Új privát üzeneted érkezett!

Jesssz.

A srácok üvöltenek, majd beveszem én is a leszrom tablettát :wink:

Edus még pihen, majd utána meg jól felteszük a gépre.
Van ám neki otthon is nete, így majd szabadidejében (ha lesz), úgyis benéz.

Tegnap este (ma hajnalban) nézegettem a topik (mindkét) első hozzászólásait. Jókat mosolyogtam (majd ezt, meg ezt, meg így meg úgy csinálom. A képek meg fantasztikusak.

Csók
Imi anya

Kép
Kép
Kép
mazsolák2

Imi hehhehe :) :wink: :D

Grat magunknak a századik oldalhoz :)

Én momentán itthonról nem tudok bemenni se a saját blogomba, se ide normálisan, mert a gépem nem okés, úgyhogy párdon, de lehet, hogy eltűnök, mint szürke szamár egy ideig.
Uninstall meg reinstall problémája van ennek a szerencsétlen terminátorcsökevénynek, és nem tudok rájönni, hogy mit akar.

Puszi mindenkinek! Imi kitartás! :)

M.
mircike

Kedves Csajok! :P

Elindultam! :P

Táskámban az összes jókívánságotokkal! :P Amit köszönök!!!! :P

Csók Nektek, vigyázzon mindneki magára! :P
mazsolák

Akartam már kérdezni, hogy ez a piros szájú szmájli ez nem azt jelenti, hogy éppen kinyújtja a nyelvét? :lol:
Edus: Jó utat!!!
M.
mircike

Julcsinak és Katának drukk hegyek a mai naphoz.

Edus utazz jól, és majd mesélj mi volt a dokinál. Kics Zs jobban van már? Megúszta kicsi lázadozással a betegeskedést?

Bendének gratula a forduláshoz, még akkor is ha csak véletlen volt. Minden mozgás így kezdődik.

Laurának meg az ügyes sétáláshoz gratula.

Nálunk minden OK, semmi különös dolog nincs, lányok jól vannak, szerencsére úgy tűnik éppen senki nem beteg. Meló van, de most kicsit nincs kedvem foglalkozni vele. Ezen a héten megpróbálok csak anyuka lenni, néha ez is kell. Imádom a lányokat, ahogy mindíg produkálnak valamit, mosolyognak, viháncolnak, és a dumájuk is haláli, ahogy Liza egyre értelmesebben nézegeti a világot, és ahogy mosolyogni tud már az emberre. Apa is naponta olvad el a gyerekektől, mi most ilyen szentimentális időszakot élünk. :)

Megyek mert Liza enni szertne (és lassan én is), majd leszek még.

Kép
Kép
Kép
anaci

Sziasztok anyucik!

Most csak beköszönök, egy kicsit elidőztem a pocisoknál..

Julcsi, Kata , drukk-drukk, írjatok ha már hazaértetek!!!

Mindenkinek ezer puszi, Zsóka

KépKép
logi

Megjöttünk, március második felében kell visszamenni kontroll-félére, mert még nagyon csomós a szája, így nem tud addig hozzányúlni, mármint műteni. De sírt nagyon Barnus amikor benyúlkált a szájába. Kenegetni kell tovább.
Köszi a drukkokat!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Julcsi,
Most normális volt a doki? Megvizsgálta Barnust rendesen? Tudtál vele beszélni?

Melózok folyamatosan, de azért bekukkolok sűrűn :wink:

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Igazából most a mi "hibánk", hogy rövid volt a találka, mert mondta, h a szerda neki húzós, egész nap műt, max két műtét közben 1 percre fog ráérni, de mi meg csak ma tudtunk kocsival menni, mert a szomszéd csak ma nem dolgozik és ő vitt be.

Tényleg rohant, de normális volt, belenyúlt, mondta, hogy szinte ugyanolyan csomós mint volt. Egy mondatban gyorsan elmondtam a műtét lényegét (lyuk, izom odapakolás, stb), de Barnusom annyira ordított, h azért remélem hallotta. Csak annyit mondott, h kenjük, mert ez így nem jó,így nem szabad még csinálni vele semmit. Ekkor meg akkor jöjjünk, hívjam fel előtte, ne haragudjunk, de már viszik a köv beteget a műtőbe stb.
Kint az ajtót csukva mondtam neki, hogy üdvözli a B doki, nála szültem, mire felcsillant a szeme, mondta,h együtt dolgoztak, ő is üdvözli. Köszönés, ennyi!
Meg hogy ha még márciusban sem lazult fel a szája, akkor megint egy hónap múlva, kb havonként amíg nem ok, ránéz,h mi a helyzet.

