Bossszorkány és berkenye! Szoktam mondani Ivánnak káromkodás helyett
Kegyetlen sokat ítratok! Inkább átfutottam, mint végigolvastam
de így is bő egy órát tartott
Tenci
Szerdára ígérte a csajszi a koszorúalapot! Mostmár ideje lesz!!!! Bazimérges vagyok miatta, mert minden itt vár arra, hogy felragasszam
Mire vonultatok be? Nem kerestem vissza, de nagyon érdekel
Metallica
Mondjuk én annyira nem, de vmi zúzdára már énis beneveznék
Lindának jön 2. foga, de csak útban van. Nagyon fehér, de a kakija pl. helyre jött, már nem fogzós
Timi
Mi volt a Heimben? Iván sztem akkor is rosszul aludna ilyen helyen, ha amúgy semmi baja nem lenne (vagyis nincs)
A göndi buksi pedig nagyon cukor!
Ááááááááááááá én nem is izgattam magam a jelmez miatt! Mondjuk ha éjszakákon át készült volna a villogólámpácskás, forgóantennás robotmaskara és azt nem, akkor lehet hogy hűsre tesznek
Őszibarack????? Nem mindenkinek őszibari szezonban lesz féléves a lánya
Fagyasztottat meg...báááááááááááá, mmint a bolti. Savanyú, mint az ecet
De csináltam neki mézédes sütőtököt, amit tejcsivel szinte folyékonyra trutymékoltam, de azt az arcot....
Úgy fanyalgott és nyújtogatta a nyelvét, mintha citromot csvartam volna a szájába
Kriszta
Panka nagyon helyes! És tök ötletes a jelmez! Tudom...Anyós
Viszont azt nem értem, hogy mit paráztat itt téged, ha 1x Pankánál is ez volt, meghát védőnő volt vagy mifene...Nyilván látott egy halom gyereket, aki nem halt éhen a látszat ellenére sem
Sissy
Húúúú, nem semmi a sztorid! Fényképező, hol a szülőszoba, képet a falra és egyáltalán alvás nélkül és ilyen sokáig
Eddig is tudtam, hogy befoghatom, mert én villámszülni szoktam
, de ezek után....
Ja és idén tuti te nyered a Sztahanov érdemrendet
Anyáááám, te tényleg a munkahelyedről mentél szülni!
Kriszti
Anyummal találkoztál a Máltai játszón
A "bérunokáit" szokta oda vinni. Bébiszitter egy családnál, akkor éppen a 2,5 éves Mócival volt, tán csütörtökön?
Szal meséli, hogy egy anyuka 2 fiú+1 a pocakban...blablabla és magyaráztad, hogy a jég és a víz...milyen komolyan elmondtad a gyereknek és milyen tökjó ez. Én meg visszakérdezem, hogy nem Zsombi és Zéti a 2 fiú, meg Zoárd a pocak?
Anyunak meg elkerekedett a szeme, hogy honnan tudom én ezt
Összeraktam
Hajrá Zoárd! Mostmár csak kifújja a szél ezt a fiúcskát
Ancsa
Ez azért durva, hogy végülis szegény Szofiban csak "matattak" tul.képpen, mert még mindig ott a szűkület
De a lényeg. hogy Tündéri kicsilány! Lara babaágyába "tuszkoltad" bele?
De mókás
Orsi
Naaaaa, nem kell engem mindig "megjegyezni"!
Azért jövök néha, ha tudok! Most mondjuk kicsit olvastam, de válaszra nem futotta. Meg annyi kreatívkodnivalóm van
Ezeket csinálom éjjel. A nappal a porontyoké
Rakhatnál képet a fiúkról
Brigi
Linda nem olyan csaj! Elvan egy darabig azzal, hogy minket néz, de aztán kiabál, hogy őt is vegyük be a buliba
Tök jó, hogy Petya már szeretettel van Beni felé!!!!
Adsz neki pépeket meg iylen dolgokat? Van egy csomó dm-ben beváltható kuponom ilyen Hipp, Milupa meg hasonló kotyvaszatnivalóra, de én Ivánnál sem használtam őket és most sincs tervben. Szívesen elküldöm, ha Te tudsz velük mit kezdeni!
Én is dobok recit
Ezt tuti mindenki imádni fogja! Egyszerű, gyors, olcsó és Isteni finom!
2 tojás
20dkg cukor (én szőlőcukorral szoktam)
ezeket jól kikevered együtt, aztán zutty bele:
25 dkg liszt (10 teljesörlésűt és 15 finomlisztet szoktam)
1 sütőpor (10g szódabikarbónával szoktam)
1 pohár tejföl
ezeket összekevered és vajazott, lisztezett tepsibe öntöd. Kicsit úgy néz ki, hogy ebből nem lesz semmi, mert alig van vmi a tepsi alján, de lesz és nem is akármilyen
Az eredeti reci szerint felezett szilvákat kell sűrűn a tetejére dobálni (mert amikor nagyon megnő a tészta ha kevés a gyümi, akkor elveszik a kész süti tetején) és még melegen fahéjas porcukorral meghinteni.
Szilvával is fini, de meggyel is csináltam már, mégis az almaszeletekkel a nagy kedvenc nálunk
Most még törökmogyit is vágtam a tetjére
Ha nem teszel rá semmit, hanem félbevágod és megkened lekvárral, akkor is nagyon fini
Nem tévedés! Nem kell bele se vaj, se margarin, se olaj!!!! És csak 2 tojás
Behoztam a lemaradást?