Új privát üzeneted érkezett!

Baba, mi újság Veletek? Mit mondott tegnap V. doki? Nagyon szorítok Értetek! :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Nemcsak lányos kismamiknak :lol: :

Kép

Kép
tinkyb

Sziasztok lányok!!! :wink:
Én már itthon vagyok sajnos, nem a Balcsin. Gyönyörű időnk volt, úgyhogy ki sem jöttünk a vízből!!Jövő héten kezdem a munkát, azóta, hogy történt velünk a baba elvesztése csak most fogok kezdeni.

Noki! :P
A baba gyönyörű, egyre szebb! Marha irigy vagyok ám!!! Ügyesek legyetek továbbra is, és sok tejcit kívánok!!

Baba! :cry:
Sajnálom ami történt, de örülök, hogy megúsztad a red-et! A másik 2 bébi meg tökéletes!!!! Sajna nem tudtam megnézni a telcsimben, ezen is valamit be kell állítani. Hívlak!!

Detko! :P
Hátha Nálad is megoldja a sors, de ha nem szerintem akkor sem lesz semmi baj, mert gondolom ezt is már nagy tapasztalattal tudják csinálni!!

Etna! :D
Örülök,hogy jól sikerült a keresztelő, Boti ügyi fiú volt! Apával kibékültetek??

Tynkib! :oops:
Megy a drukk a spontánkához, de ha nem sikerülne akkor hátha bejön nálunk Zsiby álma!!

Zsiby! :lol:
Te vagy a következő!! Nagyon izgulunk Értetek is, remélem Neked nagyobb élmény lesz a szülés mint amilyen a Nokinak volt! Biztosan, mert Téged egyből császároznak! Egyébként én császár párti vagyok, bár tudom nem mi döntjük el!

Andyka! :D :lol: :wink:
Te drága! Nem baj ha ebben a hónapban nem lesz akció, legalább nyugodtan fel tudtok jönni hozzánk!!! Nem vagyok nagyon önző,ugye?? Várunk!!

Mindenkinek akit kifelejtettem, annak is sok puszi!!! Hugi.

Ja ! Tynkib! Megint laptető!!

Kép
Hugi.
Kép
hugi206

Sziasztok!

Voltunk tegnap V. dokinál és hát kicsit lustácska volt a mi picúrunk, és egyáltalán nem prodkálta magát. Szerintem aludt. A méréseket , ami iyenkor szokásos, megtette a doktor bácsi, és minden rendben van. Az Istenhegyiben az AFP is rendben.
A nemét még sajnos mindig nem tudjuk, majd 3 hét múlva ha újra megyünk UH-ra akkor már biztosabban megállapítható lesz.

Deteko

Igen a Károly krt-ra járunk a magánrendelőjébe. Nagyon birom V. dokit, mindig viccelődik velünk és emelett egy nagy tudású és tapasztalt szakember. A picikénket is csak neki köszönhetjük.
A redukcióhoz nagyon szorítok, de hidd el minden rendben lesz.! Ki csinálja?

Andy
Nem olyan sok egy hónap. Nagyon hamar eltelik.

További szép napot mindenkinek....

Kép
bobcsike

sziasztok lányok!
mi most elmegyünk szoboszlóra, 1 hétig nem tudok jönni, addig mindenki vigyázzon magára. ez lesz az első várva várt nyaralásunk hármasban. :D remélem minden ok lesz.
pusza mindenkinek
noki majd utána megyünk ám hozzátok csajozni.

renikém és a többi kismami nagyon vigyázzon magára

reni a keresztelős képeket le ne töröljétek.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Noki!
GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!
Köszi mindenkinek az érdeklődést, jól vagyunk, de a fekvés nagyon nehezen megy. Még van, hogy vérzem, de ez már csak nagyon gyengécske.
V.- csodadoki bácsi mindent rendben talált. A tündérkénk is lassan elkezd felszívódni.
Rakok fel egy képet a két babóca arcocskájáról, hát kell hozzá némi fantázia. Nem a nagy gömb, hanem benne alul az egyik baba feje oldalról és alatta szintén alul a másik baba feje és karja van. Kép

Kép
baba1973

ja ma felállt boti magától, vége a világnak. lassan elindul. :wink:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

baba, nagyon szépek tök jól látszanak, gratulálok, kitartás, megéri

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Köszi!
Jó nyaralást, szép időt Nektek!

Kép
baba1973

Etna,

Most olvasom, hogy Boti elindult.
Égszakadás földindulás és 1 méter magasságban mindent takarítsatok el.:)))))) Bár nálunk tuti nyerő a cserepes virág volt, az fél év alatt mind tönkrement, nem bírták az állandó földmentesítést és tépkedést.
Jó éjt, a többieknek meg kitartást.

Baba,
gyönyörűek, meglásd minden rendbe jön, egy kicsit pihensz, megpihen a méhed is, és nem lesz semmi baj, csak győzd cipelni őket:)
Még egyszer jó éjt.
kockaspled

Tinkyb
Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánunk Neked
:D
Kép
Kép

Kép
noki&potyi

Noki, nagyon köszi, hogy gondoltál rám!

Réka babának és büszke Szüleinek is szép napot kívánok!

Kép

Kép
tinkyb

Tinkyb!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!! Jövőre egy babával már többen lesztek!!!

Baba!

nagyon édesek a képek, szerintem lehet rajta jól látni a babákat. Örülök, hogy jól vagy.

Bobcsike!

Jaj, de jó, hogy minden rendben van. Gondolom már várjátok a következő uh-ot, jó lenne, ha kiderülne, milyen nemű a baba.

Etna!

Jó nyaralást, vigyázzatok a már mindjárt szaladni tudó Botikára.

Én jövő szerdán megyek uh-ra Kósa doktor bácsihoz, így Renike most nem találkozunk.

Szeptember 8-án délután lesz a redukció, Hajdú Krisztina csinálja majd.

