Új privát üzeneted érkezett!

Szia Eowyn Kép

Én is Szabó Györgyhöz járok, látom, Te is meg vagy vele elégedve. Jól értelmeztem, h első babádat Nála szülted?
kisvirag

Szia Kisvirag!

Igen, nála született Zsófi is. Sajnos császárral, túlhordtam 10 nappal, így megbeszéltük, hogy jan. 1-jén reggel 6-ra bemegyek, és kicsalogatjuk. Próbálta oxitocinnal elérni, hogy elinduljon a szülés, de nem történt semmi, nem tágultam, így végül császár lett. De nagyon kellemes élmény volt, semmi rossz emlékem nincs, és iszonyú szépen varrt össze, szinte 2 hónap múlva már nem is látszott a seb, és olyan mélyen van, hogy a legkisebb bugyimból sem látszik ki Kép
Éowyn75

szabó györgy sebész is(volt), ezért varr olyan szépen Kép ...az én első császáros heggemet is ő "javitotta ki" a második császárnál Kép Kép
panka1971

Tényleg sebész volt? Ezt nem is tudtam! Ahhoz képest, amilyen fiatal (vagy csak annak tűnik...), érdekes, hogy már ennyi mindenre "volt ideje".
Éowyn75

<pre>

Név Kismami életkora A gyerekek neve - életkora Baba születik
Beszti 29 Beni- 5 Nátán- 2 éves Hanna: Megszületett! 2004.09.15. Kép
Mzsperx 30 Laura- 2 éves Noémi: Megszületett! 2004.09.16. Kép
Kata Hanna- 5 éves Marcell:2004.10.24.
Szohi 1.baba (kislány) 2004.11.06.
Kisvirág 24 1.baba (fiú) 2005.01.15.
Eszter 28 1.baba 2005.02.01.
Éowyn Zsófi- 21 hónapos 2005.04.02.
Andi 26 Dani - 17 hónapos 2005.04.17.
Dóri 30 Miksa- 4 éves Hédi- 7 hónapos
Tünde 33 Málna- 2 éves Panka- 7 hónapos
Vera 32 Adél- 7 hónapos
Zafi 28 Réka- 2 éves Péter- 7 hónapos
Zsuzsó 32 Dana- 2 éves Abigél- 7 hónapos
Atocha 39 Márton- 6 Balázs- 2 és fél éves Dávid- 3 hónapos
Kisdió Ákos- 2 hónapos
Nalika 30 Peti- 9 éves Tomi- 2 éves Timi- 2 hónapos
Anikó 33 Gergő- 8 Kata- 5 éves Bence- 2 hónapos
Beja 28 Bálint- 2 éves Eszter- 2 hónapos
Noémi 28 Heléna- 1 hónapos
</pre>
Mindenkit szerettel várok a táblázatba, aki még nincs benne, a MÁV-ban szül(t), és van kedve együtt várni velünk a babáját, és a többi. Ha valakinek a fent szereplők között szülinapja van, szóljon, és javítom az évszámot! Változtatási ötleteiteket is szívesen veszem.
kóci

Tegnapi Adél:

Kép
kóci

málna megkérdezte, hogy ki ez az aranyos baba.. Kép .. és még azt is, hogy egyszer meglátogatjuk? Kép
panka1971

Vera,
de édi Adél! Kép
Nem fogjátok elhinni, Abigél nem elég, hogy fölállt kb. két hete, most lépegetni!!! akar. Én még ilyet nem láttam. De enni továbbra se. Pont ma 7 hónapos.
Zsuzsó
zsuzso

Sziasztok

Tündi:Most már egyre sürübben tudok elszakadni KIs Bétöl,bár napközben szinte semmit nem alszik.Nem tudom hogy birja ,mert én sokszor majd elalszom ő meg vidáman kukorékol.
Az utobbi pár napban csak kézben akar megmaradni,amugy olyan szinten kezd el sirni sokszor azt hiszem megfullad,de persze csak addig mig fel nem veszük,akkor béke nyugalom és mosoly van az arcán.

