Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!
elmentettem :wink: nagyon jól hangzik :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

KRISZTA-háromnapos elkerült-én is koppkoppkopp.....
te is anyós-nemeszikeleget gyerkőc műsor van???-itt is de Ő tök aranyosan mondja/mondta ezeket a srácokat bizony lehetne tömi úgy comb körül na meg mindenhol :lol: :lol: :lol:persze nálam mindketten 4kiló felett voltak....de Mikey épp hogy üti a12-Benedek meg a 8.5körülit.....ezek a súlyok stagnálnak :roll: :D hozzáteszem Benedek több kajcsit benyom mint Mikey-állandó mozgás-az van,főleg mióta Benedek is beindult-asszem ülni elfelejtett :lol: :lol: :lol: max ha eszünk :wink: :lol:

ma én fejfájós-benyomtam egy algopirit már jobb....
Hal a tortázol???-vannak jó receptek.....
lassan kiírhatnánk itt a bneten is valami főzőversenyt :lol: :lol: :lol:
Pankának jobbulást.....Petya nem szokta nyúzni??és Panka ezt hogy reagálja le???
bugyis Petya-hahahahaha-megnézném :lol: :D :lol:

VERÓ-okés ovi:keskeny és magas :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
anyánál is ma káposztás tészta :D
és papád hogy van??és papának szólítod??-vagy csak mióta csajok vannak??és akkor papid a nagypapi?
opera helyett én most inkább Metallica koncertre neveznék be.....tudom nem épp szellemi fejlődésre hat a dolog......de........ :lol: :lol: :lol: :lol:

TIMI-konyhatündér-na azért vannak kivételek :lol: :lol: egy tuti :roll: :wink:
epret nem kaptam!!!! :D :D
holnap akkor este mentek be??ott fürdetés+a többi???
laptopot beviszed??-én tuti nem tudnék aludni....

BRIGI-dejódejódejó :D Benedekflamó....és ilyenkor már tök jó,hogy ha mentek is valahová lassan mindent ehet :D
pihiszék nálunk ilyenkor már felejtő volt :lol: :lol: ti sem húzzátok sokáig....ha beindul :wink: :lol: :wink:
Petyád jól van???
árakat én is ezt halottam.....ma megy tesóm dokihoz-lehet megtud valamit,habár őt nem érinti...max a ctg....de tényleg ha ennyi az ára akkor mindenki jobban jár ha magánba megy.....

ANCSA-Lara nagyon jól nyomja az ovit....semmi sírás nem volt???
és mennyit alszik délután,hogy este időben le tudod tenni aludni??,-időben olyan 8körül.......????
Szofi most külön van??kész a harmadik szoba is???

nem Mikey nem ovis :( pedig szerettem volna.....ahová én szeretném oda szeptembertől vették fel....másikba meg nem viszem..ez van :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Hűűű, annyit írtatok...

Amíg eszemben van: a háromnapos lázon többször is át lehet esni, de nem jellemző (amikor Zsombinak volt, akkor mondta a gy.doki, hogy 3 éves koráig még bármikor előfordulhat). A pöttyökre pedig Fenistil-cseppet írt ki a Ca mellé.

Szoptatás: Zétike 9.5 hósan elválasztotta magát. Hiába volt elég az anyatej, eccerűen nem kellett neki tovább. Előtte, amikor elkezdtem a hozzátáplálást, már tapasztaltam, hogy jobban csúszik neki a más, mint a tej. Nagy Sinlac fogyasztók voltunk, mert bár pép formájában nem ette meg, de szárazon belekevertem neki a gyümölcsbe, és akkor 30 deka kaját is benyomott...

Zizi vagyok, nemtom, mit szerettem volna még...

Megyek, megpróbálok aludni...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Tenci!
Jobbulást a fejednek! :oops: hála az égnek és se a meleg, se a hideg frontot nem érzem! :D (vagy csak szimplán nincs minek fájnia a fejemben! :roll: :lol: )
Szóval nálatok is káposztás tészta :lol: micsoda összhang! :lol:
Apukám köszi megvan. Tegnap feküdt be. Ma nagyon megleptük :D nagyon örült a főzninek :lol: különben meg őt Apunak hívom, Nevelőmamámat meg Tercsikének :lol: Nagypapáim közül csak egyet ismeretem. Ő volt a Nagypapi, de ő már vagy 20 éve meghalt :oops: most apukám a Nagypapi a lányoknak :lol: Laci meg Apuci :D
Szóval Metalica :D nekem akkor már inkább Guns & Roses :lol: de volt hogy barátnőm megfertőzött anno és néha nyomtam 1-1 Metalicát is (csak 1-1 szám erejéig)
Ovi: igen! Magas és keskeny :lol: de neeeem :D ez egy teljesen normális ház :D
Főzőverseny: :lol: jó ötlet! :lol: én meg a Vacsoracsatát szoktam nézni :wink: (már amikor, mert hogy nálunk 7-kor legkésőbb fürdés, így csak rohanvást látok belőle valamit :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Most vettem észre, hogy egymás után két laptetőm is volt. :)
Ha jól tudom két kismamánk van, ugye????

Dobom nekik!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sissy,
Ki a másik?

ancsaboszi

Sziasztok!

Most töltöttem fel a mai képeket!
Gondoltam ide is teszek párat!

