Új privát üzeneted érkezett!

Kata! Egyszerre írtunk! Mikor mész fodrászkodni?
Lizababa így is szép, pufi arcocskával,nyugi!

Nóra! De a kár a buliért! Mármint a lányok miatt, gondolom nagyon be voltak sózva! Szegények!
Tényleg jó, hogy többet tudsz jönni!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

julcsi most akkor mi egyszerre vagyunk az éterben ;)
fodrász jó kérdés!!!!! de több mint nagyon kéne, mert már a hugaim is röhögnek rajtam h hogy nézek ki.... :oops: :?
de egyelőre lizivel kell minden nap menni valahová, majd ha noé már itt lesz (feb.végétől) akkor valszin.. addig ki kell bírnom :lol:

ja amúgy noénak mondta a főnöke, h hát nem engedi el mert ő akar most elutazni. de tudjátok mondtam mi a helyzet munkaszerződés téren... :? konkrétan semmi. szóval joga ott tartani nulla. noé meg mondta h az őt nem nagyon izgatja, rá szükség van itt úgyhogy ez van. persze nagyon nem tetszik nekik, de háát ilyen az élet! 8)
lmkata

Még azt akartam főzős anyukák, hogy ti pont kaja előtt gyorsan főzitek meg a hamit?
Vagy akik már két főzit esztek, az ugyanaz a kettő egy nap? És azt egyszerre csináljátok vagy este mégegyszer ugyanazt? Az az nem jó, ha egyformát kap? Illetve ezt a kaját, ha este megcsinálom, akkor még másnap is odaadhatom ugye?

Tegnap kipróbáltuk a csmájat. Hát, Panni, nekünk sajnos nem lesz a kedvencünk. Alig evett egy kanállal belőle, pedig jó sok lett. Úgyhogy ma megint azt vettem neki elő (hűtőben ugye semmi baja?), de ma sem ízlett neki. (Pici - csipetnyi - lilahagymán csmáj, rá a rizs, főzés, aztán végén még alma hozzáfőz -> turmix.) Nekem ízlett, de Barnusnak nem.

Vacsira meg főztem krumplit, karalábét, répát, és a csirkepöriből vettem ki egy pici husit, letisztítva mindentől, meg a comb belső részéről ahol nem járta át az olaj, paprika, só stb. Na ez meg tökre ízlett neki, pedig a répát eddig nem komálta. Szerintem a karalábé jön be neki nagyon. Eddig ez volt az egyetlen saját kaja, amit láttam rajta, hogy nagyon ízlik neki. Végre!!!
Holnap karfiolos valamit tervezek. Mostmár mi is vacsira főzelékezni fogunk. A délutáni pép helyett megkapja a vacsira szánt sinlacot, ill lehet, h reggel is sinlacot kap majd, így kiiktatjuk a tejet (hiába HA), hátha köze van az ekcémánkhoz. Most megint borzasztó csúnya. Az arcát véresre vakarja, tiszta seb meg eleven, be van gyulladva, rózsaszín az egész arca a fülétől az orráig. A vádlija szintén. Hétfőn kérek időpontot a HP-ba.
Olyan rossz, hogy nem elég a sírás, a fájdalom a szája miatt, közben van ez az ekcéma, ami ugyanúgy fáj meg viszket mint állat, meg még a fogunk is jön.

Valamit még akartam, már nemtudom.
Puszi

kisjulcsi

Nekem is tervbe van véve egy fodrászkodás, de én sem tudom itthagyni Barnust, meg nekünk is mindig volt eddig valami. Igaz én még azt sem tudom, h milyenre. Kb. olyasmi hajam van, mint Reninek csak valamivel rövidebb Mindig be van gumizva - ez a nagy frizura és passz. Szóval rám férne már valami jó haj!

Akkor 2-3 hét múlva megy Noé hozzátok? Az tök jó!

kisjulcsi

Zsófi, séró csúcsszuper! :P /Apa is azt mondta, bomba lett a csaj nagyon! 8) :wink: / Azért hallod, neked is mennyi arcod van. Van pl, amikor az esküvőtök volt, az egy "romantikus" zs, aztán a várandós zs, a samus-s, hétköznapos zs, és ezaz exrtavagesz stílus, ami megint vhol te vagy, de mégis egy új arc!!!!!!!!!!!!!!!!És tök jó, h simán, és göndören is tudod kezelni, meg tök sok hajad van, meg látszik, h tök erős, meg lehet belőle frizut csinálni! Szal nagyon ott van!!!!!!!!!!!Samu is szívdöglesztő mosolyú, mint mindnig. :P :P Hát csajokból nem lesz hiány körülötte! 8) :wink:

