Új privát üzeneted érkezett!

és akkor most nem akarsz odamenni? mármint a magánba? vagy miért kérdezted?
felhívni szerintem nyugodtan felhívhatod, nem?
snooopy

Majd felhívom,de csak hétfőn tudom, mert a mobilját nem nagyon veszi fel, a kórházba meg sosem találják :?

emano/Andi
KépKép
emano

érdekes, nekem mindig felveszi...
snooopy

Orsi
mindegy is, majd jövőhéten felhívom hétfőn a magánrendelésen, úgyis kell menni rákszűrésre
nálatok minden ok?anyud?

emano/Andi
KépKép
emano

anya nincs túl jól. fáradt, rosszul érzi magát. am volt orvosnál, újra kell műteni mert nem elég vastag az ere a dialízishez ahol összevarrták neki a csúklóján. így megnézik a könyökénél. hétfőn lesz. elég kivan ettől is, ki szereti ha vagdossák. :cry:
snooopy

Jajj szegénykém......nagyon sajnálom :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Steff-Martinnak gyógypuszikat mi is küldünk-de mi is történt,hogy kórházba kötöttetek ki? Mirci jólvan?

Andi-tökjók Baluképek, de megkérdezhetem,hogy Balutesót még nem akartok? :wink: :lol:
Orsi-akkor ajándék ez a mai nap :lol: :lol: ugye azért mennyire más a terhesség ha már van valaki, akire a nap 24órájában készenlétben állunk???-nekem is tökjó volt,mikor pocakBenedek hancúrozott az első időkben-habár én dolgoztam és anyuéknál volt Mikey,de nembizti hogy lett volna annyi türelmem hozzá mint amennyi nem volt :lol: :lol: :lol:

Adri-csak publikus képeket tettem fel.....megkértél :wink:

Veronikusz-Mikey pillák-hááát nekem sem kicsi+Mikinek is hosszú :lol: :lol: jaa és a menű tökéletes :wink: gyümileves nálunk is hetente egyszer tuti!!!!! :wink:

Timi-hiányoltam a csörgésed!!!! :lol: :lol: :lol:

Reni-mi van?????????miért nem jössz?????

Brigi-Petya érzékeli a változást?együtt lesznek kistesóval vagy külön?-éés tényleg név?????? :lol: :lol:

Gyuzsó-tök jó nagy a pocid!!!!!!nem kicsi lesz neked sem Ábel! Mica mekkora volt?

Vica-képek kiscsajokról?????

Eni+++++++++
akartam még, majd jövök

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Etenci
Balutesót majd csak később tervezünk, most a hitel miatt vissza kell mennem dolgozni!Én úgy szeretném (ha lesz tesó) hogy mikor kezdi a sulit Balu!De ez még a jövő zenéje...Egyenlőre most még Balázs nevelésére is képtelennek tartom magam :oops: :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

jaj Andi, ne mond már ilyet!! tök jól neveled Balut. Édes kiegyensúlyozott kispasi. :D
snooopy

Andi-akinek ilyen vagány csávója van??????miről beszélsz!!!! :lol: :lol: :lol: ezért kell mégegy!!!!!! :wink: :wink: vagy kettő???? :lol: :lol:

Dóri-én is töltöttem!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

köszi :oops: (lelkileg padlón vagyok,bizti azért érzem így)

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Csak bekukk, mert rohanok.
Eni és Steffi miatt ugrottam be, hogy hogy is vannak.
Rita: Köszi a híreket.

Andi: Tényleg ne mondj ilyeneket. :shock: Néha én is úgy érzem kudarcott vallok Viktorral. :oops: Bogyó ügyben sajna nem tudok segíteni.

Akartam még valamit,de nem tudom mit.
Rakok fel képeket hát ha eszembe jut közben :oops: :P
Kép Kép
Kép

Szép napot mindenkinek
V

valentina

Sziasztok!

Tigrincs, én tegnap válaszoltam is rá.... de úgy látszik, nemment el. Szóval jó ötlet, persze, hogy nincs eldöntve, hogy ezentúl csak Villő, meg Bene, egyrészt uncsi lenne, másrészt persze dagadna a mellem, de az amúgy is van. :)

Tolmácsoltam is a műszakiért felelős barátomnak, ő is azt mondta, tök jó, csak meg kell majd előre adni minimum méreteket, a minőség miatt, különben nagyon bénán néznének ki.