Kép Megjöttem a futásból

:lol:

Ma mikor ébren voltam, csak vigyorogtam!!!
Szerintetek így néz ki egy beteg baba?
Kép

Kép

és még egy liliputi kép

Kép

És két kép a kis ovisomról, ma elaludt a kocsiban miután beszállt( 1 körül) az ovinál, és fél négy felé ébredt fel.
Ezek ébredés után készültek
puszit dobok
Kép

Kép

ancsaboszi

Nyugodt, békés éjszakát mindenkinek!

ancsaboszi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:56-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ancsa, látom Szofi annyira nem fáradt ki a futásban, hogy ne tudna vigyorogni!!! :lol: :D :D :D :D Olyan szép pici manó!!!
Larán látszik kicsit a kóma. :) Jól kifárasztja az ovi, édesem! :)

Lilluska: Szedlák János és Klárika a martintelepi rokony. Igen, Zoli miskolci volt, a legtöbb rokon apai részről most is ott lakik. :)
Dorottya második és harmadik képe.... Kis manöken, micsoda pózok! :) :lol:

Kép
Kép
Kép
szzsk

Szép jó reggelt!

Lilluska!
Nagyon szép Dodó!
Ez a ruha Disney hercegnős ruha? Vagy TE vartad?
Tök jó, hogy jól érezte magát, de hát egy ilyen ruhában, és amúgy is, mindenki őt akarta, gondolom!

Tigris,
bocsi, bocsi! Még egy boszi is tévedhet, igen Adrira gondoltam, csak az ujjaim más nevet írtak! Bocsi, mit tegyek hogy a bocsánatod nyerjem?
Hát az hogy mit hoz a Jézuska pont elég!
És hát az orvosok azok meg tévedhetnek. Én már sajna nem nagyon hiszek nekik, nekem állítólag semmi fertőző gyermek betegségem nem volt, csak valami különleges. Na hát voltam rubeóla és bárányhimlő vérteszten, és mind a kettő volt! Na hát ennyit erről. És ami miatt nem hiszek a dokiknak, hogy ugye Szofit 8 naposan megműtötték, mert szűkület van, na hát most is az van. :-( csak van egy nagy sebhelye is. :-( Na jó nem panaszkodom itt kora reggel!

Hát az Operabál idején még nem voltál itt, de akkor mondtam. Azóta meg nem ezzel szoktam kezdeni, de most mondtam :-)
Hát nem hiszem, hogy Larát elvinném, még kicsi, de én nagyon vágyom. Nekem meg szülinapom lesz! :-)
Elton John-t már láttam ingyen! Jó volt! Kapcsolat koncert! Megérte!

Akkor este mentek?
Vagy délután?
Adri mit szól?

Hát nekem lekvár ügyben még nem sikerült válaszolnod, de beletörödök, hogy ez a sorsom. Mert már írtam, hogy majd szólj, és megyek tanoncnak, ha öszibarack lekvár készül. Van egy csomó üvegünk, literes is. Kéred?

Ja, közben olvastam a választ a jelmezre. Tök jó árban volt! És nagyon jó!

Vero,
Értem, nekem az opera és a balett kimaradt. De valahogy nem is vágyom rá, biztos más élőben. Az operabálon kaptunk belőle ízelítőt, az pont elég volt. Én Zánkán az úttörőben nem operát kaptam :-) de mindenkinek olyan gyermekkort kívánok!
És Zsofi is majd ide fog járni?
Ez rendes vagy fizetős ovi?

És mit mondanak a dokik Apukádnak?
És ha vége a kezelésnek megy vissza? Akkor két hét múlva?
Mamád is itt van? Vagy jön?

Kriszta
Receptet elmentettem.
Köszönjük.
Hát Anyós olyan aggódós típus. Nem? Ő mindig talál magának. Hát az a doki meg nem lehet normális aki ilyet írt le. Ez ki volt?

Sissy

Igen, igen semmi baja Larának azóta, az orrfolyást leszámítva. Meg egy pici köhögést. Jól van, ma is ment oviba. Ma malackát vitte.
Igen, igen így van, de azért sajnálom,hogy neki ez kimaradt.
Azért sajnos az nem teljesen igaz, hogy egészségesek vagyunk. De hát reméljük egyszer azok leszünk. Tudod a remény hal meg utoljára!
Hát igen, én sem nagyon mentem volna másik dokihoz, ha csak a pénz kellett volna és nem lett volna baj, akkor inkább spórolok, meg kölcsön kérek, de ott azok között a körülmények között szültem volna. De hát engem ez már nem érint, hacsak nem kell majd műteni.

Mikorra tervezitek a kis tesót?
Nem kaptál privit?
Megnézted, mert nekem is azt írja ki, hogy nincs és mégis szokott lenni.

Ok, ok majd cserélsz, ha odajutsz.

Kriszta, Tenci,
gondolom az időjárás miatt fájt a fejecske.
Ma már jobb?

Tenci

Metalica mikor lesz?
Nem, nem sírás nem volt! Csak néha Anya, Anya, de hát ez azért belefér.
Nem baj, akkor majd szeptembertől indul az ovi, az is jó. Lényeg, hogy jó helyen legyen!

Sajnos délután 2 órát alszik, és csak tegnapelőtt aludt el fél 9-kor amúgy 10 körül tud elaludni, és 6-7 között kel. Ma 6-kor kelt, mert Szofinak kiporszívóztam az orrát, és sajnos felébredt rá, pedig mindent becsuktam.
Szofi a hálószobában van, nem külön. Nincs, majd tavasz nyár, mert akkor már kifestünk, és bordűrt is kap. Pont Lara mondta hogy neki ugye cicás van és az nagyon tetszik Szofinak mindig nézi, sőt tegnap még magyarázott is neki, és mosoly rá! És Lara mondta hogy Szofi majd kutyásat kap. Majd Ő választja ki.

Kriszti,

tudtál aludni?
Igzulunk érted!! megy a drukk!
Nézd meg TE is az új szülőszobát!

Szép napot Mindenkinek!

ancsaboszi

Kriszti,
Igen, nagy vigyori Szofi!
Hát hiába jól érzi magát!
Mindent el is követünk ezért!

Alvás utáni fejeket imádom!
Muss volt lefotozni!

