sziasztok,
már nem kell adni Lellének anitbiotikumot, csak a nasivint és ambroxolt. De még nagyon szörcsög az orra, én sokszor szívom neki,1.5-2 óránként is akár.
Tiop, lehet igen, hogy én írtam értelmetlenül, most, hogy már többedjére átaludta az éjszakát, akkor volt reggel száraz a pelus, éjszaka kakkantott is csak nem pisikélt. Nappal pisil rendesen.
Verna, nagyon édes fejet vág Flóra! Olyan kis enni valóak.
Giga, van olyan gyerekülés, ami 0-18 kgig van, mi is fogunk olyat venni , mert a kocsink biztonsági öve nehezen éri be a hordozót. Kilenc kilóig menetiránynak háttal kell lennie az ülésnek és után fordítható meg. Nekem amik biztonságosnak tűntek, az autósülésekből az a maxi cosi, neonato és a cam gyerekülések. Nézdd meg esetleg a vaterán, ott lehet kicsit használtakat jóval áron alul kifogni.
Én pénteken hajnalban szültem és hétfőn délután már itthon is voltunk. A gátmetszést kicsit sem éreztem, a varrást sem, a belső varratok felszívódósak voltak a kintiek nem. Az orvosom remek munkát végzett, mert már délben törökülésben ültem az ágyon és hétfőn pedig varratszedés után(nem fájt) már nem is éreztem semmi. A seb maga két-három napig volt kicsit duzzadtabb.
Nekünk Gödöllőn Szkalák Ilona a háziorvosunk, egyébként belgyógyász, elég rendes, de szerencsére mióta itt lakunk nem voltam beteg. Csak bejelentkeztünk hozzá és utoljára az ekg-n voltam, akkor kicsit morgott, mert már 36 hetes voltam...
dehát, mi mindent az utolsó pillanatig halasztgatunk...