Tök jó ez az új kép!
Lehet, hogy majd küldök neked képeket kicsinyíteni, de azokat is apránként, mert nagy és gondolom úgy is nehezen megy át. Persze amikor majd tényleg időd engedi, első a Bella Mode, persze Nikkancs után.

Pusz

kisjulcsi

Julcsi!! tök jó, hogy rendes volt a doki! Meglátod minden ok lesz!!!!!

Reni, nagyon jó ez az új kép!!!! nagyon csinik vagytok csajok!!!

Kata? mizu????

Zsófi, hol vagy?? már hiányzol!!!

na nagy csend van itten :? :shock:

Imi, hogy bírod a mamaságot?

Mircike!! külön puszi!!
mangó

Köszi Mangó!

Az lett volna a jó,h ha be tudtunk volna menni a Jánosba az én dokimhoz is, ő is ígérte, h megnézni, szerintem az tüzetesebb lett volna, de hát a szomszéd sietett házidokijához, aki 12-4-ig rendelt, ezért nem is beszéltem időpontot az én szülészemmel. Aztán elmegy a szomszéd és kiderült, hogy a dokija 16-20-ig rendel, szóval simán mehettünk volna még a Jánosba.
Most ezt majd mégegyszer meg kell szervezni, h mikor kivel stb.

Imi-Anyus! Kitartás! Holnapra még a fogamat is szorítom, este meg főleg. Ugye 7 óra?

kisjulcsi

Tényleg nagy a pangás! Érdekes, amikor van egy kis időm, akkor tuti, h alig vagyunk.
Hol vannak a többiek?

kisjulcsi

Julcsi, már nagyon kiváncsi vagyok Barnusra, nagyon jó lenne, ha sikerülne pár képet feltenned :lol: :lol:
mangó

vagyok én csak főzök-mosok stb stb.

SAMU MEGINT A RÉGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7kor kelünk 8-f10ig alszik és d.u, 2 órát kb meg egy kicsit 12 körül a babakocsiban. most pl f3 óta alszik (5van...)
a tornát ügyesen bírta, ennyire jól még sose!!
apa itt van mennem kell puszi!!!
kerekpocak

Zsófi!! ez tök jó, hogy Samu a régi!!!
:D :D :D
gratula!!!!!!
:lol:

majd azért írd le, hogy milyen volt a tölti!!!!
mangó

pedig sztünk lehet jön a foga, mert 1 helyen fehér az ínye, nyála nem folyik, viszont a kezünket mindig a szájába húzza és harapja nagyon nagyon.
kerekpocak

töltöttkáposzta ISTENKIRÁLY LETT!! télleg. pedig az első próbálkozásom volt
kerekpocak

Bende dettó ezt csinálja, csak nekünk még korai lenne, ja meg neki folyik a nyála....

ezért kérdeztem, mert én még soha nem csináltam töltöttkáposztát, de nagyon szeretem! nagyon ügyes vagy!!!!! :!: :!: :P
mangó

legkedvesebb új játékunk:

Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Köszönöm kérdésetek.

Most szidtam le Zsigát, mert piszkálja az öccsét. Mindent el vesz a kicsitől... És csak 100 dB voltam :wink:

Örülök, hogy Barnusra mostmár az orvos alaposan oda figyel. Szorítunk, hogy múljanak a csomók.
Julcsi, ha Office 2003-ad van, akkor a Microsoft Office Picture Manager-rel is lehet kicsinyíteni. Ha korábbi office, akkor a Microsoft Picture-rel.
Vagy XnView ingyenesen LETÖLThető képnézegető/szerkesztő.

Reni, tök jó, hogy a munkát és a gyereknevelést együtt tudod végezni.

Zsóka, Kata,Melba????

Mircike, Mangó, Marcsi...Meg valamennyi név naptárban: puszi mindnekinek.

