Szép estét Lányok!
Lillus!
Én leszek az utolsó, de csak most volt érkezésem....
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!
Szóval Kispestre jár(nak) suliba.
Majd Dorottya jelmezről is kérünk képet, ha megvolt a party!
Tényleg, Dorottyát hogy szoktátok szólítani? Van beceneve?
Boszi!
KisBoszi nagyon cuki!
És boszinak macsek dukál, még ha kutyamániás is a Gyerök!
Képeket majd megnézem, ha befejeztem a hsz-ket!
Szofi meg holnap lesz csupa kettes!
2 hónapos, 2hetes, 2napos!
Sissy!
Születés sztori.....
És köszönöm, hogy úgy érzed, hogy az alatt az 5 perc alatt, míg ott voltam egy kicsit én is tudtam lelket önteni Beléd!
Futkos a hideg a hátamon....
Én már iwiw-en megnéztem a képeket!
Nagyon cukkancs KisTomi!!!!
És örülök, hogy "belebeszéltem" ....én is....
hogy Jógyerek legyen!
Innen is csókjaimat küldöm a Fiatalembernek!
Na jó, a szüleinek meg puszit!
És tartsa meg ezt a jó szokását!!!!
Vero!
Jáz két napig volt lázas, viszont mára az egész kis teste a feje búbjától a lábáig tiszta apró pirospötyi lett.
Nem tudom, hogy mitől, de remélem nem a Semicilintől, amit szednem kellett.
Na mindegy. Adtam Neki Calcimuscot, de ha péntekig nem múlik el, akkor leviszem a doki bácsihoz! Egyébként jókedvű, eszik-iszik.
Szofinak akkor további jobbulást és remélem Kata nem kapja el a fosist az oviban és nem is viszi haza!
Van esetleg valami, amit szeretnél megnézni az Operában? Megpróbálok rá jegyet szerezni. De komolyan.
Opera honlapját nézd meg, hogy mi érdekelne és megkérdezem Gabit, hogy tud-e szerezni rá jegyet! Okés?
Kriszti!
Sikerült rendet raknod? Meddig aludt Zéti?
Nagy fiúk jól vannak? Zsombi jár oviba? Bocsi, ha már írtad, de én lenni néha Szenilla!
Bocsánat! És ha jár, volt farsang? És mi volt?
Tenci!
Kérésed parancs!
Ma megmostuk a haját a Fürtösnek
és csináltam is Róla képet! Holnap majd letöltöm a nagygépre....most loptopon nyomom.....lekicsinyítem és feldobom!
Lekis üvegeimet meg nem kidobni!
És ha vannak kisebb üvegeid légy jó és tedd félre nekem. Majd szolgáltatok bele Nektek lekvárokat idén is, ha csináltam!
Judy!
Nagyon jól néznek ki ezek a kenyérkék!
Ügyes vagy! És miben sütöd őket? Van kenyérsütőd vagy csak sima sütőben?
Ancsa fárasztáshoz meg sok sikert.
Esetleg legközelebb, ha Bobi elszökik küld Őt utána, hogy hozza haza!
Remélem "adóscuccal"....megértésükkel/értelmezésükkel....jól haladsz!
Ren!
Autós jelmez nagyon szupi!
Na Iván kezet foghat Adrival.
Mikor megvettem Adrinak a katica jelmezt....egy nappal farsang előtt.....itthon le sem akarta venni a fejéről a fejrészét. Aztán csütörtökön reggel Apa ugye elvitte az oviba és feladta rá a jelmezt, erre elkezdett pityeregni, hogy Ő nem szeretné felvenni a fejére a jelmeznek a fejrészét.
Érted?!?!?! Előző nap meg le sem akarta venni!!!!! Az összes kis ovistársa mondta Neki, hogy nagyon aranyos vegye fel, de megmakacsolta magát és nem akarta. Apa nem akart Vele vitatkozni és ráhagyta. Na az összes ovis képen amit eddig megkaptam, nincs a fején a jelmezrész. Mondtam Neki, hogy így nem is látszik igazán, hogy katica volt. Azt mondta, nem baj, a többiek látták és ez a lényeg. "Vitát" ezután lezártam!
Szóval nehéz rajtuk is néha eligazodni! De azért ari volt, mert itthon megengedte, hogy úgy fényképezzem le, hogy a fején van a fejrész.
Linda egy tündérbogár!!!!
Orsi!
Akkor ahogy Többen is írták ez grátisz volt akkor Kolosnak!
Remélem június 6-án sem felejtem el. Ha igen, akkor előre is bocsi!
Sajnálom, hogy megint nem aludtatok jól. De tudod, lesz ez még sokkal de sokkal jobb is!
Vali!
Ma hogy vagy? Gyere nyugodtan és add ki magadból amit úgy érzel!
Kitartást és sok erőt! Pusszantás Vikónak is!
Lányok!
Képek nagyon jók Mindenkinél!
Jelmezek nagyon ötletesek voltak....és szépek is! Mindenkihez nagyon illet az ami volt!
Holnap én is letöltöm a gépről a képeket és felteszem. Most megyek aludni! Vagyis előbb megkukkolom Boszi képeit!
Szép álmokat Mindenkinek! Ha valakit kihagytam, bocsi. Csak ma egész nap lótifuti voltam és mostanra már elfáradtam.
Pussz!