Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Macsek, Csilla!
Nekünk 1,5 év próbálkozás után jött össze a Babóca, pedig elméletileg semmi problémánk nem volt. Én arra gondolok, hogy a kb. 10 évnyi Tri Regol és a görcsös "babát akarok" volt a hibás.
Majd'hogy együtt fogtok szülni? De jó...

Üdv Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szia Szilvi!

Én is hasonló cipőben járok, mint Te, tegnap tudtam meg, hogy a Harsányi átmegy a Rókusba. Mit ne mondjak, hidegzuhany...
Nagyon kíváncsi lennék a véleményedre, ha esetleg sikerül hamarabb megnézned a Rókust (nekem most minden idegszálam tiltakozik ellene, de sose lehet tudni...).

Egyébként gratula, ügyesek vagytok: egy lány, egy fiú. Mi a 23-dik hétben vagyunk, és még nem tudjuk, hogy a pocakomban fiú vagy lány van-e. Titkolózik Maszatka...

Lányok!
Bárkitől nagyon szívesen foganék tanácsot orvosokkal kapcsolatban. Asszem 80% hogy a MÁV-ban maradok. Ha tudtok, kérlek segítsetek. Idáig három név jött szóba: Szabó György, Kisfaludi István és Tidenczel. Nyitott vagyok ám másokra is...

Zsuzsó!
Az infok a szülésznőkről engem is érdekelne. Előre is köszi! delzsuzsa@freestart.hu

Üdv.:
Zsuzsanett
zsuzsanett

ZsuzsanettKép
Én ezt nem értem. Már december óta a Rókusban van, és csak most mondta meg? Ez nem túl korrekt módja a páciensek megtartásánakKép Egyébként nem tudom, mennyire olvastad vissza az archívot, de én uebben a helyzetben voltam, de nekem a 36. héten derült ki. Én akkor már nem akartam orvost váltani, és mentem vele a Rókusba. Ha mégis az orvosváltás mellett döntöttem volna, akkor Szabó doktort választottam volna. Róla rengeteg jót hallottam.

Üdv
Tüni
tüni

Szia Tündi!
Köszi a tanácsot! Nálam is szóbajött a Szabó doki, de még nem találkoztam vele. Viszont tegnap láttam a Tidrenczel előadását, az alapján egészen szimpnek tűnt.
Egyébként nekem sem tetszett, hogy csak most mondta meg a Lehel, hogy már nincs is a MÁV-ban. Ráadásul ha nem kérdezek rá a szüléselőkészítő tanfolyamra, lehet, hogy még most sem tudom meg... Elhiszem, hogy rossz most neki, mert sokan kötődnek a MÁV-hoz, és ezáltal biztosan elveszít egy pár kismamát, de ez akkor sem túl etikus így.
Én már eldöntöttem, hogy maradok a MÁV-ban, de azért érdekelne, hogy milyen volt a Rókus. Ezek szerint nem olyan régen született meg a babád Kép
Minden ok volt?
Üdv
Zsuzsanett
zsuzsanett

Én az első gyerekemet Herczeghnél szültem 1998-ban, másodikat Tidrenczelnél 2003-ban. Mindkét dokival nagyon meg voltam elégedve, s összesen az utóbbi szülésnél egy rossz lelki emlékem van. Ment a fájáserősítő, sétáltam az állvánnyal, s egyszer csak nagyon el kezdtem vérezni. Gyorsan az első ott lévő személyzethez (Kisfalvi doktor) odatopogtam, hogy segítsen, mondjon valamit, hogy most mi van velem, mire azt válaszolta, hogy "én vagyok a fogadott orvosa?? Nem. Akkor hívja őt!". Nagyon megbántódtam, hogy reggel 6-kor, mikor a fél éjszakát végig virrasztottam és lenne egy ártatlan kérdésem, ilyen faragatlan lesz. 8-ra jött be a dokim, de onnantól kezdve szinte végig el tudtam őt érni minden kérdésemmel, óhajommal. grrr.
charlottee

ZsuzsanettKép

Kincső január 12-én születettKép Minden rendben volt, bár indított szülés volt, de gyorsan és problémamentesen ment. A Rókusról már többször, több helyen is megírtam részletesen az élményeimet. Ha te már úgyis a Máv mellett döntöttél, akkor csak annyit írnék, hogy nekem nem jött beKép Talán, ha az elsőt nem a MÁV-ban szültem volna, akkor még lehet, hogy meg is lettem volna elégedve. De így, ha esetleg lenne még 1 gyerkőc, akkor a MÁV-ot választanám.

