Mircike, én is egyetértek. Napi 10 órában nyomtam a melót, jó nem kerestem rosszul, de egyedül nem tudtam volna megélni belőle
. A fele elment mindenféle adóra---stb, de hogy miből lesz pl nyugdíjunk azt még senki sem tudja, pedig nem keveset fizettem havonta oda is, de sajna sokan vannak, akik zsebbe kapják a fizujukat.
Zsófit viszont abból a szempontból megértem, hogy miért lenne maga ellen, miért akarna kevesebb pénzt hazavinni. Nagyon fiatalka még, előbb-utóbb gondolom ő is olyan állást fog keresni, ahol rendesen bejelentik, hiszen ez az ő érdeke is.
Na Zsófi
...
Bölcsi témához így utólag (talán már lecsillapodtak a kedélyek): ameddig lehet, én itthon leszek marcussal,ha minden jól megy, 3 éves koráig. Borcsival is itthon voltam. Nagyon jó férjem van, maximálisan támogat ebben. Én imádok/imádtam itthon lenni velük, soha egy percet sem unatkoztam.
Vannak olyan helyzetek, amikor elkerülhetetlen a munkába állás, nekem mázlim volt/van, bár senkire nem számíthatok, nincsenek segítő nagyik, rokonok, csak gyerekkel tudok bárhová menni. Őszintén megmondom nektek, a hideg futkos a hátamon, ha arra gondolok, hogy 2 év és újra indul a taposómalom, csak reggel meg este találkozom a gyerekeimmel.
De ehhez hozzátartozik, hogy nem szeretem a munkám. Gondolom más lenne a helyzet, ha olyan kedvvel mennék a dolgozóba, mint Zsófi. Irigylem is ezért
Kéne egy jó 6 órás állás
.
Én különben már 8 hónaposan bölcsis voltam, Anyumnak vissza kellett mennie dolgozni, mert kellett a lóvé. Szóval van tapasztalatom etéren
.