Kata, köszi!!!!!!!!!!!!! :oops: 8) :wink: Fodrásszal én is ugyanúgy vagyok, mint Te. Amikor egyetemre jártam, azért volt hosszú, mert sose tudtam normálisan elmenni a fodrászhoz. Aztán, amikor dolgoztam, akkor jártam rendszeresen. Gyerekek mellett, meg mire nekem jó, akkor a fodrásznak jó-e. Szal marad a hosszú, hátul összefog. :oops: :? De most én is meg lettem ritkítva, amikor odahaza voltam... :oops: 8) Néha jót tesz a léleknek. :P

Nóra, csajokat sajnálom! :( :( Magamból kiindulva, amikor én is felnőtt fejjel annyira csalódott tudok lenni, sajna nagyon bele tudom magam már előre élni a szituba, így nagy a koppanás, ha nem úgy jön össze. :? :( Hát akkor meg egy ennyi idős csöppségek. :oops: :? :?

Julcsi, kaját én 2 alkalomra készítettem: ebéd+vacsi volt belőle. :) Most meg zs is azt eszik, amit mi. :wink:
mazsolák

Edus! Ezt már tök rég meg akartam kérdezni, bár a többiek már biztos képben vannak. Te ott hogy jársz nődokihoz? Ott ugyanúgy kapsz egy kiskönyvet? Aztán amikor meg hazajöttök, akkor meg az itteni dokid folytatja a vizsg-t? Ki a dokid? Én még ezt sem tudom.

Aludni tudsz? Nekem ez volt még az egyik bajom, h alig jött álom a szememre, alig aludtam 2-3 órát, de nappal sem voltam álmos, meg kialvatlan, szóval annyira nem zavart, igaz, h nem hancúrozott mellettem 2 Zs.
Emlékszem a védőnő már homeobogyót akart velem szedetni, de a dokim azt mondta, hogy amíg engem ez nem zavar, addig nem érdemes vele foglalkozni. Neked azért nyilván fárasztóbb.

Pusz

kisjulcsi

köszi lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! edu külön!!!!! :wink:
imi: azóta is várjuk a cici témában a kommenteket!

megyek aludni:
puszi
kerekpocak

na még egy gyorsat, mert apa vár...

zsófi, mozgást majd ha több időm lesz, akkor összeszedem a "dolgokat" fejben, ami ugye most nem könnyű! :oops: 8)

Kata, ha nem lesz szteroid, Lizunak is könnyebb lesz! (Tudod, mi is "szteroidoztunk", meg néha ha fullad, azért kell... :oops: :( ) De így is annyira édes a kis Tünemény!!!!!!!!!!! :P :P

Nóra, neked is már sokszor szerettem volna írni, h drukkok, h a 3. műtét sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!! :P :P És csak azt tudom írni, mint Katának, h így is annyira aranyos, szép a kislányod!!!!!!!!!!!! :P Annyira édes(ek)! :P (unokatesómnál is hasonló volt a probléma, ő koraszülött volt, és az inkubátor "szedte" szét a szemét. Mai napig szemüveget hord, de lát vele, tudja használni. Emmánál is így lesz!!!!!!!!!!! :P :P

Julcsi, neked kitartást!!!!!!!!!! 8) :? :oops: Nem tudnak adni vmi krémet Barnusnak az ekcémájára?! Csak van vmi?! :roll: :oops: :? :(

na most már lázadás van, így tűztem! 8)

Zsóka, végül nem jöttél?! :( :(

Timcsi is már rég járt erre??? :shock: :roll:
mazsolák

Sziasztok!

Az Anaci az anyából jött. Emma is meg Flóra is így hívott mikor kicsik volta, de mára már csak simán Anya vagyok. Na majd Liza kitalál vmi újat.

Nem egyszerű dolog a gyerkek etetése, az enyémek is nagyon válogattak, már előre féle mi lesz Lizával, de még van egy pár hónapom ezen izgulni. Most megy a szopi ezerrel.

Liza is bulizott velünk tegnap, apa ölében feküdt míg nézték a Barbi filmet és az én vállamon nézegette a világot amíg táncikáltunk. Liza elég bagoly természetű. Nem nagyon alszik el 11 előtt, de utána reggelig alszik. Mi egy bagoly család vagyunk. Apa meg én soha nem felszünk le éjfél előtt( inkább később), és anyagyokat is elég nehéz ágyba imátkozni. Az a törekvés h kilencre ágyba legyenek, de utána még dumálnak vagy fél órát.