Harsányit egyébként sokkal korrektebbnek ismertem meg. Sokáig úgysem tudja titkolni, viszont így hosszútávon talán még többen pártolnak el tőle, mert nem őszinte.

Pussssz
Tünde
tüni

Szonibaba!

A kis bébitek akkor ha jól sejtem már megszületett? Nálatok mi volt a gond? vagy csak spontán nem akart összejönni a pici? Igen szerintem is jó h egyszerre fogunk szülni Macsekkal, talán még sikerül össze is futnunk ott..De ez még a jövő titka.

Zsuzsanett!

Én ugyanigy jártam, ahogy te. De ha visszaolvasod meglátod, h én is ezekkel a gondokkal kerestem fel az itteni kismamákat. Nekem sokat segítettek, neked is fognak. Velem a Harsányi szintén nem közölte, csak mikor rákérdeztem erőszakosabban, akkor árulta el. Akkor voltam a 18. hét tájékán, és gondolkodóba estem. Azután találtam rá erre a fórumra.Szóval nekem sem akarta megmondani, de mivel én még időben vagyok (27. hét) döntöttem úgy, h nem tartok vele a Rókusba, mert nem hallottam sok jót erről a korházról, meg kicsit elvesztettem a bizalmamat a dokiban. Igy én maradok a mávban, ez már biztos. Az én új dokim a Szabó György lesz, egyszer voltam nála amikor helyettesitette a Harsányit, és akkor nagyon szimpatikusnak találtam. Remélem nem okoz csalódást, az egyetlen dolog amitől félek, h arra a napra ill. hétre nagyon sok szülés van bejegyezve a naptárába. NEm szeretném ha hiába várnék rá.Viszont van egy barátnőm épp hétfőn szülte meg az 5. babáját, ő ragaszkodott Harsányihoz, követte. De neki sem szólt, hanem tőlem tudta meg h tényleg elmegy a Mávból.

Mellesleg, a héten tudtam meg, h rajtam kívül több kismama hagyta már ott a dokit, és maradt a Mávban, másik dokit választva.

De a döntés rajad áll. CSak megpróbáltam picit segiteni, remélem tudtam.

Sok sikert, CSilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kedves Zsuzsanett!

Én Tidrenczelnél szültem 2003-ban, és idén is nála fogok. Ha gondolod, írhatok róla bővebben magánban. Mi nagyon jól kijöttünk egymással.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Csilla!

Köszönöm szépen, hogy megosztottad velem a hasonló élményedet. Tény, hogy az én bizalmam is megrendült, és már döntöttem, maradok a MÁV-ban. Azért sajnálom is a H.-t, de azt hiszem, hogy a kismamák elvesztéséhez ő is hozzájárul azzal, hogy nem őszinte. Márpedig a szülés az igazán bizalom kérdése.

Szóval döntöttem, és igen gyorsan cselekedtem is.
Szerdán tartott a Tidrenczel doki előadást, és szimpinek találtam. A főnővértől megkaptam a telefonszámát, felhívtam, elmeséltem nagyvonalakban, hogy mi történt, és hogy örülnék, ha vállalna. Vállalt. Kb. egy hónap múlva megyek hozzá. Megnyugodtam. Úgy érzem, hogy jól döntöttem (remélem, hogy később is így gondolom majd, de bízom a megérzéseimben...)