Puszi mindenkinek

Kép
detko79

Detko
A legjobb kezekbe leszel Dr Hajdú Krisztinánál!!!
Ő egy igen elismert orvos!!!!
Mi is hozzá jártunk ,de maximálisan megvoltunk vele elégedve!
Baba
Nagyon Édesek a kis csemeték :D
Vigyázz nagyon magatokra!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Baba, vigyázz nagyon a csöppségekre! Nagyon jól kivehetők a fotók. Máris nagyon szép gyerekek! :lol:

Detko, nagyon szorítok Értetek! Ne izgulj, minden rendben lesz, ilyen megbízható szakember mellett! Köszi a kedves jókívánságokat! :lol:

Bobcsi, örülök, hogy jól vagytok! Kíváncsi vagyok, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e! :lol:

Hugi, köszi a drukkokat! Én is viszont, már nagyon megérdemelnéd, hogy kismami lehessél! Tényleg, megint elcsíptem egy laptetőt! :lol:

Etna, bár már nem olvasod, de nagyon jó nyaralós "pihenést" kívánok a járni tanuló Boti mellett! :lol:

Megyünk vacsizni... :lol:

Szép estét Mindenkinek!

Kép
tinkyb

Tinkyb
Hogy sikerült a vacsi?
Mesélj egy kicsit!
Milyen ajikat kaptál ??? ;)

Kép
noki&potyi

Noki, köszi az érdeklődést, akkor mesélek!

Az ajik a Férjemtől :lol: :
- egy bruno banani parfüm (ezt közösen választottuk)
- egy vicces rendszámtábla, "Vigyázat! Szőkenő a volánnál" felirattal. (Ez volt a nagy meglepi. Valahol láttam ilyet, és nagyon tetszett, és a Férjem megjegyezte. Mostanában frissítettem fel a jogsimat, és még elég bizonytalanul vezetek, gondoltam ilyen pont jó lenne a kocsink hátsó ablakába, hogy a mögöttem jövő ne lepődjön meg az ügyetlenségemen.
T-betű helyett pont jó! :lol: )
- 2 db régi porcelán tál a teszvesz-ről (Ezeket én néztem ki, mert imádom a régi porcelánokat és népi cserépedényeket. A hobbim a gasztronómia, és minden, ami főzés vagy konyha. A Párom nagy aukciózós.)
- sok-sok kedvesség, törődés egész nap

Délután egy belvárosi nagy cukiba ültünk be. Én somlóit ettem (ez a kedvencem), Azuram pedig fagyizott.

Nagyon szuper volt a vacsi! Tőlünk kb. 10-15 percre van egy nagyon szép városszéli étterem. A kerthelységben ültünk, isteni idő volt nyolc óra után is. Fa kerti bútorokkal, minden asztalon rendes petróleumlámpa világított és élő fehérrózsa szálak vázában. Fantasztikusan hangulatos volt, olyan jól éreztük magunkat. Már nagyon régen voltunk így kettesben vacsizni. Tűzdelt vadmalac karajt kértem erdei gombamártással, krokettal és rengeteg gyümölccsel. Imádom a vadhúsokat, de itthon csak én szeretem. A férjem flekkent rendelt kakastaréjjal, tükörtojással, kolbásszal és hasábburgonyával. Óriási adagokat hoztak ki. Persze mindennek a megmaradt felét hazahoztuk, így a mai ebéd is meglett. :lol:

Itthon még lezártuk egy koktéllal, mert én vezetettem hazáig, hogy a Férjem megihasson egy sört a vacsihoz.

Nagyon örültem a sok-sok e-mailnek és telefonhívásnak, amit kaptam, innen a mi kis csapatunkból is!

Igazán nagyon boldog, szép napom volt! :lol:

A családom többi tagja kéthét múlva ér rá, akkor várom őket ebéddel.

Nagyon izgulok ma, mert visszük a kutyánkat (négy éves kan) megismertetni a három hónapos golden retriever kislánnyal, mivel a jövő hétvégétől öt napig nálunk lesz a kiskutya. Mi vigyázunk majd rá, míg a gazdija külföldre utazik.

Na, nagyon hosszú lettem. :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Kép
tinkyb

Kedves Lányok,

Petezsák 11 mm, CRL 3,7 mm, szívhang van. Nagyon nagyon boldogok vagyunk, köszönjük a sok szorítást és levelet.
Tinkyb, utólag is sok boldogságot Neked:)
Minden jót , írok majd. Következő ultrahang 7-én lesz.
kockaspled

Tinkyb
Na nem semmi kis szülinapod volt!
Annyira jó volt olvasni.......átjött a boldogság :D:D:D
Sok ilyen szép napot nektek és azt kívánom ,hogy jövőre már hármasban ünnepeljetek a picitekkel!!!!

Kockáspléd!

Ez fantasztikus hír!
Annyira nagyon örülök nektek!
Vigyázzatok nagyon magatokra és nőjetek nagyra!
Pihenj sokat és beszélgess a piciddel!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Kockáspléd, nagyon-nagyon gratulálok a spontán babához! Boldog kismamiságot kívánok Neked! Berajzoltam Neked is a szívecskét, a szülési adatokat csak megtippeltem! Köszi a jókívánságodat! :lol:

Noki, örülök, hogy tetszett és, hogy megoszthattam Veletek a boldog élményeimet. Neked is köszi a jövő évi szülinapi kívánságodat! Remélem, teljesülni fog! :lol:

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép

Kép
tinkyb

Kedves Tinkyb,

Nagyon köszönöm, hogy figyeltél ránk. Az időpont tökéletes április 11 egyébként.
Mellesleg orvoskeresőben vagyunk éppen, mert fogalmam sincs itt a Dunántúlon hová mehetnék normális helyre szülni, évek óta Pestre járunk nőgyógyászhoz ..... 36 évesen nem merem megreszkírozni a pesti szülést... Nekünk majdnem 270 km... még autópályán is közel 3 óra...
Ha valakinek van ötlete, Vas, Zala , Somogy megyei orvosra írjatok.
Előre is köszönöm.
kockaspled

sziasztok lányok!

