Gódi, szerintem NEM ciki! Fontos hogy ha a kórházzal elégedett voltál, most ilyen miatt ne menj máshova.
Zita, nekem Pető Zsolt az orvosom, és abszolut meg vagyok vele elégedve, korrekt embernek tartom, és olyan megnyugtato minden találkozás vele.
Na hello Kisvirág! Jó volt a Nagy Találkozás a Máv konyhájában!
Hát igen....borzasztoan el voltam keseredve, és leginkább azért, mert nem láttam magam előtt hogy technikailag hogyan fogom kivitelezni a dolgot. Még aznap este ráadásul elkezdtem, és nem tudtam hogy a papirt hogy kell bedugni a gépbe, de a netröl letöltöttem a használati utasitást,és megnéztem.
Még este lementünk a Tesco-ba párommal, és bevásároltam egy-két tartos élelmiszert, meg ami jol jön, legalább reggelizni tudjak. Vettem barna kenyeret, abonettet, képzeld volt diabetikus zsömle!!, egy zsömle csak 13 gramm szénhidrát! Az élet apro örömei.
Na meg medves sajtot, sonkát. Szoval épp most ettem meg az uzsimat, (egy alma és 3 db corp.keksz) és tudod mit? Tök sokat ettem ma, és egy perce sem éheztem. Most ebédre ettem rosszat, sárgaborsot, és attol 6,3 lett, de még az is tök jo. Szoval nekem több mint elég ez a kaja, inkább az ebédet nem tudom annyira megoldani, hogy fött kaját egyek.
Na jo sokat irtam erről , bocsi, ez nem mindenkit érdekel.
Sziasztok!
Eszter2004
28+3