Eowyn:Üdvözlet neked,én szültem a Kelemennél,meg voltam vele elégedve,nekem is császár lett a sztori ugyanaz mint nálad volt.Tulhordtam,nem tágultam stb. A sebem viszont nem nagyon szép,középen kicsit hurkás .Kiváncsi leszek milyen lesz késöbb.

Nikk

Kép
Kép
nikk0830

hello nikk!! ..végre ..most látom csak a profilod: cukrász nikol Kép Kép Kép Kép nagyon jó
mintha csak málna sztoriját hallanám, detto ezt csinálta ő is ..a végét már ismered Kép
van emil cimed? ..nem akarom a forumot untatni a közös dolgainkkal Kép

zsuzsó, vera, ..és eltűnt többiek Kép
marha ügyes abigél! fiúba már láttam olyat, aki 10hónaposan járt. nade lány és még csak 7.. ájulok Kép panka még csak most probált meg ülni. azt nem láttam, hogy hogy sikerült neki, csak mikor eldölt és szegénynek a feje kicsit koppant a járóka rácsain, majd orditás... már csak az ülésre utaló félig dölt pózt fedeztük fel. remélem ez a kis baleset nem vette el a kedvét, amúgy mikor kivettem, már a legnagyobb mosoly ült az arcán Kép ..nem tudom irtam-e, felül nem középen, hanem a két szélen bújtak ki a fogai. elég vicces látvány igy az alsó közép2-vel együtt Kép ..na most már teszek fel új képet!

üdv: tünde
panka1971

Sziasztok!

Vera, nagyon cuki Adél!Kép Hát, Petike még itt sem tart, de hát ő tömzsi Kép

Zsuzsó, lépeget???Kép Nem semmi! Majd győzzél szaladgálni utána!Kép

Tünde, esésKép de hát így tanulnak a kis drágák. Petike ha lerakom már egész ügyesen elücsörög, de egyedül nem tud felülni. Mondjuk fordulni is csak havonta egyszer hajlandó Kép
Tényleg viccesek lehetnek a fogacskái!Kép

én is teszek fel már egy új képet

Zafi
zafi

Sziasztok! Köszi Adél nevében!
Azért tettem fel a képet, mert marhára büszke vagyok, hogy ilyen aranyos. Bár ez, tudom, természetes. Milyen legyen egy kisbaba?
Tünde, szeretettel várunk Benneteket! Legyen mihamarabb tali. Nálunk is lehet, bár egy fertő szmog ez a ferencváros.
Abisz lépeget?! Ej ha!
Panka meg maholnap ül. Adél is csinált ma valami újat, most nem jut eszembe, mit. Kép Ja, azt csinálja, hogy folyamatosan jár a szája, dalolgat, beszélget a játékaival, meg velünk. Ebben az az új, hogy ez most már turbó fokozatban megy. És egyszer már víz nélkül is gurgulázott.
kóci

Tüni!
Majdnem eltaláltad. Kép) Nem német, hanem angol tanár vagyok, meg magyar is.
Éowyn75

ÉowynKép
Nahát, pedig azt hittem, jól emlékszemKép Ezexerint nálam is vannak hiányosságokKép

Tüni
tüni

Zafi, nagyon aranyos és szép Petike és Réka! És ott van a bal alsó sarokban egy kéz is, biztos anyáé.
kóci

vera: hihetetlen, de nekem is feltűnt a kéz.. Kép Kép ..ja és köszi a szíves várást Kép
zafi: nagyon édes husi gyerekek Kép réka mennyi idős most? már szobatiszta?
panka1971

Sziasztok,

eddig csak néha olvastam bele ebbe a topicba, de "bejelentkeznék" közétek, mert én is a MÁV-ban fogok szülni, úgyhogy gondolom sok érdekes infora lelhetek itt Kép

(Tünivel már "találkoztunk" a 2004 őszi-téli babák topicban is...)

Iker babáim lesznek - az első kettő - és eredtileg jan. 4-re mondják őket, de valőszínűleg dec. eleje, közepe tájt meglesznek...

