Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy látszik ezek a frontok meg sem kottyannak a gyermekeinknek! A fiam sem igyekszik kifele, pedig már nagyon várom! Nem csak azért, hogy túllegyek a dolgon, hanem annyira vágyom már, hogy megláthassam a pofiját, és hogy egyszerre ölelhessem át mindkét fiamat!
Ricsikém szerintem érzi, hogy most elég nehéz nekem, mert annyit hízeleg és szeretget, mint még soha. Olyan kis aranyos!
Vigyázzatok magatokra, állítólag délután jön a vihar! Lehet, hogy néhányan találkozunk odabent? (Nekem az elsőnél tényleg bejött a fronthatás. Olyan vihar volt amikor vajúdtam!)

Szilvi
gszilvi

Sziasztok!

Szilvi!
Azt hittem már babázol Kép!
Nálam egyelőre semmi jele, hogy ki akarna bújni a kisasszony. Csak annyi, hogy ma egy kicsit kevesebbet mozog, nem rúgja a szét bordáimat, oldalamat Kép.
És egyáltalán nem vagyok éhes. Mai ebédem: két körte és egy banán,némi almalével.

De holnap is kettős fronthatás lesz... Kép!
Üdv, Virág 38+0
virga

Sziasztok!

Úgy látszik a front az én fiamat sem izgatja :-) Ma voltam a dokinál és teljesen zárt a méhszáj, a doki még csak nem is tippelt arra, hogy mikor jöhet a baba. Nekem bezzeg jó étvágyam van, kicsit túl jó is. Vissza kell fognom magam, ha nem akarok még a finisben néhány plusz kilót felszedni.
Duda, mit meséljek? :-) Tudnék mesélni a kismama jógáról, csak ehhez nem elég itt a hely. Mindenesetre nekem nagyon bejött és szerintem sokat segített.

Csenge, 38+1
Vendég

Sziasztok,

Már jó pár napja nyomon követem a fórumot, olvasom a hasznos információkat, nagy segítséget jelentenek. A 33. hét közepén vagyok és nagyon zöldfülűnek érzem magam hozzátok képest. A Ferenczi Miklósnál fogok szülni, van esetleg valaki, aki szintén nála fog, vagy tud valamit róla?

Minden jót mindenkinek!

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Csenge, arra gondoltam, a szülés után mesélj majd arról, mit sikerült hasznosítanod az órákon tanultakból! :-)

Ma megyek CTG-re. Remélem mutat majd valamit, mert tegnap óta fájdogál a hasam. De jó lenne ebben a hűvösben szülni!
Ti hogy vagytok?

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Manka!

Ha te zöldfülűnek érzed magad, akkor én mit szóljak a magam alig több mint 9 hetével. Én is néha belekotyogog itt mindenbe, de igazából a többiek már javában szülni készülnek, vagy a pici babájuk körüli teendőkkel vannak elfoglalva. Örömmel, és szívesen olvasom, de jó lenne ha velem egykorú (terhességben) látogatói is lennének a fórumnak. Hogy az engem jobban foglalkoztató kérdéseket is meg tudjuk vitatni. Eddig azért a többiek válaszoltak az idétlen kérdéseimre. Amit köszönök is nekik.

És ezután is látogatlak benneteket.

Paga

Gabi
paga

Szép napot Mindenkinek!

Esetleg van köztetek valaki, aki augusztus legvégére - szeptember elejére van kiírva? Én szeptember 4-re vagyok és örülnék ha esetleg találnék "sorstársakat"Kép
Szia Manka7!

Én is Ferenczi dokinál fogok szülni. Most 36 ill. már majdnem 37 hetes terhes vagyok. Első gyerek, tehát szintén zöldfülű vagyok. Sokszor csak kapkodom a fejem, hogy miket tudnak és mekkora tapasztalattal rendelkeznek itt a lányok. Végső soron ezért (is) olvasom szorgalmasan a hozzászólásokat.

