Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szeretnék segitséget kérni!
Érdeklödnék 4 orvosról???
Tidrenczel,Szabó Gy.,Banczik,Petö
Nagyon szeretnék róluk infot, akár e-mailba is.
Köszönöm
zito111

Zito! Olvasd el az archív anyagokat, szerintem kimerítő info van mindről!

M.
márti

Eszter 2004! mi újság? hogy emészted a tegnapi tanácsadást? én délután önsajnálkoztam, és bőgtem egy sort (sajna nem könnyebbültem meg tőle).
viszont elhatároztam, h heti menüt fogok készíteni, mert ha minden kaja előtt fél órát kell gondolkodnom, h mit ehetek és abból mennyit, akkor becsavarodok.
ma a tízórai előtt már olyan mérges voltam, h ott tartottam, inkább nem eszek semmit (persze ettem). muszáj is, mert rettentően mar a gyomorsav.
próbáltad már mérni a vércukrodat?

Anyamama: gartula a kis Marcihoz Kép

JKriszta: voltál a szerdai előadáson?
kisvirag

Márti!
Köszike a tippet és sok olyat tudok már amiután már sikerült 2 orvost ki választanom.
ÖK a Tidrenczel és a Szabó gy.
De még szeretnék többet tudni róluk ami itt nem hiszem hogy megtalálható.
Pl:anyagiak!
Zita
zito111

Zita!

A Szabó Gy-ről annyit tudok (tapasztalat), hogy nagyon finoman vizsgál, figyelmes, és nagyon alapos. Nekem nem ő volt az orvosom, de amikor mentünk be szülni, ő volt az ügyeletes, ő vett fel. Nekem nagyon szimpi volt a "hozzám-állása", függetlenül attól, hogy nem nála szültem.
gódi

Kisvirág Kép
Köszönöm szépen

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Tüni!
Köszi, valami hasonlót gondolok én is.
Nekem vagy a Kisfalvi, vagy a Szabó Gy. lenne szimpi. Érdekes, hogy a szülésznőnk is csodálkozott, hogy a Sz.G-őt mondta a HSZ annak idején, mert a régi kismamáit mind a Szabó Gy-höz irányította. De kiderült, hogy júl.23-ra voltam kiírva, és akkor még a Gy. szabin volt. Igaz, mire én aug.2-án megszültem, már ott volt. De ezt persze nem lehetett tudni előre.
Azt hiszem, majd ha már konkrét terv lesz a babóka, akkor majd beszélek a szülésznőnkkel is, mert az is fontos, hogy ők együtt tudjanak dolgozni. A HSz-szel és a szülésznőnkkel, mint az álom, olyan meseszép szülésem volt, olyan igazi gyöngéd születés...
gódi

Gódi, szerintem NEM ciki! Fontos hogy ha a kórházzal elégedett voltál, most ilyen miatt ne menj máshova.

Zita, nekem Pető Zsolt az orvosom, és abszolut meg vagyok vele elégedve, korrekt embernek tartom, és olyan megnyugtato minden találkozás vele.

Na hello Kisvirág! Jó volt a Nagy Találkozás a Máv konyhájában! Kép Hát igen....borzasztoan el voltam keseredve, és leginkább azért, mert nem láttam magam előtt hogy technikailag hogyan fogom kivitelezni a dolgot. Még aznap este ráadásul elkezdtem, és nem tudtam hogy a papirt hogy kell bedugni a gépbe, de a netröl letöltöttem a használati utasitást,és megnéztem. Kép Még este lementünk a Tesco-ba párommal, és bevásároltam egy-két tartos élelmiszert, meg ami jol jön, legalább reggelizni tudjak. Vettem barna kenyeret, abonettet, képzeld volt diabetikus zsömle!!, egy zsömle csak 13 gramm szénhidrát! Az élet apro örömei. Kép Na meg medves sajtot, sonkát. Szoval épp most ettem meg az uzsimat, (egy alma és 3 db corp.keksz) és tudod mit? Tök sokat ettem ma, és egy perce sem éheztem. Most ebédre ettem rosszat, sárgaborsot, és attol 6,3 lett, de még az is tök jo. Szoval nekem több mint elég ez a kaja, inkább az ebédet nem tudom annyira megoldani, hogy fött kaját egyek.

