Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Feltétlen megírom majd ha egyátalán kiderül,és nem csak a szülésnél tudjuk majd meg(hi-hi)!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tüni!
Én is nála szültemKép Nagyon jól varr, bár kis sebem volt, lekiismeretes.Ő kapta a manit a dokim helyett, fogalmam sincs mennyit kért volna, de nem reklamáltKépÉs nem a mi dokinknálKép
A doki a rendelését is átteszi a másik kórházba?
Akkor ki írja fel nekem a bogyókat?Kép
Lehet én is Szabóhoz pártolok át, ő végül is egy szülés erejéig ismer már.

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!

Segítsetek nekem légyszi. Megpróbálok visszaolvasgatni, de nem tudom kiről írtok, hogy elmegy, vagy átmegy máshová?
Úgy tűnik karácsonyi ajándékként várjuk második manócskánkat. Szeretnék elmenni dokihoz. A lányomat Szabó doktornál szültem. Előtte való nap ismertem meg, mert az előző dokim neki adott át. Most nem tudom kihez menjek. Szentirmay doktor merült fel lehetőségként?
Mi a tapasztalatotok?
Köszi a segítséget
Kata

Kép
Kép
Kép
kata55

KataKép
Gratula a második babócáhozKép Harsányi doki megy el. Mivel nekem ő a dokim, alternatívaként merült fel Szabó doki neve.

NoémiKép
KösziKép Most éppen ott tartok, hogy maradok a Harsányinál, de majd kedden kiderül. A rendelése még januárban a MÁV-ban van, utána nem tudom, hol lesz.

Pussssz
Tüni
tüni

Kata!
Én az első babámnál a Szentirmayhoz jártam,a tapasztalataimat leírom priviben mert sokam nem szeretik ha itt írunk ilyenről(engem nem zavarana,sőt de valaki másképp gondolja.)
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tüni,

én most, december 20-án szültem az ikreket a Szabó Gy.-nél, és mondhatom abszolut perfekt a doki ... kedves,de mértékkel,nagyon lelkiismeretes, nem levevős és szerintem szakmailag is abszolut rendben van ...
amúgy ha eddig már "szoktad" a MÁV-od szerintem nem érdemes kórházat váltani ... nekem pozitív élményeim voltak csak - leszámítva, hogy azért le van pukkanva a MÁV is, mint minden kórház - de a szülésznők, csecsemősők és általában mindenki nagyon rendes volt, segítőkész meg minden Kép
Ha esetleg érdekelne valami konkrétan írj nyugodtan mailt ...

Rita
trus

Szia Rita!

Gratulálok a babákhoz! Én a MÁV-ot nem hagynám ott semmi pénzért, csak dokit nem tudok választani.
Lenne néhány kérdésem, tudsz nekem címet adni ahová írhatok. Bár két aprócska mellett gondolom akad némi tennivaló.
Köszi
Kata

Kép
Kép
Kép
kata55

RitaKép
Először is gratula az ikrekhezKép Köszi neked is a tapasztalokat. Az az igazság, hogy végülis úgy döntöttem, hogy maradok a dokimnál. Talán ha nem ennyire a terhesség végén derült volna ki, akkor máshogy döntöttem volna, de 2-3 héttel a szülés alatt már nem nagyon akartam váltani. Remélem, nem fogom megbánni.

Pussssz
Tüni
tüni

Szia KataKép

rita.zsolt@axelero.hu címre írjál, igyekszem minél hamarabb válaszolni ...

Rita
trus

BUÉK mindenkinek!!! Új vagyok a fórumon, viszont elég sokat olvasgattam az eddigi hozzászólásokat. Tanulságos mindenképpen! Kép
Konkrét infót szeretnék kapni az egyik dokival kapcsolatban, mert elbizonytalanodtam. KÁ-ról lenne szó. Ha a privát címemre írtok, az is nagyszerű! Profilban benne.
Köszi, k_rea
k_rea

K rea!
Ki az a KÁ??
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kulcsár doktor. Bocs a monogrammért, megpróbáltam "james bond"-ozni egy kicsit... ;)
k_rea

K-rea! Nem találtam címet a profilodban, de lehet, hogy én vagyok a béna. Privát üzit nem tudom, hogyan kell küldeni, úgyhogy help! Egyébként én Kulcsárnál szültem- el tudom mesélni...
marcangoló

Sziasztok!