Én is voltam ám fodrásznál a héten, de nekem könnyű, mert az egyik barátosném fodrász. Nála voltunk Lizával a boltban. Dumáltunk egy jót, Ő babázott, és megmosta a hajam. Levágatni nem akartam, mert nem tudom mit akarok kezdeni vele. Mindíg növesztem, aztán mikor megnő hirteleln felindulásból sünire szoktam vágatni. Most még nem elég hosszú ehez, majd 1-2 hónap múlva.

Liza me egész napközben nem aludt semmit. max 2x20 percet reggel 9 óta, ezért most már elaludt, remélem nem kezd egy óra múlva műsorozni. Majd meglátjuk.

Megyek Apázok kicsit, neki is jár belőlem :oops: :wink: . Ki kell használni h minden gyerek alszik. Iszunk egy korty bort (én tényleg csak egy kortyot), és dumcsizunk egy nagyot. A többit meg meglátjuk.

Szép éjszakát Mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
anaci

anyagyokat = a nagyokat :D
anaci

Ezt találtam egy Bethesdás oldalon, ha van időtök, olvassátok el!

[quote]E írta:lküldve: 2005 Július 25 Hétfő - 17:02

--------------------------------------------------------------------------------

Mi 2x voltunk az ügyeleten, nagyon szimaptikus volt a kórház. Tegnap este kellett harmadik alkalommal bemenni, miután a teavíz megégette kisfiunk bőrét. Nagyon kedvesek voltak az ügyeleten, megnyugtattak bennünket, kisfiunkat pedig ellátták. (a kórlap szerint egy 2Ft-os nagyságú folt lett)

Ma vissza kellett menni kötözésre, de azt mondták, lehet, h már nem is kötik be, annyira nem vészes a sérülés, de biztos ami biztos, ne itassuk/etessük meg reggel, mert lehet, hogy a kötözésnél _ALTATJÁK_ a gyereket. Ezen kicsit elcsodálkoztunk, mondtuk, hogy egy 1.5 éves gyerek hiába eszik hajnalban, 9-10 felé már nyügös.
Bementünk 9 előtt (9-től van rendelés), pár család volt még csak ott, és néhány felnőtt is "oda várt".
Megjött a főorvosnő, csak ő vizsgál beteget. Elkezdte behívni a felnőtteket.

Az ott levő "tapasztalt" szülőktől megtudtuk, hogy ezek a felnőttek a doktornő magánrendelésére jöttek, semmi égési sérüléssel nem rendelkeznek, hanem (állítólag) plasztikai sebészeti műtét előkészítésére jöttek (főleg zsírleszívás).
(Hozzátartozik, hogy a felnőttek főleg tetovált/szoláriumozott "szőke-cicababák" voltak).

A szülők azt is elmondták, hogy azért kell altatni a gyermekeket, mert a doktornő nem szereti a gyereksírást.

1 óra várakozás után (még senkit nem hívtak be csak a plasztikásokat) felmentünk az igazgatóhoz, aki nagyon készségesen fogadott bennünket, és elmondta, h nem tud erről a dologról, menjünk vissza, hamarosan be fognak hívni bennünket.

Persze nem így történt, 11 óra után hívtak be bennünket, de a gyermekünk akkor már őrjöngött, nem lehetett vele bírni, mivel egy korty vizet nem adhattunk neki... (gondolom a cukorszintje már leesett, éhes volt szegény)

Ezt látván megitattuk, nem bírtuk nézni tovább.

Természetesen "hibáztunk", mivel így nem altathatták a gyerkőcöt.

Mint szülő, összevetve a közel 2 perces kötözés alatti fájdalmat a kicsit több, mint 2 órás étlen-szomjan várakozással, inkább az elsőre voksolok, az ottani egyik doktornő nem így gondolta, és szemünkre vetette, hogy miért ítattuk meg.

Nagyon nagyot csalódtunk ma a kórházban, valószínüleg ennek utánanézünk mélyebben, hogy mit lehet tenni, azaz egy orvos hogy teheti meg, hogy magánpraxist folytat az ott várakozók rovására - különösen hogy gyerekek az érintettek.

Vissza az elejére

kisjulcsi

Na csak röviden, mert most váltottuk egymást Edussal a konyhában: Big Cook Little Cook. Én jól előkészítettem mindent, ő meg CSAK megfőzi a gulyáslevest.

