Új privát üzeneted érkezett!

Sissy!
a szívem szorult össze a gyöngyörűségtől!!! :D ez olyan szép volt! Hihetetlenül ügyes vagy! LE a kalappal előtted! Nem semmi teljesítmény. Nagyon sok boldogságot, örömet kívánok nektek! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sissy!

Annyira ügyes vagy!!!
És látod aki jön, olvas is!
Látom azért itt is voltak idegeskedések, de mire a "történet" végére értem, már el is felejtettem hogy mi volt az elején! Annyira szép! Én ezt sajnos soha nem éltem át, és nem is fogom soha, és annyira jó volt olvasni! Oktató könyvbe is mehetne, hogy mire számítson az ember, és közben meg nagyon szép!!!
Nagyon, nagyon gratulálunk!!!
És a doki videozott? de jó! szuper!

köszönöm hogy megosztottad velünk!

ancsaboszi

Jaj de édes vagy Veronikusz! Köszönjük!
Hát nem gondoltam volna, hogy így fogom bírni, de hát ilyenkor derül ki, hogy mire képes egy félig anya. :)
Viszont a dokim és szülésznőm is rettentő sokat segített, s örülök, hogy ilyen határozottak voltak, s nem volt kec-mec. Mindig mindent elmondtak, hogy mit miért tesznek, s mi fog történni. Nagyon profik voltak!
S nagyon örülök, hogy végül a férjem is bent maradt velem, nagy segítség volt ő is számomra, s nélküle nem ment volna így.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Köszi Ancsa neked is!
Igen, videózott. Nagyon szuper doki, dehát neked nem kell bemutatni. :)
Nagyon hálás vagyok nekik, hogy nem kellett sokat szenvednem, s ennyire segítettek minket.
S a szülés után is minden nap meglátogatott, pedig hétvége volt.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Veronikusz,

Szegény pici Szofi, gyógyulgass!!!
Jó hogy tud pihenni! Hess csúnya hányós virus.
Lara ma hányt az oviban. De amikor hazajött, kért enni, és azóta is evett, valószinű, hogy csak sokat evett, és gyorsan!
Remélem éjszaka sem lesz semmi!
Igen, itt pisziben alszanak. Ágyneműt nem kell vinni, mert az van ottani, most vették. Gondolom ezért kell pizsi, de még ebéd után jön haza. Még itthon alszik.

Tencikém!
Igen, igen kutya párti, de már valamikor nagyon unom, hogy kutya folyik még a csapból is :-))
ma is gyurmáztunk, és mit kellett csinálni? Hát vaut, és akkor mikor készen volt, azzal játszottunk, csináltuk neki csontot, meg tányért, :-)
ja neked nem válaszoltam!
Nem tudták az oviban hogy fotos vagyok, én mondtam hogy mit szólna, elmondtam hogy én hogy gondolom, és aztán mondta hogy meggondolja, de szerinte OK és úgy készüljek, hogy akkor csütin menjek, én meg mentem.
Hát így volt.

Gabi!!!!
de jó, de jó!!!! nagyon örülök Nektek, és annyit gondolok rátok!! jöhetnél és mesélhetnél egy kicsit, hogy van Enci! Meg mindent!!!
szívből örülök a boldogságodnak!!!

Sissy!
Hát igen, biztos szuper lehetett hogy ott volt a Férjed.
Nekem ez mindig fájó pont marad, hogy ezt megvontam a férjemtől :-(

Igen, igen én ezt a dokit imádom! Apám lehetne.
Nem is megyek át másikhoz, amég dolgozik, addig Ő lesz a dokim.
Örülök, hogy jó emlékeid lettek!!!

ancsaboszi

Sissy ment privi!
új vonalzót kérünk!

ancsaboszi

Sziasztok!

És ha valakit érdekel itt vannak a múlt heti eltűnésem igazolásai.

http://ovikiscsoport.blogspot.com/

http://www.ovikozepsocs.blogspot.com/

http://www.ovinagycs.blogspot.com/

És ha már megnézted, akkor mond a véleményed!

ancsaboszi

Ancsa!
Szofi nem fosós-hányós, de ugye ő a nehéz eset ilyen térem, hisz vele voltam "feltöltésen" a Szt Lászlóban :oops: így őt nem merem beenedni :| neki most "csak" közép-fül-gyulladása van, azért van itthon :oops: de ma voltunk a Jánosban és már javul, de még nem jó a füle :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa,
hát ez a boszilány :D :D tündéri!!!
Az a jó ha van étvágya!! :D Én Ancsával folyton küzdök, alig eszik :?
Micimacis kép nem sikerült - Apa a kezébe akarta adni Annát, hogy közös kép legyen, de ez a nőszemély közölte, hogy annyira azért nincsenek jóban :D
Hűha, most megfogtál... Valami olyasmi a refrén, hogy "itt jön Slampusz a fekete krampusz" meg kutyaugatás van benne... Na majd jobban figyelek holnap :D

Sissy,
nagyon szépek vagytok. És ügyesek is!!! :D Nagyon jó volt olvasni a születéssztorit. Volt izgalom rendesen, azt látom, de a végére már el is felejtettem, annyira megható volt :)

Orsi,
akkor most csak úgy grátisz kapta a köszöntést Kolos :D
Jobbulást neked!!!!

Ren,
Ötletes autójelmez :D tetszik. És hát a hatalmas Lindaszemek meg az a fogatlan mosoly :D :D
Kenyér a Vero-féle oldalról van :wink:
http://www.nosalty.hu/hazi_feher_kenyer_2_recept_8648
Nem volt egy bonyolult dolog. :wink: Csak szerintem kevesebb cukor kéne bele, mert így kicsit kalácsjellege lett, de villámgyorsan elfogyott így is :D

Vero,
köszi, ma már jól :D Ma csak rohanós napom volt... Egyik exügyfelemnek segítek most, mert tavaly nyertek egy pályázatot és most kell beadni az elszámolást az első szakaszról... Nem eccerű adminisztráció :?
Vodkás kenyér??? Ezt a nőt már az se ütné ki :roll: :D :D
Na én is csak akkor, ha kedvem van hozzá... Van hogy a konyha közelébe se megyek :oops: De férjem már mondogatja, hogy mielőtt megismert volna stabilan 75 kiló volt, most meg már 80... :D Após meg nem eszik belőle, mert szerinte hülyeségeket főzök :roll:
Na, most nem fotóztam :oops: de a fele még megvan, mindjárt kirohanok és csinálok egy fotót :D
Recept nekem is jöhet :wink: Elvileg én is beszélek angolul... :D

Tenci,
ma hagymás bagettet :D Oké, rakok fotót... Ti akartátok :D

Gabi,

ez remek hír!!! :D Fotókat várjuk!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na itt vannak a fotók:
a múlt heti kenyér:
Kép
és a mai hagymás bagett:
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vero!