Úgyhogy kedves Hagnosz, örülnék, ha írnál Tidrenczelről: delzsuzsa@freestart.hu. Előre is köszönöm! (Bízom benne, hogy jókat hallok, azok után, hogy a második babát is nála fogod szülni Kép

Üdv Mindenkinek!
Zsuzsanett
zsuzsanett

Macsek75!
Én is Koós-Hutás Piroskánál fogok szülni. Persze, most még csak 10 hetes vagyok Kép
Nagyon érdekelnének a tapasztalataid majd.
Kiváncsian várom őket.
Ha véletlenül ápr. 4-én mennél hozzá vizsgálatra, én is ott leszek, elbeszélgethetünk.
varkerti

Zsuzsanett (és aki még kérteKép), most nemnagyon érek rá, de fogok írni a napokban. Kitartás!Kép

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Szia Zsuzsanett!

Jövő hét péntekén megyek Rókust nézni. Délelőtt hívom Harsányit és akkor pontosítunk.
Nekem a szülésznő ajánlotta Tidrencelt, mint hasonló stílusú dokit. Rajta kívül Kisfalvi és ifj. Kelemen doki jött szóba. Utóbbi kettőről egy-egy rosszat is hallottam, Tidrenczel dokiról még nem. Így vele már beszéltem, ha döntöttem, akkor mehetek hozzá. Elsőre szimpatikus volt, azt is elmondta, hogy nyitott magánrendelőt Budán, a Margit hídnál(nem jut eszembe az utca neve), ahol nem kell várni. Megadta a mobil számát elsőre.
Hogy mért nem döntöttem még? Úgy érzem a Rókust meg kell néznem, mert Harsányihoz eléggé ragaszkodom, bár eléggé pofon vágott, ahogy kezelte az elmenetele ügyét. Olyan érzésem van, mintha még annyira sem becsülné a pácienseit, hogy szóljon.

Van egy levelem egy kedves lánytól, aki már megnézte a Rókust, megkérdem tőle elküldhetem-e neked a levelét.

Üdv! Szilvi
pszilvi

Kedves Hagnosz!

Engem is nagyon érdekelne Tidrenczel doki!
Köszi!

Szilvi
pszilvi

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e a Mávban olyan dokit, akinek nincs fix tarifája és magánrendelése. Én Tidrenczelhez jártam idáig, de sajnos a magánrendelését nem tudom megengedni magamnak. Eddig nála az volt a "fizetős" szokás, hogy a Mávban fogadta a kismamákat az ambulancián, nem a rendelőben. Kérni kellett időpontot, ezért nem kellett várni és annyit adtál, amennyit gondoltál (2-4 e), a szülésre is. De pl. a végén a CTG ingyen volt, mivel a nővérkék csinálták, a mostani magánrendelésén meg 3 e. Én túlhordtam a babát, kétnaponta kellett járnom, most ez kicsit drága lenne... Szóval az a sajnálatos helyzet, hogy bár meg voltam elégedve vele, nekem ez túl drága és szeretnék olyan orvost keresni, aki még a "régi rendszerben" dolgozik. Ha tudtok ilyet, légyszi írjátok meg! Egyébként ha bármi érdekel Titeket Vele kapcsolatban, kérdezzetek nyugodtan!

Köszi
Miszike
miszike

Sziasztok!

Miszike!

Én is a Tidrenczelhez járok, és amiket leírtál az nekem teljesen új. Én tavaly is nála szültem és most nyár végén is nála fogok. Tőlem eddig soha nem kért pénzt és amikor kérdezem mivel tartozom azt szokta mondani amennyit gondolok.
Én úgy tudom a rendelőintezeti rendelése nem magánrendelés, ez már mióta én ő hozzá járok 2003
óta azóta így van. Ha valakit érdekel szívesen írok róla magánban.

Üdv mindenkinek Szilvi.
bnészilvi

Sziasztok!

Szia Csilla!
Szonánk 19-én lesz 6 hónapos. Csak spontán nem lettem terhes másfél évig, jártunk családtervezőhöz is, ahol csak azt tanácsolták, hogy hőmérőzzek. Hát nem lettem tőle terhes. Azt mondták, hogy 1 év sikertelenség még nem kóros, azért a férjemtől kértek mintát, amivel minden o.k. volt. Aztán erőt vettem magamon és megpróbáltam a bébi témát pihentetni és ráálltam arra, hogy spánielt szeretnék - nem a gyerkőc helyett, csak mellette (szomszédunkban épp akkor születtek kicsik). Bújtam a netet ezzel kapcs., végül szerintem ez hozta meg Babócánkat. A történet szomorú része, hogy spanim viszont nem lett, férjem hajthatatlan volt.

