Csajok!
Anyósom csinált nekem az előbb rántott halat zöldségkörettel.
Jaj isteni volt.Úgy bekajáltam.Nagyon jól esett.Isteni.
Most kell a hal.Sok fehérje.Tudjátok
Kell a manóknak
ditke
Hát én is ki szoktam akadni.Pl:Leszívás után hétfőn ültünk
a folyosón és hát nekem leszívás előtt pisilnem kellett,
de egy csaj már 15 perce nem jött ki.Mondom az anyjának
aki kint ált az ajtónál:Mi van a lánnyal?Mert nekem be kéne
mennem a műtőbe és pisilnem kell.
Azt mondja feldugták neki a pálcát,és hány.Mondom milyen pálcát?
Hát abortusza volt.Én nem értem miért kell egy szinten lenni
az abortusznak meg a meddőséginek?Nem?
Én meg azért szenvedek hogy legyen ő meg......
Szóval igazságtalan az élet
Ditke!Annyira érzem amit Te érzel.
Vannak a praxisunkba olyanok akik sorba potyogtatják a pulyákat szinte sportot üznek belőle.Tudod jobb nem dolgozni inkább ujra teherbeejtetik magukat a perc pontosággal a gyes lejárta előtt,mert büdös a munka meg az ujbóli szocializálódás.Undoritó.Ezeket csak úgy hivom hogy a NAGY MAGYAR ANYÁK!Egyszerűen...Á úgy igazán meg sem tudom fogalmazni mit érzek mérhetelen igazságtalanságot!
Krisztike én meg szardiniát ettem,nagyon fini volt!
Mary hogy vagy?
Na, ismét itt vagyok! Elugrok a postára és ha visszajöttem megnézem tiszta-e a levegő, ha nem beülök a laptoppal a wc-re.
Annyira szeretnék már hozzátok jönni, hiányoztok!
Ez tényleg durva amit írtál!!!!! Régebben az endokrinológia volt a helyén!!!!!! De én láttam ott kismamát is! Ezt nem értem!
Akkor úgy látom egyet értetek velem!
Na megyek meggyújtom a zöld gyertyámat! Mert a zöld gyertya mint írtam a termékenységhez fűződik, és ma kell kérni az égieket a 2010-es esztendőbeni "vágyunkra"!!!!
ditke
Nagyon misztikus vagy
Majd nézd meg hogy ott abortusz van.
Hát csajok az előbb voltam wc-n és én is erőlködtem.
Hát ténleg olyan érzésem volt nekem is hogy jaj nehogy
kijöjjenek a babyk De csaknem
Én a folsavat már régebb óta szedem. Azon kívül pedig a Maca-Guarana-E vitamint.
Szerintem egyéni, hogy ki szed és ki nem kismama vitamint.
Szándékosan nem "terhes" vitamint írtam!!!! Maga a szó is olyan hülye!!!!!!!!!!!!
Lányok tudjátok miért láttok kismamát is az abortuszos rendelőnél a folyosó végén????
NA MOST KAPASZKODJATOK MEG!
Azok a kismamák azért mennek mert szülés után lemondanak a gyermekükről és annak az ügyeit is ott intézik,azért tudom mert a klinikán dolgoztam és az ott dolgozó kolleganő mindig ezeket az ügyeket koordinálta.Nagyon durva nem?
Szerintem teljesen beteg ötlet hogy egy osztályon ülünk az ilyenekkel!
Krisztike én hazudtam amikor azt mondtam hogy nincs más tünetem,TISZTA RAGYA A KÉPEM
Az gyönyörű ténleg hogy egy helyen vagyunk ilyenekkel.
Ez engem annyira felháborít.Nagyon durva.
Mit csináltál a klinikán kamilla?Mármint melyik osztályon voltál?
Ditke! Nekem tökre kiment a gyertya a fejemből... :S
EZ mekkora már... A meddőségi az abortusszal egy osztályon... hihetetlen...
Az a baj, hogy aki nincs ilyen helyzetben, az el sem tudja képzelni, hogy egy nőt mennyire visel meg lelkileg egy ilyen. Vagy legalábbis engem eléggé.
Na jó, befejezem, mert már tegnap elszállt az agyam a dolgokon, és reggelre se aludtam ezt ki. Még mindig dühös vagyok, és megkeseredett, és rohadtul elegem van mindenből. :S
Sziasztok!
Jó reggelt.Én jól vagyok köszönöm.Jól aludtam viszonylag.
Azt leszámítva hogy egész éjjel a wc-re jártam.Pedig este
már nem is ittam.Na de napközben meg igen.Biztos annak
tudható be.Képzeljétek én ma egyáltalán nem puffadok.
Ez nem gáz szerintetek?Puffadni kéne nem?