Paramama: szerintem idővel úgyis csak a kupak a lényeg. Egyébként kémiai ismereteim alapján, már van megoldás :arrow: NO lógás:
Kép

Mircike szerintem szóljál apának hogy még vagy két évet otthon szeretnél maradni, babanetezés közben Mirkó tesójával is lehetnél.
Ja vagy fordítva :wink:

Nóra buli király lehet. Irigylem is a férjed, ennyi nővel bulizni. Habár Edussem panaszkodhat, neki meg f@szijai vannak.

Na megyek mert nézzük az Anri Pottyét.

Kép
Kép
Kép
mazsolák2

Julcsi!
Edussal most olvastuk.

Húúúú Vazze!
Ez Q durva. Pofánk leszakad. Ilyet egy GYERMEK kórházban????
NO COMMENT.

Edus és Imi
mazsolák

Húúú de dúrva ez a korházi történet!!!! Éppen csak leültem ide bekükkantani. Most mutattam Istvánnak is. Kikelt magából.
Jobb lenne ha ez a nem garázdálkodna már a gyerekek rovására.
Rettenetes.

Kép
Kép
Kép
anaci

Sziasztok!

Csak gyorsan beurgok...

KAta+Lizi gyönyörűek vagytok! Olyan kiegyensúlyozott az arcod, hogy hihetetlen! A narancssárga szerintem is jól áll! Noémi meg a szememben isten! Én kb. annyi idős voltam mint ő amikor az unokaöcsém született, de egy óránál tovább nem tudtam rá vigyázni, mert nem volt türelmem. Szaladtam bulizni meg ide-oda. Lehet, hogy a munkámat se adtam volna fel (bár nem dolgoztam még akkor...). Persze a ti helyzetetek más, de akkor is nagy áldozat ez a részéről. Látod, nem csak a fényképeken múlik. Ja kérdezted nálunk a korkülönbséget: egyik nővérem 40 lesz júniusban, másik 34 lesz júniusban, én vagyok a legkisebb 31. A középsőnek nincs gyereke, nem akart eddig. Ráadásul ki is szállt a hosszú kapcsolatából, talán a mostaniból majd lesz. Már szeretne csak most rajtam látja hogy nem könnyű az eleje.

Mircike, a kakihoz gratulálok! Elég hamar, nem ? Nem 2,5 évesen szokták? Tök jó, korábban írtad, hogy ha hazamentél "Ajjacici" voltál, most meg már "csak" " Ajja" :). Lehet, hogy tényleg szokik le a ciciről.? Nálunk egyébként Farkas az apjának örül úgy hogy majd kiugrik a kezemből úgy ugrál, de ha én elmegyek és hazajövök akkor semmi. :roll:

Edus, tényleg hogy vagy? korábban Imi írta azt a vuk dolgot, na azt 2 napig nem értettem. :). Zsig egyébként tudja már?

Zsófi, a hajad tényleg tök jó, bár én is rövidebbre számítottam. :) Samut meg tényleg ne sürgesd, Farkas amig nem tudta kihúzni akezét állandóan sírt, aztán megtanulta és örült neki. Meg fogja Samu is tanulni. Az meg normális hogy csak az egyik oldalra csinálja. Korábban Marcsival beszéltük ezt, Lolo és Farkas is csak egyik oldalra csinálta.

Zsóka, Marcipán négykézlábazott azóta?

Julcsi, köszi az altatós tippet, már azt is bevetettem. Csak akkor jön be, ha már félig alszik, amúgy ideges lesz tőle. :) Mozgásban kell lennünk állandóan.
Az idézet amit betettél felháborító, ki kéne rúgni onnan azt a nőt.
JA ,én mindennap kétszer kétfélét főzök Farkasnak, de csak azért mert én magam pl utálom a lefagyasztott kaját felmelegítve, és akkor neki sincs szívem odaadni. Ebédre általában hús+zöldség, vagy sokféle zöldséget kap, vacsorára pedig krumpli+ kétféle gyümölcs (alma ,fagy. meggy, fagy. szilva,) vagy banán+rizs, vagy sütőtök +alma, vagy a napokban fogom kipróbálni akölest. Vettem, majd megfőzöm vízben és elegyítem vmivel.

Most már rohannom kell....

Sok puszi, jó hétvégét.

Nóri
[/b]

Kép
nóri8

Julcsi, még akartam írni, hogy még én is érzem hogy valami van a ciciben, mert kicsit fáj. Én is pont ezen gondolkodtam, hogy majd az onnan eltűnik magától? Tegnap mindenesetre nyomkodtam egy kicsit a mosdóba (azért nem tálkába, mert kóláztam este – 2005. aug. óta először :) – és többet ártottam volna vele). Szóval jobb lett utána, és ma is jobb. Timi írta, hogy neki is jött még tejci pár hónappal az abbahagyás után is. Hát majd csak eltűnik....
Velem egyébként madarat lehet fogatni amióta nem szoptatok. :) Ihatok kólát, ehetek piros lekvárt, vizsga után mehetek konditerembe, idegeskedhetek.....nem megy el a tejem. :) :)

na eldugultam, jó vasárnapot!

