Sziasztok!
Kicsit ritkán jövök már, sokszor úgy érzem, hogy a két "nagy" gyerekkel lassan úgyse tudok újat írni
Mert hát történnek ugye dolgok, de azért egy terhesség, pici baba más. Úgy veszem észre, hogy ez a többiekkel is így van már. Pedig sokszor nosztalgiázom, milyen jó volt, hogy szinte egyszerre vártuk a babákat...atyaég, mintha ma lett volna
Aztán már ovisak...
Mátét is beirattam, és bár nem indul minicsopi, felvették kicsibe, tekintettel, hogy tesó is odajár
Persze a szobatisztaság a feltétel. Remélem, hogy addigra okés lesz, bár jó úton haladunk.
Persze a kicsopit így kétszer kell majd járnia, de nem bánom, egymás melletti csopiban lesznek, és ha Regi végez jövőre, akkor talán az ő óvónénijei veszik át Mátét.
Reginek június 11-én lesz balettműsora, nagy színpadon, jegyeket is kellett rá venni, úgyhogy nagy az izgalom
Asszem megmaradunk ezen a vonalon, nagyon táncos-muzikális alkat. Most hogy az rtl-en megy a bizonyos műsor, társastáncra is akarna menni. Majd meglátjuk hogyan tovább ősztől.
Máté meg nagyon rajzmániás, már korához képest szép embereket, autókat rajzol
Múlt héten taliztunk Ildiékkel az Ikeában, nagyon nagy fiú Tomi!! És Julcsi csuda mosolygós baba
Marycus,
Boldog születésnapot utólag is Nikinek!!!!!
Ez a fulladás borzalmas lehetett, vmelyik nap Máté művelte ugyanezt csak kajával
Már előttem volt a mentő, kórház
Szörnyű érzés valóban
Nem lehet rájuk eléggé odafigyelni, és ha megvan a baj, sokszor olyan tehetetlen az ember...
Gratulálok a sulihoz!!! Most kicsit zavarban vagyok, ez hanyadik év volt? Az meg külön csúcs, hogy ilyen "rekordot" döntöttél, legyél is büszke magadra!!! Van miért!
Két gyerek témánál csatlakozom Marycushoz, bár tény, hogy az elmúlt fél évben elég sokszor elhagyta a számat az a mondat, hogy " ha én ezt tudom, egyet se szülök"
Ilyenkor apuka gúnyosan hozzáteszi, hogy "na persze"
Hát valóban, nem könnyű, sőt....de millió pillanat kárpótol
Nyuszi,
Most már tényleg mindjárt beértek a célba
Aztán rohanhatsz a csaj után!
Patak,
Tényleg szuper, hogy közöttünk vagy, irigylem is kicsit emiatt a mostani pocisakat
De még így is jó olvasni a szülőotthonról, én nagyon szeretem
És ezúton is üdvözletünket küldjük Hammersberg doktor úrnak
Kriszta