A dokiról annyit tudok mondani Neked, hogy szerintem nagyon rendes, nyugodt és Nekem úgy tűnik lelkiismeretes. Én kb. két éve ismerem, hozzá jártam magánrendelésre. A terhességem kezdetén viszont egy másik kórház másik orvosához jártam, akivel nagyon nem voltam megelégedve, ezért visszajöttem a Ferenczi dokihoz. (azért kezdtem más dokihoz járni, mert a Shöpf-Mérey Nekem egy kicsit messze van) Nagyon kedvesen fogadott és az összes terhességem alatt felmerült problémámat megoldottuk.
Hogy milyen nála ill. a közreműködésével szülni azt még nem tudom, de rövidesen arról is be tudok számolniKép

Val
val

Sziasztok!

Paga!
Nincs idétlen kérdés Kép! Ha bármi van,nyugodtan kérdezz és ha tudunk válaszolunk Kép!
Nem próbáltál még olyan topikot, ahol időben közelebb álló anyukák vannak? A "Gyermekek,magzatok kor szerint" részben tutira van már hasonló korú pocakos. Nehogy félreérts, nem akarlak elüldözni Kép, de hasznos ilyen topikokba is járni. Én pl. az NLC-re is járok, az augusztusi topikba, sok hasznos infót lehet összeszedni, és azért is jó,mert hasonló korúak a pocaklakók (és a már kibújt babák Kép).

Val!
Én egy kicsit előrébb járok, aug. 17-re vagyok kiírva.

A front nekünk nem hozott Zitababát sajnos. De azért egyszer csak kibújik/kiemelik Kép!
Szép hűvös napot! Virág 38+1
virga

Szia Virga!

Szétnézek máshol is, de én is itt fogok szülni, ezért itt kaphatok a kórházra, körülményekre vonatkozó aktuális híreket.

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Csenge!
Nem emlékszel véletlenül, hol láttál Avent Isis mellszívót jó áron? (cumisüveggel, vagy tárolódobozzal?)

Köszi!

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok lányok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én örülök ennek a hőmérséklet csökkenésnek, már kezdett nagyon elegem lenni a forróságból. Még az esőt sem bánom.

Paga, hogy bírod az első trimesztert? Nekem egyfolytában hányingerem volt, reggeltől estig, aztán a 12. héttől mintha elvágták volna.

Val, nagyon örülök, hogy jó véleményed van a Ferencziről, eddig nekem is nagyon szimpatikus, bár még csak 3 hónapja járok hozzá. Én nagyon közel lakom a Shöfihez, úgyhogy úgy tervezem, hogy majd két fájás között átsétálok. Te már mindent megbeszéltél vele a szüléssel kapcsolatban (szülésznőválasztás, érzéstelenítés, stb.)?

Manka 32+4

Manka

manka7

Duda, a soroksári úti Megatoysban (most talán Brendon) volt 12-14.000 Ft körül láttam, ha jól emlékszem. Volt cumisüveggel és tárolópohárral is.

Csenge
Vendég

Csenge, köszönöm!

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Szia Manka!

Az első trimeszter? Hát a fiammal meg sem kottyant, sem hányinger, émelygést semmi, de most bepótlódik mind. Elég nehezen viselem, de ez az időjárás változás jót tett nekem, Sokkal jobban érzem magam.

Most inkább azon gondolkodom hogy a munkahelyemen mikor is mondjam meg hogy babát várok. Azt hiszem (bár biztosan nem tudom), hogy nincs erre semmilyen kötelezettségem hogy meddig kell bejelentenem. Sokáig úgy se marad titok (hiszem a hasam akkora, mind a fiammal félidős terhesen vagy később), meg tulajdonképpen nem is titok csak szeretnék az első sorozat vizsgálaton túl lenni, hogy tudjam minden rendben van. Magyarul babonás vagyok.

Jó lenne már ha a nagypocakosok közül valaki szülne, mert olyan jó olvasni a születés történeteket.

Hát jó hűsölést és felüdülést a hőség után mindenkinek!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Paga!
Én olvastam egyszer valahol arról, hogy a munkavállalónak értesítenie kell a munkáltatót, hogy babát vár, de nem emlékszem az időpontra. De gondolom valahol a 3. hónap környékén lehet Kép. Én a 11. héten mondtam meg most, mivel vérzés miatt feküdnöm kellett és már nem tudtam mit kitalálni, miért nem megyek dolgozni. De egyébként a 12. hét után terveztem. Nekem is nagyobb volt a pocakom már az elejétől Kép. A 7. héten már nem tudtam begombolni a nadrágjaimat és azóta is nagyobb,mint a fiammal volt.

