Új privát üzeneted érkezett!

Tünde, wuxal sztem van ott aminek a honlapját feltettem. Ha nincs, neten kell böngészni. Itt nálunk az Orchidea Házban tuti van, ha nagyon nem találsz, tudok Neked venni, csak első körben próbáljuk őket kikerülni. (ott dolgoztam és a mai napig inkább szemen köpném őket, szóval inkább nem is megyek oda, bocsánat, de amit azok ott csináltak velünk azt jobb elfelejteni, csak ahhoz még idő kell... :evil: :oops: :? )
De végső esetben elküldöm Péteremet, Őt nem ismerik fel.....
Szóval szólj, ha nagyon nem találsz....

Én meg elkiabáltam, már Levinek sem az a könnyen megy és nincs baj. Mondjuk enni sokat evett, de kicsit félek, hogy ugye amúgy is keveset iszik, most meg még szegénykémet már 3.szor mostam ki a kakiból. Szóval tuti vírust nyaltunk be. :cry: :cry: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sok boldogságot az elmúlt időszak születésnaposaink (Bogi, Ádi..), Zsófijainknak és Szandinak!!!

mi jól vagyunk :lol: , élvezzük a ctg-re járást (púp egy kicsit...), plusz új szokás szerint a dokinak alá kell írnia, ezért néha fél nap hideg élelemmel lehet csak kibírni a várakozást.. :shock:
Erika puszilja a mamikat és a babikat!!!!!!!

hír: megint ki akarják adni, most épp működtetni a szülészetet.... kicsit unja már mindenki az állandó feszkót..
az osztály egyébként fukllon van, szülőszobák állandóan tele... :lol: :wink: jó látni!!!!
láttam egy új dokit is: dr. Halász László?, aranyos, fiatal, készséges..

Vidadokit viszont nem láttam mozogni mostanában... lehet, hogy pont fordított műszakos? :wink: :lol:

Zsófi, remélem fosás alábbhagy!!!!!
Steffikém, Nektek i8s gyógypussssssssssssszok ezerrel!!!!
Ancsa, szépek a Jázminos fotók, jó a honlap is!!!
Tünde, Ti is büszkék lehettek a munkátokra!!

pihiszék: nekünk van, Miklós elnézelődött benne kicsinek
annyiból jobb, hogy nem annyira burkolt, jobban kilát és szépen dönthető
emiatt nem is annyira meleg, mint a hordozó (aminek ugye szorosnak kell lenni, hogy jó oldalvédelme legyen...
meg összecsukható lapra, így könnyű vinni bárhova is :wink:

mosás: itt érzékeny bőrű a csapat, csak sensitive mosópor (abból sem sok...) és csak ecetes öblítés :wink:
pelusokat, bodykat meg biomosóporral mosom, abban még annyi allergén sincs..
de tényleg pikkelyesek tudunk lenni, ha sokáig máshol fürdünk, meg viszketősek, ha öblítőzik a ruhát... :shock:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Zsu!

De jó látni téged!!! :lol: :wink: Örülök, hogy még nyomjátok a 2in1! És hogy jól vagytok! :wink:
Köszönjük mi is a köszöntést! (magunkra is vettük!) :roll: :oops:

Vero!

Merre vagy Asszonypajti? :wink: :lol: Csak nem "elraboltak a vörösök"?? :lol: :wink: Vagy pont nem??? :shock: :oops: :roll:
Nekem ma beköszöntek, bár elég halványan! :roll:

Nem semmi ez a mai pangás!!!! :roll:

Most mennem kell, majd még később benézek!

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Előkapartam magam, hogy jobb kedvre derüljek, erre sehol senki....majdnem senki:

Zsu, de jó, de jó! Igen, már nálam is alá kellett írni, hát evvan.
Én most voltam Halász dokinál és nagyon rendi volt ám!
A magánosítás meg, lehet, hogy Te szülsz ott utoljára közülünk? Olyan árakról hallani, hogy azt ember nincs, aki meg tudja fizuzni... :evil: :twisted: :? Szóval hajrá és élvezd ki minden percét! :wink: :lol: És most már lehet kérni, hogy gyere gyakrabban icipicit? :oops: :roll:
Köszöntést köszi!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hahó!

Zsu!
Jó, hogy jelentkezel, de most már gyakrabban is lehetne.... Halász doki: Ő lett volna Vidahelyettes, de Petikém őt is lekéste. De rendes volt, amikor beszéltem vele.
Magánosítás??? Mi van már megint?

Igen, igen, Veronikuszt már én is hiányolom.

Megyek fürdetni.