Kép
nóri8

JA, még egy: sajnos nem emlékszem, hogy Zsuzsi és Judy hányszor jártak kifli ügyben a fejlesztőbe....de talán nem sokszor....

Kép
nóri8

Julcsi, még egy és ígérem eltűnök.
Ezzel még tartoztam:

Csicsijja babája én csillagom,
lágy hajad, nap hajad simogatom,
ringatom altatom, mondogatom,
csicsijja haj, babujja haj.

Egyébként Farkas már megúnta. Aztán áttértem én is a bóbitára, de azt se szereti. Amíg a tanfolyamon voltam Anyukám Mozartra altatta, az nagyon bejön neki, így azóta ez van.

Befejeztem....
pusz.

Kép
nóri8

Sziasztok!
Már megint kapkodni fogok :oops: ,sorry, de a hétvégék nálunk elég strapásak.

Zsófi, hajad eszméletlenül csúcsszuper, nagyon jól áll ez a tépett fazon. Bori közölte, hogy most egyforma a frizutok, mert neki is elől hosszabb, hátul rövidebb :wink: . Apa szerint nekem is jól állna egy ilyen fazon :roll: :D .( ez azt jelenti nála, hogy nagyon tetszik a Tiéd :wink: .)
Kérdezted az úszást: imádja a csaj, volt bemutató óra is, így már láthattam mit tud. Hááát nektek le merem írni, hogy az én lyányom volt a legbénább :shock: . Pl. amikor a fejet a vízbetéve siklani kell, egyáltalán nem ment, nem hajlandó beletenni hosszabb időre a fejét a vízbe. Meg a magasról vízbeugrás is a nem kedvelt feladatok közé tartozik.stbstb No sebaj, majdcsak belejön (vagy nem :? ). Érdekes, ennek ellenére szeret járni :roll: .

Nóri, négykézlábazás megy ezerrel, csak a föltérdelés nem. Tudod, amikor úgy felhúzza magát függőlegesbe és a térdén áll.

Kata, játszótér jól sikerült, Marci egy órán kerszetül a babahintában kapálódzott :Pés nagyokat vihorászott a mi focitudásunkon. Hányszor kell mennetek egy héten tornára?
Nagyon szépek vagytok a képen. :wink:

Julcsi, húúú ez nem semmi. Sajnálatos, hogy ilyen előfordulhat egy gyermekekkel foglalkozó intézményben :cry: :twisted: :evil: . Szégyellhetné magát egy ilyen gyerekorvos :?: !!!

Nóra, akkor nektek is lesz egy kemény jövő évetek, már ami az iskolaválasztást illeti. Én úgy tervezem, hogy beülök a nyílt napokra és elsődlegesen a tanítót meózom le.Szerintem ez a legfontosabb.
Különben én nem szeretném egy nagyon erős, maximalista suliba íratni Borcsit.

Lányok, ezt a Norbi-fogyimódszert hol lehet megnézni? Fent van a neten? Lassan én is el akarok kezdeni valamiféle diétát.

mircike, hát igen, tényleg frenetikus érzés, amikor ilyen örömmel szalad az emberhez a gyerkőce.
Kíváncsi leszek, hogy sikerül majd a bölcsibe szoktatás.

Edu puszi nektek!!Milyen lett a gulyásleves??
Imi stilusán mindig jókat derülök :P :D .
Mikor jöttök haza? Dokival mikor randizol Edu??

sziasztok,Zsóka
bocsi a kuszaságért, kapkodtam :oops: :oops:

(nagy feladatom van, szerdán farsangolnak Borcsiék, jelmezt kell kreálnom. Rengeteg átvirrasztott éjszaka után Hamupipőkére esett a választás :roll: :lol: .)

KépKép
logi

Zsóka de te is tudod: az a lényeg hogy Borcsa élvezi !!!!!!!!!!!!!!!!!
és ez is több a semminél. lehet h kell neki még egy kis idő h jobban biztonságban érezze magát... :roll:
torna heti 2, de majd beszélek a nőcivel h ha van kapacitása akkor megyünk mi 3szor is akár......

Julcsi, magát doktornéninek hívó nőszemélyről szóló idézet :arrow: :twisted:
kapjabe.

