Új privát üzeneted érkezett!

Sarmon Boldog Szülinapot :lol: :lol:
s. zsófia

BÚÉK Mindenkinek! :lol:

Tündi gratulálok Biusnak alakul az alvás nálatok is! Csak addig gyakorolják majd Matykóval, hogy rájönnek lehet ezt rendszeresen is csinálni :lol:
Ki volt fent éjfélkor? Mi aludtunk, Matyi szerencsére a durrogtatásra sem ébredt fel mi bezzeg igen.

Sarmon boldog születésnapot! :lol:
Kép

KépKép
winchi

Sziasztok!

Winchi:Mi fennt voltunk éjfélkor :D Bementem megsimiztem a Hannus buksiját boldog új évet kivántam és Apa bontotta a pezsgöt és a pukkanásra kinyitotta a szemét úgy vigyorgott aztán néztünk tüzijátékot az ablakból evett egy picit aztán aludt is vissza 10:30-kor ébredt fel na meg mi is :D

Trundike:Nálunk az elsö 3 hónapba voltak gondok az éjszakával a Hannus hajnali 3 elött nem aludt el és most már egy hónapja szépen átalussza az éjszakát :D :D :D 7 óra fél8 körül fürdünk utánna eszik és berakom az ágyába és magátol elalszik van amikor reggel 9-ig meg sem ébred van úgy hogy egyszer éjfél körül felébred gyorsan eszik aztán alszik is.Kitartás!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek boldog új évet kívánok. Gólyanéninek is.
Az éjfélt én is simán átaludtam. Már 10-kor nyomtam a szúnyát.

Sarmon,
neked pedig boldog születésnapot.

Remélem eljön az idő mikor már a házban leszünk és tudok veletek gyakrabban levelezni. Sajnos le vagyok nagyon maradva az eseményekről.
De általában amint géphez kerülök, írni szoktam ide.

Tünde :P

Kép
Kép
tucsinke

BUÉK mindenkinek!
Sarmon boldog szülinapot!
Anyuéknál vagyunk, gyorsan visszaolvastam, nincs gépünk, újra kell telepíteni az egészet, egy csomó vírus volt rajta.
Mi fent voltunk éjfélkor, Dorka negyed 1- kor, Levi fél 1- kor aludt el, nagyon élvezte, hogy nem kell aludni. Kölyökpezsgőt ittunk éjfélkor, csak ki kellett keverni a szénsavat, mert nem szereti.
Reggel 9-ig aludtunk, Dorka addig 2x evett.
Remélem hamarosan kész lesz a gépünk, akkor jövök megint!
Sziasztok!
Vendég

sziasztok mindenkinek!

nagyon boldog új évet kívánok!!!!

mi még a párom anyukájánál vagyunk, holnap után megyünk vissza fehérvárra.
Zsófibaba nagyon ügyes, tegnap már majdnem bőgtem, mert nem akart enni, de ma ehelyett brillíroztt és rekordokat döntögetett!!!
250mili főzelék, sűrű hígítás nélkül, és 150mili tejcsik!!!

hurrá!!!!
Vendég

sarmonnak boldog szülinapot, Iriszbabának jobbulást!

gégéének boldog névnapot kívánunk!!!
Vendég

képzeljétek, fogy a tejem. de szerintem elég szépen kihúztam a fejegetéssel. már csak kétszer fejek egy nap, de tegnap nem volt idő csak egyszer és az sem volt gond...

Zsófi mostmár ismerkedik a fagyasztott tejcsivel, mert az meg olyan fura felengedve. meg a tápszer ízével is.
muszáj. hamarosan bevezetek neki egy harmadik étkezést és tejpépet is.
Vendég

Sziasztok!

BOLDOG 2009-es ÉVET KÍVÁNUNK MINDEN ANYUKÁNAK, APUKÁNAK, BABÁNAK, POCAKLAKÓNAK!

Sarmon: BOLDOG SZÜLINAPOT!
Gratu a fürcsihez! Szerintem kérdezz meg kozmetikust, hogy csinál-e füllyukasztást. Nálunk is a kozmetikus csaj csinálta.
Ja, a fülecskéjére gondoltál? Hát kis Batman-em van! :D De remélem majd hosszú haja lesz és eltakarja.