Kép
Kép
kriszta36

Zsu
Mi van????? Milyen magánosítás? Ne mááááár :cry:
Halász doki érdekelne pontosan, hogy milyen benyomások mi alapján, mert én még nem láttam, Kriszta ugyan nekem is mondta, hogy neki szimpi....A lényeg, hogy Vidadoki őt ajánlotta nekem helyettesnek, ha már nyaralna, mikor szülök...
Vidadoki amúgy valszeg oké, hétfőn megyek hozzá :wink:
Köszi a pihiszékes és a mosószeres hsz-t! Én is gondolkozom a biomosószeren, csak mivel a mosódiótól is elszürkülnek a ruhák (használtam oxigénes fehérítőt, mosószódát, ecetet, de így is :? ), ezért csak a színeseket mosom azzal. Fehéreket meg pici mosószer+mosószóda+ecet. Öblítéshez már én sem használok öblítőt :wink: Szal nem tudom, hogy a biomosószer mennyire fehérít....

Folyt.köv, most mennem kell....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Zsu: Jó, hogy újra itt vagy!! Örülök,hogy jól vagytok. Micára ki vigyáz, amíg te ctg-zel?
Mi van már megint a szülészettel??? Nem már!!!! Megint mégegy cirkusz, mikor ott akarok szülni?? Ennek sosem lesz már vége???

Renáta: Nekünk van pihenőszékünk. Mi nagyon sokáig használtuk és szeretteük. Én azért szerettem, mert ezt csak itt a lakásban használtuk, míg a hordozót bárhol letettem az utcán, így az utcai koszt nem hoztam be a szobába. Valahogy akkor sem tettem szivesen le, ha letakarítottam a hordozó alját.

Veronikusz: Hol vagy?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Zsó
Ne rémísztgess itt minket hamarosan finiselő kismamákat, hogy nem tudunk a Kútvölgyiben szülni :lol: :twisted: :lol: Ha tudsz pontosat, azért írd meg! Vagy csak találomra írtad, hogy Zsu lehet az utolsó?

Brigi
Lévén nincs autónk én többet használtam itthon, mint utcán :lol: Inkább a dönthetőség, ami nekem mellette szól...Télen nem érdekes, de nyáron azért ha nem muszáj, nem akarom magamra kendőzni, mert szellőzik meg izé, de dög meleg :roll:
Jaaaaaj, te szegény! Tényleg, Petyánál is kálvária volt ez a szülés dolog a kh miatt :evil: :roll:

Kriszta
Örömmel olvastam, hogy nem én vagyok az egyetlen a földön, akit úúúúúúúúúúúúúúúútálnak a növények :oops: :lol: :oops: :lol: Jelenleg egyetlen korall virágom van, ezt is alig hónapja vettem, de már látszanak a hanyatlás jelei :roll: :twisted: Pedig én tényleg....Lassan feladom. És még azt sem mondhatom, hogy a lakás hibája, mert ugyanazon a helyeken is próbálkoztam, ahol Nagyim virágai voltak, de esélytelennek tűnik :roll: Az ablakokban van árvácska. Na az minden évben szép...amíg be nem tetvesedik vagy valami nem éri...Pl. egy utazás 2-3 napra...Mert Zsolti mindig kinyírja őket :cry: Nem szándékos, de sikerül. Hát az a pár nap, amit a kh-ban töltök, az valszeg elég is lesz nekik :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Timi
Tűkön ülve várom a mélt :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jó éjt!

Na látom azért egy Bagolytársam volt már itt! :lol: :wink:

Ren!

Most sikerült bevallanom az adómat :oops: :lol: , úgy hogy a levél az majd csak holnap vagyis majd ma valamikor megy! :lol: :wink:
Azt nem is írtam este, mert tökre kivoltam :? meg siettem vacsiztatni meg fürdetni Adrit, hogy ma délelőtt 11-től nem volt vizünk kb. -2ig, :evil: így két részletben takarítottam és ráadásul tegnap éjféltől netünk sem volt ma este 6-ig!! :evil:
Most is sietek etetni meg aludni, mert reggel én viszem Adrit oviba.

Na léptem, mert .....apa sem hagy békén!!! :evil:

Puszi!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

itt vagyok :lol: majd jövök is :wink: csak alig voltunk itthon. Most viszont biztos nem megyünk sehova :oops: Kata éjjel 2x hányt :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

nem hiszem, hogy idén érezhető változás lesz a szülészet életében... :roll:
most zárták csak le a pályázatok, nem kötelező nyertest hirdetni (menekülő-pálya..)
szóval semmi sem biztos, csak a bizonytalanság!! kismamik, nem izgulni!!!!!!!

virágok nálunk is kipusztulnak.... :lol: az orchidea spec. bírná, virágozna is, de Miklós letörte a fürtjét.... :oops:
de gyönyörűek a fotóitok!!!