Nóri én épp az előbb ittam meg fél üveg kólát, de rájöttem nagy idiotizmus volt, mert fejni akartam este :shock: szóval most nemtom megkockáztassam e hogy mennyire nem aludna tőle Lizu... :?: na majd meglátom...
én egy nap 1* fejek, ált. este és azt megkapja üvegből Lizu, illetve ha olyanja van, akkor hagyom cicizni. csak mivel ugye 2 ciciből jön le 130 ml 45 perc alatt, ezért nincs türelme szívni, ennyi cumisüvegezés után pláne, így inkább így oldom meg, az a lényeg h azt a picike tejcit még mekapja.

buli téma - úgy istenigazából egyikünk sem volt nagy buliznijárós, persze hébehóba azért igen... szóval ez szerencsére nem akadály a Noéminek :lol:

meg elhatározta h engem fog kaja és mozgás terén felügyelni, szóval asszem még le is fogok fogyni :lol:
háááát kíváncsi vagyok erre az egészre azért :lol:
de csak jól elleszünk - tudjátok azért jó h jön, mert nem fizikálisan sok Lizi, nem azért kell a segítség, hanem lelkileg néha szar h tök egyedül vagyok all day. :roll:
na meg ketten több energiánk lesz, így kiscicám mindig a maximumot tudja majd kapni belőlünk, ami neki meg nagyon kell... :roll: :wink:

amúgy fél5-kor aludt el, de előtte reggel 7től aludt 30 percet du. !! :shock: :shock: ilyen még nem is volt velünk, és iszonyat jókedvű volt egész nap, röhögött, néhányszor még hangosan! is :lol: :lol:

ma nagyon nagyon klassz és izgi napunk volt! :wink:
lmkata

lányok ma lesz a national geographic chanel-en 21:00kor az a nagyon klassz, ikerterhességekről szóló dokumentumfilm!!!!!!!
amiről múltkor Edu linkelt !!!

http://nationalgeographic.hu/watch/prog ... ogram=1255

nézzétek !!!
:lol:

(jut eszembe micsoda hatalmas mák h épp ma de. volt itt a upc-s faszi megszerelni a parabolát, mert már jó 3 hete nem volt semmi csatornánk a 100 nemtommennyiből, csak az alap 3: rtlklub, tv2, m1... még jó h fizettük a nem kevés díjat. de ezeknek a "mestereknek" minden mindegy már ezer éve hitegetett h jön.
szóval meg tudom én is nézni! yippiiiiiii!!!)[/url]
lmkata

gyors helyzetjelentés:

-samu továbbra is adja a 1.5 hete ki vagyok borulva műsorszámot. szal holnaptól kő kemény rendszert vezetünk be megint :lol: :lol: mert lassan mindenki beleőszül az " itt alszom egy kicsit itt meg itt... óóó nekem annyira rossz... szegény kisbaba vagyok.....akit senki se ért meg...." cirkuszba...

-úgy néz ki megint megpróbálom a tanítás heti 2x 1.5 órában cuccot!! kedden jön egy 20 éves lány aki vigyázna samura és elvihetem a kocsit arra az időre.. nagyon nagyon várom!

reagálások mennek holnap, most megyek szoptatni, mert váltkedv üvölt a kis drága. konstatáltuk legalább ismét, h nem néma...
hangereje olyan h elmehetne főállású tűzriasztónak.
:lol:
kerekpocak

Saaaaaaamúúúúúúúúúú gyorsan adj bele apait anyait még mielőtt anyád megrendszabályoz !!!!!!!!!!!! ne add fel elveidet, harcolj az utolsó csepp erődig!! egy TIMAEL-es vezérnek ez a minimum !!!
Veled vagyunk Saaaaaaamúúúúúúúú!!!
Üdv,
Lizu és a fóti Babák :wink:
lmkata

az én kislányom még durmol, ma egész nap ébren volt szinte!
de azért lassan (6 perc múlva) indul az ébresztés :lol:
lmkata

félrelöktem anyut és felmásztam a székre. egy év volt....
na:

izu igérem úgy lesz!!! nem hagylak cserben titeket!!!! utolsó lehelletemig küzdeni fogok!
(még a végén nem engem fogsz választani, hanem farkast, márkot, marcit , vagy a zséket....)

na mek, úgy teszek mintha aludnék :wink: aztán kiverem a balhét!

puszee leezuu

samu
kerekpocak

izu= lizu... a gépelés még nem megy olyan jól...
kerekpocak

Sziasztok!

Hogy telt a hétvége Mindenkinek?!