Na jo sokat irtam erről , bocsi, ez nem mindenkit érdekel. Kép

Sziasztok!
Eszter2004
28+3
eszter2004

Eszter!
Tudnál azért magánba többet irni róla!
Annyit hallotam a barátnömtöl akit csak operált hogy nagyon megbizható!
Zita
zito111

Eszter: milyen a diab. zsömi? (valahol azt olvastam, h rossz ízű) a 6,3 jó eredmény szvsz. én akkor nem örülök, ha 6.7 fölött van.
ma állandóan éhes voltam, ebben a sav is sokat "segített" és kezdem utálni az evést (legalábbis ilyen formában). örülök, h Nálad jobb a helyzet. Kitartás, előbb-utóbb belejövünk. Kép

többiektől bocsi, szóljatok, ha zavaró ez a téma!
kisvirag

Tüni!

Kik az UH-os orvosok? Talán kicsit bugyutának tűnik a kérdés azok után, hogy két babát szültem a MÁV-ban, de hozzáteszem, hogy az első babánál végig, a másodiknál meg a 32. hétig a HSZ magánrendelésére jártam, és a korházat csak a szülők iskoláján és a szülésnél láttam. A Sz.G-nél pedig a 32. hét után nem csinált UH-ot. (Bár én ezt nagyon furcsáltam, hogy átvesz egy mamit, és nem kíváncsi, hogy milyen a "bentlakó". Nu, mindegy)
Ja, és hozzáteszem, mi Kecskemétről jártunk fel.

Hogy megy ez a korházi terhesgondozásnál? Úgy tudom, hogy sem aKisfalvinak, sem a Szabó Gy-nek nincs magánrendelése...
Köszi.
Gódi
gódi

Kisvirág!
Igen, voltam az előadáson. A legjobb az volt, h megnéztük a szülőszobát. Gyönyörű!!!
Oly annyira tetszett, h másnap vissza is kellett mennem.Egy kis vérzés és fájások.Jól beparáztam és irány a szülőszoba.Szerencsére semmi komoly.

Csajok, tud valaki tuti tippet a gyomorégésre?
Tejet nem ihatok, kiütött.

Üdv: Kriszta
Vendég

Kriszta, gyomorégés: pattogatott kukorica, mogyoro. Eddig ezeket hallottam...

Kisvirág, a diab.zsömle teljesen oké volt, nekem izlett. Ma alig voltam itthon, igy nem is jött össze a napi ötszöri étkezés. Én vezetem egy táblázatba hogy mikor mit eszem, arra gondoltam, hogy ha legközelebb talizunk odaadom neked,és abbol is koppinthatsz. Én csütörtökön 13:15-re megyek.

Zita, oké küldök mail-t máris!

pá-pá
Eszter2004
28+4
eszter2004

Sziasztok!
olvasgattam a levelezeseteket, de az engem leginkabb erdeklo infokat mailen kulditek egymasnak, igy segitseget kell kernem.
masodik babammal vagyok terhes, mar masodik honapban, de meg nem voltam orvosnal, mert ugy erzem, h korhazat valtanek. Tavaly elott szultem az Uzsokiban, a dokimmal meg voltam szakmailag elegedve, habar emberileg hagyott nemi kivannivalot. Az ok, amiert valtani akrok az ottani korhazi alkalmazottak jo reszenek hozzaallasa, ami miatt borzaszto traumakent eltem meg a csaszarral lezajlo szulesemet, es fokent az azt koveto segitseg nelkuli labadozast. Az EDA miatt is sok utolagos problemam volt, de az altatoorvos fel sem jott megnezni.
Nos, egyszeruen maskent akarom a kovetkezo babat, de ehhez azt hiszem mas korhazat kell keresnem, egyik altaernativa lenne a MAV.
Kerestem ismerosoket, es kaptam is javaslatot Peto Zs-ra (egy ott dolgozio asszisztens ajanlotta, h az ott dolgozok hozza jarnak noi problemakkal es jol mut), egy masik, korabban H-nel szult kismama ismerosom, akit H az eljaras miatt SzG-hez iranyitotta, ot javasolta, mert meg volt vele elegedve. Hat sajna ennyi az infom, ami keves. Nagyon szeretnek masodszor mar egy kellemesebb szulesi elmenyben reszesulni, kerlek segitsetek tanaccsal.
Eszter, ha nem gond, te ismered P-t, kerlek adj rola infor nekem. Az is erdekelne, h hogyan erheto el es mennyi a tarifaja, ha tudod.
De mas, masnak bevalt dokikra is szivesen varok javaslatot.
Nagyon koszi elore is.
Moku
mailcimem: mokuangela@yahoo.com
moku

