszel papírt arról, hogy Martin tejérzékeny, akkor nem hiszik el? Vagy szerinte ilyen dologgal viccel az ember? Vagy esetleg ahhoz kell, hogy tudjanak Neki külön kaját rendelni? Bocsi a sok kérdésért, de nekem ez magas!!!! :roll: Főleg ebben a mai világban, mikor olyan sok kisgyerek....SAJNOS!!....allergiás. Nálunk az oviban ez abszolút nem gond! Van tej és lisztérzékeny is és simán meg tudják oldani a kajáltatásukat. Szóval ezt nem igazán értem. De mindegy. Biztos megoldódik ez is! 8)

Orsi!

Adrim edzett gyerek!!!! :wink:
Nagyon-nagyon lekopogom....KOPPKOPPKOPP!!!!.....hogy ezalatt a majdnem két év alatt, amióta oviba jár, eddig semmilyen "közös betegségben nem vett részt"! :shock: :roll: Értem ezalatt, hogy mikor pl. ilyen hányós-fosós van nem kapta el még egyszer sem, pedig ezt ugye valljuk be elég nehéz elkerülni! Takonykórban sem szenvedett még, Ő általában a kötőhártya gyuszira "gyúr" ! 8)
És ahogy mondod, tuti egymás idegeire mennék itthon. 8) :wink: Egyébként már most "beteg" attól, hogy pénteken nincs ovi, mert óvó néniknek továbbképzés vagy értekezlet vagy mifene van. 8)
De megmondom Neked őszintén, hogy tesóm és sóginőim is mindig azzal riogattak....mert Ő gyerekeik eléggé betegesek voltak akkor is, amikor még oviba sem jártak, Adri meg nem és hál'Istennek most sem az!!!! koppkoppkopp!!!......hogy majd ha bekerül oviba, meglátom mennyit lesz beteg! Hát meg lehet nézni doki bácsinknál a kartonját, hogy mennyit volt beteg!!! 8)
De hát nem tehet róla, erős mint a Zanyja! 8) Én sem voltam nagyon beteges! :roll:
De tesómékból és sóginőmből látva, azért tudom, hogy milyen sz@r lehet a "sűrűn" betegeskedő gyerekkel. :?
Fiúkák hogy vannak? Meg Anyukád? Mert erre nem írtál nekem semmit! :roll:
És Apukád "beszólása" Koli-érettségire....!!!!! :lol: :lol: :wink:

Lillus!

Te hol hallottál fagyot??? :shock: Mondjuk én tegnap "lekéstem" az időjárás- jelentést! :roll: Nekem is jól kint vannak már a tulipánjaim meg a nárciszaim is! Na hess akkor csúnya fagy!!!!
Hunor és az Ő kiskertje! :D Akkor majd arról is kérünk sztárfotót! :wink: Piros rózsáról, akkor tuti fel fogom ismerni! :wink:
És a "búcsú a Kútvölgyitől" dolgot megértem. Asszem bőven én is..... :? :roll: Egyébként dokid....ki is az, mert azt nem tudom, bocsesz! :oops: .....marad csak a Kútban? Vagy nem kérdezted még tőle? És akkor keresel másik dokit is? Vagy tudom, lehet most hüle a kérdés, de a magánrendelőjében...ha van neki, bár manapság melyik dokinak nincs...."nem úsznád meg olcsóbban" a vizsgálatokat? Most pl. az éves rákszűrésre gondolok. De bocsi,ha túl tolakodó voltam.

Vali!

Jó hogy jöttél! :roll: De ez a nemalvás dolog.....ez nem túl jó! Nem lesz ennek így túl jó vége..... :?
Gondolom, hogy most nagyon nehéz lehet Neked meg Vikónak is, de én tuti nem foglalkoznék az "exemmel" tovább, ha így faképnél hagyna!! A Gyerek most a legfontosabb és Te saját magad!!! Inkább egye őt a penész, ha majd rájön, hogy milyen h....e volt!!
Jön a tavasz!!! Ültess inkább szép virágokat és Vikó mellett gyönyörködjél bennük....és töltődjél!!! :roll: Már amennyire kezdetben ez lehetséges!

Vero!

Csak egy uff-ra, hogy hogy van Szofi! :roll: Meg Kata meg Zsófi!

Kriszti!

Naaaaaa?!?!?! Fiatalember nem gondolta még meg magát, hogy akkor Ő egyedül, segítség nélkül is utat tőr Magának?! :D :wink:
Tudom, ez most nem fer részemről :oops: :roll: ... BOCSÁSSÁL IS MEG ÉRTE!!!!.....de esetleg Férjed tudna segíteni...persze csak ha Te is benne vagy egy "utolsó hancurban"! :oops: 8) Mármint a 6 hetes "tortúra" előtt. Háthaaaaaaa......!!! :oops: :roll:

Judy!

Gyüjjél mán azzal az sms-sel!!!! 8) Na jó, tudom, hogy annál előbb nem tudsz jönni, mielőtt Kriszti nem írna Neked! :wink:
Tényleg, Neked vannak virágok a kertedben? Ezt nem tudom vagy elfelejtettem. :roll:

Tenci!

Gyere mán be két szóra!!! :lol: Vagy vidd ki a gépet! :lol:
Remélem nem azért nem jössz, mert gyámügy Rád szállt!? :lol: :wink: Nem én voltam!!!!! Becs szóra!!! :lol: :wink:

Boszi!

Te sem írtál nekem arra semmit, hogy hogy állsz a farsangi fényképekkel? :roll: Pénteken hányra is mentek?

Sissy!

