Sziasztok!
Szoktalak olvasni benneteket, csak olyan sokat írtok, hogy mire válaszolnék, már jelenésem van...
A babák nagyon édesek, egytől egyig!!!
Olyan jó nézegetni őket
Mi jól vagyunk. Kedden voltunk tanácsadáson, 4 hét alatt több mint 1 kg-t hízott a kis drágám
És nagyon megdícsérték, milyen gyönyörű, apukája meg teljesen odavolt a büszkeségtől
Mert szerencsére nálunk még nem volt ilyen egyedül indulós eset, mint Éviéknél, apa még pont szabin volt, így el tudott minket kísérni.
Írattam fel a dokival papaverines oldatot, mert nekünk nem vált be az infacol hasfájásra
Gripe water jó volt, annak meg nem tetszett az adagolása, olyan sokat kellett volna megitatni vele! Persze kb féladagokat adtunk neki mindig, de ezt is sokalltam... Főleg, amikor félrenyelte, mindig szidtam magam, minek töltöm szegénykébe ezt a lötyit...
Arról meg nem is beszélve, hogy 1 hónap alatt kb 10 ezer Ft-ot költöttünk a csodaszerekre, ez meg 150 Ft volt...
Úgy néz ki, használ. Néha húzogatja még a lábait, de korántsem olyan vészes, mint korábban volt. Azért bízom a 6 hetes korban, állítólag addigra sok baba kinövi a hasfájást.
Az éjszakáink csodásak, 3 körül kel fel szopizni, utána alszik 7-8-9-ig, attól függ, milyenje van
Napközben teljesen változó, van,hogy szépen alszik akkor is a kisasszony, de volt már olyan is, hogy egész nap fogni kellett a kis popóját.
De amúgy teljesen jól el tudom látni a dolgomat mellette, még tévézni is szoktam, meg netezni, olvasni....persze csak ha alszik... Mert különben igényli a foglalkozást, nincs el magában. Tényleg, nálatok ennyi idősen el tudtak maguktól aludni a babák??? Mert Encsi nem hajlandó, csak ha ringatva van, persze azt is csak állva ill. sétálva, ülve véletlenül se jó...
Ja, a másik... Egyszerűen nem hajlandó a kiságyban aludni!!! Elalszik, közelítünk az ágya felé, már kipattan a szeme... Néha, ha olyan mélyen bealszik, hogy nem veszi észre, hogy becsempésztük oda, akkor ott alszik. De éjszakára is már beköltözött közénk a nagy ágyba... A természetes fogamzásgátlás
Ja igen, 2 hét múlva megyek már a 6 hetes kontrollra
És Encsit meg a 6 hetes csípőszűrésre kell vinni. Az van délután is vagy csak délelőtt? Mert gyalog messze lenne a kórház ebben a hidegben, buszra nem akarok vele szállni, autót meg viszi apa dolgozni.
jaj, annyi mindent akartam írni, de tényleg nagyon sokat írtatok, már el is felejtettem...
Eszti, én is Gravidát szedtem, de csak hébe-hóba, ha eszembe jutott. Plusz az elején még folsavat, a közepe felé meg Magne B6-ot.
Na egyenlőre ennyi,majd még próbálok ám jönni, és bekapcsolódni a témákba!
Pussz