Igen, sajnos tény, hogy sokszor nem a legszebb, legcukibb, hanem a legtöbb ismerőssel rendelkező nyeri a szavazást, de azért bizakodjunk, hogy nem csak erről fog szólni a dolog!

Szavazás az inkább legyen azon az oldalon. :) Mégiscsak azt olvassák mások is, és hadd jelentkezzenek mások is. :) De egyelőre még sokan kommentelni sem mernek, nem akarnak elsők lenni, pedig valakinek kéne. :D

Még azt is írtam tegnap, hogy ha megnézitek, még logónk sincs, arra is lehet majd pályázni, mert nem tudtunk dönteni. :) (Orsi! ???)

Andi
, asszem, hogy ilyenkor abba kéne hagyni a gyógyszert, de magamtól én sem merném...

Jankának meg örülök!!!

mtunde

Andi!
bunkó leszek, de nem lehet bemenni a Kútvölgyi rendelőjébe VALAKIHEZ a rákszűrésre????? én is ezt fogom majd csinálni! kinézek egy szimpi dokit, aztán szépen bemegyek mikor rendel! nem küldhet el senki, hogy csak maszekban csinálja meg! én ezért nem vagyok hajlandó fizetni!!! :evil: :oops: ilyet csináltam már az eddigi dokimnál is! bementem mikor rendelt és bár brummogott, de megcsinálta. (kérdezte mért nem hívtam :lol: hát azért mert ismerem :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
nem vagy bunkó, ha 12. kerületi (vagy aki a kútvölgyihez tartozik) lennék én is azt csinálnám......

emano/Andi
KépKép
emano

Ja, és még, igen, sokan mondjátok, hogy még benne vagytok az olvasásban... a hozzászólásban is legyetek benne, nem is kell hozzá regelni.
DE amit ezzel kapcsolatban akartam: hogy úgy tervezzük, hogy havonta jelennek meg cikkek, 1-1 magazinnyi, mert egy kismamának nincs feneketlen ideje olvasni. Aztán mire kiolvassa, kihozzászólja magát, jön a következő szám.

Ja, és STEFFI, remélem, Ma már mindenki otthon! Olyan rossz ilyet olvasni! És jó, hogy visszatértél!

Puszi

mtunde

Tünde
logóból van valami elképzelés????

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
erre nem is gondoltam! :oops: én a Kútvölgyiben járok (mindenre!!!), pedig szerintem az I. ker. az János kórház lenne :oops: :? :shock: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde, oké gondolkozom a logón, fel sem tűnt h nincs. :oops:

Andi
, annyira jó az új avatarod, olyan vidám...remélem a kedved/lelked is kivirul ha Balura néz, ahogy huncutul mosolyog.

én is mindenre a kútba járok, mondjuk nekem a házidokim is ott van akit mellesleg még sosem láttam csak az asszisztensét. :oops: :lol: én elvileg 22. kerben vagyok bejelentve, meg Kolos is.
snooopy

Orsi!
:lol: nekem is a Kútvölgyiben van a házidokim :D és még én se láttam :lol: :lol: :lol:

Andi!
avatarod tényleg nagyon szupi :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero, én még e nevét sem tudom. ha bármi kellett szóltam mamának ő bement, és kért receptet...stb. :oops:
snooopy

Sziasztok!

Itt vagyok, egész nap martinnál voltunk nem engedték már haza, pedig már tök jól van, ez valami főorvosi rendelkezés.
Flórba vannak apával, de holnap jöhet haza!!! ha nem akkor is hazahozom :twisted:

Szerencsére annyira nem tűnt fel neki, hogy kórházban van, éltük a napjainkat, reggel bementünk, leengedtek minket sétálni, aztán aludt, megint sétált. Még gyenge, bágyadt, de már mosolygott és most már leesett neki mi a pálya, 3/4 8 kor jöttem el és most nyugodott meg 5 perce. (apával beszéltünk ő mondta)
Jajj lányok ez olyan szörnyű dolog! És tudom szavam sem lehet, hogy ilyen viszonylag kicsi dolog miatt kerültünk be, de akik ismerik martint tudják milyen, állandóan jön-megy, ügyintéz, hát tegnap este fél 5től már olyan kába volt, csak ült a babakocsiban, míg vártuk, hogy bejussunk a dokihoz. Még arra sem volt képes, hogy kiszálljon a babakocsiból, aztán bevittük, bekötötték neki a branült :cry: kapott két infút és én nem tudtam ott lenni vele. Nagyon-nagyon rossz érzés.