végre nyaralás alatt netközelben vagyok, gyorsan írok én is.

tinkyb!
boldog szülinapot, az igen, apa kitett magáért. ovutesztek? azt ígérted majd írsz róluk vagy lemaradtam?

noki!
hazamenetel után azonnal rohanunk látogatóba, már alig várom, csörizek és egyeztetünk.

kockáspléd!
nagyon nagyon gratula, mondtuk mi, hogy ott a "kispléd". tényleg keress orvost, mert az előző kicsit hülye volt. pest messze van, meg nem is biztos, hogy megéri, annyira spíler dokik azért nincsenek itt sem.

detko!
túl vagy már a nehezén? nagyon vigyázz a kismanókra, tartsd be az utasítást. tudom, hogy most nehéz lehet neked, de inkább a + oldalt nézd, hogy lesz két egészséges gyönyörü kisdetkód.

reninek sajna nem jó a nete, de sms-t írtunk, kezdődik a hányingere :D magas a pulzusa sajnos és a vérnyomása is felment egyik nap, minden nap mérnie kell. bővebbet sajnos nem tudok.

boti állandóan áll, játékot nem is kellett volna hozni, szekrényajtó és palack a kedvence, de mi hoztunk egy ikeás tárolóval, meg vettünk neki ugyanennyit. én jól jártam, ezer éves fürdőruhám elnyúlt gumival kuka, papucsom kuka, napszemüvegemet boti elintézte. szóval kaptam én is dolgokat, kényszerből, az egész udvar boti területe, felfújható medence, ami kicsit lányos, uram szerint még nem tudatosodott bennem, hogy fiam van :lol:
most az a 4-5 rózsaszín virág kit zavar? :lol: egyébként egyszer volt benne, mert utána kiharapta. :roll: nem kevés fénykép van róla, úgy kb 200db eddig és szerdáig még kb ugyanennyi készül róla. megtanult kúszni előre is! gyors, mint a kommandósok. startra készen kell pisilni, mert addig kikúszik a konyhába és kipakolja az üdülő szocreál készletét az edzőcipőket beletéve. tegnap a virágágyásból szedtem ki, ahol vidáman ette a földet. előtte a homokot. szóval kajára sem kell sokat költeni :lol:
szuper az első nyaralás, már előre örülök, hogy detko és baba, hogy fogják bírni duplán. :lol: na rohanok, csók mindenkinek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok, csajok!!!!

Jaj, de rég voltam erre. Egyszer-kétszer benéztem még a régi oldalra, és ez oldal alakulása után egyszer, de sajna nem sok időm van és még azt sem tudtam ezer százalékosan hogy meg próbáljuk-e még egyszer. Most már tuti hogy meg próbáljuk és ha nem bánjátok néha benéznék közétek. Sok időm nincsen, de hiányoztok nagyon.

Noki, gratulálok a picurhoz. Annyira örülök hogy minden rendben van. Majd vissza fogok olvasni és legalább a szülésed sztoriját el olvasom mert kíváncsi vagyok milyen volt. Remélem még fotókat is fogok találni rólatok.

Baba, gratulálok a babykhez. Annyira örülök hogy neked is sikerült. És tök jó hogy taliztunk. Nagyon örültem neked. Vasi csak pillázott hogy kivel dumcsizok.

Tinkyb, teljesen meghatódtam amikor láttam hogy még fent vagyok a táblázatban. Hú, majdnem sírtam. Köszönöm.

Hugi, nagyon sűrűn emlegettelek és gondoltam rád. A privi miatt. Ilyen ajánlatot még soha az életben nem kaptam senkitől. Nagyon mélyen érintett. Eszeveszettül beloptad magad a szívembe. Soha nem felejtem el.

Többiek, most ne haragudjatok, de nem sok mindent tudok még rólatok, de visszanyálazom az oldalakat és bele-bele olvasok az irományokba, utána mindenkihez lesz egy-két szavam.
Még egyszer bocsi hogy nem voltam itt, de mostantól hűségesebb leszek meg ígérem.
Mindenkit ölelek, puszilok és egyenlőre csak jó éjt kívánok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Húúú, 5 oldalt sikerült átolvasnom. Nem semmi ami itt folyt, így utólag olvasva. Csirkin és gubcsi szép kis vitát váltott ki. Ne bosszankodjatok, ilyenek mindenhol vannak.

Egyenlőre csak babának szeretnék gratulálni, annyira örülök. ezt muszáj volt még egyszer leírnom. Nem bírtam volna ki.
rája baby, engedd meg hogy én is üdvözöljelek. Még nagyon az elején tartok az olvasásnak, de addig elértem hogy te is jelentkeztél ezen a fórumon. Sokszor gondoltam rád hogy vajon sikerült-e.
Hugi, még nem tudok mindent rólad, de iparkodok. Most még ott tartok hogy volt még egy lombikod de nem jött össze. Kérdésem:- hogy ültettek vissza 5 petikét? Nekem azt mondták hogy max 3-at lehet.
Detko, köszönöm hogy érdeklődtél utánam. Nagyon jól esett olvasni. Türelmetlenül fogom várni a holnap délutánt mert akkor olvasom tovább és mindent megtudok rólatok. :wink:
Bandy, rólad nem tudtam meg semmit az 5 oldal elolvasása után. Remélem holnap okosabb leszek.
Palgi, gratulálok a sikeres terhességhez.

Mára ennyi, már fáradt vagyok és holnap ismét csörög az a fránya vekker. :twisted:
De, nem baj, mert már ott tartunk hogy hála Istennek van munkahelyünk. :roll:
Jó éjt és pusszancs mindannyiotoknak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Kockáspléd, én sem szeretnék majd Pesten szülni, én még másfél órát sem akarok utazgatni nem, hogy három órát. Én azt tervezem, ha eljutok odáig, akkor V. dokit szeretném megkérdezni, hogy tudna-e ajánlani a városunkban valakit, akinél szülhetnék. Szakmán belül lehetséges, hogy ismerik egymást vidékről is.