Kisvirág, Tüni!

Ti most csütörtökön jöttök dietetikushoz? Ha igen mikorra, mert akkor talizhatnánk!

Moku, természetesen anyagi dolgokat érintö dolgokat bizalmasan kezeljük, ugy hogy megy a mail. Egyébként én nagyon meg vagyok elégedve Petö doktor urral. Kép

Eszter
28+7
eszter2004

Eszter! nekem csak a jövő héten kell mennem, h ne legyünk olyan sokan egyszerre, szóval nem találkozunk Kép
kisvirag

Sziasztok!
Én is Máv Kórházban fogok szülni. Szeretnék infot kérni tőletek, hogy van-e külön egyágyas szoba (alapítványi), mennyibe kerül, ott maradhat-e éjjszakára a férj? Ha voltatok már ilyenben, hogy tetszett, milyen a felszereltsége?
Előre is köszi a segítséget!
fogascs@axelero.hu
Csilla

Lara

KépKép
lara77

EszterKép
Én tegnap voltam, és jövő héten kedden megyek, úgyhogy sajna most mi sem tudunk talizniKép Neked mikor kell vérvételre menned?

GódiKép
Neked még lógok az UH-s dokikkal. Szóval hivatalosan a Harsányi (ő az én dokim) és a Tridenczel UH-zhatnak, de úgy halottam, hogy van rajtuk kívül olyan doki, aki megcsinálja a saját betegének.

Pussssz
Tüni
tüni

Sziasztok!
Csilla!
Igen van egyágyas, bent alhat a férj, napi 10000Ft-ba kerül. Gond csak akkor van ha épp foglaltak a szobák. Előre foglalni nem lehet ha jól tudom.

Nekem a Kisfalvi minden alkalommal megnézi UH-n a babát.

üdv Lili

KépKép
savitri

Sziasztok mindenki!
koszi nyilvanosan is azoknak a segitseget, akik mailt kuldtek.
Olvastam, h itt vagytok anyukak,akik a 35 buvos szam folott vagytok. Elkerulheto az magzatvizvetel valamilyen modszerrel? Felek a veteles magas eselye miatt.

Koszi,
Moku
moku

Moku,
ha jól tudom semmilyen vizsgálatra nem kötelezhetnek. Ez mindenképp a te döntésed. Ráadásul magzatvízből sem lehet tuti eredményt mondani, sokan szültek már egészséges babát rossz eredmény után. Van lehetőség vérvételből való szűrésre is, de ha jól tudom ezt csak fizetős helyen végzik. Én már láttam valahol ilyen hirdetést, nyilván valamelyik kismama, fittmama, vagy babamagazinban.

nézd meg még ezt a címet: http://www.pro-patiente.hu/eletmod/terhesseg__szules/terhesgondozas/?article_id= 69676&larticle=72788

üdv Savitri

KépKép
savitri

koszi Savitri,
nem nyugtattal meg. elolvastam a cikket is, de arra jutottam, h meg mindig magas a kockazat. En is olvastam itt-ott, h van talan lehetoseg valamilyen speci genetikai vizsgalatra iszonyu dragan magan uton. De mivel keveset tudunk rola, azt sem tudjuk, h mi a garancia arra, h jobb a megbizhatosaga. Talan semmi...
Moku
moku

Gódi!