Most ismét abban a stádiumban vagyunk, hogy várjuk a gólyát...Nem akarunk sok korkülönbséget a két bébi között. De 4 hónapja semmi. Remélem most nem kell megint ilyen sokat várnunk.

Tud vki tapasztalattal szolgálni, hogy mekkora korkülönbség az ideális?
Üdv:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szilvi,
persze, szerdánként rendel a Máv "sztk" rendelőintézetben, csak az a gond, hogy órákat kell várni. Az tényleg ingyen van. Volt egy másik féle, amit leírtam, hogy kérhettél időpontot és az ambulancián fogadott bármelyik nap, nem a rendelőben a többi beteggel együtt. Ez volt az "amennyit gondol" tarifás. Na most ez szűnt meg, ehelyett van a magánrendelés. Még mindig lehet a Mávba szerdán menni hozzá, de nem esik jól órákat ücsörögni és ott eléggé futószalagon mennek a páciensek.

Miszike
miszike

Szia Edyke,
én Szabó Gergelynél szültem és hozzá jártam terhesgondozásra is.Nekem egy szülésznő ajánlotta őt.Épp ügyeletes volt mikor bementem a kórházba érdeklődni-akkor ajánlották, ugyanis betévedtünk a szülészetre és érdeklődtünk, hogy kit ajánlanának.Rögtön fogadott,megvizsgált és megadta a mobilszámát ha bármi történne keressem nyugodtan.Nekem ez a lépés szimpatikusnak tünt...
Néha nekem is furcsának tünt,nem tudtam eldönteni hogy hányadán állunk egymással...Mindig rendes volt, de nem találtam túl közvetlennek.Aztán ahogy közeledett a szülés sűrűbben kellett vizsgálatra járni egyre jobb lett a kapcsolat vele.Eleinte reggel jártam vizsgálatra,de már annyian voltak,hogy nem győztem kivárni a vizsgálatot.Aztán esti időpontban jártam hozzá és sokkal több időt tudott rám szánni.Pont ügyeletes volt mikor elfolyt a magzatvízem, tehát nem volt gond.Szerencsém volt, mert kissé nehezebben tágultam a vége felé, de nem császározott meg, hanem hagyott egy kis időt amiért most nagyon hálás vagyok.A szülésnél mindent elkövetett, hogy könnyebben menjen.Szülés után minden nap jött hozzám, hogy mindennel és mindenkivel elégedett vagyok-e.A szülésznők nagyon rendesek, én Fazekas Zsuzsánál szültem, nála jobb szülésznőt az ember nem kívánhat magának.Ha bármi kérdésed van írj az alábbi címre:cicmadar@freemail.hu
nárcisz

Kedves Hagnosz!,

NÉhány hét múlva szülök (36,5hetes most.)Tidrenczelnél. Megtisztelnél engem is,ha írnál róla, vagy beszélhetnénk róla.
betti771123@freemail.hu Nagyon köszönöm!!
biloba
biloba

Szia Miszike!
Hol van a Tidrenczel magánrendelése? És mely napokon, mettől meddig rendel? Hamarosan meg kell látogatnom, s jó lenne, ha tisztában lennék a "helyszínnel". Köszi: Ágas
ágas

Szia Miszike!
Kérlek írd meg, hogy hol van a Tidrenczel magánrendelése, s mikor mely napokon rendel mettől meddig? Lassan mennem kellene hozzá, s szeretnék tisztában lenni a helyszínnel.
Köszi: Ágas
ágas

Szia Miszike!

Én a legutóbbi alkalommal még az ambulancián voltam Tidrenczelnél. Ezek szerint számíthatok rá, hogy legközelebb a magánrendelőjébe hív? Szó szerint azt mondta neked, hogy "megszűnik" az ambulancián rendelni?