Te is Csajszi, régen voltál már!!! :roll: Tudom, most Tomi baba az első, de azért egy "jól vagyunk, minden okés" uff-ra jöhetnél!
Meg ha még dobnál egy képet a Fiatalemberről..... :roll: 8)

Na menek. Majd lehet hogy még jövök! Vagyis tuti, hogy még visszanézek Kriszti és Vero Szofi miatt! Hátha adódnak jó hírek még a mai nap!!! :roll: 8)

További szép napsütéses időt Mindenkinek! :wink: [/b]

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Judy!

Backi! :D Feltalálták már a szemüveg, szemüvegtokkal együtt. 8) A bizti kedvéért nem szoktad ilyenkor az usziba magaddal vinni?!?! :D
Te kis Kamikáze!!!! :lol: :wink:
De azért örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! Huhh!!! :roll:
Jó tentikézést Ancsának! :wink:

Na most már tényleg menek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi!

tegnap SMS-ztem Veronikusszal, azt írta, helyzet változatlan, de lehet hogy ma jönnek haza ágyhiány miatt. :roll:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Timi!

tegnap SMS-ztem Veronikusszal, azt írta, helyzet változatlan, de lehet hogy ma jönnek haza ágyhiány miatt. :roll:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Na, kétszer. Bocsi

Kép
Kép
kriszta36

Timi,
tudom, hogy feltalálták wazze, nekem is van :D És az esetek 99%-ában ott is van a táskámban. Murphy bácsinak már üzentem, hogy aludjon már egy kicsit mert cefetül néz ki karikás szemekkel... :?
Vannak virágok a kertemben :D Tavaly ősszel elástunk egy rakás tavaszi virághagymát, közte hóvirágot is, ami egyenlőre tojik a fejemre. Illetve a 8db-ból 1 mintha most elkezdett volna kimászni... :roll: De amúgy növögetnek a tulipánjaim meg a crocusaim is, sőt már az ősz végi jó időben kihajtottak az íriszeim meg a jácintok, amik úgy tűnik, hogy valami csoda folytán nem fagytak el, kíváncsi vagyok lesz-e még belőlük valami...

Tenci,
jóóóóóó a fotó :D :D

Steff,
csak ideértél egyszer :D :D
Boldog szülinapot!!! Bocsánat, de mostanság ritkábban lépek be az iwiwre, így nem mindig veszem észre az ilyesmit :oops:
Látom Martin is szeret fürödni :D Mirtill meg továbbra is csodaszép :D

Na, felébredt....

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:58-kor.
Vendég

még gyorsba Benedek alszik....Mikey anyósnál-kertrendezés van :D :lol: :lol: :lol:

STEFF-mi is utólag BOLDOG SZÜLINAPOT :oops: tényleg kimaradt pedig közös ismerősünk még szólt is nekem :roll: :D sőt egy hete Mirtill névnap is volt-úgyhogy kicsilánykádnak is BOLDOG NÉVNAPOT :D -és nem elhanyagolni minket!!!! :lol: :wink: :lol: :wink:
M&M szemek-valami csodálatosak....asszem versenyezhet Veró-Szofi szemével :D nagyon nagyot nőttek-Martin nagyon pasis lett-és Mirci igazi kistündér :lol:
szóval akkor szeptemberben ovi???-nálunk is......majd együtt kezdünk :wink:
tudod nekem nagy segítség anyuék/anyós-jaaaaa és főzés kimarad az életemből-ami nagy segítség...nagyon nagy :D

KRISZTA-súly nálunk is stagnál :wink: :lol: evés van,és mellé állandó mozgás....igazi sajtkukacok :lol: :lol: de Mikey segge hihetetlenül csontos-ha a lábamra ül frankón nyomja-még jó,hogy egy percnél tovább nem bírja az ülést :roll: :lol:
mi van havernőddel?-nem írtál róla semmit.....most meg milyen fosztogatások mennek........
infót köszi.....

VERÓ-gyógyuljatok.........ágyhiány???ez vicc?????? :shock: :shock:

TIMI-gyámügy még nem volt :lol: :wink: :lol: látom tetszik.....
én sem vinném....tudom Adri nem kap el semmit-de hát múltkor is ő vitte haza a taknyit....aztán Te+Jáz ittátok a levét.....persze így edződik a család :roll: :lol:
szóval Jáz és Adri különböző???-én Adrira mondanám kisördög Jázra meg hogy angyal :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
scamp ma megy.....de én személyes randira akarok menni :wink: :lol: :wink:

JUDY-ügyes Ancsa-segges :wink: :wink: tudja mi a tuti :lol: :lol:
kontaklencséd van???nem is tudtam....ebben a mai:- divat a szemüveg korban???nekem két havernőm van akinek csak divatból van szemüvege :shock: :roll: -én nem is értem....ha nekem orvosilag kéne tutkó én is kontaklencsét hordanék/persze ha lehetséges lenne......

ORSI-nálatok is micsoda pasik!!!! :lol: :lol: jóóóóóól vagytok??
vannak havernőid Gyöngyösön is???

LILLUS-igen nagyon egyezik..... :lol: :lol: :lol: talán a külső részek-gondolok kertre-na abba tutkó lepipálsz :D :D nálunk csak tuják,fák,cserjék,bokrok-na meg egy icipici kaktuszkert :lol:
tegnap én már több kaktuszomat és leanderjeimet kihoztam a teraszra de ma asszem pakolom is vissza...... :? :?
és Hunor-nagyon kis romantikus pasi.....na majd ha jönnek csajok.... :lol: :lol:
Bogesz nyomja a kilómétereket???