Ne haragudj de meg kaptad az e-mailt??
zsófi76

Savitri!
Köszönöm, hogy válaszoltál.

Csilla

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Mindkét lányom a Mávban született, 6 ill 3 éve, és tegnap megtudtam, hogy ismét babát várok :-)
Az elsö lánykám Banczik Z-nál született, akivel sajnos nem voltunk egy hullámhosszon.
A második HSZ-nél, akivel nagyon jó volt a 9 hónap, bár a szülés végül nem úgy sikerült ahogy terveztük, császár lett.
Most kicsit váratlanul ért az újabb babóca, és nem tudom mi tévö legyek. Mindenképpen szeretnék a MÁV-ban szülni harmadszorra is, és tanácsatalan vagyok, hogy kit válasszak. Elolvastam az archívum nagy részét, és talán Sz.GY. tünik a legszimpatikusabbnak. Esetleg van köztetek olyan aki császár után újra nála szült? Azt szeretném megtudni, hogy ö mit gondol a császár utáni sima szülésröl, engedi-e megpróbálni (3.5 évvel késöbb). És még valami: vajon engedi-e a csaszi után az EDÁs szülést (HSZ annak idején kizárta)
Ha tudnátok tapasztalatotokkal segíteni, nagyon jó lenne, akár priviben is, a loblie@freemail.hu címen. Szeretném megtudni azt is, hogy hogy lehet hozzá bejelentkezni, mikor és hol rendel.

Köszönöm elöre is

Anikó
anikoo

Szia Moku!

A magzatvízvétel nem kötelező.
Milyen magas nálad a rendellenesség esélye? Csak az életkorodból adódik, vagy van valami egyéb tényező is?
Nekem 33 évesen 0.7 MOM volt az AFP-m, és erre azt mondták a genetikán, hogy ugyanúgy 1% a rendellenességre az esély, mint a vetélés kockázata, úgyhogy javasolják a vizsgálatot. Ezek után én döntöttem el, hogy akarom-e.
Viszont én úgy tudom, hogy a magzatvízvétel gyakorlatilag 100%-os eredményt ad arra nézve, amit vizsgálnak (esetemben a Down-kór, illetve a leggyakoribb magzati triszómiák kizárása). Arról még nem hallottam, hogy a kromoszómavizsgálat rossz eredménye után egészséges baba született volna. (A Down kór pl. genetikai rendellenességből adódik. A magzatvízből kitenyésztik a sejteket, és megnézik, hogy rendben vannak-e a kromoszómák.)
Rossz eredmények után születhet egészséges baba, erre az én esetem is példa, mert a rossz AFP ellenére egészséges a kisfiam.

Egyébként ha majd jön a következő gyerek, akivel most már tuti, hogy túl leszek a 35-ön, ha minden eredményem rendben lesz, asszem nem fogom kérni a magzatvízvételt.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Zsófi!
Igen, megkaptam, de a barátnőmnek nincs e-mailje, csak telefonja, és még nem sikerült beszélnem vele. Egyszer neki nem volt jó, most pár napig nálunk volt nyűgös a két gyerek, és kiment a fejelmből. Neten sem voltam. Bocsi!!!! Most már rajta vagyok!

Moku!
Én 35 fölött voltam az első szülésnél, és most 37 fölött a másodiknál. Az első babát HSZ-nél szültem, és a másodiknál is sokáig hozzá jártam terhesgondozásra. Ő azt mondta, hogy ha a családban nincs olyan betegség, ami indokolná (sem nálad, sem a párodnál), akkor önmagában a kor nem indokolja a genetikai vizsgálatot. Rám bízza. Egyébként ő mondta, hogy a vetélés kockázata nagyobb, mint a gen.hiba esélye.
Viszont, a második babánál a 32.héten orvost váltottam, és Szabó G.-hez kerültem, és ő meg azt mondta, hogy egyáltalán nem kockázatos a mintavétel, mert a Klinikán csinálják, ahol nagyon gyakorlottak, és nem szokott előfordulni görcs, vetélés... Ő egyébként azt mondta, hogy ha mi gondolkodunk a harmadik babában, akkor a két egészséges baba ellenére ő javasolná a gen.vizsg. elvégeztetését.
A vérből végzett vizsgálatra több doki is azt mondta, hogy nem ad pontosabb eredményt, mint egy alapos UH, és 50eFt körül van. Azt nem javasolják.