Nálunk egész jó. Voltunk pacit meg malacot meg kutyákat nézni :lol: Képek majd holnap valamikor.

Nálunk még tart :roll: , ezért csak gyors bekukk, valamit el kell mondanom! Holnap majd olvasok :D !

NIKI KAPASZKODÁS NÉLKÜL ÁLL!!! Igaz ez max a 10másodperc volt, de többször is bemuttatta az új tudományát! Olyan kis ügyes 8) !!!

Na de tegnap este meg beverte az állát a konyhaszekrény polcába és tiszta seb lett :( :( :(

Az éjszakáink változatlanul pocsékok :cry: Timi-módszer nem vált be sajnos :(

Zsófi, nagyon állat az új séród!!!! Nagyon vagány, tetszik nagyon!!!

Pusza mindenkinek!!!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Gyorsan teszek fel képeket a hétvégénkről, hogy legalább tudjátok, hogy élünk. Anya kedden megy a konzulenséhez a sulira, s addig azt hiszem non stop fent lesz, s egyre idegbajosabb lesz. :? Remélem utána már rám is több ideje lesz, no meg rátok is.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Fodrásznál jártunk :shock: :roll: :x :wink:
Kép Kép
A hajszárítósdi nagyon nem tetszett, de gyorsan túl voltunk rajta,
Kép
de utána jött a rosszabb hír, hogy a markolót, s a motort csak kölcsönbe kaptam a nyiratkozás idejére, s ráadásul Anya is ott maradt, bár túl nagy változást nem láttam rajta, amikor hazajött.

Puszi: Bala

Ui.: Samu! Mond meg Anyának, hogy nagyon jó lett a haja!!! Cupp!

Kép

Kép
timtom

ZS-k 8) :lol:

Kép Kép
Kép Kép

Puszi
Edus
mazsolák

:D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Hát ezek a ZS-k?
Tiszta anyja :lol: :lol: :lol:

Lebuktunk Zsófi :wink: :wink: :wink:
(bocs Csabi)

Kép
Kép
Kép
mazsolák2

Anacinóra:

Nálunk meg ilyen a buli :lol:
Kép

ugye, aki nem bírja :roll:
Kép

(egyébként no alkohol, főleg, hogy muszlim barátainknál voltunk :arrow: no alkohol)

Na eldugulunk mára:

Edus + Imi
mazsolák

Jó reggelt mindenkinek!
(Nekem még csak esthajnal, de már megyek csucsázni :? 8) )
Hogy mindenkinek jól kezdődjön a napja, íme egy kis "off":
Jöttök egyet kondozni?
http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI&mode=related&search
Azt hiszem tetszene a Gyerkőcöknek meg Apuciknak, hogyha mi Jánosos Anyucik előadnánk egy ilyen formációt :lol:

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Én is hozok egy kis nevetőset!
:D :D :D

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... GEAvOeP1JY

J.

kisjulcsi

imi: hát igen, most lebuktunk. csaba már el is költözött, követeli, h azonnal gyere pestre és gondoskodj rólam. természetesen csaba már a repülőn ül anglia felé, h átvegye helyét az igazi családjánál (e+ZS) . zst is hozd, ha már így fény derült a dologra.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bulis képek: ha olyan élénkek voltak mint nálunk a zsék, akkor nem csoda, h már a metrón bealudtak!!!!! tudnak élni!! nem kell ahhoz sokáig fentlenni+inni h fergeteges partizzon az ember!!! 8) 8) 8)
timi: nagyon vicces! ki is tettem az iwiwre is.
julcsi: jesszus
:shock: :shock: :shock: :shock:

:D
kerekpocak

Lizacica!!!! nagyon boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

még jövök, csak olvasok
mangó

Kép Kép

KépKép
logi

LIZUNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT HÓFORDULÓJÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mazsolák

TIMCSI, BALA NAGYON ÉDES A KÉPEKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON KLASSZ LETT AZ ÚJ SÉRÓJA! IGAZI KISPASIS!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P

Anya új hajáról kép????!!!!! :shock: :roll:

Ezek szerint most megújulos napokat élnek anyák+babák egyaránt! 8) :wink:

Kata, milyen volt a film? Sikerült megnézni, Tetszett? torna, tudtok gyakrabban menni? :roll: :shock: :)

ma mindneki eltűnt... :oops: 8)
mazsolák

szóval itt vagyok: a hétvége miatt alíg tudlak titeket utólérni!

Zsófi, nagyon dögös a frizu!!!!! :lol:
jobban van Csaba?