Ja!!! Na külön.
mazsolák

mangó, mit szólsz h jövő héten 4-7 hósok leszünk????????
atomdurva.....
kerekpocak

Vazze, jól elszált

Edus leszállt STOP

BABAMAMAZSÚR STOP

Javasolt időpont: április 14, szombat, valamikor (15-én jövünk vissza)
Helyszín: nem, nem a Millenáris Park. Indoklás, javasolt új helyszín este, emilben. STOP

ganti és vera70 emilcíme???? Help me, pls!

Imi STOP
mazsolák

papák is jöhetnek, igaz? (pl Csabi :))
kerekpocak

Bocsi
...BABAMAMAPAPA.....Családi zsúr...topik találkozó...

Na csak ezt akartam:
Kép

NO COMMENT
mazsolák

húúú imi! ha ezt edu látná

:wink: :wink: :D :D

Kép
kerekpocak

hmm itt talán az is látszik, h szőke?
kerekpocak

Julcsi! Drukkolok, hogy múljanak a csomók!! Örülök hogy a doki normálisan viselkedett végre Veletek!

Imi: Szép ki dúlást csináltak a pasik! Csak így tovább!!! Kitartás!! :lol: :wink:
Várjuk az infókat a talival kapcsolatban.

Samu nagyon aranyos, örülök, hogy visszaállt az életetek a normál kerékvágásba.

Megyek, majd még jövök talán.

Kép
Kép
Kép
anaci

sziasztok!

Elég szar napon vagyunk túl, Lizán kb 20 tűszúrás van, az összes vénája amint beleszúrtak, szétpattant. először 45 percen át szúrkálták (mindkét lábfején, bokáján kívül-belül, karhajlatban, kézfejen, fején 3-4 helyen...), majd miután már úgy ordított és kihányta a kaját, pihetntünk. elaludt, majd 20 perc múlva vitték vissza. ekkor már csupán 30 perc kellett, és valahol a bal bordája alatt egy bőrvénába sikerült betennie egy orvosnak! a tűt, így lefolyhatott az infúzió röpke 6 óra alatt... este fél7-re már kész is voltunk.
én egy támla nélküli kerek székkel meg egy támlás székkel felszerelkezve oldottam meg az életem, az etetést közben ügyelve hogy a 8méter hosszú cső ne gabalyodjon nagyon ránk. kb 35 fok volt a kórteremben, izzadtam mint a ló.... Lizu végülis aludt közben 2*1órát, a maradék időben elvolt csendben, de azért dajkálnom is kellett nemkeveset. ja előző éjjel 3 részletben aludtam 5 órát, Liza nagyon nyügi volt. szal köszi tökjól vagyok.
kérdezték infúzió előtt h beteg e, akkor még nem volt, de most fürcsi után ahgy sírt tök olyan a hangja mintha náthás lenne, bár az orra nem folyik. remélem nem is fog, mert én nemtudom akkor már mit csinálok........
már tegnap este nyügi voltam én is, nem is tudom akkor a mai nap után hogy jellemezzem magam.
apa egy drágaédestünemény, csinált nekem reggel szenyákat mára, meg most vasal Lizu pelust, bodykat, stb... holnap megint szabin van meg pénteken, ez legalább jó!

holnap torna, de nemtom hogy fog úgy hozáérni szegénykémhez M. hogy ne fájjon neki már az alapból, már most kék-zöld mindenütt, kenegettem fekete nadálytő krémmel...

jövő szerdán kapjuk a köv. adagot. de legalább már tudom hogy készüljek a napra......

no comment.

ha használ akkor ezerszer ennyi kínlódást megér a dolog nyílván, csak most ez így csöppet sokk volt.

na pusszok, megyek bután bambulni kifelé a fejemből, amíg fel nem ébred a kistücsök enni.

ja ez a másik amitől kivagyok/gyunk! 7900 gramm !!!!!!!!!!!!!!!!
ez brutálsok! de basszus nemtom hgy adjak neki kevesebbet enni...
na hátha most hogy nem kap szteroidot.... hátha....
lmkata

felébredt, ennyit a bambulásomról.......
lmkata

DRÁGA KATÁM!!!

