Új privát üzeneted érkezett!

emano/Andi
KépKép
emano

fodrászos képeket ide!! Gabi, Zsófi.. :wink:

Vero, kezed?????

hashajtás: olívaolajos bármi...(kenyér...)? vagy ez túl gyenge a jelen állapotban...? megelőzésképp esetleg napi rutinnal..?
Miklós annak idején a paradicsom, meggy, olívaolaj háromszögben mozgott... :wink:
remélem, hamar megoldódik... drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mi egyben, bár már szétpakolnék.. :lol:
dr. Hájsznak egy régi fórumos kislánya keresztelte a "buszsofőr" :lol: :lol: :lol: doki bácsit... :wink:
hétvégén nem lesz kórházközelben, úgyhogy előtte-utána lenne célszerű szülnöm.. :lol:

Borsa /Orsiék és Hanna/Hajniék is jól vannak :lol: majd elkérem a szülinapi fotókat és akkor megmutizom a nagyon megnőtt kölköket..
csak Hajniék sokat nagyiznak vidéken , Orsiék meg dobozolnának már....

néhány fotó a 2éves gyerekről (szülinapi homokozó ajcsival és az állatkertben a mama nagy hasával (ma megkérdezték, hogy ikreket várok-e... :lol: :lol: )

Kép Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Andi, a laevolacot folyamatosan kell adni... hátha úgy lazít kicsit. Minden,a mit próbáltál, lazít. Nekem magamnak szoktak ilyen gondjaim lenne. :( hiába a sok rost, ha olyan napok vannak... de szerencsére nem állandósul a dolog sosem.

Zsó, az elérhetőséget nem tudom, de annak idején megnéztem, és 590.- egy karkötő, viszont az összesen 12 óra hosszáig hat, vagyis majdnem naponta kéne 1 karkötő, és felnőttre akár több is, kézre, lábra, hogy elűzze mindenhonnan a dögöket.... így mi maradunk a spray-nél, abból is van bio, ami bevált nekünk.

mtunde

köszi a tippeket, ha nem segítenek ezek a cuccok akkor főbelövöm magam :roll: :shock:

Gyuzsó
Mica milyen nagy!!!!tittttttttta nagyfiú

Emese merre jársz?????és a többiek???????????

emano/Andi
KépKép
emano

Köszönöm lányok a köszöntéseket és a Fruzska-dícséreteket!!!

Emano: hát Fruzskánál mi a sütőtököt szoktuk használni, ha gond van, az mindig megoldja a nehezebb helyzeteket, meg a sárgabarack.
linocs

Sziasztok Lányok!

Csak egy UFF-ra ugrottam be, még vissza olvasni se volt időm.
Viktor ma összesen 50 percet aludt, és semmi többet. Voltunk ma ovis ballagáson és Viktornak nagyon tetszettek a nagyobb csajok. Úgy néze őket mint a messiásokat :lol: :lol: :lol: :oops:
Holnap próbálok jönni, mindenkinek jó éjszakát.
V

valentina

Linocs
De jó, de jóóóó! Mindig megdöbbenek, mikor feltűnsz, hogy ez a lány mekkor már!!!!
Részemről is Boldog Szülinapot! És hajrá tesó project :wink: Már ha rajta vagytok :oops: De úgy emléxem, mintha írtál volna erre vonatkozóan vmit....Talán csak annyit, hogy nemsokára...De az már régen volt :lol: :wink: 8)

Andi
Én továbbra is a paraffin olajat ajánlom! Napi 1 teáskanál. Nem csinál görcsöt meg semmit. Csak "tisztít". Mikor Iván nem akart kakilni a műtét után (az mondjuk tök pszichés volt, de lényegét tekintve mindegy, mert ha visszatartja, akkor ugye 1-2 nap és a pszichés gond fizikális is lesz...), akkor ajánlotta a dokinénink és nagyon gyorsan hatott!!! De amit Zsu írt, hogy olivaolaj, az megelőzésnek tuti jó! Bnőm is ezt csinálta...A lánya kajájába mindig kevert egy mokkáskanál olivaolajat...hatott...