A dokim egyébként Szabó György Róbert - csak a 4. hónap óta, mert addíg a Mészáros főorvoshoz jártam akit nagyon szerettem, de nyugdíjba ment.
Szóval az új doki szimpi, alapos és jófejnek tűnik...
Jár közületek esetleg vki hozzá?

Üdv:
Rita
trus

Sziasztok!
Én is már rég olvasgatom ezt a topicot és most szeretnék scatlakozni.2002.júl.28-án született a kisfiam,Márk a MÁV-ban.Végig Szentirmayhoz jártam de ő sajna nem jött be a szülésre.Nem is esett rosszul hanem hogy másnap,harmadnap se jött be megnézni.Az ügyeletesnél Mészáros Mártránál szültam,ami végülis jól alakult mert nagyon kedves,aranyos,türelmes volt.Sajna ő elment a kórházból és én ismét babát várok.Azt tudo hogy a Máv-ban szeretnék szülni de nem a régi dokimnál.Esetleg valaki tudna tanácsot adni,mert lassan el kellene döntenem(12 hetes leszek).Szabó György nevét hallottam ,de csak említésképpen.Bővebbet esetleg tudna valaki?
Köszi,üdv.:
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kóci!szseretnék bekerülni a táblázatba ha lehet.
Nevem:Panni,28 éves vagyok.Van egy 2 éves kisfiam,Márk.A kisbaba akit várunk 2005.04.26-ra várjuk.
Köszi,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

<pre>

Panni 28 Márk- 2 éves 2005.04.26.
Vera 32 Adél- 7 hónapos
Kisdió Ákos- 2 hónapos
Nalika 30 Peti- 9 Tomi- 2 éves Timi- 2 hónapos
</pre>
Mindenkit szerettel várok a táblázatba, aki még nincs benne, a MÁV-ban szül(t), és van kedve együtt várni velünk a babáját, és a többi. Ha valakinek a fent szereplők között szülinapja van, szóljon, és javítom az évszámot! Változtatási ötleteiteket is szívesen veszem.

Sziasztok!
Nikk, Tüni, Trus: Benneteket is felvegyelek a táblázatba?
Vera
kóci

Sziasztok,

Kóci:KÖszönöm,ha lehet igen ,szeretnék bekerülni én is.A fiam Endre 08.30-án született,Nevem Niki és 26 éves vagyok.
Köszönöm.

Tudna nekem javasolni náthára vmi hatásos és jo dolgot valaki.Szoptatok és gyogyszert nem szeretnék szedni.Szerencsére kis mano még nem kapta el.Jo lenne ha ez nem történne meg.Elöre is köszi.

Nikk

Kép
Kép
nikk0830

VeraKép
Igen, lécciKép Tüni/28/Gergő 21 hónapos/2005.01.12.

Köszi
Tüni
tüni

Szi Kóci!

Én 2004.08.14.-én szültem a MÁV-ban. A kisfiamat Dávidnak hívják.
edo

Hello!
Nem tud nekem senki segíteni?????????Okt.01.-én küldtem egy kérést felétek lányok!!!
Nikk!
Szerintem ha kipróbálod a Sterimare-t,az nagyon jó.Én is azt használtam terhesség és szoptatás alatt.A gyereknek is azt szoktam fújni az orrába mielött kiszívom a nóziját ha náthás.Nagyon jó,természetes tengervízet tartalmaz.
Milyen a Kelemen?Láttam te nála szültél?
Edo!
Te kinél szűltél,és milyen volt a doki?Megköszönném ha megosztanád velem.
Üdv.Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

<pre>

Tüni 28 Gergő- 21 hónapos 2005.01.12.
Panni 28 Márk- 2 éves 2005.04.26.
Vera 32 Adél- 7 hónapos
Kisdió Ákos- 2 hónapos
Nalika 30 Peti- 9 Tomi- 2 éves Timi- 2 hónapos
Edo Dávid- 1 hónapos
Niki 26 Endre- 1 hónapos
</pre>
kóci

Kisfalvi doktorrol tud valaki valamit????
Köszi,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Kóci!

Csak szeretném feléd jelezni, hogy kisfiam Dávid már 13 hónapos múlt és én pedig 27 éves vagyok.

