Sziasztok!
Etenci: Benen vagyok a BKV-s napban, a gyerekek nagyon élveznék
Mi már nem biztos, hogy annyira. Gratula Mickeynak, szeretnék már én is itt tartani....
Zsu: Örülnék, ha nem csak idén, de soha nem lenne változás a szülészet életében. Nem is értem,hogy jut ilyen az eszükbe.
Jó, hogy van kire bízd Micát, én bevallom volt már, hogy vittem magammal vérvételre a gyereket, mert senkire nem tudtam bízni. Úgy néz ki,hogy jövőhéten uh-ra is jön velem.
Kriszta: Ez valószínű egy ilyen nap. Én is bőgtem ma már egy köcsög nő miatt. Elindultunk de. a gyerekkel vásárolni. Bevallom semmi kedvem nem volt a 40 fokos melegben, de muszáj volt. Babakocsival mentünk, mert nem volt energiám a motor után rohanni. Beállok a kasszához a boltban, egyszercsak egy nő pofátlanul beáll elém, hogy ő már itt volt, csak elszaladt és addig eltolták a sorból a kocsiját!!! Mondom neki, ok, rendben, de látja, hogy a gyerek nehezen viseli( ordított a kocsiban, ki akart jönni belőle) +én is várandós vagyok. Erre ő, őt nem érdekli, de ő siet az orvoshoz és márpedig elém áll. Én úgy kiborultam, hogy zokogva hívtam a férjem.....
Én nagyon kevés helyre vagyok hajlandó BKV-val menni, mert az emberek nem segítenek feltenni a babakocsit a járművekre, én meg nem akarom magam megemelni.
Aprooka: Az, hogy mi lenne tisztességes és mi nem, az nem érdekli a nagykutyákat. Senkinek nem kívánom, azt a pár hónapot, mikor félidős terhesen rohangálhattam, más orvos-kórház után, mert úgy volt hogy bezárják a szülészetet.
Veronikusz: Sajnálom Katát, remélem ti meguszátok! Miért nem ugrottál be hozzánk? Pont csepel és soroksár között lakunk
Renáta: Ez eszembe sem jutott, hogy nincs autótok
Én mindenképp egy szavazatot adok a pihenőszéknek. A miénket teljesen vizszintesig lehet dönteni.
Orsi: Nekem is úgy volt, hogy a méhlepénybe furta az arcát, de addig beszélt neki a doktornéni, míg megfordult és még produkálta is magát
)
Lilluska: Nálunk nem volt vihar.
Judy: Szerintem nem gond,hogy palacsintát eszik a kisasszony. Nekem is evett már ennyi idősen Petya
Lányok, nem érdekel valakit egy kis suzuki swift??? (decemberben vettük a férjemnek, hogy be tudjon járni a melóba, most viszont haza jöhet a céges autóval, így eladnánk, mert 2 autót nem szeretnénk fentartani)