Jaj úgy félek mert semmi tünetem nincs.Nem mintha
hiányozna a puffadás de az is egy tünet.Nem?
Látjátok már kezdek parázni
ditke
Jobban vagyok igen,de én is aggódom hogy semmi
tünetem nincs.Se puffadás se hányinger,semmi.
Bár nem tudom mikor van a beágyazódás?Hanyadik napon?
Nem tudod te sem?
Nekem akkor voltak fázós tüneteim amikor a bromot szedtem.
Állandóan fáztam.Te nem szeded?
ditke
Akkor szedjél sok vitamint hogy ne legyél beteg.Csak nem.
Rosszul is érzed magad?
Csak 7-8 nap?Lombiknál nem előbb?
Olyan tudatlan vagyok.Neten sem találok semmit róla.
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot: Ditke, Krisztike: megértem, amit éreztek az akaratuk ellenére teherbe esett nőkkel kapcsolatban. Nekem is volt hasonló "élményem", amikor laparra feküdtem be, hogy végre terhes legyek, akkor egy szobába fektettek egy olyan nővel, aki éppen elköttette magát, mert már 3 gyereket szült és a férje nem akart védekezni. Inkább a nő köttette el magát. Elég pocsék, ahogy összeválogatták a szoba lakóit. Volt egy szegény rákos asszony is, aki kemoterápiát kapott, hát végig rosszul voltam, borzongtam. Szegényke:(((
Krisz, nagyon jók a jeleid, akár hiszed, akár nem!
Én beülti után 5 nappal éreztem, hogy meg akar jönni és sírtam, hogy nem sikerült a lombik. Akkor mondták a csajok, hogy a terhesség felerősíti a "túlstimus" érzést, ilyen tüneteket produkál az ember. Hát igazuk lett:) A 8. naptól már pozitív tesztem volt. Tehát ha rosszul vagy, az jóóóó!
twist
Úgy nem vagyok rosszul.Meg már elmúlt a mindjárt megjönni
érzés is.Hát nem tudom.De amit a leszívás óta érzek az
az hogy a jobb lábamat ha felemelem fáj a hasam.
Ez elmúlik?A leszívástól lehet szerinted?
Egyébként mi a jó?Az ha érzel valamit vagy az ha nem érzel?
1. Lehetőleg pontos hőmérőt használjunk. Ugyanazt a hőmérőt használjuk és ezt a hőmérőt ne használjuk más célra. A mérést lehet a bőrön (hónaljban) végezni, de lehet ún. maghőmérsékletet mérni (száj, hüvely, végbél), a lényeg az, hogy mindig ugyanott.
2. A hőmérőt este kell lerázni, mert a hajnali rázogatás emeli az alaphőmérsékletet. Ébredés után első mozdulat a hőmérő, a mérés alatt teljes a nyugalom.
3. A mérés eredményét azonnal fel kell írni, mert a közel azonos értékek könnyen összekeveredhetnek. Helyes fel is rajzolni egy koordinátarendszerben (kockás lap is megteszi), amelynek 0 pontja a menses első napja.
4. Jelölni kell, ha nem aludtunk 6 órát, ha gyógyszer vettünk be, ha alkoholt fogyasztottunk lefekvés előtt, betegséget (náthát is), és helyes bejelölni az együttlétek idejét is, a későbbi fogamzás pontos idejéhez.
Hangsúlyozni kell, hogy nem az egyes értékek, hanem az egész görbe alakja az értékelés alapja, tehát hónap közben vagy hiányos adatok alapján nem lehet véleményt mondani! A mérés akkor pontos és akkor használható, ha minden előírást pontosan betartunk. Ilyenkor az alaphőmérséklet mérése a peteérés vonatkozásában szinte 100% pontosságú, arra is alkalmas, hogy kijelöljük azt a napot, amikor esetleg egy progeszteronméréssel a peteérést hormonálisan is igazolhatjuk.
Összegezve:
Mindig reggel ébredés után rögtön, az előző este lerázott hőmérővel kell mérni, legalább 5-6 óra alvás után, én nyelv alatt szoktam(volt) mérni!!!!!! És mindig ugyanabban az órában!!!!!
Nem úgy hogy egyik reggel 5-kor, a köv. reggel meg 10-kor mérek, mert nem pontos adat lesz!!!!
Folyamatosan kell mérni, menzi utántól! Nem mindenkinek egyforma az "alaphője".
Nekem 36,6 környékén van. Babásan volt 37,1-37,2, illetve még menzi előtt, majd ha jön a menzi, el kezd csökkenni a hő, és megjön.
De én tudok olyan csajszit, a régebbi topikomból, aki 36,6-tal volt babás!!!!
De nyugi!!!!!!!! Ott vannak, lesznek veled a picikéid!!!!