Enivel is váltottunk egy sms-t, aranyos nagyon ez a lány! :D Janka meg szuper!!!!!

Na megyek, lerakom a kicsit, aztán még jövök, nem tudtam visszaolvasni, csak megköszönöm mindenki támogatását és hog yennyi hűtlenkedés utána sem vagytok izék velem, hogy jöttem...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Akkor nem aggódom Levi étrendje felett....még a tehéntejet hanyagoljuk egy ideig, de egyébként mindent eszik már.
Kriszta, mondjuk a joghurtot pont utálja nagy bánatomra. Meg a gyümik sem nagyon csusszannak. A pépek is csak úgy, ha megfelelő mennyiségű hússal palástolom a zöldséget....apja fia.

Na, én nagyon bíztatom Enit, hogy jöjjön mesélni hosszabban, de egyenlőre sztem ezerfelé van. Sms-t ugyan nem idézek, majd Ő jön és beszámol, de úgy veszem ki, javulófélben vannak.
A lényeg, hogy együtt!

Még akartam írni, de Levi épp most borult be a kádba, apája meg mellette nemtommitcsinálépp..... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

STeffi!szegénykéim :cry: de mostmár hamar holnap lesz!!!

én meg holnap megyek a bíróságra válni..... :cry: ez a nap is eljött...
na megyek is előszedem mit kell vinnem, mert fogalmam sincs... :shock: holnap jelentkezem....

puszi mindenkinek!!! és sok sok lelki erőt, megnyugvást, biztonságot a betegeskedő piciknek és anyukáiknak....

Kép
gablaty

Jaj Gabi, ez olyan borzasztó :(

Steffi!
De jó, hogy már jobban, rossz lehetett Neked is, neki is. Tudom, milyen a hányás utáni bágyi, Panka anno alig tudott menni, szerencsére mi a kórházat megúsztuk. De sírtam, ha ránéztem.
De igaza van Gabinak, mindjárt holnap.

Petya ma éhségsztrájkolt, kb. hetente egyszer rájön, de mindig aggódni kezdek, hogy valami baja van.

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!

Nem láttam választ sehol! Hát igen, ez a bnet néha béna!!! :lol: De köszi, hogy leírtad mégegyszer! :wink:
És köszi, hogy jó ötletnek tartod/tartjátok! ?oops: :roll:
Én is úgy gondoltam, hogy az oldalatokon lehetne szavazni, sőt azt is meg lehetne csinálni....., persze, csak ha nem nagyon bonyolult....., hogy mindenki csak egyszer szavazhasson gyerekenként! Szóval, hogy ne legyen probléma abból, hogy egy gyerekre mondjuk "ezer" szavazat jön egyvalakitől. Mert az tényleg igazságtalan lenne. :?
És persze, hogy nem úgy gondoltam, hogy CSAK kútvölgyis topikolók jelentkezhetnek gyerekfotókkal, hanem bárki aki olvassa. Na persze csak ha az nektek is megfelel!!! :wink:
Logó meg......ha nem baj, én is gondolkodtatok valakit róla! :wink: Aztán, ha "művelt" valamit akkor dobok képet. :wink:

Steff!

Kitartás!!!! Örülök, hogy Martin jobban és hogy holnap haza!!! koppkopp!!!! :roll: És miért lennénk izék Veled???? Mindenki annyit jön, amennyit tud vagy akar!!! Attól még ugynúgy szeretjük!!! Vagy legalábbis én ugyanúgy szeretlek!!! :wink: :oops: :lol: 8)

Orsi!

Neked meg csak ennyi..... :lol: :lol: :wink:

Valakinek akartam még valamit, de kút a fejem. :twisted: Megyek inkább szopiztatni!!!!

Jó éjt és szép álmokat!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja tudom már...... :lol:

Holnap reggel 7-től este 6-ig áramszünet lesz nálunk. :twisted: Úgy hogy ne várjatok!!!! :lol: Majd este jövök, ha tudok!!!

És Tencikém!!!

Csörögtem ma 22.52-kor. Csak kiléptél!!!! :twisted: :wink: :lol: Pedig még írtam is!!! Na olvasd csak el de gyorsan!!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

És még annyi, remélem nem haragszotok meg érte, de......

Bori Boggerének Nagyon Sok Boldog 1. szülinapot!!!!
Sok puszi Neki/k!!!! :wink:

Még akkor is, ha már "nincs velünk"! :?