Etna, köszi a jókívánságodat és, hogy írtál nekünk még a nyaralást alatt is! Remélem kipihentétek magatokat! :lol: Pótolom a beígért ovutesztes sztorimat. Az igazság az, hogy mellé szerettem volna tenni egy pozitív terhestesztet is, de sajnos tegnap megjött, nem jártunk sikerrel. :cry: Szóval az inszem után az utro miatt 3 napot csúszott a mensim. Úgy éreztem, hogy a peteérés mégis korábban, az eredeti ciklusom napján lesz. Be is írtam egy kérdőjelet a naptárunkba arra a napra, és hamarabb kezdtem a tesztet használni. És a teszt alapján valóban nem az utolsó mensim ciklus napjai szerint volt az ovu, hanem 16-án, vasárnap a 12. napon az új, a 15. napon a régi számolás szerint, ekkor volt a legerősebb a csík. A baloldali csík mutatja az ovut, a jobb oldali a kontroll vonal. Nagyon kényelmes használni, mindig este nyolc körül teszteltem. Na de, új hónap, új remény... :lol:

Vasikáé Zsuzsa, de jó, hogy újra itt vagy velünk! :lol: Kellemes olvasgatást! Persze, hogy benne vagy a táblázatunkban! :lol: Kívánom, hogy minél előbb rajzolhassak Neked is szívecskét!

Andy, Baba, Bibus, Bobcsike, Detko, Hugi, Noki, Reni, Zsiby, Nektek is jó éjszakát!

Kép

Kép
tinkyb

Sziasztok Lányok!

Gondoltam adok újra életjelet magunkról. :-) Lili Veronika nem bír már magával. Olyan rugdalózásokba kezdett, hogy sokszor össze kell szorítanom a fogamat. Erős kislány lesz. A héten nincsen a férjem. Iskolában van Debrecenben, csak szombaton jön haza. Most háziőrizetben vagyok anyuméknál. Ha beindulna a szülés, ne legyek egyedül. A gyerekszoba már majdnem teljesen kész van. Már csak a falimatricákat kell feltenni, aztán küldöm a fotókat, hogy Ti is lássátok. Hétfőn voltam szívuhun. A cukor miatt küldtek el. Minden rendben volt. Minden normális. Nem is kell többet visszamennem. Nem igazán értem az orvosokat. 9-es lett a terheléses cukrom. Azóta lement 6.5-re, ami teljesen normális. 7.8-ig jó a terheléses. Szóval a nő az uhun azt kérdezte, hogy mennyi inzulint kapok. Nem értem rögtön az inzulin a megoldás? Működik a diéta, jól csinálom, lement a cukrom...... :shock:
Holnap megyek az orvosomhoz. Elvileg megmondja, hogy mikor lesz a császár. Kíváncsi vagyok melyik napra akarja tenni. A rokonságban, családban nagyon sok embernek szeptemberben van a szülinapja. Próbálok olyan napot összehozni, amelyik még nem foglalt. :-)
Baba nagyon szépek a babáid, és nagyon szépen láthatóak a képen.
Detko nagyon drukkolok nektek. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz.
Tinkyb, Detko én is megkérdzetem annak idején V dokit, hogy melyik kórházat ajánlaná szüléshez. Az I-es vagy a II-es klinikát ajánlotta. Mondta Kósa dokit is, de ő a II-em van. Nekem meg sajnos nincs túl jó tapasztalatom a II-es klinikáról. Mondta a doki a Cirissel kapcsolatban álló orvosokat is. Papp doki a genetikai tanácsadásról; Belics doki csinálta a genetikai uhut. Ők mind a ketten az I-es klinikán vannak. Nem ismertem a kórházat, végül mi odamentünk, Belics dokihoz. Eddig minden ok ott. Gyorsan pörögnek a dolgok.
Kockáspléd látod, hogy összejött. Mindannyiunknak igaza volt. :-)Annyira örülök Nektek!!!!!!!! Pihenjél sokat!
Noki milyen pelenkát használtok? Most tartok kutatást, hogy melyik pelus jó az elején, amiből nem folyik ki semmi sem. Nektek melyik jött be?
Etna jó nyaralást, aztán ne felejts el fényképet feltenni a keresztelőről. Nagyon kíváncsi vagyok milyen volt a kis Boti. :-)

Puszi Mindannyiótoknak

Zsiby

Kép
Kép
zsiby

Sziasztok Lánykák!

Zsuzsa!

Szívből örülök neki,h ismét köztünk vagy!!! :D :D :D :D
Mert Te közénk tartozol még most is és fogsz is!!!

Megvan a vv eredménye:egy kicsit felemásan érzem magam tőle.Annak nagyon örülök,h a pajzsikám lement 1.65-re és az inzulinom is lejjebb mászott,de...a cukor 8.5!!=ez elég magas,jó volt már rosszabb is.Majd meglátjuk mit mond a drnő jövőhét szerdán.De azért úgy érzem belevághatok a szeptember végi inszembe,pozitívan próbálom látni.V.dokinak is megmutatom majd az eredményeket.

Majd még irkálok Nektek!!!

Sok-sok pussz mindenkinek és gyönyörű napot!!!!

Andy
bandy27

Sziasztok lányok!! :P

Vasikáé!
De örülök, hogy mentek tovább! Ez az! Meglátod, biztosan siker lesz!!!
Nekem nem 5-öt tettek vissza,hanem 4-et, amin én is csodálkoztam.Sokkal szebbek voltak állítólag mint a múltkor, és mégsem lett belőle baba. Szerintem túl korai volt még rögtön az elhalt terhesség utáni következő hónap. De ezt csak lehet,hogy én próbálom valamire fogni.
Tegnap óta visszamentem dolgozni, és kur....a féltem az első naptól,hogy faggatni fognak,meg agyonsajnálni a betegeink is meg a rendelőben a kollégák is, hál'istennek eddig megúsztam.
Azért a barátaink közül sokan mondják,hogy adjam már fel, ne tegyem tönkre a szervezetemet, és én meg képtelen vagyok megmagyarázni nekik, hogy ilyen közel még sosem voltam a célhoz, én lennék a legnagyobb hülye ha most hagynám abba.Az elmúlt 10 év volt a kidobott idő, amit a Kaálisok csináltak, amíg V.doki meg nem műtött. Tulajdonképpen nekem onnan számít az igazi próbálkozás.

