panny,
én dr szabó györgynél szültem és maximálisan meg voltam(vagyok) elégedve vele
kedves, humoros, megnyugtató és látszatfiatalsága ellenére nagyon profi. (és bár százszor megírtam már: de nagyon szépen varr, mert sebész volt
)
ha kérdésed van, írj az emil címemre és szívesen válaszolok.
zafi: csakhogy a szobatisztaságnál maradjunk..
hogy szoktattad rá? Málna ápr.elején lesz 3éves, úgyhogy még nem aggódom annyira, de már nagyon jó lenne csak egy gyereket pelenkázni
vera: emil ment
dóri, zsuzsó hol vagytok?
flames: mindig van egy kis hullám-völgy a topikon, már szültek és még állapotosak, hogy épp miről esik több szó, annak függvénye kik vannak többségben
ugyanis a topic címe: máv korházban szülTEM. ami azt feltételezi, hogy már megszültünk, tehát pár hétig még kivesézzük a mávos tapasztalatainkat, de a csontot nem lehet a végtelenségig rágni és hát a napi problémáink a gyerekek körül forognak(szobatisztaság, hasfájás, fogzás...stb
). ha vissza olvasgatsz, azért nem az a jellemző, hogy bárki ellenne hajtva.. konkrét kérdésre mindig érkezik válasz! nem hiszem, hogy neked és a feleségednek van okod a felháborodásra.. az általánosításra meg végképp! ha nem tetszik a topik témája és a hozzászólók, minek olvassátok? ha meg kérdésetek van, miért nem kérdeztek?
kellemes babavárást
tünde