Sziasztok!
Csenge!
Igaz, hogy az Avent csak kézi mellszívó, de nekem nagyon bevált. Nem nyúzza szét a melledet és hatékony is. Igaz, én mást nem próbáltam, a kézzel fejést pedig el sem tudtam képzelni,hogy megcsinálom magamnak (nem is csináltam, csak a vitaminokhoz pár cseppet kézzel). A szobatársamnak is kölcsönadtam, mert neki valami más volt, de azzal kétszer annyi ideig tartott a fejés. Én behozattam a férjemmel a kórházba, ott is fejtem.
Mérleget béreltünk. Először hagyományosat, de volt,hogy a szoptatás után kevesebbet mértem mint előtte, ezért áttértünk a digitálisra. Szerintem ez sem drága, általában 10000 Ft letétet kell adni, ezt utána visszaadják és a havi bérlet sem volt drága. Szerintem nem érdemes megvenni. Ráadásul én most elhatároztam, hogy nem fogom méregetni a szopások mennyiségét, csak napi 1 mérés lesz, fürdés előtt. Ha bármi gond lesz, persze méregetek majd, de nem fogom megint stresszelni magam feleslegesen.
Paga!
Én a 30. hétig dolgoztam minden nap, aztán pedig a 34-ig hetente 1x jártam be (addig tartott a szabim: tehát 4 nap szabi, 1 nap munka, így majdnem 1 teljes héttel tovább kaptam teljes fizut). De ennyi elég is volt,már nehéz volt bejárni és egész nap ülni. Meg szerintem kell az a kb. 2 hónap, hogy az ember készülödjön, kicsit leálljon, lassítson (nekem elég stresszes a munkám, utána még pörögtem jó darabig
)
Szilvi!
Jössz ma, vagy már szülni mentetek
?
Üdv, Virág 37+1