2005.03.18 11:31
Szerző: doktorkitti
Kedves Biloba,PSzilvi,Zsuzsanett!
Tudom,hogy elkeserítő amit mondok,de sajnos mi az utolsó pillanatban hatalmasat csalódtunk a Tidrenczelben.Az én szülésemnél ott volt,kapott pénzt előtte,ahogy megengedte a pénztárcánk.A hugom szintén a MÁV-ban dolgozik,asszisztensnő,és hiába akart alkalmanként adni a dokinak pénzt,a Tidi nem fogadta el,kedvesen megmondta,hogy kollégától nem fogadja el,és az csak természetes,hogy végigviszi a hugomat.Így teltek a hónapok,kedvesen,semmi gond nem volt.Aztán a huginak ijesztően korán,2 hónappal a kiírt időpont előtt elfolyt a magzatvize.Ők vidéken laknak,ezerrel rohantak a kórházba,gondolhatjátok.Doki sehol,beesett hát szegény az ügyeletes karjaiba.Nem elég a félelem a baba és saját maga miatt,most még az ismerős arc sem volt sehol.Kereste,de hiába,mert vidéken volt,és nem ment be hozzá.Tudta,hogy bent van a hugi,és persze a hugiék beértek vidékről,de a drága dokika nem...Lett volna rá ideje,mert szépen indultak a fájások,és egész éjjel vajúdott a tesóm.De még akkor sem indult el.Nem is érdeklődött,föl sem hívta sem őket,sem a kórházat.Komplikációk léptek fel,és szegény tesómból úgy kellett kiszedni császárral a picit,aki alig volt 2 kiló.Napokkal később előkerült a doki,és mint egy sima vizitelős orvos,úgy át is sétált a hugin,egy szóval sem fecsérelt rá többet.A varrataira rá sem nézett,és közölte,hogy ahhoz megy 6 hetes kontrollra,akihez akar.Azóta a picivel sűrűn kell visszajárni,és akárhányszor találkoznak,a doki elfordítja a fejét.
Lehet,hogy volt gondja,vagy bármi,amiért nem ment be a szülésre,bár egy egész estéje és éjszakája lett volna,arra nem hivatkozhat,hogy vidéken volt.De akkor is,legalább telefonon tartja a kapcsolatot a kórházzal és velük is,érdeklődik,bíztataja őket.Hát az ég áldja meg,de ez a család benne bízott,és ő elhitette,hogy lehet is benne bízni.Ez a kedves,megértő,aranyos doki sajnos kezd elszállni magától,mert egyre nagyobb a sikere.Emlékeztet valakire,aki szintén a MÁV-ban volt,és kicsit túllőtt a célon.Pedig az az én kedvenc orvosom volt!Ahogy a Tidrenczel is,egészen addig a napig.Ilyen orvosnak sosem adnám többet a kezébe magam.Megfordult vele a világ akkor,teljesen más oldalát mutatta meg,mint addig,és ezt sosem gondoltuk volna pont róla.Lányok,sok szerencsét!Sosem késő,én a 8.hónapban váltottam!
Kitti
Dorcsi,Domcsi,Kriszti