VALENTINA-tényleg te milyen figyelmes vagy.....ééés Te tényleg várod haza még?? :roll: :oops: mármint egy bocsesszel elintéződne a dolog??????????????? :oops: :oops: :oops:
inkább dobj helyes kispasidról képet!!!!-és majd megbeszélünk egy talit...... :lol: :wink:

KRISZTI-hol vagy ma???? :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

LILLUS-neked,de ez jól kiesik a körzetetekből.....
http://www.tovarosiorvosok.hu/menuitem3.html

Kép
Kép
etenci
Ercsi

oh, de szuper most látom, h nem küldte el amit írtam pedig tök sok volt. :evil:
na akkor röviden.
Timi, akkor nektek mázlitok van h Adri ilyen jó kis immunrendszerrel rendelkezik. én kicsit tartok tőle, h kolos minden "szart" hazahoz majd. pedig nem vlmi beteges, dehát ő még nem jér közösségbe.

igen néha én lenni szenilla. :lol: volt kitől tanulnom...kmm.. szóval: anya jól van, most épp anyukáját nézik meg jó-e donornak, mert ugyan Ildit (tesóm) letesztelték és megfelene, de anya nem akarja őt, mert még csak 23 éves, meg az orvosok féltik, mert még nem szült - ugye ekkor a szervezet nagyobb igénybevételnek van kitéve.
én mondtam, hogyha megvárják amíg noel nem szopizik akkor én adok neki, idősebb is vagyok, mert szültem is...de anya azt sem akarja. félt minket. mi meg őt. ördögi kör.
ezért nagyit tesztelik, mert elég jó kondiban van pedig már nem fiatal a 78-dik évét tapossa. de ha tök egészséges akkor lehetne donor - persze csak ha jól kivizsgálták. ez még több hónap - de van remény. ha nem jön be akkor is lehet bízni benne h kap vesét, vagy... itt vagyok én.

Tenc, majd én is csinálok képet a popókról. :lol:
igen, találkoztam két nagyon kedves csajjal, az agyiknek a lánya dec 7én született, 1 nappal korábban mint noel.

na megy...pá
snooopy

sziasztok,

Krisztitől jött sms: Sajna még semmi, holnap reggel 7-kor indítás. Puszi a csajoknak is.

Szóval holnap mindenképpen kibújik Zoárd :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Judy!

Köszi ezt az sms-t is! :wink: Akkor holnap reggel 7-től....HAJRÁ KRISZTI ÉS ZOÁRD!! :wink:
Mörfit meg ismerjük! :wink: Néha nálam is szeret vendégeskedni.....azannyátdesokhelyrejár! :twisted: :lol:
Na akkor a Te virágaidnak is kitartást erre a hajnali fagyocskákra! Aztán ha majd szépek lesznek dobjál Te is képet róluk!

Fúúúúú de jóóóóóó, nem sokára tele leszünk szép virágos képekkel....a gyönyörű Gyerekeink mellé!!!! :D :wink:

Orsi!

Kmm....szenillát magamra vettem :wink: :lol: "családban marad"! :lol: :wink:
Ha Anyukád a körülményekhez képest jól van, akkor annak örülök. Remélem Nagyid is megfelelő lesz donornak, de akkor meg izgulhattok ugye érte is, mert Ő meg azért már nem "mai fiatalka" . :roll: Szóval ahogy írod, tényleg ördögi kör ez. Azt viszont nem csodálom, hogy sem a dokik sem Anyukád nem akar abba belemenni, hogy húgod legyen a donor! A fent leírtak miatt! Tuti, ez a donorság mindenkire nézve "veszélyes" , de ha még nem szült....akkor megértem hogy nem Őt akarják első sorban.
Te sem vagy mondjuk túl öreg :wink: talán annyival több szól Melletted, hogy már szültél, de ki tudja, hogy nem szeretnétek-e hármaskát is és hát ha belegondolok Anyukád fejével azért a Gyerekeit kitenni egy ilyen dolognak.....hát nem lehet egyszerű se Neki se Nektek!!! De biztos megtaláljátok/megtalálják a legjobb megoldást és Mindenkinek jó lesz!! Én nagyon szorítok Értetek!

Koli: figyi. Nem biztos, hogy haza fog hozni mindenféle trutyit az oviból. Biztos egyszer-kétszer lesz Ő is taknyi, de ha eddig nem volt nagyon beteges, hát miért lenne az az ovitól?! :wink: Én bízom a Kispasidban! :wink: Erős és egészséges! Tényleg, idén májusban már beiratod oviba? Vagy majd csak jövőre?

Lillus!

Gondolom az időjárás-jelentést nekem szántad nem Tencinek! 8) :wink:
Köszi! Ma én is láttam időjárást és tényleg nem kecsegtetnek valami jóval az elkövetkezendő hajnalok. De szerintem nem lesz gond. Itt Érden is rosszabb szokott lenni az idő, mint Bp-n, pedig kicsit talán közelebb van mint Inárcs. De hát hajrá virágok! :wink:
Tóth dokit is köszi. :D
Infót viszont megkaptad Tencitől, hiszen Ő (is) Tóth dokis! :wink: Egyébként olcsóbban dolgozik magánba, mint a Kút!

Kriszta!

Neked meg köszi Vero-Szofi infót!
De azért ez brutál!!!! :shock: Nincs hely és akkor aki a "legéletképesebb"....már bocsánat a kifejezésért! :oops: .....és még nem tudjuk, hogy mi a baja "kidobják"? :evil: :shock: Na erre inkább nem mondok semmit.
Barátnődről valami hír esetleg? Híradóban lévő dolgokon meg nem nagyon felidegesíteni magad!!!! Tudod, szeretnek túlozni!!! Bár azért biztos a többsége igaz....hiszen láthatjuk is! :?
De nyugi! Biztos nincs semmi baja/bajuk! Csak most nagyon rossz lehet neki(k). :?

Tenci!