Abszolút kezdő jövendőbeli apukaként (a párom 20. hetes) lenne egy kérdésem: Feleségem Kelemen doktorhoz jár, eddig nagyon meg vagyunk elégedve. Ezen a hétem lesz az ultrahang, de azt modta, hogy azt már nem ő csinálja, hanem (ha jól emlékszem) Mészáros doktor. Ez normális, hogy más csinálja az uh-t? Tud valaki valamit a Mészáros doktorról? Még egy szemérmetlen kérdés: neki is kell pénzt adni?
Elnézést a béna kérdésekért és köszönöm a válaszokat!
István
istván77

A profilpomba beleraktam az emilem, ha gondolod, írjál!
marcangoló

István! A 18-20. héten kötelező genetikai UH-t csak az csinálhatja, akinek erre szóló kifejezett jogosítványa van - ez tudomásom szerint a MÁVban a Mészáros és a Tidrenczel dokiknak van meg. A következő többi uh-t és vizsgálatot majd megint mind a saját dokitok csinálja. Sztem nem kell pénzt adni.

Márti
márti

István, én is belekotyogok. Az UH-hoz nem minden szülész-nögyogyász ért. Ezért van olyan hogy a szüréseket a doki csinálja, és külön lemegy a kismama az UH-os orvoshoz is. Lehet hogy erről van szó. Nekem azt mondta az orvosom, hogy olyan hogy genetikai UH olyan nincs, igazábol azt a vizsgálatot lehetne annak nevezni, amikor mintát veszenek a magzatvizböl, ez nem kötelezö, csak 35 éven felülieknek csinálják (lehet hogy nem vagyok pontos a kort illetően), és amniocentézis (ezt sem biztos hogy jol irom) a neve.

Szoval csak ennyi. Pénzt nem kell adni!

Üdv
Eszter
eszter2004

Köszönöm a válaszokat!
Most már megnyugodtam.
Egyébként ezt a fórumot nemrég fedeztem fel, szerintem még jelentkezni fogok bénábbnál bénább kérdésekkel!
I.
istván77

Eszter! A 20. hét körüli UH vizsgálatot azért hívják "genetikainak", mert sokkal alaposabb, mint a "sima" UH-k, amikor a szívhangot és a külső testméreteket (fej, comb, haskörfogat, stb) figyelik. A "genetikai" UH a baba belső szerveinek a fejlődésének a vizsgálatára is kiterjed (szívkamrák megfigyelése, gerincoszlop zártsága, gyomor, vesék működése, koponyaszerkezet, stb). Ezek azok a "különlegességek", ami miatt csak erre szakképzettséget szerzett orvos végezheti. Az amniocentézis a magzatvízvétel latin neve.

Márti
márti

Sziasztok!
Én a tavaszi topikba szoktam írni, márc végére várom a babát, és lenne egy konkrét kérdésem, hátha tudtok segíteni. Szülésznô választáson gondolkodom, de nem ismerem a MÁV-os szülésznôket. Ha esetleg tudtok valakit ajánlani, azt megköszönném. E-mailben is jöhet a válasz, címet a profilomban találtok. Elôre is köszönöm!

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok!
en is gratulalok az uj babakhoz!!!
Orsi21!
irtam neked mailt!

