Sziasztok!
Mivel
Többen is kérdeztétek a mai "alvásunkat" , ezért ezt most
Mindenkinek írom.
Este 7-re kell bemennünk Jázzal a kórházba. Aztán mivel Ő még pici, mondta a "felvevős néni" , hogy meg lehet ott fürdetni meg enni is tudok Neki adni, úgyhogy nem kell itthon megfürdetnem/megetetnem, hanem minden menjen úgy, mint otthon.
Szóval viszem Neki a vacsiját meg ami az alváshoz kell. Ja, meg magamnak is viszek enni, mert "ellátás" az nincs!
De hát ugye nem is ezért vannak Ők ott.
Aztán kb. 8- fél 9 felé ráteszik a kütyüket és mehet az alvás. Kb. reggel 6-7 felé van ébresztő és jöhetünk haza. Aztán majd doki néninek odaadják a leleteket, márc. 1-jén kell felhívni, hogy mi a helyzet és akkor megbeszéljük a továbbiakat. Röviden-tömören ennyi.
Ja és Ca bőven elég volt. Ma reggelre teljesen elmúltak a pöttyök!
Boszi!
Hát bocsássál meg nekem, hogy lekváros kérdésedre nem válaszoltam, de tudod én lenni Szenilla és mivel általában fejből nyomom a válaszokat, mindig akad valami, ami kimarad valakinél.
Ezért "névelírás" megbocsájtva!
1-1!
Lekvárokat akkor teszem el, amikor a szezonjuk van. Szóval kb. májustól folyamatosan!
Először eperleki meg málna szörp....persze csak ha van kedvem tökölni
a málnával, mert azért lógatni, csurgatni, facsarni, gézen áttömködni ugye az apró magok miatt, hát ehhez kb. csak minden 2-3 évben van kedvem
.......aztán folyamatosan a többi.
Tenci is úgy kapott lekit, hogy eljött érte, de Neked nem kell!:wink:
Ha megyek felétek, viszek!
Szóval nyugi! Ami késik az egyszer úgy is eljön!
Vagyis majd "elmegy" Hozzátok!
Nagy üvegeket köszönöm nem kérem, mert a lekvárt nem nagyon szeretem fél literes üvegnél nagyobba rakni.
Kiskirálylány nagyon cuki!!!! Ha nem tudnám, hogy mi van Vele, meg nem mondanám Róla, hogy nem makk egészséges.
Lara is nagyon édi a képeken! És mekkora haja van már!
És tényleg, Zsombin kívül már van más barátja is?
Tenci!
Wazzeg tesó!
Hát azért nem kaptál eper lekit, mert mondtam, hogy az nem maradt!!! Szenilllllaaaaaaaaa kettőőőő!!!
Na melyik leki van még meg?
Nézzek még Katinak SDŐB lekit? Nálunk úgyis csak én eszem. Ha találok még egy üveggel ...mert azért ami bontva van azt nem adnám oda
.....szívesen odaadom Neki!
Nem tudom, hogy loptopot bevigyem-e, mert nem tudom, hogy az ottani gépektől lehet-e használni.
Ezt nem kérdeztem meg. János sem emlékszik, bár ő nem vitte be anno.
Megnéztem Neked Metallica-t.
Puskás stadion, május 14. este 8 óra. Jegyárak: 9.900ft-tól 19.900ft-ig. De a 19.900 ft-os már állítólag mind elkelt!
Occsóbb, mint Elthon. Az 10.900 ft-tól 29.900 ft-ig van. Az meg az UFÓ-ban.....ex BS....lesz június 8-án. Lehet nem eszem, nem öltözködöm addig és benevezek Elthon-ra. Bár nem a legdrágább jegyre az tuti!
Sissy!
Igen, nagyon jól látod, Adri tiszta én!
Csak a kék szemét meg a világos haját..övé inkább szőkés barna....örökölte Apától...Apa szőke volt kisiskolás koráig....., mert nekem vörös volt a hajam ovis koromban
előtte kisebb koromban, meg iskolás koromtól viszont sötétebb barna.
Jázra mindenki azt mondja, hogy tiszta Apja....ami most már nagyjából igaz is!
....de majd küldök Neked olyan képet, ahol még tiszta anyja volt.
Viszont Jáz szeme kicsit megváltozott, mert kékből átment zöldbe!
Mondjuk én ennek nagyon örülök, mert a Nagypapámnak zöld szeme volt és én mindig olyat szerettem volna...egyébként enyém zöldes barna.....de nem bánom, hogy Zizié olyan lett/lesz.
Göndör fürtök viszont totálisan Apának köszönhetők!
Ő egy "kisbari"! Egyébként Nagylányának volt olyan fürtös haja kicsinek, mint Jánosnak.
Örülök, hogy jól vagytok és az a szopi is fog menni!
Bőven "tanulóidőn belül" vagytok még! Hajráááá!!!!
És tényleg, ki a másik kismami? Nekem most csak Kriszti ugrik be. Te tudsz valamit, kis huncut!
Lillus!
Nagyon szép Lányka Dorottya!!! És mondom én, hogy minden Gyerkőhöz nagyon illett a jelmeze!!!!
Akkor Bogi is megörökli ezt a Hamupipőke jelmezt, mi?!
Lovacska nagyon szép lett!
Nálunk meg János a "varrógépes"
én csak a kézi....apróbb...varrást vállalom!
Judy!
Nem is kell az a kenyérsütő!
Szerintem sokkal jobb, ami "csak" a sütőben sül. Tesóméknak van kenyérsütőjük és szerintem finomabb és nem annyira "összeállott" az a kenyér, ami a sütőben sül. Valahogy szerintem nincs ott elég hely ahhoz, hogy a kenyér "rendesen feldagadjon"! Vagy hogy is kell ezt mondani?! Na mindegy, biztos érted miről hablatyolok!
Vagy lehet tesómék kenyér receptje nem volt jó? Bár többször is sütött sóginőm több félét, de nekem egyik sem jött be igazán!
Nem az ízével volt a gond, hanem inkább az állagával. De nem tudom. Én még nem csináltam soha egyikben sem!
És ha elkezded "nagyüzemben" nyomni a kenyérsütést, benevezek vevőnek! Remélem majd házhoz is küldesz!
Vagy ha erre jársz, akkor bedobsz egyet, kettőt!
Mondom én, hogy Ancsát küggyed Bobi után, ha legközelebb elszökik!
Tuti a fáradás!!!!
Vero!
Szofi fülecske hogy van? És Zsófi taknyija?
Remélem már meggyógyultak!
És ez a "beszólásod" Laci felé, hogy 83 kilót vall be!!!!
Hát ezen még most is röhögök, ha eszembe jut!
Autófelvilágosulást meg köszi még egyszer!
Apukádnak meg jobbulást! Ezt már vagy kétszer lefelejtetem!
De biztos a Lánya főzijétől sokkal gyorsabban meggyógyul majd!
Kriszti!
Hajrá ma!!!
Remélem Judy jön azzal az sms-sel hamarosan!
És Fiúk kivel lesznek otthon? Valamelyik Nagyszülővel vagy baráttal? Mármint míg Férjed bent lesz Veletek a szülésnél.
Kriszta!
Hát akkor "vágd le" a képről a kislányt. Vagy Férjed.
Biztos meg tudjátok csinálni!
Örülök, ha fejed jobban. Bár még mindig mondja a melegfrontot vasárnapig.
Bocsi, ha kihagytam valakit!
Lassan megyek és melegítem az ebédet. Ha ma már nem jönnék....További szép napot és szép estét Mindenkinek!
És
Kriszti! Drukkolok!!!!
Pussz!