Linocs
De jó, de jóóóó! Mindig megdöbbenek, mikor feltűnsz, hogy ez a lány mekkor már!!!!
Részemről is Boldog Szülinapot! És hajrá tesó project
Már ha rajta vagytok
De úgy emléxem, mintha írtál volna erre vonatkozóan vmit....Talán csak annyit, hogy nemsokára...De az már régen volt
Andi
Én továbbra is a paraffin olajat ajánlom! Napi 1 teáskanál. Nem csinál görcsöt meg semmit. Csak "tisztít". Mikor Iván nem akart kakilni a műtét után (az mondjuk tök pszichés volt, de lényegét tekintve mindegy, mert ha visszatartja, akkor ugye 1-2 nap és a pszichés gond fizikális is lesz...), akkor ajánlotta a dokinénink és nagyon gyorsan hatott!!! De amit Zsu írt, hogy olivaolaj, az megelőzésnek tuti jó! Bnőm is ezt csinálta...A lánya kajájába mindig kevert egy mokkáskanál olivaolajat...hatott...
Zsu
Húúúúú, tényleg nagy fiú Ábel
Már ha lehet hinni a pociméret alapján való jóslásoknak
Mica meg mennyit változott! Már nincs "babás" pofija, csak eccerűen helyes kiccsávó
Már nagyon rajta vagy a témán
Drukk, hogy 7vége szülésmentes legyen
Gabi
Képet kérünk
Zsó
Nekünk volt tavaly szúnyogriasztó karkötőnk. Ugyan nem volt szerencsére szúnyogunk, így a bnőmnek adtam. Nem ugyanez, amit Tünde ír, de az is vegyszermentes volt! 3 éves kor alatt tilos gyerekre rakni, csak a közelében lehet (kiságy vagy akármin, ahol nem éri el, mert ugye ők még nyalogatnák...elég erős illata van, bár alapvetően kellemes lenne és tényleg sűrűn kell cserélni.
Múltkor raktam képet egy szúnyogriasztóról. Ugyan nem tudom mennyit ér, de ha idén lesznek szúnyogok, akkor olyat veszünk! (eddig az írtás miatt 1-2-3-mal megúsztuk...)