Moku
moku

Márti igen igen tudom hogy igy van. Megmondom öszintén nekem minden UH-nál megmérnek ugyanugy mindent. Kép

Üdv
Eszter
eszter2004

Szia Marcangoló!
Küldtem levelet a privát cmedre. Köszi a segítséget! k_rea
k_rea

Szisztok,
Eszter2004 már megírta, de írom én is személyesen. december 18-án 00:32-kor a máv kórházban megszületett a kislányom Hana.
Nagyon elégedett voltam, a szülőszobával, a fogadott és nem fogadott szülésznőkkel és a csecsemősökkel is. Nagyon kedvesek és segítőkészek. Végül a fizetős szoba mellett döntöttem és nagyon jól tettem. Mindenkinek javaslom aki anyagilag megengedheti magának. Ha a papa nem alszik bent akkor csak 5000 ft naponta. Mivel ebbe a szobába bármikor lehet látogatni akár éjszaka is, ennek nincs jelentősége, csak nem kap ágyneműt. Viszont a kaja minősíthetetlen. Készítsétek fel a rokonokat, hogy el kell látni titeket mindennel.
Kép
Több kép az albumomban: http://babanet.hu/album/main.php?album=4270

Savitri

KépKép
savitri

Szia István!
Én is a Mészáros dokinál voltam genetikai uh-on. Nagyon alapos, kettőt nem szól, csak, ha kérdezel.Legalább 20 percig nézte a babát, a hasam már majd szétszakadt. Anyagi juttatást mi sem adtunk.Ágas
ágas

Tüni,

Én a Harsányinál szültem anno, tudod, hol már, hol lesz az új rendelése? (Hátha akarunk még gyereket, hi-hi)
Már utána érdeklődni sem tudok, mert a régi mobilszáma sincs meg (most költöztünk).
Köszi, és sok sikert!

Mia
mia

MiaKép

Gyorsan válaszolok, mert úgy néz ki, hamarosan szülni fogunkKép Nem tudom még, hol lesz a rendelése, de az asszisztensének tudom a számát:30/242-7440. Nektek is sok sikert a "háthamégegybabához"Kép

Tüni
tüni

István
Én is a Kelemen doktornál szültem.KépAz teljesen normális hogy nem ö csinálja az uht.Nekem a legelsöt még ö csinálta de aztan a rendelökben lévö uh készüléket megszüntették és már a folyoso másik végén uh-nak csak.A többi hátralévö uht is ott csinálták nekem vszinü nektek is és egyszer se a Kelemen.Ha van kérdésed irj nyugodtan Kép

Üdv Nikk

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. :-)

7 hetes várandós vagyok, és a doki, akihez járni szerettem volna közölte, hogy augusztusban szabin lesz. :-( Így új orvos után kell néznem. A cég, ahol a férjem dolgozik a MÁV kórházzal áll kapcsolatban, és ezért gondoltam, hogy esetleg ott szülném meg a babámat.
Írnátok esetleg Nekem az orvosokról, arról hogy milyen sűrűn van vizsgálat, Uh? Melyik dokiknak van magánrendelése? A hozzászólásokat olvasgatom, de elég lassan haladok vele. :-(

Köszi az infókat előre is.

Vica
vica1

Bocsi, az előbb lemaradt, hogy a Kisfalvi doktorról szeretnék elsősorban infókat, ill. a szülésznőkröl.

Ha priviben jön azt is megköszönöm, a címem:
szokoll@enternet.hu

Köszi mégegyszer
Vica
vica1

Vica, én Petö Zsolt-hoz járok a magánrendelésére, nagyon meg vagyok vele elégedve,nyugodt, higgadt ember. A magánrendelésén van minden, UH, CTG. Privátban megküldöm neked a cimét és telszámát.

üdv
Eszter
eszter2004

Szia Vica!

Én Banczik Zoltánhoz járok már 11 éve a magánrendelőjébe. Nála is van minden UH, CTG. 2003-ban szültem nála. Küldöm a telefonszámát és címét.