Te nő! Két év alatt ez volt az első dolog, amit "benyeltünk" Adritól. Nem hinnem, hogy ez olyan gáz lenne! 8) Ennél nagyobb bajunk sose legyen!!!! koppkoppkopp!!!
De majd meglátom, ha adjisten Mikey is "ovibuzi" :wink: lesz, hogy próbálod meg nem vinni!!! :lol: Na majd akkor beszéljünk róla, okés?! :wink:
Scampos-boltos randink meg naná, hogy áll! :wink: :lol: Nincs elfelejtve!!!! Katit is visszük vagy csak duóban nyomjuk majd? :D
Megnéztem a pocakját a másikban! :wink: 8) Most csak én vagyok vak és nem látom olyan nagynak vagy a kép csalóka?! :oops: :roll: Mondjuk élőben mindig másképp néz ki, mint képen. Pedig azt szokták mondani, hogy a fényképek nagyítanak! 8)
És az, hogy szerinted Adri az ördi és Jáz az angyal.....HAHAHAHA!!!
Hát azon a scamp-os body-n ami Zizinek van, azon az Angel feliratot simán tehetnénk idézőjelbe!!! :wink: 8) De komolyan!!!
Adri ekkoránk....sőt addig amíg nem járt oviba!!....tök aranyos, szófogadó gyerek volt, Jáz viszont már most olyan, mintha az oviban a többiektől tanulta volna a "rosszalkodást"!!! :wink: 8)
Pedig ugye nem is láthatja senkitől sem. a rosszalkodást.....gondolok itt arra, hogy Benedek ugye "másolja" Mikey-t 8) .......mert ugye a nap nagy részében csak kettecskén vagyunk itthon. Szóval ez a rosszcsontkodás "veleszületett". :D És mivel Mami szerint János "szent és nagyon jó gyerek volt", így hát csak rám üthetett! :lol: :wink: 8) De nem bánom, mert így legalább nem lesz egy elveszett lélek!!!! :wink:

Vero!

Remélem minden okés Szofival. És most nem rosszból, de remélem, ha nem volt muszáj, akkor inkább nem engedtek haza Benneteket! :oops: :roll: Ha nem tudnak még semmit, akkor "biztosabbnak" vélem, ha inkább bent vagytok!
Kitartást Mindenkinek! Továbbra is rendületlenül mennek a Gyógypuszkerákok! :wink:

Jáz alvásviszg. eredménye: Holnap reggel 9-re kell bemennünk HP-be doki nénihez, mert holnap nem rendel délután a rendelőben, mivel mára beosztották éjszakásnak. :? Mivel tegnap telóztam ugye időpontért szerdára, az asszisztens néni felvilágosított erről, mondta, hogy ma du. telefonáljak be a doki néninek és érdeklődjek nála az eredményről. Na ma a doki nénink saját asszisztens nénije vette fel a telót és azt mondta, hogy doki néni azt üzeni, hogy holnap reggelre menjünk be és akkor ott megdumáljuk, hogy mi legyen, mi lett az eredmény. Hurrá! :roll: Remélem azért még nem kell műteni.....én mondjuk még kicsinek tartom/érzem hozzá :roll: ....de ha muszáj, akkor persze nem sz@rozok :oops: , hiszen az Ő érdekeit tartom előtérben és nem az enyémeket! Igazából a legjobban talán azért bánt a dolog, ha mégis műteni kell, mert ugye Ő még nem tudja konkrétan megmondani majd, hogy mi és hol fáj! Mert ugye azért egy nagyobb gyerek aki tud már "rendesen" beszélni/kommunikálni, az azért más. :roll: Na mindegy. Max. hamar túl lesz rajta!
De nem mondok még semmit. Majd holnap meglátjuk mit mond doki nénink!

Most menek aludni, mert reggel korán kell kelnünk!

Szép álmokat Mindenkinek!

Hajrá Kriszti-Zoárd! És jobbulást/kitartást Szofinak!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Kriszti egy kalappal mára, Zoárdnak meg jó utat! :wink:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Üzenet Krisztitől:

Világra jött végre Zoárd Gellért. 3900g és 58cm, hajasbaba.

Nagyon gyorsak és ügyesek voltatok :) Gratulálunk!!!! :D :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Gratulálok! Isten hozta Zoárdot!

Kép
Kép
kriszta36

Kriszti nagy nagy gratula Zoárdhoz!! Isten hozta a kislegényt!!!
snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:59-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!

Nagy nagy gratula Zoárdhoz! És Neked is! Nagyon ügyesek voltatok! :wink: Villámgyerek, mint Zizi látom! :wink: És még a méretük is "megegyezik"! :wink: Csak a nemük nem! :lol: :wink:

Judy!

Köszi az sms-t! :wink: Rendi Csaj vagy, hogy ilyen gyorsan jöttél és hoztad a hírt! :wink:

Lillus!

Tudod....mindig a remény hal meg utoljára! :wink: És hát nagyon úgy látszik.....és nagyon remélem!!!!....hol a jó meteorológusok most "rendesen mellényúltak" az időjóslással! 8)
Egyébként semmi baj! Értettem én, hogy nekem címezted! Csak ez a sok "T" betűs emberke itt....!!!!! :lol: :wink:

Vero!

Csak egy gyors uff-ra, hogy minden okés Veletek!!?!?!?! :roll:

Lányok!

Megjöttünk doki néninktől. Jázminnak április 30-án kiveszi az orrmanduláját! Hát evven! :roll: Így a 15 hónapos oltása.....amit ugye április 28-án kapna......elmarad! De hát ez legyen most a legkisebb gondunk. Előtte való héten....ápr. 19-én.....egy uccsó egyeztetés, hogy Gyerekkel minden okés-e ugye a műtét előtt.