Wicca, Gégéé: utólag is BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!
Gégéé: édik vagytok nagyon!

Lányok, irigy-irigy akinek átalussza a babája az éjszakát. Még Dorka 1-2 hónapos volt nálunk is átaludta, most meg minimum 2-szer kel éjjel. De már rájöttem, nem is annyira éhes, csak a cici kell neki és hogy hozzám bújjon.

Mi tegnap fennt voltunk éjfélig, ugyanis a kisasszony szilveszteri bulit csapott. Bocsi, hogy nem hívtunk meg senkit! :D
3-szor altattam el, de mindig felébredt, meg a szomszédok felkeltették a petárdákkal, tüzijátékokkal. Aztán csak kiabált, és sikítozott. Most ez az új szokása, hogy sikongat, de nem is akárhogyan...
Ja, és beveszi a kezét a szájába, lenyúl a torkán, és utána bukik. Már nem győzöm kiszedegetni a kezét a szájából. Apja azt mondja, bulimiás! :lol:

Winchi: Matykónak jó kis alvókája van. Mondjuk Dorka sem ébredt már fel 11 után, pedig akkor volt a legnagyobb a durrogtatás.

Anyany: ügyi volt Zsófi, hogy ilyen sokat evett! Látod, eszik ő, ha éhes! Miket eszik már? Dorka már eszik főzelékféléket, du kap őszibarackot pici almával, néha meg tejpépet, na meg persze tejcsit!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Nagyon Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!

Kép

Szösz

KépKép
szosz

Sarmon! Boldog Születésnapot! Remélem Írisz már jobban van.

Lara! Örömmel olvastam Hannus alvási szokásairól, ugyanis Réka sem nagyon hajlandó éjjel 1-2 előtt elaludni, de akkor még van remény. :)

Ancsi pancsi: Hogy-hogy már elkezdted a hozzátáplálást? Nem csak 6 hónapos kortól kell?

Szösz

KépKép
szosz

Ancsi_ pancsi: Nem fogacska miatt? Akkor Barni is többször fenn volt. Vissza fog állni meglátod! Csak az első 4 fogacska húzós.

Szosz: Nagyon édi Réka baba!!! Jól áll neki az a sisak :) A hegyére egy kis kendő és kész a királylány!

Kislányom ma is és tegnap is fél órákat alszik, aztán egész nem fáradt. Lehet megkavarták a napi események. Vendégek spok izgalom, bár a Barnika is anno fél órákat míg át nem állt ez egyszeri nagy alvásra.
Én viszont kivagyok mert mindig ásít amikor kiveszem az ágyból és sírva kel, azaz egyértelmű hoyg nem piheni ki magát.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Kép Vacsi után

kérdeztétek az éjszakát. hát egész nap 3 és fél, négy óránként eszünk, így este szokott egy hosszút aludni, majdnem öt órát, gonodlom ezt kellene majd áttolni valahogy éjszakára, majd ha apu dolgozik, akkor próbálunk beállítani valami okos napirendet. amúgy nekem ez egyszeri éjszakai felkelést jelent, és mondjuk reggel egy órával korábban, mint terhesség alatt, de még így is bőven többet alszok éjszaka, mint mikor pocis voltam.

nézzétek a képet, kicsit kikerekedtünk :oops:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé: Igen Emma kezd "pofásodni" ... Tudod hogy értem, legalábbis remélem :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

persze ;)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!

Ma jöttünk haza. Elutaztunk szilveszterezni barátokkal Vászolyra. Nagggyon jó volt. Pocok is élvezte. Már előre paráztam, hogy milyen lesz az alvás...stb, de nem volt semmi gond. Este 8-tól aludt reggel fél8-ig egy mukkanás nélkül, a tüzijátékra sem ébredt fel.

Egyébként nem értem, hogy az emberek mit élveznek annyira a tŰzijátékban, hogy ezreket képesek erre költeni. A petárdán pedig elkerekedik a szemem. Mi benne a jó??? :shock: :shock: :shock:
Sajnos a szilveszteri szomszédaink is tűzijátékoztak éjfélkor, de Milu meg sem moccant. Minket viszont baromira zavart.