Pszilvi, Biloba, nektek is írok majd az elkövetkező napokbanKép, igyekszem minél hamarabb!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Ágas,
írok mailt!

Hagnosz,
szerintem számíthatsz rá, mert én eddig mindig felhívtam, hogy mikorra kaphatnék időpontot (az ambulanciára) és most azt mondta, hogy már magánrendelése van. Nem régen, csak pár hete talán. Azt mondta, hogy minden nap bent van a kórházban és szerdán a rendelőben is, vagyis ha sürgős a dolog, akkor menjek nyugodtan a kórházba, egyéb esetben magánrendelő.

Miszike
miszike

Ágas,
vagyis csak írnék, de nincs mail cím a profilodban. Légyszi írj az enyémre!

Miszike
miszike

Zsuzsanett, Szilvi, Biloba!

Küldtem mailt, de visszajött, hogy Zsuzsanett postaládája tele van. Szilvi, Biloba, ti azért megkaptátok?

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Nárcisz!
Én is a Fazekas Zsuzsinál szültem. Ugye milyen aranyos? Én is nagyon meg voltam vele elégedve.
Csak ennyi, belelkesültem, hogy olvastam a nevét.

Üdv:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kedves Hagnosz!

Köszi, megkaptam leveled, tartalmas volt, szinte mindent leírtál. ami érdekelt.

Szilvi
pszilvi

Hagnosz!

Kiürítettem a postaládámat (észre sem vettem, hogy már így tele volt...) megtennéd, hogy még egyszer elküldöd a levelet?

Előre is nagyon köszi!!!!

Zsuzsanett
zsuzsanett

Zsuzsanett: oké, küldöm mégegyszer!Kép

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Hagnosz!

Nagyon szépen köszönöm a levelet, megkaptam! Kép
Szimpi, amit leírtál az orvosról. Az én első benyomásom is pozitív volt róla. Áprilisban megyek hozzá először, remélem az csak megerősít döntésem helyességében.

Addig is élvezem a jó időt (már annyira vártam!!!)

Üdv!
Zsuzsanett
zsuzsanett

Kedves Biloba,PSzilvi,Zsuzsanett!
Tudom,hogy elkeserítő amit mondok,de sajnos mi az utolsó pillanatban hatalmasat csalódtunk a Tidrenczelben.Az én szülésemnél ott volt,kapott pénzt előtte,ahogy megengedte a pénztárcánk.A hugom szintén a MÁV-ban dolgozik,asszisztensnő,és hiába akart alkalmanként adni a dokinak pénzt,a Tidi nem fogadta el,kedvesen megmondta,hogy kollégától nem fogadja el,és az csak természetes,hogy végigviszi a hugomat.Így teltek a hónapok,kedvesen,semmi gond nem volt.Aztán a huginak ijesztően korán,2 hónappal a kiírt időpont előtt elfolyt a magzatvize.Ők vidéken laknak,ezerrel rohantak a kórházba,gondolhatjátok.Doki sehol,beesett hát szegény az ügyeletes karjaiba.Nem elég a félelem a baba és saját maga miatt,most még az ismerős arc sem volt sehol.Kereste,de hiába,mert vidéken volt,és nem ment be hozzá.Tudta,hogy bent van a hugi,és persze a hugiék beértek vidékről,de a drága dokika nem...Lett volna rá ideje,mert szépen indultak a fájások,és egész éjjel vajúdott a tesóm.De még akkor sem indult el.Nem is érdeklődött,föl sem hívta sem őket,sem a kórházat.Komplikációk léptek fel,és szegény tesómból úgy kellett kiszedni császárral a picit,aki alig volt 2 kiló.Napokkal később előkerült a doki,és mint egy sima vizitelős orvos,úgy át is sétált a hugin,egy szóval sem fecsérelt rá többet.A varrataira rá sem nézett,és közölte,hogy ahhoz megy 6 hetes kontrollra,akihez akar.Azóta a picivel sűrűn kell visszajárni,és akárhányszor találkoznak,a doki elfordítja a fejét.
Lehet,hogy volt gondja,vagy bármi,amiért nem ment be a szülésre,bár egy egész estéje és éjszakája lett volna,arra nem hivatkozhat,hogy vidéken volt.De akkor is,legalább telefonon tartja a kapcsolatot a kórházzal és velük is,érdeklődik,bíztataja őket.Hát az ég áldja meg,de ez a család benne bízott,és ő elhitette,hogy lehet is benne bízni.Ez a kedves,megértő,aranyos doki sajnos kezd elszállni magától,mert egyre nagyobb a sikere.Emlékeztet valakire,aki szintén a MÁV-ban volt,és kicsit túllőtt a célon.Pedig az az én kedvenc orvosom volt!Ahogy a Tidrenczel is,egészen addig a napig.Ilyen orvosnak sosem adnám többet a kezébe magam.Megfordult vele a világ akkor,teljesen más oldalát mutatta meg,mint addig,és ezt sosem gondoltuk volna pont róla.Lányok,sok szerencsét!Sosem késő,én a 8.hónapban váltottam!
Kitti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Szisztok!
Nem tud valaki Dr Mészáros Zoltánról? Nyugdíjba ment már?
szmargit