Meg hallottátok tegnap a híradóba, hogy betörtek a HP kórházba és elvittek felszereléseket?!?! :evil: Azért ez nagyon durva és brutális és szemét dolog!!!! :evil: Egy gyermek kórházból!!!!! :evil: Mondjuk nem mintha nem lennék felháborodva azon, ha ez egy másik kórházzal is megtörtént volna, de akkor is.....!!! Na az ilyeneket......de, ááááááááá, inkább nem is írom le, hogy mit csinálnék velük, mert a végén még tényleg "beutalnátok" a Kút. 6. emeletére! :twisted: 8)

Most csak ennyi, mert Manócskám felébredt és ebédelni kell! :wink:

További szép napot Mindenkinek! Majd még jövök! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Naaaaa, vajon kié lesz az 1000. oldal laptetője?!?!? :lol: :wink:
Húúúúúúúúúú, de izgi!!!!!! :lol: :wink:

Most már tényleg mentem!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

KRISZTA-NAGY NAGY GRATULÁCIÓ,ÜDVÖZÖLJÜK ZOÁRD BABÁT SOK SOK TEJCSIKÉT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

TIMI-háááát mit is mondjak???-de ahogy írtad evvan :roll: :roll: és mondtak valami konkrétumot hogy miért is??-gondolom eredmény ezt mutizta....de mégis....mondjuk én sem halogatnám,ha ezt mondják dokik-csak hát még olyan icipici :roll: :oops:
és jó,hogy mondod oltást....aztaaaaa már a 13.hónapot is betöltöttük :shock: :D :D
persze,hogy írok majd Mikey ovisbulikról-de ahogy én ismerem nem egy ovipárti gyerek lesz :roll: :wink: :lol: :wink:
szóval akkor kitől is látja Jáz a rosszalkodást???-Te vagy vele otthon!!! :lol: :lol: :lol: mit is csinálsz Te nőci :wink: :lol: :wink: mikor nem lát Jázon kívül senki??? :wink: :lol: :wink:
No comment HP-kórházas sztoriról :evil: :evil: :evil: még a végén talizunk a hatodikon!!! :lol:

LILLUS-okés kötelező oltás-de mi a másik???-lassan mi is odaérünk....és kiscsajod hogy van?
8.5-most az nektek jó vagy nem??,mi is nyolc körül mozgunk :lol: :lol: nem olyan rossz az.....
Tothdokis ügy?maradsz vagy.....????

ORSI-popóképeket várjuk :wink: :lol:

JUDESZ-köszi híreket.....

VERÓÉKRÓL valaki nem tud valamit :?: :?: :?: :?: drukkkkkkkkkkkk

Kép
Kép
etenci
Ercsi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:19-kor.
Vendég

tenc, popókkal nem szolgálhatok majd este, addig is:
Kép Kép
snooopy

ja meg ezt. imádom amikor ilyen kics bambán néz. :lol: :lol: Kép

Timi, jaj, szegény jáz. de ha ettől jobban alszik. de még olyan picike. ennyire sűrgős most kivenni? mi lenne ha olyan idős lenne mint Adri volt? kockázatos addig várni?
snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:20-kor.
Vendég

Sziasztok!

Boszi-Kriszta!

Veroékról nem tudtok valamit? :roll:

Tenci-Orsi!

Nem lenne kockázatos később műteni, viszont utáljuk az Apjával együtt, hogy szegénykénk nem tud nyugodtan-rendesen aludni!!! :? És azért a légzéskihagyás sem utolsó dolog. Nem olyan vészes, mint Adrinál volt....mert azért Adrinak 10 másodpercekre is kihagyott a légzése.....de azért van. Szóval nekünk most Jánossal sokkal fontosabb, hogy kivegyék az orrmandiját és nyugi legyen, mint hogy később ebből a légzéskihagyásos dologból valami "geba" legyen!!!
Alvástechnikus néni elmondta, hogy a légzéskihagyásból később a suliban, tanulásnál lehet esetleg gond. Most ezt pontosan nem tudom ugyanúgy elmondani, mint Ő, de nagyon tanulságos volt.
A lényeg az, hogy 6-7 éves korig fejlődik igazán az agy és azért a kisebb-nagyobb oxigénhiányok nem tesznek neki túl jót.

Orsi!

Fiúkák nagyon cukik a képeken! :wink: Mekkora hatalmas kék szemei vannak Noelnak! :shock: :D
Popós képet meg azért várjuk! :lol: :wink:

Tenci!

Hatodikon talizunk! :lol: :wink: De előtte még menjünk el a Scamp-os boltba és rúgjunk ki a hámból! :wink:

Mentünk vacsizni!

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Itt vagyok egy szó erejéig, bár ma brutál napom volt. Az auchannál a körforgalomnál egyszerűen nem bírtam elindulni, 100x lefulladtam a mögöttem lévő hölgy hozta odébb az autót, aztán meg a penny marketig, mert annyira bestresszeltem, hogy az őrület :shock: Mindegy a hölgy kedves volt, nyugtatott aztán valahogy hazajöttem, beparkoltam. Köszönöm a gyerekek nevében a dicséreteket, a köszöntést is kedvesek vagytok, de tény, hogy idén ide sem dugtam az orrom, még így is szép, hogy tőletek, hogy nem felejtettétek el!

Timi!
Azt mondta a vezető, hogy mivel nem tudja papírozni ezt a dolgot, mivel ugye nincs róla papír így nem tud semmit tenni azért, hogy külön rendeljen Martinnak. A vicc az egészben, hogy az sem lehetséges, hogy akkor én hordok Martinnak külön, mert ez meg ÁNTSZ előírás. Én mneg nem fogok ebédet fizetni azért, hogy ne egyen szóval elég kemény szitu, nem tudom mi lesz, ha csak ki nem nővi.

