Marcsi: Fogászat nekem is állandó program, terhesség alatt folyamatosan vérzett az ínyem, mint egy vámpírnak, hetente jártam kezelésre, még szerencse, hogy a munkahelyem mellett van a dokim
Szoptatás alatt három fogamat kellett korrigálni
Tegnap is épp voltam, műsoron kívül, mert kiesett egy tömés, naná, hogy nem véletlenül... A szoptatástól huss a kálciumnak. És az ínyem is folyamatosan gyulladt. Mindig mondja a doktornő, hogy sajnos ez hormonális.
Tök jó lehet a tücsökzene, akármiféle mondókák, énekek, plusz közösségben csak jó lehet. Sajnálom, hogy nálunk semmi ilyen nincs, de én egymagamban igyekszem kitenni egy egész zenekart
Meg tánckart is
Jók a képek!!!
Julcsi: Nehogy ám a csúfolódással törődj! Annyira helyes kisfiú Barnus, és meg is fog gyógyulni. A gyerekek kegyetlenek, ha csúfolódásról van szó, de te ne törődj vele, ne is gondolj rá, mert szerintem feleslegesen frusztrálódtok ezzel. Plusz ma már a plasztikai sebészet csodákra képes.
Küldhetsz ám át nekem is képet, tudok kicsinyíteni!
Zsófi: Jó a munka, tényleg. Én nagyon szeretem. Ha egyszer belevetem magam... Alig tudok eljönni, nem is hatig maradok, hanem tovább... Persze ehhez kell, hogy a gyermek jól érzi magát anyósomnál, apjával. Alszik négyig simán. Mondjuk bölcsiben meg fél háromig van csak alvás, de majdcsak lesz valahogy. Cicimizéria csak annyit változott, hogy már nem sír. Elfogadta, hogy napközben nincsen, de azért bepróbálkozik, ha épp nyűgös. Reggel-este menetrendszerűen muszáj. Arra kelünk, hogy a másik szobában hangoskodik 5 és 6 között, hogy anyaa, apaaa, cicii, anyaa, apaa, cicii, és ezt addig, amíg apa át nem megy. Én kidőlve ébredezem, gyermek csatlakozik, utána nézi a bbc-t
Este, ahogy hazaérek, általában kér, és mivel későn érek haza, általában adok. Lefekvés előtt mindig kéri, és simán elalszik.
Ma pl. 5 óra 8 perckor kelt
De legalább jól elalszik nekem 12 nulla nullakor!!!
(Addig gépet fogok gyógyítani, nem biztos, hogy vagyok.)
M.