Lara 10 hónaposan hagyta ott a cicit, mert már nagyon zavarta, hogy kevés. De én örültem,hogy addig is ment.

Mikor mész?
nem ma?

ancsaboszi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:56-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Ancsa!
Igen, aggódód, de most háromfelé oszlik az aggódás... Bár még mindig Panka a favorit. Első lányunoka!!!!
Fejfájás már délután elmúlt, hogy aztán a svarctól vagy magától, nem tudom. Azért igyekszem megmaradni a napi két kávénál, bár néha csak úgy jólesikből is iszogatok egyet... :oops: A nap fénypontja, hihi, amikor Petit elvermelem délután, leülök és kavrgatom a feketémet és tök nyugodtan!!! megiszom.

Kriszti!
Gondolok Rád! Új szülőszoba, hajrá!

Lilluska!
Dorottya nagyon szép volt. Panka tavasztündér volt, legalábbis így neveztük, neki is Disney-s szoknya (én nem engedtem a felsőjét, mert nem volt hajlandó alávenni semmit :evil: ) és rávarrtunk művirágokat, megfejdísz, meg karkötő.
Láttam Bogi képeit a wiw-en, nagyon édi, főleg a tesóval játszottam utáni.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszti!
Rajted a világ szeme! :wink:

Ancsa!
Szofi baba egy kis tündér :D nem úgy néz ki, mint akinek bármi baja is lenne! :D gyógyszeren kívül kell még valami drasztikusabb beavatkozás vagy bármi neki??? :oops: nem kicsi neki ez a bölcsiő? :lol: Lara nagyon édi :D mindig ott a Vauci :lol:
Gyerekkor: képzeld! Még Athénban is ilyenekre jártunk :D jött a Győr-i balett többször, no meg a ruszkik is (fantasztikusan táncolnak) meg még jó pár előadáson voltunk és nagyon emlékezetesek voltak :D főleg egy lánynak! :wink:
Igen! Zsófi is ide fog járni. Nem, ez nem fizetős ovi. Normális önkormányzati árakkal (csak a kajáért kell fizetni)
Apukám kap iszappakolást, injekciókat, masszírozást …… 9 napig tart, mert 7végére hazaengedik. Remélem használ!!! Hogy mit mondanak a dokik? Leginkább semmit. :oops: akkor legalább nem tévedhetnek. Most csak próbálkoznak! :oops: :evil: Anyukám meg majd csak Március elején jön egy 7végére és együtt mennek vissza.

Lilluska!
Dodó nagyon csinos! Csak nem Hamupipőke???? :D
Párna csodaszép! :D

Timi!
Mikor mentek be?

Kriszta!
Pankáról nincs kép mint tavasztündér? :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

megvagyok én is, csak tegnap egész délelőtt a pályázatot bogarásztuk, a végén már kezdtem elveszteni a fonalat :roll: De Ancsa egész jól elvolt addig a papával, csak néha rohant be szétpakolni :D

Ancsa,

bagett arról az oldalról, amit Vero írt :wink: Sok jó dolog van ott...
Nem, nem hiszem, hogy bírná a koncertet... De ha lesz valami nem ücsörgős helyen, akkor lehet megpróbáljuk :)
Eszeget ezt-azt, de mindig csak 1-2 falatot, és képtelen leülni ebédelni pl... De most épp reggelizett a papával, állítólag megevett vagy 2 tojásból rántottát - na ez is ritka alkalom... De úgy látom - már amennyire be tudok nézni a szájába - hogy jön az összes szemfoga egyszerre, így meg nem csodálom, hogy nem akar enni... :?
Szofika tényleg nem látszik betegnek :D Lara meg édesen kómás :D

Kriszti,
majd ha ráérsz, akkor kalácsrecept jöhet :D Azt is szeretjük :D :D
Drukkok mára - és várom az smst :wink:

Timi,
nincs kenyérsütőm, simán a sütőben csináltam :D Egyszerűbb mint gondoltam :wink:
Na igen, nem egyszerű lefárasztani - tegnap nem is sikerült, úgyhogy hajnal 2-től kb 1-1,5 órás hiszti volt :roll:
Hű micsoda fürtjei vannak Jáznak :shock: Adrinak meg nagyon klassz a jelmeze :D

Vero,

Inkább nassol, aminek nem örülök. Most szoktatom le a Mamba cukorkáról, mert mióta úszás után egy másik kisgyerek megkínálta csak azt enne :roll: meg chipset... De szerencsére eszi a gyümölcsöket is, úgyhogy mostanában azt kap ha nasizni akar - csak így meg nem óhajt ebédelni és vacsorázni... :oops:
Recept ideért, köszi!!! :D

Tenci,
olyan vicces volt, jött párom egyik haverja kedd délután - neki segítek a pályázati elszámolást összerakni - pont akkor jött ki a sütőből a hagymás bagett és megkínáltam. Jön megint szerda délelőtt, aztán mondta, hogy nézegette a pékségben a sütiket az örsön, de ilyen nem volt, úgyhogy végül nem vett semmit, hátha maradt még egy kicsi és esetleg kap belőle :D
Apóson már nem akadok ki, neki semmi nem jó. Pulykának, csirkének nincs íze, kacsa-liba pocsolyaízű úgyhogy ezeket ne főzzek, mert ő nem eszi meg. Én meg iszonyúan unom a marha meg a sertéspörköltet :oops: Ez van.
Nézték, de nem nálunk. Úgyhogy egyedül voltam. :( Meg pénteken is egyedül leszek, mert az öccsének lesz a szalagavatója, de annyira limitált a létszám, hogy csak 2 plusz meghívót tudott szerezni - a 2 bátyjának - így a családok otthon maradnak...
Metallica? Nem rossz, de csatlakozom Verohoz, nekem is inkább Guns&Roses :D Esetleg Bon Jovi. Ezekhez már Ancsa is kezd hozzáedződni, mivel sokszor a kocsiban is ez szól :oops: :D

