Sziasztok!
Ikverus:Sajnos csak szombaton érek rá jógázni. Hétköznapokon mindig megyek ide-oda. Kihasználom az utolsó aktív heteimet.

Hétfőn és csütörtökön szeretnék terhestornára járni. Érdekel valakit még? Vác - sztk - 16-tól.
Én már annyira beparáztam a szüléstől, hogy már szinte semmit sem merek a témával kapcsolatosan olvasni/mondani/hallani stb...
Volt egy elég rossz élményem, mikor a kórházban feküdtem. NST-re kellett menni és természetesen közben szültek az anyák. Na, mi, akik az NST-n ültünk, hallottuk, hogy szegények mit szenvednek... na, és ez borzalmas élmény volt. Jobb lett volna nem hallani.... Ugye, Töri?!
Töri: nagyon új dolgot szerintem nem meséltek a felkészítőn. Lejátszották a filmet (szoptatásról, hogy más országokban hogyan működik), majd elmondta a szülésznő, hogy a kórházban ez hogyan zajlik. Végülis minden okés. Segítenek mellre tenni, elmagyarázzák, ha kell többször is, hogyan kell szoptatni stb.
Ha speciális kérdésed van, kérdezz.
Gabi: voltak személyes kérdéseim, amit nem szerettem volna a felkészítőn, mindenki előtt megkérdezni. És jobb a problémákat a saját szülésznővel megbeszélni.

Természetes gyógymódokra kérdeztem rá, illetve a masszázsra (nagyon fáj a derekam) és a visszérre (sajna ez is egyre rosszabb lesz...

) stb...
Te rendbe jöttél? Gabi mesélte, hogy elég szépen megfáztál... és mit tanácsolt?!