Zsu
Húúúúú, tényleg nagy fiú Ábel :lol: Már ha lehet hinni a pociméret alapján való jóslásoknak :wink: Mica meg mennyit változott! Már nincs "babás" pofija, csak eccerűen helyes kiccsávó :lol: :lol: :lol:
Már nagyon rajta vagy a témán :D Drukk, hogy 7vége szülésmentes legyen :wink:

Gabi
Képet kérünk :D

Zsó
Nekünk volt tavaly szúnyogriasztó karkötőnk. Ugyan nem volt szerencsére szúnyogunk, így a bnőmnek adtam. Nem ugyanez, amit Tünde ír, de az is vegyszermentes volt! 3 éves kor alatt tilos gyerekre rakni, csak a közelében lehet (kiságy vagy akármin, ahol nem éri el, mert ugye ők még nyalogatnák...elég erős illata van, bár alapvetően kellemes lenne és tényleg sűrűn kell cserélni.
Múltkor raktam képet egy szúnyogriasztóról. Ugyan nem tudom mennyit ér, de ha idén lesznek szúnyogok, akkor olyat veszünk! (eddig az írtás miatt 1-2-3-mal megúsztuk...)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Timi
Ment mél :wink: Befejeztem, amit tegnap elkezdtem :lol:

Tünde
Szoros a határidő :roll: Ebből hozzászólás lesz maximum :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

GYUZSO!
MICÁNAK BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
Mica nagyon nagy fiú már! és annyira helyes kicsi pasi :D neked meg szép nagy pocid van!!!! :D sokat gondolok rád! már olyan izgi!!! :lol:
kezem: hagyjuk! :oops: 2,5 órát vártam egy 10 nm-es váróban! voltak előttem vagy 15-en. Véleményem a várakozókról ... inkább no comment! :oops: 5 perc alatt végeztem! jégesőben vezettem!!! 1 hétig fáslizni kell!!! éjjel be is dagadt! nem tudtam aludni! csak 50% hogy nem jön ezután ki. Ha kijön, bentalvásos kórház, altatásos műtét, 4 hét sínben!!! :oops: :oops: :oops: és ez az 5 perc benzinnel, Szofi-felügyelettel, autópályamatricával, dokival kb 20 ezer volt. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! És mit csinált 5 perc alatt??? Szegény. Fáj?

Gyuzsó!
Nagyon helyes kispasid van! A hasad meg SZÉP!

Reni,
a hozzászólásnak ha lehet, még jobban örülnék. Nagyon kevesen veszik rá magukat. :) És senki sem akar első lenni. :D

mtunde

Veronikusz
sajnálom, de én úgy tudom, hogy fáslit sosem szabad éjszakára rajtahagyni se kezen, se lábon :oops: :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

ANdi! mi a helyzet kakiügyben?

Kép
gablaty

Na "dolgoztam" ma, ill. ott voltam 2-3 órát h lássam miről lenne szó. szóval jövőhéttől melózom... :lol: már leadtam az ebédrendelésemet is nehogymá kaja nélkül maradjak.... 8)
ugyhogy reggel fél8ra megyek, és 4ig vagyok...nehéz lesz visszatérni a kerékvágásba, de muszáj.....de azért jövök hozzátok is, legfeljebb ha séta vagy tali lesz,nekem majd csaka hétvége lesz jó, ill. 4 óra után...szóval értitek...

Kép
gablaty

Gabi, és első ránézésre milyen lesz ott neked? Remélem, jól fogod magad érezni, és bírni fogod a strapát is. Még belegondolni sem merek... pedig... nekem is lejön.

lányok, mutassatok frizurát!