Hulla vagyok, így jó éjt nektek!!! Holnap válaszolok!

Kép
jaffa4

Sziasztok!

BUÉK mégegyszer mindenkinek!

Örömmel olvasom, hogy a többségnek nem volt gondja az éjszakai alvással szilveszterkor. Szerencsére mi is megúsztuk ébredés nélkül. Pedig valami barom nálunkmég a lépcsőház tetejére is felment.. 9 emeletes és mi a 9. lakunk.. sejthetitek.. De Krisztián aludt,mint a bunda, mi meg apával remegve álltunk a szobaajtóba, hogy ébred vagy sem.. és nem!!! :P Reggel úgy megpuszilgattam, hogy milyen ügyes volt!
Gégéé: Emmácska egy cukorfalat!!
zsula

Képzeljétek. Az autónkat az új év örömére végig karcolta valami részeg hülye.... és még sorolnám :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok,

gyors bekukk, mert szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog, Békés Új Évet Kívánni!! Ami sajnos Trundikének ahogy olvasom eléggé rosszul kezdődik :(, sajnálom a kocsitokat!
Ancsi_pancsi: köszi utólag is :D!!!
Szilveszterezni a barátainkkal voltunk (velünk együtt 3 pár), a barinőm 35 hetes és most kiderült, hogy a 3. lány pedig a 9. hetet tölti :D!!!! Apukák persze megbeszélték hogyan ünneplik majd meg gyermekük születését ;):D:D!!
nagyon nehezen alszom el esténként, kb 1 órát forgolódom az ágyban :(,sehogy nem jó feküdni!
Sarmon: 1 nappal ugyan később, de Boldog Szülinapot!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Lányok: Teszek fel egy képet. A nagy kislány ( :) ) az unokahugom:
Kép Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike

Trundike: jajj, de szépek! Mind a három gyerkőc! Nagyon jó ez a karácsonyfás kép! A három kis angyalka! Gyönyörűek!
Dorkának nem hiszem, hogy a fogacskája jön, megnézettem a dokinénivel, de azt mondta, max felül feszítheti picit, de még annak is le kell jönni, ő nem lát fogat. Szerintem csak engem akar éjjelente....:)

szosz: nagyon szépek, csinosak vagytok ti is. Réka baba is gyorsan nő! Cuki a sapija! Azért kezdtem el a hozzátáplálást, mert kevés a tejci. Legalábbis én úgy érzem, és ráadásul az én kislányom nagyon étkes, jó evő baba. Mindig enne...
Azt mondta a védőnéni, inkább főzeléket adjak, mint tápszert. Aztán így szépen lassan elkezdtünk próbálkozni, mostmeg már ebédre egész jó kis mennyiségű főziket eszik meg.

Gégéé: jajjj, de édi! De rég volt Dorka ekkorka! Élvezz ki minden pillanatot! Oan hamar megnőnek! És tényleg nagyon kerekedik a pofikája! Látom jó tápláló a tejcsi! :)

Wicca: már közeleg neked is az idő....nemsokára drukkolhatunk neked is! Nagy már a pocid igaz? Azért kényelmetlen az alvás...

KépKép
ancsi_pancsi

Dobok én is fel pár képet!

Képzeljétek már így megül, alig kell tartani a hátát, persze hamar elfárad...

Kép Csüccs

Kép Vigyori

Kép Vigyori2

Na, elég belőlünk már!!!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Először is szeretnék Nektek nagyon boldog új évet kívánni!

Fehérvári anyuka vagyok én is, bele-bele szoktam kukkantani a topicotokba :oops: és most vettem a bátorságot, hogy megkérdezzem, beférek-e ebbe a szuper kis csapatba? Egy novemberi topicba írogattam kismamaként, de sajna a babák születése óta nem igazán pörög, én viszont szívesen csevegnék hasonló korú babák anyukáival.
Rólam annyit, hogy két kislányom van, Lili decemberben lett 4 éves, Nati pedig november 4-én született, lassan 2 hónapos lesz. Fehérváron lakunk egy sorházban a Fiskális úthoz közel. Lili ovis, igazi cserfes, huncut kislány. Nati egy kisangyal, sokat alszik még napközben és szerencsére éjjel is.