Kriszta,
nekem is teljesen zanza a fejem már napok óta... De mától mondják a felmelegedést, és állítólag hétvégétől már 8 fok körül lesz... Ideje lenne már... :roll: Elegem van ebből a télből.
Én is a bölcsiben bízom, bár sógornőm lánya ott se javult. De hátha... Meg néha rákapcsol, pl ma reggel 2 tojást nyomott be rántotta formában - igaz kenyér nélkül :roll: de legalább evett :)
Azt az orvost meg fejbe kéne rúgni :oops:
Hmm, ez a gombaleves.....nyami. Asszem elmentem én is :D
Tényleg, Pankáról tavasztündéres kép???

Brigi,

köszi :)
Fiaidról szerintem rég láttunk képet.... Tehetnél fel egyet, ha van időd :wink:

Lilluska,

édes Dodó abban a jelmezben :D Nem csodálom ha sikere volt :D :D
Párna meg nagyon klassz!!! Nekem is kéne egy huzatot csinálnom, mert az egyik tönkrement... De a keresztszemes nem nekem való - nincs türelmem számolgatni a mintát - úgyhogy keresni kéne valami méretben jó előrenyomott gobelint...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
szóval konyhát nyitsz? :D már vannak külsős kosztosok? :lol:
Ancsa azért láthatóan nagyon is rendesen nő :D lehet zug-kajál apucival :lol: apósod: :oops: no komment! lehangoló lehet :oops:
kép is átment? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Van kép Pankáról, csak egy másik kislány anyukája csinálta, ő is rajta van, nem akarom így felrakni.

Judy!
Néztem én is alkotásaidat, mindenem a friss kenyér, nagyon finik lehetnek.

A gombaleves egyébként nagyon jó volt, csak én főzés közben leszedtem a zsiradékot a tetejéről, mert már ránézésre is epegörcsöt kaptam tőle. De hát olaj, tej, tejszín, dió, mind zsíros egy kicsit.

Kép
Kép
kriszta36

Vero,
olyannyira hogy épp most jelentkezett be a srác holnapra is :) Írta is, hogy természetesen nem utasítja vissza a bagettet, ha lesz :D
Mindenkitől lejmol pár falatot :D
Átjött, jól néz ki nagyon :D

Kriszta,
fincsik is voltak ;) Én is imádom. Kár hogy kicsit se fogyókúrás kaják :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Mivel Többen is kérdeztétek a mai "alvásunkat" , ezért ezt most Mindenkinek :wink: írom.
Este 7-re kell bemennünk Jázzal a kórházba. Aztán mivel Ő még pici, mondta a "felvevős néni" , hogy meg lehet ott fürdetni meg enni is tudok Neki adni, úgyhogy nem kell itthon megfürdetnem/megetetnem, hanem minden menjen úgy, mint otthon.
Szóval viszem Neki a vacsiját meg ami az alváshoz kell. Ja, meg magamnak is viszek enni, mert "ellátás" az nincs! :D De hát ugye nem is ezért vannak Ők ott. :wink: Aztán kb. 8- fél 9 felé ráteszik a kütyüket és mehet az alvás. Kb. reggel 6-7 felé van ébresztő és jöhetünk haza. Aztán majd doki néninek odaadják a leleteket, márc. 1-jén kell felhívni, hogy mi a helyzet és akkor megbeszéljük a továbbiakat. Röviden-tömören ennyi.
Ja és Ca bőven elég volt. Ma reggelre teljesen elmúltak a pöttyök! :D

Boszi!

Hát bocsássál meg nekem, hogy lekváros kérdésedre nem válaszoltam, de tudod én lenni Szenilla és mivel általában fejből nyomom a válaszokat, mindig akad valami, ami kimarad valakinél.
Ezért "névelírás" megbocsájtva! :wink: 1-1! :lol:
Lekvárokat akkor teszem el, amikor a szezonjuk van. Szóval kb. májustól folyamatosan! :D Először eperleki meg málna szörp....persze csak ha van kedvem tökölni :oops: a málnával, mert azért lógatni, csurgatni, facsarni, gézen áttömködni ugye az apró magok miatt, hát ehhez kb. csak minden 2-3 évben van kedvem :oops: :roll: .......aztán folyamatosan a többi.
Tenci is úgy kapott lekit, hogy eljött érte, de Neked nem kell!:wink:
Ha megyek felétek, viszek! :wink: Szóval nyugi! Ami késik az egyszer úgy is eljön! :wink: Vagyis majd "elmegy" Hozzátok!
Nagy üvegeket köszönöm nem kérem, mert a lekvárt nem nagyon szeretem fél literes üvegnél nagyobba rakni. :P
Kiskirálylány nagyon cuki!!!! Ha nem tudnám, hogy mi van Vele, meg nem mondanám Róla, hogy nem makk egészséges. :roll:
Lara is nagyon édi a képeken! És mekkora haja van már! :shock: :D
És tényleg, Zsombin kívül már van más barátja is?

Tenci!