és köszi a válaszokat, aki már küldött, akinek még van estig kapacitása, az is küldjön!!! Na jó, még holnap is lehet ;)

T

mtunde

Tünde!
5 perc alatt leszívta a dudorban lévő zselés cuccot + belenyomott egy összehúzó anyagot, amitől most olyan, mintha egy fele akkora puklim lenne. Állítólag egy hét alatt ez felszívódik és sima lesz a kezem. Fájni nem fájt, csak kellemetlen volt egy picit. De a fáslit legszívesebben lerágnám magamról! őrületbe kerget! Én tegnap már frigót olvasztottam, szőnyeget sikáltam. Mindenben zavar. :oops: :oops: :oops:
kérdésékre megpróbálok válaszolni de legjobb esetben is csak holnap fogok tudni. :oops: Egyszerűen nem jutok ide. :oops:

Andi!
:oops: elhiszem amit írtál, de nekem a doki azt mondta (este 3/4 7-kor), hogy ahogy hazamegyek fáslizzam be! :oops: ebből az jött le, hogy abban kell aludni. :shock: :? :oops: :oops: :oops:

Gabi!
jaj de örülök neked!!!! :D :D :D szuper!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde
Akkor majd inkább hozzászólok :wink:

Gabi
Éljen a meló :) És a kaja :D

Látom már megkezdődött a 7végi pangás...sőt a hosszú7végi :lol:

Azért dobok képeket :wink: Akkor és most :D

Kép
akkor

Kép
most

Kép
akkor

Kép
most

Három éve és most is a 30. héten készültek a képek...
Most nagyobb a pocim, kerekebb az arcom is :roll: De asszem most jobban nézek ki :oops: 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

KICSI JANKA:BOLDOG BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Jankának boldog névnapot!!!

Orsi Emmájának boldog 2. születésnapot!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Jankának Boldog Névnapot!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Drága Janka az Isten éltessen nagyon sokáig!!!!

Kép

Kép
gablaty

Cukipofa Kati! jó ötlet volt az AUchan, tegnap vettem Bartos Erika könyvet 1999-ért :D vehettem volna még1et mondta Anyu, mert úgyis gyereknap jön és akkor azt kapta volna :D na mindegy!

lányok mi ez a gyér forgalom, pedig szakad az eső...
valahogy megváltozott ez a fórum, eltűnik mindenki, olyan lehangoló... :cry:

Kép
gablaty

Gabi, mi a rossz idő ellenére sem voltunk itthon. :D

Reni, hozzászólhatsz, de még csak az előző számokhoz. :D

mtunde

Tünde
Megvárom az "új" témákat :wink:

Gabi
Majd hozzászoksz :? Mmint ahhoz, hogy akinek 7végén otthon van a férje, az olyankor nem nagyon jön. Ünnepekre pláne igaz, hosszú7végékre méginkább. Nekem más a helyzetem, mint a tiéd, de 7végén általában én is egyedül vagyok...Zsolti dolgozik legtöbbször :( :roll:
Ennél csak az sz@rabb, mikor vasárnap lemegyek Ivánnal a játszóra nyáron és csak mi vagyunk :( Vagy mikor még babakocsiban köröztünk...7végén szinte csak én rodeóztam a babámmal az utcán :? Elég tré érzés volt...Hát itt is kicsit ez a helyzet :roll:
De igazad van...Más lett a fórum...Talán majd alakul...Sokan meghőköltek a "meccstől", ami itt volt...és nem csodálom. Néhány napig nekem sem volt kedvem írni...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Azta tényleg nincs nagy forgalom!

Tünde!
Te írtad, hogy a duplot lehet a sima legoval is?????? Szóval ennek nagyon örűlnék...
Most szépen összegyűltek a legok és jó lenne ha 1-2 év múlva nem kellene új gyűjteményt szerezni... :D

Veronikusz!
Hát nem igaz már, hogy mit össze szekíroz ez a púp...koncentrálj, hogy ne jöjjön vissza...agykontoll :D

Emmának nagyon sok boldog 2. szülinapot kívánok!!!!!!
Jankának meg nagyon boldog névnapot!!!!!!