Ha megszülök, ígérem megosztom veletek a sztorit. De egyelőre semmi jele, szóval ez előbb a többiekre vár Kép!

Végre hűvös van, hurrá, hurrá!!!
Szép napot! Virág 38+2
virga

Jó reggelt mindenkinek!

Szia Paga, szóval neked már ő lesz a második baba. Gondolom most kislányt szeretnél. Milyen volt az első szülésed? Én most kezdek már egy kicsit félni a szüléstől, nem tudom mi lesz velem legtöbbször a vérvételnél is elájulok.
Amúgy én is úgy tudom, hogy a 12-14. héttől kell értesíteni a munkaadót.

Virág, te hogy bírod az utolsó heteket, én már most sem tudok aludni.

Szép napot mindenkinek,

Manka

Manka

manka7

Még mindig itt vagyok Kép!

Manka!
Nekem az alvással nem nagyon vannak gondjaim szerencsére Kép! Általában ébren vagyok hajnalban, meg persze nem alszok valami mélyen (minden fordulás kész túra az ágyban, átpakolni a párnákat, takarót, pocakot stb Kép), de szerencsére napközben tudok aludni kb. 1 órát és ez sokat segít szerintem.
Ha én nem alszok eleget, akkor nagyon morcos vagyok, félek is,hogy megint mi lesz ha egy újszülött lesz a családban... Levinél ráadásul gondot okozott az is,hogy napközben nem tudtam aludni,mert állandóan figyeltem rá, hogy mikor ébred fel. És persze Murphy törvénye: ha végre 1 óra kínlódás után elaludtam volna, akkor felébredt. Szóval nem lesz könnyű. De azért nagyon várom már Kép!

Paga!
Ha esetleg attól félsz, higy kitesznek a baba miatt, akkor mindenféleképpen a 90. nap után mond meg a munkahelyeden, mert akkortól már "védett" vagy.

Megyek kiteregetek,meg eszek valamit, mert olyan éhes lettem, mint egy farkas. Mi van velem?!?
Üdv, Virág
virga

Virga és Manka!

Köszönöm a jó tanácsokat nagyon hasznosak, és megfontolandók.

Hát hozzánk a munkahelyre 2 hetente jön ki a nagyfőnök, termelési értekezletre. És pont tegnap volt itt, nagy volt a kisértés, hogy elmondjam, de a közvetlen főnököm megelőzött egy nagy bejelentéssel, mégpedig a felmondásával. Nagy lett a felfordulás, az átszervezés, így aztán az én mondandóm elmaradt. Két hét múlva szabadságon leszek, így legközelebb 4 hét múlva találkozom a főgóréval, akkor 13 hetes és pár napos leszek. Remélem!!! Ehhez még hozzájön a legújabb hír, hogy bejelentették, hogy mivel most mindenkire több munka, felelősség hárul, ezért fizetésemelést kapunk, már az augusztusi béreknél. Az összeget nem mondták meg, de azt csak szeptember elején közvetlenül a fizetés előtt fogják szerintem eldönteni. Ha előtte bejelentem, akkor tuti, hogy kevesebbet fogok kapni, mert én pár hónap múlva úgyis lelépek, ha pedig bármi gond van, akkor még előbb, akkor meg minek fizessenek nekem többet. Kőkemény kizsákmányoló kapitalizmus. Így aztán lehet, hogy kicsit el fog húzódni a bejelentésem.
A közvetlen kollégáim miatt van lelkiismeret furdalásom elsősorban, de azt tudom, ha pár embernek elmondom, akkor 1 napon belül az egész cég tudni fogja. Azt meg véletlenül sem szeretném, ha a feletteseim mástól tudnák meg a hírt.

Ennyi! Kicsit hosszúra sikerültem.

Más! Igen szültem már. Barnabás fiam 10 éves elmúlt, de régen volt, és ahogy olvaslak benneteket eléggé megváltoztak a kórházi viszonyok! Fogadott orvosom volt, de fizetős szoba, meg szülésznő ? Erről akkor még hallani sem lehetett. Mellesleg a sok idő eltelte miatt teljesen olyan, mintha az elsőt várnám, úgyanúgy izgulok mindenért. És mivel az elsőnél akkor mentem szülni, amikor elfolyt a magzatvízem, de semmi fájásom nem volt, azt sem tudom, hogy tudni fogom-e, hogy mikor kell mennem szülni. Nagyon bizonytalan vagyok mindenben! Egyébként az első szülésem rendben ment a 38. héten szültem, és hajnali kettő körül folyt el a magzatvizem, de a baba csak délután 5-kor született meg. Csak az utolsó egy óra volt vészes, akkor voltak erős fájásaim.