Mindenkinek sok puszi! Hugi.

Kép
Hugi.
Kép
hugi206

Detko, Bobcsike gratulálok a kismanókhoz. Úgy örülök hogy nektek már sikerült.

Kockáspléd, szólni sem tudok. Előbb örültem, aztán sírtam, és megint örültem. Így utólag olvasni a fórumot hát nem semmi ami itt zajlott. Gratulálok és nagyon sok egészséget kívánok nektek. Szép volt csajszi.

Tinkyb, olvastam az augusztus 4-i hsz-dat és nagyon elszomorodtam. Ne aggódj, sikerülni fog. Engedd meg hogy így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánjak neked. Olvastam a kellemesen töltött napot, irigyellek miatta mert az én párom ámbár nagyon romantikus, de egyszer sem vinne el ilyen helyre. Asszem azért mert smucig. De, ennél nagyobb hibája soha ne legyen.

Bobcsike, megnéztem a 12.heti uh képet. Annyira édi-bédi. Milyen szépen lehet látni.

Uram Isten, Noki, akkorát bőgtem. Nagyon meghatódtam hogy a férjed írta a fórumra a szülés történetét és fotókat is tett fel azonnal. Eszméletlen. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek és egészséget. Annyira gyönyörű Réka baba, hogy az már csoda. És milyen kis pufi volt már születésénél. Most már elolvastam a te storydat is. Bakker, nem semmi. Teljesen ledöbbentem. Tátott szájjal olvastam. Réka annyira gyönyörű hogy azt elmondani nem lehet. És te is nagyon jól nézel ki. Egyikőtökön sem látszik hogy mit szenvedtetek nem rég. Elképesztőek vagytok, de komolyan.

Baba, én annyira félve olvastam a vérzéses sztoridat. Aztán eszembe jútott hogy tegnap már olvastam hogy jól vagy, csak fekszel. Tiszta para vagyok miattatok.

Detko, a redukcióhoz nem is tudom mit írjak. Szeptember 8-án gondolok rád. Minden rendben lesz, meglátod.

Zsiby, nagyon szorítok neked. Igazi kellemes és könnyű szülést kívánok. Én is izgulok majd érted.

Tinkyb, Bandy, Hugi, nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm szépen ezt a meleg üdvözlést. Hugi, én is féltem a faggatástól és a sajnálattól és így is volt. Faggattak, sajnáltak, pedig ők szorítottak nekem nagyon. Még most is mondogatják, de már nem olyan szar mint akkor. Én annyira szarul éreztem magam mert tudom hogy csupa jó indulat vezérelte őket, de hát akkor épp nem kellett volna. Én ilyenkor nem is tudok mit mondani. Tudod, nem akartam sírni elöttük és nagyon nehéz volt megállni. Túl vagyok rajta és most már csak a gratulációkért fogok bemenni a gyárba, ígérem.

Na, sikerült mindent elolvasnom és nagyjából reagálnom. Csajok, nem semmi mennyire pörögtek az események. Jó volt olvasni. Fordulatos volt, néha nevettem néha pedig sírtam. Izgultam, szomorú voltam és örültem. Szóval, klassz két délutánom volt. Most már nagyjából tudok mindenkiről mindent, sűrűn jövök és ha nem is írok, de olvasom rendszeresen amit írtok.

Etna, nagyon klassz volt a Boti sztory. Nem semmi egy nyaralásotok volt. De, klassz is mert hármasban voltatok. Nagy ölelés nektek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat.

Tagnap voltam uh-on, mind a 3 baba szépen fejlődik, már 2,5 cm-esek csak úgy mocorogtak. Hallgattuk a szívecskéiket. Lányok! Egyre nehezebb a döntés, mindjárt itt a kedd, sajnos doki bácsi még mindig a redukció mellett tart ki, várom a keddi megbeszélést Hajdú Krisztinával, hátha ő mást javasol.

Vasikáé! Örülök, hogy újra közöttünk vagy.

Tinkyb! Klasszak a tesztek, hamarosan ilyeneket látsz majd a terhességi teszteken is. nagyon szorítok neked.

Andy!

Mit szólt V. doki az eredményekhez? Kezdhetitek szept.végén??

Zsiby!

Nemsokára megszületik Lilike, ha van időd megírnád, hogy miért nincs jó tapasztalatod a II. női klinikával? Én oda fogok menni, Kósa doki ott szüleszt, és ott van koraszülött osztály is.

Etna!

Várjuk ám a képeket. Reni, hogy van?? Ha jó lesz a gépe azért írjon ám. Sajnos megint el fogjuk kerülni egymást, mert nekem 2 hét múlva kell menni, neki meg jövő héten. Tagnap nagyon sokan voltak 2,5 órát vártunk.

Kép
detko79

Sziasztok!

Detko!
A Hajdú dr-nő nem fog se rábeszélni,se lebeszélni a redukcióról.Elmondja a kockázati tényezőket.......és a döntés a Te/Ti kezetekben van. :roll: Csak azért mondom,hogy készülj fel erre,hogy ebben mindenképp Nektek kell mérlegelnetek.

Mindenkinek szép napot.

Ági

pálgi

Sziasztok Lányok !
El sem hiszem, hogy végre tudok jönni hozzátok ma jönnek megnézni az internetet, hogy mi a gond érdekes most működik már nagyon elegem van belőlük :twisted: . Csak nagyjából olvasgattam úgyhogy bocsánat ha nem vagyok teljesen képbe.

