Sziasztok!
BOLDOG 2009-es ÉVET KÍVÁNUNK MINDEN ANYUKÁNAK, APUKÁNAK, BABÁNAK, POCAKLAKÓNAK!
Sarmon: BOLDOG SZÜLINAPOT!
Gratu a fürcsihez! Szerintem kérdezz meg kozmetikust, hogy csinál-e füllyukasztást. Nálunk is a kozmetikus csaj csinálta.
Ja, a fülecskéjére gondoltál? Hát kis Batman-em van!
De remélem majd hosszú haja lesz és eltakarja.
Wicca, Gégéé: utólag is BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!
Gégéé: édik vagytok nagyon!
Lányok, irigy-irigy akinek átalussza a babája az éjszakát. Még Dorka 1-2 hónapos volt nálunk is átaludta, most meg minimum 2-szer kel éjjel. De már rájöttem, nem is annyira éhes, csak a cici kell neki és hogy hozzám bújjon.
Mi tegnap fennt voltunk éjfélig, ugyanis a kisasszony szilveszteri bulit csapott. Bocsi, hogy nem hívtunk meg senkit!
3-szor altattam el, de mindig felébredt, meg a szomszédok felkeltették a petárdákkal, tüzijátékokkal. Aztán csak kiabált, és sikítozott. Most ez az új szokása, hogy sikongat, de nem is akárhogyan...
Ja, és beveszi a kezét a szájába, lenyúl a torkán, és utána bukik. Már nem győzöm kiszedegetni a kezét a szájából. Apja azt mondja, bulimiás!
Winchi: Matykónak jó kis alvókája van. Mondjuk Dorka sem ébredt már fel 11 után, pedig akkor volt a legnagyobb a durrogtatás.
Anyany: ügyi volt Zsófi, hogy ilyen sokat evett! Látod, eszik ő, ha éhes! Miket eszik már? Dorka már eszik főzelékféléket, du kap őszibarackot pici almával, néha meg tejpépet, na meg persze tejcsit!