Most már megyek és dolgozom egy kicsit!

Puszi mindenkinek,

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Paga, én is úgy voltam vele, hogy nem akartam szólni bent legalább a harmadik hónap végéig. Nem azért, mert attól tartottam, hogy valami hátrány ér emiatt, csak addig jó lett volna ha csak a családommal és a barátaimmal beszélhettem volna erről, nem akartam még "idegenekkel" erről társalogni. Persze sokkal hamarab "kiderült" s mint később rájöttem, csak egyszerűen tippeltek, konkrétan senki sem halotta, de a pletyka elindult és a második embertől már tényként ment tovább... Arra viszont felhívnám a figyelmedet, hogy sose lehet tudni, hogy ki olvassa ezt a fórumot is, még az is lehet, hogy egy kollégád vagy ismerősöd innen tudja meg a nagy hírt.

Mi jól vagyunk, az éjjel végre jól kialudtam magamat, a héten talán először. Ma megyek CTG-re, de nem hiszem, hogy lenne bármi változás. Elvira nővér tényleg nagyon kedves, tegnap találkoztam vele a kórházban, ahol egy barátnőmet látogattam meg.

Szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek!
Csenge, 38+3
Vendég

Sziasztok!

Remélem születés történettel én szolgálhatok a legközelebb. Tegnap voltam CTG-n és orvosnál és a doki szerint még a héten szülünk.
Én ebből egyelőre nem sokat érzek, fájás nincs különösebb, csak egyre gyakrabban keményedik a pocakom.

Ha elkezd kinyílni a méhszáj, mennyi lehet még hátra?

Vigyázzatok Magatokra!
Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda, ez izgalmas :-) Szerintem ez nagyon egyénfüggő, egy barátnőm az egyik véglet: doki mondta, hogy egy ujjnyira van nyitva és szerinte 72 órán belül jön a gyerek, de négy óra múlva megszületett :-) más meg símán elvan több hétig is nyitott méhszájjal, anélkül, hogy beindulna a szülés. A CTG mutatott fájásokat csak Te nem érzed?

Csenge
Vendég

Sziasztok, szép napot Mindeninek!

Manka,
Elég sok mindent megbeszéltem már a Ferenczivel, amit nem, azt a szülésznővel. Tegnap voltam CTG-n és amig tartott a mérés, addig beszélgettünk. Az érzéstelenítéssel kapcsolatosan annyit érdemes tudni, hogy előre kell szólni, ha van ilyen igényed, mert csak három doki csinálja és nem biztos hogy amikor szülsz, akkor bent lesz a három közül bármelyik is. Tehát ezt előre tisztázni kell, mert akkor be tudják hozzád hívni a dokit.
Szülésznő választás: Többször szóba került, de végül csak egy név került konkrétan szóba. Õt kellett keresnem amikor CTG-re mentem. Eddig szabin volt, de tegnap végre bent volt a kórházban, így tudtam vele beszélni. Nekem nagyon szimpatikus volt, sok mindent elmondott, minden kérdésre válaszolt, megmutatta a szülőszobát is. Ha érdekel, hogy ki Õ, akkor megírom. Gondolom azért Õ hozzá küldött a doki,mert szoktak együtt dolgozni. Ezt a szülésznő is megerősítette egyébként.

Val
val

Csenge!

Remélem én nem tartozom azok közé, akik "több hétig elvannak nyitott méhszájjal"!!!!!!! :-)

Ez biztos nem fog bekövetkezni, tekintettel arra, hogy vasárnap egyébként is szülnöm "illene".
Azt mondta a doki, ha még egy hétig nem történik semmi, megindítja, de szerinte hétfőig meglesz a baba.

A CTG egy 60-as és egy 70-es fájást mutatott, de nem éreztem fájdalmat.
Inkább olyan érzésem van, mint menzesz előtt, (emlékeztek még?) mikor már érzem, hogy meg fog jönni. Tegnap a derekam is fájt, de ennyi.