Detko: nagyon izgulok értetek Hajdú K. jó kezekben vagy csak jókat hallottam róla. Mi genetikai vizsgálaton voltunk nála (Edina ajánlásával).
Én nagyon nehezen viseltem ezeket a nagy melegeket a pulzusom ugrál nagyon ami egy bizonyos szintig normális a terhesség miatt de a 100 és fölötte az nagyon sok a védőnőnél kedden 104 volt. Valószínű Kósa doki add rá gysz-t és csak ha muszály akkor veszem be most mindig mérnem kell a vérny + pulz.

Kockáspléd: nagyon örülök eked sokat pihenjél meglátod minden rendben lesz.
rája baby

Pálgi!

Ha olvasnád a hozzászólásomat és a fórumot, megtennéd, hogy elküldöd a Te redukciós tapasztalatodat, melyet annak idejét a Babának is leírtál? Hogyan zajlik, mennyire fáj...

Nagyon köszönöm előre is.

Reni!

Kitartás és pihenj sokat!!

Kép
detko79

Detko!
nekem anno, azt mondta az orvos akihez redukció ügyben mentem, (háromasikrek) h. nagyon kell akarni, mert ha nem akarom 1000%ig, akkor nem fogom magam túltenni rajta.
én nem "akartam" nem tudtam elképzelni, h. ránézek majd 2gyerekre és nem lesz ott a harmadik.

fontold meg amit az orvosod javasol, hátha segít a döntésben.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Tegnap este voltam dokinál, és megvan a császár időpontja. Szeptember 28-án lesz, és már 25-én be kell feküdni. Egész hétvégét ott kell tölteni, mert a főorvosnak be kell, hogy mutassanak minket. Ja, a barátnőmmel egy napon lesz a császárunk. Viszont egy hete elkezdtem görcsölgetni. Tegnap négy hosszabb görcsöm is volt. Szabályosság nincsen benne. Megvizsgált a doki. Lilike feje lent van, a hasam meg kemény, és már lejebb van a hasam is. A doki szerint nem biztos, hogy ki tudom húzni 28-ig. És szerinte szülhetek rendesen is. Na ezen kicsit kiakadtam. 8 hónapig mindenki azt mondta, hogy nem szülhetek rendesen, mert tavaly szeptember 9-én mióma műtétem volt, és hogy másfél évnek el kell telnie, hogy rendesen szülhessek. Szóval 8 hónapig ezt emésztettem, és most egyik percről a másikra kiderül, hogy rendesen szülhessek. Elolvasta a doki a V doki zárójelentését, és azt mondta, hogy ez alapján nem szükséges császár. Arra gondoltam, hogy kérek egy időpontot V dokihoz, és elviszem a papírjaimat. Szeretném átdumálni ezt az egészet. Milyen hátrányom származna, ha rendesen szülök. Mert volt olyan orvos, aki azt mondta, hogy ha felszakad a belső varratom, akkor ki kell venni a méhemet. De a zárójelentésen és a műtéti leírásban sehol sem látom, hogy varrva lenne a méhem belülről. Szerintetek? Tényleg szülhetek rendesen?

Detko én úgy tudom, hogy nemcsak a II-en van koraszülött osztály. Annak idején a meddőségi kivizsgálásom mind ott volt. Az eredményeimet a kórházon belül mind elhagyták, amiket vinnem kellett. A beavatkozást úgy csinálta meg a doki, hogy megkérdezte, ugye nem semmi rajta kicsillagozva. A berendezések elég régiek volta, nagyon fájt. És a fájdalomcsillapítóért könyörögnöm kellett. Az asszisztens nők sz.rtak mindenre. Már a szobatársaim mentek ki, hogy hozzanak nekem vmit, mert az egy dolog, hogy iszonyatos fájdalmaim volta, de már hányni is elkezdem. A dokimtól nem kaptam teljes felvilágosítást, és minden nagyon váratlanul ért. Hosszan kellett várakoznom mindenhol, és mindenhol lekezeltek. Aztán az is lehet, hogy az én orvosom volt sz.r. Én nem vagyok hajlandó oda mégegyszer visszamenni. A hugomat is ott akarták kezelni. Megtiltottam neki, nehogy vmi rosszull süljön el. Elvittem V dokihoz. A legszebb az egészben még, hogy én annak idején úgy kerültem a Cirisbe, hogy az utolsó Kaális lombik idején lett egy miómám, amit meg kellett műtetnem. Ódákat zengtek a II-es klinika osztályvezető főorvosáról. Nyolc ezer ft-ba került, hogy azt mondja, nincs miomám, és semmi bajom sincsen. De azért a biztonság kedvéért felvágna és benézne. Rá két hétre vizsgált meg V doki, és 2,5 cm-es miomám volt. Ha ilyen az ottani főorvos, akkor milyen lehet a kórház....... Barátnőim, akik ott szültek, mindenki azt mondta, hogy rettenetes a kórház, csak hogy az orvosukban bíztak, ezért mentek oda, aztán megbánták. Szerintem beszélj erről Nokival, mert ő a II-en szült. Ő több infót tud neked adni. Bocsi kicsit hosszú lett, csak szerettem volna a személyes tapasztalatomat leírni.

Millió puszi

Zsiby

U.i.: Bocs kicsit szómenésem lett, csak felkavart a tegnapi nap, és nem tudom, hogy hogyan döntsek, és mit csináljak.

Kép
Kép
zsiby

Sziasztok Lányok!

Zsiby!

Majd a hétvégén még fogok Neked írni mindenképpen,de ha nem baj,inkább nem az iwiw-re!!Lili Veronikára nagyon vigyázz!!Milyen gyorsan telik az idő...nem régen tudtuk meg,h jön,erre már csak hetek kérdése és végre a karjaidba tarthatod :)))))

Baba!

Hogy vagy??Ugye sokat pihensz és nőveszted azt a szép kettőt??Tetszett az UHU-s kép róluk,már most fotogének :)))

Detko!

Szerdán megyek a drnőmhöz,ő fogja eldönteni,h lehet-e szeptember végén,de V.doki is hamarosan megtudja az eredményt.