Egyelőre ennyit rólunk.

Szép napot ,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Szia Katinka: üdv itt :)!! Hogyne férnél be ;) :D?!?!? Majd dobj képeket a gyerkőcökről!!!
Ancsi_pancsi: nagyon szép és nagyon ügyes a lányod!!!! nagyon hamar ül, nekem ha jól emléxem Zsó csak 7 hós korában kezdett el. ő kicsit későn is indult, 13 hónapos volt, bár még időben. szval ő kicsit később kezdett mindent :).
Gégéé: bizony szépen kerekedik a kislányod :D, gyönyörűűűű!
Trundike: nagyon hasonlítanak egymásra a gyerekek, Bius egy kicsit kilóg a sorból a "sötétebb" hajával! nagyon cuki!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

ancsi_pancsi: bizony, bizony csinált mostmár helyet magának az én kicsifiam :D, rendesen kerekedek. már a 32. hétben vagyok!!! :D és egyébként nagyon várom a szülést, mert nem tudok már lassan semmit sem megenni és a végén elfogyok!!!! :D:D:D:D na persze ez csak vicc ...

Szép napot!
Vica
wicca

lyan aranyosak vagytok ahogy mesélitek élményeiteket a babákkal:))
Én még cipekedem egy hónapot :9
Remlélem e hó végén ketté szakadunk :wink: és kzbevehetem én is kispicurkánkat.annyit mocojog, annyira jó érzés, nagyon furi lessz már ha nem lessz a pocakomban hm...
kiseditke

kiseditke: jó Neked, h már csak egy hónapot!!! :) én is nagyon várom!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, nemsokára kibújik a kiskrapek! :) kérünk pocifotót!
én úgy aludtam pocisan, hogy egy puha paplant összetekerve vettem a lábamközé/hasamalá:)
hamarosan majd lejjebb megy a babóca picit, és jobb lesz a gyomrod!

ancsi: de édik vagytok! És milyen ügyin ül :D:D:D tök jó:D

trundike: nem tehetek róla, de imádom Barniról a képeket nézegetni! Olyan ééédi :) és Bius már milyen komolyan figyel ;)

Katinka szia, gyere mesélj :) ha még emlékszel ;) kérünk sszüléstörténetet, kinél, hogyan stb. :)

kiseditke szia neked is!

jaffa: pihensz is?:)

többiek merre vagytok? másnaposak vagytok?:):):) én barackos kölyökpezsgőt ittam :P

ja és köszönjük a dicséreteket, nagyon boldoggá tettek minket :D

puszik mindenkinek :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Mindenkinek nagyon- nagyon boldog új évet kívánok!!!!!
bende

Sziasztok!

Jaj csajok annyira édesek ezek a kislányok úgy megsimizném őket :lol: Barnit meg jól megdögönyözném imádom azt a huncut mosolyát :lol:
Tündi sajnálom a kocsit nekünk is van már rajta karcolás más hibájából, hú de mérgesek voltunk mi is amikor rákerült :evil:

Katinka szia persze örülünk neked és a csajoknak! :D
Lányok szóljatok már kispasis kismamáknak, hogy jöjjenek a fórumba :D Vagy a mi kispasijaink háremet nyitnak :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek ma apa elment kettesben a fiával sétálni :lol: Ilyen még nem volt :lol: Persze én öltöztettem, vetkőztettem Matyit de akkor is olyan büszke rájuk. És persze apa is saját magára :lol:

Kicsikém ma is pocifájós pedig trottyantott is ma teát is kapott reggel és újra elkezdtem a gripet is adni neki.
Bízom benne hogy tényleg letelik a 3 hónap és nem lesz ennyire pocifájós.

KépKép
winchi

Ancsi_pancsi: Barninál sem látszódott hogy jönne a foga. Nem volt az ínye megduzzadva nem volt piros... De perszer igen lehet hogy anyuci kell neki :)
Gyönyörű kislány Jázmin. Irigylem a hajacskáját.