Igen, igen tudom, hogy nem fosos. Hanem füles :lol:
Olvastam, hogy az emeleten vannak ők, és lent van a fosás.
De azért küldtem rontást oda hogy ne menjen a közeletekbe sem a virus. ÉRted? :wink:
Örülök ,hogy javulgat!
Sok gyógypuszi

ancsaboszi

Judy!!!

Hú, ez a bagett nagyon ott van!!!!
hol a recept?
:-))) Kérek ilyet! nyami!!!!

Jaj, azt mi is szeretjük! Az édes!!!!
Koncertre is kéne menni, voltatok már? mikor lesz?

Ancsának nincs étvágya??
El sem hiszem!
Hát igen, neki van! de ha minden nap kétszer fog ebédelni :lol:
akkor mekkora lesz!
így is 17 kg
mondjuk, nincs is hasa, hanem magas hosszú csaj!
hú, ezt a képet nézem, és egyre éhesebb vagyok!!!
pedig nem kéne ennem!

ancsaboszi

Nézzétek, Lara ma 3 éves, 3 hetes és 3 napos!
jó ez a sok hármas!!

ancsaboszi

Sziasztok!

Sissy, úgy örülök, hogy leírtad KicsiTomi születését. Megosztottad velünk a csodát, köszi!!!

Judy, nagyon guszták a kenyerek! Ügyes vagy! :)))))))))))) Van jó kalács-receptem, karácsonykor és húsvétkor is meg szoktam sütni. Kb addig is tart.

Ancsa, Zsombi is így kezdte: ebédelt az oviban, majd ebédelt itthon is :)))))))))))) Jól elfáradnak, megéheznek a sok játéktól!!!
Nálunk is pizsiben alszanak, szépen átöltöznek, leteszik az ágyuk melletti székre a ruhájukat, és alukálás van. :))) Lara mikortól alszik majd ott?

Lilluska, iwiwről megkukkanthatlak, mert névről nem ugrik be arc (bár rémlik Lilla, de mintha ő fiatalabb lenne tőlem, bár semmi sem biztos).

Kép
Kép
Kép
szzsk

Szép estét Lányok!

Lillus!

Én leszek az utolsó, de csak most volt érkezésem.... NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!
Szóval Kispestre jár(nak) suliba. :wink:
Majd Dorottya jelmezről is kérünk képet, ha megvolt a party! :wink:
Tényleg, Dorottyát hogy szoktátok szólítani? Van beceneve?

Boszi!

KisBoszi nagyon cuki! :wink: És boszinak macsek dukál, még ha kutyamániás is a Gyerök! :wink:
Képeket majd megnézem, ha befejeztem a hsz-ket! 8)
Szofi meg holnap lesz csupa kettes! :D 2 hónapos, 2hetes, 2napos!

Sissy!

Születés sztori..... :lol: :wink: És köszönöm, hogy úgy érzed, hogy az alatt az 5 perc alatt, míg ott voltam egy kicsit én is tudtam lelket önteni Beléd! :oops: :wink: Futkos a hideg a hátamon.... :oops: :roll:
Én már iwiw-en megnéztem a képeket! :lol: Nagyon cukkancs KisTomi!!!! :wink: És örülök, hogy "belebeszéltem" ....én is.... :wink: :D hogy Jógyerek legyen! :wink: Innen is csókjaimat küldöm a Fiatalembernek! :wink: Na jó, a szüleinek meg puszit! :wink: És tartsa meg ezt a jó szokását!!!! :wink:

Vero!

Jáz két napig volt lázas, viszont mára az egész kis teste a feje búbjától a lábáig tiszta apró pirospötyi lett. :? Nem tudom, hogy mitől, de remélem nem a Semicilintől, amit szednem kellett. :?
Na mindegy. Adtam Neki Calcimuscot, de ha péntekig nem múlik el, akkor leviszem a doki bácsihoz! Egyébként jókedvű, eszik-iszik.
Szofinak akkor további jobbulást és remélem Kata nem kapja el a fosist az oviban és nem is viszi haza!
Van esetleg valami, amit szeretnél megnézni az Operában? Megpróbálok rá jegyet szerezni. De komolyan. :wink:
Opera honlapját nézd meg, hogy mi érdekelne és megkérdezem Gabit, hogy tud-e szerezni rá jegyet! Okés?

Kriszti!

Sikerült rendet raknod? Meddig aludt Zéti? :) Nagy fiúk jól vannak? Zsombi jár oviba? Bocsi, ha már írtad, de én lenni néha Szenilla! :oops: :roll: Bocsánat! És ha jár, volt farsang? És mi volt?

Tenci!

Kérésed parancs! :lol: :wink: Ma megmostuk a haját a Fürtösnek :lol: és csináltam is Róla képet! Holnap majd letöltöm a nagygépre....most loptopon nyomom.....lekicsinyítem és feldobom!
Lekis üvegeimet meg nem kidobni! :wink: És ha vannak kisebb üvegeid légy jó és tedd félre nekem. Majd szolgáltatok bele Nektek lekvárokat idén is, ha csináltam! :wink:

Judy!

Nagyon jól néznek ki ezek a kenyérkék! :wink: Ügyes vagy! És miben sütöd őket? Van kenyérsütőd vagy csak sima sütőben?
Ancsa fárasztáshoz meg sok sikert. :wink: Esetleg legközelebb, ha Bobi elszökik küld Őt utána, hogy hozza haza! 8) :lol:
Remélem "adóscuccal"....megértésükkel/értelmezésükkel....jól haladsz!

Ren!