Gódi
gódi

Gódi!!

Köszike csak azért irtam ide mert nem tudtam sokáig leveleket küldeni!!

Zsófi
zsófi76

Sziasztok!

Nekem egy barátnőm ajánlotta Sz.Gy-t... aranyosnak, hozzáértőnek tűnt... A rákszűrésem többszöri ismétlés után is rossz lett, ezért megműtött 3 napja. Reggel még kedves és artanyos volt, megműtött, és utána felém sem nézett egész nap. Nem tudom, ezt mire véljem, nekem nagyon fontos, hogy egy doki érdeklődjön, amikor ugyan neki egy rutin műtét vagyok, de nekem egy taruma ezt az egészet megélni. Másnap aztán megvizsgált, és csak akkor közölte, hogy nem teljesen úgy alakult a műtét, ahogy elterveztük... Próbálom mondogatni magamnak, hogy ez természetes, de nagyon bánt. Nem csak profizmust vártam volna a műtőben, hanem egy röpke odafigyelést is utána.

Arra kérnélek titeket, hogy akinek van személyes élménye Sz.Gy-vel kapcsolatban, írjon, hogy én rontottam el valamit?

Köszi
Barbara
jimma

Szia Moku!

Én már a második babámnál is 36 éves voltam, orvosom (HSZ) nem javasolta a magzatvízvételt, mondván nincs olyan rizikófaktorom ami indokolná, és ő sem lát semmilyen eltérést. A harmadik babámat most júniusban szültem immár 39 évesen (Pető dr.-nál). Itt viszont én ragaszkodtam az amniocentéshez (a HIETE-n csinálták), szerencsére semmi baja a babámnak.
Egyébként a terhesség elején még HSZ-hez jártam aki azt mondta hogy várjuk meg az AFP eredményét és csak azután döntsünk a magzatvízvétel lehetőségéről. Viszont én semmiképpen nem akartam addig várni, mivel az eredményre így is 4 hétig kellett várni, és már a 15. héten megcsinálták
A vérből vett vizsgálat - tudomásom szerint - már "csak" 25 Ft, mivel EU-tagok vagyunk. A vizsgálat eredménye csak egy viszonyszám ami azt mutatja hogy mennyi az esélye egy esetleges genetikai rendellenességnek. A magzatvízvétel eredménye 100 százalékos.
Üdv mindenkinek
Atocha
atocha

Zsófi!
Végre beszéltem a barátnőmmel, és azt mondta, hogy a Kisfalvi méhszájat egyáltalán nem vizsgálta, csak amikor már szülni mentek be. Hüvelykenet a 30. hét környékén (nem emlékszik pontosan) vett egyszer. UH-on viszont minden alkalommal megnézte a babát.

Panny!
Nem tudom, sikerült-e már szülésznőt találnod. Megkérdeztem a barátnőmet (Kisfalvinál szült), hogy ki volt a szülésznője, de nem emlékszik, mert nem választott, hanem az éppen ügyeletes volt benn. Egyébként azt mondta, hogy tündér volt, nagyon ajánlja, de nem tudja, hogy hívták...
Üdv.
Gódi
gódi

Gódi!
Köszi az infot!!
zsófi76

Gódi!
Én is köszn az infót!
Kaptam egyébként egy szülésznő nevet.Fiatal és már többször sikeres párost alkottak a Kisfalvival(elmondások alapján.)Különben meg nem tudom hogy egyátalán fogadjak-e szülésznőt mert tényleg mindegyik aranyos.Tapasztalatból is tudom mert a kisfiamnál se fogadtam és nagyon meg voltam elégedve velük.Szerinted?

Zsófi76!
Te is a Kisfalvihoz jársz?Látom róla kértél infót?Te fogsz mellé szülésznőt fogadni?És mikorra várható a babucid?