Tinkyb!

Hogy vagy??Ugye nem sokára pozitív tesztről raksz föl ilyen szép képeket??

Hugikám!

Írjál már nekem léccike,hiányzol!!!!

Mindenkinek sok-sok pussz és sokat gondolok Rátok!!

Andy
bandy27

Kép

Kép

Kép
bandy27

Sziasztok!

Detko!
Röviden leírom a menetét,de ha részletesen kíváncsi vagy rá,akkor ha Baba olvas és van olyan aranyos,akkor átküldi neked azt a püt,amit neki írtam.

Kapsz a hasadba bőr alá 1 érzéstelenítő szurit.Nem fáj,ehhez már lombikosok hozzá vannak szokva.Utána uh-n megkeresik a a méhszájhoz legközelebb fekvő babát.Egy hosszú tűt átszúrnak a hasadon....nem fáj,picit kellemetlen....és káliumot fecskendeznek a baba szívébe.Az egész beavatkozás kb. 10-15 perc,ambulánsan csinálják,tehát nem igényel befekvést.(Mondjuk én befeküdtem 1 hétre a kilinikára saját kérésre.)Előtte vegyél be 1 lóadag Mg-ot,mert utána görcsölni fogsz!A kockázat a másik 2 babára nézve olyan 2-3 nap.

Hát röviden ennyi.De a dr-nő mindent részletesen mondani fog a beavatkozás közben!

Most megyek,szedem össze a családot,1 hétig nem voltunk otthon,hamarosan indulunk haza.

Ági

pálgi

Sziasztok!

Most regisztráltam és nemigazán szoktam "társalogni" úgyhogy, ha béna vagyok ennek tudjátok be! :D

Én is a Vereczkey dokihoz járok, régen a Cirisbe, most meg a magánrendelőjébe.
Túl vagyunk 2 inszemin ( 1 spontán cikl. és 1 stimulált ), de sajnos sikertelen volt, pedig elvileg minden "rendben van velünk"! :(

Most augusztusban szünetet tartottunk és szerettünk volna szeptemberben lombikra menni, de mivel Vereczkey doki eljött és még nincs kész az új hely ez nem lehetséges.

Eléggé elszontyolodtam, hogy várni kell, mert gondolom nektek nem kell bemutatni, hogy akár 1 hét is milyen hosszúnak tűnik!
Én 34 éves vagyok és már szeretnék babát ( persze a férjem is! :) ), 2 év próbálkozás után küldött el a nőgyogyóm a Vereczkey dokihoz kivizsgálásokra( 2008. október ). Aztán mivel az derült ki, hogy a leletek alapján "minden rendben van" próbálkoztunk tovább, de tavasszal visszamentünk a Cirisbe, hogy belekezdjünk a "babaprojektbe".

Esetleg tudtok valami infót az új helyről?

Évi

Kép
kásakévi

sziasztok lányok!

kicsit visszabillentem a régi kerékvágásba, nem volt könnyü. nagyon szupi volt a nyaralás, elmondhatatlan élmény, hogy annyi várakozás után végre mi is hármasban nyaraltunk. nem csak külső szemlélő voltam egy családi nyaraláson. az egész persze botiról szólt, mint minden. nekünk apával nem sok időt hagyott romantikázni, de azalatt a 3 év alatt, míg rá vártunk, gondolta volt elég időnk. :lol:

detko!
remélem könnyebb lesz a döntés, bár szerintem ne kérdezd meg előre a beavatkozást, mert ahogy ági írásást olvastam, még én is sírtam, pedig nem is az én babámról van szó. nagyon nehéz döntés, de 3 babát kihordani mütét után nem igazán esélyes. nem elég szenvedésen mentél keresztül, most még ez is. szegénykém, nagyon várjuk a híreket. :cry: de ha arra gondolsz, hogy isten ne adja koraszülöttek lennének és minden nap szorongani kéne, hogy mi lesz velük, az is nehéz. szerintem utána, ha a beavatkozás mellett döntesz, akkor én elmennék egy olyan szakemberhez, aki segít feldolgozni, mert a két manó is át fogja érezni, főleg a te lelki állapotod hat majd rájuk.

zsiby!
a pelenka kérdésre írok elsőnek. nekünk újszülött kórban a libero jött be, szinte azóta is csak az a tuti, mert a többi átázik. vegyél egy kis csomag liberot, azt hiszem 28 db van benne és azt vidd magddal a kórházba, kipróbálásra. a II-en adtak pelust, nem tom az I-esen adnak-e. a koraszüléstől ne félj, már nem számítasz annak, ha nem pont a kiírt időpont előtt jön, semmi gond nem lehet, de a szülést én megbeszélném. nekem is mióma mütétem is volt, elég volt ennyit mondani, máris császároztak, ugyanis repedhet az egész méh, főleg, ha maradt valami kis hegg, az meg elvérzéshez vezethet. gondolom azért mondta minden orvos a császárt, csodálkozom a természetes szülés ötletén. szüljön ő természetes úton. ne hagyd annyiba, azért mert most nagy ellenőrzések vannak császár ügyben, azt ne te szívd meg.
a kórházhoz annyit, hogy én is a II-en szültem, szerintem pont olyan, mint bármelyik másik kórház, mivel mindegyik szar. a csecsemős nővérek azok köcsögök, az orvosom rám sem nézett, mivel két ünnep között voltam, de állati szépen varrt, alig látszik a heg és 3 nap múlva kint voltam a sárga koraszülött gyerekemmel. én itthon tuti jobban elláttam, mint ők ott bent látták volna el.
sajnos az I-es klinika sem lesz semmivel jobb, azért csodát ne várjunk, ilyen feltételek mellett, hogy hiányoznak dolgozók, nincs tárgyi feltétel. akik ott vannak minimálbérből élnek szinte, semmi életük nincs, mert szerintem 2 helyen tuti dolgoznak egyszerre, persze ezek a nővérek, mert az orvosok ott sem szükölködnek. de ez majd az idővel megszépült emlékek lesznek, minélt nagyobb a gyerek annál jobban elfelejtük a sok fájdalamt, megaláztatást, bunkóskodást, hála istennek, különben senki nem szülne másodikat. a lényeg, hogy már a karodban legyen, szépen, egészségesen, a többi le van tojva.

most mennem kell, mert boti alszik és millió teendőim egyikét elkezdem.
többieknek is sok sok szép élményt mára, jövök ha tudok.

hali vasi, jó, hogy itt is vagy, csók :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

boti Kép

szép napot kívánunk botival
etna33

Edina: Botiról ez a kép csúcs de amiket átküldtél azok ia super jók imádom. A videókat nem tudtam megnézni valamiért nem játszotta le csak hang volt esetleg átküldenéd mégegyszer?