Reni!
Hát baromi csinos vagy!!!!! Tessék szégyelni magad :D

Gabi!
Örülök, hogy tudtál venni könyvet :D És hát igen...ebből sosem elég...nem tudom nálatok hogy van, de ha mi veszünk egy ilyen könyvet akkor az egészet el kell olvasni este és rögtön másnap reggel is...aztán még napközben és akkor következő este már Orsi meséli Daninak és így kb 1 hét alatt le is van tudva 1 egész könyv... :roll:
Mesélj a munkáról :D Oviba akkor viszed korán reggel Encit???? Vagy Anyukád viszi majd??????
Enci jól viseli a helyzetet???????

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa Kati
Daninak boldog születésnapot!!

emano/Andi
KépKép
emano

CukiKati!

Daninak sok boldog szülinapot!

Ren!

Képek....akkor :lol: ....és.....most :lol: ..... Full csinos vagy!!!! :wink: És ahogy elnézem....Zsolti is fiatalabb hatású lett!!! :wink: 8)

Vero!

Kezednek jobbulást!!! :roll: Ügyes vagy! :wink:

Jó éjt!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Kati

Daninak Boldog Szülinapot!

Igen, ahogy Tünde írta a Duplo kocka a a 2*4-es Legoval összeépíthető és a Lego alapon is passzol :wink:
Nálunk dettó ugyanez van Bartos Erika könyvekkel :) Ahány mese van 1 könyvben, annyit kell elolvasni :? De szerencsére több, mint egy hétig tart....Vagyis ha kicsit ráun, akkor később tuti újra előveszi :)
És én szégyeljem magam???? Tudod hogy szeretnék én egyszr olyan vékony lenni, mint te???? :wink: De sosem voltam és félek sosem leszek :roll: De még csak hasonló súlycsoport sem...

Timi
Majd átadom neki :lol: Úgyis szereti, ha fiatalabbnak nézik, pedig....olyan kölyök képe van :lol: Asszem ember nem gondolná róla alapból, hogy minnyá 2 porontyot tudhat magáénak :D Sokszor azon is csodálkoznak, hogy házas :P
Ja, úgy látszik mi az idő előrehaladtával fiatalabbak leszünk :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Szia RenCsaj!

Na nehogy Te legyél má az uccsó "beszóló"!!!! :lol: :wink:
Add át Zsoltinak jókívánalmaimat!!!! :lol: :wink: Mennyi idős is az "öreg róka"???? :lol: De komolyan!!!! 25-nél többnek tutira nem nézném!!!! És akkor még talán sokat is mondtam!!!! :shock: :wink:

Emse!

Érzem, hogy olvasol..... :oops: :roll: :wink: ezért......
Sok boldog szülinapot kívánok!
Dupla ünnep.....még Pünkösd is ma van!!!! :lol: :wink: A gyereknapról már nem is beszélve!!!!! :lol: :wink: Úgy hogy hajrááááááá Triplabuli....Kislányom!!!!! :wink: :lol: :twisted: :lol: :wink:

Na most már tényleg mentem! Majd valamikor jövök!

Szép Gyereknapot Mindenkinek!!!!! :wink: :lol:
Érezzétek jól Magatokat bárhová is mentek!!!! :wink:
Remélem nem fog esni az eső!!!! :roll:

Léptem......... 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi
Na tessék...elvetted a jó kis utolsó helyemet :evil: :lol: :lol:
Átadtam az üzit...azt mondta azért mondod, hogy max. 25, mert nem láttad élőben :wink: Úgy 27-nek is kinéz :lol: :lol: :lol: A szeme körüli szarkalábak némileg árulkodóak... :D
Valójában alig 2 hét és 32 lesz 8)

MSE Nagyon Boldog Szülinapot!!!!
Szerintem is olvasol minket :wink:

Az időjárásról: Senkit nem akarok elkeseríteni, de éjjal 1/4 1-kor 6 °C volt :shock: :twisted: Most is csak 11°C van :( :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

EMESE
boldog születésnapot!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

[b]Boldog SZületésnapot kívánok !!! Drága Emese!!!
és Danikának is!!
[color=red]
[/b][/color]

Kép

Kép
gablaty

Ezt Encike küldi .....

