Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, a Deca nem ugyanezt tudta??? :roll:
Vendég

Ja, nem a Deca: Gonadotropin releasing hormon csoportjába tartozik, ez meg a Antigonadotropin-releasing hormonok csoportjába tartozik...
Vendég

Csajok, nem biztos, hogy ez a gyógyszer pontosan így "dolgozik", ezt csak én variáltam így össze :oops: Amúgy nekem Tanár úr azt mondta annak idején, hogy ez a szuri sokkal jobb a decánál, mert nem okoz klimax tüneteket, nem visel meg annyira.

i.kata

ÓÓó, nagyhalacskám mindjárt utoléri a picit :lol: Az lenne az igazi, ha már ott járna a végén :lol: :lol:

Gabó,
tényleg merre vagy? Tessék jönni, mesélni, mi volt a vizsgálatokon!

i.kata

Itt vagyok lányok,csak sokszor olvasni van csak erőm.Róka koma egész nap kinoz,igy vagyok már két hete.És már suliba is járok.No de nem panaszkodom,csak szokom a helyzetet:)Hbzs!Légyszi küldd el a cikket nekem is!Jó?DEZSI,mindjárt punkció,látod,hogy szalad az idő....!DRULLOK A SZÉP KIS PETIKÉIDÉRT... Zsuzsim,végül is milyen babakocsid lett?Mindenkit puszikállok,Belluskám,Wepe,Katám,Feleségünk,Minnie!

salygabó

Gabó drága!
Biztos kemény így suli mellett a rosszullét,tudom milyen érzés és mellette nehéz sok mindenre összpontosítani,de reméljük nem sokáig kínoz majd a róka koma!Még egy hónap! :? Reméljük a rosszullétekből csak ennyi van hátra!Aztán jöhet a gondtalan babavárás! :P
Puszillak és ne hajtsd túl magad!!!!!!Pocak simi! :)

phpBB: Kép
belluska

Gabó,
kitartás! Gondolom, hogy most milyen rossz lehet, de hát ez édes rosszullét :wink: Suliba hogy jársz? Oda esténként mész, vagy rendesen napközben?

i.kata

Kata!
Édes a kutyusod!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok!

Gabó!
Sajnálom, hogy ennyire kínoznak a rosszullétek. :( Próbáld ki a "sepia" nevű homeopátiás bogyót, 560 Ft körül lehet kapni a gyógyszertárban. Nekem anno ez segített! Jó sulit! :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsuzska!
Nagyon repül az idő, most látom csak, hogy lassan már csak 1 hónap van hátra a szülésig... Tessék pihizni sokat, most az a legfontosabb!!!!
Pocaksimi Bencusnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Dezsina!
Gratula, nagyon szépek a tüszőcskéid és a mnyh-d is, csak így tovább!!! Szorítok, a hétfő miatt!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kata! Tücsi!
Hajrá, hajrá!!! Jelentkezzetek az UH után!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wepe!
Hogy vagytok? Lassan kezded érezni a buborékokat???
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska!
Puszi a gyerkőcöknek!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Hbzs! Ladiva!
:lol: :lol: :lol:

Ma főztem be fügelekvárt, hát nem akarom dicsérni magam, de isteni lett! :wink: :wink: :wink:

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Minnie,
hmmm, nagyon ügyi vagy, hogy fügelekvárt is csináltál:-) De áruld már el hol lehet friss fügét venni? Én imádom, de itthon talán 1x láttam, fügefánk meg sajnos nincs. Allergiád?

Belluska,
köszi, tudod megirigyeltem Tücsi tücsijét :lol:

i.kata

Minnie!
Biztos fincsi lehet,azt még sosem csináltunk! :)
Sok puszi és pocak simi! :P

Kata!
Nem baj,de cuki lett a kutyid! :wink:

belluska

Belluska!
Jók lettek az ój vonalzók!!!!

Gabókám!
Háromkerekű Graco babakocsink lett. Majd teszek fel képeket. Csak a másik gépről le kell szednem majd. Nagyon szép!!!
Jó sulit neked!!!!

Kata!
Annyira édes ez az ugráló kutyus!!!!! Régóta megvan, vagy csak nekem nem tűnt fel?????????

Minni!
Pihiznék én, ha nem kéne megint minden nap valamilyen dokihoz mennem!!!!!
Nagyon ügyes vagy a fügelekvár miatt.... iiiiiiiiiimádom a fügét!!!!