Holnap megint megyek CTG-re, meglátjuk, mi lesz! :-)

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Duda!
De jó Neked Kép! Irigykedem rendesen, bár remélem,hogy nekem sincs vissza 2 hétnél több...

Nekem már határozottan fáj, ahogy fészkelődik a baba, néha úgy érzem, hogy kiszakad a hasfalam és ott fog kijönni. A szeméremcsontomról meg ne is beszéljünk, a jól irányzott gyomorszájonrúgásról meg pláne ne... Már nagyon várom a végét Kép!
Nektek szokott oldalt rúgdosni a pici? Nekem teljesen a jobb oldalamon, teljesen a csipőcsontom felett szokta kidugni a lábát. Reménykedem, hogy ilyenkor csak kinyújtja és nem elfordul haránt!
Most nagyon hányingerem van, lepihenek.
Üdv, Virág 38+2
virga

Virág!
Veled érzek, nekem is a jobb oldalamnál van a pici lába és néha mintha onnan rugaszkodna el!

Néha nekem is eszembe jut ahogy mocorog, vajon tudja-e, merre kell majd kijönnie?! :-)

Üdv, Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Lányok, esetleg meg van valamelyikőtöknek a Söfi telefonszáma?

Én 16 hónapja szültem ott, de nem lelem már a számukat.

Köszi,Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok lányok!

Minyu mondta, h. van itt a topikban vki, aki tud 6 órás tűt szerezni. Ameddig visszaolvasok, addig talán tudtok nekem segíteni ki is az az angyal!
Én is Söfis vagyok, régebben irogattam ide. Tegnap de. derült ki, h. medencefekvésű a Babóm, így császár lesz... Nem vagyok vmi happy, sejthetitek.
Falina 37+0
falina

Szia Nuska!

A központi szám:476-4400

Üdv, Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

köszi szépen

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Falina!
És programcsászár lesz? Ha igen, mikor?

Duda!
Akkor jó,már azt hittem, hogy csak az én babám használja trambulinnak a jobb oldalamat Kép! Elég fájdalmas tud lenni néha. Érdekes, Levi inkább a bordáimnak támaszkodott, és Õt könnyebb volt odébb noszogatni.

Megyek pihizni, dagad a lábam.
Jó éjt! Virág
virga

Virga,
mit jelent pontosan a programcsászár? Azt, hogy egy előre kijelölt napon műtenek? Kép Mert akkor igen, aug. 25-e lesz (a terminusom aug. 26. lenne.
Ha előbb beindulnának a fájások, akkor term. azonnal műtenek.
F. 37+1
falina

Falina Kép

Pzita irta:
Elküldve 2005 Augusztus 01 hétfő - 17h 39:

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
köszi, én is megtaláltam már. Kép
F.
falina

Sziasztok!

Falina, hátha befordul még! Nem lehetetlen, ahogy képesek fejvégű fekvésből visszafordulni az utolsó pillanatban, úgy szerintem a másik irányba is meg tudják ezt tenni :-) Különben meg a kórházban azt hallottam, hogy mostanában szokott lenni 6 órás tű, de sajnos nem biztos. Viszont az aneszteziológussal érdemes beszélned, mert úgy hallottam, hogy ők meg tudják mondani, hogy honnan tudsz venni ilyen tűt.

A jobb oldalamat nekem is tudja rugdosni a gyerek :-) de csak amikor úgy fordul. Tegnap viszont a bal oldalamon dugdosott ki valami hegyeset, de úgy, hogy kb 2-3 cm-re kiállt a hasamból. Arra tippeltünk, hogy a könyöke lehetett.

Duda, egyben vagytok még?? Vagy már csak a szüléstörténetet halljuk legközelebb tőled? (remélem megírod majd :-)

Tegnap elmentünk szülőlátogatóba, kb. 100 km-re. Egész jól bírta a kölyök, úgy látszik, hogy sem a meleg, sem a front, sem az utazás nem hatja meg, még jól érzi magát odabent és esze ágában sincs kibújni. Mondjuk én nem is bánom, jól megvagyunk még így egyben is, hadd fejlődjön még odabent. De most már tényleg össze kellene pakolnom a kórházi csomagot :-)))

Szép vasárnapot mindenkinek!
Csenge, 38+5
Vendég

Csenge!

