Sziasztok Lányok!
Örülök hogy kicsit megpezsdültetek ujból! Persze a sulikezdés ilyenkor lefoglalja a gondos mamákat... Az én fiacskám teljesen rámhagyja a felkészülést, megveszem Neki 1x-re az egész tanévre valót, ismerem az izlését(mindegy, ugyis utálja az egészet), és a tanerők követelményeit is, meg a fogyasztás mértékét, ugyhogy minket juniusig már nagy meglepi nem érhet a cuccokat illetően. Igy egyedül ezt kb. 2 óra alatt lebonyolitottam.Még jó, hogy megbizik az izlésemben, és tudja hogy nem veszek Neki olyasmit, ami nem tetszene.
Kedves Rebaron!
Persze hogy számitunk Rád!
A szülés után bennemhagytak 1 kis placentát, ami csak 10 nap mulva kezdett vérezni, de akkor alig értünk a kórházba, ugy elindult. Majdnem elvéreztem, 3,6 l vért kaptam. Emiatt a tejem 1 nap alatt ugy elapadt, hogy az utolsó fejésnél, amit Dezső géppel csinált, a 2 mellemből össz. 32 csepp tej jött. Kikapartak, összevarrtak, vákumoztak, szóval minden volt, és emiatt nem tudtam többet teherbe esni, mint később kiderült.
Mátét az apukája gondozta kb.4 hétig, mivel 2 hét kórház után még 2 hétig csak hálni járt belém az élet, még Máté sirására sem ébredtem fel.De Dezső megoldotta, pedig korábban el sem tudta képzelni, hogy Õ fogja valaha tisztába rakni, stb.
És most ez az ember, ennyi küzdelem után amit együtt végigcsináltunk, nem akar vagy nem mer bejönni a szülésre velem...
Pedig a mióma mütét után is Õ nyomta ki belőlem órákon át a gennyet, az összes lombikos maceránál velem volt bent, és most mégse akar!
Ma 22 éve van annak, hogy találkoztam Vele
Az életem azóta is boldog, minket a nehézségek igazi szövetségessé kovácsoltak ennyi év alatt
És még ma is szeretünk együtt lenni, mivel együtt is dolgozunk, a nap 24 órájában szinte együtt vagyunk, és még mindig csak egymást akarjuk.Ez nagyon jó. Vagyis még 2-3 gyereket is persze...
Lányok, mára kijutott egy nagyon rossz hir is nekem, a barátnőm 3 kisbabája közül az egyik kisfiu, aki a legnagyobb volt, tegnap este, 12 nap élet után meghalt
A részleteket még nem ismerem, sms-ben irta meg a barátnőm, és én is sms-ben nyilvánitottam részvétet, kérdezni nem akartam. Majd talán később... El kell most temetniük azt a csepp babát
Ez borzasztó!
Kedves Rebaron, Isten éltessen! Erika vagy, ha jól tudom, ugye?
Kedves Nyanyuskám!
Jogos a kutyával kapcs.-ban, nehéz lakásban tartani, de nálunk már nem tart sokáig ez az állapot. A család nálunk lelkes szerencsére, mindenki viszi, sőt engem nem nagyon engednek, nehogy rángasson.Van neki kakicsipesze, és mi azzal járunk sétálni. Bár itt se szedik össze mások... De én se akarnám, hogy egy kutya a kapum elé piszkitson.
A szoptatási tanácsokat köszönöm, megfogadom őket! Nagyon szeretném igazán élvezni a szopit, és a babámnak a legjobbat megadni ezügyben, ez fontosabb minden másnál.Megyek, kezdődik a Barátok.
Puszi
Melcsi