[size=18]nagyon sok energiát küldök neked[/size] és sztem egy nagy adag HISZTI/SÍRÁS/FORRÓ FÜRDŐ/TÁNYÉRCSAPKODÁS esetleg segít feszkó levezetőnek. (nekem szokott).

maximálisan megértem h kivagy. és át is érzem. nagyon kemény napotok lehetett! holnap apa meg noa segítenek majd!

ne félj! biztos h megtaláljátok a megoldást! biztos h használni fog!! én nagyon hiszek benne!

a súly meg tuti lemegy majd most! amúgy meg a barátnőm lánya 5hósan 10 kiló volt és aztán 1 éves koráig ennyi is maradt. és biztosíthatlak róla h pl samu már most a gömbölyded formákra bukik!
kerekpocak

Kata! ++++ Kitartás. De rossz lehetett ez a sok szuri. Ügyes pici Lizi, hogy kibírta. Meg te is. Apa tündér. Pihenjél sokat, kapcsold ki a gépet, és pihenjél!!! Aludjál. A kialvatlanság csak tovább ront minden rosszon. Drukk holnap a tornához!!! Meg a ma éjszakához, hogy Lizi is sokat aludjon!!!

Julcsi: Nagyon gáz lehet kocsi nélkül. Úgy sajnálom. Annak nagyon örülök, hogy belenézett Barnus szájába, és meg is fogta a doki. Nagyon drukkolok nektek is, hogy jól gyógyuljon. Ezek a picik még olyan ügyesek, hamar gyógyulnak, sok sejtet termelnek. Én nagyon reménykedem benne, hogy minden rendben lesz!!!

Imi: Altatás simán ment? :)

Zsófi: Oldalról egészen Csabis ez a Samu! Ritkán van olyan kép, hogy nem nevet ezerrel a kamerába :)

Mindenkit pusz. M.
mircike

Jaj, Kata! Teljesen átérzem, hogy miket éltetek ma át! :cry: Szegény kis Lizát jól megszurkálták! :(
Barnusnak is ugyanez volt, hogy nem találtak vénát, mert a babáknak még olyan nehéz megtalálni, Barnus is ordított, engem meg szétvetett a düh meg az ideg, hogy nem igaz, hogy ennyit szadizzák, hagyják már abba. Kicsi édes Liza, pihenj sokat! Visszaaludt már?
Kata neked meg nagyon nagy erőt ezekhez! Tudom, hogy olyan nehéz meg végeláthatalan. Hányszor kell még mennetek? Vagy már csak a jövő szerda és kész egyelőre? Ezt a szteroidot mikor állítják le? Nem próbálod meg, hogy kevesebb tápszert raksz a kajájába? Biztos, h az is felpufizza szegényt.
Egyébként most ne a súlyával törődj, az huszadlagos, most még picike, mire járni fog, lemozogja, ha marad rajta valami ebből a pufiságból.
Viszont még azt akartam kérdezni, hogy ettől a sok szertől nem lehet cukros? Arra azért kell vigyázni, nehogy az legyen! MErt ahogy írod, hogy olyan nagy étvágya van, meg mekkora. De nem, hülyeség az egész, biztos nem az!
Hát a tornát tényleg lehet, h végig fogja sírni! Ma eléggé megszenvedett. Nem lehetne átrakni péntekre?

Puszi, vigyázz magatokra + drágaédestüneményedre!
Julcsi

kisjulcsi

mircike: oldalról, szemből, hátulról... mindenhonnan csabi :wink: :lol: :lol:
julcsi: nektek akartam írni még, h mire barnus 3-4 éves lesz, az egész, már csak egy rossz álom lesz ám majd! ne aggódj! biztos múlnak majd a csomók és döglesztő ám már így is a kispasid! az az igazság, amit kata írt, h majd csak figyeld meg ez lesz a szexepilje!!!!!!

mircike: hogy van mirkó ciciileg? bírjátok? neked tetszik a munkád? hogy bírod? mirkó és apa jól megvannak otthon?

edu: jelentkezz majd!

nóri: nézted a samu képeket? bevillant a kisfiad? v most nem?

zsóka??

marcsi: idős néni projekt lesz majd, de most egyelőre diáklány (ismerős ismerőse) aki reggelente vigyáz alvó samura amíg anya hazatér- h,p tanítok 1.5 órát-.

többi leány? panni, klári, kriszta, melba, stb???
kerekpocak

Mircike! Köszi! :) Én is remélem, csak olyan lassan gyógyul, ha ilyen ütemben haladunk, akkor lehet, hogy hónapok, mire majd hozzá lehet nyúlni. Én meg úgy szeretném már, hogy rendbejöjjön, legalább mire jönne a jó idő, és kint lennénk órákat vele a játszóterünkön, ahol még kb 30-40 gyerek anyukástól, akkor ne csúfolgassák a manók, meg ne kérdezgessék az anyukák, h mi történt, miért ilyen a szája stb.