CTG alatt Miklós otthon van, általában nagyi/apa vigyáz rá
ugye az első ctg vérvétellel egybekötött volt, szóba sem jöhetett, hogy vigyem (hatkor indultam...)
most meg itt vannak a nagyiék :wink: :lol:
jövő héten Apa+ ő anyukája vigyáz rá
aztán remélem már szülünk :wink: :lol:

Vero,
jobbulást Katának!!!! remélem, hamar túllesz rajta és nem kapják el a többiek!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

napok óta fáj a fejem, nem is ültem a gép elé mert csak rosszabb volt, de már nem bírtam, szóval itt vagyok. :lol:

Brigi
, szeintem is tök szimpik a praxisban. mikor Kolossal 4D-n voltunk bealudt és nem tudtuk felébreszteni, + eldugta a pofiját, ott szenvedett a nő. aztán már jött az utánunk lévő pár, és tök rendes volt, mert mondta, h megnézi őket és utána még ránknéz. 1,5 órát voltunk benn...végül sikerült elcsípni egy ásítást, és egy képet ahol látszik a pofija. :lol:

Tünde
, még1x nagyon köszi a farmert és Villő nagyon édes!! :D
hány órát voltatok végül a játékboltban?? :lol:

Tigrincs, hú...előre izgulok. akkor remélem a 3.-a szerencsét hoz. bár szerintem a nemét még nem fogják tudni megmondani.
egyre többet gondolok arra, h mi lenne ha nem kérdezném meg. mivel a szívem mélyén lányt szeretnék, és félek, h "csalódni" fogok...bár egyszer úgyis megtudom, mi lesz...max a szülésnél. :lol:
milyen érzés volt nem tudni?? és megtudni a szülésnél, h kislány?

Tünde
, visszatérve hozzád, ez tök jó téma lenne az újságban, nem? hogy ki hogy élte mikor megtudta fai lesz vagy lánya, vagy akarta-e tudni avgy sem? mik az indokok mellette, ellene?? csak egy ötlet, de engem spec érdekelnének más vélemények is. lehet másokat totál hidegen hagy. :lol:

Kriszta, Reni, csatlakozom...mellettem sem élik túl a növények, max a kaktuszok. :lol: :roll:

Zsó
, ha rókák teljesen eltüntek és csatlakozom hozzád kopaszi ügyben. és már jobban vagytok??? remélem.

Zsu
, hali, és ne ijesztgess, én dec-ben szülök addig még fél év, bármi lehet. :roll:

Vero
, jobbulást Katának.

remélem nem haygtam ki senkit...
snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 11:26-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Ma királylány voltam, mert már 1/2 10-re megfőztem az ebédet :D

Timi
Én ceruzával már megcsináltam az adót, úgy egy hete....tollal tegnap írkáltam...de útálom! Főleg, hogy idén is fizetni kell :twisted: Nem sürgetni akartalak ám :wink:

Zsu
Aztaaaaa, de izgis!!!!

Folyt.köv....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziazstok!

Orsi, nagyon jó ötlet! felírtam! jelentkezők a megírására??? Nem szeretnék folyton én írni, mert ez igencsak uncsi lesz...
Egyébként csak körbenéztünk. Kicsit drága...

Zsu,
most már illik minden nap bejelentkezni! Ki lesz Miklóssal, amíg szülsz, apa utána tud veletek lenni kicsit összeszokni?

Lilluska! Apjuk vírusírtó cégnél dolgozik, nekik sajna nincsen ingyenesen letölthető vírusírtójuk, de tud néhányt ajánlani, ha kell, írj mailt, ha szükség van segítségre, tanácsra, stb! Ő itthon, ha gáz van pl a Kaspersky-nek az 1 hónapos ingyenes verzióját is át szokta futtatni, azt tudom. :)

mtunde

Sziasztok!

Sikerült délelőtt 20 percet aludnia Levinek, szóval ehhez mérten kissé feszült a lelkem.

Sajnos holnap az az anyuci, aki itt lakik közel, nem tud jönni a minitalinkra, mert este leesett a nagyobbik fiuk a lépcsőről. Hát az a lépcső, eszméletlen nagyot zúghatott, szóval mentők, kórház. Annyira sajnálom szegényt, holnapra meg lehet, hogy lesz még egy bónuszbabánk, mert a jófej kórházasok apukát nem engedik be, anyukát meg nem engedhetik ki.....