MA is megyek az SzK-ba a kenet eredményemért.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska,
neked is csini a 2 új vonalzód :lol:

Zsuzska,
csak tegnap este tettem oda kutyust. Régebben is próbálkoztam ilyesmivel, csak akkor nem sikerült. De most hogy megláttam Tücsi tücsijét :lol: megint megpróbáltam. Csak az a baj, hogy így már nem fér bele az idézetem, amit Belluska írt nekem :cry:

i.kata

Zsuzska!
Kíváncsi vagyok a babakocsira nagyon!! :P Biztos szuper! :wink:

Kata!
:lol: :lol: :lol:
Nem baj,az idézetet már szerintem kívülről tudod,de ha nem bármikor előkapod és erőt és hitet merítesz belőle!De most én bízok a sikerben,így nem fog kelleni elő kapkodnod! :wink:

belluska

sziasztok!

Ladiva!
köszönöm a drukkokat!!! :) raktározom őket!

Hbzs!
nos képzeld, valami miatt este jött meg az e-mail! De tegnap eléggé szarakodott a netem... Lehet, ez volt a baj :roll: ! Köszönöm a cikket.
számomra kitűnik, hogy lombik volt, hiszen kezelésekről szól... aranyos cikk. :)

Belluska!
nekem is tetszik nagyon az új vonalzó!

Kata!
kutya tök jó! Hogy csináltad?
és ugye akkor tudsz jönni 7:30ra?

Gabó!
a hányingert szivesen átveszem tőled a beülti utántól!!! :wink:

Minnie!
Nagyon ügyi vagy! én még soha semmit nem tettem el, vagy ilyesmi! csodállak érte :wink: Talán egyszer nekem is lesz rá alkalmam...

Tücsikém!
hanyadik napon is vagy? Mit szúrtál eddig? bocs, :oops: de már szita a fejem (persze sohasem volt nem szita a fejem :) )

Zsuzska!
:)

rólam: tiszta ideg lettem. elmúlt a nyugalmam. mindig van valami őrjítően idegesítő és nyomasztó az életemben. eddig még mindig tiszta ideg voltam az összes lombik alatt. Hát ez most sem kerül el. Próbálom nyugtatni magam... de nem megy.
munkahelyi gondok, amit hazaviszek (mert sajátomnak érzem a munkahelyem, és együtt izgulok a jobb helyzetünkhöz)
apukám nagyon beteges lett itt, többször említi, hogy ez itt már a vég, a betegség nagyon megváltoztatja az embert, borzasztó rossz a hangulat otthon emiatt.
pénzem már egy szál se, és tegnap lefotóztak a trafival. :cry: :evil: Olyan ideges lettem :x :x :x
szóval a tököm tele van. ráadásul azért magam miatt is izgulok, mert hogy a jobb petefészkem ugyi le van lassulva és annyira félek, hogy elveszik az a 4db szép tüszőcske :( :? :( Plusz páromat úgy leverte a doxi a lábáról, hogy abba kellett hagyni :x remélem hétfőig rendbe jön, mert akkor meg ugyi punkció napján szükségem lesz rá, de nagyon :!: És ez az utolsó lombikom :cry: :cry: :cry: Utána nincs tovább :cry: :cry: :cry:
dezsina

Sziasztok!
Kata, ügyes vagy; aranyos a kutyus!:-)

Dezsike, ööö hányadik nap...nyah, kiszámoltam, ma vagyok a 6-ik ciklus napon és most adtam be a 4-ik szurimat: 3 db Fostimon-t!;-) Hát az idegesség engem sem kerül el: feláldoztam a nyári szabimat egy különmunka miatt, mert azt gondoltam abból fedezem majd a lombikos költségeket, hát ennek a pénznek se híre se hamva...anyukáméktól kértem kölcsön de ez a pénz is nagyon fogytán van, mert az autónk hengerfejes lett...Azért próbálom én is nyugtatni magam, de éjszak én sem aludtam emiatt:-( Tegnaptól egyébként eljöttem TP-re mert teljesen kikészít a Prednisolon (ezt sose bírtam)+ félek, hogy vonatozás közben összeszedtem volna valami vírust! Holnap ha megyek te megismersz engem? Ha igen, kérlek szólj, mert én sajna nem "néztelek meg magamank" a múltkor!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsikém!
hasonlóan nem tudok ám aludni egyáltalán! nyomasztanak a pénz dolgok engem is. És annyira be tudom magam lovallni az idegeskedésbe, hogy hajnali 3ig nem alszom majd 6kor álomkórosan ébredek... :x
szerencsére engem egyik gyógyszer sem üt ki :D legalább ez! :D
azt hiszem megismerlek! :wink: de Katát biztosan :lol:
pénzügyileg ha hasonló stimud lesz, akkor ugyi Fostimon, amit már kifizettél. utána Merional 6ezer, majd aranyáru + merional 36ezer. utána lesz még a tüszőrepis szuri + a progigyogyik és estrofem... majd megírom pénteken, mennyit szurkoltam le a patikában! :twisted:
dezsina