Köszi mindent. Az tényleg nem jutott eszembe, hogy a kollégáim is olvashatják ezt a lapot, de teljesen jogos, hiszen elég sok fiatal kollégám van bár a közvetlenek közül tulajdonképpen csak 2 lány van, és egyik sem akar még babát. De jobb az óvatosság! Ha azt szeretném, hogy csak 1 hónap múlva tudjanak a dologról. De valahogy nekem nem megy a titkolódzás, nem az én stílusom. Amióta tudjuk, hogy babát szeretnénk a neten csak a babákkal kapcsolatos lapokat olvasom, ha valaki nagyon kiváncsi akkor már legalább is sejt valamit.

Duda!

Vagy egyben vagy még?

Jó pihenést mindenkinek!

PAga

Gabi
paga

Csenge!

AZ előbb szerintem egyszerre írtunk, és nem láttam mit írtál, de azért reagálnék rá.

Én 38 hetesen vasárnap szültem előtte szerdán voltam CTG-n azt mondták még ne készüljek mostanában ne lesz baba. Aztán csütörtöön voltunk a férjemmel szülés előkészítő tanfolyamon (akkor ez még feltétele volt annak hogy az apa is ott lehessen a szüléskor), ott azt mondta a szülésznő, hogy ahogy látja nálam még mostanában ne lesz baba (mondjuk ezt csak úgy ránézéses alapon, tapasztalatból mondta). Ehhez képest szombat éjszaka elfojt a magzatvízem. És vasárnap megszültem.

Ezért szerintem jobb ha össze vagy pakolva! Én ha valamit az utolsó pillanatban rakok össze, akkor biztos hogy valami fontosat kifelejtek, de én elég szétszórt, figyemetelen tudok lenni.

Pusz mindenkinek!

Paga

Gabi
paga

Paga, azért nem izgattam magam a kórházi csomag miatt, mert addig már eljutottam, hogy megvan a pontos lista, amit be kell pakolni és kb. minden amire szükség lesz. Úgy vagyok vele, hogy "vészhelyzetben" a férjem is meg tudja oldani a feladatot :-) De azért lehet, hogy jobb lenne, ha nem hagynám rá. Az emlékezetemben és már rég nem bízok :-) írom a listákat rendületlenül :-)

A titkolódzást én se szeretem, de az elején úgy voltam vele, hogy előbb szeretném magam megemészteni azt, hogy babát várok és nem akartam még senkivel sem erről beszélni addig.

Csenge
Vendég

Csenge!

Nekem még sok időm van, de ha elküldenéd a listát akár ide, akár az e-mail címemre, azt megköszönném. Ha lista van az persze teljesen más, hisz akkor ha már minden megvan otthon, akkor csak össze kell dobálni a listán végighaladva a dolgokat az meg gondolom öt perc lehet. Így lehet lazáskodni!

Nagyon drukkolok neked, hogy meglegyen a picid, egészségesen. Biztos irtad már, csak elfelejtettem a nemét és a nevét ha megírnád?

Pusz-pusz

Paga

Gabi
paga

Szia Minyu!

Láttam a babucidat, nagyon édi. Mikorra lett meg a Manókád, tudod amikor a kórházban találkoztunk, akkor indultatok a férjeddel. Mi négy napot voltunk bent, és sikeressen túlvészeltük a napokat, nem volt annyira rossz. Benike 4730 grammal, és 56 centiméterrel született, szép kis súlya volt. Most két és fél hónaposan 7500 gramm, de csak tejcsit kap és 4 óránként reklamál érte. Az estéket szépen végig alussza, szóval nagyon jó kis baba. Rakok fel képeket róla, ha van kedved nézd meg.
Pusz Patri<!--attachment: Benike_dum_san1-249246.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*90.1**Benike+dum%e1san1%2ebmp --><center><pre>
Kép
Benike dumásan1.bmp (90.1 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: Benike_cumisan2-249247.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*90.1**Benike+cumisan2%2ebmp --><center><pre>
Kép
Benike cumisan2.bmp (90.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
patri

Szia Patri!