Szombaton 1-2 csepp barnázás volt ezért hétfőn megyek Kósa dokihoz mert hétvégén beszéltem vele azt mondta sokat pihenjek úgyhogy ezt teszem. Kicsit megijedtem de mindenki azt mondta, hogy ilyen lehet.
rája baby

Edina!

Ez a kép Botikáról olyan angyaliasan ördögi :)))) Millió pusszancsot küldök Neki!!!Átadni!!
Ugyanaz a bajom,mint Reninek,én sem tudtam a videókat megnézni,csak hang volt...:((((( Lécci,nekem is küldd el még1x!!

Szép mosolygós vasárnapot mindenkinek!!!

Pussz mindenkinek!!!
bandy27

Szép estét mindenkinek!

Etna nagyon édes a Boti. Azért küldjél légyszi nekem is több képet. Nagyon kíváncsi vagyok milyen volt a keresztelő.

Andy várom a leveledet, írjál nyugodtan. Ha gondolod, akkor küld ide: bacsforizs@gmail.com

Ma egész nap böködöm magam tűvel. Holnapra kell vinnem egy hatpontos cukorvizsgálatra az eredményemet. Sűrű lesz a hetem. Holnap belgyógyászhoz megyek, meg CTG-re a dokimhoz.
Kedden laborba, szerdán védőnőhöz, csütörtökön meg ismét a dokimhoz CTG+uhu. Ezen a héten sem hagynak unatkozni. :-)

Szép estét mindenkinek!

Puszi:

Zsiby

Kép
Kép
zsiby

Sziasztok!
Kicsit eltüntem, de jól vagyunk.
Próbálok feküdni, de sem a derekam, sem az agyam nem engedi. Rengeteg a meló most a családommal. Minden gyerekem új sulit kezdett, naponta kell valamit beszerezni.
Vérezni már nem nagyon vérzem, estére még van egy kicsi, remélem, hogy megúsztuk.
Detko!
Egy percet se gondolkodj a redukción!!!
Én már tudom! Borzasztó volt még a gondolata is, hogy mire készülök, de mikor elötte egy héttel jött a szörnyű vérzés, adtam volna lélekben akár kettőt, csak egy élje túl, hatalmas szerencsém, hogy kettő maradt meg. Hidd el, hogy műtött méheddel nem szabad 3-ra gondolnod. Én már most hatalmas külömbséget érzek a szimpla terhességeim és az ikres között, pedig a fíúk is 4,5 kiló körül születtek. Már most keményedik a hasam, nehéz éjjel megtalálni a megfelelő pózt, és minden apró szúrás, görcs, vérzés, zsibbadás hatalmas félelmet, rettegést okoz.
Sokkal nagyobb a kockázat kettő babával is, nem pedig hárommal.
Voltam genetikai uhu-n a lakhelyemen, rendben van minden. A babók 10-11cm-esek, villám gyorsan mozognak, a nyaki redőjük 1,1 és 1,2mm, azt mondják, hogy ez pont jó.
Remélem, hogy tényleg egészségesek.
Kedden V-doki bácsihoz megyünk. Annyira szeretném már tudni, hogy milyen nemű babóim vannak. Van valami ötletetek?
Hová menjek? Ki profi ebben?

Kép
baba1973

Detko!
Küldöm Ági leírását!

Kép
baba1973

Baba!

Nagyon köszönöm a levelet. Az agyamban tudom, hogy nincs más választás, csak hát lelkileg nagyon nehéz. Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha valami történik és kezdhetjük az egészet előröl.
Örülök, hogy te jól vagy, biztos jó túl lenni a genetikai uh-on.

Reni!

Vigyázz magadra, írjál mit mondott Kósa doki.

Etna!

Botika nagyon édes. :-)

Zsiby!

Már nincs sok hátra, gondolom most sűrűsödnek csak a vizsgálatok igazán. Olyan jó neked, hogy nemsokára karodban tarthatod a picikét, Nokit is irigylem ám!!

Majd csak kedden vagy szerdán a redukció után jelentkezem újra.

Mindenkinek sok puszi

Kép
detko79

reni,andi!
melyik ment át, mert nem tom, hogy melyik nem. kicsit sokat küldtem ma.

zsiby!
ennyi program mellett azért remélem lesz időd megnézni botit, téged is gyorsan megbombáztalak, nincs könyörület.

szép estét, vigyázni a kismanókra, simi pocin kívül és belül.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

detko!
szorítunk értetek! :cry:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Detko, holnapra megy a drukk. Nagyon szorítok. Veled vagyunk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szép jó reggelt mindenkinek!

Detko!

Biztos minden rendben lesz,ne aggódj!!Mennek a drukkok 1000-rel!!!

Baba!

Örülök neki,h már ilyen nagyok vagytok :) Vigyázz magadra növeszgesd a manókat!!

Zsiby!

Köszke a címed,el is küldtem a hosszú levelem!!

Zsuzsa!

Neked is írtam,majd ha lesz időd olvasd el!!

Edina!

Én azt nem tudom megnézni,ahol hmokozik és kúszik :((((

Tinkyb!

Fogságba tart a munka??Azért remélem jó volt a hétvégétek...

Pussz mindenkinek!!!
bandy27

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?