Autós jelmez nagyon szupi! :wink:
Na Iván kezet foghat Adrival. 8) Mikor megvettem Adrinak a katica jelmezt....egy nappal farsang előtt.....itthon le sem akarta venni a fejéről a fejrészét. Aztán csütörtökön reggel Apa ugye elvitte az oviba és feladta rá a jelmezt, erre elkezdett pityeregni, hogy Ő nem szeretné felvenni a fejére a jelmeznek a fejrészét. :shock: :? Érted?!?!?! Előző nap meg le sem akarta venni!!!!! Az összes kis ovistársa mondta Neki, hogy nagyon aranyos vegye fel, de megmakacsolta magát és nem akarta. Apa nem akart Vele vitatkozni és ráhagyta. Na az összes ovis képen amit eddig megkaptam, nincs a fején a jelmezrész. Mondtam Neki, hogy így nem is látszik igazán, hogy katica volt. Azt mondta, nem baj, a többiek látták és ez a lényeg. "Vitát" ezután lezártam! :roll:
Szóval nehéz rajtuk is néha eligazodni! De azért ari volt, mert itthon megengedte, hogy úgy fényképezzem le, hogy a fején van a fejrész. 8)
Linda egy tündérbogár!!!! :lol:

Orsi!

Akkor ahogy Többen is írták ez grátisz volt akkor Kolosnak! :wink:
Remélem június 6-án sem felejtem el. Ha igen, akkor előre is bocsi! :roll: Sajnálom, hogy megint nem aludtatok jól. De tudod, lesz ez még sokkal de sokkal jobb is! :wink:

Vali!

Ma hogy vagy? Gyere nyugodtan és add ki magadból amit úgy érzel! :roll: Kitartást és sok erőt! Pusszantás Vikónak is!

Lányok!

Képek nagyon jók Mindenkinél! :wink: Jelmezek nagyon ötletesek voltak....és szépek is! Mindenkihez nagyon illet az ami volt! :wink:
Holnap én is letöltöm a gépről a képeket és felteszem. Most megyek aludni! Vagyis előbb megkukkolom Boszi képeit! :D

Szép álmokat Mindenkinek! Ha valakit kihagytam, bocsi. Csak ma egész nap lótifuti voltam és mostanra már elfáradtam. 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Kriszti!

Most olvasom, hogy Zsombi is ovis! :roll: Kérdések előző hsz-ből erre vonatkozóan....visszavonva!!!! :D 8)

Pussz!

Vero!

Ja és Tőled akartam még megkérdezni, mert ugye Neked van összehasonlítási alapod, mert láttad már mindkét autót testközelből :wink: hogy jól érzékelem én, hogy a Galaxy azért valamivel nagyobb, mint az S-Max? Fénykép alapján kérdezem, mert amióta ez eszembe jutott, hogy majd megnézek egy S- Maxot is "élőben" valahol, na azóta nem láttam egyet sem, sem piros lámpánál, sem parkolóban, sem sehol! :? :roll:
Nem fárasztalak tovább az autókkal.....egyenlőre! :lol:
Pussz Neked is! :wink:

Na most már tényleg megyek képeket nézegetni, aztán aludni, mert már nem nagyon látok! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigriske!

Látom hasonlítasz az igazira! Nem figyelsz, csak ugrálsz itt össze vissza :lol:

Ezt írtam még délelőtt
Tigrisem,
hogy van Jáz????
Remélem már jobban! Larának is volt ilyen három napos láza, vagyis 2 nap láz volt, és 5 nap kiütés (általában 3 nap láz, és 2 nap kiütés) na nekünk így volt.
Viz! Ez kemény!és egyáltalán mért hétvégén csinálják mikor mindenki otthon van, és hogy nem szóltak. Mehet a panaszlevél!!!! petició alá lesz írva!
opera? Egyedül? Nem Apával mész?
És mit nézel meg?
Hú, én nagyon nem vágyom operába.
De jó hogy Adrinak tetszett.

Szóval a lényeg! Hogy akkor Zizinek tényleg 3 napos láza van/volt! Most jön két nap kiütés aztán ahogy jött el is megy a betegség! :lol: Nyugi péntekig elmúlik!
Akkor csütin HP?

Jó éjt mindenkinek!

ancsaboszi

Tigris,

Hát igen, jó lett volna ehhez a jelmezhez egy ilyen fekete cica, de nem találtam. Ami a neten volt, az meg nem tetszett.
JÉ tényleg :-)))

Várjuk a képeket!

ancsaboszi

Na még visszanéztem.....nem bírok elaludni! 8)

Boszim!

Tök igazad van! És bocsi, de olyan sokat kellett visszaolvasnom, hogy emlékezetből írtam a válaszokat! :oops: :roll:
De köszi, hogy belinkelted még egyszer amit az előző oldalon írtál! :wink:
Csak azért furcsállom a dolgot, mert Adrinak is szokott 3 napos láza lenni, de Neki sosem volt még utána piros "kiütése"!
Meg Zizinek is volt már egyszer egy 3 napos láza, de akkor nem jöttek pötyik. Ezért gondolok/gondoltam még arra, hogy ugye mivel még reggel meg este szopizik és nekem Semicilint kellett szednem tegnapig, szóval hátha esetleg amiatt. Nem izgulok nagyon ezek miatt a pötyik miatt.....csak elgondolkodtam! :wink:
Operába természetesen Apával megyünk majd. :wink: Ő nem nagyon lelkesedik.....színházat jobban szereti.....de mivel még Ő sem volt, így benevez minden zokszó nélkül! :wink: Azt mondta egyszer mindent ki kell próbálni.....legfeljebb legközelebb nem jön és vihetek valaki mást magammal! :wink: :D
És Te miért nem vágysz az Operába? Tudom, nem "egyszerű" egy operát végig nézni/hallgatni, de maga az épület megtekintése szerintem tutira megéri!!!! De nyugi, nem foglak azért megutálni, mert nem vagy kíváncsi az operára! :wink: :D Bár lehet az Operaházat csak úgy "meglátogatni" is. Vannak ilyen napok is! :wink:
Egyébként a Xerxes-t fogjuk megnézni, kb. májusban! Természetesen olyan darabra vagyok kíváncsi, ami azért jó is, de főleg Gabi miatt! :wink: Mondtam Neki, ha már "el kell mennem" :D akkor először olyan darabot akarok megnézni amiben Ő is játszik! :wink: És erre mondta, hogy ebben sok tánc is van, meg a zene is tök jó, szóval ezért! :wink: És akkor azt még nem is mondtam, hogy OLASZ nyelvű!!!!! :lol: Szóval már csak emiatt is tuti tetszeni fog!!! :lol:

Na akkor Szofinak boldog ketteseket!!!!! :wink: Mert ahogy látom már ma van! :wink:

Képek jók lettek! De most már tényleg megyek aludni, mert már nem látok! 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Kép
Kép
kriszta36

Azt viszont nem találom, hogy mi van a rákszűréssel és egyebekkel, mert a link, ami benne van, csak a várandósságról bír bármit is mondani. Köszi.