Na, most hívott a védőnő, nem láttam vagy 4 hónapja....és most jön, van 10 percem rendbehozni a lakást. Jó, mi?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok,

csak bejelentkezek, mielőtt elfelejtetek ;)
Szóval megvagyunk, csak időm semmi :? De már csak 1 hétig van így, azt meg már féllábon is... Ha el nem alszom közben... :oops:
Nem is tudtam visszaolvasni, és most is mennem kell :oops: :(

Nálunk beköszöntött a hisztikorszak :? Ha valami nem úgy van, ahogy őfelsége szeretné, akkor ultrahangon visítani kezd és beleharap az első dologba, ami a szája elé kerül. Ez lehet asztal széle, valakinek keze, lába, orra, de akár a padló is :roll: Szép kilátások... :roll:

Lilluska,
nekem AVG free van, nem komplett tűzfal. csak víruskereső, de eddig egész jól szuperál...és ingyenes.

Látom szerveződik a köv Kopaszi-tali. Jövő hetet még nem ígérem, de ha elment az összes bevallás és mérleg számíthattok rám ;) Meg ha meg nem hülyülök a nemrég megjelent, adókat módosító salátatörvénytől, mert már a szemem keresztbeáll tőle :? De ugye ezt nekem érteni, tudni és követni kell. Csak megírhatnák úgy is, hogy megértsem, onnan a másik kettő már menne :roll:

Most ennyire futotta, bocsánat, hogy nem reagálgattam :oops: amint túl vagyok ezen az egész őrületen jövök rendesen megígérem!!! ;)

Egy kép a végére, tegnap esti palacsintaevés apával
Kép
(tudom, hogy még nem illene, de nem lehet a kisasszonyt lerázni, ha palacsintát lát. Annyira sokat meg nem eszik belőle, max 1-2falatot...)

Szép napot mindenkinek!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na, sikerült 10 perc alatt összekapnom magam, a védőnő mindent rendben talált...hurrá.

Megyek altatni, de még Reni, hogy ne hagyjalak kétségek között:
Zsunak csak képletesen írtam.
Ez annyi mindentől függ. De sztem az új szabályok csak az új pocisokra fognak majd vonatkozni. Úgy lenne tisztességes...már amennyire.... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Csak beugrottam, mert nem tom mikor tudok jönni :? Utazunk Viktorral el....

Tenci: Sajnos az ovi se és a bölcsi se oldotott meg. Oviba jövőre bölcsibe meg nem tudom íratni, mert ami itt nálunk van ott napi 4 ezret kérnek el és akkor még enni nem adtak a gyereknek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

Apro-zsó: Köszi az orci virág leírást a Mamám nagyon boldog lett töle. :lol: :lol: :lol: :lol:

A képek szuperek.
Na megyek pakolni. Jók legyetek
Mindenkinek szép napot.
V

valentina

Sziasztok!

Mi sem tűntünk el a balfenéken, csak besűrűsödtek a napok. Zeneiskolai vizsgák, anyák-napi ünnepségek stb. Még visszaolvasni sem volt időm. :cry:
Pati pénteken 3 napos osztálykirándulásra megy. Arra is készülünk.

Üdv mindenkinek.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Én is itt. Kata eddig 4x hányt. Délben evett vagy 10 háztartási kekszet, azóta alszik. :cry: (reggel mondta, hogy mások is hánytak az oviban :oops:jó lenne ha nem mennem végig mindenkin!!!!) Én meg bejelentkeztem a kezemmel vasárnapra, a főnököm szuper-dokijához SZEKSZÁRDRA!!!! Hát! Így kicsit kétséges hogy le tudok-e menni (Zsófival!!! A két nagy hogy addig hol lesz? :rol: ) azt se tudom, hogy utána fogok-e tudni vezetni! :oops: és ha már egészség akkor … :lol: hétfőn meg fogorvoshoz megyek :lol:
Vasárnap meg a nagynénémnél voltam kint a lányokkal Dunafüreden! Tigrincs, Adri, Tenci!!! Nem csuklottatok! Emlegettelek titeket :lol: Rég éreztem magam már ilyen jól mint most ott kint :D Azóta meg mint a mérgezett egér : Soroksár, Csepel, Savoya Park, Érd stb. Ezt főleg a két nagy szandáljai végett + nagyim temetése miatt még. Úgyhogy zajlik az élet. Közben meg Zsófi turbóra kapcsolt :lol: most már támaszkodás nélkül is üldögél :lol: olyan édi! :lol: de fogunk még egy szál se :lol:

Tignincs!
Igen! 35. napra megjöttek a vörösök. :lol:

Látom itt meg nagy a pangás :oops: biztos mindenki kint a szabadban :lol: nálunk annyi volt a CSALÁDI hétvége, hogy férjem hazajött szombaton DU 4-kor és kimentünk az egyik üzlettársához Dunaharsányba grillezni :D jaj de fincsiket sütöttünk :lol: Jut eszembe „szabad”!!! tegnap este egy menyétet láttam az utcánkban :lol:

Na jó! Most már éppen elég zagyvaságot írtam itt össze :lol: lelövöm magam! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!