Sziasztok,
új vagyok itt... visszaolvastam jópár archivot, de kevés infót találtam Koós-Hutás Piroskáról. Hozzá járok magán rendelésre, húzósnak tartom, de elfogadom az árakat - ezt alá is írtam, és amikor a tarifákról volt szó az asszisztensnőt megkérdeztem a szülésről. hogy mégis mennyi... Konkrét összeget nem mondott, de végül azt válaszolta, hogy 50-60e a szokás. Soknak tartom, föleg, hogy kb a 9 hónap alatt minimum ennyit kifizetek a rendeléseken. Különben szakmailag és emberileg nagyon meg vagyok elégedve Piroskával (most vagyok 22 hetes), de felháborítónak tartom hogy a magánrendelésen is ÓRÁKAT kell várni (szeritnem az asszisztens hibájából, illetve hogy nem figyelnek oda arra, hogy ki mikorra van beírva). Az is kicsit fura nekem - talán zavaró?, hogy a kórházat soha nem láttam eddig, csak innen-onnan vannak, szerencsére egyre megnyugtatóbb híreim. Persze kényelmes, hogy minden vizsgálatot a rendelőben el tud végezni és hiper-szupre a felszerelés, mégis most már egyre inkább kezdem azt érezni, hogy jó lenne megismerni a majdani terepet - itt sokan írják hogy az sokkal fontosabb és meghatározóbb mint a doki maga.
Bármilyen vélemény és tapasztalat érdekel Piroskával, szülésésel, kórházzal, szülésznővel, csecsemőssel, mire figyeljek-el vagy bármi egyébbel kapcsolatban.
d
doortje

Szia Varkerti, szia Doortje!

Én is Piroskához járok, én már a 31. hetemet kezdtem meg. Szóval Piroska eddig tök jó, de Doortje teljesen igazad van a rendelési idQvel kapcsolatban. Neked megsúgom, hogy én azt szoktam csinálni, hogy odamegyek fél órával az idQpontom elQtt (ez fQleg a reggeli idQpontok esetében jó taktika) és akkor még soha nem vártam órákat. De ne áruld el senkinek! :-)

A szülési tarifát eddig én sem tudtam, de pont most számoltam ki, hogy a 9 hónap alatt kb 70.000 forintot fogok otthagyni (legalább), szóval a plusz 60.000 nagyon soknak találom, fQleg, hogy még a szülésznQnek is meg a csecsemQs nQvéreknek is kell valamit adni. Én találtam egy lányt, aki tavaly szeptemberben szült és 25.000 adott. Azt mondta, hogy nem látszott boldogtalannak vele. Talán idén a kettQ között kell valahol adni.

A szülészeten mi most voltunk nyílt napon (kérdezd Piroskát) és szuper volt. Szuperek a körülmények és a nQvérek, szülésznQk is nagyon kedvesek voltak. Szóval szerintem jó helyen vagyunk! Csak hát meg kell fizetni az árát. Piroskáról eddig csak jókat hallottam es 30 hét után ez a személyes tapasztalatom is.