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:55-kor.
Vendég

Sziasztok!

Lilluska, bejelöltelek, megnéztelek, valami dereng... Ismerősnek tűnsz. A Martintelep az Miskolc?

Holnap megyek a Kútvölgyibe, kérdezzek meg valamit a rendelőről/rákszűrésről, egyebekről?

Kép
Kép
Kép
szzsk

Kriszti, ha megtennéd... Én is Vidadoki. :wink:

Kép
Kép
kriszta36

KRISZTI-és bizti hogy haza is érsz? :lol: :wink: mi is volt a terv?? :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:56-kor.
Vendég

Sziasztok!

Etenci, tudom, nem az a terv, hogy hazajövök, de számolni kell vele, mint reális lehetőséggel... :D :D :lol: A mai nap eddigi történései alapján tuti, hogy hazajövök... :)

Lilluska, akkor lehet, hogy utaztunk is együtt a buszon, mert én meg tiszaújvárosi vagyok. :)
A férjemnek lakik rokona a Martintelepen. ;)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Most csak egy gyorsra jöttem! :D

Lillus!

Igen, azért írtam Adrira, hogy Neki SZOKOTT lenni, ugyanis mióta megszületett....abban az évben is!!!......azóta minden évben "eljátsza" a 3 napos lázat, karácsony előtt egy héttel. És ez komoly!
3 napig 39,5 fölött van a láza és negyed napra, mintha nem is lett volna semmi. :shock: :roll: Csak Neki sosem voltak utána piros pöttyei! Doki bácsink mindig mondja, hogy "akkor legközelebb jövő karácsonykor találkozunk!" :wink: Azért mindig megmutatom a dokinak, de sosincs a lázon kívül más baja!!! koppkoppkopp!!! Ne is legyen soha!!! Torka sem piros, taknyosnak sem taknyos, szeme-füle is mindig rendben. Szóval ez jön és megy. Idén vagyis most kari előtt is volt! Evvan!
Doki bácsi a harmadik "ilyennél" elküldte Adrit vér és vizelet vétlere, de az sem mutatott ki semmit! A leletei teljesen normálisak voltak. Szóval passz!

Dodó nagyon jó név! :wink: És ha Boginak már megy a csücsörítés, akkor gondolom a szája is teljesen rendben van már! :wink:

Kriszti!

Kérdezd meg nyugodtan, hogy erről mit tud a Te dokid! :P
De nem arról volt szó, hogy holnap Te/Ti már nem jöttök haza a kórházból?! :wink: 8) Legfeljebb majd csak vasárnap? 8) Hát nem szoridalitasz velem holnap? Te is kórházban alszol meg én is...csak más miatt! 8)

Tenci!

Kérésednek eleget téve csatolom fürtöském képeit! :wink:

Itt még vizes.....
Kép

...itt meg már Apa megszárította! :D
Kép

És Adri jelmezes képei is! 8)

Elölről.....
Kép

...hátulról.....
Kép

....és csak a fej...amit nem vett fel az oviban! :roll:
Kép

Most megyek, mert Jáz felkelt és megyünk ebédelni!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Amúgy tegnap semmit nem tudtam csinálni, mert mire nekikezdtem volna, Zéti felébredt. Hogy őszinte legyek, nem igazán volt kedvem sem, így kapóra jött a kisember ébredése. De ma már kiporszívóztuk a nappalit. :)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Tigrincs, nagyon édes a kis fürtöske!!! :D :D :D És látom Adri is megváltoztatta a véleményét a jelmezt illetően. :lol: :lol: :lol:

Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de amikor nekem NST-re kell/ett mennem, akkor sosem volt keményedésem, mindig minden rendben volt. Előtte-utána 5 perccel már majd meghaltam, alig kaptam levegőt, de abban a fél órában SEMMI!!! 8)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Judy!
Ezt komolyan mondod??? Anna nem eszik RENDESEN??? :shock: pedig nagyon jó formában van! nem duci, nem sovány :D
Az alkotásaid meg …. Nyamíííííííííííííí :wink:
Férj-súlygarapodás: :lol: Laci is 75 volt, most 83-at vall be :lol: :lol:
Jaj! Tényleg! Citromtorta recept! Igyekszem! :oops:

Ancsa!
Hányó-füles: Oké, csak azért írtam, mert elég körülményesen írtam és nem voltam benne biztos, hogy érthető volt :D

Timi!
Na? Jáz mitől volt pöttyös? Kiderült már? :oops:
Jáz fürtös feje nagyon cuki :lol: Adri meg nagyon jól néz ki! Te csináltad a jelmezt????? :shock:
Operajegy: nagyon rendi csaj vagy, de Laci ott dolgozik tőle egy köpésre, ő is el tud menni jegyet venni :wink: de azért nagyon köszi! :D különösebb most nincs amit megnéznék … illetve én a Tutanhamon kincseit nézném meg, de az kiállítás :D csak nagyon borsos ára van! :oops: 3300? Ha jól tudom hétköznap!!!
Te raksz el lekit? :shock: minden elismerésem! :D és még én vagyok Konyha Tündér! Hát akkor nem én, hanem TE!!! :D
Galaxy-S-Max: feltétlenül nagyobb!!! Bár egy alvázra készülnek, de mégis hosszabb! Szemmel is látható. Pl. az S-Max kalaptartója rövid a GAlaxyba :shock: nekem különben az S-Max sokkal de sokkal jobban tetszik. Sokkal vagányabb. :oops: de itt most nem ezt néztük :oops: kérdezte Laci melyik kéne nekem, de hát aggyal kellett gondolkodnom :oops: és csak fárasszál nyugodtan! De mért nem mentek be egy szalonba!!! :oops: :roll:

Kriszta!
Köszi a linket :oops: ha jól veszem ki a sorokból, akkor itt ezután már mindenért fizetni kell, azaz rákszűrésre a TERÜLETILEG ILLETÉKES NYŐGYÓGYÁSZATRA KELL MENNI :oops: giga bakker!!! :evil:
Azért ha most mennék akkor még megcsinálnák ingyen Február végéig! NEM?????? :roll:

Lilluksa!
Igen! A 3 napos lázon csak 1x esik át egy gyerek :D
60-ról 80-ra hízás :lol: bocsi, de ez nagyon aranyos :lol:

Kriszti!
Én semmit nem éreztem szülések előtti nap! Még szülhetsz holnap :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Hát, ha kapsz még időpontot február végéig, akkor hajrá. De az már nagyon közel van...