Beni óriás, de hát annak is született, de nagyon édes. És nagyon extra, ha az éjszakákat már végigalussza, és hogy tudod szoptatni. Nekem az elsőt nem igazán sikerült szoptatnom, három hónapig szenvedtünk, folyamatosan cicin volt, vagy sírt. S utána. mikor áttértünk tápszerre, egyből jó baba lett, végigaludta az éjszakákat, 4 óránkánt evett, és egy hangja sem volt. Saját kudarcomként éltem meg, de most nagy az elhatározás, hogy másképp lesz. Minden jó tanácsot szívesen veszek a témában, akár tőled is, hiszen nagyon ügyes vagy.

Szia,

Paga

Gabi
paga

Patriiiiii Kép
De jo, hogy jöttél Kép
Asszem hétfön találkoztunk, talán délelött. Na, hát kedd 13:27-re lett meg, végülis csaszival, mert arctartással jött volna kifelé, és igymég beékelödni sem tudott Kép
Szoval, megszenvedtünk, pedig nem volt egy oriás baba. Na, jo, most sem az. Hozzátok képest meg pláne Kép Nándi 3130 gr-al született és 55 centivel, most 5700 gr.

Atyaég, mekkora már Beni! És ez a séró! Nagyon vagesz Kép

Ezeket a képeket nézted?
http://photos.yahoo.com/nyikaedit itt a Nyika Nándi mappa.

Pusz nektek!
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

sziasztok

Én is Ebben a korházban szülttem meg elő kisfiamat!
A kisfiam neve Benjámin Raffael!
2005.Január11-én született hajnali negyed2-kor!
csodálatos baba!
Nagyon imádom,sokat nevet!
A korház szupi volt mindenki kedves volt velünk!
de főleg Ágika a szülésznő a kedvebcem ott!
sokat segített nekem!
De mindenki más is ariolt!
Én tuti a második babámat is ott szülöm meg majd!
imme egy korházi kép!

Ja aki szeretne velem beszélgetni írjonszivessen bszélgetek!
sziasztok

Kép

Kép
boszyka

Én nem is tudom itt most minden olyan mozdulatlan, lehet, hogy a hidegfront mégiscsak bekavart és mindenki elment szülni?

Mindenesetre mindenki vigyázzon nagyon magára!

Hát Minyu! A babád gyönyörű! Nagyon kis édi-bédi. Vigyázz nagyon rá!

Paga

Gabi
paga

Egy hír:

Ezúton is jó egészséget, és gondtalan gyermekágyat kívánok Falinának!

Zita
pzita

Sziasztok!

Ránk nem hat a hidegfront, épp ellenkezőleg, olyan jól érzem magam, hogy egész nap jövök-megyek és nem voltam gépközelben, hogy írjak. Tegnap voltam a kórházban, a CTG lapos, a méhszáj teljesen zárt, semmi jele annak, hogy készülődne a fiunk megismerni a kinti világot.

Paga, majd igyekszem letisztázni a listámat és elküldöm neked.

Patri, Beni nagyon aranyos, nem lehetett egyszerű világra hozni egy ekkora babát!

Minyu, Nándi igazi "kispasi" :-) Nagyon jók a képeitek.

Boszyka, örülök, hogy jó élményekkel távoztál a kórházból. Én is reménykedek hasonló elményekben :-)

Virág, Duda, Második, Szilvi hol vagytok?

Üdv,
Csenge, 39+0
Vendég

Sziasztok!

Csenge!
Én mögötted járok egy nappal és még mindig egyben, nem előztelek meg Kép!
Szerintem Szilvi babázik, Falina-t olvastam egy másik fórumon.
Tegnap voltam CTG-n, Zitababa jól érzi magát odabent, hegvastagság megfelelő, továbbra is hüvelyi szülésre készülünk. Jövő kedden megyünk megint, most már a kórházba. Az közelebb van hozzánk, már nem bírom az 1 órát az autóban, amíg elérünk a rendelőbe.
Mindenki sopánkodik a hűvös miatt, de bevallom én sokkal de sokkal jobban érzem magam és nem bánom Kép. Inkább legyen szeptemberben gyönyörű idő, amikor majd babakocsival sétálgathatunk Kép. Bocs, de most ilyen önző vagyok Kép Kép!