Hello,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
koszi mindenki hozzaszolasat az aminocentezishez. Latom, h meg a dokik is maskepp gondoljak. En is ugy hallottam, h az ad pontos eredmenyt. Gond eddig nem volt a csaldomban, elso gyerekkel sem. Akkor 33 voltam, de az akkori dokim fel sem vetette, h kene. Akkor talan meglatom, h egy uj valasztott doki mit szol majd.
Atocha mi az a HIETE?Pető dokirol tudsz meg reszleteket irni, akar maganban is?(mokuangela@yahoo.com)
koszi mindenkinek
Moku
moku

Moku!

Mailt küldtem.
Atocha
atocha

Panny!
Szülésznő fogadása: Mi fogadtunk.
Egy számomra még ismeretlen folyamatban, mint a szülés nekem biztonságot adott, hogy vár, tudja (mert megbeszéltük előre), hogy milyen szülést szeretnék, és végig ő volt velünk, műszakváltáskor nem kellett újra "ismerkedni". Nekem nagyon jól esett ez a fajta "gondoskodás". Tudtam magamra és a babára figyelni.
Szerintem mindegyik szülésznő nagyon profi, kedves, figyelmes, úgyhogy bármelyiket választhatod. Nekem a barátnőm ajánlotta, nekem szimpi volt, így megbeszéltük vele. Ha nem tudsz dönteni, talán érdemes a dokival egyeztetni, hogy ő kivel van egy hullámhosszon.
Remélem segítettem.
Gódi
gódi

Panny!

Nem nála fogok szülni csak a barátnöm miatt kérdeztem rá.
Ha véletlenül ott kéne szülnöm akkor is másik orvosnál!
Mivel van egy közös ismerösünk igy a szülésznö kérdésében talán tudod hogy kit ajánlott nekem!
De nekem biztos lenne 1 szülésznöm vagy 1 doula
aki végig melletem van és nem kell félnem a müszakváltástól!!
Zsófi
zsófi76

Sziasztok!

Válasz nem érkezett a kérdésemre... na mindegy. Azóta beszéltem a dokival telefonon, kedves volt...

sziasztok
jimma

Zsófi76!
Igen tudom kire gondolsz csak még szeretnék informálódni egy kicsit.
Miért írtad hogy ha véletlenül ott kéne szülnöd?És miért másik orvosnál?Pusztán mert mást jobban ismersz vagy rosszat hallottál a Kisfalviról?Bocsi hogy így rákérdezek de kicsit negatív kicsengése volt a mondatodnak.
Egyébként annyira nem gáz szerintem egy műszakváltás sem,mert mindenki azt írja hogy mindegyik aranyos.Amúgy kösz az infókat!
Gódi!
Kösz a segítséget!
Hello,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Barbara!
Én azért nem írtam neked mert nem tudtam hozzászólni a kérdésedhez,nem ismerem a dokit.Remélem azóta megnyugtató választ kaptál.
Hello,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!!

Semmi bajom a Kisfalvival!
Bocsi mindenkitöl ha ezt lehetet kiolvasni belöle!
Egyenlöre másik kórházba járok gondozásra .
Csak arra is felkelett készülni hogy a dokim nem tud tovább gondozni(magánügye miatt)!
Igy ha a B versió lép életbe akkor egy másik dokit jobban ismerem!
Szülésznö kérdésben: Ha van saját szülésznöd akkor nem kell félni attól hogy pl: a kitolási szakban váltanak!!!!!
Szerintem bármennyire aranyosak illetve jók azért szeretném a szülésemet 1 szülésznövel végig csinálni!!!

Tényleg nem akartam semmi rosszat irni!!

Zsófi
zsófi76

Jimma!

Nem tudom mi lehetett az oka, h a műtét után nem érdeklődött a doki, de lehet, h önhibáján kívül feledkezett meg Rólad. Főleg, h előtte kedves volt, ahogy írtad.
Örülök, h azóta kicsit megnyugodtál, legalábbis ezt vettem ki hozzászólásodból.
Ha mégis felmerült még benned kérdés, akkor priviben folytassuk.
kisvirag

Zsófi!