Üdv:

Macsek

Ui: Varkerti, sajnos én nem akkor megyek, de szívesen válaszolok még itt a neten vagy e-mailben ha akarod.
macsek75

Szmargit: nekem ő csinálta a 18. heti ultrahangot még február végén.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Kedves Kitty!

Köszi a levelet, előbb írtam, aztán néztem meg a társalgót. Elgondolkodtattál..
Létezik egyáltalán emberileg normális orvos? Eddig egyedül a Tidiről nem hallottam rosszat. Megkérdezhetem te kihez mentél át?

Szilvi
pszilvi

Köszönöm Hagnosz, ez megnyugtató. Ma felhívom, mert késik és émelygek, mindezt spirál mellett (és 2, már meglévő kislány mellett).
szmargit

Szia biloba! Én júniusban szültem a Tidrenczelnél, de nekem eredetileg nem ő volt az orvosom, hanem Kelemen, csak mivel ő a kiírt időpontomban konferencián volt ezért Tidit ajánlotta.Nagyon nagy döbbenettel olvasgattam az előzőekben amiket írtak róla a többiek, mint rossz tapasztalat.Nekem ugyanis semmi gondom nem volt vele.Igaz, én nappal szültem tehát nem kellett plusszt elvárnom azzal, hogy bejöjjön hozzám külön! De végtelenül türelmes volt, és nagyon, nagyon jó fej!Mindent elmondott, hogy most mi fog következni, és mindenben kikérte a véleményem, ill. hogy beleegyezem- e?!A szülés után a gátsebem egyáltalán nem fájt annyira profin összevarrt, és minden nap bejött meglátogatni, /pedig nem ő volt az orvosom/! Nagyon lelkiismeretes volt, még a babámat is dédelgette amikor bejött hozzám!Amikor hazajöttünk természetesen adtam neki "hála csomit", de őszintén látszott rajta, hogy meglepődött, és alíg akarta elfogadni! Szerintem nem is számított tőlem semmire. Szóval lehet, hogy június már régen volt,és azóta megváltozott, de én csakis jót mondhatok róla!
Egyébként a szülőszoba gyönyörű, és profi minden.Nagyon tiszta, és ami nekem fontos volt, hogy egy ágyasok vannak csak, és lennt van a császáros műtő is, ha arra kerülne a sor!A szülésznőmet véletlen fogtam ki magamnak, Csenki Marika volt, de ő is nagyon áldozatkész, és jó fej volt végig.Ő viszont szabadnapos lett volna, én miattam jött be egész napra!Szerintem érdemes választani szülésznőt!Szóval összegezve nekem szupi volt egyszerűen minden, és a mai napig, /pedig már lassan 9 hónaposak vagyunk/ szeretettel gondolok a szülésemre, dokira, kórházra!Ne izgulj, biztosan nálad is renben lesz minden!Doktorkittiéket nagyon sajnálom,nem is tudom hogy fordulhatott ilyen elő!
üdv,manó
manóci

Szia MAcsek 75!

szeretnék veled privát beszélni, kérlek irj nekem a csillagabor@freemail.hu-ra, köszi.

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Pszilvi!
Most jelenleg orvos nélkül vagyok,mert a Tidi volt utoljára,nem találtam azóta senkit.Próbáltam azt a Nyírős dokit,de inkább hagyjuk.Pont ma voltam a második injekciómra,a szerinte egészséges medencegyuszim miatt.Ali bírok ülni,úgy belémdöfték...
Manóci!
Én is a Tidinél szültem írtam hogy velem semmi gond nem volt,olyan volt velem is,ahogy te leírtad,és szerintem talán még ma is ő lenne az orvosom,ha a hugival nem teszi meg azt amit sajna megtett.Hát ezek után nem akarom,hogy bármikor velem is megtegye,hisz a hugival is minden szép és jó volt addig.Sajnálom.De annak örülök,hogy neked jó tapasztalataid vannak.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Máv-Korházban a Misgav-Ladach császármetszési technikát alkalmazzák-e. Nekem ez is befolyásolni fogja a döntésem, hogy melyik korházat válasszam. Még csak 7 hetes vagyok, de szeretnék már legelőször is abba a korházba menni, ahol szülni fogok