ADRI-hiába akinek három gyerkőce van!!!!! :lol: :lol: :lol: Patiék hova mennek????

VALENTINA-mi is csak jövőre,ahogy betölti Mikey a 3évet akkor megyünk oviba!merre mentek???-pihizzetek sokat :lol: :lol:

TIMI-köszönöm kielégítettél!!!!!és persze hogy jöttök,és mentek-én sem hagynám ki!!!!! :wink: :wink: :wink:

ZSÓ-ügyi csaj vagy 10perc????+még Levi-remélem aludt egy kicsit....és te is :lol: :lol: :wink:

JUDY-na perszeeeeee én látom a másik felét,Anna nyomta be!!!!!apa meg csak nééééz :lol: :lol: :)

TÜNDE-ezt a magazint meglehet venni vagy csak internetes olvasmány????

RENI-írtam üzit neked :D

ORSI-szóval te is Timi leszel???? :wink: :lol: öcsihugi???? :wink: majd kötünk fogadásokat! :lol: anyukád jobban???

ZSÚ-izgalmas....... :lol:

GABI-nem írtad, remélem megkaptad az utalást....

Mikeyn egész nap nincs pelus :wink: csak a bilibe nyomja kicsit-nagyot,ha kint vagyunk akkor a madárkákat és a hangyákat itatja!!!!töööök jóóóóó :lol: :lol: :wink: de éjszak van pelus, onnan,hogy szokik le???mikortól fog felkelni???-jaaa és Mikey rengeteget iszik egész nap,úgyhogy sokszor teszteli új tehetségét :lol: :lol:nagyon ügyin visszatartja,én próbálgatom,megyünk kint szól hogy pisi-mondom elérünk a következő fához,majd ott és odaérünk akkor pisil-szóval már agyban eldőlt nála!!!! :lol: :lol: :lol:
Benedekem,jól már almát kóstolgat :lol: :wink:
mindkét gyerekem anyunál...... :wink: :wink:

VERONIKUSZ-merre? Kata jobban????többiek?????

MEMMÉVEL mi van???ENI??????

Kép
Kép
etenci
Ercsi

szóval Dunavarsány, nem Dunaharsány :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Jöttem panaszkodni. Elindultam Óbudára a DM-be, babakocsival. Még soha nem mentem babakocsival buszon, de gondoltam, hogy nem izzasztom már a hordozóban a gyereket meg magamat, és úgyis alacsonypadlós busz jön. Erre nem az jött. Esélyem nem volt felszállni. A sofőr meg várt kb. 10 másodpercet és elment. Olyan csalódott vagyok, hogy már bőgtem is. :oops: Felhívtam a férjemet, erre lehülyézett, hogy miért nem kértem, hogy segítsenek. Kitől? Egy öreg nő meg egy öreg férfi szállt még fel rajtam kívül. És le is kell szállnom valahogy. Most már tényleg vezetnem kell.

Kép
Kép
kriszta36

Ja, és azért hogy elérjük a buszt, felkeltettem Petyát. Vagyis próbáltam berakni a kocsiba az ágyából, de felébredt. Ezért külön mérges vagyok. :evil:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Etenci: Benen vagyok a BKV-s napban, a gyerekek nagyon élveznék :wink: Mi már nem biztos, hogy annyira. Gratula Mickeynak, szeretnék már én is itt tartani....

Zsu: Örülnék, ha nem csak idén, de soha nem lenne változás a szülészet életében. Nem is értem,hogy jut ilyen az eszükbe.
Jó, hogy van kire bízd Micát, én bevallom volt már, hogy vittem magammal vérvételre a gyereket, mert senkire nem tudtam bízni. Úgy néz ki,hogy jövőhéten uh-ra is jön velem.

Kriszta: Ez valószínű egy ilyen nap. Én is bőgtem ma már egy köcsög nő miatt. Elindultunk de. a gyerekkel vásárolni. Bevallom semmi kedvem nem volt a 40 fokos melegben, de muszáj volt. Babakocsival mentünk, mert nem volt energiám a motor után rohanni. Beállok a kasszához a boltban, egyszercsak egy nő pofátlanul beáll elém, hogy ő már itt volt, csak elszaladt és addig eltolták a sorból a kocsiját!!! Mondom neki, ok, rendben, de látja, hogy a gyerek nehezen viseli( ordított a kocsiban, ki akart jönni belőle) +én is várandós vagyok. Erre ő, őt nem érdekli, de ő siet az orvoshoz és márpedig elém áll. Én úgy kiborultam, hogy zokogva hívtam a férjem.....
Én nagyon kevés helyre vagyok hajlandó BKV-val menni, mert az emberek nem segítenek feltenni a babakocsit a járművekre, én meg nem akarom magam megemelni.