Wazzeg tesó! :lol: Hát azért nem kaptál eper lekit, mert mondtam, hogy az nem maradt!!! Szenilllllaaaaaaaaa kettőőőő!!! :lol: :twisted: :wink:
Na melyik leki van még meg? 8) Nézzek még Katinak SDŐB lekit? Nálunk úgyis csak én eszem. Ha találok még egy üveggel ...mert azért ami bontva van azt nem adnám oda :D .....szívesen odaadom Neki!
Nem tudom, hogy loptopot bevigyem-e, mert nem tudom, hogy az ottani gépektől lehet-e használni. :roll: Ezt nem kérdeztem meg. János sem emlékszik, bár ő nem vitte be anno. 8)
Megnéztem Neked Metallica-t. :D Puskás stadion, május 14. este 8 óra. Jegyárak: 9.900ft-tól 19.900ft-ig. De a 19.900 ft-os már állítólag mind elkelt! 8)
Occsóbb, mint Elthon. Az 10.900 ft-tól 29.900 ft-ig van. Az meg az UFÓ-ban.....ex BS....lesz június 8-án. Lehet nem eszem, nem öltözködöm addig és benevezek Elthon-ra. Bár nem a legdrágább jegyre az tuti! 8)

Sissy!

Igen, nagyon jól látod, Adri tiszta én! 8) Csak a kék szemét meg a világos haját..övé inkább szőkés barna....örökölte Apától...Apa szőke volt kisiskolás koráig....., mert nekem vörös volt a hajam ovis koromban :D előtte kisebb koromban, meg iskolás koromtól viszont sötétebb barna. :D
Jázra mindenki azt mondja, hogy tiszta Apja....ami most már nagyjából igaz is! :wink: ....de majd küldök Neked olyan képet, ahol még tiszta anyja volt. :wink:
Viszont Jáz szeme kicsit megváltozott, mert kékből átment zöldbe! :shock: :lol: :wink: Mondjuk én ennek nagyon örülök, mert a Nagypapámnak zöld szeme volt és én mindig olyat szerettem volna...egyébként enyém zöldes barna.....de nem bánom, hogy Zizié olyan lett/lesz. :lol: Göndör fürtök viszont totálisan Apának köszönhetők! :wink: Ő egy "kisbari"! Egyébként Nagylányának volt olyan fürtös haja kicsinek, mint Jánosnak.
Örülök, hogy jól vagytok és az a szopi is fog menni! :wink: Bőven "tanulóidőn belül" vagytok még! Hajráááá!!!! :wink:
És tényleg, ki a másik kismami? Nekem most csak Kriszti ugrik be. Te tudsz valamit, kis huncut! :wink: :D

Lillus!

Nagyon szép Lányka Dorottya!!! És mondom én, hogy minden Gyerkőhöz nagyon illett a jelmeze!!!! :wink: Akkor Bogi is megörökli ezt a Hamupipőke jelmezt, mi?! :wink:
Lovacska nagyon szép lett!
Nálunk meg János a "varrógépes" 8) én csak a kézi....apróbb...varrást vállalom! 8)

Judy!

Nem is kell az a kenyérsütő! :wink: Szerintem sokkal jobb, ami "csak" a sütőben sül. Tesóméknak van kenyérsütőjük és szerintem finomabb és nem annyira "összeállott" az a kenyér, ami a sütőben sül. Valahogy szerintem nincs ott elég hely ahhoz, hogy a kenyér "rendesen feldagadjon"! Vagy hogy is kell ezt mondani?! Na mindegy, biztos érted miről hablatyolok! 8) Vagy lehet tesómék kenyér receptje nem volt jó? Bár többször is sütött sóginőm több félét, de nekem egyik sem jött be igazán! :oops: :roll: Nem az ízével volt a gond, hanem inkább az állagával. De nem tudom. Én még nem csináltam soha egyikben sem! 8)
És ha elkezded "nagyüzemben" nyomni a kenyérsütést, benevezek vevőnek! Remélem majd házhoz is küldesz! :wink: Vagy ha erre jársz, akkor bedobsz egyet, kettőt! :wink:

Mondom én, hogy Ancsát küggyed Bobi után, ha legközelebb elszökik! 8) Tuti a fáradás!!!! :D

Vero!

Szofi fülecske hogy van? És Zsófi taknyija? :roll: Remélem már meggyógyultak!
És ez a "beszólásod" Laci felé, hogy 83 kilót vall be!!!! :lol: :wink: Hát ezen még most is röhögök, ha eszembe jut! :lol:
Autófelvilágosulást meg köszi még egyszer! 8)
Apukádnak meg jobbulást! Ezt már vagy kétszer lefelejtetem! :oops: :roll: De biztos a Lánya főzijétől sokkal gyorsabban meggyógyul majd! :wink:

Kriszti!

Hajrá ma!!! :wink: Remélem Judy jön azzal az sms-sel hamarosan! :D
És Fiúk kivel lesznek otthon? Valamelyik Nagyszülővel vagy baráttal? Mármint míg Férjed bent lesz Veletek a szülésnél.

Kriszta!

Hát akkor "vágd le" a képről a kislányt. Vagy Férjed. 8) Biztos meg tudjátok csinálni!
Örülök, ha fejed jobban. Bár még mindig mondja a melegfrontot vasárnapig. :?

Bocsi, ha kihagytam valakit!

Lassan megyek és melegítem az ebédet. Ha ma már nem jönnék....További szép napot és szép estét Mindenkinek! :wink:

És Kriszti! Drukkolok!!!! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja Boszi!

Még lemaradt.....Adri nem szól semmi extrát. Elintézte azzal, hogy Ő Apával volt bent aludni, Zizi meg még picike és szopizik is, így csak Anyával tud bemenni! :D Imádom! :D
Cserébe ma ott aludhat Apával a hálóban!
Levajazta az Ő Apucikájával!!!! :lol:

Pussz! :D

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Ancsa!
Hát lehet, hogy csak egy kismamánk van. Nem tudom, nekem úgy derengett, hogy kettő, de biztos tévedek.

A privit közben megkaptam, valóban nem jelezte, de később is érkezhetett meg.

Jaj, a képek nagyon jók. Mekkora már Szofi és mennyire hasonlít Larára.
S az az ágyikó vagy mi, az nagyon tetszik. Abban alszik?

S ne viccelj, hamarosan teljesen egészségesek lesztek.