Köszi.
Edo
edo

Szia Kóci!

Mi is bekerülnénk a táblázatba, ha lehet Kép
Szóval:
Rita/23/első két baba/január 4.(de inkább dec. 15 az iker miatt)

Köszi
trus

Trus és Panny!
Én Szabó Györgynél szültem az első kislányom, és most is hozzájárok a második terhességemmel.
Nekem nagyon bejött, rendes, pontos, jó fej, ráadásul nem kért egy fillért se. Így a vizitekre nem is adtam, csak a végén, miután megszületett a kislányom, akkor kapott egy összeget. És végig nagyon rendes volt, mindig emlékezett rám, ha mondott egy időpontot, hogy hányra menjek, percre pontosan ott volt ő is, és rögtön mehettem be, szóval szinte soha semmit nem kellett rá várni. Pedig nem magánrendelésről van szó! Így mindkettőtöknek csak ajánlani tudom!
Éowyn75

Sziasztok!

Panny!
Írd be a nevét a keresőbe (segédletek címszó alatt bal oldalt) hátha találsz valami infót róla Kép. Nekem Ő asszisztált a császáromnál, de nem sokat tudok róla.
Üdv, Virág
virga

Sziasztok!

Tünde, Réka decemberben lesz 3 és nagyjából szobatiszta nappalra, de azért még becsúszik néha egy-két baleset. Kép

Üdv az újaknak!Kép

Lányok, a dokikkal kapcsolatos infokat nem lehetne magánban megbeszélni? Szerintem a tavalyi botrányban nagy szerepe volt az internetes fórumoknak is, nehogy még valaki hasonló sorsra jusson! Meg amúgy sem szeretik, ha "kibeszéljük" őket! Köszi.

Zafi
zafi

Sziasztok!

Panny, pont ezt akartam mondani hogy ird meg a privát mail-edet és akkor oda mindenki irhat dolog kibeszélni őket. Mindenkiröl vannak jo és rossz vélemények. Ök is csak emberek.

Szia,neked dokikrol, árakrol stb. Kép szerintem sem fer
Eszter
eszter2004

Szia Kóci!

Az előző levelemhez mellékelve elküldöm a kisfiam Fogarasi Dávid Zsolt fényképét.
Köszi, hogy felvettél a listára!

EdoKépKép
edo

Kedves Eszter és Zafi!
Én úgy gondolom ez a fórum pont azért van hogy tanácsokkal,tapasztalatokkal lássák el egymást az anyák.Szerintem pont ennek a topicnak(Máv-ban szültem/szülök) ez a lényege hogy azok akik még bizonytalanok,nincs orvosuk, azok a többi már szült anyától tapasztalatokat gyűjtsenek.Vagyis nem pont csak az a feladata,de ez is.Nem kell úgy félni az orvosoktól mint a tűztől,ez nem kibeszélés,csak tapasztalatok megosztása.Úgyis mindenkinek más jelent a jó,így el lehet dönteni más elmondásai alapján hogy kinek-kinek illik-e az adott doktor.Az ember itt segítséget szeretne egy elég fontos döntésben amit a legjobb első kézből hallani.Hogy az orvos is ember azt senki nem vitatja,de egy esetleges hibáját miért kell titokban tartani??Azzal nem segítünk a másikon,nem??!!Az az orvos akinek nincs mit takargatni az szerintem úgyse bánja,akinek meg van arról igenia derüljön ki.Ez csak az én véleményem!Semmiképp nem akarok ebből bárminemű vitát de ezt nem hagyhattam annyiban.Tiszteletben tartom mások véleményét.Azt gondoltam kicsivel segítőkészebb társasággal állok szemben.
Hello,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Éowyn és Virga!
Köszi a segítséget!!!!
Hello,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni, szó sincs arról, hogy nem szeretnénk neked segíteni!
Én személy szerint azért írtam azt, hogy név nélkül beszéljünk róluk a nyílt fórumon, mert engem személyesen kértek meg(orvos, szülésznő), hogy ne írjam le a nevét sem pozitív, sem negatív véleményben.
A pozitív példa is árthat nekik ha nagy mennyiségben van, mint ahogy az említett tavalyi ügy mutatja. Konkrét kérdésre lehet konkrétan válaszolni, pl. ha megmondod, hogy neked milyen elvárásaid vannak az orvosoddal kapcsolatban, akkor el tudjuk dönteni, hogy az, akinél szültünk megfelelhet-e neked, vagy az akiről kérdezel, az olyan-e. Tényleg nem akartam kötözködni, meg nyilván azért indult a topik, amiket felsoroltál. Mindenki eldöntheti, hogy beszél-e név szerint az orvosokról, szülésznőkről, én biztos, hogy csak magánban teszem. Ez meg az én véleményem!
Zafi
zafi