Kép
Kép
kriszta36

nagyon jó-megtudtam sok dolgot erről a háromnapos lázról....köszi mindenkinek...

KRISZTA-időd van még... :lol: akkor hajrá porszívóóóóóóóó :lol: jöhetnek a szobák is....

TIMI-beszarás milyen göndri Jáz!!!!! :lol: :lol: :lol:csak van apájából is valami Jázban :wink: :lol: :wink: azért a magasságot remélem tőled örökli :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
éééés Adri jelmez :D nem mondod hogy ezt te készítetted??? :roll: :roll: :roll: nagyon nagyon katicás :lol: -de hová tűnt Tarzan??? :shock: :lol: :wink:

LILLUS-Miki 70-85 :lol: :lol: de ezt anyunak tudom be :roll: :D :D mint tudjuk ez izom ami feljött :wink: :lol: Miki nagyon gizda volt mikor megismertem -ez nagyon jóóóóó neki-sportosan izmos,imád minden sportot mindegy tél vagy nyár jöhet bármi :wink: de ami mindig van az a foci....hetente kétszer teremfoci....nyáron minden vizisport-én is ezeket szeretem :wink: :lol:
Dodó-nagyon tetszik :lol:
olvasom azért jól elkerültél szülőhelyedtől.......

ANCSA-rendelések jönnek????nagyon jók lettek......
Larának milyen oviszsákot vettél?vagy csináltattad??
na és ettél még tegnap este?? :wink: :lol: :wink: Te még ilyenkor is ehetsz!!! :wink: :lol: :wink:

SISSY-jó,tényleg jóóóó volt olvasni-köszönjük :D

JUDY-milyen kis konyhatündér vagy!!!-és mellé még ügyes is---nagyon jól néznek ki-túúúl jóóóól is :lol: :lol: reggel már néztem és mentünk is a pékségbe....na de ilyet nem kapni ám.....vettünk túrósbatyut :roll: :roll:
na mi lenne ha apósod is rákapna a főztödre???duplázhatnál... :wink: :lol: :wink:
férjkilók meg :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: BL-t nézték tegnap???

VERÓ-ma hogy vannak csajaid???
hűűű nem kicsi lehet az ovi ahová jártok.....én még nem is láttam szintes ovit :oops: :oops: na nem mintha sok oviba jártam volna :D :D de egy párba voltam már itt és a környékünkön...
ma mi jót alkottál a konyhában??-és ha főzöl Zsófesz nem akar ott lenni körülötted???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
Háromnapos láz akkor nálatok is kimaradt? Eddig nálunk is. KOp-kop.

Timi!
Jázfürtök nagyon jók! Én minkét gyereknél reménykedtem, de sajna énhajam van nekik. Szegények. Szögegyenes.

Csajok!
Szerintem jön valami meleg, mert háromkávés napjaim vannak. Tegnap is egész nap fájt a fejem, most meg már a könnyem is folyik, annyira. Lehet, hogy most kell a harmadik svarcot benyomnom. Apjuk túlórázik, és túlélek.

Ja, árakat sem találtam azon a linken, amit ideírtam.

Kriszti!
Hajrá!!!! Nem haragszom meg, ha holnap már nem kérdezed meg, hanem .... :lol:

Veronikusz!
Jó kis oldalt találtál. Én a múltkor a Hal a tortánból főztem a Vágó István tejszínes gombalevesét dióval. Naggyon jó lett, de nem az a kifejezetten fogyókúrás.

Judy!
Gyerek nem eszik? Pedig jól néz ki nagyon. Pocak meg minden. Mi pont most néztük meg Pankáról a bölcsiben készített DVD-t és mindenki rácsodálkozott, hogy milyen kis gombóc volt. Akkor meg mindenki aggódott, hogy nem eszik és jajaj. Megsúgom, mostanra megjött az esze, mindent megkóstol és az oviban egy csomó mindent megeszik.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Lilluska: Boldog névnapot!! Aranyos a kis Keresztelő Szent Jánosod :-)

Valentina: Isten Éltesse Viktort!!!
Nagyon sajnálom ami veletek történt! Nem is igazán tudok mit mondani.....

Én hétfőn voltam a kútvölgyiben és azt mondták, hogy márc. 1-jétől minden vizsgálat fizető lesz (15.000 Ft)és a szülés júl. 1-jétől fizetős, ami 400.000 Ft lesz.

sissy: Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet!! Nagyon ügyesek voltatok! Gratulálok mégegyszer!
Hogy vagytok?Összeszoktatok már Tomikával?
Nagyon szép baba Tomi!!!

Tenci: Igen elnyomnak a fiúk :-) így sajnos sokszor még zugolvasni sem tudok :-( de azért igyekszem!
Petya detto, mint Mikey! Petya is este 8-9 körül már alszik és reggel 8-9 körül kel, én is akkor vele, mentségemre legyen mondva, hogy Benedek csak este11-12 körül alszik el és addig szórakoztatjuk egymást.
Beni nemcsak a gyümiket, de a zöldségeket is imádja! Még idáig mindent megevett bármit adtam neki. Nem kicsi a kapacitása, 1 kajára megeszik 1 közepes krumplit, 1 közepes almával és egy fél céklával.
Fogdokival hogy állsz?? Tényleg egy vagyon, ha menni kell...

Ancsa: Képeket megnéztem! Nagyon jók! Gyönyörűek a lányaid! Szofi nagy nagy baba már és nagyon szép! Lara, pedig nagyon csinos hercegnő :-)
Köszönöm a jó szavakat! én is úgy gondolom, hogyha "kifogytak" a készletek, akkor inkább táp. De még mindig kap tejet, mert 60 és 100 ml között azért még mindig van, így sokszor csak este kell a pótlás!
Remélem Petya is mihamarabb szobatiszta lesz.

Timi: Sajnos nem tudom megmondani,hogy mitől csappant meg? Mert én is úgy táplálok hozzá, hogy előszőr szopi ésha már nem eszik csak cumizik, akkor jön az étel. De én úgy érzem, hogy őt már nem érdekli a szopi, mert nagyon sokszor elfordul, nézelődik. A védőnőm is azt mondta, hogy előfordulhat iylen, mert van egy kismamája, aki a hozzátáplálás időszakában intenzíven fejnie kellett, hogy fenntartsa a tejmennyiséget, pedig előtte tejleadó! anyuka volt.
Nekem az első időben is kibírták a cicik a 8 órát.. nem durrantak szét... mondjuk még mindig kap tejet, mert 60-100 ml között még mindig van.
Mikor mentek a Heimbe aludni?