Remélem azért néha ha van időd, olvasod a topikot!!! És ezt is elolvasod Bori! :oops:

És most már télleg léptem!!!! :lol:
Sziasztok!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja, mégi visszajöttem, mert Verot kihagytam! :wink:

Veronix!

Még a jó öreg Bajor verdámmal hasítok!!! :wink: :wink: Úgy hogy jól figyeld őket!!!! :wink: :lol:
Nézegetjük-nézegetjük a Galaxy-kat....sőt János barátja átugrott múlt héten az övékkel, így közelről is megcsodálhattam :lol: :wink: kipróbálhattam egyet......de mivel Apának vettünk már autót (Vectrát) és igaz, hogy kettőben (Autóban) de kényelmesen elférünk, ezért még kicsit halogatjuk a Galaxyt!
Most másra (családra, csekkekre,kajára, stb) jobban kell a lóvé úgy hogy (most lépett ki a melóhelyéről 18 év után....stb) egyenlőre tényleg marad a Bajor verda nekem!!! (hurrrrrááááááááá!!!) :wink: :roll:
De tudod, ami késik, az egyszer eljön!!!! :lol: :wink:

Kicsit kusza lett. Bocsáss meg érte, de nézd meg, hogy mikor írtam. :oops: Remélem, azért a lényeget ki tudtad belőle hámozni! :roll:

Na most már tényleg szopiztatás, mert mingyá durrannak a cickók!!! :oops: :wink:

Jó éjt Mindenkinek!
És szép napot mára!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ren!

Mondhatom, mert nem haragszol meg érte (remélem!!)........
Az Anyád mindenit!!!! Gyere már és ne csigázz tovább, mert lesz kapsz!!!!! :lol: :wink: Pussssz!!!

Bocsika, most már télleg itt sem vok!!!! :twisted: :wink: :lol:

Sziaaaaaaasztooooooooook!!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jóreggelt,

Tigrincs, jól eldumálgatsz magadban. :lol:

Gabi, jaj...de szörnyű lehet!! :cry:

Steff, remélem ma hazahozhatjátok Martint. Szegénynek biztos nem jó ott egyedül.
snooopy

Sziasztok

Gabi
borzalmas lehet.........

Tigrincs
:lol: :lol: (írtam tegnap mailt)

Reni
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

többiek merre???

Orsi
Te jól vagy??

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Csak gyorsan, mingyá megyek Martinhoz.

Orsi!
Apja vele van!!!! Csak én nem tudtam a kicsi miatt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!

Bori!
Boginak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!! :wink:

Steffi!
jaj ne is mondj ilyet! persze hogy szeretünk attól még hogy ritkábban tudsz csak jönni! Sőt!!! gyere bármikor!
Martinnak meg hatalmas puszi. Szofival én is 3 napot, 2 éjszakát töltöttem bent. Szóval minden rendben lesz! Ma már otthon ölelgetheted!!! 8)

Tigrincs!
BMW is szuper járgány és tényleg ami késik, nem múlik :wink: viszont addig is a bömikkel vigyázok :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
:cry: sokszor gondolok ma rátok!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bori
BOGINAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Bori tényleg eltünk! :cry: meg akartam sasolni a vonalzóját, hogy mit ír ki Bogira, de már vonalzója sincs!!!! :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Boginak és Rékának sok boldogságot kívánunk ezen a (számunkra) csodás napon! :D :D

Gabi, sajnálom... :(

Martin remélem ma hazajössz, De ahogy Anyudat elnézem, biztosan!!! :lol:

Eni, gyere és mesélj, sokat gondoltam rátok is a háttérből!

Szép napot! vali

Tegnapi ebéd képek:
Kép
ajaj, komázom...

Kép
... kész, ennyi volt.

Kép
Kép
Kép
v30

Vica Rékájának is boldog születésnapot
Kép

és ÁDIBÁDInak is (ahogy Balázs hívja :lol: :lol: )
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Boldog szülinapot!!!

Rékának

Ádámnak

Boginak

Kép
Kép
kriszta36

Rékának és Ádinak is nagyon sok boldog szülinapot!!! :D

Ádi ebéd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon charmos a fiú! :lol: ez a haj! és ezek a kék szemek!!! :shock: :shock: :D :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Boginak, Rékának és Ádámnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Martinnak és Tündének jobbulást!

Eni, Janka+++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Neked sok lelkierőt a mai naphoz.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Isten éltessen Réka, Ádám, Bogi!