Kata, Lizus annyira édesek vagytok!! és én is szerettem volna már írni, hogy nagyon szép helyen laktok! mint környék, mint ház! :)

Bala, megint nagyon huncut!

Zsé és anya nagyon édesek, és nagyon mosolyogtam az Imi és Zsófi "lebukásán"!!! :) :) :)

képzeljétek nálunk is volt masszázs szombaton!!! jaj de jól esett!!!!!
csajok! nektek hullott a hajatok szülés után?

Mircike! nagyon jó érzés lehet, ahogy Mikró vár! én már a Bende mosolyátol is olvadozok!! :lol: :lol:

Timi, egyszer kérdeztem, de gondolom a nagy rohanásban nem vetted észre, Bala pici babának, hogy gyarapodott?
mangó

gratulálok Niki új tudományához!!!!

Nóra, de jó lehetett az otthoni buli!! jó a kép!

Zsófi! azt írod, hogy hiszti Samunál, szóval nálunk apa is mondja néha, hogy Bende hisztizik erre én mindig, hogy ilyen pici baba még nem hisztizik, látom Te is azt írod, szerinted lehet már ilyen korban hiszti???

Edus!!! hogy vagy?????

Zsóka! akartam Neked is írni valamit....... :oops: :oops:

puszi Julcsinak és Nórinak!
mangó

előbb gyorsan az aktuális két kedvenc fotóm a 4hónaposról, aztán majd jövök is :wink:

Kép

Kép
lmkata

Kata, nagyon édes Lizu!!!!!!!!!!!!!!Te, itt kimondottan rötyög - nem holmi mosoly -, ez már nagylányos önfeledt nevetés. Sugárzik a boldogságtól!!!!!!!!!!!!!!!Lehet, h már írtam, de ezen a képen megint annyira szembeötlők ezek a gyönyörű kék szemek!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira szépek a szemei!Ja és hát a szempillák!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
mazsolák

Jaj, de édes, pont akartam írni, hogy tegyél fel róla mosolygós képet!

Boldog 4. hófordulót kicsi Lizi!!!!!

Nikinek gratulálok a 10 mp-hez!!!!! mondom én, hogy mindjárt elindul! :)

Kép
nóri8

Köszönöm Mangó a kérdésedet. Bár biztos már többen kérdeztétek (Zsóka, Zsófi, Nóri, Timcsi...) csak mindig átsiklottam felette. Szal most már jobb a gyomrom, kevesebb "vukkal" kergetőzök. Viszont sajnos nagyon kevés féle kaját tudok csak enni. Pl. Zsigunál megutáltam az oregánót, Zsombornál a füstölt sajtot, sör szagát (előtte sem bírtam, sosem ittam sört), de most ezeknek a kajáknak a szagától, brrrr. Na most ezek újból előjöttek, v megmaradtak, és bővült a kör a hússal. Vhogy nem bírom megenni a pulykát, csirke szószó, talán még a marhahús, amit megeszek. (jó is, mert abban van vas..). Fiúknak elkészítem, Zsigu+apája is megdícsérte jó múltkor, de én 2 falatot nem bírtam enni belőle... Újdonság, h talán jobban mennek az édes ízek, fiúknál inkább a sós, meg savanyú dolgokat komáltam...Legalább megint nem hízok el...Ja amennyire szerettem a főzelékeket, azokat sem szeretem. Szal most nagyon válogatós lettem...Röviden ennyi, nem tudom, fog-e változni a helyzet. Pocak már kezd látszódni, hát igen, 3. várandóságnál már nem annyira tutik a kötőszövetek, de ez legyen a legkevesebb, pedig enni nem sokat eszek... :roll: :oops: 8) :wink:
mazsolák

meg egy kis tavasz ebben a tavaszi időben
Kép

én fotóztam ám! :oops: :wink: 8) 8) 8) 8)
lmkata

Comment:

Mellékesen tegnap pakisztáni konyhát 8) kostólt Edus :lol:
Igaz direkt kevés fűszerrel készítettek mindent.
imi
mazsolák

Imi :lol: :lol: :lol:

Lizi gyönyörűűű. A szemei hihetetlenül szépek!!

Marci is kopasztáson esett át, íme az eredmény :P :D : Kép Kép

KépKép
logi

LIZUNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

MARCI ÉS LIZIRIBIZLI IS GYÖNYÖRŰEK.

[color=brown]HIVATALOSAN IS MEG VAN A KÉT LEGSZEBB SZEMPÁR VERSENY ELSŐ NŐI ILL. FÉRFI HELYEZETJE.

GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!![
/color]
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?