Marcsi! Még neked akartam írni, hogy az ujjam egész jól van, köszönöm! Kenegettem Curiosa-val, nagyon jó volt rá, már csak a pici csíkok látszanak, h hol volt a nagy esemény.

Délelőtt nem igazán tudott aludni B, a kocsiban odafelé olyan 20-30 percet, visszafelé banánt evett, utána talán pár percet, 1 körül értünk haza, ebéd, stb. Kettőkor altattam, olyan álmos volt, hogy nem tudott elaludni, csak ficánkolt a kezemben majd elejtettem, de olyan kis kómásan adta elő. Aztán fél óra múlva végre kidőlt, és 3 óra 10 percet aludt!!! Most meg este tök hamar elaludt! :D

ZSófi! Szőke Samu csúcs ebben a darázsgatyeszban, nagyon tüneményes! Gratula a kápihoz! Recept?

Imi! Remélem Zs-ket ágyba tudtad dugni! Van ám csatatér! Edus már teljesen otthon van, lakásban, pihenten, fáradtan, hogy van?

Nóri! Már csak EGY hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nóra! Lányok ágyban? Alszanak? Mindenki jól van?

kisjulcsi

Imi! Még ma küldöd a találkás emilt? Vagy csak én nem kaptam? Bocsi, ez nem sürgetés, ráérsz még áprilisig bőven.

kisjulcsi

Ó Kata, nagyon sajnálom kicsi Lizudat a mai napért. Biztos segíteni fog a kezelés. Fel a fejjel!!!!!
Próbáld kialudni magadat, végy egy jó kád fürdőt az is nagyon pihentet.
Lizu súlyán ne izgulj, ha majd többet kezd mozogni lemegy a pufisága.

Drukkolok Nektek nagyon!

Kép
Kép
Kép
anaci

ma reggel bejártunk kb.5 db Plust Laurával,h. egy hétfőtől akciós terméket megvegyünk. és mindenhol azt mondták, h.már hétfőn nyitáskor mind elfogyott. no comment.
szóval "jól" eltelt a délelőtt. viszont vettem neki egy tök édi étkészletet a Plusban 5 db-os, potom pénzért.
du. meg fogorvostam, aztán mehetek megint 2 hét múlva. terhesség alatt az egész képemet rendberakta, kb.10 fogat, aztán most megint itt vannak fognyüüvőmanóék. :?

voltunk kedden tücsökzenézni, nagggyon jó volt, tök másra számítottam. egy nagyon aranyos lány tartja. kb.8 anyuka plusz babák, Laura volt a legkisebb. annyi mondókát tudott a csaj, h. hihetetlen, volt ilyen simogatós, meg körbejárós, meg zajkeltős. a végén meg 15p kötetlen játék volt, kiszórt a lány egy halom cuccot középre. Laura is lecsapott egy kockára, azt odajött egy 14 hónapos nagylány és elvette tőle. na, volt nagy sírás. úgy sajnáltam szegénykémet mert ugye ilyet még nem nagyon tapasztalt. de majd belejön, h. visszaszerezze. :lol:
legalábbis remélem, h. ilyen lesz és nem hagyja magát.

hétfőn meg voltam edzeni, még a hajamban is izomláz van kb. :)
holnap elvileg folytatás.

Kata,fúúúú tényleg nem semmi napotok volt. csodálom az erődet-erőtöket és a kitartásodat. meg főleg az optimizmusodat. de nem is lehet másképp! előbb v. utóbb meglesz a megfelelő módszer és gyógyszer, és minden okés lesz !

Imri, frenetikus a "három-pasi-otthon" kép !
én nem kaptam mélt.