Steffi, ha haza értetek Martinnal, egy bejelentkezésre gyere kérlek.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Bori Bogijának boldog elsőt, :lol: :lol:
Vali Ádijának boldog másodikat kívánunk!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Köszönjük a köszöntéseket, úgy látszik hogy ez a május 13. nagyon bejön!!! :D Idén kigyúr erre a napra??? Ha Gyuzsó már egy kicsit előrébb tartana, akkor mondanám hogy ezt a szép sort ne szakítsa meg :lol: , de Mica tesó inkább még maradjon csak bent!!! :D

Steffi,
Hogy van Martin?? Remélem, hogy már nem sokára otthon lesztek! Elhiszem, hogy milyen rossz lehetet nélküle.

Kriszta,
Tegnap Lili is éhségsztrájkot tartott, még vacsizni sem akart. ja és az alvás is 2x fél óra volt, viszont ezért kárpótlásért este 8-tól reggel 7-ig durmolt! :lol:

Gabi,
Jaj, nem is tudom hogy ilyenkor mit kellene írni..... Kívánom, hogy menjen minden zökkenő mentesen!

Vali,
Nem semmi ez a kislegény!! :lol: :lol: Bizti fini volt a kajcsi. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Gabi, Te is gyere ma!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vica, ez most komoly? Csak enyém gyerek kel még mindig 2-3 óránként éjjel? Kezdek újra kétségbeesni....annyira nem tudom mit kéne tennem, nincs szívem kegyetlenkedni, meg félek, hogy akkor a szopinak is lőttek, mert ugye az már csak éjjel megy, meg este/kora reggel.....slussz. Ha aludna éjjel, akkor megmaradna-e a reggeli/esti összebújci? :?: :?
Timi is írja, hogy Jáz mekkorákat durmol, Zsófi is....ja erről jut eszembe:

Veronikusz, Levi olyan 71 cm körül van, bár megint az a csaj mérte, aki 200gr-al kevesebbet mér Levinek mint itthon és legalább 1-2 cm-rel kisebbet???? :roll:

Timi, nem akartam én bekavarni, dehogy, csak féltem, hogy újra durran a vitalufi. Orsit meg annyira azért ismerem, hogy tudom, nem ez volt a szándéka. Nem egy vitázol alkat, sőt, előttem ült gimiben, de még cserfesnek sem volt mondható. Ha pár mondatig eljutottunk az évek alatt......bár tény, hogy mellettem megszólalni.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nos, legalább az önkritikám a helyén van, nemde?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

tom, még mit akartam...

Judy,
Anna is kapott újra BCG oltást, ugye?? Nektek mikor kezdett el látszódni??? Mert Lili lassan 3 hete hogy megkapta, eddig tiszta piri volt, most meg alig látszik :cry: :cry: Igaz, 3 hét múlva kell visszavinni megmutizni. Remélem, addig megered neki :?

vica10

Boldog szülinapot Réka, Bogi, Ádám! :D

Zsó, :lol: ...bár így írásban elég jól megy a duma nekem, nem? :D
snooopy

Aproo,
Eddig nálunk úgy nézet ki a dolog, hogy délelőtt kb. 10 körül letettem (mivel korán ébred) és dél körül kelt fel, majd 3 után újra de akkor már csak fél óra szunya volt. viszont este 1/2 8 és 8 között van lerakva és reggel 5-1/2 6-ig alszik. Bár ez az elmúlt 2 napban borult de többé kevésbbé eddig így volt. viszont ha napközben nem alszik 2x, akkor estére olyan k.o., hogy a lefektetés után 10 percenként mehetek be hozzá altatni. Szóval én egyelőre ragaszkodom ehhez az alvási trendhez. viszont azt mondta a doki, hogy valszeg azért fárad el ennyire mert egésznap pörög, hol a lépcsőről szedem össze, :D van amikor már csak azt veszem észre hogy a lépcső alól közelít és hipp hopp a nyomtató tetején van :lol: :lol:

viszont sajna még mindig nem mászik, de kúszásban verhetetlen :lol: úgy látszik neki is kimarad a mászás, mert hogy elkúszik ahova akar, majd feláll és tesz pár lépést :?

most is a nyomtatón van....... áááááááááááááá

vica10

Sziasztok!

Tigrincs, a válasz egy része már Orsi felvetésére volt reakció,(hol szavazzunk, stb...) csak nem vettem külön. :)

Martin remélem, már otthon! Steffi, ne hülyéskedj. LÉnyeg, hogy itt!!!

És Tünde is meggyógyult?

Születésnaposoknak nagyon szép napokat!

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?