Szia
Edit
edo

Sziasztok,

Bocsánat, hogy ismeretlenül írok ide nektek. Azért teszem, mert tudom, hogy sok mama nem az "elmúlt napon"-ra kattint, így ha érdekelné is, amit hírdetek, nem láthatja meg. Ez pedig a következő:

január 27- én újabb 4 napos dúla-alapképzés indul a MODULE szervezésében. http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=89&cid=45522

Amennyiben valaki tervezi, érdemes erre mindenképpen elmennie, mert ez az utolsó alkalom, hogy nem kell szállásdíjat fizetni. Külön indok még a mostani tanfolyam mellett az, hogy pénteken vért izzadva megszültük a továbbképzés mikéntjét, hogyanjait és egyéb kérdésekre adott válaszait is, és ennek eredményeképpen a januári csoport tud velünk továbbképződni havi egy vagy két napos alkalmakkor, és szuper lesz! Érdeklődés esetén forduljatok a fenti linken megadott névre, számra, vagyis Békés Emőkéhez a 70/948 5481-es számon, de még sokkal jobb, ha mélt írtok neki a bekese@module.hu címre.

Tudom, hogy sokan közületek várandósok, azért teszem fel ide is ezt, mert pocakkal is el lehet menni, amennyiben, ha van nagyobb testvérke, elég nagy ahhoz, hogy nélkülözze a mamáját 4 napra. Nem mellesleg ez a képzés segít kihozni a legjobbat a kórházi szülésekből (is) mind a ti, mind a babáitok szempontjából. (Bár tény, hogy pocakkal átmenetileg lemaradtok a toábbképzésről, de ez újra indul később, szóval nem gond.)

Ha szeretnétek dúlát, akkor nekem írjatok, leírom, hogy tudjátok megtalálni a leginkább nektek valót. Kép

Virág
virág78

Bocsi, véletlenül kétszer ment el. Úgyhogy a másodikat töröltem.
virág78

Edit
megkérdezhetem, hogy neked Banczik szülés előtt vett kenetet Streptococcus-tenyésztés céljából?
Köszi a választ előre is
Andi
psandi

Sziasztok!

Új vagyok itt, és 7 hetes terhes:-) Sajnos aki orvosnál voltam, felületesnek tűnt, nem volt szimpatikus számomra, továbbá a kórház sem. Mivel a Máv kórház viszonylag közel van hozzánk, s más okból kifolyólag már jártam ott, szeretnék ott szülni. Azonban nem ismerek egy orvost sem. Szeretném, ha tudnátok segíteni nekem, s egy megbízható, mindenre odafigyelő orvost ajánlani, akinek magánrendelője is van.
Kedves Edo és Eszter! Láttam, hogy ti már ajánlottatok másnak egy-egy orvost, de privát címre küldtétek. Ha nem gond, megkérnélek benneteket, hogy nekem is küldjétek el, ha lehet, az elérhetőségeiket és pár sort, hogy milyennek találtátok az orvost.
Ami nekem fontos, hogy kedves legyen, odafigyelő és ne legyen túl fiatal:-)
Segítségeteket előre is köszönöm!

Bogi
bogi_8

Szia Bogi!

Én a második gyermekemet, egy fiatal dokinál szültem, nálam 10 hónappal idősebb. Alaposabb, figyelmesebb volt, mint az elődje, akinél az elsőt szültem. Persze, ha Neked bizonságérzetet ad, hogy idősebb a választott orvosod, megértelek, csak egy fiatal doki is lehet nagyon felkészült.
Szia :Ágas
ágas

Kedves Ágas!

Köszönöm a válaszod! Ha már van tapasztalat, akkor nem zárkózom el a fiatalabb elől sem. Tavaly sajnos be kellett feküdnöm a MÁV kórházba , s nőgyógyászati vizsgálaton is voltam. Akkor egy fiatal doki vizsgált meg, s nem volt vele gondom (szőke szemüveges volt, de nem tudom a nevét), s nem a tapsztalat hiánya miatt szeretnék idősebbet, csak valahogy nyugodtabb lennék... Ettől függetlenül, ha nem sértelek meg, s megadod a számát, nevét, egy próbálkozást lehet, hogy megér. Elvégre az első személyes benyomás ami nagyon fontos.
E-mail címem. bogiking@freemail.hu

Előre is köszönöm, s azt még egyszer, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!

Szió, Bogi
bogi_8

Szia Andi!