Panny
Elküldtem neked privátba a dokikrol egy kis irományt,ha van még kérdésed irj nyugodtan.Köszi a náthás ötletet.

Üdv Nikk

Kép
Kép
nikk0830

Hello!
A feleségem szokta olvasgatni a topic-ot, de eddig nem volt még olyan téma amihez szívesen beírt volna! Most viszont nagyon felhúzta magát! Szólt, hogy olvassam el amit itt írogattok és tényleg felháborító, mit ezzel a szegény Panny-val műveltek! Szerintem nagyon igaza van abban amit írt! Ez a fórum arról szól, hogy a Máv korházas kismamák és mamák megosszák egymás közt az észrevételeiket! Erre amikor valaki feltesz egy tényleg ide vágó kérdést, először le sem ****játok, utána meg mindenki neki ugrik, hogy ezt priviben, meg nevekről és árakról ne....Hát akkor miről! Itt mindenki arról beszél, hogy hogy lesz szobatiszta a gyereke, nem hiszem, hogy csak a Mávos gyerkőcök olyan frankók, hogy szobatiszták lesznek...tehát erre biztos van más topic! Teljesen nem ide vágó dolgokról írtok, arról meg semmit amiről kéne! Igenis itt a Máv-os dokikról kell írni nyiltan...vagy hajrá cenzúra??? Amikor meg azt írjátok, hogy árakról és nevekről nem FER írni...na itt vettem át a gépet a feleségemtől! Amikor mindenkinek aki TB-t fizet, INGYEN járna, hogy kinyalják a ***ét a szülés alatt, akkor szerintem pénzt várni NEM FER! Nehogy már ne beszélhessenek róla az emberek...ezért ilyen ez a világ, mert még itt, az internetes fórumon is elsikáljuk a dolgokat! Egyébként Panny egyáltalán nem a pénzről kérdezett! Na ennyi! Kellemes pelus-cserét!

Panny a feleségem írt Neked e-mailt! Remélem sikerült némi infót adni! Ha bármi van írj! Üdv,: Flames

Csilla & Adri
flames

Kedves Flames, és a többiek!

Ahhoz képest hogy fel vagytok háborodva hogy miért nem nyiltan irunk az orvosokrol, ahhoz képest ti is privátban irtatok mail-t Panny-nak. Erröl ennyit.
Panny, én is mindjárt küldöm az én hozzászolásomat neked privátban.

Egyébként meg ha tul lennék már a szülésen, és a korházban rettenetes élmények értek volna az ott dolgozó orvosok növérek miatt, azt biztos nem hagynám szo nélkül, és megirnám itt nyiltan. De ez most más.

Eszter
eszter2004

panny,
én dr szabó györgynél szültem és maximálisan meg voltam(vagyok) elégedve vele Kép kedves, humoros, megnyugtató és látszatfiatalsága ellenére nagyon profi. (és bár százszor megírtam már: de nagyon szépen varr, mert sebész volt Kép)
ha kérdésed van, írj az emil címemre és szívesen válaszolok.

zafi: csakhogy a szobatisztaságnál maradjunk.. Kép
hogy szoktattad rá? Málna ápr.elején lesz 3éves, úgyhogy még nem aggódom annyira, de már nagyon jó lenne csak egy gyereket pelenkázni Kép

vera: emil ment Kép
dóri, zsuzsó hol vagytok?