Lilluska!

Nagyon szép Dorottya, s látszik, hogy bejött neki a ruci, meg az is hogy fényképezik. Nagyon pózol, s milyen jól áll neki.

Tegnap nekem is egy kicsit fájt a fejem, inkább olyan nyomott volt. Meg egy nagyon ici-picit még ma is. Lehet, hogy a melegfront. És talán Tomi baba az anyjára ütött ilyen téren, mert múltkor a nagy szélvihart érezte meg (azt én is marhára megérzem), tegnap este meg mikor 10-kor letettem rá egy órára fel is kelt, s csak hajnal 2-kor aludt el. De akkor úgy, mintha elvágták volna. Egyszer csak kidőlt, s úgy maradt. El sem akartam hinni. Remélem nem lesz sokszor ilyen front.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Jaj-jaj lemaradtam valamiről! Mi van Krisztivel???? Lehet, hogy ma fog szülni?????????

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Kaja melegszik...... 8)

Sissy!

Nem maradtál le semmiről. :lol: Csak egy-két oldallal előbb azt írta, hogy a mai NST-ről már nem szeretne hazajönni, hanem inkább szülni! :D
Ezért mennek Neki a drukkok Mindenkitől!

Szelet szerintem egyik kisbaba sem bírja! Nagyon megérzik, az tuti!!! :roll:

Vonalzó csere? Olyan szép kisfiúsak is vannak!!!! Irigyirigy!!! :lol: Persze csak jó értelemben!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!

Hajrá lekvár!!!!!

Másik kismama valószínű, akkor valóban nincs, mert már Boszi is rám kérdezett! Asszem én is belépek a Szenilla klubba!

Jáz, meg a kis kaméleon! :) Nagyon szép a zöld szem, na majd a pasik bomlani fognak utána. Igaz előbb Adriért, mert hát ő is gyönyörű kiscsaj.
Estére kitartást és jó pihenést, már amennyire lehet egy ilyen helyen.

A kenyérsütés meg nekem valahogy sehogyse ment kenyérsütő gépbe. Biztos én voltam a béndzsó, de többszöri próbálkozásra sem ment, aztán feladtam. Sima sütőben még nem próbáltam, mert annyira elment tőle a kedvem.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Kaja meleg....megyünk enni, de még előtte......

Sissy!

Isten hozott a Szenilla klubban! :lol: :wink: Azért nem olyan vészes a helyzet!
Hát ha majd lesz egyszer megint időd :wink: és kedved, próbáld ki a "sima sütőben" is. Becs szóra, akkor benevezek én is és sütünk együtt! Csak Te is még én is itthon! :D Aztán meglátjuk hogy sikerül. Persze majd a receptet dobd el, hogy tudjam én is és hogy egyforma kenyeret süssünk! :wink: Mert ugye csak úgy tudjuk majd összehasonlítani. :wink: Egyébként Neked milyen sütőd van? Villany vagy gáz?

És tudom hagyjalak már békén ezzel, de a kedvemért csinálnál holnapra egy gyönyörű szép vonalzót Tomi babának?! :roll: 8)
Had gyönyörködjem benne, ha bekapcsolom holnap a gépet, mire hazaértünk! :roll:
Na jó, lelövöm magam! 8)

Megyünk ebédelni, aztán Apa autójáért! Most műszakizott az autó! El sem mondom mennyibe került!!! :shock: De lehidaltam az ártól....!!!!! :shock: Aztán másfél hónap múlva megy az én autóm is! Remélem az nem lesz ennyi!!!! :?

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja és köszi! Remélem azért valamicskét fogunk tudni aludni! :roll:

Most már tényleg megyek, mert Jáz is felébred a délelőtti szunyóból! 8) Ebéd, oszt irány az autóért!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi!
Adri :lol: betojás! :lol: de jó fej okos nagylányod van! :lol:
Zsófi taknyija dől mint a fene :cry: ne tudd meg! Meglátják az orrszívót hogy leveszem … már mindenki szalad a szőnyeg alá :lol: Szofi azóta nem fájlalta a fülét :D de már nagyon ovi-hiánya van :oops:

Kriszta!
??? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Timi!
Adri :lol: betojás! :lol: de jó fej okos nagylányod van! :lol:
Zsófi taknyija dől mint a fene :cry: ne tudd meg! Meglátják az orrszívót hogy leveszem … már mindenki szalad a szőnyeg alá :lol: Szofi azóta nem fájlalta a fülét :D de már nagyon ovi-hiánya van :oops:

Kriszta!
??? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ez meg mért ment el 2x :twisted: 1x nyomtam meg a gombot :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! és nem Kriszta :lol: hanem Kriszti! :lol:

:?: :idea:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tigrincs, Ancsa!

Új vonalzó elkészült! :) :) :)

De most már megyek, mert Tomika nyöszörög, itt a kaja idő!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

figyelem a telefont, de még semmi hír....

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz!
Na azért! Már nem tudtam, micsináltam... :shock: :lol:

Kép
Kép
kriszta36

:lol: nem, nem te semmit, csak én vagyok zizi, csak Timi nem hisz nekem :lol:

na megyek vissza vasalni :|

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hello!

Zoárd bent, én itthon... Mennem is kell, mert Zsombival nézzük a Hogyan készült-et a Discovery-n.

Puszi!