Reni, tök jó az új avatarod !
a kirakatdíszitést is Nikivel együtt nyomtatátok, v. addig nagymamázott?
tényleg, marad anyukád Niki szülinapjáig ?? v.mikor megy haza?

Julcsi, remélem hamar elmúlnak a csomók Barnus szájából ! drukkok ! lehet jobb is, h. nem kórházaztok ennyire süürüün, hanem egy kicsit lelkileg is rendbejön Barnus meg ti is.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Anaci - Nóra, olyan aranyosan írtál erről a szentimentalizmusról. Laura is mostanában ilyen bújós lett, én is majd elolvadok, amikor pl.ölben van és fúrja a fejecskéjét, v. oda kúszik hozzám, felkapaszkodik állásba rajtam, és dünnyög, h. vegyem fel.
ja, meg mostanában féltékeny. pl. nem szereti ha telefonálok, v. múltkor itt volt a barátnőm, és egyfolytában mászott rám Laura, v.kiabált, h. felhívja a figyelmet magára.. :lol:
korábban ilyeneket nem csinált...

Marcsi

KépKép
alon

Laura mix

Kép a lufi aztán később kidurrant.. :)) volt nagy D betüü Laura homlokán..

Kép van itt még nekem vmi érdekes az üvegen kívül?

Kép áááá, semmi érdekes, inkább lépek is tovább..

Kép én leszek a legmagasabb !!

Kép bekapcsolom a teletubbiest..

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi: Fogászat nekem is állandó program, terhesség alatt folyamatosan vérzett az ínyem, mint egy vámpírnak, hetente jártam kezelésre, még szerencse, hogy a munkahelyem mellett van a dokim :) Szoptatás alatt három fogamat kellett korrigálni :? Tegnap is épp voltam, műsoron kívül, mert kiesett egy tömés, naná, hogy nem véletlenül... A szoptatástól huss a kálciumnak. És az ínyem is folyamatosan gyulladt. Mindig mondja a doktornő, hogy sajnos ez hormonális.
Tök jó lehet a tücsökzene, akármiféle mondókák, énekek, plusz közösségben csak jó lehet. Sajnálom, hogy nálunk semmi ilyen nincs, de én egymagamban igyekszem kitenni egy egész zenekart :) Meg tánckart is :)
Jók a képek!!! :)

Julcsi: Nehogy ám a csúfolódással törődj! Annyira helyes kisfiú Barnus, és meg is fog gyógyulni. A gyerekek kegyetlenek, ha csúfolódásról van szó, de te ne törődj vele, ne is gondolj rá, mert szerintem feleslegesen frusztrálódtok ezzel. Plusz ma már a plasztikai sebészet csodákra képes.
Küldhetsz ám át nekem is képet, tudok kicsinyíteni! :)

Zsófi: Jó a munka, tényleg. Én nagyon szeretem. Ha egyszer belevetem magam... Alig tudok eljönni, nem is hatig maradok, hanem tovább... Persze ehhez kell, hogy a gyermek jól érzi magát anyósomnál, apjával. Alszik négyig simán. Mondjuk bölcsiben meg fél háromig van csak alvás, de majdcsak lesz valahogy. Cicimizéria csak annyit változott, hogy már nem sír. Elfogadta, hogy napközben nincsen, de azért bepróbálkozik, ha épp nyűgös. Reggel-este menetrendszerűen muszáj. Arra kelünk, hogy a másik szobában hangoskodik 5 és 6 között, hogy anyaa, apaaa, cicii, anyaa, apaa, cicii, és ezt addig, amíg apa át nem megy. Én kidőlve ébredezem, gyermek csatlakozik, utána nézi a bbc-t :) Este, ahogy hazaérek, általában kér, és mivel későn érek haza, általában adok. Lefekvés előtt mindig kéri, és simán elalszik.
Ma pl. 5 óra 8 perckor kelt :shock: :D De legalább jól elalszik nekem 12 nulla nullakor!!!
(Addig gépet fogok gyógyítani, nem biztos, hogy vagyok.)

M.
mircike

Sziasztok!!