flames: mindig van egy kis hullám-völgy a topikon, már szültek és még állapotosak, hogy épp miről esik több szó, annak függvénye kik vannak többségben Kép ugyanis a topic címe: máv korházban szülTEM. ami azt feltételezi, hogy már megszültünk, tehát pár hétig még kivesézzük a mávos tapasztalatainkat, de a csontot nem lehet a végtelenségig rágni és hát a napi problémáink a gyerekek körül forognak(szobatisztaság, hasfájás, fogzás...stb Kép). ha vissza olvasgatsz, azért nem az a jellemző, hogy bárki ellenne hajtva.. konkrét kérdésre mindig érkezik válasz! nem hiszem, hogy neked és a feleségednek van okod a felháborodásra.. az általánosításra meg végképp! ha nem tetszik a topik témája és a hozzászólók, minek olvassátok? ha meg kérdésetek van, miért nem kérdeztek?
kellemes babavárást Kép

tünde
panka1971

Panka!
Már én is írtam, hogy Szabó György iszonyú szépen varrt össze engem császár után, szinte nincs semmi nyoma. És a múltkor is meg akartam kérdezni, hogyhogy eredetileg sebész volt? Annyira nem lehet idős, hogy már ekkora múltja van?? Vagy ez hogy megy? Több irányba szakosodott? Lehet, hogy hülyét kérdezek, mert nem értek hozzá, meg az is lehet, hogy tényleg csak kinézetre fiatal. Te tudod a korát? Nem mintha számítana...
Panny! Végül eldőlt már, ki lesz a dokid?
Éowyn75

Tünde,

az én kisfiam csak februárban lesz 3 éves, de nappalra már szobatiszta. Elég érdekes módon lett az nem hiszem, hogy nagy nyilvánosság előtt lenne merszem leírni, de ha megengeded priviben leírom.

Flames,
ez a topik nem a kibeszélésről szól. Ha vki véleményekre kíváncsi legyen kedves úgy feltenni a kérését, hogy akinek hozzáfűznivalója van az priviben keresse meg. És szívből kívánom, hogy neked is csak ilyen problémáid legyenek, hogy szobatisztaság meg a többi gyerekekkel kapcsolatos dolog.
Mert igen ez is egy összekötő kapocs a gyerekek között, mint ahogy az életkor szerinti topicok is.

Nalika
nalika

Sziasztok!

Ha mindig csak magánban ("priviben") mennek az élménybeszámolók, tapasztalatok akkor nem lesz értelme ennek a topiknak, mert már nem arról fog szólni, ami a címe.
Ír A., hogy x.y. orvosról szeretne megtudni infót, mennek az emailek, eltelik 2-3 hónap, jön B., ugyancsak orvost keres, esetleg szeretne tapasztalatokat olvasni megint csak x.y. orvosról, de nem biztos hogy tud, mert A. esetleg már nem ebbe a topikba ír (hiszen nem írhat semmit a kórházról, orvosról, mert az nem fair ?!?), aztán jön C és így tovább és így tovább.
A tavalyi MÁV-os ügy nyilvánosságra kerülésében szerepe volt ennek a fórumnak, többen pont ennek köszönhetően váltottak orvost, mentek másik kórházba szülni. Szerintem ez nem rossz dolog. Én is újra meg újra átgondoltam a szülésemet és bizony sok mindent máshogy látok, pont a nyilvánosságra került dolgok miatt. (Orvost és kórházat is váltottam azóta) Vagy csak a szépről és jóról szabad írni? Arról ami az orvosnak, kórháznak is megfelel? Mert akkor az régen rossz Kép. Szerintem a negatív kritika az igazán építő kritika.
Üdv, Virág
virga

Flames:
a tb alapján nem az jár a biztosított személynek, hogy kinyalják a fenekét a szülés alatt. Az jár, hogy a szakrendelőbe járhatsz terhesgondozásra, és az ügyeletes orvosnál szülhetsz a kórházban. Ha azt akarod, hogy egy bizonyos orvos kísérje végig a terhességedet és a szülésedet, akkor erre felkéred azt a bizonyos orvost.