Aprooka: Az, hogy mi lenne tisztességes és mi nem, az nem érdekli a nagykutyákat. Senkinek nem kívánom, azt a pár hónapot, mikor félidős terhesen rohangálhattam, más orvos-kórház után, mert úgy volt hogy bezárják a szülészetet.

Veronikusz: Sajnálom Katát, remélem ti meguszátok! Miért nem ugrottál be hozzánk? Pont csepel és soroksár között lakunk :-)

Renáta: Ez eszembe sem jutott, hogy nincs autótok :oops: Én mindenképp egy szavazatot adok a pihenőszéknek. A miénket teljesen vizszintesig lehet dönteni.

Orsi: Nekem is úgy volt, hogy a méhlepénybe furta az arcát, de addig beszélt neki a doktornéni, míg megfordult és még produkálta is magát :-))

Lilluska: Nálunk nem volt vihar.

Judy: Szerintem nem gond,hogy palacsintát eszik a kisasszony. Nekem is evett már ennyi idősen Petya

Lányok, nem érdekel valakit egy kis suzuki swift??? (decemberben vettük a férjemnek, hogy be tudjon járni a melóba, most viszont haza jöhet a céges autóval, így eladnánk, mert 2 autót nem szeretnénk fentartani)

KépKép

KépKép
cukorfalat

Veronikusz
Drukk, hogy legalább ti ne kapjátok el ezt a hányós cuccot :roll: KAtánk meg millió gyógypusszancs :wink: Ez a Szekszárdi sebészet dolog elég rosszul hangzik....

Kriszta
Nagyon meredekek bírnak lenni az emberek a BKV-n :twisted: Eleinte én is nyuszi voltam, de mostmár átmentem pofátlanba :oops: Ha Ivánnal vagyok, és hely sincs, akkor simán felállítok valakit 8) Persze udvariasan, hogy "Bocs, leülhetünk?" De totál megértelek!!!! Én is éreztem ilyeneket, csak én nem sírtam, hanem dühöngtem miatta. Egyre megy :roll: Szal ahhoz, hogy kinyissam a szám kellett majd' három év és + egy pocak :roll:

Zso
Örülök, hogy csak képletesen írtad és nem tudsz valami fixet, ami mondjuk ránk, pocakosokra nézve hmmmmmmmmmmm
Védőnő :twisted: Minden elismerésem! A miénk is szokott ilyet (Bocs Kriszta), hogy beígéri 11-re és 10-kor becsönget :shock: :twisted: Már 2x elhajtottam, mert még pizsiben voltunk. Egyszer meg felkanalaztam a lakást és behajítottam a szekrénybe a rumlit, amíg felért a lépcsőn :oops: :oops: :oops:

Tenci
Hajrá Mikey!!! Éjszaka sztem nem nagyon tudod másként, mint este felé próbálsz kevesebbet inni adni...Nálunk úgy működött, hogy eszer csak észrevettem, hogy reggel száraz a pelus többször egymás után...A bnőm lánya Ivánnal egyidős, előbb lett szobatiszta, mint Iván (2 éves kora előtt), de alváshoz még most is kell neki és tocsog a pelus...Szal ez változó. Sztem örülj a nappalnak is :wink:

Orsi
Jaaaaj, te szegény! Ez a fejfájás-hányinger balhé :twisted: :twisted: :twisted:
Gyülik az antivirágosok csapata :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tenci, szélsőséges esetekben akár 6 éves korig is lehet éjszaka bepisilni. egy bizonyos hormontermeléstől függ, kinek mikorra érik be, nem agyban dől el. Majd ha 2 hétig mindig száraz lesz a pelus, akkor érdemes levenni. Nálunk még stabilan pisis. Nem is emlékszik rá, hogy pisilt volna éjjel. Majd.