Kép
Kép
poppany

Szia poppany,
azt nem tudom, mi a módszer neve, de személyes tapasztalat, hogy hasizmot itt nem vágnak, és igen kicsi a heg :-)
Amúgy állitólag már mindenhol ezzel a módszerrel mütenek, én azt hallottam, hogy csak egyes kórházak "villognak" aztzal, hogy ez csak náluk van!
topszlix

Köszi, igen erre gondoltam, amikor nem vágják át az izmot és kevesebb a varrás is (azt hiszem, a hashártyát nem varrják). Mégegyszer köszi. Akkor itt olvasgatok tovább, hogy megfizethető, de megbízható dokit találjak.

Kép
Kép
poppany

poppany,

..már vagy 10éve minden "europai" korházban ezt a technikát alkalmazzák.. Kép

amikor félidősen megtudtam, hogy valszeg császáros leszek, levert a viz. azt hittem majd lékelni fognak, mint a görögdinnyét anyáink idejében.. ezerrel elkezdtem utána olvasni és rátaláltam én is M-L technikára, majd nálam is kardinális kérdés lett a csakolyanhelyen szülök... rákérdeztem az orvosomnál, aki a kelemen volt, és ő mosolyogva választolta az első mondatom Kép
olyan rutinnal csinálják mint egy mandulaműtétet, ráadásul én azóta már a második gyerekem is megszültem, szintén császárral Kép
panka1971

Két éve szült a barátnőm Debrecenben, de neki mindent szétvágtak, ami a baba útjába akadt. Még két héttel késöbb is alig tudott egyedül felkelni, hogy kivegye a babát a kiságyból stb.

Kép
Kép
poppany

Szia drkitti!
Hát nem is tudom, hogy ezek után mi tévő legyek, ha a Kelemen a köv babánknál sem lesz pont itthon! De ilyen már csak nem fordul elő mégegyszer! Ezt azért írom, mert eddig tutira mondtam volna, hogy a másodikkal is a Tidihez mennék! De most már????!! Na mindegy nekem az még odébb van, nem most!Egyenlőre elég ez a kicsi is!:-)Én tudnám neked ajánlani a Kelement,de a szülésnél ugyebár azt nem tudom milyen! Nekem a Kelemenes betegek azt mondták, hogy szupi!Nagyon nyugodt ember, és mindíg türelmesen vizsgál, végíghallgat, és minden kérdésemre válaszolgatott! Én nem éreztem "favágásszerűnek" nála a vizsgálatokat!Nincs magánrendije, én mindíg az ambulanciára jártam hozzá.Nekem nem jelentett be előre összeget (ami rögtön szimpi volt)!Gondold meg!Szívesen ajánlom őt!
Egyébként SZIA TÖBBIEK is!
Ha valaki szült Kelemennél, arról írhatna egy kicsit én is szívesen olvasnék 1 - 2 véleményt! Köszi előre is, sziasztok:manó
manóci

Poppany,
sztem ez alkat kérdése is, ki hogy viseli az ilyen beavatkozásokat, nekem hiába nem volt hasizom-vágás, két hétig én nem nagyon tudtam menni, és állva annyit birtam, mig tisztába tettem a gyereket.. És piszokul fájt. Viszont pl a szobatársam az esti mütét után másnap reggel felugrott, és ide-oda szaladgált :-)
topszlix

Még azt szerettem volna hozzátenni, hogy a szobatársat is ua. a doki mütötte, tehát szó sincs eltérö technikáról...
topszlix

Szia Manóci!
Köszi az infót.Hugi a Petróczihoz jár ezek után,amekkora mackó,annyi kedvesség és figyelmesség szorult bele,és állítólag nagyon óvatosan vizsgál.Én pedig megyek a régi dokim után...

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!
Ismeri valaki Gulyás Istvánt?
Anyamackó
anyamackó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?