Snoopy!
Fiaid nagyon helyesek! Kolos hogy jön ki Noellel? Mondjuk még biztos nem sok vizet "zavar". Nekem ezzel is gondom van, Martin úgy megváltozott, hogy is mondjam hát csak így ki: befordult. Totál. Most próbálkozom felvidítani, programokat csinálunk, dehát hosszú munka lesz...

Kicsi Zoárdnak anyukának gratula, Isten hozta idekint, kívánok az életre nekik sok szépet, jót!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Csak annyit tudok, hogy ma mennek haza, még ezt írta reggel!
Azóta remélem már otthon vannak!
Hogy hogy van Szofi arról nem írt semmit.

Ma hívtak a kardiologiáról
hogy holnap menjünk!
Így holnap megyünk.

JÓ éjt!

ancsaboszi

Tigris

Mire nem válaszoltam a farsangi képekkel kapcsolatban?
már elő is hívattam őket, és hétfőn viszem.

Puszi

ancsaboszi

Ja a másik fontos lemaradt!! :oops:

Kriszti!

Szeretettel gratulálunk Zoárdhoz! Sok boldogságot és egészséget az egész nagy családnak!! Zoárd Gellértkének meg sok tejcit!
Már nagyon várjuk a szülés sztorit!

ancsaboszi

gyors leszek el akartam mondani, képzeljétek noel tegnap megfordult, hasról hátra :lol: :lol: :lol: :lol:
és már kúszik is, sosincs itt ahova leraktam.

na pusz
snooopy

Sziasztok!
Jó reggelt :oops: !

Erika a másik topicban belinkelte azt az oldalt, ahol az árak vannak: http://maternity.hu/
Oda is írtam, hogy talán a Kútvölgyis oldalon meg kellene említeni ezt a csekélységet.

Chilei barátnő: Ő igazi chilei, csak a 70-es évek elejétől menekültként Magyarországon éltek, együtt jártunk iskolába. Már sikerült vele beszélni, de csak röviden. Nincs áram, gáz, víz, katonaság őrzi a rendet, háborúsként jellemezte a helyzetet. Szerencsére az ő lakása, meg a szüleié épen maradt.

Lilluska!
Panka is pont 7700 volt egyévesen :) Peti is hasonló paraméterekkel, egyévesen 8 kiló (mobiltelefonostól), másfélévesen 9. Gyerekorvos már nem szól, gondolom rájött, hogy nem éheztetem, hanem valami családi jellemző lehet, ha már Panka is ilyen volt. De én úgy elfárdok estére. Az egy dolog, hogy egész nap megy, és most rájött, hogy odatol dolgokat és felmászik és rendezkedik. A szívbaj környékez néha (Most ha főzök, a tűzhelyhez tolja a széket. Na ezt szigorúan megtorlom, mást nem tudok csinálni.). De ráadásul ahogy kinyitja a szemét elkezd dumálni (anya ébredtem) és be sem fejezi az alvás előtti utolsó pillanatig. A déli alvásnál szoktam relax, de akkor meg annyi dolog van.

Steffi!
Nyugi, megesik ez az emberrel. Én állandóan beszélgetek magammal vezetés közben, tegnap kicsit gyorsabbnál leváltottam, autó morgott picit, nem teccett neki. Meg tök jól hazaértünk, aztán 20 percet parkoltam be a garázsba, még jó, hogy nem jött senki, mert szétröhögte volna magát, az biztos. Be kell tolatni lejtőn, garázskapu négy méter. Hihi. Amikor már feladtam volna egyszer csak valahogy teljesen jól állt az autó és csak be kellett engedni. Csak tudnám, hogy csináltam. Petya persze kommentált: Anya falnak, falnak. :lol: És ahogy be kell kanyarodni Borosjenő felé, jó bonyi, beláthatatlan, és a múltkori nagy szél (vagy valaki) leverte a tükröt, amivel be lehetne látni. Hát az is vicces volt, mert nem vettem észre, hogy elengednek (persze, hogy nő volt!), és aztán lányos zavaromban kettesből indultam.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:21-kor.
Vendég

Lilluska!

Ja, a garázsba én is úgy állok be, ahogy sikerül, aztán Péter hazajön, és átparkol, hogy ő is beférjen. Én is szoktam a ház elé állni, mert kitaláltam, hogy az jobb neki, hogy egyből beáll a saját autójával, aztán meg az enyémmel ( :roll: ) de le lettem szúrva a múltkor, hogy félti az autót. Ja, attól meg nem, hogy letarolom a bejáratot, meg a garázskaput egyben. De hát ki érti a férfiakat!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!

itthon vagyunk tegnap este óta. Majd jövök ha tudok! Egyelőre azt se tudom, hogy fiú vagyok e vagy lány.

röviden:
Szofi már kicsit jobban, de még mindig súlyos beteg. Fertőz! Kaptunk húszmillió gyógyszert kencét orrcseppet. Túl nyugodt! :oops: ha változik a bőre színe, vizelet színe, 37,5 fölé megy a láza szaladnunk kell! :oops: kedden megyünk vissza kontrollra.
ja! megszülték a diagnózit: Mononukleózis! röviden vírusos nyirokgyulladás + még a fülére kapott antibio miatt kijöttek a pöttyök. (fülész nem tudhatta, hogy lappang benne a vírus) Füle rendben, még kb 10 napig fertőz, májfunkciók túl magasak, így megyünk vissza kedden kontrollra. Nyállal terjed, de a vér is fertőz. Mandulák duzzadtak (lévén nyirokgyulladás! torka mint a tüszős mandula + erős orrhang). NA ez nem is lett rövid :)

szóval megyek, mert ... tudjátok! egy hete mentünk el.