Kép
Kép
Kép
szzsk

ANCSA-édes rózsaszín rucis mosolygós minibölcsős Szofikád :D és egyre jobban hasonlít tesóra....
Larakóma nem semmi-jóóóó hogy nem hagytad ki :D :D
akkor hajrá Szofiszoba.....sok gond nem lesz,hiszen a lakberendező már megvan :wink: :lol: :wink:
és miért írod,hogy műtét.....nem változott semmi???? :roll: :roll:

VERÓ-látom apudnak inkább mindent adnak.....valami csak bejön :roll: és hétvégén akkor nálatok lesz?-jobbulást neki...és ismét mozoghatsz a konyhában valami finomságot alkotni :wink:
egyébként én is szeretem G&R...csak időközben Miki megfertőzött :wink: és most jönnek a srácok is...ill Mikey már tomboló fejeket alkot ha meghallja :lol: :lol: még annyi a polgári esküvőnkre Metallica-Nothing else matters..-re mentünk be :D
holnap bevásárló körút csajokkal??? :D

KRISZTA-Zoárd jólérzi magát :lol: :lol: :lol: nos a következő terv??? :wink: :lol: de látom itt a kissrác a főnök :D

LILLUS-Dorottya póz nagyon jóóóóóóóó :D de ne haragudj :wink: :lol: mi ez a zöld szőnyeg???-minimum vörös!! :wink: :lol: :wink:

JUDY-milyen játszóházat akartok venni a kertbe??-és nagyon kényezteted kicsi családodat-na meg a beugró haverokat :wink: :lol: :wink:

TIMI-ti már bent.....remélem jól alszik Jáz,na meg te is....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:57-kor.
Vendég

Sziasztok,

én is előkerülök néha. :lol: azért sűrűbben mint Ren, de a fonalat már nem tudom követni, szof*sásotok volt csajok?? :lol: már bocsi. :oops: de holnapra sem érenék a végére, szóval el sem kezdem.

de azt látom, hogy Judy pékséget nyit. :lol: hajrá! küldj má' nekem is vlmi finomat. gondolom díjazzák otthon a sok fincsi dolgot.

Kriszti, neked drukkolok, hogy minél előbb szülj.

Sissy, Tomibaba még mindig édes, és milyen az új helyzet? nem fura, hogy ott egy kis lény veletek? annyra aprók. :D mikor mi hazahoztuk Kolost csak néztük ahogy alszik az ágyban és mosolyogtunk, most mit kell "ezzel" csinálni?? :lol: :lol:

Timi, Jáz-alvás hogy ment? simán elalszik idegen helyen is?

Lillus, Dorka nagyon szép a "királylány" jelzemben vagy mi az. émlékszem húgommal mi is mindig hercegnők akartunk lenni, felvettük anya ruháit, meg ékszereit. :lol:
és a többiek nem voltak farsangon? mármint Hunor, vagy ő már nagy? :D

Ancsa, Szofibaba is cuki, nagyon jók a képek, meg Laráról is. nektek hogy alakul most az éjjel? sokszor kel Szofi?
Noel még mndig 2-3x és hajnali 4-5kor úgy dönt reggel van, sőt Kolos is felkel, úgyhogy nálunk korán kezdődik nap.brrr :evil:

kit hagytam ki??

Vero, jobbulást Szofinak(aszem ő volt taknyi :lol: )..

Tenci... khmmm. mit is olvastam rólatok?? puszi a srácoknak.

na menek...:)
snooopy

Jó reggelt!! Bár ez a ködös idő... brrr :?

Timi,
Hát, az nekem se jött be annyira, amit anyu sütött a gépben, de ő nem receptek alapján nyomta, hanem vett azt a kenyérkeveréket, amihez már csak vizet kell adni, és azt borította bele. De tény, hogy nekem a fél kilós kenyerem volt közel akkora a múlt héten, mint neki a kilós - vagy csak 75dekás? - a gépből. De lehet hogy a kenyérkeverék nem az igazi... Mindenesetre a gépben az tetszene, hogy este beleborítasz mindent, beprogramozod, és reggel mire felkelsz ott a friss kenyér :wink: :D
Jó az elméleted, csak az a baj, hogy esze ágában se lenne a Bobi után menni - érdekesebb dolgok vannak mindenfelé, Bobit meg otthon is lehet nyúzni :D
Te Nő, valami lekvárt nekem is küldhetnél fénypostával :wink: :D Na jó, elég a recept is :D :D
Hogy ment az alvás??
Neked már nem lesz annyi, elvileg mától már nem kell eredetvizsga.. :roll:

Sissy,
jó az új vonalzó :D :D

Kriszti,
és mi a következő terv? Vagy most már nincs is?? :D Látom a fiad nem akarja, hogy irányítsd :D

Tenci,
Nothing else matters?? Hmmm, az jóóóó dal :D
Nem venni akarunk, párom akarja összerakni fából. Csúszda, hinta, homokozó, torony, alatta kis kuckóval. Ja és 2 csúszda, egyik a homokozóba, a másik a medencébe vezet majd - mármint ha össze tudják rakni sógorral :roll: :D Elvileg május táján kezdik, mert sógornak áprilisban van még egy szakvizsgája - utána már ügyvéd lesz - és csak utána ér rá... Nemtom mi lesz belőle... :roll: Őket ismerve kb ezerszer fognak összeveszni közben :roll:

Orsi,
oké, nyisd az ablakot, megy :D :D
A kenyér tetszett páromnak, a hagymás bagettből nem evett sokat... Ma fokhagymás-kakukkfüves-bazsalikomos bagett lesz, ez az ihlet szállt meg :D Mindjárt hajítom is be a sütőbe, ha após végzett a marhával a konyhában :D

Ancsának 4db szemfoga jön egyszerre :roll: Tegnap éjszaka nem is aludtunk sokat, meg napközben is csak egy órát bírt, úgyhogy ma estére már kapott egy fél adag Nurofent, bár nem szívesen nyomok gyógyszert a gyerekbe... de így legalább végigaludta az éjszakát.... :roll:

Na megyek mert lejárt a Micimackó, újra kell indítani :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok! Jó reggelt!