Lehet, hogy naív vagyok, de létezik olyan, hogy már nincs sok hátra a baba megszületéséig, és egy szülésznő otthagyja a szülést, hogy neki lejárt a műszakja? Nehezen tudom elképzelni.
Persze minden megtörténhet, de szerintem ha látni lehet a dolgok kimenetelét valamennyire, akkor alapállásban befejezik, amibe belekezdtek, és csak utána váltanak.
Vagy veled megtörtént már ez, és tapasztalatból írtad?
Nekem nem volt választott szülésznőm, meg voltam elégedve az ügyeletesekkel, de a jövőre nézve gondolkozom azon, hogy nem lenne-e érdemes felkérni valakit.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!
Voltam benn csak nezelodni ma a MAV szuleszeten, de ledobbentem attol, h milyen allapotok vannak. A szetment szekek, sotet, ablaktalan szuk szobak, nyaron feltehetoleg meleg es szelloztethetetlen folyosok? Hogy lehet ezt kibirni? Vagy minden mas annyira jo ezen kivul, h megeri? En jartam mas korhazakban, de ilyen allapotokat meg nem lattam.
A szuloszobak es a mutok is ilyenek?
Monjatok valami biztatot.

Moku
moku

Szia Moku!

Amit te láttál az a látogató folyosóKép A szülőszobák és a műtők a legmodernebbek. Nyáron a szobákban központi légkondi működikKép (Azt viszont csak remélni merem, hogy rendesen karban is tartják)
Egyébként a felfogás az, ami szimpatikussá teszi őketKép

Pusz,
Nalika
nalika

Sziasztok Lányok!

Július 29-én szültem, és múlt héten kaptam egy levelet a MÁV-ból, hogy a rendelőintézetbe jelenésem van most szerdán a gyerkőccel, mert meg akarják vizsgálni. Volt már közületek valaki ezen a vizsgálaton?
Még októberben voltunk a csecsemőosztályon, ahol hasi és koponya UH-ot csináltak mindössze 2 perc alatt, és ránézésre azt mondták, hogy egészséges.
Én nem szeretnék menni ebben a náthás, betegs időszakban egy rendelőbe gyerekkel!
Mi ez a vizsgálat?
Írhatjátok mélben is!

Köszi: Kisdió

Kép
kisdió

Kisdió, sajnos én passzolom,nem is hallottam még ilyenröl, nekünk is csak 2 hónappal a születése után kellett menni, és az rá volt írva a záróra. Sztem hívd fel öket és kérdezz rá, vacak lehet ezen parázni....
moku, a folyosó tényleg eléggé viharvert, a szobák jobbak azért, bár nem mai design Kép de legalább külön fsz és wc van minden szobához - benntlétemböl ez maradt meg! a lényeg inkább a szülöszoba, az viszont tényleg modern
topszlix

Kisdió, nekünk sem kellett menni a rendelőintézetbe csak a kontrollra amit ráírtak a zárójelentésre.
Moku, nem olyan vészes a dolog. Bár amikor én benn voltam (június), nagggyon meleg volt és nem volt légkondi, sőt még a látogatófolyosóra vezető ajtót is bezárták éjszakára. Ez volt a legdurvább. Viszont a nővérekkel és csecsemősökkel nincs semmi baj (kivételek persze vannak) ami miatt is megéri itt szülni.
atocha

Sziasztok!

Ha kételyeim voltak, azok ma teljesen eloszlottak... Sz.Gy. doki egy tünemény... elsőre talán kicsit távolságtartó, de ez érthető. Azt mindig is tudtam, hogy mint orvos profi, de mára azt is látom, hogy mint ember is kedves.
Csak ennyit akartam zárásként a hozzászólásaimhoz írni.
jimma

Atocha,
januárban is nagyon meleg volt Kép Arra emlékszem, hogy úgy izzadtam, mintha dunsztoltak volna, pedig én még nyáron sem izzadok. Szellöztetni meg ajtót nyitogatni mi nem mertünk, télen kintröl ugye nagyobb hideg jön be, izzadtunk hösiesen....
topszlix

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?