Kép

Kép
gablaty

Valaki nem jön esetleg a Tatai útra Minimax gyereknapra?? én nemsokára indulok, Alma zenekarra gyúrúnk, 12kor lesznek..
meg szedtem össze játékokat,köbyveket, mert azt le lehet adni..

Reni nem az ünnepekre gondolok, meg a hétvégi gyér forgalomra-.--hanem egyáltalán,ez már nem olyan mint régen volt...
valahogy "meghalt" a fórum......mert eddig bármikor voltak hsz-ok, hétvégén is, 2-3 gyerek mellett is,2 szoptatás között is (Memme ) , beigli sütés ,nagytakarítás, akármi közben is....ünnep alatt is....de most... :cry: nem tudom érted-e mit akarok írni...

Kép
gablaty

Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT:LINOCS-DANIKA!
éééés EMESE NEKED IS SOK SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Tényleg nagyon hideg van,habár mi már lenyomtunk egy kört,végül is én nem fáztam végigszaladtam a Dunapartot Mikey után!!! :lol: :lol: :lol:
most rohanok etetni...majd visszanézek :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Emese, boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!
snooopy

Gabi
Mi lehet, hogy megyünk, ha Bálint időbe hazaér :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Mindenkinek Boldogságos Gyereknapot!!!

Micának, Daninak, Emesének és Linocsnak Boldog Születésnapot!!!!

Jankának Boldog Névnapot!!!

Sajnálom, hogy sokan eltűntek, tudom, hogy én is ritkábban írok, de azért olvaslak Benneteket, de tényelg megváltozott a hangulat itt. Remélem még visszajön a jó kis cyber család élmény!!!!

Gyuzsó: sokat gondolok Rátok, remélem hamarosan magadhoz ölelheted kisfiad, aki, mint olvasom nem is lesz olyan kicsi.

Szeretném megosztani veletek, hogy milyen jó gyereknapunk volt. Mi úgy gondoltuk, hogy mindig egy élményt adunk a gyerekeknek ilyenkor, de nem igazán bírjuk a tömeget. Így kinéztem, hogy van hajója a bkv-nak, ami sokkal sűrűbben jár a mahartnál, így mentünk egy olyan kört, hogy batyi-Margitsziget szökőkút, majd bringózás, majd kicsi játszótér és utána hajóval vissza. Tündi unokatesói is jöttek és minden gyereknek fülig ért a szája. Amikor visszaértünk az autókhoz, akkor kezdett el esni az eső, így tökéletes időzítés volt. Donát meg jó nagyot aludt.
Szép napot, ha már az idő nem túl szép.
Üdv: Dori

Kép Donát

Kép Hajó

Kép Szökőkút

Kép Játszi

KépKép

KépKép
snowwhite

sziasztok

voltunk a Minimaxon , volt ALmazenekar is :lol: csápoltunk Encivel :lol: de sajnos az eső miatt, a kinti nézelődés elmaradt, de még az eső előtt itt is póniztunk egyet :lol: :lol: a paci , az kihagyhatatlan.
Egyik paci Fülöp volt, a másik Sissi. De nem kellett fizetni, hanem feladatokat kellett megoldani....de tök jó volt így...

Kép
gablaty

de azt hiszem megyünk tovább Budakeszire ott lesz babazsúr....majd jelentkezem...
puszi

Kép
gablaty

Gabi
Persze, értem amit írsz...tényleg nem ugyanaz, ami itt van...