Szép napot! Virág 38+6
virga

Szia Virág :-) én is ki vagyok békülve ezzel az idővel, csak az bosszant kicsit, ha egy hirtelen zápor eláztat, mint tegnap, amikor az Auchanban akartam a parkolóból az áruházig eljutni. Hova jársz/jártál vizsgálatra, amikor nem a kórházba? Én jól bírom az autokázást, minden nap vezetek elég sokat :-) Nekem hétfőn kell mennem legközelebb a dokihoz.

Zita, köszi a hírt, Falinának sok boldogságot kívánok!

Csenge
Vendég

Csenge!
A doki magánrendelőjébe.
Lehet, hogy ha én vezetnék (bár nincs jogsim, szóval jobb ha nem Kép) akkor nem lennék rosszul, de ez a dugóban araszolás kikészít. A fantasztikus útviszonyokról ne is beszéljünk: kátyú,kátyú,lyuk,kátyú,szakadék,kátyú stb.stb. Ezektől egy idő után hányingerem lesz. Ha sima aszfalton normálisan haladunk semmi bajom Kép.
Virág
virga

Szia Paga!

Látom Neked is jó nagy lesz a gyerekek között a korkülönbség. Nekem is van egy 12 éves nagylányom és most jött a picike, nagyon imádják egymást, a lányomra vigyorog mint a tök, a lányom meg állandóan megakarja zabálni az öcsét. Szerintem nálatok is nagyon klassz lesz, a fiad várja már a tesót? Hát a szoptatás nekem a lányommal sem okozott problémát, pedig nem vagyok egy bögyös alkat. Én megmondon őszintén egyszer sem használtam semmi extrát, mellszívó, bimbóvédő stb. Szerintem mázlim volt. Egyszerűen megbeszéltem magammal, hogy a babáimnak a tejcsi a legjobb. Jó mondjuk most a második héten egy kicsit apadt, de pihiztem (egyébként nem szoktam) és ittam egy csomó Maci kávét, (lehet sört is) a maláta miatt. Én hagytam Benit, hogy úgy szopizzon ahogy Neki jó. Persze jöttek az ötletek, hogy egy ekkora babának már este nem kell három óránként szopiznia csak teát adjak neki. Mondjuk én önző érdekből nem hagytam ugyanis én nagyon élvezem a szoptatást, olyan kis édik, gyámoltalanak és Beni meg úgy kapott mindig a cici után mint egy kis cápa. Aztán a hatodik hét körül kezdte magát szépen beállítani négy óránkénti evésre. Az éjszakai evésről meg szintén a hatodik héten mondott le. Biztos a születési súlya is közrejátszott, hogy ilyen szépen és hamar ráállt a négy óránkénti evésre. De biztos sikerülni fog Neked is, csak nyugi és semmi idegeskedés. Semmiképpen ne éld meg a saját kudarcodként, hogy nem tudtad szoptatni az elsőt, neki a tápszer hozott boldogságot és ettől lett nyugodt baba, akkor igy volt jó. Ha van valami kérdésed, nyugodtan kérdez, bár nem vagyok egy szakértő, csak egy anyuci, de ha tudok szívesen válaszolok.

Szia Minyu!

Nem azokat a képeket néztem, de állati aranyos Nándi, ezeken már annyira jópasis arca van. És mennyit változott, szóval egy nagyon édi baba.
Szerintem mindegy hogy mekkora a baba, legalábbis nálam a végén mindegy volt, a kicsi babával is nagyon meglehet szenvedni. A séróját a tesója fésüli az az ő dolga az esti fürdetésnél, és hát nem is áll már máshogy a haja.

Csenge!

Szóval a fent említett sorokba, tényleg mindegy volt mekkorát tol ki az ember, a dokim szerint nem, de az én megitélésem az volt, hogy a végén a kitolásnál egy 2 kilós babát is olyan erővel szültem volna meg mint Benit. Mondjuk a császárra tippel mindenki amikor a súlyát mondom, mert hát ekkora babát, ritkán szoktak simán szülni, de a csecsemősnek könnyű dolguk volt, mert nem úgy kellett megfogniuk mint egy kis pihét.

Patri

Patri, Beni nagyon aranyos, nem lehetett egyszerű világra hozni egy ekkora babát!
Csenge
patri

Sziasztok!
Augusztus 6-án reggel megszületett a kisfunk! Jol vagyunk, bővebben később.
Puszi Mindenkinek,
M
masodik

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?