Katinka: Üdv köztünk!!! :) Egy cipőben járunk. Kisfiam 4 múlt ovis, kislányom 2 hónapos múlt :)

Wicca: Hát igen, Biuska barna aminek én kimondottan örülök :)

Kiseditke: Egy hónap még? Énis azt hittem a Biusnál aztán két hét lett belőle ... 10; 9; 8 ... :D

Tündi
Kép
Kép
trundike

Anyanynek külön köszönet az sms- ért, Larának is az üziért. Nincs mentségem, lusta voltam, mint a dög és kicsit depis is. Sajnos az ünnepek nem úgy sikerültek, ahogy szerettem, szerettük volna.

Katinka! kérünk képet a gyerkőcökről és gyere amilyen gyakran tudsz.

Trundike! Barnus egyre jóképűbb- még mindig tartom, hogy kiköpött Macaulay Culkin- és Bius is egyre szebb.

Ancsi! Dorka is gyönyörű. Nikinek is nagyon jó étvágy van, de a főzelék nem kell neki. Tejpépet, már több, mint 1,5 deci vízből csinálok neki és mindet bekanalazza. Főzeléket kiköpi. Gyümölcsöt mindennap eszik, de változó mennyiséget. Mostanában már kezdi megkedvelni ezeket az ízeket is. Sütőtök, sárgarépa elutasítva. Holnap megpróbálom a krumplit.

Jaffa! Milu nagyon aranyos csajszi, szerintem Niki kezet foghat vele, frizura ügyben. Hiába kérleljük az apjával, csak a szempilláit növesztgeti.

Sarmon- Boldog születésnapot- remélem ennyi késés még belefér :) Örültek a gyerekek az ajándékoknak? szépen kerekedik a csöppöd.

Anyany- gyertek végre haza, jövő héten már szeretnék veletek sétálni.

Zsula, Tucsinke, remélem idén gyakrabban jöttök!

Kiseditke, wicca- most már ti jöttök!
bende

Szia Winchi, szia Trundike! egyszerre írtunk.
bende

Szilveszter: mi is ébren voltunk, almás kölyökpezsgővel koccintottunk. Belopóztunk a gyerekszobába és boldog új évet kívántunk a manónknak. Niki gyönyörűen átaludta az egész ricsajt, sőt mostanában többet alszik mint szokott. Este kb 9- kor elalszik, átölelve a báránykáját, 3 körül eszik, aztán 7 körül és ekkor megint visszaalszik kb 1 órára. Szóval én is ellustultam, mert a reggeli szopi után visszafeküdtem. Persze az már annyira nem alvás, mert fél füllel a nyanyót hallgatom.
bende

Bende: SZIA!!! :) Mi történt? Valami zűr volt hogy depiske lettél? Elmeséled?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Köszi a kedves fogadtatást! :D

Szülésről: szóval az osztályvezető főorvosnál szültem, végül császárral, ami elég sanszos volt, mivel Lili is császárral született. Akkor esélyem sem volt, mert bár megindult a szülés, meconiumos magzatvíz miatt azonnal megműtöttek. Most lett volna esélyem, jöttek is a fájások a kiírt napon, végigvajúdtam 12 órát a magenta szülőszobán, de mivel ez idő alatt 1 cm-t sikerült tágulnom, a dokival közösen úgy döntöttünk, legyen inkább műtét, mindkettőnk érdekében. Ugyanúgy, mint Lilinél, spinális érzéstelenítést kértem és Apa is bent lehetett velem, így született meg november 4-én 19.51-kor 3700 grammal és 54 centivel Nati baba. A kórház kellemes csalódás volt a 4 évvel ezelőttihez képest, akkor nagyon rossz élményeim voltak egy-két cscsemős nővérrel, most nem volt gond. Igaz, a főorvos betegeként egyedül voltam egy kétágyas szobában és alig néztek rám egész nap, bár ez így a második babával már nem is volt probléma.

Olyan szépek a babák! :D Meg a nagytesók is. Barnit ki is néztem Lilinek, bejönnek neki a szőke hercegek. :wink:

Wicca, kiseditke, Nektek meg kitartást kívánok, még élénken élnek bennem az emlékek erről az időszakról. Lili is, Nati is megvárta a kiírt napot a pocakomban.

Lányok, Ti szoktatok sétálni mínuszban is? Sajna Nati elkapott valamit Lilitől és elég náthás lett, így nem merem kivinni.