Tünde
Dobát nagyon cuki :D Olyan kis okosan néz...úgy értem többnek látszik a koránál :wink:
Gondolom nem volt tömeg a Margit-szigeten :D

Nálunk az volt a gyereknap, hogy Iván nagy örömére lementünk sétálni a szakadó esőben :lol: Gumicsízma, esernyő és hajrá...
Igaz, 1/4 óra után Iván szétázott, mert minden tócsába bele 100-zal :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok Lányok,
köszönöm szépen a köszöntéseket, persze, hogy olvasok...
Nem olyan könnyű elszakadni Tőletek, de most kicsit maradnék a háttérben...
Minden ünnepeltnek én is gratulálok, ha bárki írna,email címem publikus... :wink:
Puszillak Benneteket:
Dejákné

Friss képek ganyémarcikról:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
paklincs

1-2 kép Minimaxról

Kép

Kép

Kép
gablaty

Jó reggelt!

Jankának nagyon sok boldog névnapot!

Kati!
Dani fiúnak boldog-boldog szülinapot!!!! :wink:
Persze, persze!!! Agykontroll! :D:D:D
Mesekönyv: nálunk dettó ez van! :lol: csak hallgatom, hogy 2 nap múlva már ül Kata az ágyon és „olvassa” :shock: :lol: :lol:
Mi van veletek? nem is írtál semmit. :oops:

Tigrincs!
El vagy te is tűnve! :oops:

Emese!
Nagyon sok boldog szülinapot!!!

A trutyi idő ellenére mi se voltunk itthon. Már untam a banánt, férjemet már nem is tudom mikor láttuk :oops: úgyhogy tegnap lementem a gyerekekkel 250 km-re a sógornőmékhez. Annyira élvezték, hogy már tervezték, hogy fel se jövünk hanem ott alszunk. :lol: Náluk van egy 11 éves lány, egy 9 éves fiú, egy 2 éves lány, és egy Zsófitól 6 nappal idősebb kisfiú. :lol: (no ez a „kisfiú” 11 kiló és 80-86-os ruhákat hord!!!! :shock: :shock: :lol: :lol: )

Dóri! Emese! Gabi!
De jó képek!!! :D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Minden kedves Tündét az Isten éltessen sokáig Névnapja alkalmából!

Kép

Kép
gablaty

TÜNDÉKNEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kedves Tündék BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!
snooopy

Tündéknek boldog névnapot!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk, mert egy órája altatom Levit sikertelenül és már kicsit unjuk egymást. :roll: :lol:

Tündéknek Boldog Boldogat!

Áldott Pünkösdöt Minden Kedves Anyucinak!

Mi jól, Levi ezerrel pörög, front hatására még kevesebbet alszik, mint szokott, plusz sztem jön a foga is, mert éjjel vígasztalhatatlan. És beköszöntött az első hisztikorszak. Igen akaratos és öntudatos legényke, nem is tudom, kire ütött.... :oops: Ha vmit nem kap meg, vagy csak nem arra fordulunk, amerre menni kívánkozik, kivágja a magas c-t, de vmi eszméletlen hangokat képes kigyötörni a torkán, csak lesünk. :lol: :lol: :lol:

Remélem mindenki jól van, csak a képeket tudtam most átfutni (amik szuperek, köszi, köszi), de majd pótolok, ha lecsaptam a fiatalurat. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

[quote="aprooka"] írta:aprookaHa vmit nem kap meg, vagy csak nem arra fordulunk, amerre menni kívánkozik, kivágja a magas c-t, de vmi eszméletlen hangokat képes kigyötörni a torkán, csak lesünk. :lol: :lol: :lol:
ez annyira ismerős. KOlos is nyüszít nyafog, kiabál ha vlmi nem úgy van amit ő akar.

nagyon tetzsik az új avatar, és a vonalzó! tök jó, hogy egy kép a háttér.
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?