Judy: Nagyon aranyos a 2 lány együtt a képen!

Orsi:
Jobban vannak már a fiúk?

Veronikusz:
Megnéztem a mamádat!!! Lányok jobban vannak már?

Kriszti: Részvétem a nagymamád miatt!
Bírod még?

Renáta:
Én úgy szoktam,hogy Benit beteszem a járókába vagy a pihenőszékbe és "figyeli", hogy mi mit játszunk. Közben neki is adunk valami játékot, amit megrághat.
Jók a képek!!!!
Ugyanilyen etetőszékünk van!!!

Mi jól vagyunk. Benedek a pihenőszékben már felül! Volt, hogy már kis is "mászott" belőle, így mostmár szigorúan bekötöm.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Tenci!
lányok megvannak. Nem nagyon látszik rajtuk bármi is :wink:
ovi: nem olyan nagy az ovi - szerintem. LEnt van 2 csoport, fent meg 2 + egy fél :lol: I. kerület Nyárs utcai ovi :D
mai alkotás: bazsalikomos (mezei :lol: ) paradicsom leves + káposztás tészta :lol: Ma meg kelkáposzta főzit vittünk papámnak a kórházba fasírttal :D szegény éhezik :mrgreen: :lol:
főzés lányokkal: ja! mindig ott van minimum a kis kutám = Szofi :lol: ahogy hallja hogy veszek elő egy fazekat, már szalad és húzza oda a székét :lol: na ma két kuktám is volt és ott sasoltak, hogy mi lesz :lol:

na megyek scannelni :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Tigrisem!
Semmi gond! Én is így voltam ezzel, azért nem is egy hozzászólásba ment az egész! De a lényeg, hogy elolvastad!
Hát szerintem akkor Adrinak az más, mert ahogy Vero és Lilluska is írta a három napos láz nevű betegség, az olyan mint a bárányhimlő. Egy életben egyszer kapod el, és ha már elkaptad akkor védve vagy! És a betegség 3 nap lázból és két nap kiütésből áll! Larának ez volt az első betegsége amint átesett, 2008 január 3-án lett beteg! Szóval ezt egy életre megjegyeztem.
Jáz minden évben 3 napig lázás? Lehet az izgalomtól, vagy addigra elfárad, nekem is volt gyerekkoromban, vagyis inkább gimiben, csak úgy belázasodtam, aztán a koleszban meg féltek, mert nagyon magasra felment, ott borogattak, én meg röhögtem, meg visitottam, mert hideg volt!

Opera!
Hát igen, az Opera épületét azt látni kell! Ez tény! Egy idegenvezető mondja ezt neked! :-) De már láttam, 2008-ban voltunk Apával az Operabálon, na nem vagyunk tele, csak ezt kapták a fönöktől jutalmul! Nem mondtam még? És hát neki nem volt kedve menni, de miattam elmentünk. Nem is volt olyan puccos, mint gondoltam. Jó volt! RR-rel beszélgettünk pisilés közben :-)))
szóval maga az opera müfaj nem vonz. Gyerekkoromban Zánkán (Anyu volt a müvészeti előadó, Ő hívta a müvészeket) sok mindent láthattam hallhattam, ez kimaradt, és így nem is vonz.
Szóval nem tudok különösebb okot! Kielégítő volt a válasz?

Van benne tánc is akkor jó lehet.
Májusban lesz MF tánc, úgy elmennék!!! Larát is vigyem?

Annyira édes a kis fürtöske.

Adri ruháját hogy hogy vetted? Mert ugye írtad, hogy vetted? Vagy rosszul emlékszem. Nem úgy volt hogy Te dobod össze? Vagy együtt elmentettek és megtetszett neki?
Nagyon édes ez a kis katica! Szeretjük őket!

Kriszta
köszi a linket!
De azt nem találtam meg, hogy hol vannak az árak.
Belinkelnéd. Igaz nem is volt sok időm rá.
De nem találtam.
Mért vagy ilyen csendben?
Minden rendben?

Kriszti,

Nagyon szorítunk, és rajtatok a topik szeme!!!
hát vannak ilyen napok. De ha tudsz pihenj egyet előre! Mert aztán nem fogsz! Vagyis nem biztos, mert én nem is tudom Laránál mért voltam olyan fáradt. Szeritnem az első gyermekes drukk! Mert most van kettő, egy nagy ovis, egy pici tokás, aki elvileg beteg, de nem is látszik rajta, és még dolgozni is próbálok, és most nem vagyok olyan fáradt, mint akkor voltam.
Én meg a felső szintet porszívóztam, holnap jön a nappali!
Én Laránál sem a ctg-n sem előtt és utána nem voltam rosszul.
Most viszont már a 34 héten jöttek a fájások, és akkor még bent maradt a kis hölgy, de a 35. héten már ki is jött. Mondjuk akkor is volt stressz, de amit most csináltak a dokik, az nem volt piskota.

Verokám!
De, de érthető voltál!!!
hajrá időpont!!!
csajok????
és hányan járnak abba az oviba? Hány csoport van?

Tencikém!
Nektek még nem volt három napos láz? Mikey mikortól lesz ovis? Szeptember? Nem akartad most? Vagy nem lehetett?
Megnézted a képeket? És tényleg tetszenek?
Ettem e tegnap este? Hogy hogy? Mért beszéltünk, ja, hogy megkívántam a kenyeret.
Ehetek? Dehogy!!! de ettem valamit az tuti!
Oviszsák? Nem nem vettem, itt nincs olyan! Nem mondták hogy kell, mért mit kell abba tenni? Itt még nem tornáznak, van egy macis hátizsák, azt viszik minden reggel, ha baj történne abban van a váltás ruha. Már hazajöttek 1-kor, de én még nem is beszéltem Larával, mert beült a kocsiba, és azóta alszik, levetkőztettem és semmi csak alszik.