És akkor a végére egy kép a csajokról:

Kép

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok csajok :lol:

Bende mi történt?

Hihi tényleg olyan Barni mint a filmsztár :lol: Reszkesetek betörők :D :D :D

KépKép
winchi

Katinka nagyon szépek a kiscsajok :lol:

Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak itt a fiúk már mind foglaltak :lol: Ennyi csajszi között nagyon hamar elkeltek :lol: :lol: :lol:

Én is császáros voltam, milyen volt a második? Jobban fájt utána vagy hasonlóan viselted mint az elsőt?

KépKép
winchi

Szóval: az ideinek kellett volna a legszebbnek lenni, a mi gyönyörű lányunk miatt. A szenteste jó volt- hármasban- sikerült a párommal meglepnünk egymást, de persze a legjobban Nikinek örültünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.01.05 10:06-kor.
bende

Most nézem Lili karácsonyi baba? :D

KépKép
winchi

uff
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.01.05 10:07-kor.
bende

Húúú Bende na ez biztos sok volt nektek! Túl vagytok rajta, ne rágd magad rajta! Mondom ezt én akinek a drága nagymamája a háta mögött kétszer is beszólt, hogy kövér vagyok. Persze arról neki fogalma sincsen, hogy 15kilóval könnyebb vagyok mint 1 éve. Grrr....
És te tudod a legjobban hogy mi a jó Nikinek ne feledd :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Lehet, hogy túlreagálom az egészet, de mi annyi energiát fektettünk az ünnepekbe, hogy nem az esett rosszul, hogy más szemernyit se, hanem az, hogy a mi erőfeszítéseinket sem méltányolta.
Az egész megkoronázására megjött a szülés utáni első mensim és cirka 3 és fél hétig tartott. Feléltem az összes itthon lelt tampont és betétet és párommal vágyakozva néztük egymást. ja és a tejci nem lett kevesebb és Niki is ugyanolyan jóízűen szopizott.

na ennyi elég volt belőlem, bocsi a negatív hangvételért, de mosz ez van. kaptam egy csomag mézeskalácsot is. míg meg nem láttam, addig azt gondoltam az enyémekről, hogy viszonylag szépek. most már nem ez a véleményem, dobok fel majd képet.
bende

Katinka: Nagyon szépek a lányok. Liliek gyönyörű haja van és ahogy nézem Natinak is sok hajacskája lesz. Én csak remélem hogy Biusnak is lesz bőven, bár Lilinek már most rengeteg haja van, irigykedek is miatta.
Már alig várom hogy kishölgynek tudjam öltöztetni a kislányomat. Az tuti hogy többet fog szoknyát hordani mint nadrágot :)
Mi mínuszba is kimegyünk egy kicsit.

Bende: Sajnálom hogy ilyen rosszul telt a karácsony. Sajnos a gyermekkel kapcsolatban én is megküzdök sokszor a családdal de szerencsére nincsenek sokan. Ha nyűgösködik azt mondják pocija fáj, mivel akkor gügyöghetnek neki tovább és nem kell békén hagyniuk mintha beismernék hogy sok inger élte és fáradt.
Nem tudok megérteni néhány embert. Tényleg sajnálom és Niki tényleg egy csodababuci!!! Mi tudjuk!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Bende: A negatív élményekre is kíváncsiak vagyunk (szerintem mindenki nevében szólok) mert mi tudjuk milyen az ha túl pörgetik a kicsit, és mondják az okoskodásokat. Az ajándékokkal kapcsolatban meg menjenek a csudába. Egyébként a mi családunkban épp idén állapodtunk meg hogy csak a gyerekeket ajándékozzuk már, mert állandóan kitalálni ki mire vágyik... Mindenki vesz magának max akkor valami szépet.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Bocsi. Kíváncsiak vagyunk és szívesen meghallgatjuk.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Bende!!!!!!

Én mindenkinek meséltem Rólad, a dobozról és a sütikékről is és nemhogy akkor ,de még most is könnybe lábad a szemem, ha rágondolok!!!!!!!

Te egy szupercsajszi vagy és az ilyen rokonok távoltartása kötelező!!!!!

Puszi:Tünde

KépKépKép
tünci28

Kép
bende

Kép
bende

Kép
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X