Kriszta
, ez durva, megértem, hogy bőgtél!!! Cukorfalat, ez neked is szól!

mtunde

Timi
Ment válasz! Villám vok mi? :lol: Ja, szeretm a Ren megszólítást! Ez passzol rám :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 11:27-kor.
Vendég

Cukorfalat!
Petya nagyon vagesz pasi! :lol: KISMASZAT!!! Petyatesóról meg milyen jó kép készült!!! :D:D:D
Aranyos vagy de annyira rohanós volt a tegnapi nap (IS), hogy a felével se végeztem. Úgy volt hogy ma folyt. Köv. Szofival, de így hogy Kata hány és itthon van …. :oops: éljen a céges autó! :D

Reni!
A MŰVEDET eddig meg se dicsértem! Irtó ügyes csaj vagy!!! Nagyon profi!!! Komolyan! :wink:
Sebészeti beavatkozást megmondtam a dokinak, hogy nem vállalom. Egy hétig se tudom nélkülözni a kezem, nem hogy 4!!! Azt modta le akarja szívni + kapok valami injekciót :oops: :shock: nekem viszont már úgy feszül a bőr ha behajlítom a kézfejemet! :oops: jó lenne nem halogatni!

Judy!
Hajrá! Kitartás az uccsó héthez!!! :oops:
Palacsintás kép :lol: :lol:

Kriszta!
BKV-s story :evil: hajrá vezetés!!!!

Lilluska!
Én leüvöltöttem volna a fejük és még be is írtam volna a panaszkönyvbe vagy hasonlóba!!! :evil: eszem megáll!!! :evil:

Én ma ritka bunkó voltam! Felhívtam a közterület felügyeletet, hogy szabálytalanul parkolnak az utcánk végében és így nem fér el a két irányba közlekedő forgalom! Azt mondták kijönnek. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csak a korrektség kedvéért: Nem BKV volt, hanem Volán. :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
Na, ez tényleg egy ilyen nap. Én írtam Volánbuszéknak levelet.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Dr. Sipos Sándorról van e valakinek tapasztalata.
(Dorottya84 esetét már olvastam)
Köszönöm!
krike3

Sziasztok! Jó éjt! :lol:

Kriszta! CukorBrigi!

Én jól elküldtem volna melegebb éghajlatra mindkettőt!!! :evil: Az azért nagyon durva, hogy elment a busz és hogy a banya pofátlanul beállt eléd!!!! :evil: :shock:

Lillus!

Mondjuk a mozgólépcső tetején trécselő BKV-okat is!!!! Az tuti!! :evil:

De ne szomorkodjatok!!! Fognak ők még szarabbul járni, mint Ti!!! :evil: Gondoskodom róla!!!! :twisted: :oops: :roll:
Lélekgógyító puszik Mindhármótoknak!!!! :wink: :oops: :lol:

Ren!

Szupernőőőőőő vagy!!!! Főleg, hogy máris válaszoltál!!! Le a kalappal!!!!! :twisted: :wink: :lol: :lol:

Vero!

Jól van akkor!!! Hajrá vörösök!!! :lol: :wink: Katának meg soksok gyógypuszik fénypostával, ezerrel, a Többieknek meg betegséggátló-elkapásmentes puszik!!!! :lol: :lol: :wink:

Na menek, mára ennyi voltam. Vagyis tegnapra!!! :lol: :wink:

Jó éjt és szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Krike!

Én nem ismerem sem a dokit, sem dorottya84-et :roll: de biztos van itt aki tud majd neked segíteni! :wink:

Jó éjt Neked is!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Itt vagy még Timi???

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tünde!

Hormontermelés???? :shock: na erről még így konkrétan nem hallottam. Hol lehet erről olvasni?
Azért az "agyban eldőlés" sokat számít!!!! :oops: :roll: Nem csak ebben, másban is!!! Szerintem (is)!!

Vero!

Most jut csak el a tudatomig, hogy Te is leordítós!!!!! KIRÁÁÁÁLY!!!! Akkor már ketten vagyunk!!!! :twisted: :lol: :lol: :wink: 8)

Lillus!

Remélem kiteszik!!!! Nagyon szépen megfogalmaztad!!! :wink: És még csúnyán sem "beszéltél" ....csak kultúráltan!!!! :wink: :lol:

Judy!

Anna-Apa-palacsintaaaa!!! :lol: :wink:
Kitartás még erre a hétre, aztán hajrá hávájozáááás!!!! :wink: :lol: Kicsi kocsi rendesen "száguld"??? :lol: :wink:

Adri!

Hajrá 3 napos oszt. kirándulás!!! :lol: :wink: Biztos jól fogja magát érezni Pati és minden okés lesz vele (velük!)!!!!! :wink:

Orsi!

Hess már fejfájás is!!!!! :evil: Neked is küldöm a gyógypuszikat fénypostával, ezerrel!!!!! :wink: :lol: Remélem minél előbb odaér!!! Meg a rókavadászokat is!!! :lol: :lol: :wink: Elcsalogatnám én Tőled őket......de hát nekem nemlehet már.....meg mingyárt megint ilyen gyorsan :lol: :oops: ..... meg nekem végig ingerem volt (hányni nem hánytam!!) úgy hogy tudom, mit érzel!!!! :roll: Kivéve fejfájás!!!! Az soha nem voltam!!!!! Mármint fejfájós!