Szofikát megetettem éjfélkor, mert mostanában úgy szoktuk, hogy 10 körül eszik, és akkor 5-6 között kell, de tegnap Lara nem aludt csak egy icipicit délután így előbb volt fürdés, Szofi 8-kor evett, éjfélkor nyöszörgött, gondoltam akkor nyami, mert akkor csak alszik 7-ig. Hát szegénykém felkelt 3-kor és megint mutatta, hogy nem kap levegőt, olyan kis édes, aztán persze evett is. Nehogy baj legyen! :-) majd 10-kor kelt megint!

ancsaboszi

Ancsa!
Közben írtam, hogy az árakat én sem találom. És nem is hallgatok. Közben férj telefonált, hogy már elindult. Akkor kb. 6-ra jön. :cry: Na mindegy, addig féllábon is. Biztos valami front van, mert a fejem is ugye, meg Petya egy falatot sem evett, most étlen-szomjan alszik. Vagy azért nem evett. Viszont mai ruhája: body, harisnya (úgy hívja, hogy haliccsa) és egy bugyi rajta. Mert azt fel kellett venni.
Laraboszi - hiába anyja lánya! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Na közben sok mindenre megjött a válasz!
Hiába így jár aki wordbe ír, de legalább nem száll el!

Kriszta!

Na nagyon helyes, hogy írtál egy picit!
Akkor jó, azt hittem csak én nem látom az árakat!
És otthon nem eszik Panka? Csak az oviban?

Brigi,

jó hogy jöttél, pont akartalak hiányolni!
De hát igen két manóval nem egyszerű, pláne azzal nem aki már megy!
De jó, hogy Beni így szereti a nyamikat.
Köszönöm a dicséretet, örülök, ha tetszenek a képeim.

ancsaboszi

Nem, Panka most mindenhol eszik. Na jó, azért van még, amit nem eszik meg, de legalább odáig eljutottunk, hogy hajlandó megkóstolni a legtöbb dolgot. Már rájött, hogy ha nem ízlik, akkor nem erőszak.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
Igen, láttam hogy közben írtad, de mivel én wordbe írok, és ugye elkezdem olvasni onnan, ahol utoljára írtam, és ugy reagálok, és ha nem váltok lapot, akkor nem frissít! így nem láttam a választ.

hihi!
:lol: De amúgy tényleg olyan lesz szeirntem is természetben mint az Anyja! Igazi boszi! Kivülről tiszta Apja viszont.

ancsaboszi

Nagyon kis ügyes Panka, akkor gondolom Anyós örül!

ancsaboszi

Ja, most meg van elégedve. Most Petyán kezd aggódni, mert kicsifiam kb. úgy eszik most, mint Panka anno. Meg egy kicsit legatyásodott, valószínűleg a fogai miatt. Az elmúlt másfél hónapban hármat növesztett és még a két alsó rágó, meg a bal kismetsző tiszta puklis. Emiatt nem hízott semmit, viszont nőtt vagy 4 centit és ettől kicsit sovinak láccik. Egyébként szerintem teljesen apjaalkat (hosszú sovány - bár most már nem az :lol: ) lesz, de ezt már születésénél is lehetett látni, kedves csecsemőorvos be is írta a záróba, hogy méhen belül sorvadt. :evil:

Kép
Kép
kriszta36

Na megyek, mert Panka igényt tart rám. Ja, merthogy itthon van, köhögésből és takonyból kifolyólag. :evil:

Kép
Kép
kriszta36

Ok, ok, én is megyek, mert Lara közben felébredt
és Szofi is kiabál.

Szép napot mindenkinek!

ancsaboszi

Hali!

Boszikám!

Nem Jáznak,hanem Adrinak van kari előtt 3 napig láza!
Elhiszem én Nektek, hogy a 3 napos láz csak egyszer adatik meg az életben, mint a barihimlő, de pl. Adri ovistársa tavaly is meg tavaly előtt is elkapta a bari himlőt! :roll: Igaz másodjára már nem olyan csúnyán! Szóval megint itt a kivétel.....
Adrinak nem tudom, hogy miért van eddigi minden kari előtt ez a láz, de egyszer csak abba marad. Szerintem nincs ennek lelki oka. De ki tudja.....

Operabál: szépen vagyunk! Ilyen helyre mész, oszt csak most mondod?!?!?! :shock: :lol: :wink: Meg is vagyok sértődve! :lol:
Igen, kielégítő volt a válasz!
János is imádja MF-et. Hát nem tudom, hogy Lara hogy bírná! Döntsd el Te, hisz Te vagy az Anyukája! :wink:
Én inkább májusban Elthon John-ra szavaznék! :wink: Jegyárakat még nem néztem, de biztos az sem occsó! Bár ha belegondolok, hogy májusban van a névnapom..... 8) .....majd kérek ajándékban jegyet! :wink:

Vero!

Nem voltunk Jázzal még orvosnál, de szerintem nem is megyek, mert Calcimusc hat rendesen! :wink: Eléggé elhalványodtak már a pöttyök a lábáról már szinte teljesen el is tünt. Szóval lehet, hogy Neki ez most tényleg a 3 napos láz volt!
Autók: na akkor mégis csak jó a szemmértékem! :D Úgy néztem, hogy az S-Max-nak kicsit "le van csapva" a hátulja és talán nem is olyan széles. Hogy miért nem megyünk el szalonba? Mert egyik barátunknak Galaxy-ja van és elhozta már nekünk kipróbálni! 8) Biztos, hogy idén még veszünk egyet, de nem kapkodjuk el. Most János kitalálta, hogy lehet hogy inkább Vectrát kéne eladni nem a Bajort! :shock: Ki érti ezt?!?!?! Pasik!!! De akárhogy is fáj a szívem én mondtam Neki tegnap, hogy Te hüle vagy! Míg a Vectra csak 3 éves, addig a Bajor 12. :roll: Szóval tuti, hogy az én autóm lesz eladva! Ebből most már nem engedek. 8)
Operajegy: gondoltam, hogy tudtok Ti is venni jegyet, ha akartok, csak gondoltam megkérdezem. Veszíteni valóm nem volt vele! :wink: De ha mégis meggondolnád magad......csak szólj! :wink:
És igen, én szeretek lekvárokat elrakni. Tettem el őszibarit, sárgabarit, meggyet, bodzát, epret meg birsalmát. 8) Meg befőtteket is szoktam meg bodza meg málna szörpöt. 8) De ahogy Te "mondanád" :wink: én sem fényezem tovább magam! :D
Egyszóval szerintem KONYHATÜNDÉR ITT MINDENKI! :wink:

Brigi!