KÖSZI KÖSZI A DRUKKOLÁST!!! :D

puszi

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszti!
millió puszi a fiatalúrnak! Hatalmas gratula neked! sok puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Legalább mondtak valamit. És mit csinálsz másik két leánykáddal? Elkülönítés? Sok puszi a betegnek, gyógyuljon hamar!
Nem irigyellek, most még otthon is rendetvágni...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:21-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:22-kor.
Vendég

Lilluska!
igen, igen én is olvastam ezeket a neten :? csak hogy Szofinál még hőemelkedés se volt a kórház előttig, közérzete se változott. Mi csak a pöttyök miatt voltunk a mi dokinknál még akkor. :oops:

Kriszta!
Kata oviban, Zsófi most a fizetős bölcsibe. Zsófi nem tudom még mikortól lesz itthon! DU. megyünk majd érte (Szofi addig kint marad a kocsiban :oops: ) majd megbeszélem. Holnap még jó lenne ha menne és akkor be tudnék vásárolni, nagynénémnek meg "CSAK" Szofira kéne vigyáznia!

na megyünk a szteroidos krémért. Itt van egy köpésre. Oda elviszem kézben vagy lábon Szofit. Ettől nem lehet baja!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 17:23-kor.
Vendég

Vero, a lényeg h otthon és tudják mi a baj és kezelik. remélem hamar rendbejön Szofi és nem fertőzi meg a többieket.
sok sok puszi.

timi, igen, értem. akkor tényéeg jobb túlesni rajta. had legyen annak a kicslánynak végre nyugodt éjszakája.
snooopy

VERÓ-jobbulást nektek.....a neheze itt is rád hárul megoldani,hogy ne kapják el......nem is tudom,hogy tudod hiszen segítséged sem sok van..ha icipicit is közelebb laknánk egymáshoz :D azt hiszem kicsajoznám magam :D nyitnék én magánbölcsit+ovit hétvégi nyitva tartással.....
Szofit meg vidd ki bizti rég szívott levegőt-miért is ártana??? :roll:
amúgy kedve milyen???és vannak fájdalmai is?? :roll: :roll:

ORSI-nagyon ügyi Noel!!!!!hogy hová siet-nem kérdezted tőle??? :lol:
képek:nagyon jóóóók-a kék szem valami hihetelen....direkt így raktátok össze Koli/Orsi...Noel/Szabi???akkor uccu neki harmadik aki csakis kiscsaj és vegyespárosítás :lol: :wink: :lol:

LILLUS-Bogikékszem sem semmi......nálunk is nagyon menő a nari/mandarin-kétpofira nyomják :D még dokira vissza-ha nincs terv :wink: akkor egy évben max egyszer mész hozzá-annyit meg megér....tök szép helyen van rendelő,és ha nehezen váltasz dokit,akkor miért is váltanál,és tudom hogy kedveled és elégedett vagy vele....egyébként jó alkalom egy kis vezetésre :wink: :wink:

TIMI-persze én is értem...egyébként ma mentek szomszédcsajsziék kisfiával mandulaműtétre/orr...Kornél7éves...Ők nagyon Madarász utcai kórházasok-de ott állítólag megszüntették ezt az osztályt...HP-nem mentek dokijuk nem ajánlotta :roll: :roll: :roll: -nem értem miért-na mindegy.......úgyhogy Dunaújvárosba műtik...egyébként helyileg mi oda tartozunk mert már Fejér megyében vagyunk.....állítólag nagyon jó a gyermekrészleg...

Kép
Kép
etenci
Ercsi

ORSI-még írni akartam-látom nagy IKEA imádat van :wink: :lol: :lol: :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Zsófi elkapta a Calici/Rota vírust a bölcsiben. Fosik-hány :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jaj vero, már csak ez hiányzott nektek. sok sok gyógypuszi és kitartás neked!!!!+++++

Tenc, miből gobdolod??? :lol: csak nem a rácsvédő+függöny? mé ti is ismeritek?? :)))
jaja ikeát imádom. :)
hát hármaskát még szabival is "engedélyezetni" kéne, meg nekem is túl kéne lennem noel születésén. :wink:

Lillus, azért Bogi szemei is nagyon ott vannak. annyira szép ez a lány!!! :D
snooopy

Szép jó estét!

Jaj Vero!!!
Szegénykém!!!
Ezt nem hiszem el, ennyi betegség :cry:
Remélem Apa otthon van és segít Neked!
sok. sok gyógypuszi a kislányoknak!!!
Neked meg sok erőt, és sok sok multivitamint egyél, mert vigyázod kell magadra.
Szegénykém, jó lett volna egy picit neked is pihenned!!!
Remélem tényleg van segítséged!

Puszi

ancsaboszi

Lilluska,
Hát ezek a szemek!!!
Gyönyörű!
Hogy hogy csak Hunor vitt virághagymát? az egész osztályból!
Majd kérünk képeket a kiskertről!
Gratula a kilókhoz!!!
megértem, hogy nem szívesen váltasz dokit!
Még ha nem is akar már az ember már szülni, azért én úgy gondolom, a nőgyógyász és a fogorvos nem mindegy, hogy ki. Ha az ember végre talál egy jót, akkor százszor is meggondolja, hogy lecserélje e.

Orsi,
Hát ezek a szemek sem semmik!
És Kolos, milyen nagyfiú már!!!
Igazi kisfiús már a pofia!!!
Azért jó, hogy Kolos nem a pocakban fog érettségizni :-) Jófej Apukád lehet!

Jaj, hát ez tényleg nem lehet egyszerű! Megértem Anyukádat, hogy nem szeretne ebbe bevonni Titeket, de én is biztos így gondolnám, ahogy TE, hogy ott vagyok én is donornak!!! Nagyon szorítok, hogy Nagyikád megfeleljen!!

és tényleg mesélj! Hogy jönnek ki a fiúk! Kolos hogy viselkedik Öcsikével???