Igen vett le tenyésztést. Te is nála fogsz szülni?

Üdv: Edit
edo

Szia Bogi!

E-mail címedre küldtem infót a dokimról.

edo

Edo
igen, nála, 2003-ban is nála szültem, és akkor nem vett, akkor meg még nem tudtam, hogy esetleg kéne... És Te kérted, vagy teljesen magától?
Andi
psandi

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam ide, de néha olvasgatok, nosztalgiából Kép
Most Edithez fordulok, de mindenki más is jelentkezhet, aki érintett: Én 2002-ben szültem Bancziknál, nagyjából elégedett is voltam, ajánlottam is többeknek őt, de már nem fogom. Tervezzük a második babát, mindenképpen a MÁV-ban szülnék, és tulajdonképpen megerősítést szeretnék kapni, hogy jó lesz nekem a Banczik másodszorra is Kép Nem tudom, kérhetek-e ilyet, írnátok nekem a tapasztalataitokról? Emilem: jkoltai@axelero.hu
Előre is köszönöm!
Judit
jucc

Szia Edo!

Köszönöm a leveled! Válaszoltam, s kérdeztem is:-)

Üdv.: Bogi
bogi_8

Vica1!

Kicsi a világ. Írok privit.
Babaszobás ginuka

Kép
Kép
Kép
kata55

Kedves hozzászólók!
Végre regisztráltam magam, és végre kismamák között "lehetek". Még nem tudtam végigolvasni a topicot (munkahelyről)sajnos. Mi a 29. hétben vagyunk a kisfiammal, és a Máv kórházat néztük ki. Az a baj,hogy egyetlen orvost sem ismerek, illetve Gulyás doktorral tudtam eddig beszélni, de még szívesen találkoznék más dokikkal is. Esetleg szült valaki Gulyás dr-nál? Minden információnak nagyon örülnék, ha bármelyik dokiról tudna valaki írni tapasztalatot.
Vidéki dokihoz jártam eddig egyszer egy hónapban, és egy pestihez alkalomadtán de már úgy érzem,hogy nagyon sürgős lenne egy állandó doki, aki nemcsak 5perc alatt megvizsgál stb.
A Jánosban ma nézzük meg a szülőszobát, a Máv-ban már láttam. Ezekről szívesen adok infokat, ha kell.
Előre is köszönöm!
betti771123@freemail.hu
biloba

Szia Andi!

Én sem tudtam, hogy kell-e mintát venni. Egyébként az én esetemben teljesen mindegy volt, hogy negatív lett az eredmény. Az orvos Dávidka megszületésekor antibiotikumot adott neki mivel már 17 órája elfolyt a magzatvíz és ennek fertőzésveszéje van. Utólag kiderült, hogy igaza volt mert manócska tényleg fertőzést kapott, de hála a dokinak nem lett semmi komoly baja.
Szóval hiába a negatív eredmény bármi történhet ilyen esetben.

edo

Szia Judit!

E-mail címedre írtam egy pár sort.

Edit
edo

Szia Savitri!
Gratulálok a kis Hanához! Gyönyörűűűűű!!!!!!
Egy bő hónapra megszűnt minden internet hozzáférésünk, és most láttam csak a fotót. Mese szép a kiscsaj. Milyen volt a szülés? Írnál róla?
Nálunk Zorka 2 éves, és elkezdtük a bölcsit, Dorka 5 és fél hónapos (már!), és nagyon édes. Úgy szalad az idő, hogy észre sem veszem. Még csak most szültem...
Gódi
gódi

Sziasztok,
Orvos választás elött vagyok, így 11 hetesen. Segítsetek. Szeretnék a Máv-ban szülni, mert jókat hallottam és közel is van. Tud valaki a Szabó és Tidrenczel dokiról valami testközeli infót adni(elérhetQséget)? Nyitott vagyok más dokira is...köszi
ciluc

Szia Ciluc!

Én 13 hetes vagyok a második babával. Az elsőt is a MÁV-ban szültem. Írnék mailt, de nem találtam címet a profilodban.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?