Dezsina,
jövök 7.30-ra :wink: Ne idegeskedj, persze ezt én most könnyen mondom. :roll:
Tudom mennyire szereted a munkahelyedet, de most kicsit próbálj meg függetlenedni tőle. Ha már belevágtál a lombikba, akkor tessék teljes erőddel arra koncentrálni és kicsit lenyugodni.
Sajnálom, hogy apukád megint betegeskedik. Ezzel a részével gondolom sajnos nem tudsz mit csitnálni. Szervezzetek gyorsan esti programokat a pároddal a leszívásig, vele biztos könnyen ki tudsz kapcsolódni. :wink:

Tücsi,
akkor holnap talizunk :lol:

i.kata

Dezsina,
ezen az oldalon vannak ilyen kis figurák. Előjön egy ugyanolyan kód hozzá, mint a vonalzóhoz.
http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=64

i.kata

Dezsina!
Próbálj meg megnyugodni, minden rendben lesz. A szupi tüszőcskéid megvárják a jobb oldaliakat, hogy azok is szupikká váljanak, s utána együtt fogják mind leszívni őket! :wink: Drukkolok nagyon, hogy minden rendben alakuljon, s holnap szuper hírekkel gyere! A párodnak is mielőbbi felépülést kívánok a nagy napra!!! Ezek szerint hétfőn punkció? Vagy ezt még nem lehet biztosan tudni?

Kata, Tücsi!
Szorítok nektek is nagyon, hogy az UH csupa szuper dolgot lásson holnap! :wink: S irigyellek benneteket, hogy találkozni fogtok hármasban Dezsinával! :lol:

Kata!
Nagyon édes a kutyusod, igazi kis virgoncka! :D

Belluska!
Nagyon tetszenek az új vonalzóid! :D

Minnie!
Nagyon ügyes vagy, hogy fügelekvárt is tudsz csinálni! Ez csak fügét tartalmazott, vagy volt benne más gyümi is? Én múlt héten szilvalekvárt készítettem, de az egyik Dr. Oetker füzetben láttam egy fügéset is (nektarinnal), azt is el szeretném készíteni, meg egy narancs-kivi lekvárt is. :D
Kata, egyébként fügét én sem szoktam látni a piacokon. Anyósomékat a szomszéd látja el vele, ők meg minket - ugyanis egyikünk sincs oda érte nyersen (az aszaltért inkább)... :oops:
hbzs

Kata!
:) igenis, igyekszem! :wink:
és nagyon várom a találkozást holnap!!!! :D

Hbzs!
:) bár csak úgy lenne, hogy beérnének ők is! köszönöm szépen :!: :!: :!: :!: :!:
klassz az új avatar :D :!:
dezsina

Dezsi!
Basszus!!!! Kitartást nektek és nagyon, de nagyon drukkolok, hogy párocskád rendbe jöjjön!!!!!!

Tücsi!
Látom, ti sem unatkoztok!!!! Kitartást!!! És drukkhegyek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
:) köszi! ma még megszeretgetem, hátha már jobban lesz. :) Gondolom, ahogy most már nem szedi két napja, már ürül majd a szervezetéből! jajajajaj micsoda gondok vannak!!!!

Belluska!
hol vagyol? :)
dezsina

Dezsikém, már látom hogy nagyon sokba lesz ez a lombik is, reméletem hogy 50-60 ezerből megússzuk... :oops: :roll: Akkor jó ha megismersz, számítok rád! :lol: (164 cm vagyok, vékony testalkatú, barna félhosszú hajam van, narancsos-bordós Furla szemüvegem van, sötét farmerban leszek, és ha nem szóltok rám akkor olvasom tovább a Jane Austen naplóját! :P :lol: )

Kata, már alig várom a 3-as talit! :lol:

hbzs, köszi itt is a cikket és a drukkokat!