Jó hogy jöttél! Jázzal holnap megyünk HP-ba aludni és majd péntek reggel jövünk haza.
Jó, hogy neked kibírták a cickóid a 8 órát. Én tuti haltam volna. De nekem így jó volt, hogy mindkettőt kiszopizta és tudott enni. :wink:
Beninek meg gratula a "mindenevéshez"! :wink: Istenke tartsa meg jószokásást későbbre is! :D
Üveges kajákkal hogy áll? Vagy olyat még nem adtál neki? Bár én is inkább a saját főztöet részesítem előnyben a gyereknek! :wink:

Kriszta!

Nem is tudtam, hogy nálatok is Férjed göndör! :shock: Képet róla! :D
Sielős képek vannak? Vagy lesznek majd? És mitől fáj ennyire a fejed? Máskor is volt már ilyen? Fejfájós vagy egyébként?
És Petya miért nem eszik? Csak nem bújkál benne valami kórság? :?
Panka jár oviba? Ő jól van?
És kössz a Kútvölgyis linket. Csak kár, hogy az árakat "kifelejtették" belőle! :? De én is úgy tudom, hogy márc. 1-től a vizsgálatok 15 ezer ft-ba, a CTG 4 ezer ft-ba a szülés meg 400 ezer ft-ba :shock: fog kerülni!

Tenci!

Pillecukor nagyon ott van!!! :shock: :lol: :wink: Nekem vöröshajú kislány tetszik, aki nem sz@rozott 8) és benyomta a pillét, amint a csajszi kiment majd fogta a tányért és elindult....gondolom...az ajtó felé! :lol: Nálam Ő nyert! :wink:
Adrinak a jelmezt a Régióban vettem. 2800 forint volt. Lehet, nem úsztam meg volna ennyiből, ha én csinálom. Meg azon a héten voltam sz@rul és nem volt éppenséggel túl sok kedvem egy jelmezzel bíbelődni! :oops: :roll:
Tarzan is ezért nem lett. Meg jelmezt sem láttam. Csak a neten, de azok meg bénák voltak és qva drágák! :oops: :evil:

Most menek. Adok Jáznak uzsit, aztán uzsgyi aludni! Nem sokára jön haza Adri, úgy hogy Törpinek ágyikó, bár mondjuk már fáradt is! :roll:

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja és.....

Hófehérke Dóri!

Ha olvasol minket, akkor Donátnak sok boldog névnapot!

Ja és még nem is mondtam, hogy vasalnom is kéne! :? :roll:

Pussz! Mentem!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Kriszta!
WOW! Szóval Panka kosztos lett :lol: és most hány kiló?
Szóval tejszínes-gombás-diós … :D:D:D nyamíííí! Már híztam 1 kilót :lol:
Mi van??? mit a francot írt a doki??? Ja de kedves! :evil: agyon csapom! :evil:

Brigi!
:shock: Beni kiesz a vagyonotokból :lol:
Lányok: javulóban :D

Ancsa!
Én már voltam többször, apukám jóvoltából aki a gyerekkorunk szellemi fejlődése érdekében vitt minket többször színházba, operába :D jó volt!
Ovi: 2 csopi lent, 2,5 fent :lol: (az 5. ugyanis nagyon pici :D oda jár Szofi)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Timi!
Férj csak akkor göndör, ha hosszabb a haja. Szerintem frontfejfájós vagyok. Melegfront. Kávé vagy alvás. Nem nagyon szeretek bevenni semmit rá, szerencsére ki tudom aludni.
Petyka szerintem fogzik. Panka itthon, köhög, taknyol, doktornéni hétfőre már adott igazolást, úgyhogy nem komoly. remélem nem megy a fülére megint. Síelős képek nem tudom, ezen a gépen nem nagyon vannak fenn képek, majd áttöltetem az emberrel.

Veronikusz:
Diós, tejszínes gombaleves
Hozzávalók: 3 ek vaj, 1 csípős chilipaprika apróra vágva, 3 ek. reszelt vöröshagyma, 2 doboz szeletelt gomba, 6-8 dkg durvára darált dió,
1 cs. finomra vágott petrezselyem, só, bors. 1 l víz, 1 leveskocka, ételízesítő, 1/2 l tej, 1,5 dl tejszín
Elkészítése: A felengedett vajat, a cs.paprikát és a hagymát pároljuk 5 percig. Utána hozzáadjuk a gombát és még 10 percig pároljuk. Ezt követően keverjük bele a diót, petrezselymet, sót, borsot, majd hozzáöntjük a vizet, adunk hozzá egy leveskockát és egy kis ételízesítőt. Lassú tűzön főzzük 15 percig, majd hozzáöntjük a tejet, a tejszínt és pároljuk még 10 percig.
Én a csili kihagytam. :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Boldog Donát napot!

Boszi!
Remélem Lara jobban van, és tényleg csak kis mohó volt.
Az meg ne legyen fájó pont számodra, hogy megvontad a férjedtől, hogy bent legyen, hisz nem te vontad meg, hanem az élet hozta így. S biztos nem neheztel érte ezért. A lényeg, hogy egészségesek vagytok, s minden rendben. Ez mindennél többet ért és tovább tart, mint egy vajúdás a férjjel.

A dokit én is imádom, s én sem szeretnék váltani. Kérdeztem, hogy hogy is lesz ezután, hogy fogjuk szülni a másodikat. Elmondta, hogy mi várható, hát elég húzós árban. Mindegy ezen még ráérünk rágódni, de nem igazán szeretnék másik dokihoz menni.

Nem kaptam privit!!!!!!

Jók lettek a képek nagyon, a szülők bőven válogathatnak! Van miből! Ez tök jó!

Vonalzót majd cserélek, csak mindig annyit írtok (bár ez nem baj), hogy örülök, hogy végig tudom olvasni, s egy-két szót én is tudok írni!

Judy!
Köszönjük!
A kenyerek meg nagyon guszták. Na majd most már én is megnézem azt a híres nevezetes oldalt!!!!

Kriszta!
Köszi, hogy belinkelted az oldalt. Bár azt írják, hogy az árakat meg lehet nézni az oldalukon, de én nem találtam. Kíváncsi lettem volna rá, bár én nem járok oda.

Tigrincs!
Annyira édesek a fürtöcskék! Nagyon jól áll neki.
S a jelmez is haláli. S Adri, tiszta anyja!!!! Bár apukát nem láttam.

Cukorfalat!
Köszönjük jól vagyunk. Kezdünk összeszokni! Igazából most a szopizást tanuljuk ezerrel, hogy anyukának minél kevésbé fájjon. :)

Na jól van csajok, most már mennem kell, mert az én kis férjecském is megérkezett.

Puszi

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?