Na végülis mégis csak elkapott még így a nap végére-kezdetére a szófosi!!! :lol: 8) :wink: Bocsika Lányok!!! :roll:

Eni!

Egy-két sorra, hogy hogy ment hétfőn a varratszedés??? :oops: :roll:

Emse!

Merre vagy már bakker???? Diszidáltál...... Veresegyházra??? :lol: :lol: :wink: :wink: Nincs baj, ugye??? :roll: :oops:

Lányok!!!

Memméről valaki????? Vagy ennyire nem érdekel itt már senkit??? :? Jöhet privi is, ha valaki nem akar nyiltan!!! :oops: :roll: Nem vagyok árulkodós!!!! 8)

Vagy Memme!

Jöhetnél te is!!! Hogy vagy/tok? Vezetés???

Vagy mivanmár??? Lemaradtam valamiről???? :oops:

Na most már tényleg mentem!!! Mielőtt még valakinek belelépnék a lelkébe!!! Mert azt nagyon nem akarom!!! :oops:

Szépséges álmokat! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Itt vagyok! :lol: :lol: :lol:
Sziaaaaaaaaaaaa!!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Úgy látom a Lánypocilakósok jobban bírják az éjszakázást!!! :lol: :wink:

A mélt már csak holnap tudom elolvasni! Mingyá menek etetni, meg különben is Apa van a nagygépnél! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ketten vagyunk csak az egész topikon!!! Nem semmik vagyunk!!! :lol: :lol: :wink:

Hahóóóóóó Ren!!! itten vagy még??,

Vagy ahogy Orsi mondaná....magamban dumálok csak??? :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Csak összefutunk így éjnek évadján :lol: Úgy írtam volna még a regényemet tovább, de vmikor pihenni is kell :wink: Be is ájultam Ivánnal este...Alig 1 órája ébredtem :roll:
Azt elfelejtettem írni, hogy oké, persze a július! Inkább eleje felé. Sztem a végén már kettőben leszek :wink: Vagyis annyira így érzem már az elejétől, hogy vmikor július végén már megszületik a csajszim :D
A kényes kérdésre vmit azért válszolj lécci, ha lesz egy kis időd :oops: Nagyon mozgatja a fantáziámat....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jaaaaj, tök ráérsz elolvasni! Semmi sürgőset nem írtam benne :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vagy még? VAgy most én dumálok itt magamban? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Na csíggatod itt a fantáziámat!!! Nem fogok tudni aludni!!! :lol: :wink:
Megígérem...tuti válaszolok rá!!!! :wink:

De most már lassan megyek, mert Apa lekiabálja a fejemet!!! :roll: :oops: Mondjuk igaza van, hogy húzzak már etetni meg utána pihenni!!!

1 órája ébredtél!!! :shock: :lol: Akkor jó sokáig bírod majd még! Vagy nem?
Én is július elejére gondoltam. Mondjuk a július 6-val kezdődő hét valamelyik napjára!!! De majd inkább mélbe írom. Okés?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

MSE merre vagy??? Már annyiszor eszembejutottál, csak mire a gondolataim végére jutok... :oops: Most viszont már nem nagyon vannak gondolataim :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

De ha most nem harizol elhúzom a csíkot, mert nem akarok kikapni :wink: :lol: Apától! Meg ahogy hallom Jáz is ébredezik....vagyis hallom ahogy "rugdossa" az ágya fölött lévő zenélős (ami nem zenél! :lol: ) forgós csörgőt! Mert egyébként nem ébred föl.....alva eszik!!! :lol: :wink:

Na léptem! Szép álmokat!!! Pihizzél! Aztán majd olvasom a mélt valamikor délelőtt és írok is vissza!!! :wink: :lol:

Pusszantás Csajszikáim!!!! :lol: :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó, persze, mélben pontosítunk, csak ez onnan kimaradt... Az a hét pont szimpi :lol: beveszlek a táncrendembe :lol:
Ááááá nem húzom olyan sokáig. VAgyis bírnám, de akkor holnap... Zsolti itthon lesz, Anyu reggel 9-kor jön Ivánért mi meg függönytmosunk, bútort tolunk takarítunk. Tudod...3. harmad :lol: :lol: :lol: Zsolti nagyon lelekes :roll: :lol: Ő egészen mást csinálna ezzel a néhány szabad édeskettessel :wink: 8) :lol: Mondtam neki, ha jól viselkedeik és belefér, akkor megadom magam :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jó éjt! Én is lépek....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vissza: Szülészetek, kórházak