Zsuzsa, neked is köszi-köszi!;-)
Vendég

DEZSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felszólítalak és kérve-kérlek,hogy nyugalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom,biztos azt mondod,hogy mit po....ik egy kért gyerekes anyuka,de én azt mondom,hogy most hagyd a munkahelyen a nehézségeket,gondokat és párod is rendbe jön hétfőig,ne aggódj miatta!Apukád szegény,hát ő nem tehet róla,hogy betegeskedik(javulást neki),de most csak és kizárólag ez legyen a fontos!Tudod én hiszem és azt állítom,hogy a nyugodt,stresszmentes légkör a legfontosabb a sikerhez!A leendő babátokra(babáitokra gondolj)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha belevágtatok most,akkor ennek sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dezsike fogadjál szót!!!!!!!!!!!!!
Jó helyen vagy,jó kezekben és engedd,hogy hagy "csináljanak" nektek egy babát v. többet!Persze a ti közreműködésetek a legfontosabb benne! :wink: MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom ezt vártad tőlem,hát hosszú lettem! :lol: :wink:

belluska

Dezsina!
Jajaj, lebuktam! :oops: Láttad az avatar-próbámat? Végleges feltöltésével még várok... :wink:

Tücsi!
Látom te is nagy Jane Austen rajongó vagy! :D Bevallom, tegnap este meglestelek az iwiw-en, s ott is láttam: kedvenc könyv, kedvenc film... :lol: Nekem is megvan minden regénye magyarul és angolul is, s az azokból készült filmes feldolgozások terén is igyekszem naprakész lenni, és mindent beszerezni. (Csak utóbbiakkal az a baj, hogy Mo.-on nem minden jelenik meg... :cry: )
Ez a "naplója" is nagyon tetszett, amit most olvasol, csak az volt a gondom vele, hogy nehéz volt elvonatkoztatnom, hogy ez is csak egy regény, ami történetesen éppen róla szól...
Más: én ugyan nem lombikozom, de mindenhol azt hallom, hogy 80-100E a gyógyszer...
hbzs

Belluska!
pontosan ezt várta a vezetőség :D :P

Hbzs!
pedig ez tetszett! :)

Tücsi!
megismerlek ne aggódj! :wink:
dezsina

Na végre hoztam Bence-verda képét:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi!
:P

Zsuzska!
Nagyon szép a kis Bencus kocsi! :P Szép a színe is! :P

belluska

Zsuzska!
Szupi kis sportos babakocsitok van! :D Jó könnyűnek is tűnik! És gondolom, össze is lehet csukni, nem?
hbzs

Köszi csajok :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, egy mozdulattal összecsukható. Van hozzá téli lábzsák is. A hordozó is egy patitntással rögzíhető a kocsihoz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina,
akkor holnap "hajnalban" :wink:

Tücsi,
én 175cm magas vagyok, és duci, vagyis annál is több :oops: Általában fülig ér a szám, mint Dezsinának. Ja, és barna a hajam, kb. a vállamig ér (ha ki van engedve). Holnap talizunk.

Zsuzska,
nagyon cukker Bencus járgánya :lol:

Hbzs,
kezdem azt hinni, hogy én vagyok az egyetlen a Földön, aki csak nyersen szereti a fügét :roll: :lol: Először Horváto-ban ettem, és nagyon megszerettem.

i.kata

Csajok,
ha valakinek van kedve és ideje, akkor holnaptól van a Hortus Hungaricus 2009. Ez egy kertészeti kiállítás, és gyönyörű növények lesznek kint és (amiért ajánlgatom) egy kertépítő verseny, amin 22 versenyző cég van és köztük az egyiknek én terveztem a standját. Amit én terveztem nagyon egyszerű, de nagyon édes. :lol: ha van kedvetek, nézzétek meg.

i.kata

Na csajok!
Akkor holnap hármas tali,majd gyertek mesélni! :D :wink:

Kata!
Csak szép lehet amit te terveztél!
Ezt hol kell megnézni? :oops:

belluska

Kata!
Én csak úgy faltam Horvátban séta közben a sok fügét.... a többiek már úgy szóltak rém, hogy abba kéne már hagynom :oops: :oops: :oops:

Belluska!
Jó lett a napocskád!!!!

Nekem hőhullámaim vannak rendesen, görcsölgetek és egész nap tök kemény volt a pocóm.... biztosan az időjárás teszi :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Ugye majd hozol képeket a kiállításról?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tücsi!
Kata egy mosolygós,helyes csaj!Nem kell neki elhinni mindent!
A legmosolygósabb mindannyiunk közül! :P

Zsuzska!
Köszike! :)

belluska

Belluska,
:oops: :oops: :oops: Azt nem állítottam, hogy nem vagyok mosolygós :wink:
Cuki a napocskád! Látom hiányzik a nyár :lol:
A kiállítás Szigetszentmiklóson van a Flóra Hungária (virág nagybani) területén. Azt írják az oldalukon, hogy szakmai kiállítás, de én ma olyan virág csodákat láttam, hogy leesett az állam. :lol:

Kriszta,
te nem mész erre? Szakmádba vág :lol:

Zsuzska, ma csináltam a sajátunkról pár képet, de esett az eső, meg be is volt borulva. Ha gondolod, akkor agey képet beszúrok ide. Amúgy a többi stand tényleg jobb lett, vagyis mások. Ahogy elnéztem nagyon sok múlik azon, ki mennyit hajlandó, agy mennyit tud áldozni anyagilag egy ilyen versenyre. Vannak kint olyanok, akiknek milliós értékű növényeik vannak beültetve 20nm-re. Nekem ez a terv az első pár tervem között van, így se tapasztalatom, se gyakorlatom... De azért nem bántam meg, hogy megtervezem. Majd jövőre tudom mihez kell viszonyítanom :lol:

i.kata

Sok nem látszik így a képeken belőle, magasbbról kellett volna lefotózni. Amúgy egy nagyon minimalista kert, ezért kicsit kopaszra is sikeredett :oops: :lol:
A világos kavics feletti pallók alatt amúgy víz van, ahogy elnéztem ez sok embernek tetszett :lol: :lol:
Kép

Kép

i.kata

Kata, jaj de jóóó pont kerttervezőben gondolkodom!:-)))

Hbzs, olyan szinten vagyok Jane Austen fan, hogy a kutyusunkat (egy igazi angol Beagle;-)) is egyik hőséről neveztem el Sir Edward-nak! Sőt, ezerszer megnézem újra és újra a videókat, hogy ihletet merítsek a lakberendezéshez! :lol: Ja, nekem is volt 130 ezeres lombikom, csak most bíztam benne, hogy kevesebb lesz, mert a Fostimon és a Merional a legolcsóbb szurik! :roll:

Dezsikém, írjál már a beültibe, mindig keresenk a többiek én meg nem akarlak elárulni! :wink:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsi,
[quote="házitücsök"]
írta:
házitücsökezerszer megnézem újra és újra a videókat, hogy ihletet merítsek a lakberendezéshez! :lol:

Van egy jóhírem: én 2in1 vagyok lakberendező és kerttervező (ez utóbbi úgy pontos, hogy tájrendező és abból is csak végzős) :lol:

i.kata

Kata!
szerintem fantörpikusan sikeredett a terved!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata, lakberendezésbe nem szeressem ha "beleszólnak", azt mondják abban jó vagyok! :P :oops: (bocsánat ha ez nagyképűen hangzott, de imádok lakberendezni, keverni a farnciás, angolos vidéki stílust a minimál modern bútorokkal)
A kertünket is alakítgatom, de később szeretnék valami modernebb kertet, nem egy szokványos vidéki kertre vágyom...persze ez majd csak akkor lesz időszerű ha befejeztük a bővítést, de már most nézegetem a terveket! Szóval, remélem egyszer igénybe vehetem majd a kerttervezői tudásodat!;-)
Vendég

Tücsi, Sir Edwardot is láttam ám az iwiw-en! :oops: Nagyon édes kutyus, már rég óta tetszik nekem nagyon ez a fajta! Olyan vicces kinézete van a nagy foltjai meg a lelógó fülei és a szomorú szeme miatt!!! :lol:

Kata, szuper kertet terveztél! Nekem nagyon bejön!!! :wink: :D
hbzs

Kata!
Személy szerint nekem nagyon tetszik amit terveztél! :D
Szívesen elmennék megnézni,de némi kevés esélyem van rá! :(

Tücsi!
Szívesen meglesnélek :lol: az iwiwen téged is!
Kár,hogy nem írtál előbb,mert jöhettél volna hozzánk!
Kertünkben igaz nem gyönyörködhettél volna,de talán te is jól érezted volna magad!Majd legközelebb! :D
Legutóbb mikor párocskám kis városkátokban focizott,nagyon élvezték gyerkőceim a játszóteret a pálya mellett! :lol:

belluska

Tücsi!
Én is megkukkantanálak téged iwiw-en!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs, miért nem jelöltél be ha már megkuksiztál? ;-)

Belluska, Zsuzsa, írok nektek privi!
Vendég

Tücsi!
Nekem is volt Beagle-m.... imádtam... volt egy egyánisége, az boztos. Jártam úgy, hogy egyedül haza ment nélkülem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

NAgyon csinos vaaaaagy!!!!!
És jól mutattok a pároddal nagyon!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa, jaj-jaj köszönöm szépen, maradjunk inkább abban, hogy átlagos vagyok! :oops:

Megyek lányok, legyetek jók!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?