Igen, szólásszabadság van, de ez nem egyenlő azzal, hogy a széles nyilvánosság előtt bárki bárkiről állíthat bármit, ráadásul névtelenül!

A kórházról, az ott folyó szülészeti gyakorlatról pedig elég sokmindent meg lehet tudni ebből a topikból, mert erről azért elég gyakran esik szó, ha egy kicsit visszaolvasol az arhívban...

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Flames,

én pl. azért nem írtam Panninak sem itt,sem priviben, mert teljesen más orvosnál szültem, nem ismerem Kisfalvit, ő pedig róla kérdezett - nem pedig azért, mert nem érdekelnek a még nem szült kismamák vagy mert nem segítenék szívesen Kép
Szóval, ha Harsányiról van konkrét kérdése valakinek, nagyon szívesen írok rá - ahogy tavaly ezzel nekem is sokan segítettek.

Ami meg a magyar egészségügy siralmas helyzetét illeti, az bőven túlmutat ezen a topikon, de ha visszaolvasol, a tavalyi Herczeghes botrány kapcsán sok szó esett erről is, itt ebben a topikban is, illetve a pro és kontrásban. Egyébként, ha valakinek ezzel kapcsolatban gyakorlati kérdése van, pl. hogy én rákérdeztem-e a tarifára, mikor adtam oda a pénzt, megéri-e a külön szoba, stb., ezzel kapcsolatban is szívesen elmondom a véleményem.

Zsuzsó
zsuzso

ugy látom flames hozzászólása sokakat megmozgatott Kép

eowyn: én sem tudok többet, csak ő mesélte egy alkalommal, hogy még sebész korában a profja mondott vmi olyasmit, hogy ha már elpártol tőlük, legalább olyan területre menjen, ahol hasznát veszi a sebészi múltnak. hát itt hasznát veszi Kép Kép ja és hogy mennyi idős lehet..? passz, de lehet, hogy legközelebb rákérdezek Kép

nalika: megköszönném, ha privibe leirnád Kép persze, hogy érdekel!

tünde
panka1971

Sziasztok!

Középső fiam 3 hét múlva lesz 3 éves, még csak nappalra szobatiszta és a "nagy dolog" is csak pelusba megy. Én május közepén lerántottam a pelust róla (persze csak a kertben) és nagyon sokára jutottunk el oda hogy szóljon ha pisilnie kell. Nagyon visszavetette őt - szerintem - a költözés és a kistesó.
Ma ismét voltunk a KH-ban UH-n (vesetágulata volt Dávidnak 1 hónapja) és NEGATIV az eredmény, tehát elmúlt a tágulat. HURRÁÁÁÁ!!! A doktornő egyébként nagyon kedvesen és rendesen vizsgál. Viszont voltunk a Heim Pálban a kardiológián, ott rossz volt, de ez már tényleg nagyon OFF.
És ma nem is lopták el a pénztárcámat mint múltkor.
Panny!
Nekem 3 császárom volt (kettő a MÁV-ban), úgyhogy én nem tudom (csak hallomásból) hogy milyen az orvosom amikor "szül".

Atocha
atocha

Sziasztok!
Kedves Flames és Virág!
Köszi hogy véleményetekkel "kiálltatok" mellettem,teljesen egyet értek veletek!!!Ez tényleg elképesztő hogy ennyi pénzért még írni se szabad róluk.És az is igaz hogy igenis le kell írni a negítívat is.
Na jó,tovább nem forszírozom a kérdést,valószínűleg találtam dokit(hála egy-két segítőkész egyénnek)
Hello,Panny

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Éowyn!A kérdésedre valószínűleg a Kisfalvit,vagy a Szabót,vagy a Tidrenczelt választom.Attól is függ hogy melyik hogy tud vállalni,meg hogy jövő hétifg hogy döntök...Mindhárom szimpatikus az elmondások alapján,talán a Kisfalvi és a Tidreczel kicsit jobban.
Hello,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kedves Panny!
Küldök neked e-mailt!
orema

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X