Ma kicsit később ébredtünk a szokotnál. :)
Nem olvastam még vissza, de majd este megteszem. Tegnap voltunk anyóséknál és megünnepeltük a Vikó szülinapját. Hoztam pár képet nektek. Magamról most nem írok,mert úgy is tudjátok, hogy ki vagyok totálisan. :oops: :cry:

Kép
Apjával
Kép
Ezt kapta az Apjától :shock:
Kép
Dédipapával
Kép
Torta evés 8)
Kép
Persze megy villával is :lol:
Kép
Csokissan :P

Szép napot mindenkinek
V

valentina

Pankatündér. (Remélem sikerült, én csináltam 1edül :roll: )
Kép

Kép
Kép
kriszta36

LILLUS-okés,így már értem :lol: :lol: és Dorottya milyen néven fog futni???-csak hogy megismerjem :wink: :lol: :wink: :lol: akkor készüljetek-mert tudod minden Sztár a mamit/papit említi a köszönetbeszédben :D :D

VALENTINA-látom nálatok sem egynapos ünnep a szülinap :lol: :lol: és még Vikóapa sem késett :roll: :roll:
hangulat milyen volt anyósodéknál??ők mit szóltak a dologhoz??-férjed egyke?
Thomastorta nagyon ott van!!! :wink: :lol: és csokisVikó nagyon édes :D :D

KRISZTA-végre Pankakép!!! :D :D -és tényleg Tündér??? :roll: :lol:
és mit csináltál egyedül???-a képet vagy a jelmezt??? :lol: :wink: :lol: :wink: vagy mindkettőt? :roll: :wink:

JUDY-nagyon jól hangzik-mini élménypark!!!-hajrá fiúk!!! :wink: :lol:
majd inspirálod őket remek kajcsikkal na meg pár doboz sörrel...medence milyen lesz???
mai remek alkotásod kész??? :D

ORSI-látom te is koránkelő.....és hogy bírod??-Kolos maminál van?-és Noelt kendőzöd??
mennyit jártok haza Bfokra??

Kép
Kép
etenci
Ercsi

KRISZTI :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

SISSY-BOLDOG NÉVNAPOT! :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci,
medence már megvan, Intex puhafalú, 90cm mély :D Fenn csücsül a padláson, csak a meleget várja :D
Sógort nem kell félteni, már a múltkor megrendelte a fánkot :D Sörön és kaján nem fog múlni :wink: Most is kész a fokhagymás bagett, isteni illata van - csorog a nyálam :D És már kinéztem a következőt, fahéjas kalács :D Alkalom is van rá, holnap jönnek anyuék :D :D

Sissy,
Boldog névnapot!!! :D

Valentina,
tortaharapós kép nagyon király :D
Te hogy vagy?

Kriszta,
Pankatündér nagyon csini :D

Kriszti???

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tenci!
Nem semmi! Ilyen zenére vonultatok be???? :shock: :lol: hát! Nem te lennél ha hagyományos esküvő lett volna :lol: mi meg a Romeo és Júliára (franciául) vonultunk be. :lol: azóta is a lányok kedvenc zenéje :lol: sőt! Még a kocsiban se hallgathatok rádiót :oops: mert ott is Romeot kell hallgatnunk :lol:
Még nem tudom hogy átjön-e az apukám a 7végén :roll: szerintem megy anyukám anyukájához Kistarcsára :D no és bátyám is megy hozzá, öcsém meg mindig otthon van :D lesz dolga :oops: igen! Kap mindent most bent :lol:
Kaja: már fő a húsleves :D az a kedvence apukámnak (viszek neki ha nem jön) + görög rakott makaróni lesz bechamel mártással a NOSALTY-ról :lol:
Auchan: igen! Ma a két kicsivel budaörsi Auchanban voltunk :lol:

Judy!
Igen! Nekem is ezért kéne csak kenyérsütő-gép :D milyen jó lenne, hogy már csak le kellene ülni az asztalhoz enni :lol: ma is vettem élesztőt :lol: de még nem tudom mit alkossak! :roll: :wink:
Szegény Ancsa! :oops: remélem hamar kibújnak a fogacskák!
Ez a gyerek-Kánaán nagy jól hangzik! :D

Timi!
Milyen volt az éjszakátok? Milyen kütyüket raktak Jázra???? :shock: valami ilyet írtál! :oops:
:lol: és kedvet csináltál a leki eltevéshez, már csak az a kérdés, hogy meg is marad-e mire megérnek a gyümik! :lol: most gyűjthetem az üvegeket! Én meggy-dzsemet szeretnék elrakni többek között.

Sissy!
Jó az új vonalzó!
Nagyon sok boldog névnapot!!!
Kriszti!
?????

Valentina!
Tortaharapós kép :lol: :lol:

Kriszta!
De ügyi vagy!!!! Panka nagyon édi a képen! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Nem bírtam elolvasni, annyit írtatok... De ez jóóóóóó, csak én vagyok nagggggyon lusta... :D

A képeket viszont megnéztem. Vikó tortába harapósa nagyon ott van! Látom, Thomas nagy kedvenc! Olyan édes ez a kissrác!!! :)

Panka pedig egy igazi kis tündérke! Gyönyörű a ruhája!!! És ügyes az anyukája!!! :lol:

Következő terv? Hhahahhaha :lol: :lol: :lol: Én már semmit nem tervezek, drága leendő harmadszülöttem úgysem vesz engem komolyan... :D Amúgy kedden kell mennem NST-re, ha addig nem szülök meg. De úgyse...
Ami tuti. ma délután és vasárnap nem szülhetek, progrom van doktorbácsinak. :D

Ja, kalácsrecept: jó ha ide írom majd be?

Kép
Kép
Kép
szzsk

Kriszti!
nagyon jóóóóóó! írd ide!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Okés, máris.

Kép