Jaj de gyönyörű Laura!!!!Nagyon-nagyon szép kislány. Az a szoknyás-harisnyás kép a legcukibb.. 8)

Szegény Lizacicus :cry: :cry: , nagyon megkínozhatták. Amikor januárban bent voltunk marcival a kórházban, őt is vagy fél óráig kínozta a dokinő, aztán végül egy nővérke vette kezébe a dolgokat és egyből sikerült neki :roll: .Marci is üvöltött, így tán még sose sírt.
Ezt az infúziós kezelést hányszor fogja kapni a kicsilány?

Imre-anyu, klassz a szoba.Lehet, mire hazaér Edu, átrendezik a fiúk a lakást :roll: :lol: :lol: .

Samu csudajó pasi és nagyon vagesz cuccai vannak.

Julcsi, szerintem se izgulj Barnus miatt. Szépen rendbejön majd a szája és egy év múlva már emlékezni sem fogtok az egészre :wink: . Kívül is sebes még Barnus szája?

KépKép
logi

VERA70 és GANTI ment privi a talival kapcsolatosan!

majdnemedus=imi :wink:
mazsolák

lányok. kint van az első recénk.
és látszik a második is.
samu már nagyfiú.
kerekpocak

Hurrrá éljenek az első fogacskák!!!!!!!!! :wink:

Tali: olyan hüle vagyok, hát ha szombaton lesz, akkor nem kell békávéznunk, Lackó el tud vinni minket (az nem ígérem, hogy be is jön... :roll: 8) ).

KépKép
logi

Kata!!! drága!!!! puszild meg pici Lizibabát a nevünkben!!!! szegény apróság!!!!
Neked meg apának kitartás!!! és mindig sok sok +++++++++++++++++++
szerintem sem foglalkozzál most a súllyával, ez most nem számít, szerintem is most rendeződni fog.
És én is azt érzem, hogy rendeződni fognak a dolgaitok, meglátod!!!!!

Zsófi, Samu nagyon cuki, és valóban mindjárt megint egy következő hóforduló, nem semmi!!! gratula a recéhez!!!! lehet, hogy ezért volt ez a nyügi???

Marcsi, Laura nagyon, de nagyon szép csajszi!!!!! olyan édes ezekben a szerkókban!!!!

:lol: :lol:

Imianyu!! édesek vagytok!!!!! :lol:

Mircike, nagyon örülök, hogy azért itt vagy néha!!!!!
mangó

Sziasztok!

Megint csak egy röpke bekukk!

Samunak gratulálok az első recékhez!!!! Nagyon ügyi!!!!

Lizacicust jól megkinozták... szegénykém...

Laura tündéri!!!!

Köszi az avatar dícséreteket :D

Imi, azért nem dolgozom magam halálra :wink: Csak ilyenkor szezonváltókor van inkább több melóm! Egyébként csak ha kedvem van akkor megyek be, vagy itthon ügyködöm kicsit.

Egy pár mai tücsökzenés kép!

Üdv!
reni

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

milyen divatos megint niki! csudahelyes! reni gyönyörű a hajad!!
angéla: :)
kerekpocak

Gratulálok Samu első recéihez!!!!! Igaz nagyfiú már Ő.

Niki nagyon helyes a tücsökzenén, nagyon jó hangulatúnak tűnik lenni ez a hely, aranyosak a kicsi rumbatökök. :)

Mi jól vagyunk, minden OK, Liza ma túlesett az első oltáson, most kicsit nyűgösebb, de nem tudom hogy a szuri vagy az időjárás miatt.
:(

Megyek főzőcskézek kicsit. (Padlizsánkrémet csinálok, életemben először)

Kép
Kép
Kép
anaci

Reni, nagyon helyesek vagytok mind2-en a tücsökzenén ! tök jól áll Nikinek az a kis copf !

Zsófi, na ugye én megmondtam.. :wink: {fogacskák}.
amúgy tisztára úgy hangzott nekem ahogy írtad, mint vmi szomorú gyászjelentés. :lol:

ja Laurának is kijött a felső 2 !! és tök cuki rés van közte. ez nem kínozta annyira meg, mint az alsók.

na megyek, mert ezer dolgunk van megint.

puszi

Marcsi

KépKép
alon

jaj nem annak szántam! meg vagyok illetődve/hatódva!
amúgy éjszaka nem volt fogpara soha. volt 2 hét betegség meg 1 hét visszarázódás. egyelőre no fogfájós para.
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?