Gratula forgáshoz!!!

Tenci,
ezek a popik!! Nagyon édesek, szuper jó kép!
Hol a fürdőkádas kép?

Judy,
Hú, ez a vezetés nem lehetett semmi! Vigyázz nagyon magatokra!!!
láttunk már Ancsáról pancsis képet? Ha igen, rég volt, kérünk képet!!

Tigrisem,
Örülök, hogy Adri nagyon kis egészséges!

Mandulaműtét? Hú, ilyen hamar. Szegénykém!! nagyon szorítok!
De megértem, hogy így döntöttetek! Fontos a nyugodt alvás!!

Sissy,
igen igen, gyere!!!
milyen az anyaság mesélj! Pici fiú hogy viselkedik? Mesélj! Gyere pár szóra!

Steffikém,

Nagyon édesek a gyermekeid!
Miért ez a változás Martinnál? Mi történt? Az ovi viselte meg?
jaj ne hari, de nem tudtam idejönni hogy írjak! Pedig éjszaka még megbeszéltük a csajokkal, hogy pár perc és szülinapos vagy!!! Csak már nem volt erőm írni. Szóval itt is Boldog születésnapot kívánok! Ez az Auchan-os sztory kemény! Remélem most már jól vagy. Nagyon rendes lehetett az a nő!
És a másik oviban tudnak majd neki speciális ételt adni Martinnak?

Kriszta,
Örülök, hogy jól van a barátnőd!

Valentina,

Hétvégék hogy telnek?
olyan rossz olvasni amit írsz!
VELED/VELETEK VAGYUNK!!!
megértelek és át tudom érezni, hogy még mindig várod haza.
Most akkor ketten vagytok Vikóval? vagy lakik még veletek valaki? Nagyi?

ancsaboszi

Szofi Baby!

Mi ma voltunk a kardiólogián, mert ugye tegnap délben telefonáltak, hogy tudunk e ma menni, mert pénteken a doki katéterezik? hát tudtunk!
Jó sokat kellett várnunk, két étkezés is a korházban zavartunk le.
Megint úgy volt mint a múltkor, bejutottunk Margitkához, Ő megmérte a kezeiben és a lábaiban a vérnyomását kezekben 100 lábakban 80, Meg csinált egy EKG, aztán felöltöztünk és kimentünk a folyosóra vártuk a dokit. hú hát nem is tudom mennyit vártunk kint. sokat sokat.
ja Margitkánál nagyon kis rendes volt Szofika, mindent meg tudtak mérni, volt ott ilyen fakopáncsos madár (Larának is akartam még régen venni, de aztán katica lett, de Szofinak annyira tetszett, hogy lehet majd rendelek) azt nézte nagy csodálattaé, és így lehetett Ő mérni.

Hát a doki még mindig össze vissza beszél, azt mondja az jó hogy hízi, akkor lenne baj ha nem hízna.
de a szükület az nincs rendben (ugye emiatt mütötték meg :twisted: ) úgyhogy szerinte fél évesen majd meg kell katéterezni.
Először azt mondta hogy majd két hónap múlva menjünk vissza, aztán meg mégis azt hogy jövő hónapban, nehogy baj legyen. az egyik billentyüvel sincs minden renden.

Szóval ezeket mondta a doki, nem jó hírek. :(
De Szofika egy boldog baba, annyit mosolyog, és beszélget!
Most este megisemrte a pelenkázót és aztán az ágyát is, és látszott rajta hogy boldog hogy itthon lehet!
De én nem godnolok rosszra, hisz Ő itt van, minket választott hozzánk született, és én boldoggá fogom Őt tenni, és tudom, hogy meg fog gyógyulni. Nem keseredek el azon amiket ez mond, hisz tudom, hogy nem lesz könnyű, de tudom hogy ki fogjuk ezt nőni!!!

Hát godnoltam megosztom ezt veletek.

ancsaboszi

Na látom nincs itt senki!
Kár,
na nem baj! Már régóta el akartam mesélni, hogy nehogy valakivel megtörténjen megint!
GYÁS!
Ugye én Larával GYesen voltam, mikor Szofi megszületett, és hát tudjuk, hogy úgye miután megszületett nem az volt az első dolgunk, hogy a GYÁST intézzük. de hát nyugodtak voltunk mert ugye mindenhol az volt, hogy 60 napod van arra hogy bejelentsd! Január közepén ment el a Férjem elintézni a GYÁST, azt nem is mondom, hogy az ügyintéző ki volt akadva, hgoy nem tudja hogy ezt már el kellett volna intéznie. Fel volt háborodva, és nem akarta bevenni a papírokat.
Na kiderült, hogy ugye Szofi december 1-jén született, és én november 26 óta voltam korházban, így nekem november 26.-ától jár a GYÁS, de mivel nem mondtunk le a GYES-ről, mert arról december elsején le kellett volna azonnal! így csak január közepétől fogom kapni a TGYÁST, és ugye az csak 6 hónapig jár!
:twisted: :(
Hát mi erről nem tudtunk!
Lehet hogy nem december elsején, de még decemberben elintéztük volna, de hát ugye december 19-ig korházban volt Szofi. Szóval ugy godnolják, hogy nekünk a TB-nél kellett volna sorban állni, ahelyett hogy ott üljünk vele? :twisted:
Még semmi papír nem jött, de amint jön fel fogok lebezni!!!!
Bár sokan azt mondják, hogy mivel már a decemberit kifizették, nem fogják megmásítani a döntést!
De én majd küldök lelehetek!
Nem fogom annyiban hagyni!
Azért nagyon nem mindegy mennyit kapunk!!!!

Gondoltam megosztom ezt veletek!!!
Jó lett volna ezt tudni nekünk is!

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?